מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טוקסופלסמהענת11/09/2009
שלום,
אני צמחונית ואין לי חתול..
בבדיקת טוקסו בשבוע 26 IGG IGM שליליים
בשבוע 32 היו לי שיעולים מלווים בכאב גרון קל + דלקת עיניים קלה (הפרשות בלבד רק בבוקר) ללא חום או כאבי שרירים, האם זה אופייני להידבקות בטוקסופלסמה או "רק" להתקררות ויראלית כפי שקרא לזה רופא המשפחה?
אציין שילדיי לא נידבקו מני בתופעות האלה, רק לבעלי היה גם קצת כאבי גרון בימים האלה...
האם אני צריכה לבדוק שוב טוקסופלסמה בעקבות הארוע הנ"ל?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוקסופלסמה
פרופ' יריב יוגב11/09/2009הסימנים אינם ספיציפיים לטוקסופלזמה
במידה ויש ספק יש מקום לבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בטן שבוע 18דנה11/09/2009
שלום אני שבוע 18 לפני 3 ימים הייתי אצל רופא נשים שלי שעשה אולטרסאונד ואמר שהכל תקין אחרי יום אני מרגישה יש לי לפעמים כאלו כאבים קלים בבטן תחתונה כמו לפני מחזור אבל למשך 5 שניות ואז נעלם הבטן בשבוע אחרון גם גדלה לי טיפה
האם זה מסוכן? האם כדאי עוד פעם ללכת לרופא?לעומת שהייתי אצלו לפני 3 ימים
גם עכשיו יש לי פטרייה ורופא נתן לי קלוטרי ל 3 ימים האם זה מותר בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בטן שבוע 18
פרופ' יריב יוגב11/09/2009אין מניעה מטיפול בפטריה
במיגה והכאבים ממשיכים פני להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקטרופיון מדמם בצוואר הרחם-שבוע 39עינת10/09/2009
לד"ר שלום רב
אני בשבוע 39, הרגשתי לחץ בבטן תחתונה ודימום קל. הרופא במוקד איבחן אקטרופיון מדמם בצוואר הרחם, והפנה לבדיקת קולפוסקופיה.
מהו בדיוק אקטרופיון, ממה הוא נגרם ומה הסכנות שלו בהריון?
עד כמה חשוב לבצע את הבדיקה לפני הלידה? התורים שנותנים לי הם בעוד חודש מעכשיו.
כיצד משפיע האקטרופיון על הלידה? האם מותר ללדת לידה רגילה או שמומלץ קיסרי?
תודה מראש
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקטרופיון מדמם בצוואר הרחם-שבוע 39
פרופ' יריב יוגב10/09/2009אין מניעה מדחית הבדיקה לאחרי הלידה ואין מניעה מלידה רגילה
אין כל סכנה בהריון
רוב הסיכוי שהאקטרופיון (גדילה של רירית הרחם בצוואר הרחם) הינה עקב ההשפעה ההורמונלית בהריון ותיסוג מעצה לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרסולטקרן10/09/2009
שלום רב,
האם זה נכון שפרסולט יכול לגרום למיעוט מי שפיר?
תודה רבה .
אני בשבוע 24 ומקבלת פרסולט עקב צירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרסולט
פרופ' יריב יוגב10/09/2009פרסולט אינו קשור במיעוט מי שפיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברי גבוהמיכל09/09/2009
שלום,
תוצאות חלבון עוברי(AFP) יצאו מאד חריגות ועמדו על 11.28 MOM. בדיקה בוצעה בשבוע 18.
HCG ואסטריול יצאו תקינים.
מי שפיר יצאו תקינים.
נשלחתי לעשות בדיקות דם לתפקודי כבד עקב תוצאת החלבון ואלו יצאו תקינות.
לאחר התייעצות נוספת נאמר לי כי אין כל קשר לכבד תוצאות אלה מעידות על דליפה של חלבון מהשליה וכי קיים סיכון גבוה לרעלת הריון או עיכוב צמיחה וכי עלי לבצע מעקב שבועי לרעלת (חלבון בשתן + לחץ דם) + אחת לשבועיים אולטרסאונד למעקב צמיחה.
בנוסף הומלץ לי לקחת זריקות להבשלת ריאות.
אני בשבוע 29 (בת 34 הריון שני. הריון ראשון תקין והפלה בין 2 ההריונות).
אודה לדעה נוספת בעניין.
תודה,
מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי גבוה
פרופ' יריב יוגב09/09/2009מסכים לחלוטין
השאלה החשובה האם רמת החלבון העוברי במי שפיר הייתה גבוהה גם כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון עוברי גבוה שאלה נוספת
מיכל09/09/2009תודה על התשובה המהירה.
רמת החלבון במי שפיר היתה תקינה. 1.6MOM.
בדיקת מי השפיר נעשתה ללא קשר לבדיקת החלבון.
האם טעות של שבוע בחישוב גיל ההריון יכול להשפיע על התוצאה בצורה מהותית?
תאריך דגימת מי שפיר 26/6 - ציינו כי חושב לפי גיל הריון 18 שבועות.
תאריך בדיקת חלבון עוברי 1/7 - ציינו כי חושב לפי תאריך וסת אחרון 18.1 שבועות
תאריך וסת אחרון היה בפועל 15/2 אולם מחשבים אותו כאילו היה ב 24/2 עפ"י 2 בדיקות אולטרסאונד.
יתכן ויש כאן פשוט טעות עם חישובי השבועות ולא יותר מזה?
בברכה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון עוברי גבוה שאלה נוספת
פרופ' יריב יוגב09/09/2009טעות של שבוע בגיל ההריון לא תביא לסטיה כה משמעותית בערך החלבון העוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאקרן09/09/2009
שלום דוקטור, אני בשבוע 8 עשיתי בדיקות דם ובהם נצפה לימפוציטים 19 רציתי לדעת האם זה מסוכן ?לי ולעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופא
פרופ' יריב יוגב09/09/2009לא מובן מהות הבדיקה
פני לרופא ששלח את הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהות הבדיקה
סיגל09/09/2009ספירת דם רגילה שעורכים בהריון היה אחד הערכים של הלימפוציטים -20 שאלתי האם זה מסוכן לי או לעובר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' יריב יוגב09/09/2009לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בבטן התחתונהחסוי08/09/2009
שלום,
אשתי בשבוע 27.
לאחר שעמדה זמן מה הרגישה לחץ בבטן התחתונה ואולי גם כאבים.
לאחר שנחה הלחץ עבר.כמו כן הורגשו תנועות עובר לאחר מכן.
האם זה מקרה שכיח או שצריך להבדק?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ בבטן התחתונה
פרופ' יריב יוגב09/09/2009במידה ויש תחושת לחצים בבטן תחתונה באופן רציף יש להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטויותדנהלה608/09/2009
שלום.
הנני בהריון תאומים זהים שבוע 33. זהו הריון שני. הריון ראשון תקין. אצלי ובמשפחתי אנו ידועות כיולדות מהר.. בנוסף נמצא לי חיידק GBS. אני במעקב הריון בסיכון בבית חולים במרכז, אך עברתי דירה וכרגע אני גרה כשעה מבית החולים בו אני רוצה ללדת ורבע שעה מבית חולים שאני מעדיפה לא ללדת בו.
אני יודעת שאני צריכה 4 שעות לפני לידה לקבל אנטיביוטיקה בגלל הGBS ושמעבר לכך שילדתי מהר בלידה הראשונה הפעם מדובר בהריון תאומים שהבנתי שהלידה בו מתקדמת מהר יותר. כרגע המצגים מתאימים ללידה רגילה.
מה לדעתכם עלי לעשות? לסוע לבית החולים שאני מכירה וסומכת או לקרוב שהתגובות עליו אינן טובות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטויות
פרופ' יריב יוגב09/09/2009רוב הסיכויים כי מרגע תחילת הסימנים ללידה ועד ללידה יחלפו יותר משעה
לשיקולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה מוקדמתדנה08/09/2009
שלום לפני שבוע הייתי בבדיקה ואמרו לי הכל תקין רק קיבה נדגמה קטנה . אמרו לי לחזור עוד 3 שבועות
היום הייתי אצל רופא נשים שלי שבדק אותי ואמר שנדגמה קיבה בגודל הלב הוא אמר שלדעתו הקיבה בסדר אבל צריך בכל אופן לבוא עוד 3 שבועות
אני שבוע 16+5
מה זה אומר הקיבה בגודל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה מוקדמת
פרופ' יריב יוגב08/09/2009אנא הפני שאלתך לפורום אולטרהסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כישלון בהריונות מרובים אין לי ילדיםאילנית08/09/2009
שלום רב!
אני בת 33 בשנת 96 חליתי ב-apla אני עברתי 15 הריונות כושלים (12 הפלות טבעיות ו - 3 לידות מוקדמות עקב מיעוט מי שפיר) בכל ההריונות טופלתי בקלקסן ובארבע שנים אחרונות קצת התייאשתי עקב מעבר מרופא לרופא לרופא וכן הלאה.
רציתי לשאול האם יש רופא שיהייה מוכן לקחת אותי תחת חסותו המתחלה ועד הסוף בלי לטרטר אותי מאחד לשני.
אני יודעת שעדין יש לי אפשרות להפוך לאמא ולהקים משפחה עם בעלי
מקוה שתוכלו לעזור לי כי זה כבר הפך ליהיות בגדר חלום
תודה מראש ומקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כישלון בהריונות מרובים אין לי ילדים
פרופ' יריב יוגב08/09/2009אנא פני לייעוץ מסודר למרפאה להריון בסיכון גבוה באחד מבת"הח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוכל להמליץ
אילנית09/09/2009רציתי לדעת האם תוכל להמליץ על רופא/מרפאה שמתמחה בהריון בסיכון עקב בעיית קרישה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילנית
פרופ' יריב יוגב09/09/2009פורום זה אינו עוסק בהמלצה על רופאים
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי רופא מומחה לקרישת דם
אתי12/09/2009עברתי גם כן 2 הפלות והגעתי לרופא מדהים בבי"ח בלינסון ד"ר יאיר מולד ראומטולוג
וכיום אני בהריון ברוך ה' ומטפל בי רופא מדהים בבי"י בלינסון בהריון בסיכון ד"ר
יריב יוגב הוא רופא מדהים אני ממליצה בחום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר להיות בהיריון בתנאים הנ"ל?לימונית07/09/2009
שלום רב,
בת 43.3, לאחר שנתיים של טיפולי פוריות ו-IVF ללא הצלחה בינתיים, עדיין ללא ילדים. נמצאת בבירור פיאוכרומציטומה, ולכן כרגע בהפסקה מהטיפולים, וכמובן מאוד לחוצה, גם מבחינת הגיל.
רציתי לדעת האם, במידה וימצאו שיש לי את המחלה הנ"ל, אסור להיות בהיריון?
ואם מותר, מה זה אומר לגבי ההיריון - האם מעקב צמוד יותר?
בתודה מראש,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר להיות בהיריון בתנאים הנ"ל?
פרופ' יריב יוגב09/09/2009רק לאחר השלמת הברור והטיפול ולאחר ייעוץ מקדים יש להיכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת משקלאלה07/09/2009
שלום רב,
בשבוע 31+6 בוצע הארכת משקל - 1790.
היום אני בשבוע 35. בוצע הארכת משקל נוספת - 2100.
רופא טוען כי המשקל קטן.
חשוב לציין שאני סובלת מרפלוקס דו צדדי. הוכנס סטנד בצד ימין. ואני מקבלת טיפול אנטיביוטי במשך כל הריון (זינט 250).
השאלה היא - מה יכולה להיות הסיבה לכך שעובר לא מתפתח כמו שצריך? האם זה יכול להיות בגלל תפקוד כליות שלי או בגלל כמות לא קטנה של תרופות שאני לוקחת?
האם כדאי ללדת כבר ולא להמתין עד שבוע 40?
תודה מראש? אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת משקל
פרופ' יריב יוגב07/09/2009יש צורך בנתונים נוספים כדי להחליט
כעת העובר באחוזון 16 לגיל ההריון
יש צורך בהמשך מעקב אצל הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אלה07/09/2009דר', תודה על תגובתך!
הנתונים נוספים מבדיקה של היום:
BPD - ממ 83.1 ' מתאים לשבוע 33.3
OFD - ממ' 104.7
HC - ממ' 296.1 מתאים לשבוע 32.5
AC - ממ' 284.6 מתאים לשבוע 32.3
FEMUR ממ' 66.4 מתאים לשבוע 34.1
HUMERUS - ממ'58.1 מתאים לשבוע 33.4
יחסים:
HC\AC 1.04
AC\FEMUR 4.29
BPD\FEMUR 1.25
HC\BPD 3.56
FL\HC 0.22
הערכת משקל עובר עפ"י HADLOCK 1 -
2177
הערכת משקל עובר עפ"י HADLOCK 4
2155
אודה להתיחסותך.
רופא המטפל ממליץ לזרז לידה אך אני מתלבטת מה עדיף לתינוק.
תודה,
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אלה08/09/2009דר', תודה על תגובתך!
הנתונים נוספים מבדיקה של היום:
BPD - ממ 83.1 ' מתאים לשבוע 33.3
OFD - ממ' 104.7
HC - ממ' 296.1 מתאים לשבוע 32.5
AC - ממ' 284.6 מתאים לשבוע 32.3
FEMUR ממ' 66.4 מתאים לשבוע 34.1
HUMERUS - ממ'58.1 מתאים לשבוע 33.4
יחסים:
HC\AC 1.04
AC\FEMUR 4.29
BPD\FEMUR 1.25
HC\BPD 3.56
FL\HC 0.22
הערכת משקל עובר עפ"י HADLOCK 1 -
2177
הערכת משקל עובר עפ"י HADLOCK 4
2155
אודה להתיחסותך.
רופא המטפל ממליץ לזרז לידה אך אני מתלבטת מה עדיף לתינוק.
תודה,
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
פרופ' יריב יוגב09/09/2009תשובתי אינה משתנה לאור הנתונים שסיפקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתסיגל07/09/2009
האם ניתן לקיים יחסי מין בטרימסטר ראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין בהריון
פרופ' יריב יוגב07/09/2009אין מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטורסיגל07/09/2009
שלום , אני בשבוע 8 להריוני נצפה דופק, אבל במהלך הבדיקה נראו לדברי הרופא 2 שרירנים קטנים האם זה משמעותי מבחינת המשך ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירנים בהריון
פרופ' יריב יוגב07/09/2009בד"כ שרירנים קטנים הינם ממצא שכיח וחסר משמעות
יש צורך במעקב בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה בהריוןמאיה07/09/2009
שלום רב,
אני בהריון עם תאומים לאחר IVF.
לפני שבועיים היה לי דימום חזק מאד, אך לשמחתי, שני העוברים שלי שרדו את זה בשלום.
במשך שבוע קבלתי זריקות גסטון ונחתי. בתום אותו שבוע הרופא אמר שאינו רואה כל בעיה ברחם, ושאני יכולה לחזור לפעילות כרגיל. לצערי, לא שאלתי אותו ספציפית לגבי יחסי מין ואורגזמה.
האם כיום, שבועיים לאחר אותו ארוע, אני יכולה לחזור ולקיים יחסי מין (ללא חדירה)?
תודה רבה על התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה בהריון
פרופ' יריב יוגב07/09/2009אין מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)