מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כניסה לבריכה עם תפר צווארי?sag04/10/2009
שלום רב,
האם מותר להיכנס לבריכה עם תפר צווארי?
אני בשבוע 33, אורך צוואר לפני יומיים היה 3.1.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפר צןארי
ד''ר אלי רימון04/10/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרשיות יתר בהריוןקרן04/10/2009
אני בשבוע 19.5 להריון
אושפזתי לבירור בבי"ח בגלל קוצר נשימה בבדיקות דם תוצאה של:
fibrinogen-pt derived גדול מ-700
d-dimer 1477
אציין שעשו לי CT ריאות שיצא תקין כי חשדו בתסחיף ריאתי
מה משמעות הערכים הנ"ל והאם הם אמורים להיות גבוהים בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישיות
ד''ר אלי רימון04/10/2009ערכים אלה הם גבוהים בהריון
היות שאין ערכים קודמים לא ניתן לאמר האם היתה עליה משמעותית
בכל אופן אם הבדיקה תקינה שולל תסחיף ריאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום בהריוןענבל04/10/2009
שלום
אני בשבוע 31 להריון. בלילה חוויתי צמרמורות חזקות מאוד שנמשכו כמה דקות, מדדתי חום באופן ידני (עם היד על המצח) ולא הרגשתי שיש לי חום. בבוקר התעוררתי עם עין מדולקת ויתכן כי הדבר קשור.
שאלתי, האם חום נמוך וחולף עלול לגרום נזק לעובר?
האם דלקת עיניים כשלעצמה עלולה להיות מסכונת לעובר מבחינת זיהום כלשהו או כל סיבה אחרת?
תודה על תשובתך
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום
ד''ר אלי רימון04/10/2009החום לא מזיק לעובר
דלקת בעין לא מזיקה לעובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפיר בצבע חוםסופיה03/10/2009
שלום וברכה
ביצעתי בדיקת מי שפיר לפני מספר ימים. צבע מי השפיר היה חום כהה. הרופא אמר שזה מתאים למידע שמסרתי לפיו דיממתי משך 9 שבועות ועדיין קיימת אמטומה ברחם.
השאלה היא מה זה אומר? (הבנתי שבמי השפיר יש גם דם)
האם זה מסכן את העובר? את ההריון? מבשר רעות?
אודה על תשובה עיניינית וברורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד''ר אלי רימון04/10/2009אין סכנה לעובר
לא מבשר רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששתדנה03/10/2009
אני בשבוע 11 ו5 ימים. בשקיפות עורפית נאמר לי שיש לי הפרדות שלייה (קרומים ) קטנה בתחתית השיליה. השילייה נמוכה. מה זה אומר? אני ממש חוששת ופוחדת. האם מסתדר לבד? מה אני יכולה לעשות ? ומה אם צריך לבצע מי שפיר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעינת
ד''ר אלי רימון03/10/2009רב המקרים מסתדרים לאורך הזמן בטווח של שבועות
חשוב להדגיש שאין דרך לטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה03/10/2009תודה אבל מה עם בדיקת מי שפיר? אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שפיר
ד''ר אלי רימון04/10/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריון - שרירןיעל02/10/2009
שלום,
אני בתחילת הריון (שבוע 6+2) עם שרירן בגודל+ 8 ס"מ.
בהריון הקודם היו לי צירים מוקדמים וכאבים עזים כבר משבוע 27.והשרירן היה אז 2-4 ס"מ.
לפני שבוע החלו לי כאבים - כאבי גב תחתון עזים + דקירות בבטן תחתונה בצד.
האם ניתן לקבל שמירה הריון כבר משבוע מוקדם בכדי לשמור על ההריון? אני קצת בלחץ מההריון הזה.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירן
ד''ר אלי רימון02/10/2009התיעצי עם הרופא המטפל בנושא זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם בהיריון תאומיםרוצה להתפטר02/10/2009
שלום
אני בהיריון תאומים שבוע 17+1, היריון שלישי, הריונות ולידות תקינים ב"ה.
אתמול הרגשתי לחצים באוזניים ועירפול לכמה שניות וכן קושי לנשום ופניתי לאח.
הוא מדד לי לחץ דם (שאצלי תמיד נמוך -90/50, מקסימום 110/70) והיה לי ל"ד של 127/75.
נחתי ומדדנו שוב כעבור שעה והיה 135/76.
היום בבוקר הגעתי שוב ונימדד ל"ד של 130/80.
לצערי רופאת הנשים נמצאת רק בשני ורביעי, אז רציתי להתייעץ האם זה סובל דיחוי עד ליום שני?
ואם כן מה עלי לעשות עד אז? ממה עלי להימנע?
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל"ד
ד''ר אלי רימון02/10/2009לדעתי כדאי בכל זאת לפנות לבדיקת רופא אפילו במוקד קופח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צנתורדניאל02/10/2009
שלום
אני שבוע 18 והשבוע הייתי אצל רופאת המשפחה בפעם הראשונה מאז ההריון. בעברי עברתי צנתור אבלציה עקב פרפור חדרים חוזר (צונתרתי לפני 5 שנים) ומאז הכל תקין ב"ה.
הרופאה הופתעה לשמוע שאינני במרפאה לסיכון גבוה ושהגניקלוג שלי לא הפנה אותי.
1. האם אבלציה בעבר זוהי אכן סיבה להיות במעקב הריון סיכון גבוה?
2. אני חייבת לציין שאני עייפה המון ולעיתים מספיק שאעמוד 5 דקות בשביל שהקצב שלי יהיה מוגבר, בעיקר בבוקר. אולם, הבנתי שזה שכח בכל הריון. האמנם?
אני מניחה שתמליצו לי להתייעץ עם הרופא ואעשה זאת אך אשמח אם תתנו לי ם תשובה כללית על שתי שאלותיי.
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל
ד''ר אלי רימון02/10/2009כדאי להצטייד בחוות דעת עדכנית של קרדיולוג +בדיקות שימליץ ואז להתיעץ עם רופא הריון בסיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורך צוואר הרחםמושית02/10/2009
זהו הריון שלישי שלי. הריון ראשון הסתיים בשבוע 35+ אחרי צירים מוקדמים של מספר שבועות. הריון שני הייתי בשמירה עקב צירים, בשבוע 36 הסתיימה ובאותו שבוע הייתה ירידת מים ולידה. בהריון הזה מודדים לי את צוואר הרחם. בשתי בדיקות ראשונות שבוצעו עד שבוע 15 הממצא היה 43 ו-41 מ"מ צוואר סגור. בסקירה מאוחרת בשבוע 22+ הממצא היה 37 מ"מ צוואר סגור. האם מדובר בממצא שיכול להעיד על מגמה בעייתית או שזה התקצרות טבעית ונורמלית? או שמא סטייה במדידה? האם דורש מעקב מיוחד? מנוחת יתר? אודה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורך צואר
ד''ר אלי רימון02/10/2009כל הבדיקות דומות במגבלות הטכניות של המדידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחסור בברזל בעת כניסה להריוןמעיין01/10/2009
אני מנסה להכנס להריון ובבדיקת דם שעשיתי לאחרונה גיליתי שחסר לי ברזל (fe-iron) , ערך 35 מק"ג כשהנורמה היא 60-180. אני מתחילה לקחת כדורי ברזל ולאכול הרבה מזון עשיר בברזל, השאלה היא -האם יש סיכון בכניסה להריון כשיש חוסר בברזל? האם ניתן לקבל ברזל באינפוזיה לפני כניסה להריון?
שאלה נוספת- אני עובדת בגן ילדים, ולכן חוששת מלהיות חשופה בעת הריון להדבקות בשפעת החזירים. האם יש מידע כלשהו על הסיכון לעובר בהדבקות האם בשפעת חזירים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
ד''ר אלי רימון02/10/2009לא כדאי להרות במצב זה וכדאי להמתין מספר חודשים עד שיפור
עבודה בגן ילדים יש בה אכן סיכון מסוים לחשיפה מוגברת למחלות בעיקר מחלות ילדות כמו CMV
מבחינת השפעת החשיפה היא בכל מקום ולא רק בגן ילדים ולכן לא נראה לי שהיא מסוכנת יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וסכרתדנה01/10/2009
מהו הטיפול המומלץ לסכרת בהריון? האם אפשר להניק אם אני סובלת מסכרת מסוג 1?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
ד''ר אלי רימון02/10/2009השאלה בנושא הטיפול היא כללית מדי , פני למרפאת הריון בסיכון לקבלת חוות דעת מדויקת
אין מניעה מהנקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןיפעת01/10/2009
שלום,
אני בסוף חודש שביעי עם צירים בתדירות דיי גבוהה שלא נפסקים כבר כמה זמן, אבל ללא קיצור צוואר.
הרופאה שלי רשמה לי טיפול באוטרוגסטן 200 מ"ג פעמיים ביום, אבל רופאים בבי"ח אמרו שאין צורך בכל טיפול.
אני מבולבלת וקשה לי להחליט מה לעשות.
האם יש איזשהן תופעות לוואי לעובר?
האם יש צורך בטיפול?
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו ששכחתי לשאול...
יפעת01/10/2009הרופאה אמרה לי לקחת את התרופה עד לשבוע 34,
1) מה הסיבה להפסיק בשבוע זה ולא להמשיך הלאה (אם הטיפול אינו מזיק)?
2) והאם יש סיכוי שהירידה הפתאומית ברמות הפרוגסטרון שהגוף רואה לא תהיה בעצמה טריגר ללידה (לפי מה שהבנתי כשקראתי קצת על פרוגסטרון כחלק מהתהליך שלפני הלידה יש ירידה ברמות שלו)?
תודה על הסבלנות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוטרוגסטן
ד''ר אלי רימון02/10/20091) מה הסיבה להפסיק בשבוע זה ולא להמשיך הלאה (אם הטיפול אינו מזיק)? ניתן לקחת גם עד 37 שבועות אך ההשפעה פחותה כי ב-34 שב הבשלות הריאתית כבר טובה
2) והאם יש סיכוי שהירידה הפתאומית ברמות הפרוגסטרון שהגוף רואה לא תהיה בעצמה טריגר ללידה (לפי מה שהבנתי כשקראתי קצת על פרוגסטרון כחלק מהתהליך שלפני הלידה יש ירידה ברמות שלו)? לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו ששכחתי לשאול...
יפעת01/10/2009הרופאה אמרה לי לקחת את התרופה עד לשבוע 34,
1) מה הסיבה להפסיק בשבוע זה ולא להמשיך הלאה (אם הטיפול אינו מזיק)?
2) והאם יש סיכוי שהירידה הפתאומית ברמות הפרוגסטרון שהגוף רואה לא תהיה בעצמה טריגר ללידה (לפי מה שהבנתי כשקראתי קצת על פרוגסטרון כחלק מהתהליך שלפני הלידה יש ירידה ברמות שלו)?
תודה על הסבלנות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוטרוגסטן
ד''ר אלי רימון02/10/2009אין לי מספיק נתונים לקבוע אם באמת יש צורך בטיפןל
בכל אופן אין סיכון לעובר מטיפול זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בעם CMV ו- EBVיפעת01/10/2009
שלום רב,
יתכן והריתי כאשר נמצא שנדבקתי הן ב- EBV וב- CMV : להלן התוצאות :
EBV-IGM POSITIVE
NEGATIVE<20
BORDERLINE 20-40
POSITIVE>40
EBV EBNA (IGG) POSITIVE
CMV-IGG 11.90 IU/ML ( 0.00- 0.39) (.........)*POSITIVE
NEGATIVE< 0.4
BORDERLINE 0.4-0.6
POSITIVE>0.6
נבדק פעמיים
CMV-IGM POSITIVE
נבדק פעמיים
CMV-AVIDITY ATTENTION %
>30% HIGH AVIDITY
15%-29.9% BORDERLINE
<14.9% LOW AVIDITY
CMV IGG AVIDITY 11.7%
האם יש חשש גדול במקרה כזה להדבקות העובר??? מה עלי לעשות? האם בכל מקרה זה דורש הפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
ד''ר אלי רימון02/10/2009נושא CMV הוא מורכב
נראה לי כי חלית ב-CMV לאחרונה
צריך לבדוק תזמון מול גיל ההריון
בכל אופן אין זה מחייב הפלה אוטומטית
מציע לך לפנות לרופא הריון בסיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםדפנה30/09/2009
שלום רב, לפני מס חודשים הרופאת נשים שלי הפנתה אותי לבצע מס בדיקות לפני כניסה להריון.
בבדיקת הדם התברר שערך הסוכר שלי גבוה (בערך 106). כמובן שההיסטריה היתה בעיצומה מאחר ואני משתדלת מאוד לשמור על אורח חיים בריא (פעילות ספורטיבית ותזונה נכונה) הופניתי לבדיקות גנטיות לסכרת שיצאו תקינות וכן למרפאת אם ועובר.
לאחר מס חודשים של נסיונות נכנסתי להריון אך לצערי לא נצפה דופק באולטרסאונד והחודש היתה לי הפלה טבעית.
אני יודעת שאחוז ההפלות בשליש הראשון גבוה אך האם יש קשר בין ערעי הסוכר להפלה?
(בנוסף יש לי תת פעילות של בלוטת התריס- לוקחת כבר שנים תירוקסין ומאוזנת.)
אני מעט מתוחה, מבולבלת ועצובה...ומאוד מאוד רוצה כבר להיכנס שוב להריון.
מה עליי לעשות?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת?
ד''ר אלי רימון01/10/2009ערכי סוכר גבוהים לאורך זמן יכולים להביא להפלות אך מדובר בערכים חריגים וכנראה שזו לא הסיבה אצלך
פני למרפאת סוכרת לבירור ופני לרופא אנדוקרינולוג לאיזון בלוטת התריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידת תאומיםלירוני29/09/2009
היי,
בת 26,ב"ה הריון ראשון לאחר IVF היום שבוע 37 משקלם כמעט 3 ק"ג כל עובר הריון תקין תודה לאל רק לעובר הזכר הייתה הרחבה קלה באגן כליה של 5.9מ"מ אך הכל הסתדר וחזר לנורמה. שני העוברים במנח של ראש ראש. הרופאים המליצו לאור מנח זה על לידה טבעית " כי חבל לפתוח סתם את הבטן" יחד עם זאת הבנתי שלידה נרתיקית כרוכה בסיכונים לעובר השני. מה הסטטיסטיקה אומרת? מה ניסיונך אומר לגבי לידת תאומים בדרך נרתיקית? אשמח לשמוע את חוות דעתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים
ד''ר אלי רימון29/09/2009במצגים ראש ראש אין יתרון לניתוח על לידה רגילה מבחינת הסיכון לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לד"ר רימון
לירוני29/09/2009ההריון ממש הפך להיות כבק וכואב שכן יש לי בצקות רבות ברגליים מה קורה במצב ובו אין התפתחות של לידה ? האם מומלץ לקחת זירוז? או פשוט להמתין עד שתתחיל לידה"? זה לא מסוכן לאם להחזיק הריון עודף? פשוט התחלתי את ההריון 57 ק"ג ועליתי כבר 20 ק"ג וממש כבד לי עד כדי קושי בהליכה ועמידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאומים
ד''ר אלי רימון29/09/2009לדעתי השראת לידה ב-38 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לד"ר רימון
לירוני29/09/2009למה הכוונה? מהי השראת לידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירוני
ד''ר אלי רימון30/09/2009זירוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)