מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקשויותעדי11/10/2011
שלום שבוע 33 אף פעם לא הבנתי מזה רק שקראתי כאן יש לי מי התקשות באזור מסוים בבטן כל פעם מקום אחר ותמיד חשבתי שזה העובר הראש או אחד האיברים
מזה אומר ההתקשויות יש ליי שאי שום כאב או ציר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקשויות - תגובה
ד''ר אלי רימון12/10/2011אין משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בסיכוןויקי11/10/2011
שלום רב,
הריון קודם: עקב התקצרות צואר הרחם וצירים מוקדמים כתוצאה אישפוזים חוזרים ילדתי בשבוע 31 ילד שכעת אובחן כלוקה בשיתוק מוחין קל.
כעת בהריון שנית שבוע 12.6 מעוניינים לתפור את צוואר הרחם אך קודם מאלצים אותי לעשות שקיפות עורפית 1. האם יש קשר בין שניהם ?
בבדיקת אולטראסאונד ואגינלי התגלה כי שיליה מושרשת מעל פי הפנימי של צוואר הרחם , מה זה אומר ? האם יש לכך השפעות על ההריון ? האם יש חשיבות מבחינת הקשירה ?
תודה מראש על התשובה,
חג שמח
ויקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בסיכון - תגובה
ד''ר אלי רימון12/10/2011השקיפות חשובה כדי לודא שהעובר תקין לפני התפר
השליה עוד תעלה במהלך ההריון-יש להמנע מיחסי מילתפר בנוכחות שליה נמוכה יותר סיבוכיםן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקשויות של הבטןמיכל11/10/2011
שלום אני בשבוע 33 כבר מהשבוע 20 אני מרגישה מאין התקשויות של הבטן אבל ממש וזה קורה מס פעמים ביום באופן לא סדיר וללא כאב.
בכל פעם שנבדקת במוניטור הכל תקין
האם בצירים אמיתיים אני אמורה לחוש כאבים ?
איך אבדיל בין צירים מדומים לאמיתיים ?
האם ההתקשויות יכולות לגרום לפתיחה והתקצרות של הצוואר?
אני מרגישה את הבטן פשוט כמו אבן ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקשויות של הבטן - תגובה
ד''ר אלי רימון11/10/2011צירים לא סדירים יתכנו ולא משפיעים על הצואר
צירי לידה לא ניתן לפספס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קיום יחסי מיןמיכל11/10/2011
שלום . אני בשבוע 32 + מטופלת בנרות פרוגרסטון בשל עבר של לידה מוקדמת שבוע 29 פתיחה של צוואר הרחם וצירים משבוע 26. לגבי הריון נוכחי הכל תקין צוואר רחם סגור וארוך (35) ללא צירים. רופא המטפל בכל זאת המליץ לי לשמור מקיום יחסי מין עד סוף ההריון וכן להמנע ממאמצים בגלל לידה מוקדמת בעבר.
שאלתי היא כזאת (הייתי די נבוכה לשאול את הרופא המטפל )
עד עכשיו השתדלתי לשמור עד כמה שאפשר מקיום יחסי מין. רק שלאחרונה יוצא לנו מידי פעם לקיים יחסי מין אחת ל.... האם החדירה עצמה יכולה לגרום לפתיחה? או שהחשש מהזרע של הבן זוג שיכול לגרום לצירים ? או מהאורגזמה הנשית שאולי גורמת להתכווצות וכן יכולה להביא לצירים...
אודה לתשובה...
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי קיום יחסי מין - תגובה
ד''ר אלי רימון11/10/2011כדאי להמנע מחדירה או שפיכה בנרתיק
אין בעיה מבחינת אורגזמה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהקסיה10/10/2011
הנחיות הרופא היו "להמשיך תמיכה עד שבוע 10".
בבית כעת אני מבקשת הסבר למה זה אומר עד שבוע עשר.
אני כרגע בשבוע 7+ יום אחד.
האם שבוע עשר, אומר עשרה שבועות מלאים, קרי 9+7 (10).
אפשרות נוספת היא ש 9+1, זה כבר שבוע 10.
אודה לכם להבהרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה - תגובה
ד''ר אלי רימון10/10/20119+7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איסוף שתןיעל09/10/2011
שבוע 31
כמות שתן 2100
Volume Urine 2.10 L/24h
Protein U conc 14.60 mg/dl
Protein U/24hr 306.60 mg/24h
האם הבדיקה תקינה? כי זה מראה קצת חורג מהנורמה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איסוף שתן - תגובה
ד''ר אלי רימון09/10/2011גבולית, כדאי לעקוב בהמשך וכן לבדוק ל"ד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים שבוע33עדי09/10/2011
שלום איזה משחה אפשר לשים בהריון לטחורים?
האם צואה שחורה מרמזת על משהו לא תקין??
העמסת סוכר 100גרם יצא לי ערך אחד גבוהה האם זה מאוחר בשבוע 33 לטפל ?
מה ריך לעשות רק לשמור על תזונה ???או כדורים וכו...???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים שבוע33 - תגובה
ד''ר אלי רימון09/10/2011שלום איזה משחה אפשר לשים בהריון לטחורים?גשי לבדיקת רופא
האם צואה שחורה מרמזת על משהו לא תקין?? דימום במערכת העיכול
העמסת סוכר 100גרם יצא לי ערך אחד גבוהה האם זה מאוחר בשבוע 33 לטפל ? אולי אין צורך לטפל, גשי להתיעצות הרופא המטפל
מה ריך לעשות רק לשמור על תזונה ???או כדורים וכו...???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטלי08/10/2011
שלום וגמר חתימה טובה!
לגבי משהי המנסה להכנס להריון אך בשלב זה טרם ידוע אם הצליחה (כלומר ניסתה השבוע באופן עצמוני). היא צמה את כל צום יום כיפור (אפילו לא שתתה) ולא נתנה דעתה על כך שאם היא בהריון זה עשוי להזיק לעובר. הבנו שבצום תתכן הצטברות של גופי חומצה העשויים להזיק לעובר והחשש הוא שאם היא בהריון - שנגרם נזק בלתי הפיך לעובר. האמנם? האם יש מקום לדאגה? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' יריב יוגב08/10/2011בשלב זה לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
טלי08/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סכרת הריוניתהריונית07/10/2011
שלום אני בשבוע 32 שבוע 32 לפני שלושה שבועות התגלתה אצלי סכרת הריונית .אני משתדלת לשמור על תפריט מאוזן על פי הנחיות של הדיאטנית ...ואני מנטרת את עצמי מידי יום על מנת לעקוב על רמות סוכר ....שאלתי היא כזאת . האם סכרת הריונית יכולה פתאום להעלם במהלך ההריון?????? אני שואלת כיוון שבשבוע האחרון רמות הסוכר שלי תקינות לחלוטין אחרי ארוחות פחות מ 130 ובוקר 80 בערך. לפני שלושה שבועות רמות הסוכר אחרי ארוחות הגיעו ל 170. חשוב לציין שלא תמיד אני פועלת לפי התפריט זה די קשה מידי פעם יש מעידות של משהו מתוק וכשאני בודקת אחרי שעה שעתיים רמות סוכר בגוף תקינות גם לאחר אכילת סוכר האם יתכן שהסכרת נעלמה? יש מקרים כאלה?
אציין שבהעמסת סוכר של 100 מג התוצצאה הייתה 180 אחריי שעתיים שזה נחשב לגבולי. אולי בכלל לא הייתה סכרת ? איך אתייחס לממצאים ? ודבר נוסף ...העובר גדול בשבועיים מגיל ההריון היקף בטן גדול רק במס ימים מגיל ההריון מה שלפני חודש היקף בטן היה גדול בשבועיים וחצי מגיל ההריון .
אודה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי סכרת הריונית - תגובה
פרופ' יריב יוגב07/10/2011הסוכרת אינה "נעלמת" תחת איזון תקין רוב הערכים יהיו תקינים גם בחריגות קטנות
אחת האינדיקצית לאיזון התקין הינה עליה מתונה או כלל לא במשקל האם והיקף בטן עוברי התואמת לשאר ההערכה הגנטית של הגדילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בסיכון?הריון בסכיון07/10/2011
1. אני בשבוע 9 +4 יש לי תנודות בלחץ דם וחלבון בשתן (בבדיקה רגילה) של 75 ובאיסוף של 24 שעות 394 אתמול הייתי אצל הרופא שלי - הוא טוען שזה ממש מעט חלבון בשתן אבל למרות זאת הוא מפנה אותי ליחידה לסיכון גבוה.
2. מתחילת ההריון אני סובלת ממגרנות חריפות שרק מתגברות וגורמות לי לעילפון / עירפול הכרה - הנוירולוג במיון ביקש שאני לא אחזור לעבודה עד שלא יתבצע ברור מקיף ממה נובעות המגרנות ואילו הגניקולוג שלי טוען שאין שום מניעה שאני אחזור באופן מיידי לעבודה....
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בסיכון? - תגובה
פרופ' יריב יוגב07/10/2011מתאמים תור להריון בסיכון גבוה או לרופא המתמחה בכך בהקדם לצורך ייעוץ אישי
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה ומבולבלתאני06/10/2011
בקצרה - הריון 7, שני ילדים בבית משני ההריונות הראשונים.
4 הריונות לאחר מכן לא צלחו את שלב הדופק.
נמצא פקטור 5 הטרוזיגוט.
בהריון לפני 5 חודשים (השישי) הזרקתי קלקסן מיום הביוץ (60 מ"ג) וגם הוא לא הצליח.
כעת אני בהריון ספונטני (השאר היו עם הורמונים והזרעות). מלווה אותי רופא פרטי שאליו תכננתי ללכת לטיפולים (עברנו מקום מגורים וקיבלתי עליו המלצות) ואז גיליתי לאחר פגישה אחת שאני בהריון וכבר המשכתי איתו. מדובר במנהל מחלקה של אחת ממחלקות הIVF בבית חולים גדול.
בכל אופן, הרופא נתן לי קרינון לתמיכה בהריון, העלה את המינון של החומצה הפולית ל5 מ"ג ואמר לי לא להזריק קלקסן, אלא ליטול מיקרופירין בלבד.
קיבלתי גם זריקת ארוגסט ורמות הפרוגסטרון תקינות לגמרי. לפני שבוע אוביטרל וגם אתמול, לאחר שבוע.
ביום ג' הקרוב בדיקת הדופק והבטחון שלי התערער בטיפול שאני מקבלת...
מישהי שככל הנראה מבינה קצת בתחום אמרה לי שאני צריכה להיות מלווה ע"י רופא להריון בסיכון גבוה ולא ע"י רופא פוריות.
אמרה לי שאני אמורה להזריק קלקסן ושהשבועות הראשונים קריטיים.
הרופא אמר לי שהוא התייעץ עם המטולוגים בבית החולים שלו ושהוא איתן בדעתו, במיוחד לאור העובדה שכבר הזרקתי קלקסן בהריון הקודם של צלח.
מה דעתכם? סליחה על האורך, אבל אני לא יודעת מה לעשות. להחליף רופא? להזריק קלקסן (יש לי חבילה בבית)? להמתין לבדיקת הדופק ביום ג' ואז להתייעץ עם רופא בסיכון?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה ומבולבלת - תגובה
פרופ' יריב יוגב06/10/2011ברור שעל סמך הנאמר קשה לתת ייעוץ
במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית לחוות דעת נוספת
אינך חיידת לידע את הרופא המטפל שלך בשלב זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו נתונים חסרים?...
אני06/10/2011מחר ערב יום כיפור.
לאור מה שכתבתי, מה דעתך?.... כתבתי די מפורט.
אודה לך אם תנסה לפחות חלקית לענות לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציינת שמחר יום כיפור
אני06/10/2011מכיוון שאחרת, הייתי מנסה לתאם פגישה דחופה כבר למחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציינת שמחר יום כיפור - תגובה
פרופ' יריב יוגב07/10/2011ניתן להיפגש מיד לאחר יום כיפור
תאמי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקצרות צוואר הרחם-אורטלאורטל מרציאנו06/10/2011
אני בהריון ראשון שבוע 18.2 תאומים שבוע שעבר עברתי סקירת מערכות מוקדמת בסקירה גילו שצוואר הרחם שלי קצר 20 מ"מ היום הייתי בבדיקה שיגרתית אצל רופא הנשים שלי וצוואר הרחם שלי התקצר והגיע לאורך 1.82 מ"מ הייתי רוצה לדעת מה הסיכויים שאני יאבד את העוברים שלי אם אני לא יעשה קשירה לצוואר הרחם בשבוע הקרוב???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקצרות צוואר הרחם-אורטל - תגובה
פרופ' יריב יוגב06/10/2011קשה לדעת ללא בדיקה והערכה
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ אישית דחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך הסתיים ?
ניני19/06/2012היי
אני עם מקרה דומה וריציתי לדעת מה החלטת ואיך זה השפיע על ההריון .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר גדול-הריון בסיכוןדקלה06/10/2011
שלום,
בת 35, הריון שני. לידה קודמת לפני 5 שנים. סובלת מקרישיות יתר ומזריקה קלקסאן 80 מ"ג ליום. בהערכת משקל בשבוע 29 העובר יצא באחוזון 95 - שוקל 1800. בוצעה העמסת סוכר 100 פעמיים, כמות מי שפיר תקינה, בדיקת מי שפיר+צ'יפ גנטי תקין, חלבון עוברי תקין. מה יכולה להיות הסיבה לעובר כ"כ גדול? האם יש צורך בהערכה /בירור בהמשך? אציין שבני הבכור נולד בשבוע 40 במשקל 3800 ק"ג בהריון איתו לא לקחתי מדללים כלל.
דרך אגב, אני לוקחת קלקסאן בשל פקטור 5, MTHFR, ופרוטאין C - כולם לא תקינים. שבוע אחרי הלידה הקודמת התפתחה רעלת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר גדול-הריון בסיכון - תגובה
פרופ' יריב יוגב06/10/2011ייתכן והעובר גדול גנטית
ישנם מספר סינדאומים הקשורים לכך פני לייעוץ גנטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת נוספת
דקלה06/10/2011על אף כל הבדייקות שעשיתי (כולל צ'יפ , אקו לב, מי שפיר ו-2 סקירות פרטיות) יכולים להתגלות עוד דברים? אציין שאני ובעלי ממוצעים אבל אימי ילדה 7 ילדים בין המשקלים 3.600 - 4.500 ק"ג
יש לי גם סקירה שלישית עוד שבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת נוספת - תגובה
פרופ' יריב יוגב06/10/2011כעיקרון כן
אך הסיכוי לכך נמוך ביותר
במידה ומעונינת תאמי פגישת ייעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת איסוף שתן - סכרת הריוןשלי06/10/2011
שלום, אני בשבוע 31+5. אובחנה אצלי סכרת הריון בשבוע 26 להריון(עד לפני שבוע טולתי באינסולין 6 יחידות ביום בערב ובשבוע האחרון איני מזריקה ומאוזנת ע"י דיאטה בלבד) ובימים האחרונים אני סובלת מכאבי ראש עמומים במהלך כל היום. תוצאות בדיקת לחץ דם תקינות ובדיקת איסוף השתן שהתקבלו אצלי היום הן PROTEIN-U SAMPLE 5.1 ו- PROTEIN-URINE 24H- 199 נפח שתן שנשלח לבדיקה 3.9 המהווה כמעט את כל השתן של אותן 24 שעות. האם תוצאות בדיקת איסוף השתן תקינות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת איסוף שתן - סכרת הריון - תגובה
פרופ' יריב יוגב06/10/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי צום מחר דחוףףףףףעדי06/10/2011
שבוע 33 הריון בסיכון בגלל ירידת מים לידה קודמת בשבוע 27
לידה ב29
עשיתי בדיקת העמסת סוכר 100גרם ערך אחד יצא לי גבוהה מהרגיל
אורך צוואר הרחם 33
מסרתי א ת כל הנתונים האם יכולה לצום כרגיל ????הרופא נשים אמר לא כל כך כדאי
צריכה לשתות
רציתי עוד חוות דעת חשוב לי
דיברתי עם רב ואמר לי שאפשר עם שיעורים כלומר לגימה כל 9דקות זה יוצא בערך כוס לשעה האם זה בסדר
או לצום כרגיל בלי הקלות תודה חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עושה זריקה פרוגרסטרון פעם בשבוע
עדי06/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי צום מחר דחוףףףףף - תגובה
פרופ' יריב יוגב06/10/2011יש להמנע מלצום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)