מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית זיקפהחסוי24/11/2010
שלום אני חולה סכרת מזה כשנתיים, מטופל בכדורים, ובשנה האחרונה חלה ירידה בתיפקוד המיני שלי, אימפוטנציה חלקית, חוסר זיקפה, חשק תמיד יש ואין בעייה בראש
מה עלי לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית זיקפה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר24/11/2010יהיה נכון לפנות לאורולוג שיעזור לך במצוקתך. יש מה לעשות.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי נעימותאנונימית24/11/2010
שלום
אני יוצאת עם בחור רק שבועיים , הוא גרוש ואני גרושה הגענו לקטע המיני , והיה שם בעיה לפי דעתי
הוא בן אדם מאוד מיני וחם כל הזמן אוהב לגעת ולחבק גם במיטה הוא נורא מפנק ונותן הרגשה שאני קיימת וחשוב לו מה אני חושבת וצריכה אבל היה חשוב גם לי שהוא יגמור
אבל לא הצליח אמר לי שזה לא בגללי שיש לו בעיה שקשה לו לגמור
היה אצל רופא לטענתו בעבר עוד שהיה נשוי והרופא אמר שהפחד שהיה לו שהיה נשוי לא לגמור בפנים גרם לו לקושי של לגמור, בסוף הוא גמר אבל לא נתקלתי בכזה דבר ורציתי לדעת שזה תקין והכל בסדר איתו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי נעימות - תגובה
נטע ידיד24/11/2010כפי שנשמע מדבריך כידאי לכם לגת להתיעצות באחת מהמרפאות לטיפול מיני הקיימות ראי אגודת איט"ם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשתי בהריוןמבולבל23/11/2010
רציתי לדעת עם יש חומר שגורם לגירוי וחשק מיני שמותר לצרוך ממנו בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשתי בהריון - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר24/11/2010כן יש חומר כזה וקוראים לו יחס רגישות ותשומת לב.....גם אז יתכן שלא יהייה לה חשק כי ההורמונים והעייפות גוברים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות.אתן עושות מין אנאלי?-23/11/2010
זה באמת עד כדי כך כואב לנו הבנות?
לי זה דווקא נראה כל כך כיף....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנות.אתן עושות מין אנאלי? - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר24/11/2010אז מה בעצם את'ה רוצה להגיד. יש נשים שנהנות ממין אנאלי, יש כאלו שלא....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויאגרה בשילוב עם סטרואידיםשרון22/11/2010
בן זוגי נוטל סטרואידים עקב מחלת קרוהן.
האם ניתן/ מותר ליטול ויאגרה (לא על בסיס קבוע) במהלך הטיפול בסטרואידים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומגה 3
אלי ארד29/11/2010שלום לך!
מציע לקחת אומגה 3 ממרווה מרושתת שיעזור לפתור את בעיית הקרוהן ואז תוכל להשתחרר מהבעיות האחרות....
אלי
נטורופת/מטפל הוליסטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילמה דחופהאנונימית22/11/2010
אני וחבר שלי נפרדנו, אני בת 18, שנינו היינו הראשונים אחד של השני. (גם בסקס)
כשהתחלנו לקיים יחסי מין לקחתי גלולות, ועכשיו אני מתלבטת אם להפסיק. מחר אמורה להיות הגלולה האחרונה שלי לאחר הפרידה, ואני לא יודעת אם להמשיך אחר כך עוד חפיסה.
מצד אחד אני רוצה להמשיך כי ככה המחזור שלי ממש מסודר, והוא קצר. (4 ימים!) ומצד שני אומרים שגלולות דופקות את המערכת, אז למה לקחת כשלא צריך?...(אני לא רואה את עצמי שוכבת עם מישהו בזמן האחרון....)
מה כדאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רוצה להוסיף
אנונימית22/11/2010שהיו לי תופעות לוואי כשהתחלתי עם הגלולות, (מחזור שלא הפסיק חודש שלם) וזה עוד יותר כואב להפסיק את הגלולות אחרי תופעות לוואי שהפסיקו!
אם אני אפסיק עכשיו לקחת ואקח בעוד שנה שנתיים יהיו לי אותן תופעות לוואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה להוסיף - תגובה
נטע ידיד24/11/2010באשר לשאלות הרפואיות כידאי שתתיעצי עם רופא נשים. מאחר ואת בגיל בו מערכות יחסים נרקמות כל הזמן אינך יכולה לדעת מה ילד יום ולכן כידאי לך לשקול היטב עם הרופא לפני שאת מחליטה להפסיק. בכל מקרה בכל מערכת יחסי מין חדשה בנוסף לגלולות מומלץ שתשתמשו לפחות בהתחלה גם בקונדום. מעבר לחשש מכניסה להריון ישנה סכנה נוספת והיא מחלות מין ואיידס שכידאי לקחת בחשבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה?
אנונימית23/11/2010זה חשוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אנאלי, ללא קונדוםשחר22/11/2010
שלום.
אני מקיים לאחרונה עם הפרטנר הקבוע מין אנאלי ללא קונדום.
זאת לאחר כמובן, שטיפה טובה ופנימית בטוש הביתי של האיזור הרגיש.
שאלתי, במידה ואנחנו משתמשים בחומרי סיכה איכותיים ולאחר המקלחת (ושנינו כמובן נבדקנו לפני כן בבדיקות הדם), האם יש בעיות עם מין מסוג זה ללא קונדום?
תודה מראש
ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אנאלי, ללא קונדום - תגובה
נטע ידיד22/11/2010אם נבדקתם ושניכם נקיים ממחלות מין ומאיידס,יש ביניכם אמון הדדי ואף אחד מכם אינו מקיים יחסי מין מזדמנים עם משהו אחר אין חשש להדבקום במחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עם החבר שליתמר21/11/2010
היי,
אני והחבר שלי בני 24 ואנחנו ביחד כמה חודשים.
הזיקפה שלו לרוב לא ממש חזקה, וגם אם יש לו בהתחלה אז לרוב היא יורדת במהלך הפורפליי.
על מנת שנוכל לקיים יחסי מין הוא חייב לקבל גרוי חזק ביד/אוראלי במשך כמה דקות ואז הוא מגיע לזיקפה מלאה. אבל גם אז במהלך הסקס הזיקפה מדיי פעם יורדת וצריך לגרות אותו מחדש- לפעמים זה עוזר ולפעמים הזיקפה לא חוזרת יותר והוא לא גומר.
לשנינו יש הרבה ניסיון מיני, אנחנו נמשכים אחד לשני ונהנים מאוד מסקס למרות הבעיה הזאת, אבל עדיין זה נראה לי מוזר ולא נורמלי...
השאלה שלי היא:
1. אף פעם לא דיברנו על הבעיה הזאת בכלל כי אני מפחדת להוריד את הביטחון העצמי שלו במיטה. איך אפשר לדבר על זה, למשל לשאול אותו אם הוא בדק את זה או ניסה לטפל בצורה שלא תיפגע ביחסים?
2. ממה יכולה להיגרם בעיה כזאת בגיל צעיר? הוא בחור ממש בריא ולא נראה לי שיש לו בעיה של חוסר ביטחון מיני או לחץ...
3. האם הפתרון היחיד לבעיה כזו הוא כדורים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עם החבר שלי - תגובה
נטע ידיד22/11/2010יש לבדוק מה מקור הבעיה. ניתן לבדוק זאת ולתת הערכה מקצועית רק במסגרת טיפול מיני,
קשה לענות על שאלה כזו בדרך זו. בכל מקרה כדורים זה סוג אחד של פתרון, במקרים רבים טיפול מיני עוזר ואין צורך כלל בכדורים.
תצטרכי לפתוח את הנושא בשלב כלשהו איתו בעדינות מרובה. תנסו לחפש תנוחה שיותר מתאימה לסיטואציה, מומלץ לנסות לקיים יחסים כשאת מעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
תמר22/11/2010תודה,
אני אשמח תוכלי לייעץ לי כיצד מומלץ להעלות את הנושא
האם עדיף לדבר על זה כשאנחנו במיטה למשל אחרי הסקס או בסיטואציה לא קשורה.
וכן אם יש לך רעיון איך לומר את הדברים כך שזה יהיה הכי פחות פוגע שאפשר...
אני ממש ממש מפחדת שמהרגע שאני אגיד מילה על הנושא זה פשוט יחריב לנו את כל היחסי מין ורק יחריף את הבעיה.
שהוא יותר לא ירגיש את אותו ביטחון לידי וכל הזמן יחשוב על זה שזה מפריע לי.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את השאלה הנוספת ששאלתי
תמר24/11/2010אשמח אם תוכלו לענות, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטיבות יתררונית21/11/2010
אני בת 30 יש לי שתי ילדים בני 6 ו5
שאני מקיימת יחסים אם בעלי פעם פעמיים אפילו 3 פעמיים
אני ממש אבל ממש רטובה מהתחלה , וזה נורא מפריע לי
האם יש טיפול לזה או שזה טבעי לחלוטין ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטיבות יתר - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר24/11/2010את מתארת מצב טבעי לחלוטין.במידה וזה מאוד מפריע לך, הדבר היחידי שניתן לעשות הוא לנגב את הרטיבות עם טישו או מגבת.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףמשה20/11/2010
שלום:
אני בחור בן 24 ומזה זמן רב יש לי בעיה של ירידה בחשק מיני ירוד אני נמצא במצבים אינטימים לא מצליח להגיע למצב בו יש לי חשק וזה מתבטא בזיקפה שהיא בבוקר איננה וכשאני מקבל גירוי מבחורה פשוט אין זיקפה וזה מפריע לי אבל אני מתבייש לפנות לרופא וגם לא יודע למי בדיוק לפנות מאחר ולא יכול לבטוח בכל אחד מחשש שלא יטפלו בצורה הנכונה וגם מהבושה מרגיש מדוכא מאז חוסר החשק ומתבייש בזה ופשוט לא יכול שלא לחשוב על זה שאני יגיע עם החברה למצב אינטימי ממש יותר מתקדם ולא יעמוד לי בשל הסיבה הזו אני מתרחק ממנה הרבה וזה כואב לי אני אוהב אותה בכל ליבי והדבר הזה הוא שמפריע לי איך אוכל לטפל בזה ואם אפשר לקבל המלצות על רופאים(מאיזור אשדוד)
ובבקשה עזרה דחוף
תודה רבה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יכול לעזור לך
אייל אלמוג21/11/2010תשמע מאמי ראיתי את הבעיה שלך ואני יכול לעזור לך אני מוצץ חבל לך על הזמן עם אתה רוצה ירידה מיקצועית ודברים שלא הרגשת בחיים תתקשר מתוק 0503021198
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתאני19/11/2010
היי קיבלתי מחזור פעם אחרונה לפני חודשיים
אחרי שהפסקתי גלולות שנטלתי במשך שנה וחצי חודש אחרי ההפסקה קיבלתי באיחור קל ומאז לא, אני עושה הרבה ספורט,ואולי גם בלחץ משינויים בחיים שלי
הייתי עם בחור אבל אני כמעט בטוחה שלא היה מגע פיזי מיני ,לא שכבנו וגם לא נגענו אחד בשני ,מתי אני אמורה לקבל מחזור האם זה נורמלי ,ואולי לעשות בדיקת הריון למרות שאני כמעט בטוחה שלא היה כלום... יש פעמים שמרגיש לי שאני לפני מחזור בשבועיים האחרונים אבל כלום לא קורה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - תגובה
19/11/2010אם לא היה כלום למה החשש מהריון?
איחור במחזור יכול לנבוע מכל מיני סיבות. מה שבטוח הוא שאם אין סיבה להריון - אין הריון. אם האיחור ממשיך גשי לרופא/ת נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבישת חיתול פוגעת בספירת זרע???י.18/11/2010שלום,
אני נער בן 16 ולוקה בנכות פיזית.
קראתי בכמה מקומות שלבישת חיתול לזמן ממושך פוגעת בספירת הזרע אצל גברים, משום שאז איבר המין נמצא בסביבה לחה.
מפאת מגבלתי הפיזית אני נאלץ ללבוש חיתול פעמים רבות, פעם בכמה חודשים/שבועות.בעבר הייתי לובש כל לילה (עד גיל 15, כשנמצא פיתרון אחר). האם יש בכך סכנה? מה לעשות? איך אני מדבר עם המשפחה שלי על הבעיה בפעם הבאה שמכורח הנסיבות יהיה עלי ללבוש חיתול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבישת חיתול פוגעת בספירת זרע??? - תגובה
19/11/2010אין בכך שום סכנה.
אבל כדאי למצוא שיטות אחרות ללא חיתול והרפואה בהחלט מציעה זאת. יש תרופות שמונעות דליפות, שיטות התרוקנות וכדומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופהמירי17/11/2010היי אני בת 24, בגיל 21 שכבתי פעם אחת עם מישהו, עד הסוף, ולפני שנה הייתי שוכבת עם חבר שלי אבל לא יחסים מלאים, כלומר הוא לא הכניס עד הסוף כי כאב לי נורא.
אתמול מישהו הכניס לי אצבעות ממש באגרסיביות, כאב לי נורא וירד לי דיי הרבה דם, והרגשתי מין דקירות חזקות בבטן, וכמו קוצר נשימה, יכול להיות שהייתי בתולה? הקרום נקרע? או שזאת בעיה אחרת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה דחופה - תגובה
19/11/2010נשמע כמו בעיה אחרת. המילה אגרסיביות בולטת בשאלתך ויכול להיות שזו גם הסיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין לאחר לידהשני17/11/2010אני כבר חצי שנה לאחר לידה ובחדירה כואב לי נורא!!!חשבתי שאם הזמן זה יחזור לעצמו אבל אין שום שיפור??מה זה יכול להיות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמין לאחר לידה - תגובה
19/11/2010את מתארת מצב לא תקין. כדאי שתגשי לרופא/ת נשים. לעיתים יש צלקת מכאיבה. בינתיים המנעי לחלוטין מחדירה ו/או מדברים מכאיבים אחרים.
זה לא אמור לכאוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת איבר המין באמצעות אנדרופינססיוון16/11/2010שלום,
מצאתי לאחר גלישה באתר שישנו מוצר שמאפשר הגדלה של איבר המין הגברי. האם לדעתך המוצר מספיק בטוח לשימוש של בעלי? אני מעוניין לרכוש את המוצר ואשמח לחוות דעתך המקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהגדלת הפין
sebastein19/11/2010שלום רב,
לצערי עד היום אין שיטה אשר הוכיח את הגדלת איבר המין הגברי, לאחרונה ניסתי את השיטה הסודנית .
ב25 פברואר 2009 , היא לי 17 ס"מ רציתי עוד בתוך 7 חודשיים הגדלתי את הפין ב 3,5 ס"מ .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיותר ולא שימושי
19/11/2010תגובות מפורטות יותר נתנו כאן בעבר וניתן להשתמש במנוע החיפוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)