מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי לגמוראלכס14/12/2010
שלום
אני בחור צעיר בשנות ה-30 לחיי ושמתי לב שמאד קשה לי לגמור בזמן סקס. לפעמים הסקס יכול לקחת גם 4 שעות ויותר. בנוסף שמתי לב שעם קונדום אני כמעט ולא מרגיש כלום, לא משנה כמה הוא דק. וכי התופעה הזאת קוראת בעיקר בערב\לילה. לעומת זאת בבקרים הרבה יותר קל לי. האם זה קשור לרמות סרטונין? כיצד ניתן לפתור את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מעוכבת
17/12/2010ייתכן וזה קשור ברמות סרוטונין אך לא בהכרח. אתה מתאר שפיכה מעוכבת, אשר נגרמת בד"כ בשל מחסום רגשי (עכבות) וקושי להשתחרר. הטיפול מכוון למקור רגשי מן הסתם ונעשה במסגרת טיפול מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לגולשים ולצוות המומחיםאורית פס13/12/2010כמובטח ,חזרתי לפעילות באתר בתום חודשיים.
תודה לצוות המומחים , לדר.חרותי , עידן מיליצ'ר ונטע ידיד.
מאחלת חורף גשום וחם לכולנו.
אורית פס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרברוכה השבה!
17/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך גבר יכול לגמור בזמן קצר יותרשמ13/12/2010אנו עושים סקס,לוקח לי הרבה זמן עד שאני גומר מעל ל 1/2 שעה
כיצד ניתן לקצר את הזמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיך גבר יכול לגמור בזמן קצר יותר - תגובה
אורית פס13/12/2010נסה להיות "בראש מיני" ז.א. שיהיה דמוי מיני בראש [פנטזיה], או ראה לפני כן איתה או לבד סרט פורנו שמעורר אותך, או הסבר לה ביתר פירוט כיצד אתה אוהב להגיע לגמירה...
אם כל אלו לא יועילו אני מאמינה שפניה לטיפול מיני תעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרט פורנו
אפי13/12/2010אני רוצה לראות סרט פורנו עם חברה שלי (אנחנו בני 45). הכי קל להוריד סרט כול שהוא מהאינטרנט. הרי בכולם העלילה לא חשובה ובסוף יש זיונים.
אני חושש שבסרטי פורנו, בדר"כ הבחור שולט, אינו "עדין" והבחורה תמיד יוצאת זנזונת - זה יכול דוקא לדכא את החשק אצל הבחורה ולא לחרמן אותה.
בכלל - האם יש עדיפות לאילו סרטים לראות? האם הרעיון הוא לראות מה עושים בסרטים ואז לעשות אות דבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף אחד לא יכול
17/12/2010להגיד לך איזה פורנו לראות, מה מדליק ומה לאו.
זה כמו בסרטים רגילים. יש כאלו שאוהבים קומדיות רומנטיות, יש שנדלקים ממערבונים ואחרים בכלל בקטע של מדע בידיוני. כל אחד וטעמו הוא. כך גם בפורנו, וגם כאן אתה צריך להחליט עם חברתך מה ידליק את שניכם, אם בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוזמה בחיי המיןשרה12/12/2010שלום,
אני ובעלי נשואים כ-12 שנים.
חיי המין ביננו מהנים כל עוד אנו מקיימים.
הבעיה הינה שבעלי כועס מאוד על חוסר היוזמה שלי הוא טוען שתמיד הוא צריך ליזום ונמאס לו.
אני לא יודעת מדוע אינני יוזמת , יכול להיות שאני חוששת ולא מצליחה להבין מה הפחד שמונע ממני ליזום.
יכול להיות שהוא תמיד רוצה יותר ולכן הוא יוזם והתרגלתי ?
האמת שאני מתלבטת האם לפנות לטיפול כלשהו אני כבר לא בטוחה שהבעיה אינה אצלי.
האם הנושא מוכר לכם ? אני חייבת לציין שנורא מציק לי גם לתת ידים או ללכת מחובקת , אבל אני מאוד נהנית מסקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריוזמה בחיי המין - תגובה
אורית פס13/12/2010אכן, גברים רבים היו רוצים יותר יוזמה מינית מצד בת הזוג,משום שגם גברים זקוקים מחמאה והאישור שהם נאהבים ונחשקים ואילו עבור נשים יוזמה מינית היא עדיין תחום בו הן מצפות מגבר להיות דומיננטי וליזום. וכך נוצר קונפליקט, אני חושבת שלנשים רבות עדיין קשה להודות בכך שהן מעונינות במין וקל להן יותר להיענות ליוזמות בן הזוג.
מאחר ואת נשואה 12 שנה ולבעלך זה כ"כ חשוב הייתי ממליצה שתמצאי דרך איתה יהיה לך נוח ותעזי גם ליזום,נשים רבות יוזמות בעדינות ובאופן מרומז, דרך מגע פיזי .....
חשבי מה הדרך איתה יהיה לך יותר נוח ל"אותת" לבעלך שאת מעונינת ושתפי את בעלך שידע גם הוא, לא ניראה שבשל כך את צריכה טיפול כלשהו אלה אם כן את מרגישה שיש בכך צורך, או כדי לברר מדוע את מתקשה לבטא חיבה בחיבוק ושילוב ידיים שכאן בד"כ אין לנשים בעיה לבטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיאליס האם חובה לאכול לפני?עידו12/12/2010האם לפני נטילת כדור הסיאליס חובה לאכול משהו לפני ?
אם כן מה מומלץ לאכול?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרממש לא... אפשר לקחת אחרי, לפני ו
12/12/2010ובלי קשר לאוכל. אתה צריך להיות מגורה מינית כדי שזה יפעל לאחר כחצי שעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נוטל סיאליס כבר קרוב לחצי שנה
עידו13/12/2010הכל טוב ויפה אבל קורה שפעם ב... שאני לוקח לפעמיים הזיקפה לא חזקה ממש כמו רוב הפעמיים האחרות שאני לוקח
המליצו לי לאכול ארוחה קלה לפני, והקשבתי
ומאז בכל פעם שאני אוכל לפני ולוקח את הכדור אני מקבל זיקפה ממש חזקה כמו שצריך...
האם יש לך הסבר לזה?
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה זה צריך להיות
17/12/2010אז למה לחפש הסברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפהאני12/12/2010אנחנו בשנות הארבעים
התחלתי קשר עם בחור נחמד יש ביננו משיכה טובה המגע נעים בפעם הראשונה שקיימנו יחסים שתינו לפני (יכול להיות יותר מידי) ובזמן קיום היחסים לא היתה לו הזדקרות .
חשבתי שאולי מדובר בהתרגשות של קשר חדש. ניסינו שוב בבוקר שאחרי היתה הזדקרות ולאחר מספר דקות של חדירה שוב היתה "נפילה" (בשפת העם לא עמד). וכך חזר על עצמו בערב היתה הזדקות ..חדירה למספר דקות "נפילה" עוד לפני שגמר.
מה יכולה להיות הסיבה?
ואיך ניתן לתת לבחור הרגשה טובה שזה לא העיקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיות זיקפה - תגובה
אורית פס13/12/2010הסיבה יכולה להיות פיזיולוגית או יותר נפשית או שילוב של השניים, אם אין לו בעיה באוננות זהו סימן שיש לו קושי יותר ריגשי נפשי, למשל, לא כל אחד מרגיש ממש נוח בתחילת קשר חדש ואז יש לתת יותר זמן לבנית אמון ונינוחות, והכרות פיזיולוגית כך שתדע לתת לו גרוי יותר יעיל שעובד עבורו,
אם תדבר על כך אתו בעדינות ותבהיר שהזיקפה היא לא העיקר ואתה כן נהנה מהמגע ושאר הדברים שאתם עושים תתרום לשיפור ההרגשה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחברה בדכאון... וגם אנייששכר12/12/2010מומחים יקרים,
בת זוגי ואני בני 30+, ביחד כבר שנה בזוגיות טובה ואוהבת. לפני כ-8 חודשים בת זוגי התחילה עבודה וחדשה ומאז החלה ההתדרדרות במצב הרוח שלה. בששת החודשים האחרונים המצב באמת מאוד קשה לשנינו. היא, כמובן, בדכאון, נטולת חיות וחשק מיני ואני... לבד. ששת החודשים האלה הפכו לקשים יותר ויותר בהדרגה מניסיונות להבין ולתת מקום לקושי שלה. אין לי יכולת אמיתית להבין אותה, רק לקבל ולהתאפק - לחכות.
בשבועיים האחרונים אני חווה התקפי דכאון ובדידות קשים בעקבות המצב שנוצר בקשר שלנו. שיחות איתה בנושא הזה לא מועילות הרבה כי מעבר לגילויי רגש ואמפתיה הדדיים, לא ניתן לעשות הרבה. יש משהו אחר שחומק ממני שאני יכול לעשות? לעזור לה? לעזור לעצמי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהחברה בדכאון... וגם אני - תגובה
אורית פס13/12/2010אתה מתאר מצב בו שניכם נקלעתם לדיכאון, אצלך מזה שבועיים ואני מקווה שיחלוף מהר, ואילו חברתך סובלת מס' חודשים,אני חושבת שחברתך צריכה לטפל בדיכאון שלה אצל גורם מקצועי, זה נמשך זמן רב ומשפיע גם עליך, מאד קשה לחיות עם בן\ת זוג השרוי בדיכאון ואני מבינה עד כמה קשה לך.
מה עמדתה בקשר לפניה לטיפול?
האם הדכאון שלה קשור ישירות לעבודה החדשה? אם כך ,אולי שווה לשקול הפסקת עבודה שם?
האם אתה קשוב ומעורב בקשייה בעבודה? לפעמים אוזן קשבת [גם בלי פתרונות ] מועילה מאד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב אשךגיל11/12/2010שלום,האם עקב חוסר אוננות יכול להיות מצב שכואב אשך 1?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא
אילן12/12/2010עם אין זיקפה
לדעתי לא היה שם כאב
תפנה לרופא לקבל יעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוסטטהנחמן לוי10/12/2010האם לאחר ניתוח להוצאת הערמונית ייתכן ותהייה בעייה עם הזיקפה?
האם כיוון ההשפכה הוא לתוך הגוף ולא החוצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפרוסטטה - תגובה
12/12/2010תלוי בסוג הניתוח. לעיתים בשל פגיעה עצבית תתכן פגיעה בזקפה ופגיעה בשפיכה (כגון, שפיכה אחורית אל השלפוחית) אך עם אורגזמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעזרהאובדת עצות10/12/2010שלום,
אני עם בן זוגי כבר קרוב לשנתיים. הוא סובל מחרדה ביצועית קשה ביותר כבר מתחילת הקשר שלנו ואני כבר לא יודעת מה לעשות. אחרי שנה שאני מנסה לדבר איתו על זה ברצינות הגענו לטיפול מיני התנהגותי קצר טווח שהיה ללא תוצאות. המטפל נתן לו מרשם לויאגרה בתקווה שזה יוציא אותו ממעגל החרדה שהוא שרוי בו. הוא לא רוצה לקחת את הכדור מתוך חשש שלא יוכל לתפקד בלעדיו. אני יודעת שחדירה זה לא הכל, אני מאוד אוהבת אותו אבל אני מיואשת. אמרתי לו שלפי דעתי הוא צריך להתחיל עם הויאגרה ובמקביל ללכת לטיפול קצת יותר רציני ממה שעברנו. היינו במפגשים קצרים ומאוד לקונים ואני חושבת שהוא ממש צריך לדבר עם מישהו. הוא לא נוהג לדבר על בעיות ומרגיש שהוא כבר דיבר עם מישהו וזה לא עזר, אז איך עוד דיבורים יוכלו לעזור? מה אני אמורה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזקוקה לעזרה - תגובה
אורית פס13/12/2010אני מסכימה איתך שטיפול תרופתי בלווי שיחות יעיל הרבה יותר מנטילת ויאגרה לבד.
לא ציינת את גילו של החבר ולא את הכשרתו של המטפל אליו פנה.
הבעיה שלא ניתן "לסחוב " אדם בכוח לטיפול, וכל שנותר הוא לשתפו באיך המצב משפיע עלייך וכמה חשוב לך שיטפל בכך ביסודיות אם לא בשבילו אז בשבילך ולקוות לטוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהדור09/12/2010היי אני בן 21 ואני עם מישהו כבר 3 שנים.
רציתי לשאול שאלה שאני לא בטוח שזה לכאן אבל אודה לכם אם תענו.
אני סובל מגמירה ממש מהירה ורציתי לדעת אילו דרכים יש למנוע זאת.
ניסיתי לחשוב על דברים אחרים זה לא תמיד הולך וניסיתי לשים מין ספריי כזה שמרדים חלק מסויים באיבר זה לא הכי עובד.
הבנתי שניתן גם לקחת כדורים, כדאי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה - תגובה
אורית פס13/12/2010בקשר ארוך טווח כפי שיש לך אני אישית ממליצה על סידרת תרגילים שגבר מתרגל עם עצמו באוננות ועם בת זוגו וכך לומד לשפר את השליטה על מועד הגמירה באופן טבעי וללא תרופות, יש לזכור שלתרופות יש תופעות לוואי וכדאי ללכת מ"הקל לכבד".
הנחיות לתרגולת שכזו ניתן למצוא ב-2 ספרים בעברית :
1- פז"ם-פליטת זרע מוקדמת\ הלן סינגר קפלן
2- גבר מין והצלחה\ דר.לוין. ודר. צוקרמן.
באם לא מסתדרים עם הנחיות הספר אפשר ללוות את התהליך בפניה לגורם מקצועי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופהרותם09/12/2010מה אני צריך לעשות בכדי לשפר באופן מהותי את החיי המין שלי?
אני בן 22 ואני רוצה להיות יכול לבצע כמה מספרים בלילה והשפין יעמוד חזק לאורך כל המשגלים ולגמור אחרי זמן סביר ולא אחרי דקה!
מי יכול לעזור לי?
גת יכול לתת מענה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעזרה דחופה - תגובה
אורית פס13/12/2010אני לא בטוחה ששיפור חיי המין נמדד בכמות, אתה מציב מטרות שנשמעות כמו תחרות אולימפית ובכך מפספס לדעתי את המטרה,
אין לך שליטה מלאה על הביצועים, זה תלוי בעוד גורמים [כמה אתה מעורר, רעב מינית, עייף או עירני וכו' וכו'....
בגיל כה צעיר בו גבר נמצא בשיא אונו המיני אני לא חושבת שצריך גת או כל חומר חיצוני אחר כדי לשפר ביצועים,
הייתי אומרת שלהיות ביצועיסט לא אומר שאתה מאהב יותר טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהרותם09/12/2010אני בן 22,לפעמים קורה בתוך כדי משגל הפין נהיה רפוי ואינו קשה כמו בהתחלה ואני עוד לא גמרתי! מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה חשובה - תגובה
אורית פס13/12/2010קודם כל נרגעים משום שלחץ וחשש שמא זה יקרה שוב יחמיר את הבעיה ויכניס למעגל של חרדות ביצוע,
נסה לאתר מה קורה לך בשלב בו הפין רפוי ,על מה אתה חושב?
נסה להיות בראש מיני, ולהנות,אם באוננות זה אפשרי יש סכוי טוב שאפשרי גם עם פרטנר\ית. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננותאדי08/12/2010ערב טוב לפורום הנכבד.
שאלתי היא האם אכן קיימת התמכרות לאתרי פורנו ואם כן מה הטיפול?
אני נשוי ואב לילד והדבר ממש הורס את הנישואים שלי
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
אילן10/12/2010פשוט לבקש מי הספק האנטרנט לחסום את האתרים הפורנגרפיים
תגד לי בשבל מה יש לך אישה ?
תקיים איתה יחסי מין
פורנו הוא דבר טוב
הוא לא טוב שמתמכרים אלב כי מציגים שם דברים מבוימים
לדעתי בכח רצון אתה יכל להפסק לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר10/12/2010אכן יש תופעה של התמכרות לאתרי פורנו באינטרנט. יהייה נכון לפנות לטיפול מיני בהתמכרות.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בחדירהצביקה08/12/2010שלום
אנו נשואים כבר 25 שנה. בכל התקופה סבלנו מקושי בקיום יחסים. אשתי לא הצליחה להגיע לאורגזמה ללא גירוי דגדגן ממושך ולאחר מכן כשניסינו להגיע לחדירה היא בדרך כלל נסוגה לאחור, וכל המשחק המקדים היה כלא היה. בנוסף כשהייהו ביחד אשתי החזיקה אותי תחת בקרה בעזרת החזקה של הרגליים. אלמנט זה גרם לשפיכה מוקדמת שלאחר הרבה שנים חלפה. נכון להיום אני אבדתי יכולת להתמודד עם התופעה מה שגורם לריחוק ולחוסר עניין בקיום יחסי מין, כך שלמעשה אין! אשתי לא מבינה על מה אני מדבר ואומרת שהכל בסדר ומדובר בחוסר הבנה בסיסי שלי לגבי המבנה האנטומי ל האשה ולכן בחדירה יש רפיון אבל זה נורמלי!?
מה הפתרון? האם מדובר ב"כשל פיזיולוגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיה בחדירה - תגובה
12/12/2010לא מדובר בכשל פיזיולוגי שכן עומד לך טוב ואשתך גומרת מגירוי הדגדגן, רק בשבילה אותו משחק מקדים הוא הוא המשחק העיקרי. תקשיב לה. על תימנעו מעינוג הדדי. ואם צריך לשלב טיפול מיני זוגי, גם מכך אל תיכנעו ועל תימנעו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)