פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרי לילה
    חיה
    10/11/2010

אני לא יודעת מה לענות לבני בן ה-17 ואיך לפתור את הבעייה. הוא ניגש אלי היום וסיפר לי משהו אישי: שכל בוקר הוא מתעורר בבוקר עם תחתון רטוב ולעיתים גם קטע גדול על הסדין. והכי מביך כשהוא מוזמן לישון אצל חבריו, בבוקר מתעורר עם סדין רטוב (של קרי לילה) וגם התחתון. איך מתמודדים עם זה.? האם זה נורמלי שיום יום מתעוררים עם תופעה כזאת..????? מה עושים והרבה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרי לילה

הוספת תגובה

• קרי לילה - תגובה

19/11/2010

קודם כל - זה נורמאלי ומצביע על בריאות.

אם היה מאונן, זה היה פוחת. אצל חבר הוא יכול לישון עם סופגן בתוך התחתון כדי להמנע ממבוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעם ראשונה שיש לי שפיכה מוקדמת
    הנרי
    10/11/2010

קוראים לי הנרי ואני בן 21.
    כבר כמה חודשים אני נפגש עם בחורה מדהימה שהצליחה לגרום לי להתאהב בה.
    לא הייתי במעמד כזה שאני מאוהב בבת זוגתי,היו לי לא מעט קשרים בעבר .
    וכאשר התחלנו לקיים יחסי מין הופתעתי לרעה כאשר הבנתי שאני גומר ממש ממש מהר
    זאת תופעה שבחיים לא קראה לי וגורמת לי לתסכול רב ואכזבה לי ולבת זוגתי..

איך זה הגיוני שפתאום יש לי פ.ז.מ אם ליפני כן לא ראיתי את זה באופק אפילו?

הוספת תגובה

• פעם ראשונה שיש לי שפיכה מוקדמת - תגובה

נטע ידיד
    10/11/2010

על פי התאור שלך יתכן יתכן והשפיכה המהירה היא תוצאה של מתח, חרדה או התרגשות מאחר וכפי שאמרת זו הפעם הראשונה שאתה ממש מאוהב. השאלה כמה זמן אתם יוצאים? באיזו תדירות אתם מקיימים יחסי מין? האם אתה בטוח בקשר שלכם? לכל אחת מהתשובות הללו יכולה להיות השפעה על השפיכה המהירה. אתה צריך לנסות להרגע ולבדוק כמה זמן עובר בין מגע מיני אחד לשני, תנסה לבדוק אם אוננות בין מפגש אחד לשני מפחיתה את המתח ואת הפליטה המהירה, אם זה עדיין ממשיך כידאי לגשת לייעוץ והכוונה באחד מהמרכזים לטיפול מיני. ראה רשימה באגודת איטם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עצה
    שני
    10/11/2010

היי,
    אני נמצאת במצב די בעייתי ואני חייבת דעה אובייקטיבית.
    לאחרונה,ביני לבין הבוס שלי נוצר מתח מיני שאני לא יכולה להסביר,הוא מבוגר ממני בעשרים ומשהו שנה,הוא בן 50 ואני בת 24.
    מאז ומתמיד חשבתי שהוא גבר מאוד מושך ואני חייבת לציין שהוא נראה ממש טוב לגילו- הכל עוד במקום, כמו שאומרים.
    בכל מקרה,אחרי כמה שנים שעבדתי אצלו עזבתי,אבל משום מה בחודש האחרון המצב קצת יצא מכלל שליטה..האסמסים,המבטים, הפלרטוטים..פתאום זה הפך מציאותי..לא תיארתי לעצמי שמצב כזה יכול להתממש. אגב הוא גרוש..והנה עכשיו,אני נמצאת במצב שאני יכולה "ללכת על זה" אבל כל האנשים סביבי אומרים לי בנחרצות לא לעשות את זה. החברות לא תומכות,הידידים חושבים שהחלקתי על השכל שאני בכלל חושבת על לעשות דברים עם גבר כ"כ מבוגר,אבל אני פשוט חושבת שאם נדכא את כל היצרים שלנו אז לאן נגיע?כלומר אני לא רוצה להגיע לגיל 60 ולהסתכל אחורה ולהתבאס שלא הלכתי לפי מה שאני מרגישה אלא לפי מה שהחברה החטיבה. אני ממש לא מהבנות האלו ששוכבות עם גברים רק בשביל הפאן אבל משהו אומר לי כן ללכת על זה. להתנסות,לחקור..מה רע בזה?האמת שכל מיני אנשים הפחידו אותי ואמרו לי שהאיבר הזכרי נהיה רפוי ולא אסתטי בגיל מבוגר,או שמעתי סיפורים שלא עומד בגיל הזה..וזה קצת הפחיד אותי..ברור לי שאני לא יכולה להיות איתו בקשר רציני אבל זה כל כך דוחה ומזעזע שאני ארצה את זה?אשמח לשמוע דעות בעניין,תודה !!

לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עצה

הוספת תגובה

• מיטל-

בני
    11/11/2010

את צודקת שצריך ללכת אחריי הלב, וכבר ראינו ושמענו על יחסים טובים גם כשיש פער גדול בגיל,
    אבל לא זה העניין,
    השאלה למה דווקא את צריכה להיות שם, מה לא בסדר אצלך שאת מסתקרנת דווקא מקשר כזה, איפה כל הבחורים בגילך ? מה לא בסדר איתם שאת מחפשת מישהו יותר גדול ממך בהקצנת גיל שכזו ?
    מה את יתומה ח"ו ? חסר לך דמות אב ?
    אם התשובה היא כן, אז זה מובן אבל גם כאן את יכולה למצוא מישהו שגדול ממך בשנתיים/שלשה/,
    לדעתי האישית את צריכה לפתח את הבטחון העצמי שלך, ולהאמין שמגיע לך אהבה שוות ערך לתכונות ולגיל שלך,
    לכי תעבדי על זה קצת, ואם טעיתי,,, אז אני מתנצל, ואם את רק רוצה לנסות ולחוות ריגושים,,, נו טוב שיהיה,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לסבך אם זה פשוט?

אני
    11/11/2010

זה הטבע האנושי והכי לא ברור לי מאיי פעם!
    יש מתח מיני? כן
    זה הדדי? כן
    זה קורה במציאות ולא בחלומות שלך ? כן
    אז מה הסרט ?! ברור שתלכי על זה , ואז מה אם הוא בן 50 ואת בת 24 מה זה קשור אחד לשני? אני ב גילך ותאמיני לי שיש איברי מין זכריים צעירים בהרבה מ- 50 שיכולים להיראות על הפנים זה לא פונקציה...

אם יש שם תשוקה ויש ערך מוסף שיכול להביא לך חוויית אקסטרים בכל מה שקשור לסקס אז אני אומרת - אל תהססי. פשוט לא שואלים אף אחד ועושים מה שרוצים (KARPA DIEM) רק לוקחים בחשבון שכמו שזה עלול להיות מטוררף בצורה חיובי את עלולה גם לא להינות מזה בסוף ז"א כל עוד את קלילה לא משנה מה קורה ... רק תעשי את זה מוגן :)
    ו.. תהני !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CYMBALTA לד"ר חירותי
    קצת מיואש
    09/11/2010

שלום ד"ר,
    הייתי אצלך בעבר ליעוץ. אמרת שלא נשמע שיש בעיה גופנית.אבל הבעיה עדיין קיימת.

אני בן 25. בשנת 2004 אובחנתי כסובל מדיכאון והפרעת פאניקה עד לכדי אגוראפוביה. ניסיתי טיפול ב - CIPRALEX שנתן מענה חלקי בלבד, ב - FAVOXIL וב - SORBON שלא עשו כלום וב - SEROXAT שלטעמי רק החמיר את הבעיות.

בסופו של דבר, בשנת 2007 אוזנתי ע"י CYMBALTA ועד היום אני משתמש בה עם שינויים בטווח המינונים עפ"י תקופות (60-90mg/d). בהתחלה הכל היה נפלא אבל לפני כשנה בערך התחילו בעיות רציניות בתפקוד המיני.

1. קושי להגיע לזקפה ולאחר מכן לשמר אותה. (ניסינו להוסיף 1/4 מירו, אך גרם לשינה כפויה).

2. עיכוב כלשהו בשפיכה.

3. בעיה בחשק (גם כשאני יוזם סקס זה ללא התרגשות וגם במהלך הסקס, אני לא מרגיש עונג דרך איבר המין אלא רק את התחושה הנעימה שלאחר האורגזמה).

בירור הורמונאלי מלא - תקין.

ההפרעה בזקפה קיימת גם באוננות. יש זקפה אבל בינונית

יש לציין שאני הומוסקסואל ועושה גם סטוצים והבעיה הרצינית עם הזקפה לא מאפשרת לי שימוש בקונדום - דבר בעייתי ומסוכן.

כמו כן, אני סובל מעייפות קשה ומנמנום באופן תמידי. דבר שגם אותו אני קושר לתרופה.

האם יתכן שה - CYMBALTA כבר לא מתאימה לי?

מצד אחד אני נורא רוצה לנסות להחליף אותה אך מאידך מאוד פוחד, במיוחד לאחר ששאר התכשירים לא עזרו.

מה ניתן לעשות? בדיקות? טיפולים?

אני יודע שאני אמור לדבר עם הפסיכיאטר ואעשה זאת אבל אשמח לשמוע חוו"ד כללית מפורטת ככל הניתן.

לקביעת תור
    סגירה
    CYMBALTA לד"ר חירותי

הוספת תגובה

• CYMBALTA לד"ר חירותי - תגובה

19/11/2010

יכול להיות שהסימבלתה עשתה את שלה. יכול להיות גם שהתופעות שאתה מתאר קשורות בבעיה הראשונית בעטייה אתה מטופל.

על כן אני מסכים עם הסיפא שלך, שכאן תוכל לקבל הכוונה ראשונית בלבד ולא הצעות להחלפת תרופה שאתה מאוזן איתה.

במקביל יש דברים רבים שניתן לעשות בתחום המיני, כגון, שיפור יכולת ההנאה שלך וטיפול במרכיבים רגשייים ופסיכו-סקסואליים, שאיני יודע עד כמה עסקת בהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3

אלי ארד
    29/11/2010

הייתי מציע לך לשקול להשתמש באומגה 3 מצמח המרווה המרושתת.
    חומצת השומן זו החיונית לגוף, הינה טבעית ועשויה לשמש תחליף לתרופות כנגד בעיות של דיכאון.
    אשמח לתת פרטים נוספים

אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא גומר
    מיורקינו
    09/11/2010

שלום
    אני מקבל תרופות נגד דיכאון,זמן קצר אחרי שהתחלתי לקחת אני לא יכול לגמור יש זיקפה מלאה וגם אחרי שפשוף ממושך בכל מיני דרכים לא גומר.הרופא החליף לי כבר 6 או7 סוגי כדורים ובכל פעם המצב חוזר.מה עושים?וכאשר אני לוקח את הכדורים אני מרגיש הרבה יותר טוב מבחינה נפשית וחבל לי להפסיק עם הכדורים אך חבל לי לא להינות מיסי מין.

לקביעת תור
    סגירה
    לא גומר

הוספת תגובה

• לא גומר - תגובה

19/11/2010

אתה יכול להנות מיחסי מין בלי קשר. תגמור בחוץ עם היד. בינתיים.

לגבי התרופות נגד דכאון - זה ידוע שזו תופעת לוואי נפוצה (עיכוב השפיכה). בדורות החדשים יש פחות תופעות לוואי ועל כן שווה לנסות. יש מצב לשלב תרופות שמקטינות את אפקט עיכוב השפיכה או לעשות הפסקה של יומיים בסופשבוע ולתזמן לשם יחסי מין. בכל מקרה, כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר/ית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס יבש
    שני
    09/11/2010

שלום..! יש לי כמה שאלות..

אני וחבר שלי עושים סקס יבש..ז"א אני עם מכנס ותחתון והוא רק עם תחתון או הכי רחוק שאני עם תחתון והוא עם תחתון..האם יש מצב להיכנס ממצב כזה להריון.? ראוי לציין שהוא בחיים לא גומר עליי ..הפחד שלי זה מהטיפות האלה שיוצא לו בזמן הגירוי או לפני שיוצא הזרע..

..אם ונגיד עברה טיפה מהזרע שעל התחתון שלו(לא כשהוא גמר) לתחתון שלי ואח"כ הוא דחף לי אצבע דרך התחתון שלי יש סיכוי להריון?

כמה זמן זרע חי על הבגד?

עוד שאלה... אני והוא ממש רוצים לשכב(אנחנו 8 חודשים ביחד) ואנחנו מדברים על זה הרבה ..אני אישית לא רציתי לשכב עד אחרי החתונה..אבל אני כבר מספיק מפקששת.. והאמת שאני מאוד רוצה שנישכב.. הפחד שלי זה שהוא פחות יעריך אותי.. ושירד לו ממני אחרי שנשכב.. ולא בגלל הגוף שלי אלא בכללית סתם כי הוא השיג משהו שעד עכשיו לא היה מובן שישיג...

לקביעת תור
    סגירה
    סקס יבש

הוספת תגובה

• סקס יבש - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    10/11/2010

זרע לא עובר בד. ולכן באם תאורך נכון ומדוייק, אין סיכוי להריון

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפחדת מסקס
    -חסוי-
    09/11/2010

אני בן 14 ויש לי חברה גם באותו גיל והיא מפחדת מלעשות סקס בגיל כזה איזה דברים שקשורים למין אפשר לעשות עוד בגיל הזה ? ומה לעשות בישביל לגרום לה לא לפחד..

לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת מסקס

הוספת תגובה

• מפחדת מסקס - תגובה

נטע ידיד
    09/11/2010

מין זה לא רק קיום יחסי מין הכוללים חדירה. אם אתם אוהבים אתם יכולים להנות ממין בכל מיני דרכים. למשל ללמוד להכיר אחד את הגוף של השני לעומק, ללמוד ללטף ברוך ולגלות אחד אצל השני מקומות רגישים ונעימים שאינם מוכרים לכם. כל עוד החברה שלך מפחדת מקיום יחסי מין תמנעו מלעשות זאת. בשביל לקיים יחסי מין ולהנות מהם יש להיות בשלים רגשית לכך. היא כנראה עדיין לא בשלה לכך. לקיים יחסי מין זה גם לקחת אחריות על התוצאות, האם אתם מסוגלים לכך? אם היא תכנס להריון תוכל לקחת אחריות על כך בגילך הצעיר?
    לדעתי אין סיבה למהר ולקיים יחסי מין בגיל כל כך צעיר, יהיה לכם זמן כל החיים לעשות זאת, תהנו ממה שניתן להנות, מהעמקת הקשר, מהעמקת הנגיעות, מבניית קירבה ואינטימיות בקשר, מבניית אמון הדדי - זה הרבה יותר חשוב מהמין עצמו.
    נקודה נוספת לחשיבה - נערות בגיל כל כך צעיר מתקשות בדרך כלל להנות ממין, הן יותר מקיימות יחסים בכדי לחוש קירבה ואינטימיות אבל לא בגלל ההנאה. אם אתה בן זוג מתחשב ואוהב ובאמת אכפת לך ממנה תוכל לחכות לה עד אשר היא תחוש שהיא מוכנה לכך ובינתיים להנות מליטופים ונשיקות ומהקשר המיוחד שאצם יוצרים ביניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות
    אפרת
    08/11/2010

בתולה בת 40 כל הזמן יש מחשבות על מין. יותר מידי אפילו מחשבות. זה מטריד. מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות

הוספת תגובה

• לאפרת

דיקלה
    08/11/2010

למה את נשארת בתולה ולא מנסה לעשות סקס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עוצר אותך לעבור ממחשבות למעשים?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    08/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאפרת אז מתחתנים

רפי
    12/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויאגרה בשילוב סטרואידים
    שרון
    07/11/2010

בן זוגי נוטל סטרואידים עקב מחלת קרוהן.
    האם ניתן/ מותר ליטול ויאגרה (לא על בסיס קבוע) במהלך הטיפול בסטרואידים?

לקביעת תור
    סגירה
    ויאגרה בשילוב סטרואידים

הוספת תגובה

• תשובה

שרון
    22/11/2010

מה התשובה לשאלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וסטיבוליטי
    מ
    07/11/2010

שלום,
    אני סובלת מוסטיבוליטיס שזהו כאב כרוני בפתח הנרתיק וסביבתו. הבנתי שייתכן ולתופעה יש רקע נפשי. היו לי בעבר רגשות ותפישות מאד שליליות לגבי מין והתחלתי לטפל בהם אצל סקסולוג שהוא גם פסיכולוג. התפישות השתפרו מאד ובהתאם גם השתחררתי יותר מינית בקשר עם החבר שלי מזה מספר שנים. אולם, אני עדיין מרגישה מחסומים מסויימים -בעיקר בביטוי הנאה מאקטים מיניים, והוסטיבוליטיס גם עדין איתי. מאחר וקשה למצוא סקסולוג שהוא גם פסיכולוג ועוד קרוב לבית, רציתי לדעת האם זהו תחום שעליו יותר נכון לעבוד עם סקסולוג או פסיכולוג? כסטודנטית יש לי אפשרות לטיפול פסיכולוגי מוזל - האם זה נושא שפסיכולוגים מטפלים בו? כי הבעייה שלי היא יותר רגשית ופחות "תפעולית".
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    וסטיבוליטי

הוספת תגובה

• וסטיבוליטיס-וסטיבומוחיטיס....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    08/11/2010

ללא כל קשר למקור הקושי אותו את מתארת, יהייה נכון שתפני למרפאה רב תחומית שיש בה מומחים לוסטיבוליטיס, גם מהתחום הרפואי וגם מהתחום הפסיכולוגי. יש מה לעשות...חבל שתסבלי. יש מרפאות בכל בי"ח ובכל קופ"ח.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על ויברטור וקרום הבתולין
    אלין
    07/11/2010

שלום רב,
    אודה לעזרתכם, ובתקווה שאני בפורום המתאים. אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום הנכון.
    אני בחורה המתכננת להביא ילד לבד דרך בנק הזרע.
    כיוון שלעולם לא היתי ביחסי מין עם גבר ( ולא אני לא חד מינית, אלא שמזלי לא שפר עליי) הרופאת נשים ייעצה לי להשתמש בויברטור ובכך כביכול לאבד את בתוליי על מנת שהבדיקות למיניהם לא יהיו טראומתיות ולא ידממו לי.
    קראתי באתר המלצות על איך לבחור ויברטור, אך עדיין מתקשה בלבחור אחד כזה, מבחינת גודל, אורך וסוג. אשמח לקבל כאן טיפים והמלצות.
    שבוע טוב לכולם!

לקביעת תור
    סגירה
    על ויברטור וקרום הבתולין

הוספת תגובה

• על ויברטור וקרום הבתולין - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    08/11/2010

כל אחת והויברטור שלה! אין אחד נכון ואחד לא נכון. יהייה נכון שתגשי לחנות אביזרי מין ותרגישי מה "מדבר" אלייך.

בהצלחה!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה מינית בעקבות טראומה
    איציק
    06/11/2010

שלום שמי עדי אני בת 31 נשואה ואם לשתי בנות חמודות.
    עברתי טראומה בילדותי, אבא שלי התעלל בי מינית. היום יש לי בעיות בזוגיות במיטה עם בעלי, לא מגיעה לסיפוק איתו, מה אפשר לעשות?
    אני לא מגיעה אפילו להתגרות מינמלית. ליטוף, מגע זה לא עושה לי את זה ומאוד קשה לנו בעקבות זה.
    למרות שלבד עם עצמי אני יכולה להגיע לסיפוק.
    ההיתי מאוד רוצה לקבל עזרה כי לפנות לסקסלוג זה קצת בעייתי מבחינה כספית...
    אם אפשר כמה המלצות.
    1. מה ואיך לעשות?
    2. אם יש אזשהוא תרופה או תכשיר עזר שיכול לעזור?
    בבקשה זה נורא דחוף!
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מינית בעקבות טראומה

הוספת תגובה

• בעיה מינית בעקבות טראומה - תגובה

08/11/2010

עדי את צריכה לגשת לטיפול מיני ועדיף עם מישהו/י בעל ניסיון בטיפול בנפגעי הטרדה מינית. יש קשר בין הרקע שלך לבין התופעות שמציקות לך כיום.

יש מרפאות ציבוריות וכן מרפאות במסגרת קופות חולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להרגיש סקסי?
    הראל (ש.ב)
    06/11/2010

שלום,
    לפני כיומיים אני ובת זוגי דיברנו על היחסים בנינו ועל מצב הסקס שלנו, לטענת חברתי (וככל שאני חופר בדבר נראה שהיא צודקת) אף פעם לא התנהגתי שונה מבחינה פיזית על מנת ליצור אווירה של רומנטיקה וסקס. אני אסביר: לא לבשתי בגד סקסי, כאשר אנחנו מדברים על מה מדליק אחד את השניה אני לא יודע מה מדליק אותי אבל אין לי ספק שאני יודע איך להדליק אותה. המצב יוצר תסכול גדול אצל חברתי שהיא לא יודעת מה מדליק אותי וכן כל פעם שאין לי מצב רוח היא מתכנסת בעצמה ופוסלת את האופצייה...
    א. אשמח להבין מה זה אומר לחשוב סקסי בעניי חברתי.
    ב. אשמח לקבל הסבר על הצורך שאני לא ממלא עבורה.

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    להרגיש סקסי?

הוספת תגובה

• להרגיש סקסי? - תגובה

08/11/2010

א. זה רק היא יכולה לענות לך. תחשוב קודם כל מה זה סקסי בעיניך. עצם זה שאתם מדברים על זה ופתוחים זו התחלה טובה לפתח יותר לעומק את הנושא.

ב. דבר איתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בזמן קיום יחסים
    ויקה
    06/11/2010

שלום. יש לי בן זוג קבוע כבר כשנה.בשלושה חודשים אחרונים כאשר אנו מקיימים יחסי מין ממש כואב לי כאשר הוא מחדיר.לאחר קיום יחסי מין יורד לי טיפת דם והפות שורף לי מאוד. פניתי לרופאת נשים שלי היא בדקה אם יש לי דלקת או פטריה וזה יצא שלילי היא נתנה לי בכל מקרה טיפול של ואגיסטן וטיפול של כדורים פרוביוטיק פמינה. לאחר הטיפול ניסינו שוב לקיים יחסים וזה שוב פעם חזר על עצמו. אשמח אם תוכלו לעזור לי כי איניי יכולה כבר ככה.....תודה מראש ויקה

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בזמן קיום יחסים

הוספת תגובה

• ויקה

מתבונן מהצד
    06/11/2010

יש היום נוזלי ג'ל להקלה והנעמת החדירה.
    להשגה בכל בית מרקחת וחנויות מין,בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה

ויקה
    06/11/2010

כן אני יודעת ניסינו וזה לא עוזר.... פניתי טלפונית לרופא נוסף הוא אמר שיכול להיות שאני לחוצה יותר מידי ובגלל זה הנרתיק מקווץ אבל אני ממש לא לחוצה בן זוג שלי תומך ואינו מלחיץ אותי...... וזה לא רק כאשר הוא מחדיר זה העיקר מציק כואבס יש תחושה לא נעימה אחרי שאנחנו מסיים לקיים יחסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בזמן קיום יחסים - תגובה

נטע ידיד
    09/11/2010

ויקה שלום,
    יכולות להיות כל מיני סיבות לכאבים בזמן חדירה, אם אין לך פטריה או דלקת הסיבה היא אחרת לכן אני ממליצה לך ללכת רק לגנקולוג/ית אשר נמצא/ת ברשימת המטפלים של איטם - האגודה לטיפול מיני. תוכלי להגיע אליהם באופן פרטי או דרך המרפאות לטיפול מיני. הבעיה שלך מוכרת וידועה.
    הדבר החשוב ביותר כרגע הוא לא להמשיך ולקיים יחסי מין עם חדירה. ניתן להנות בדרכים אחרות עד אשר הבעיה תטופל כנדרש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת
    פ
    05/11/2010

בן 40 סןבל תקופה ארוכה משפיכה מוקדת , נסיונות הסחת דעת , ותרגילי אחרים לא עזרו
    האם ניתן להשתמש בבטחה בספרי או משחה ? והאם קיימת תלות במשחות ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת - תגובה

08/11/2010

קרוב לשליש מהגברים מתלוננים על שפיכה מהירה או חוו אותה, כלומר מדובר באחת הבעיות הנפוצות בתחום הבריאות המינית. מדובר במצב בו הגבר אינו יכול לשלוט בעיתוי השפיכה ולגמור בזמן אותו הוא בוחר, וכתוצאה חווה שפיכה בפרק זמן מהיר מכפי שהיה חפץ. הבעיה נובעת לרוב מלחץ נפשי רב ומהתרכזות בפליטה במקום התרכזות בתהליך ההנאה הכולל, מה שמוביל לסף גירוי נמוך, היסחפות, חוסר ריכוז, הרגל נרכש וכדומה. ייתכן גם מקור ביולוגי-כימי - בעיה במאזן כימי במח הגבר. מקובל שמי ששופך תוך פחות מדקה מאז החדירה נכלל בקבוצת השופכים הזריזים.

יש דרכים לטיפול בשפיכה מהירה. שיטה לתרגול עצמי מתוארת יפה בספרה של ד"ר הלן זינגר קפלן - פז"מ (= כיצד להתגבר על פריקת זרע מהירה) בהוצאת ביתן. חשש ומבוכה בשל הראשוניות, ניתן למנוע על ידי בנייה הדרגתית של מצבי אינטימיות המבוססים על כבוד הדדי, אמון, אהבה ולאו דווקא על מאפייני ביצוע. סביר להניח שאם יאהבו אותך, על מכלול מרכיבי האישיות שלך, הרי הזמן עד לשפיכה לא ישנה הרבה, אם נלווים אליו מרכיבי עינוג הדדי מגוונים. אינך צריך להתמקד בחדירה ובשליטה - כי ככל שתנסה יותר כך גדל הסיכוי לאובדן השליטה. דווקא חוסר התרכזות בזה והתרכזות בתחושות הגופניות- משפר את משך הזמן.

יש שיציעו לך טיפול תרופתי. מדובר בניצול תופעת לוואי של חלק מהתרופות נוגדות-הדיכאון (כגון, סרוקסאט, פבוקסיל). לא מקובל לתת תרופות אלו באופן קבוע, משום שמדובר בתרופה פסיכיאטרית עם תופעות לוואי אחרות. אני כמטפל משתמש בהן לעיתים בשלב הלמידה כתוספת (ולא כתחליף לטיפול מיני), אם כי על פי רוב בטיפול מיני טוב ויעיל לא מגיעים לשימוש בתרופה.

המשחות והקרמים אינם ממכרים. העקרון שלהם הוא הרדמת הפין ואיתו הספונטניות וההנאה, אך יש כאלו שרואים זאת כאופציה מתאימה. אין התמכרות, אך חשוב לקנות בבית מרקחת ועם מרשם רופא.

תוכל להיעזר בטיפול מקצועי ע"י מטפלים מיניים מוסמכים (סקסולוגים), במהלכו תלמד טכניקות של התרכזות בתחושות ותזמון שפיכה יותר מוצלח. ניתן לגשת לטיפול גם כאשר אינך בזוגיות, לפחות כדי לקטוע את מעגל ההמנעות ולהפחית את הבושה שאתה מתאר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרקאין

פ
    11/11/2010

האם משחת עזרקין מועילה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרקאין יכול מאוד להועיל!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    13/11/2010

נסה ותיווכח.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה