פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור
    מזל
    11/10/2010

קיימתי יחסי מין יבשים עם חבר שלי... חששתי מהריון
    היום קיבלתי מחזור בשמן האם זה שולל הריון ואין לי מה לדאוג?
    האם ברגע שאשה מקבלת מחזור אין סיכוי שיהיה הריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור

הוספת תגובה

• בירור - תגובה

נטע ידיד
    12/10/2010

הסיכוי נמוך מאד אבל הוא קיים מאחר ולעיתים אלה דימומים ולא מחזור. אני ממליצה שתערכי בדיקה אם את חוששת. חשוב יותר שכשאת מקיימת יחסי מין תשתמשי באמצעי מניעה כלשהו ולא תסמכי על המזל. הלחצים שלאחר מעשה מיותרים ופוגמים בהנאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור

ליאת
    12/10/2010

1. אני כרגע בתקופת מחזור ... האם אפשר לעשות בדיקת הריון ביתית כאשר מסתיים המחזור ?

2. אני עשיתי בדיקה ביתית שעתיים לפני קבלת המחזור ויצא שלילי ... האם זה אומר משהו?

נא תשובתך דחוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור - תגובה

נטע ידיד
    13/10/2010

במידה והמחזור הגיע במועד הצפוי ואת בטוחה שזה מחזור ולא דימום את כנראה אינך בהריון. אם את עדיין חוששת אני ממליצה שתפני לרופא/ת נשים לבדיקת הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלחוש
    א
    11/10/2010

האם כאשר אני מורח ג'ל אל חוש על איבר מיני החומר יכול לעבור לבת זוגתי לאיבר מינה ולהשפיעה עלייה גם?
    האם במין אוראלי גם החומר יכול להשפיע על בת זוגתי?

לקביעת תור
    סגירה
    אלחוש

הוספת תגובה

• אלחוש - תגובה

12/10/2010

בהחלט. זה עובר אל בת הזוג גם במין רגיל וגם במין אורלי ועל כן צריך קונדום.

מציע שתטפל בשפיכה מהירה בדרכים אחרות. היעזר במנוע החיפוש של הפורום, שכן נכתב על כך רבות וארוכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףף
    מיטל
    10/10/2010

האים כאשר אני ובן זוגי היינו עירומים והתחרמנו קצת ואיבר מינו היה על הבטן התחתונה שלי והוא ממש טיפה התככך אך לא גמר. האים יש אפשרות שהגיע איכשהו נוזל לפות? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףף

הוספת תגובה

• דחוףףף - תגובה

נטע ידיד
    12/10/2010

מיטל שלום,
    על פי מה שאת מתארת הסיכוי להריון נמוך ביותר אם בכלל השאלה מה זו בטן תחתונה. אם את חוששת או במידה ויש אחור במחזור שלך הכי פשוט לערוך בדיקה. ניתן לרכוש ערכה בבית המרקחת או לערוך בדיקה דרך קופות החולים. מאד חשוב שתדעי כי גם במקרים בהם הגבר אינו גומר טיפות בודדות נפלטות לפני הגמירה, כל טיפה כזו מכילה זרעים רבים לכן להבא אני ממליצה להשתמש בקונדום או בכל אמצעי מניעה אחר במקום להיות בחרדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעל שלא יוזם
    נאניי
    09/10/2010

שלום
    אני נשואה4שנים בסה"כ אנחנו ביחד7שנים והסקס אצלינו היה מצוין עד שלפני 10 חודשים יש בינינו ריחוק כשהייתי בהיריון וכמעט בכל השנים לרוב אני זו שיוזמת הוא תמיד מחכה לי וזה מעצבן הייתי מאוד רוצה שזה יבוא ממנו ואחרי הלידה אני לא יודעת מה זה להיות איתו ודיברנו על זה והוא אמר שקצת קשה כל מה שהוא ראה בחדר לידה כמעט מאז הלידה אין סקס
    יכול להיות שהוא בוגד בי אני כבר לא יודעת מה לחשוב

לקביעת תור
    סגירה
    בעל שלא יוזם

הוספת תגובה

• בעל שלא יוזם - תגובה

נטע ידיד
    12/10/2010

אני ממליצה לכם לפנות לטיפול מיני ולבדוק מדוע נוצר הריחוק ביניכם. לעיתים התרחקות יכולה להווצר אחרי לידת ילד בפרט במקרים בהם הבעל חש נטוש רגשית על ידי אשתו, יתכן על פי מה שאת אומרת שהוא חווה טראומה בזמן הלידה, בכל מקרה כדאי לברר את הסיבות באופן עמוק יותר ע"י פנייה לגורם טיפולי מוסמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס עם ידיד
    דניאלה
    09/10/2010

אני בת 32 בלי זוגיות ויש לי ידיד לא ממש טוב אבל ידיד ששכבתי איתו. הוא בן גילי וגם לא אין זוגיות. יש לציין שהפעם הראשונה ששכבנו היתה יוזמתי והיה מאוד כיף. ואף דיברנו על זה שזה קליל ובלי כל המסביב. אין לי הרבה ניסיון מיני לא שכבתי עם הרבה בחורים בחיי. אחרי הפעם הראשונה הוא לא התקשר ואחרי שבוע התקשרתי אני והזמנתי אותו שוב אלי. הוא היה והיה נחמד אבל -
    דבר ראשון- אני לא כל כך יודעת אם אמורים עכשיו לדבר על מה שקרה ומה שיקרה. הוא מצידו לא משתף אותי ואומר לי אם הוא נהנה אם טוב לו וכיף לו לשכב איתי וגם אני לא מדברת על זה. דבר שני- אני כל הזמן בחששות שאני לא מספיק מושכת בעיניו והוא אולי נגעל מהגוף שלי כי הוא לא נוגע בי כמו בחורים אחרים שהייתי איתם. דבר שלישי- בגלל שאין לי כול כך ניסיון ויש בי פחד שיגעל מהגוף שלי כשאני מעליו אני כל הזמן בלחץ מהמשמנים שלי שקופצים כשאני זזה מהציצי שלי שלא כל כך עומד ואני לא מצליחה להנות מהתנוחה הזאת ואני קולטת שהוא מתבאס.
    אשמח לעצות

לקביעת תור
    סגירה
    סקס עם ידיד

הוספת תגובה

• סקס עם ידיד - תגובה

נטע ידיד
    12/10/2010

אני חושבת שהדבר המרכזי והחשוב ביותר הוא תקשורת. רצוי ומומלץ שתשוחחו על מה שקורה ביניכם ותערכו תאום ציפיות, מה כל אחד מצפה ורוצה מהקשר ומהמין. ככל שהתקשורת פתוחה וטובה יותר כך גם היכולת להנות מהמשחק המקדים ומכל מה שקורה ביניכם מבחינת רוגשית ומינית עולה.
    אני מאמינה שאם הוא היה נגעל ממך הוא לא היה מקיים עמך יחסי מין, הוא נכנס לסיטואציה במודעות מוחלטת את לא אלצת אותו לעשות זאת. יתכן ואלו התחושות שלך, כדי להנות ממה שקורה ולהגיע לאורגזמה יש להיות מרוכזים, כל אחד מרוכז בהנאה שלו ברגע החדירה , כך שלא בטוח כלל שהוא רואה אותך ובוחן אותך ברגע הזה יש סיכוי רב שזו ההרגשה שלך בלבד תוכלי לבדוק זאת באופן ישיר או עקיף ברגע שתשוחחו על מה שקורה ביניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגמר הסקס...
    דניאל
    08/10/2010

אז הסיפור שלי הוא כזה, אני וחברתי כבר שלוש ומשהו שנים ביחד, אני סטודנט היא בקבע, עושה חמשושים.
    כשהתחלנו לצאת חיי המין שלנו היו טובים(לא כזה מטורף בכמות אבל באיכות) היינו מאד ספונטנים, מקומות לא שגרתיים, זמנים לא שגרתיים, ובעיקר סקס טוב, והדדי( לא היה צד אחד שכל הזמן יוזם).
    כיום המצב השתנה, בשנה האחרונה חברתי קיבלה תפקיד מאד מלחיץ, ועברה לעשות חמשושים, מאז, החיי םשלי ממש התהפכו, אני לא מדבר על זה שבקושי יש לי חברה לדבר איתה בטלפון כי היא כל הזמן עסוקה, גם כשהיא חזורת הביתה זה כבר נהיה אותו הריטואל, יש נשיקות, יש חיבוקים, יש להרדם ביחד, אבל סקס? כמעט ולא, בחוחד האחרון שכבנו 3 פעמים, שמתוכם 2 היו בצימר שנסענו אליו בסוכות, אני מציין את החודש האחרון כי זה היה התקווה שלי למשהו שישתנה, היא קצת יותר בבית בגלל החגים פחות לחץ, נוסעים לטייל כמה פעמים, בקיצור התקווה התבדתה.
    ניסיתי לדבר איתה על זה פעמיים, אבל זה רק גורר ריגשי מצידה שזה היא ושזה לא אני ושרע לה גם שאנחנו לא עושים ושהיא בלחץ כל הזמן בגלל התפקיד ושאני סתם לוחץ אליה וכו' וכו' וכו', אני חייב לציין שב3 שנים שלנו ביחד בחיים לא דרשתי או לחצתי ממנה במיטה, אני הייתי הראשון שלה וחיכיתי כמה חודשים טובים של חברות עד שקיימנו בפעם הראשונה יחסי מין, וגם זה לגמרי ביוזמתה.

אני מצטער שזה נשמע אולי איגואיסטי, ושזה נשמע שובניסטי, ושאני יוצא מניאק...
    אבל מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה? היא טוענת שהיא נמשכת אליי, אז מה הבעיה? הגעתי למצבים שפשוט כואב לי פיזית לפעמים, ושרוב הזמן אני מרגיש כמו ילד בן 16 שאני לפעמים במשך חודש הסקס היחיד שיוצא לי זה עם עצמי, חלק מהעניין של חברות זה סקס, ואם אין סקס אז כנראה שמהו מאד לא בסדר...
    בבקשה תעזרו לי, אני מאד אוהב את הבחורה הזאת, אני מאד רוצה לעזור לשננו לפתור את זה...

אני יוצא ואלי ממש מניאק אבל בזמן האחרון אני ממש כואס עליה על זה, כאילו לה לא איכפת מזה שיש שם בעיה, שהיא מעדיפה לקבור את עצמה בעבודה ולהתעלם לגמרי מהבית, בבקשה תעזרו יל לפתור את זה:)

בתודה, דניאל א.

לקביעת תור
    סגירה
    נגמר הסקס...

הוספת תגובה

• נגמר הסקס... - תגובה

נטע ידיד
    16/10/2010

בכדי ששני בני הזוג יהיו מרוצים מהסקס ביניהם צריך תקשורת טובה ביניהם. עליכם לפתוח את הנושא ביניכם לא בכעס ולא בתלונות, המטרה לשפר את התקשורת המינית שלכם. ספר לה על ההרגשה שלך ומה העדר סקס גורם לך ותקשיב לתחושות שלה. יתכן והיא מאד לחוצה והמצב זמני, ישנם מצבים בהם תדירות הסקס יורדת וזמנים אחרים בהם היא עולה. חשוב לשוחח על כך ולערוך תאום ציפיות. אם המצב ממשיך תוכלו להיעזר במטפל מיני מוסמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק
    מ
    08/10/2010

אני בת 23 ויש לי בן זוג שאני מאוד אוהבת ונמשכת אליו כבר שנה וחצי.. בתקופה האחרונה (חצי שנה בערך) אין לי חשק לשכב.. גם אם עברו כמה ימים.. בהתחלה זה היה לי מאוד מוזר שלא בא לי פתאום ועם הזמן התרגלתי.. כמובן שזה מאוד מפריע ולא תקין השאלה מה יכול לגרום לדבר כזה ומה ניתן לעשות...?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק

הוספת תגובה

• חוסר חשק - תגובה

נטע ידיד
    12/10/2010

שלום,
    מדבריך לא הצלחתי להבין האם בעבר קיימתם יחסים מידי יום וכעת עוברים מס' ימים בין קיום יחסים אחד לשני? אם זה כך זה נשמע לי נורמאלי ביותר. בתחילת הקשר מתלהבים מאד והתדירות גבוהה ובהמשך כשהקשר יציב ובטוח מפנים מקום להנאות זוגיות אחרות פרט למין, התדירות אינה סימן לאיכות, תקיימו יחסי מין מתי שמתאים לכם, אינכם צריכים לעמוד בסטנדרטים מסויימים, התדירות משתנה בזמנים שונים במצבים שונים ובין אנשים שונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוווף - מודאגת
    sima
    07/10/2010

שלום,

אני בחורה בת 23, מקיימת יחסי מין אנאליים, לאחרונה עשיתי בדיקת קולונוסקופיה ולקחו ביופסיות של איזורים כנראה דלקתיים.
    עדיין אין תוצאות עבור מה זה בדיוק, אבל מאז אני דואגת שזה יכול להיות קשור לקיום יחסי המין האנאליים.
    האיזורים הדלקתיים היו בעומקים של 25 ו 40 ס"מ מפי הטבעת, וכפי שידוע לי ולבן זוג שלי שלא הייתה שפיכה במין האנאלי.
    האם עדיין יש כל סיכויי שהיחסי מין הם אלו שגרמו לדלקת כלשהיא?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    דחוווף - מודאגת

הוספת תגובה

• פני לפורום פרוקטולוגיה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    08/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה למומחים
    חיים
    07/10/2010

אני נשוי 14 שנה ויש לי 5 ילדים ויש לי בעיה שמאז הלידות אני חושב שאיבר המין של אישתי התרחב ואני ממש לא מרגיש את החדירה ולא כלום (גם מרוב הפרשות) וזה ממש מתסכל במיוחד שאני אוהב אותה ונימשך אליה יש לציין שתי נקודות 1)אנחנו דתיים ושומרים נידה ולכן יש לנו למעלה משבועיים שאנחנו לא מקיימים יחסים וגם אז אני לא מרגיש אבל אז לפחות אשתי מעוניית 2)עיקר הבעיה בתנוחה הרגילה אבל בתנוחה אחרת זה כואב לה והיא לא מוכנה (ישנה תנוחה ששם זה יותר טוב מעט שזה מה שנקרהלפי דעתי דוגי) אבל כמובן הבעיה של הכאב דבר שאני מבין ממש שהרי היא צריכה ליהנות ולא לסבול וכן אני רוצה לציין כי נראה לי שהיא ממש לא אוהבת את החדירה עצמה אלא רק את הנגיעות לפני והחדירה נועדה בשבילי דבר שמורגש ולא נעים,אני רוצה לומר שאני זה שבעיקר מהנה אותה וזה במקרה שהיא לא עייפה ראיתי שהזכרתם באחד התשובות שמי שיש לו אוכל בבית לא אוכל במסעדה ואת זה אני ממש רוצה למנוע
    אשמח לתשובה בהקדם
    בתודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה למומחים

הוספת תגובה

• האם לשאתך יש את היכולת

ד``ר עידן מיליצ`ר
    08/10/2010

לכווץ את שריר פתח הנרתיק. במידה וכן זה מה שהיא אמורה לעשות על מנת לעזור לך וגם לה להרגיש את החדירה.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• streptococcus gr b
    שלומי
    07/10/2010

שלום דוקטור...נמצא אצלי בבדיקת תרבית זרע חיידק מסוג streptococcus gr b .שאלתי את רופאת המשפחה שלי שההתמחות שלה זה המטולוגיה ואמרה לי שלא צריך לטפל בחיידק הזה אלה אם כן הייתי בחורה. שזה חיידק דרך העור שלי שאלתי שני רופאים אחרים בפורום ואמרו לי שצריך טיפול אנטיביוטי .למי פונים למי מאמינים? מי אומר אמת ומי לא?זה אבסורד ששני רופאים אומרים משהו מנוגד לשני אנה עזור לי

לקביעת תור
    סגירה
    streptococcus gr b

הוספת תגובה

• streptococcus gr b - תגובה

07/10/2010

ברור שכאן לא המקום לדעת התשובה בבירור. שני הרופאים צודקים. לא ברור מדוע עשו לך הבדיקה, מה היו התסמינים וכדומה.

אם אתה חושש. תחזור על הבדיקה באופן סטרילי וגש לרופא זיהומולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בפעם הראשונה
    שנהב
    07/10/2010

היי לכולם... יש לי שאלה...
    אני בת 21 וקצת, שכבתי בפעם הראשונה (כמובן שעם קונדום) ואחרי יומיים בערך הרגשתי שכואב לי שאני משתינה, מה יכולה להיות הסיבה?! אני מרגישה כאילו יכול להתפתח לי דלקת בשתן ואני ממש מפחדת מזה, יש גם דרך לרפאות את זה? חייב רופא או שיש איזה פתרון???

לקביעת תור
    סגירה
    בפעם הראשונה

הוספת תגובה

• ושכחתי להוסיף...

שנהב
    07/10/2010

גם אחרי ששכבנו שרף לי קצת בלמטה בשפתיים... יכול להיות מהקונדום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי הנאה לאחר שינה
    יוסי
    06/10/2010

רציתי לשאול אני בגיל 45 ונהנה מאוד מחיי המין, יש לי בעיה אחת שאם נרדמתי לפני קיום היחסים אפילו רק דקה יורד ההנאה כמעט לאפס, כמו כן בבוקר אני לא יכול לקיים יחסים בשעות הקרובות לקימה , יודגש שאפילו שאין לי הנאה כמות השפיכה לא נפגם וזה מוזר לאן נעלמת ההנאה?

לקביעת תור
    סגירה
    אי הנאה לאחר שינה

הוספת תגובה

• אי הנאה לאחר שינה - תגובה

נטע ידיד
    12/10/2010

יוסי שלום,
    מדוע לדאוג כאשר אתה מודע לכך שיש שעות שבהן אתה ערני ובעל חשק מיני רב ויש שעות בהן החשק יורד. זה שונה מאד בין האחד לשני, תלוי בשעות הערות של כל אחד ובמכלול גורמים נוספים. בגיל ההתבגרות כשההורמונים עובדים שעות נוספות ישנו רצון וישנה יכולת לקיים יחסי מין בתדירות גבוהה, עם הגיל התדירות הופכת למתונה יותר ואם אתה חי בזוגיות ממושכת סביר להניח שתעדיף בד"כ לקיים יחסי מין בשעות בהן אתה ערני יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכתבה ב"לאשה" מחפשת נשים
    סמדר שילוני
    06/10/2010

שחוו מגיל 50 ואילך התחזקות של החשק המיני, לראיון (אפשר גם בעילום שם). תודה רבה :) 0544.870880

הוספת תגובה

• נסו לתרום לנשים אחרות ע"י כך שתשתפו

07/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על אוננות
    א
    06/10/2010

שלום,

כשאני מאונן אני עושה זאת במקלחת באמצעות פנטזיות שעולות בראשי וזה מעניק לי תחושת שיחרור והנאה אך הייתי רוצה לעיתים לעשות זאת גם מול מחשב דרך אתרי סקס על מנת ליצור גיוון אך לא יודע כיצד לעשות זאת מבלי שנוזל הרע ילכלך משהו בחדר ולכן החלטתי להימנע מזאת ואני מרגיש שזה חסר לי. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על אוננות

הוספת תגובה

• שאלה על אוננות - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    06/10/2010

פשוט מאוד....תקח נייר טואלט ו/או טישו-והנוזל (שאינו רע) יספג ולא ילכלך.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצחיק,התכוונתי לכתוב זרע . . .

א
    15/10/2010

אך אם לחזור לשאלה שלי אז לפעמים הנוזל כבר נספג לפני שאני מספיק לנקות בחלקו או כולו,לפעמים אני בעוררות מינית מאוד גבוהה ואז גם קרה שהמחשב התלכלך ומאוד אשמח אם יהיה לי פיתרון לעניין.מה עליי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל א'

מתבונן מהצד
    16/10/2010

שים נילון נצמד לכיסוי המקלדת והמסך ותכין מגבת בצד..בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,מקווה שזה יעזור,שאלתי שאלה

א
    18/10/2010

טכנית אך אם אפשר אני מעוניין להעלות גם את הפן הריגשי בעניין .ניראה לי שלא חשבתי על פיתרון כזה או אחר כי לא היה ניראה לי שפעולה כל כך אלמנטרית דורשת הכנות כאלה (כשהולכים לשירותים או מצחצחים שיניים בבוקר אין כאלה הכנות) ויש עוד הבדל בין אוננות לפעולות אלנטריות אחרות-שסביב אוננות יש קשר של שתיקה ואנשים פעמים רבות לא מרגישים נוח לדבר על כך . על כן מידי פעם עולות לי שאלות בסיגנון "איך אני לעומת אחרים בתדירות שאני מאונן או באופן שאני בוחר לעשות זאת" .אני מקשיב לתחושות שלי ואם אני מרגיש שאני רוצה לבחור למשל בסרטים כחולים אז אקשיב לרגשות שלי ואלך איתן אך לעיתים אני מוטרד מזה,מה עוד שאצלי אוננות כרגע בחיים מהווה את הדבר היחיד שנותן לי סיפוק מיני מפני שעדיין לא חוויתי קשר אינטימי עם בחורה (על אף שאני בגיל שרוב האנשים כבר חוו זאת ואף חלק מהם פעמים רבות),דבר שאני לא מתייסר עליו ומקבל אותו כרגע אך יוצר אצלי התעסקות רבה סביב הנושא על אוננות,אולי יותר מאחרים שפחות עושים זאת בחייהם (אם אכן הם עושים זאת פחות,אני לא יודע),העלתי דברים מהגיגי מחשבותיי ולא שאלה קונקרטית אך אשמח לקבל מענה לפן הריגשי המורכב סביב הנושא,תודה מראש .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה?
    אנונימית
    03/10/2010

שלום!
    אני בת 22 מקיימת יחסי מין עם בן זוגי כבר יותר משנה וחצי. אני מצליחה לגמור מגירוי הדגדגן באוננות לבד או ליד בן זוגי.
    לאחרונה, במהלך החדירה היו כמה פעמים שהרגשתי רגעי עונג חזקים, אבל אני לא בטוחה אם זוהי אורגזמה.
    האורגזמה מהדגדגן היא "פיזית" ומרטיטה, בעוד רגעי העונג שחוויתי היו יותר "אורגזמה" בראש, רגשית. הרגשתי עונג לא פיזי אלא מחשבתי. אני לא יודעת אם היו כיווצים בנרתיק אבל בכל הפעמים האלו ירדו לי דמעות וכמה רעידות בגוף. אחר כך בן זוגי גם אמר לי שהמרקם של הנרתיק קצת השתנה - יותר מחוספס.
    העיקר העונג וההנאה, כמובן, אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת, האם זוהי אורגזמה נרתיקית?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה?

הוספת תגובה

• אורגזמה? - תגובה

07/10/2010

אורגזמה נרתיקית, כשמה כן היא - זו אורגזמה המופקת ע"י גירוי נרתיקי (בגירוי של נקודת הג'י - כמרחק נגיעה בחלק הפנימי של גג הנרתיק).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה