מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס אנאלירוני04/11/2010
רציתי לשאול לגבי סקס אנאלי
הכרתי בחורה חדשה
הסקס נפלא איתה
לאחר סקס אנאלי אבר מין שלי שורף מגרד כמה ימים ואז זה עובר.
(ללא פצעים) מה יכול להיות הסיבה ומה לעשות?
ביחסי מין בפות זה לא קורה .
תודה מראש
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס אנאלי - תגובה
05/11/2010הרקטום אינו המקום הטבעי להכנסת פין ואם אתה כבר מחליט בכל זאת - עשה זאת עם קונדום. מדובר במקום מלא חיידקים וחלקם אינם ידידותיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה החשק?mmm04/11/2010אנחנו ביחד 9 חודשים, יש לנו מערכת יחסים מעולה, אנחנו אוהבים, תומכים אחד בשני, מדברים והכל בסדר. חוץ מסקס,
אין לנו חשק בכלל, כשאנו מתחילים להתמזמז בקושי עומד לו, הוא אומר שהוא נלחץ מזה ואני לא עוזרת לו ובגלל זה לא עומד לו..
אני מנסה לתמוך בו ולהגיד שזה בסדר אבל לדעתי זה לא... תדירות היחסים ירדה באופן משמעותי, מה לעשות?
אנחנו בגילאי ה20 המאוחרות, זה התחיל לפני כמה חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיפה החשק? - תגובה
08/11/2010אם לשניכם אין חשק, זה לא מפריע לכם ושאר המדדים של הזוגיות תקינים לחלוטין - אז למה זה מפריע לכם?!
הוא לא רוצה - את לא רוצה - אבל אתם עושים את זה בכח כי צריך?
מה עם סתם אינטימיות, מגע, הנאה וכדומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת די אן איימיכל03/11/2010שאלה: האם דרך בדיקת DNA.אפשר למצוא שרידי זרע על תחתונים גם לאחר שעברו כביסה?
והאם ניתן לדעת מתי קויימו היחסים לפי בדיקת די אן איי?(פחות או יותר טווח זמן...)
2.האם הזרע יכול לעבור דרך תחתונית? הכוונה לאחר קיום יחסים השארית שנפלטת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבדיקת די אן איי - תגובה
05/11/2010וואו, זאת נראית לי שאלה לפורום רפואה משפטית או משטרתי כלשהו...
אנחנו עונים כאן עד שלב הכביסה.
זרע לא עובר מחסום בד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי..
מיכל06/11/2010אם תוכל להסביר .....בדיקת זרע לא עובר את מחסום הבד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע לא עובר בד
08/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אתם יודעים את זה?
שירה04/08/2011איך אתם יודעים את זה?
כי הוא רטוב והוא חודר לתחתון? הוא מרטיב אותו בקלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומר ממין אוראלימאור03/11/2010שלום! קוראים לי מאור בן 19, היו לי מספר בנות זוג שעם כולן קיימתי מין אוראלי אך לא הצלחתי לגמור,
אפילו עם חברה שלי שאני איתה כבר שנה וחצי ואני מרגיש בנוח לידה אני לא מצליח לגמור ממציצה,
ואני מאוד מאוד רוצה לגמור, דיברתי על זה אפילו עם חברה שלי והיא רצתה מאוד שאני אגמור וניסינו מספר פעמים להתרכז במין אוראלי כדי שאני אגמור אבל זה לא עבד....אחרי כמה זמן פשוט אני מפסיק אותה כי זה לא עובד.
זה די מתסכל אותי כי עצם המחשבה שחברה שלי יורדת לי מדליקה אותי מאוד וההרגשה של הפה שלה מאוד נעימה ורטובה אבל משום מה לא מצליח לגמור.
בנוסף לכך גם גירוי ידני לא עושה את העבודה, זה מאוד מדליק ומחרמן אבל לא מגיע לשיא.
איך אני אוכל לשפר את המצב הקיים ולהגיע לשיא ממין אוראלי?!
תודה רבה, מאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא גומר ממין אוראלי - תגובה
05/11/2010אולי העובדה שאתה מאוד מאוד רוצה לגמור במציצה מונעת ממך את זה. הביצה והתרנגולת.
מי אמר שאתה צריך לגמור ממין אוראלי? כדי שתהנה לנקודה שבה תסיים ביד שלך או בדרך אחרת. אל תשים את הגמירה ממין אוראלי כמטרה, כי זה רק יגביר את התסכול של שניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפעת הגלולותקארין02/11/2010שלום, התחלתי לקחת גלולות (שלקחתי כבר בעבר) ברגע שהתחיל לי המחזור , ורציתי לדעת מתי בעצם הן מתחילות להשפיע ומתי יהיה בטוח לקיים יחסים ללא אמצעי מניעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפנו לפורום רפואת נשים
05/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום בהקשר להגדלת איבר מיןאלעדי31/10/2010רציתי לדעת האם כל הכדורים שהתחילו לפרסם באינטרנט בזמן האחרון עובדים מנסיון שלכם עם מטופלים או ששמעתם? די ברור שהרבה גברים לא מרוצים מגודל איבר המין שלהם ולכן רציתי לדעת האם זה עובד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכל עוד לא הוכח אחרת....
ד``ר עידן מיליצ`ר01/11/2010אזי סביר להניח שאין עזרה ותועלת בכדורים.... הם בטח לא יזיקו, אבל אני בספק לגבי אם יועילו.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפסבוב30/10/2010שלום,
מזה כחודש אני יוצא עם מישהי וקיימנו יחסי מין מספר פעמים (תמיד עם קונדום). בחלק מהפעמים קיימנו גם מין אוראלי (שנינו גם נתנו וגם קבלנו).
לפני כמה ימים היא סיפרה לי שלפני כמה חודשים, כאשר יצאה עם מישהו אחר, היא היתה חולה עם חום גבוה במשך כמה ימים וסבלה מתחושת צריבה במתן שתן. כאשר פנתה לרופא במחשבה על דלקת חריפה בדרכי השתן הרופא הפנה אותה למיון לאחר שראה פצע כלשהו באיבר מינה. במיון לקחו דגימה ואמרו כי לא מדובר בהרפס אך היא אומרת שכשהשוותה את הפצע שראתה לתמונות מהאינטרנט זה נראה מאד דומה. היא אמרה שכאשר התעמתה עם הבחור שיצאה איתו באותה תקופה הוא הודה שיש לו הרפס אך טען שחשב שמכיוון שמרח משחה לא תהיה שום בעיה.
מאז אותה פעם לפני כמה חודשים לא הופיעו לה פצעים באיבר המין ומעולם לא חשה ברע באיזור.
מספר שאלות בעניין:
1. אני מודע לזה שתרבית של וירוס היא מסובכת ולעיתים תתכן תשובה false negative אך האם במקרים כאלו מסתפקים בתשובה אחת או שמכיוון שמדובר במחלה רצינית חוזרים ובודקים? בקיצור, האם אפשר לסמוך על האבחנה השלילית של המיון?
2. כאשר ירדתי לה לא היתה התפרצות (לא היו פצעים והיא הרגישה נורמלי לגמרי), האם עדיין יתכן שנדבקתי? האם אנחנו יכולים "לבנות" על זה שכשאין התפרצות לא נדבקים או שעלי להפסיק לרדת לה?
3. אני מודע לכך שיש הרפס באיברי המין והרפס בשפתיים. האם הם נוטים "להחליף מקום" או שהרפס מאברי המין לא ידביק לי את השפתיים?
4. האם עכשיו, כשבוע מאז שירדתי לה בפעם האחרונה אפקטיבי לעשות בדיקת דם שתראה אם נדבקתי?
המון המון תודה,
בוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמישהו מהרופאים יכול בבקשה לענות?
בוב01/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב... יש סיכוי לתשובה, בבקשה?
בוב03/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל סבלנות...
03/11/2010אין צורך בכל התזכורות וההקפצות האלו...
לשאלותיך -
1. כדאי לחזור על הבדיקה.
2. ההדבקה בהרפס מתרחשת כאשר יש פצע פעיל.
3. הם עוברים מלמעלה למטה ולהיפך ללא אבחנה.
4. אין טעם. יש תקופת דגירה של מספר שבועות. ובכל מקרה - אם נדבקת אין מה לעשות פרט מזהירות בעת התפרצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיכוי לתאי זרע על התחתוןמיכל30/10/2010האם לאחר קיון יחסים כאשר הרמתי את התחתון ויש לי תחתונית יש סיכוי שיהיו תאי זרע על התחתון עצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא הבנתי...
03/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס בזמן מחזור ללא אמצעי מניעדאסטין29/10/2010סקס בזמן מחזור ללא אמצעי מניע יכול לגרום להריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבאופן עקרוני לא....
ד``ר עידן מיליצ`ר30/10/2010באופן נדיר נדיר נדיר... היו מקרים..
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון ביתיתחסוי29/10/2010בבדיקת הריון ביתית שאמורים לעשות אחרי האיחור של המחזור יצא לי קו אחד ברור וקו אחד ברור למחצה.. ועדיין המחזור לא מאחר לי.. האם זה אומר משהו ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפני לפורום רפואת נשים
05/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיהנשוי28/10/2010שלום,
אני בן 30+, נשוי + 2 ילדים.
בפעם האחרונה שקיימנו יחסים, אישתי שאלה אותי איזה פנטזיות אני רוצה שהיא תגשים לי. שמחתי על השאלה (היא בדרך כלל לא ממש אקטיבית בעניין), ועניתי שאשמח למין אורלי יותר מושקע, או סקס קצת יותר אגרסיבי.
כמובן שמייד שאלתי אותה איזה פנטזיות היא רוצה שאגשים לה. והיא ענתה "עוד גבר"! (כלומר שאביא עוד גבר למיטה).
מאוד הופתעתי. שאלתי אם היא רצינית והיא ענתה שזו פנטזיה. כדי לבדוק אם היא רצינית, שאלתי "מה, נביא מישהו מהאינטרנט?" והיא ענתה "לא יודעת". אז שאלתי אם יש מישהו ספציפי ושוב "לא יודעת". לא העלתי את הנושא שוב, ולא דיברנו על זה מאז.
אני לא מרגיש פגוע (אני בוטח בה שלא תלך מאחורי הגב), אבל נראה לי שזה אומר משהו. היא תמיד אומרת שטוב לה איתי במיטה, למרות שלדעתי הסקס שלנו באמת קצת מונוטוני ולא מסעיר (טוב אנחנו יחד כבר יותר מ-10 שנים).
מה לעשות? לשכוח מזה? להגשים לה? לברר מה חסר לה איתי? או לא ללחוץ כדי לא לגלות מה באמת עובר לה בראש (מחשש שאני אגלה דברים שאני אולי לא רוצה לדעת עליהם כמו בגידה או התנסויות קודמות)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפנטזיה - בעל נסיון
אפי28/10/2010מנסיוני - זו פנטזיה מאוד שכיחה אצל נשים (לספק יותר מגבר אחד באקט מיני אחד).
אם זו אכן הגשמת פנטזיה - אני במקומך הייתי נענה לאשתך.רק יש לקחת בחשבון שזה נושא סיכון מסוים - יתכן שיהיה לך לא קל לראות את אשתך מקיימת יחסים עם מישהו אחר וזה יכול להכניס אותך לסרטים. מהלך כזה אצל זוגות דורש תכנון מוקדם והבנת מסיכונים.
אתה יכול לבקש, דרך אגב, להכניס בחורה נוספת למיטה ולבדוק מה תהיה תגובתה
אצלי היה נסיון דומה ומוצלח
בהצלחה גם לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מה שיפה בפנטזיה...
28/10/2010שהיא פנטזיה. לא צריך לרוץ ולהגשים כל אחת מהן.
וכנראה זו גם היתה כוונתה של אשתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה - לד"ר חרותי
שירן29/10/2010אבל מדוע לא לנסות להגשים פנטזיות? הרי אם הפנטזיה נשארת בתוך הזוגיות (לדוגמה - מין אנלי / סקס במעלית / סקס בבריכה) אני מניח שהיית ממליץ לממש אותה. אז למה לא לנסות לממש פנטזיה הכרוכה בצרוף שותף / שותפה?
האם גורם הסיכון של קינאה? האם הסיכון שהמראה של מישהו "מזיין" את אישתך / או את בעלך "מזיין" מישהי אחרת?
מה הסיפור של פנטזיה אם אנו מתוורים על נסיון המימוש שלה?
אודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה
03/11/2010לא אמרתי לא לנסות להגשים פנטזיות או לוותר עליהן. אמרתי שלא צריך להגשים את כולן.
יש כאלו שכייף להגשים (ומקווה שיהיה לך נח במעלית) ויש כאלו שעדיף שיישארו בגדר פנטזיות לאותו זוג (והמבין יבין).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה - לד"ר חרותי
אפי03/11/2010ד"ר חרותי,
1. כתבת "יש כאלו שעדיף שיישארו בגדר פנטזיות לאותו זוג (והמבין יבין)" - אני באמת לא מבין את הכוונה אבל יש לי פנטזיה בוערת להיות עם אישתי + גבר נוסף (הרבה יותר מאשר אני + 2 נשים). - מהי התגובה השלילילת שאני עלול להתקל בה (כמובן שאם תרצה ותגיד כן אז אין בעיה)?
2. מהי הדרך הנכונה להעלות כזה נושא בצורה שאפילו עצם העלאת הנושא לא תגרום לבעיה?
3. מה דעתך על מימוש הרעיון עם נערת ליווי בהשתתפות חבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה - לד"ר חרותי - תגובה
05/11/20101. אני לי מושג. אני לא מכיר אותך וגם לא את אשתך. בפורום ניתן רק לכוון.
2. כבר העליתם את נושא הפנטזיות פעם. עשו זאת באותו אופן.
3. למה דעתי חשובה?! מה דעתך? מה דעתה של אשתך? מה אתה חושב? מה אתה מרגיש?
תקרא גם תשובה מקיפה של עידן בנושא חילופי זוגות ממש כמה שורות מתחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה - לד"ר חרותי
אפי08/11/2010בכול זאת, אשמח לקבל את דעתך המקצועית
אני כבר גרוש מאותה אישה וכיום יש לי מערכת יחסים עם חברה כבר שנה (אני בן 50 והיא בת 46 - שנינו ספורטביים מאוד), אנחנו מאוד אוהבים אזו את זה, אוהבים מאוד סקס (מדהים ולא כל כך סטנדרטי).
יחד עם זאת, אני חושש שאם אעלה את נושא השלישיה בפניה, עצם העלאת הנושא עלול לגרום לבעיה: אם ארצה לצרף בחורה - יתקבל כ"אני לא מספקת אותך?" ואם ארצה לצרף בחור יתקבל כ" איך הוא לא מקנא מספיק ומוכן לראות מישו מזיין אותי?" בקיצור - גם העלאת הנושא עלולה להיות בעיתית מעבר לסיכונים של המעשה עצמו כפי שכתב עידן.
פיתרון מוצע הוא לעשות את זה עם נערת ליווי, אחת או שתיים. מעשה כזה לעולם לא יהיה אותו דבר כמו עם החברה או האישה ואף עלול לעורר בעיות אחרות (תחושת בגידה / ייסורי מצפון...).
לכן אני שוב שואל לדעתך המקצועית (ברמת הפורום) - האם להעלות את הנושא? / איך להעלותו? / שימוש בנערות ליווי למימוש פנטזיה)
תודה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגשות מוגזמת..מתוסכל28/10/2010שלום למומחים..
אני בן 26.
יש לי בעיה שמציקה לי כבר שנים (עוד מההתבגרות) והיא רגישות מוגזמת באיבר המין גם לא במגע מיני.
לפעמים רק מדיבור עם בחורה (בדרך כלל רק מדיבור הקשור למיניות) ה"בחור" מתעורר לחיים. ולא מדובר במצב רפוי אלא זקפה.
זה קורה בעיקר במגע תמים (ריקוד, חיבוק, הליכה בחיבוק, החזקת ידיים.....). במגע אינטימי זה אמנם לא "מפדח" , אבל עדין אין לי שליטה בזה!
אין איך לברוח מסיטוציות כאלה וזה מאד לא נעים.
אני חי חיים בריאים, חיי מין פעילים (אין שפיכה מוקדמת, הכל תקין)
האם זה פסיכולוגי?
יש דרכים לדכא את ההתעוררות הזאת?
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרריגשות מוגזמת.. - תגובה
נטע ידיד28/10/2010נשמע לי שאתה בריא ונורמאלי לחלוטין. תלבש בגדים שאינם צמודים ואף אחד לא יבחין בזקפה אם אתה חש אי נוחות עם זה. תחושות האי נוחות הן הבעיה ולא הזיקפה במצבים שיש בהם אינטימיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. אבל..
מתוסכל28/10/2010קודם כל תודה על התשובה המהירה.
בגדים צמודים ובגדים רחבים - תמיד רואים את מה שקורה למטה, גם עם שק..
זה לא מה שיעזור.
ולא הבנתי את החלק השני של התשובה שלך..
להרגיש בסדר עם זה?
אז ללכת עם זקפה ברחוב?
כי כולנו יודעים שכזה דבר לא יכול להתרחש. וגם אם כן - זאת בדיחה גרועה ומגעילה לכל מי שמסביבי. (ואפילו לא התחלתי לדבר על ההשפלה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס ללא קונדום יומים אחרי מחזורטיילור28/10/2010נגיד ועשיתי סקס בלי קונדום יומיים אחרי מחזור עם חברה שלי
זה יכול ליגרום להריון? ועם לא?
וכמה סיכוים שכן או שלא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסקס ללא קונדום יומים אחרי מחזור - תגובה
נטע ידיד28/10/2010כדי להמנע מהריון חובה לקיים יחסי מין עם אמצעי מניעה, ניתן להכנס להריון גם יומיים לאחר סיום המחזור החודשי, אמנם הסיכוי תיאורטית נמוך יותר אבל אין דרך לבדוק זאת ולהבטיח זאת. הרבה מהמקרים בהם נוצר הריון התרחשו בימים "הבטוחים" לכאורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קשיש בעל בריאות מעולה וכושר גופעמוס מוסנזון28/10/2010בשנים נאחרונות אני מתקשה "לגמור" ולפלוט. דרוש לי גירוי נמרץ וממושך לשם כך.האם יש תרופה ךתופעה זו ? היות ואני מקבל זריקות טסטוסטרון אחת לחודש אין לי קשיי זקפה , ואני יכול להמשיך אפילו שעה . אני נהנה אבל לא מגיע לפורקן. מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנורמלי
יועץ31/10/2010אתה מתאר מצב נורמלי לחלוטין עם הגיל זקוקים לגירוי יותר ממושך ויותר ממוקד
עם זאת ברור שאם תנסה לגמור יום אחרי יום לאדם קשיש זה יותר קשה!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשקמבולבלת27/10/2010אני בת 21 אני וחבר שלי שנתיים יחד. יש לי תקופות עליה וירידה בחשק המיני. אחרי החצי שנה הראשונה יחד התחלתי לקחת גלולות.. כבר אחרי כמה זמן שמתי לב לחוסר חשק... כשהפסקתי לקחת והשתמשנו בקונדום איכשהו היו לי תמיד פטריות ונראה לי מאז לעיתים רחוקות אני רטובה... מאז החלפתי כמה וכמה פעמים גלולות...היו תקופות שהיה לי חשק אבל פשוט לא רטובה... חבר שלי בדילמות שאני לא נמשכת אליו אבל אני רואה אותו מאוד מושך. אין לי מחשבות ספונטניןות על מין בין אם הוא איתי או לא... בדרך כלל הוא היוזם... למרות שפעם גם אני הייתי כך... יכול להיות שככה אני או שזאת השפעת גלולות או שיכןל להיות שירד לי ממנו ואני לא מבינה את זה פשוט? אנחנו אוהבים מאוד אוהבים לעשות דברים יחד ובכלל הוא כבר כמו חלק מהמשפחה שלי...
לפעמים הוא אומר משו בסגנון "זה לא מצב שקורה רק אחרי שמתחתנים?" זה ממש מתסכל אותי, איך זה יכול להיות שאני סה"כ בת 21 ואין לי מחשבות על מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחוסר חשק - תגובה
נטע ידיד28/10/2010חשוב שתפני לרופא/ת נשים לבדיקה, הגלולות בהחלט יכולות להשפיע על החשק המיני. רמת הלחות הנרתיקית אינה קנה מידה לגירוי יש נשים שהלחות שלהן גבוהה והגירוי נמוך ולהפך, את יכולה להשתמש בתכשירים רפואיים שניתן לקנות בבית מרקחת להעלאת רמת הלחות הנרתיקית בזמן מגע מיני. בכל מקרה חשוב שתתיעצי עם רופא/ת נשים או עם רופא/ת נשים שהוא גם סקסולוג - את שמותיהם תמצאי באגודת איט"ם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)