פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבידו-חוסר חשק מיני
    מיכל
    26/10/2010

שלום רב, אני ובעלי נשואים מזה 20 שנה חיים באושר וזוגיות מופלאה
    לפני כשנתיים וחצי נפלנו לסחיטות ואיומים מצד שכנים בעקבות כך ברחנו מהעיר נוצרו משקעים רבים וחרדות בעלי קיבל טיפול פסיכאטרי בעקבות הלחצים החשק המיני ירד עד אשר הגיע למצב שבו קרוב לשנה אנו לא מקיימים יחסים (במשך השנה הזו בעלי קיבל כדורי הרגעה וכדורי שינה כך שלא היה מצב לנסות להתקרב אפילו....)מאחר ובעלי לא מצליח להגיע לזיקפה.(אני מאוד אוהבת אותו ומאוד תומכת ומבינה את המצב הנורא והחרדתי בו הוא נמצא)
    לאחר מסע שיכנועים וטיפול נפשי הכולל כדורי הרגעה הצלחתי לשכנע אותו לגשת לאורולוג (לא כמו הרצון שלי לקיים עימו יחסים אלא יותר כדי להחזיר אותו לשיגרה ולתת לו להין שיש גם חיים אחרי ושידע שמאחוריו יש אישה אוהבת ותומכת..)
    האורולוג שלח אותו למספר בדיקות דם וכמו כן נשלחנו לעשות בדיקת NPT היום
    תוצאות בדיקת הדם:
    EndocrinologyBH1
    TSH mIU/L 0.79 0.35 (*........) 4.94
    Prolactin mIU/L 207.5 54 (...*.....) 380
    Testosterone nmol/L 18.73 6 (....*....) 29.2

Urine analysisBH1
    Glucose mg/dL Normal BD1
    Ketones mg/dL NEG BD1
    Protein mg/dL NEG BD1
    Blood mg/dL NEG BD1
    Leukocytes Leu/uL Negative BD1
    Nitrite NEG BD1
    pH 5.5 BD1
    Urobilinogen mg/dL Normal BD1
    Bilirubin mg/dL NEG BD1
    Urine analysis, CultureBH1
    שם
    תצוגה ערך
    עליון הערותMY_SUBTITLE
    Urine,Culture פסול לא התקבלה דגימה

אשמח לקבל תגובתך לתוצאות הבדיקה.
    כמו כן הייתי שמחה לדעת לגבי הטוסטרון מה תגובתך.
    2. האם יש קשר לכך שהוא במצב חרדתי לקיחת כדורי שינה והרגעה מידי יום לירידה בחשק המיני?
    3/ כמו כן מה ההבדל בין בעיה מינית אורגנית לבין פזיולוגית והאם הן ניתנות לפתרון ואיך?
    ואיך אני יכולה להחזיר את החיים לשיגרה ולגרום לבעלי להשתחרר מהלחץ ולחיות קדימה אני מאוד רוצה לעזור לו אך לא יודעת איך??????
    כמו כן בהמשך אעדכן לגבי בדיקת הNPT

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבידו-חוסר חשק מיני

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תשובה..... תגובתך

מיכל
    30/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• א.מ.

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/11/2010

צר לי לקרוא את מצוקתך. אתה מתאר מצב שיהייה נכון לפנות למרפאה לטיפול מיני ע"מ לבחון את המקרה לעומקו. יהייה קשה ולא מקצועי לענות לפנייתך באינטרנט.
    אל תהססי יעזרו לך!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשואה 3 שנים
    אביגיל
    26/10/2010

אני נשואה 3 שנים. חולה על בעלי והוא חולה עלי. יש לנו בת 1. הוא עושה הכל כדי שאני גם אגמור, אך זה לא הולך. כל הזמן בא לי עליו - - - אבל :( זה ממש עצצוב. מה אפשר לעשות. לקחתי פעם גלולות כאלו שהחדרתי לנרתיק, אבל זה גם לא עזר. יש מצב שאני לא אהנה עד סוף החיים? (קצת השלמתי עם המצב לדאבוני)
    דחוף - - -
    תענו לי!

לקביעת תור
    סגירה
    נשואה 3 שנים

הוספת תגובה

• האם את גומרת לבד?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    27/10/2010

האם את מצפה לאורגזמה בחדירה? האם את יודעת איפה הדגדגן שלך?
    איזה גלולות החדרת לנרתיק כדי לגמור?

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשק מיני נמוך
    עדי
    26/10/2010

היחסים ביני לבן זוגי טובים מאוד אך בקטע האינטימי לא כל כך.
    יש לו חשק מיני נמוך והוא מסרב לדבר על זה, אני מנסה לעורר אותו בכל מיני דרכים וזה לא עוזר ואני מרגישה דחויה ולא מסופקת.
    מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני נמוך

הוספת תגובה

• חשק מיני נמוך - תגובה

28/10/2010

עדי לא סיפרת כלום על בן זוגך. פרטים בסיסיים כגון, גיל, מחלות, תרופות וכמובן פרטים הקשורים במצב הרגשי והזוגי - אשר אף הם משפיעים על החשק.

צריך לברר מה מקור החשק הירוד ובהתאם לכוון את הטיפול. אם זה בגלל חוסר בהורמון ייתנו הורמון ואם זה בגלל מצב רגשי הטיפול בהתאם. קחי אותו לאבחון במרפאה לבריאות מינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון
    ruba
    25/10/2010

אני בתולה קיימתי יחסים לא מלאים ללא חדירה בכלל לא לנרתיק ולא לפי הטבעת אבל היינו שנינו עירומים והיה רק חיכוך איבר המין שלו בישבן שלי מאחורה (עולה ויורד) כאשר ראש הפין לכיוון מעלה והוא גומר על הגב התחתון שלי ולפעמים הנוזל זוחל קצת למטה עד אמצע העכוז ומייד מנגבים אחרי הגמירה בנייר טואליט מה הסיכוי להריון בקרה כזה , נא עזרתכם

לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• סיכויים אפסיים

ד``ר עידן מיליצ`ר
    27/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבר מין של הגבר
    שני
    25/10/2010

שלום
    לבן זוגי יש איבר מין עקום הוא הראשון שלי ומאוד כואב לי בקיום יחסים
    השאלה שלי היא כזאת
    1)האם כואב לי בזמן קיום יחסים למרות שאני רטובה בגלל האיבר מין של בעלי?
    2) מה ניתן לעשות לגבי איבר המין של בעלי האם יש טיפול?...

לקביעת תור
    סגירה
    איבר מין של הגבר

הוספת תגובה

• עקומצ'יק

28/10/2010

לא בטוח שכואב לך בגלל שאיברו של בעלך עקום. אף איבר אינו ממש ישר וסימטרי.

בכל אופן, אם זה בגלל העקמת - היא ניתנת לתיקון.

אבל במקביל כדאי שתגשו יחדיו למרפאה לבריאות מינית. בשל העובדה שאת חסרת ניסיון, ייתכן ואת מתכווצת בנרתיק , מה שעשוי להכאיב בחדירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלמידיה
    25/10/2010

יש לי כמה שאלות...
    לפני כחצי שנה הלכתי לבדיקה אצל גניקולוג עקב כאבים בעת קיום יחסי מין, דימום שלא בזמן הוסת, גירוי וכו'... הרופא בדק אותי ואמר שהכל נראה תקין, ושחרר אותי הביתה.
    התסמינים לא עברו, ולכן לאחר 3 חודשים חזרתי לרופא הנשים, ולאחר בדיקה נוספת אמר שוב שהכל נראה תקין, ומכוון שהתעקשתי שמשהו לא בסדר שלח דגימה מהשתן שלי לבדיקות PCR שונות, ביניהן לכלמידיה, שני סוגי המיקרופלסמה, יורופלזמה, זיבה וטריכומונס.
    התוצאות לכלמידיה ולמיקרופלסמה HOM יצאו חיוביות, והתוצאה ליורופלזמה יצאה "חיובי חלש"... והיתר שליליות...למיטב הבנתי המיקרופלסמה והיורופלזמה הינם חיידקים שקיימים באופן טבעי בגוף, בניגוד לכלמידיה, וכאשר נדבקתי בכלמידיה המערכת החיסונית שלי נחלשה ואיפשרה למיקרו' וליורו' תנאים נוחים להתרבות...
    רציתי לשאול אם העובדה שהתוצאה של היורו' יצאה חיובי חלש ולא חיובי מעידה על פרק הזמן שהמחלה נמצאת בגופי, ושלא "הספיקה" לגרום נזק רב, או שבעצם זה לא מעיד על כלום.
    ומעבר לזה, אחרי שחקרתי על המחלה הבנתי שהיא עלולה לגרום לנזק בפוריות ולהצטלקויות באיזור הרחם. האם הרופא היה צריך להפנות אותי לבדיקות כדיי לבדוק האם אכן נגרמה הצטלקות ואכן נגרם נזק לפוריות? האם יש דרך לבדוק זאת? והאם אני יכולה לבקש לעבור בדיקה כזו?

ולשאלה האחרונה, אני קראתי בפורום על סוגים שונים בטיפול במחלה. לי אישית רשמו דוקסילין, אך רק לשבוע ימים. אנשים אחרים בפורום טוענים שקיבלו טיפול בטווח זמן שנע בין 10-14 יום, ורציתי לשאול האם הרופא שלי רשם לי כמות קטנה מסיבות הגיוניות או שהטיפול הינו קצר מדיי.

אני עוזבת את הארץ לחצי שנה לטיול עוד כשבועיים, ואני מפחדת להיתקל בשובה של המחלה. אשמח לתגובה מהירה.

לקביעת תור
    סגירה
    כלמידיה

הוספת תגובה

• כלמידיה - תגובה

28/10/2010

קודם כל כדאי שתשפרי את התקשורת שלך עם הרופא/ה המטפל/ת - שכן כל השאלות האלו צריכות להיות מופנות אליו/אליה במעמד האבחון וקבלת המרשם...

דבר שני - תהני מהטיול.

וקצת על מחלת הכלמידיה - זוהי מחלת מין נפוצה מאוד אשר נגרמת ע"י חיידק בשם כלמידיה טרכומטיס. בכל שנה מתגלים בארצות הברית כ- 3 מליון חולים חדשים בכלמידיה (!). לחיידק זה זנים רבים אשר חלקם פוגעים באברי המין, אך אחרים פוגעים בלחמית העין, בדרכי הנשימה ואף בריאות. סימני המחלה מופיעים בדרך כלל כשלושה שבועות לאחר ההידבקות בחיידק, אך הבעיה העיקרית היא שהם יכולים להופיע גם חודשים לאחר מכן או לא להופיע בכלל, ולהיות סמויים עד להופעת סיבוכים.

חלק גדול מהגברים לא ירגישו כל סימן וכך רובן של הנשים, אם כי חלקן עשוי לסבול מהפרשות, צריבה במתן שתן, כאבי בטן עמומים וכאבים בזמן יחסי מין. הסיבוכים כוללים דלקת צוואר הרחם, דלקת חצוצרות (עד לסתימתן ולעקרות) והדבקת התינוק בחיידק בעת הלידה עם סיכון לדלקת ריאות או דלקת של לחמית העין.

לא חייבים לקיים יחסי מין על מנת להדבק, שכן החיידק קיים גם באיברים אחרים ועובר גם בדרכים נוספות. כדאי לשתף את בן זוגך, על מנת שגם הוא יוכל להיבדק ולקבל טיפול על פי הצורך כדי למנוע סיבוכים עתידיים. בדיקת תרבית במעבדה או בדיקת PCR לזיהוי הגנים של החיידק בשתן הינה בדיקה אמינה ומדויקת. הטיפול האנטיביוטי נדרש ל- 10 ימים. ועדיף יותר זמן מאשר פחות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבי הקשיש זקוק למגע, מה לעשות?
    לילי
    25/10/2010

שלום רב, סבי התאלמן לפני כשנה, הוא בן 80+ וסובל מפרקינסון וכן יש לו קטטר. מאז שהתאלמנה סבתי מספר פעמים סבי "שם יד" על המטפלת מביטוח לאומי. היא אינה רוחצת אותו אלא גבר, ובכל זאת, בהזדמנות מה הוא הניח יד על ברכי המטפלת. המטפלת התחלפה מספר פעמים.ולאחר זמן מה עם המטפלת החדשה הוא מניח יד. סבי הוא אדם מלומד מאוד, מעולם לא פגע באיש ואך הוא מתבייש מאוד לספר מדוע עוזבות המטפלות. רק לאחרונה נודע הדבר. אימי כועסת עליו מאוד, גם בגלל סבתי המנוחה וזכרונה, אבל גם מנסה לדכא את החשק או הצורך במגע על ידי שהיא דורשת ממנו לשלוט בעצמו כי "הוא אינו חיה" וגם מאיימת שלא יבואו מטפלות ושהיא לא תעשה הכל לבד. אני לעומתה חושבת שזה צורך טבעי, ושחשוב לטפח אותו כדי לאפשר לסבי חיים טובים יותא ושצריך לחשוב על פתרון. הבעיה היא שאני לא יודעת מה הפתרונות שמציעים בדרכ לקשישים במצבו הוא גר בבית ולא מוכן לעבור לבית אבות ובשעות הבוקר הוא קופא בגלל הפרקינסון ואי אפשר לקחת אותו למועדון יום. מה גם ששני אלו לא מחייבים פתרון בנושא הצורך במגע, מיני או לא מיני... מה לעשות?

הוספת תגובה

• סבי הקשיש זקוק למגע, מה לעשות? - תגובה

נטע ידיד
    25/10/2010

הצורך במגע בגיל מבוגר אינו פוחת אלא עשוי לעלות בפרט אחרי פטירתו של בן זוג אהוב. אנשים מבוגרים הם לעיתים כמו ילדים קטנים, הם זקוקים למגע כדי להמשיך לחיות, זהו צורך בסיסי ביותר שנותן להם תחושה שהם רצויים ואהובים. לא בטוח כלל שכוונת סבך היא מינית על אף שבהחלט קיימים צרכים מיניים בכל גיל במידה זו או ראחרת ובמצבים של חוסר מודעות הם יכולים לעלות ללא בקרה. אני ממליצה שתפנו להתייעצות מקצועית עם הרופא שמטפל בו או עם מומחה שמטפל באנשים בני גילו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קורה לאיבר המין שלי? לחוצה
    מעיין
    25/10/2010

יש לי חבר כבר שנה ורק לאחרונה התחלנו לקיים יחסי מין. אני לא ממש יודעת אם זה בגללו, כי אני חושבת שזה התחיל גם קודם, אבל פתאום התחלתי להרגיש שהעור על השפתיים הפנימיות בפתח הנרתיק נעשה גבשושי וקשה כזה. לא כאב לי ולא ממש הפריע לי רק שנגעתי בזה זה היה מחוספס. בזמן האחרון זה התחיל ממש לשרוף וכשהיסתכלתי על זה במראה ראיתי שזה ניראה כאילו השפתיים הפנימיות שלי מכוסות בגבישים קטנים ואדומים ובכלל שכל איבר המין שלי ניראה שונה ממקודם. חוץ מזה שאני כמעט ולא יכולה לגעת באיבר המין ונורא כואב לי אפילו לנגב אחרי השירותים, ובטח שלקיים יחסי מין. איבר המין שלי היתנפח מאוד לאחר שקיימתי יחסי מין בפעם האחרונה. אני אשמח מאוד אם תענו לי מה אתם חושבים שזה ומה אני צריכה לעשות עם זה! אגב ההורים שלי נורא שמרנים בנוגע לקיום יחסי מין במיוחד בגיל שלי (16 וחצי) וזאת ממש לא אפשרות לבקש מאמא שתיקח אותי לרופא נשים. אני יכולה גם ללכת לרופא נשים לבד? זה אפשרי? תודה רבה מראש.

הוספת תגובה

• מה קורה לאיבר המין שלי? לחוצה - תגובה

נטע ידיד
    25/10/2010

את חייבת ללכת בדחיפות לבדיקה גניקולוגית לא מקיימים יחסי מין עם חדירה כשכואב, ניתן להנות ולהגיע לאורגזמה גם בדרכים אחרות. במרבית הערים בארץ קיימים היום מרכזים של דלת פתוחה ששייכים לאגודה לתכנון המשפחה חפשי אם יש מרכז כזה בעיר שלך. את יכולה להתקשר לאגודה לתכנון המשפחה בתל אביב והם יאמרו לך להיכן לפנות בעיר שלך. הפנייה תערך ללא רישום בתיק הרפואי שלך כך שהמידע ישאר חסוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקשות בהתקשות...
    ציפי
    24/10/2010

בן זוגי ואני נהנים מאוד מיחסי מין בינינו, אלא שיש לו בעיות להגיע לזקפה מלאה. הוא בריא בד"כ בן 50. תהיתי מה הסיבה האם היא קשורה בי , כי נראה שהוא מאוד מהנה להיות איתי. האם יש גיל בו מתחילות בעיות בהגעה לזקפה מלאה, או שזה יחודי לו, והאם לחצים ובעיות אישיות יכולות לגרום לכך?

לקביעת תור
    סגירה
    התקשות בהתקשות...

הוספת תגובה

• התקשות בהתקשות

יוסי
    25/10/2010

שלום,
    בגיל 50 %50 מהגברים סובלים מבעיות בזיקפה ואת זה את צריכה לדעת.
    הפיתרון או קיום יחסי מין בבוקר שאז רמת הטסטוסטרון היא הגבוהה ביותר
    ואולי ניתן להגיע לזיקפה טובה.
    או שימוש בכדורים אני ממליץ על סיאליס כדור ללא תופעות לוואי ניתן לקחת על קיבה מלאה
    וניתן לקיים יחסי מין בטווח של 36 שעות עד שבוע ימים אפילו.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקשות בהתקשות... - תגובה

נטע ידיד
    25/10/2010

בעיות בזקפה נפוצות יותר ככל שמתקדמים עם הגיל לעיתים עקב בעיות רפואיות או תרופות שמשתמשים בהן כגון תרופות להורדת לחץ הדם. הסיבות לקשיים בזקפה יכולות להיות עקב סיבות פיסיות כפי שציינתי להלן או עקב סיבות רגשיות. חשוב שתפנו לבדיקה של רופא מומחה בתחום הטיפול המיני. רשימת הרופאים והמרפאות מופיעה באגודת איט"ם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת.
    עדינה
    24/10/2010

כפי שהבנתי הטיפול בשפיכה מוקדמת הוא בעיקר בעזרת סוג מסויים של אוננות, הבעיה שלי כאדם דתי יש בעיה עם זה, וגם תרגול עם בת הזוג קצת בעייתי עקב ההפסקה שנגרמת בזמן הווסת?
    השאלה האם יש דרך אחרת יעילה?

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת.

הוספת תגובה

• יש מספר דרכים יעילות לטפל

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/10/2010

בשפיכה מוקדמת. פנה לטיפול בכל קופ"ח או בי"ח, ויותאם לך הטיפול שלא יפגע באמונתך.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש להריון
    ruba
    24/10/2010

אני והחבר שלי מקיימים יחסים לא מלאים (אני בתולה) ללא חדירה בכלל לא לנרתיק ולא לפי הטבעת רק חיכוך איבר המין שלו בישבן שלי מאחורה (עולה ויורד) כאשר ראש הפין לכיוון מעלה והוא גומר על הגב התחתון שלי ולפעמים הנוזל זוחל קצת למטה עד אמצע העכוז ומייד מנגבים אחרי הגמירה בנייר טואליט מה הסיכוי להריון בקרה כזה , נא עזרתכם

לקביעת תור
    סגירה
    חשש להריון

הוספת תגובה

• במידה ואתם עושים זאת עם תחתון

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/10/2010

אין סיכוי להריון, אך יש מקום להיות זהירים ...

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני אצל הבן זוג
    הילה
    24/10/2010

שלום רב.
    לאחרונה בן זוג שלי סובל מחוסר חשק מיני. זה נמשך כבר חודשיים. אנחנו יוצאים 1.5 שנים ולא היו לנו מצבים שהגענו ל3 פעמים של סקס בחודש. כל פעם שאני שואלת אותו מה קורה הוא טוען שיעבור לו ושהוא עייף ואין לו חשק. אני מאוד משתדלת לגוון ביחסי מין שלנו, אך להאחרונה כל פעם שאני מתקרבת אליו הוא עוצר אותי בכל מני תירוצים של "מדגדג לי ואני עייף". אני מאוד מודגת מהמצב. הוא בחור בריא מאוד, לא מעשן בכושי שותה יין וגם אוכל נכון ובריא. אין לו בעית זקפע .הוא בן 29 עם עבודה מסודרת ותחביבים שלו. אני פשוט דואגת לו. מה זה יכול להיות ואיך ניתן אולי לחזק את החשק המיני שלו ובאיזה דרכים רק ללא תרופות אם אפשר.
    המון תודה

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני אצל הבן זוג

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני אצל הבן זוג - תגובה

נטע ידיד
    25/10/2010

חשק מיני תלוי בגורמים רבים, עייפות , מצבי רוח, קשיים בעבודה ובזוגיות יכולים להשפיע על החשק המיני. כמו כן ישנם אנשים עם אנרגיה מינית רבה ואחרים עם אנרגיה מועטה יותר. במידה ואת מודאגת וזה משפיע על מערכת היחסים ביניכם אני ממליצה לכם לפנות להתייעצות מקצועית, רשימת המומחים נמצאת באגודת איט"ם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לדעת
    מיכל
    23/10/2010

האם גלולות למניעת הריון פוגעות בהתפתחות המינית?

ואם יש לי חשק מיני בריא מאוד אפילו, האם הגלולות בכל זאת יפגעו בו?

לקביעת תור
    סגירה
    רציתי לדעת

הוספת תגובה

• חשק מיני נמוך

עדי
    23/10/2010

היחסים ביני לבן זוגי טובים מאוד אך בקטע האינטימי לא כל כך.
    יש לו חשק מיני נמוך והוא מסרב לדבר על זה, אני מנסה לעורר אותו בכל מיני דרכים וזה לא עוזר ואני מרגישה דחויה ולא מסופקת.
    מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות למניעת הריון לא פוגעות

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/10/2010

בהתפתחות המינית. יתכן והגלולות יורידו את החשק המיני. היוועצי ברופא/ת נשים.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבואסת
    עדן
    22/10/2010

שלום לכולם אני בת 29 נשואה מזה שנתיים יש לי בעייה רצינית שאני מאוד מודאת ממנה כל פעם שאני ובעלי מקיימים סקס כואב לי נורא למטה אני מרגישה כמו דקירה בזמן החדירה ואני גם מתייבשת מהר מאוד ישר לאחר שאני גומרת מתייבשת מהר ואני מבואסת שבעלי לא מסופק ממני אשמח לקבל עצות לגבי למה אני מרגישה כל פעם כאב כמו דקירה בזמן החדירה (אין לי דלקת) ומה עושים כדי לא להתייבש מהר

תודה רבה לכולם

לקביעת תור
    סגירה
    מבואסת

הוספת תגובה

• עדן

מתבונן מהצד
    23/10/2010

עדן ,יש היום ג'ל שניתן לקנות בחנויות מין או בבית מרקחת שעוזר נפלא ליובש , תרגישי גן עדן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבואסת - תגובה

נטע ידיד
    23/10/2010

אם כואב לך נורא בזמן חדירה אל תמשיכי לקיים יחסי מין עם חדירה בשלב זה. ניתן לענג אחד את השני ולהגיע לאורגזמה גם בלי חדירה. המטרה ששניכם תהנו ולא רק שבעלך יהנה. עליך להשתמש בחומרי סיכוך אם אינך רטובה מספיק, יש לקנות כאלה בבית המרקחת.
    אני ממליצה לך להבדק אצל רופא/ת נשים שאת סומכת עליו/ה או לגשת לאחת מהמרפאות לטיפול מיני ולהבדק ע"י רופאת/ת נשים שהוא גם סקסולוג ולשמוע את חוות דעתו/ה.
    יתכן וניתן לפתור את הבעיה בקלות חבל שתמשיכי לעשות משהו ששניכם סובלים ממנו.
    תוכלי לראות את רשימת המרפאות לטיפול מיני באתר איט"ם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ל השהייה
    יעקב
    22/10/2010

בן 40 ללא בעיות בריאות מבקש לדעת לגבי המשחות האלו ע"מ לשפר את חיי המין וחוזק וזמן הזקפה.
    הדילקשן - ג'ל להשהייה שמורחים כ-10 דקות לפני האקט, רק על קצה האיבר.
    המקסודרם - ג'ל שמורחים על כל האיבר (ללא שק האשכים) כ-2 דקות לפני האקט.
    שתי התכשירים באישור משרד הבריאות.
    האם הם אכן יעילים?
    האם יש סכנה בשימוש?
    האם יש תכשירים אחרים?
    אודה לחוות דעת

לקביעת תור
    סגירה
    ג'ל השהייה

הוספת תגובה

• ג'ל השהייה - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    27/10/2010

האם תכשירים יעילים- את זה תדע רק אחרי שתשתמש מספר פעמים
    אין סכנה בשימוש במידה והוא נעשה נכון.
    יש בשוק הרבה תכשירים כאלו....את חלקם ניתן לרכוש בסופר-פארמים.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה