מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחגית16/11/2010
האם לגברים חשוב גודל הדגדגן של האישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם גודל הדגדגן חשוב?
19/11/2010ממש כמו גודל הפין. היופי הוא בעיני המתבונן.
יש כאלו שחשוב להם צורת הדגדגן וגודלו ויש כאלו שחשוב להם מה קורה מטר מעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלידרור2916/11/2010האם יש הסבר לכך, שגברים רבים נמשכים למין אנאלי עם בנות זוגם? דרור29
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמין אנאלי - תגובה
19/11/2010למה זה חשוב?
זה כמו הסיבה לכך שגברים רבים נמשכים אל נמוכות ואחרים אל גבוהות. נשים רבות נמשכות אל אדמוניים ואחרות אל שחרחרים. השוני נורמאלי ולא לכל דבר צריך למצוא הסבר.
מדוע אתה שואל? האם זה מטריד או מציק לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרנות אינטלקטואלית ורצון להבנה
דרור2920/11/2010היות שמצאתי את עצמי נמשך לכך, ובתוך כך שמעתי וקראתי שרבים מבין הגברים חשים כמוני, תהיתי אם העניין נחקר יותר לעומק, ואם יש רעיונות להסבר התופעה. מבחינת המשיכה שלי - איני מוטרד מכך כלל וכלל. אין לי כל בעיה עם הרגשתי האישית. לא כל נושא המעורר את סקרנותי נובע מבעיה או ממצוקה. הסברך, המבוסס על טעם אישי גרידא, הוא בהחלט אפשרי, אך נראה לי צר ובלתי מספק. חוקרים ידועי שם כדזמונד מוריס או אריק ברן ניסו לתת הסברים תיאורטיים נועזים למגוון שלם של ההתנהגויות האנושיות, ופתחו בכך פתח לחשיבה מקורית, הרפתקנית ורבת עניין על הדחפים והמניעים הלא מודעים שלנו. האם יש בסקרנות ובחקרנות פגם כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרנות אינטלקטואלית ורצון להבנה
20/11/2010אתה צודק לגמרי. הסקרנות שלך במקומה ואני מקווה שאתה מוצא דרכים מהנות ומענגות על מנת לספק אותה.
יש הסברים תיאורטיים רבים, אך מעצם הגדרתם מדובר בתיאוריות. אם זה לא גורם לך מצוקה כלשהי (ויש גברים שמשיכה זו מציקה להם), נותר לי רק לקוות שתמשיך להנות ממין אנאלי ולחקור אותו לעומק, תרתי משמע :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה בהריון -חשוב מאוד ..חסוי15/11/2010שלום רב, אני בתחילת ההריון שלי שבוע 5 .. רציתי לדעת האם אסור לי לצרוך משקאות דיאט או מוצרי חלב מתחת ל- 3% ..אשמח לתשובה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפני לפורום הריון
19/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה בהריון...
אלי ארד29/11/2010רצוי לקחת תגבור של חומצה פולית (להתיעץ עם הרופא) וכן אומגה 3 מצמח המרווה המרושתת...
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גומר אחרי 2 דקות של חדירה זמתבייש15/11/2010שלום
אני גגומר אחרי שתי דקות של חדירה ולא יודע מה לעשות כדי לשפר את הביצועים אני בן 23 ושכבתי עם בנות לא מעט פעמים הבחנתי שכאשר אני שותה הרבה זה עוזר וכשאני מעשן גראס זה מחמיר מאוד (גומר יותר מהר) האם יש תרופה או כל טיםול אחר לדבר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני גומר אחרי 2 דקות של חדירה ז - תגובה
נטע ידיד20/11/2010גמירה אחרי שתי דקות של חדירה היא דבר נורמאלית. שתייה וסמים אינם תרופות שכדאי להשתמש בהן כדרך לעקב את הפליטה ההפך הנכון, כפי שאתה הבחנת הן יכולות להשפיע על חוסר היכולת לשלוט על הפליטה. היכולת לעקב את הפליטה יכולה להשתפר על ידי תרגול. ראה הספר פז"ם לדוגמה.
היא תלויה בתדירות קיום יחסי המין. במידה והתדירות שלך נמוכה ולא אוננת בין לבין יכולת השליטה עשויה להיות נמוכה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיאליסיצחק15/11/2010שלום רב לצוות
אני משתמש בכדורי סיאליס של 20 מ"ג בתדירות גבוהה וכל פעם אני נתקף בפחד וחרדה (לפעמים משתקים) שאולי יקרה לי משהו. זו הרגשה מאוד מאוד לא נעימה ואפילו קשה.
השאלות שאני מעונין לקבל עליהן תשובה הן:
א) כמה פעמים אפשר לקחת 20 מ"ג בשבוע? האם ארבע/חמש פעמים זה הרבה מדי?
ב) האם ניתן להשתמש ב20 מ"ג יום אחרי יום? כי כתוב באריזה שלא מומלץ להשתמש בזה על בסיס יומי.
ג) האם יש סכנה לקחת 3 כדורים יום אחרי יום (כלומר בתוך 72 שעות)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסיאליס
יוסי16/11/2010בדרך כלל כדור סיאליס מספיק ליומיים.
אצלי הוא טוב לשבוע שלם.
אם אתה זקוק ליותר מפעמיים בשבוע אז תיקח סיאליס יומי 5 מ"ג.
זה כדור שנועד ללקיחה יום יום וזה שומר אותך בכושר 24 שעות ביממה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיאליס
יצחק16/11/2010אם הוא היה מספיק אצלי ליומיים לא הייתי לוקח אותו בתדירות כזו גבוהה.
ידועה לי האופציה של כדור יומי של 5 מ"ג אך כרגע אני מעדיף לוותר עליה.
ולכן שאלותיי היו נטו רפואיות על מנת לדעת אם קיימת סכנה בתירות גבוהה של לקיחת 20 מ"ג. כמו ארבע פעמים בשבוע או יום אחרי יום או אפילו שלשה כדורים ברציפות במשך שלושה ימים וכו'.
תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסה לביטרה ולא תחשוש
משתמש קבוע18/11/2010אין לך כאבי גב עם כל הסיאליס הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיאליס
יצחק19/11/2010אין לי כאבי גב אבל לפעמים יש תחושה של אי נוחות בשרירים (תפוסים).
איך הכדור שהצעת יעזור לי? הרי אותה שאלה רפואית אפנה גם עליו. לא ברור לי מה הרף המקסימלי השבועי/החודשי של כדורים שהם במינון הגבוה ביותר. זה מכניס אותי לחרדות ופחדים ואני מעוניין לדעת אם הם מוצדקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר עד כדור ביממה
19/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום בעייה
19/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיעדר משיכה מינית- נוכחות בלידהמושי15/11/2010שלום רב,
אננחו נשואים ואוהבים 5 שנים וחובקים ילד בן 4.5.
עוברים תקופה מאוד מורכבת בזוגיות, בן זוגי היה תקופה בדיכאון ומטופל אצל פסכיאטר.
בנוסף לזה, אנחנו בטיפולי פוריות עקב בעיה ברזרבה השחלתית שלי שמאוד משבשת אותי ומדכאת אותי - אני בטיפול פסיכולוגי.
בן זוגי בהסתגלות לתרופה פסכיאטרית חדשה (הוחלפה לו תרופה) ושיקום הדיכאון אך מנגד עובר עם עצמו לא מעט וכנראה שזה מוציא ממנו המון תסכולים.
מין תקופה מאוד משבשבת ומתוחה של שנינו.
בקשר המיני גם עברנו לא מעט, ירידה בחשק אצל שנינו וטיפול תרופתי קודם של בן זוגי שגם גרם להרבה בעיות, חוסר יכולת להגיע לשופכה ואפילו חרדה ביצוע שלו שהקרינה עלי, והניסיון להכנס להריון שבכלל הרסה הכל.
אתמול היה לנו ריב מאוד גדול ששפכנו אחד על השני את כל המכאובים שלנו והתסכולים שלנו ובן זוגי התוודה ואמר שמאז הלידה ונוכחותה הפעילה בלידה גרמה לו לא להמשך אלי ולחוסר משיכה שזה כל פעם חוזר אליו.
הוא טוען שהוא נהנה מיחסי המין איתי אבל זה מבחינתו ממש הרס.
הייתי די בשוק מזה ונורא נעלבתי והתפרקתי ובאותו רגע פשוט הכל התמוטט מבחינתי.
בכיתי והוא בכה ופשוט היינו בחוסר אונים מטורף ופחד מזה שהכל מתמוטט לנו.
דיברנו על הכל ושנינו משוכנעים שטיפול מיני זה משהו שמאוד יעזור לנו ואנחנו צריכים לעבד את זה ולהגיע להחלטה יחד.
השאלה מה עושים במקרה של משיכה שנפגעה כתוצאה מהלידה?
האם יש דרכים להחזיר את החשק לשיאו?
באיזה כלים מטפלים בזה.
זה פשוט פירק אותי לגורמים!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיעדר משיכה מינית- נוכחות בלידה - תגובה
נטע ידיד20/11/2010בהחלט ישנן דרכים להחזיר את החשק המיני, לשם כך עליכם לפנות לטיפול מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSSADD D15/11/2010שלום יש לי שתי שאלות הראשונה היא אחרי מיו אנאלי פי הטבעת חוזר למצבו הטבעי והשניה היא איזה משחה כדי להשתמש להרגעת פי הטבעת אחרי מין אנאלי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרSSAD - תגובה
20/11/20101. כן.
2. שטיפה במיים חמים וסבון מספיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה דחוף!!!חסוי14/11/2010יש לי בעיה שמציקה לי כבר שנים (עוד מההתבגרות) איבר המין שלי גם לא במגע מיני.
לפעמים רק מדיבור עם בחורה (בדרך כלל רק מדיבור הקשור למיניות) ה"בחור" מתעורר לחיים.
זה קורה בעיקר במגע תמים (ריקוד, חיבוק, הליכה בחיבוק, החזקת ידיים..). אני חייב להדגיש שאיבר המין שלי לא עומד כמו לכולם כלפי מעלה,אלה עומד ישר ולא נוח אני גומר תוך 30-40 שניות אני לא יכול להסתובב בבית שלי עם תחתונים וזה
מה אני יכול לעשות לגבי זוית הפין שלי ושהיא לא כמו לכולם?
ומה אני יכול לעשות לגבי השפיכה המוקדמת מאוד מאוד!..?
פשוט נמאס אני לא יודע מה לעשות.. אשמח לעזרה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבבקשה עזרה דחוף!!! - תגובה
נטע ידיד20/11/2010התגובה המינית שלך בנוכחות בחורה טבעית ונורמאלית לחלוטין. ככל שמתבגרים תדירות התגובה הזו הולכת ופוחתת ונשמרת יותר למצבים אינטימיים. באשר לפליטה המהירה יש טיפול בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
חסוי23/11/2010תודה רבה..
אשמח לדעת מה הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרסיטלhhh14/11/2010האם רסיטל יכול להוריד את החשק המיני לאישה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתכוונתי האם היהא יכולה להוריד
hhh15/11/2010את החשק המיני אצל האישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
20/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה 3
אלי ארד29/11/2010מציע לקחת אומגה 3 מצמח המרווה המרושתת שכנראה יוכל לבטל הצורך לקחת בהמשך את הרסיטל....
אלי
נטורופת/מטפל הוליסטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמנם?!
04/12/2010ע"פ דבריך, נראה שאומגה 3 מצמח המרווה המרושתת יביא מזור לכל התחלואים. אשרי המאמין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיום יחסי מין בגיל ההתבגרותרמית14/11/2010אני בת 16.5 יש לי חבר בן 17 כבר חצי שנה
לאחרונה הוא הציע לי שנקיים יחסי מין מלאים ואני לא יודעת מה לעשות
האם זה נכון בשבילי או שזה מוקדם מידי?
אנא עזרו לי מצד אחד אני רוצה להיענות לו ומצד שני אני מפחדת.
מהו הגיל הנכון להתחיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפני לפורום סקס נוער השכן
20/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא עזרו ליבועז12/11/2010היי אני גבר כבן 30 נשוי שרוצה כל יום לקיים יחסי מין אך אישתי לא מסוגלת לעמוד בזה
מה אני עושה? זה מתסכל אותי מאוד? ואני לא רוצה לפגוע בזוגיות שלנו? מוכר לכם הנושא? שתפו אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראנא עזרו לי - תגובה
נטע ידיד13/11/2010כל הכבוד שפנית בנושא, יהיו גברים שיפרשו את חוסר הרצון של בת זוגן לקיים כל יום יחסי מין כסוג של בגידה או חוסר אהבה. אתה ואשתך שונים ועל כן באופן טבעי הצרכים שלכם מן הסתם שונים גם כן. בד"כ בתחילתו של קשר הרצון לקיים יחסי מין כשעדיין מתלהבים ומאוהבים הוא רב, עם הזמן כשהזוגיות הופכת ליותר ממוסדת ויש אמון ובטחון בקשר, יש ילדים ברקע ועבודה מעייפת ולכן תדירות יחסי המין הולכת ומצטמצמת. קשה לעמוד בקצב כזה של קיום יחסי מין כל יום, יש מקום לבדוק מהיכן הצורך הזה נובע , מומלץ לפנות לבדיקה באחת מהמרפאות לטיפול מיני - ראה איטם בגוגל. במידה והצורך מאד חזק יש אופציה נוספת לאונן ובדרך זו להפחית את הלחץ על בת זוגך כך שתקיימו יחסי מין מס' פעמים בשבוע כך שזה יתאים לשניכם. יחסי מין יש לעשות מתוך אהבה ורצון הדדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור במחזורטטיאנה11/11/2010שלום רב,
איחור של שבוע ושלושה ימים במחזור.בחודש שעבר היה מחזור תקין של שבוע מהשני עד התשיעי באוקטובר.
היו פעמיים בערך שבן זוגי גמר על התחתון שלי,כאשר שנינו היינו בתחתונים.
האם יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיחור במחזור - תגובה
נטע ידיד13/11/2010בעיקרון אין סיכוי להכנס להריון כאשר בן הזוג גומר על התחתונים אבל כידי להיות בטוחה הכי פשוט לקנות בבית מרקחת ערכה לבדיקת הריון ולערוך בדיקה למקרה בו התחתונים זזו, הפין נגע באזור השפתיים עוד לפני שבן זוגך גמר וכו'. אם את מתחת לגיל 18 תוכלי לגשת לאחד ממרכזי דלת פתוחה או תחנה למתבגרים בעירך ולקבל ערכה כזו בחינם והסבר מגנקולוגית ללא עלות כספית ובלא קשר לקופת חולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעצהסיוון11/11/2010שלום, אני אם לילדה מתבגרת.
אני ממש מעוניינת לדבר עם ביתי בנוגע לחינוך מיני
אין לי מושג איך להעלות את הנושא
מה לומר לה וכיצד???
אני רוצה שהיא תבין ותדע לשמור על עצמה
למישהו יש רעיון כיצד לגשת לנושא בפעם הראשונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני לא יודע מה טיב הקשר שלך עם ביתך
ד``ר עידן מיליצ`ר13/11/2010אבל תמיד תוכלי למצוא באינטרנט מדריך להורה איך לדבר עם ילדו על מין בפעם הראשונה. לא אכתוב לך מגילה, אבל חשוב שתדעי לא להיות שיפוטית באשר למין כאשר תדברי איתה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים ללא מיןרוני11/11/2010אני ובן זוגי 6 וחצי שנים יחד ,אני בת 30 והוא 34.
תדירות המין שלנו נמוכה מאוד וקורת לעיתים רחוקות - במקרה טוב פעמים בחודש.
הוא לטענתו טוען שאין שום בעיה ושהוא עייף מהעבודה או סיבה אחרת.
אני מרגישה שפשוט אין לו חשק מיני כלל וכלל.
הוא לא בוגד מהצד ,ולא מרגיש שחסר לו.
בתחילת היחסים התדירות הייתה גבוה ואחרי 2 שנתיים המינון ירד.
הצעתי שילך לעזרה או שנלך יחד לטיפול או כל דבר אחר והוא מסרב.
באקט עצמו הכל רגיל יש לו זיקפה ממושכת וכו.
מה עושים ?האם יכול להיות שיש איזה הורמון שלא עובד טוב או הטוסטרון בעייתי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחיים ללא מין...
אלי ארד29/11/2010שלום רוני!
אכן סיטואציה מתסכלת מאד.
הייתי מציע לשקול לקחת אומגה 3 מצמח המרווה המרושתת שכן יתכן ויש לאישך חוסר בחומצת שומן זו החיונית לגוף ולמוח בכלל ו/או לשקול טיפול ב"תטא הילינג".
אשמח לתת מידע נוסף.
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים ללא מין - תגובה
נטע ידיד29/11/2010פערים בחשק המיני בין בני זוג עשויים להתרחש בקרב בני זוג. מתוך מכתבך ניכר שהמצב מתסכל אותך. כידאי בהחלט לערוך בדיקות רפואיות ולבחון מה הסיבה לעייפות וכן נין לבחון את רמת הטסטוסטרון בדמו של בן זוגך. יתכן והפתרון ימצא דווקא בשיחות טיפוליות שינוהלו ע"י מטפל מיני מוסמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאביםאני11/11/2010אף פעם לא חשתי כאבים בחדירה ולאחרונה החדירה הראשונית מאוד קשה לי ממש כאילו זו הפעם הראשונה. מעבר לכך יש תנוחות שהחדירה הפכה בהן לבלתי נסבלת ולא מהנה ...
יש הסבר לזה או שכל זה פסיכוסומאטי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאבים - תגובה
19/11/2010שום פסיכו-סומטי. בד"כ כאב מצביע על בעייה. כדאי שתיבדקי קודם אצל גינקולוג/ית בעל הסמכה בסקסולוגיה.
בינתיים המנעי מתנוחות שגורמות כאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)