מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה דעתכם על חילופי זוגות?דנה19/05/2010
אנחנו זוג בוגר בגיל 45 אך במערכת יחסים 3 שנים .
בן זוגי רגיל לרמות גירוי גבוהות .
כעת רוצה חילופי זוגות והחלטנו שבמקום בגידות נעשה זאת יחד
אני לא מתנגדת להתנסות עם אישה, עוד גבר ,נראה לי מעניין מסקרן כיף וחדשני וזה מכניס כבר בשיחות על התוכניות הרבה גירוי ותשוקה מחודשת לקשר .
שאלתי כאשר נבצע זאת האם הקשר שלנו יכול לההרס?
קשה לי לחשוב על בן זוגי עם אישה אחרת למרות שאני מבינה שהוא לא יכול אחרת האם עדיף שאני אראה זאת בעיני או עדיף בחדרים נפרדים.למותר לציין שהוא יתגרה אם אני אהיה עם גבר אחר .
אנחנו מאוד אוהבים ואין לנו כוונות להפרד .הקשר שלנו חזק ומצויין רק שהמין הופך לשגרה וכבר ניסינו הכול.הוא מבחינתו אומר שנעשה רק מה שמתאים לי לנו יחד .האם יכולה להיות טראומה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלישיות....
ד``ר עידן מיליצ`ר21/05/2010במסגרת המבצע חבר מביא חבר, הפנטזיה המינית של שלושה במיטה אחת קיימת אצל הרבה מאוד נשים וגברים כאחד. החיפוש אחר הצלע השלישית קיים מאז קיום המין האנושי. זוהי אחת הדרכים לגוון ולהעשיר את חיי המין מבלי "לגנוב" ולבגוד ללא ידיעת בן/בת הזוג. צירוף צלע נוספת יכול להיות של גבר או אישה, אך חשוב שיהיה בהתאם להסכמה המשותפת של שני בני הזוג. לפני שנכנסים לתשמישי מיטה, יש לקבוע כללי קדושה. רוצה לומר שיש לקבוע חוקים מראש באשר למי להוסיף?, מה יקרה במיטה?! מי יהיה עם מי? עד איפה ללכת עם הפנטזיה?! האם יש לקבוע קוד, סימן באשר למתי להפסיק את כל הפיאסקו?! וכו' וכו'.
יחד עם כל ההחלטות והחוקים, ולצד המתח הציפייה וההתרגשות הגדולה, יש לא מעט אנשים שהחוויה עלולה להיות קשה להם. החשיפה של בן הזוג (לשון זכר לשון נקבה) למראות של בן זוגו/ה מתנה אהבים למישהו/י אחרת, עלולה לאיים ואפילו לחבל בקשר. פרץ קשה של קנאה יכול להציף אדם זה או אחר ואפילו קיימים מצבים של העדפה לקיים יחסים עם הצלע הנוספת על פני בן הזוג הקבוע, דבר המשאיר את האדם השלישי עם תאוותו בידו, כרסום ופירוק הקשר. מכאן שחשוב שיהיה כלל שאף אחד מבני הזוג לא ירגיש ולא יהיה מחוץ לסצנה.
באשר לתוצאות, יש כאלו אשר יקטרגו ויגידו בפסקנות: לא!! הם יגידו ששלישייה תעורר את מיצי הפנטזיה של אנשים רבים, אך לא יעמדו במבחן המציאות אצל רוב הזוגות. לאחר שזוג יחליט להעביר את עצמו חוויה שכזו, זוגיותו לעולם לא תחזור להיות כשהייתה בעבר. אף גבר שאוהב את בת זוגו אהבת אמת, ואף אישה שאוהבת את בן זוגה אהבת אמת, לא יצליחו לגרש מדמיונם לאחר חוויית השלישייה את תמונות בן/בת זוגם עם גבר או אישה אחרת, התמונות ירדפו אותם בעיניי רוחם יום אחר יום, ולבסוף ישנו את מערכת היחסים לרעה, אם זו לא תיהרס לחלוטין. בתיאוריה הכול טוב, יפה, מפתה, מגרה וקל, אך כשמגיעים הדברים לידי מעשה הם מתגלים בדיעבד כטעות חמורה, ושני בני הזוג ישלמו עליה מחיר כבד.
אחרים יתנגדו ויטענו שכאשר יש קשר חזק וטוב בזוגיות, צירוף צלע שלישית רק יחזק ויעמיק את הקשר. מימוש הפנטזיה תפתח אמון, פתיחות ותוסיף רבות לשגרה והשעמום שבחיי היומ'יום.
אם כל הנאמר לעיל, אני אישית פגשתי זוגות שחוו ניסיון מיני בשלישיה ואפילו למשך תקופות ארוכות. פגשתי זוגות בכל הגילאים שהכניסו חוויה זו לרפרטואר המיני שלהם. פגשתי זוגות שנתרמו מהניסיון והחוויה ופגשתי גם זוגות שהתפרקו. הסטטיסטיקות מדברות על כ-15% מהזוגות שהתנסו בשלישיה....אין סטטיסטיקות לגבי כמה נפרדו כתוצאה מהניסיון.
לסיכום: כל זוג וההעדפות שלו. אין כללים ברורים למי זה יהרוס ולמי זה יועיל. מניסיון אישי (לא שלי ?) זה מפרה מאוד את הזוגיות ואת הסקס אדרבה בכל פעם שמתחשק אפשר ל" ברוח" לרגעי הפנטזיה. מי שניסה ונהנה אשריו, מי שלא אין לדעת אם בעוכריו או לא. בקצרה, מי שמשחק באש, עלול להיכוות.!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתכם על חילופי זוגות
eubh21/05/2010נכון שאין לדעת כיצד תושפע מערכת היחסים אך האם תוכל לתת לנו כלים (מספר פרמטרים) אותם נוכל לבחון בעצמנו ועל פיהם להחליט (עם רמת אי ודאות כמובן) האם לעשות שלישיה?
לחילופין - ניתן לממש את הפמטזיה על ידי הצטרפות לזוג אחר. כמובן שזה שונה לחלוטין אך מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקרים לבניםחנן19/05/2010
חג שמח .
אני בת 40 נשואה + 1 לבעל מקסים , בכל שנות נשואינו וכבר בשנה הראשונה היו לבעלי תלונות ומענות לגבי הסקס ביננו , הוא רצה ואני לא מכל מיני סיבות , נהנת יותר נהנת פחות וכו"י .
בעלי כל השנים טען שקיימת בעיה מינית בינינו ועלינו לטפל בה ואני דחיתי את תלונותיו וטענתי כי הוא מגזים וזה בגלל הבדלי הצרכים ביננו , אני דחיתי אותו מכל מיני סיבות ידועות והוא כפי שראיתי הסתובב מתוסכל , מדוכא ולא מאושר אבל השנים חלפו נולד לנו ילד נהדר אבל הבעיה קיימת ואף החמירה .
האמת היא שאינני רואה את עצמי גם לא בעבר כאחת שמתה על סקס והצרכים שלי ממש קטנים ואני מסוגלת למשוך ככה שבועות ואף חודשים ללא בעיה ואז בעלי מתחרפן , אני מעדיפה ללכת לישון מאשר לקיים יחסים וטוענת שמספיק לקיים פעם בשבוע ולא יותר .
לאחר איומים ולחץ מצד בעלי הגענו ליעוץ מיני (שלא עזר לי בכלום) שהבהיר לבעלי את המצב ושם הבין בעלי שעבדתי עליו כל השנים וזה המצב שיש לו בבית , אני מכחישה ולא מודה בכל הסיפור וטענת כי זה בגלל הבדלי צרכים ואני אשתדל לעשות יותר בישבלו ולא מתוך הנאה וחשק .
היום בעלי לאחר היעוץ לוחץ להתגרש ולא מוכן להשלים למצב .
שאלתי : האם לשוחח עם בעלי ולהתודות שמה שהוא מרגיש זו האמת .
האמת שאני חוששת שיבגוד בי כי הוא גבר חתיך ואני רואה שמתחילות איתו כל מיני נשים.
כמובן שאני לא רוצה להתגרש .
מה המלצתכם עלי לעשות כי לא ניתן יותר לגרור את המצב כפי שהוא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה יותר מסתם שקרים לבנים
19/05/2010את מתארת מצב מורכב של פערי חשק ותקשורת לקוייה בכמה רמות , כולל זו המינית. בעלך כבר מבקש להתגרש, כלומר זה לא משהו שניתן לפתור בייעוץ מיני או בשאלה בפורום כזה או אחר. אני לא אהיה מופתע אם בעלך החתיך כבר חיפש השלמות מהצד, שכן בסופו של דבר הוא צעיר, בריא ובעל חשק וכנראה הדחף אצלו לא נרגע מהעצם שאת זורקת לו פעם בשבוע.
כדאי שתגשו יחדיו לטיפול זוגי-מיני (לא ייעוץ. טיפול!) ויפה שעה אחת קודם. תוכלו לפנות גם במסגרת ציבורית - רשימת מרפאות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני (חלק גדול מהמטפלים הם גם מטפלים זוגיים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר בחרמנות ובעיות בתפקוד המינימשה18/05/2010שלום להנהלת הפורום
יש לי בעיה שאני לא יודע אם היא רצינית או לא רצינית
עד עכשיו לא כל כך ידעתי למי לפנות..אני מקווה שתוכלו לעזור לי
אני בן 23
מאז שהייתי צעיר אני זוכר את עצמי עם בעיות זיקפה
לא יודע אם אני יכול לקרוא לעצמי אימפוטנט כי האיבר כן עומד
הוא פשוט לא עומד להרבה זמן וגם דברים ממש מסויימים וספציפים מעמידים אותו.
אני כמעט ולא חרמן..דברים מאוד מסויימים מרגשים אותי ואז יש לי זיקפה שגם לא מתרחשת ממש ממש במלואה ולא לזמן רב..
כשהייתי יותר צעיר הכל היה בסדר
אני חושב שהבעיות התחילו בסביבות גיל 16
אני ממש לא יודע מה לעשות
קשה לי להיות עם מישהו...כי לפעמים האיבר עומד ולפעמים לא
וקשה לפתח מערכת יחסים עם מישהו כי זה נראה דיי מוזר ואני כמובן גם מאוד מתבייש בזה..
בהתחלה חשבתי שזה אולי קשור לעניין של תזונה לא נכונה כי אני לא אוכל ירקות ופירות ואולי בגלל שאין לי ויטמינים בגוף זה יוצר בעיה עם כל העניין. אז התחלתי לקחת מולטי ויטמין אבל זה לא עזר
אז לא נראה לי שזה בגלל זה..
החוסר חרמנות הזאת והבעיות זיקפה ממש מטרידות אותי
אולי אני חולה במשהו?
בכל מקרה אני ממש מקווה שזה משהו שניתן לתיקון כי אם לא...החיים שלי הולכים להיות מאוד מאוד קשים.
אני הומו אם נחוץ לציין
אני אשמח לכל תגובה שהיא..
תודה מראש
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש כל מיני סיבות לחוסר חרמנות
ד``ר עידן מיליצ`ר19/05/2010ראשית חשוב להבין שזה בר חלוף ולא ישאר לכל החיים!!
אם אתה שלם עם ההומוסקסואליות שלך אז קרא את הר"מ במידה ולא אז אולי הקושי עם ההעדפה המינית שלך מעיב על החשק.
על מנת לשלול מרכיב אורגאני (גופני) יש לבצע בדיקות הורמונאליות לשלילת חסר או עודף הורמונאלי. לדוגמא עודף הורמון הפרולקטין (בעיקר אצל נשים מניקות) יכול לגרום לפגיעה בחשק מיני. הורמון נוסף חשוב הוא הטסטוסטרון - הורמון המין הגברי המופרש בנשים בשחלות. הירידה ברמת הטסטוסטרון היא הדרגתית ומתחילה כבר בשנות ה- 30 - 40 של האישה. לקראת גיל המעבר הירידה ברמתו יכולה להגיע עד ל- 50 אחוזים לעומת נשים בשנות ה- 20 לחייהן, ירידה ברמת הטסטוסטרון יכולה להתבטא בירידה בחשק המיני. חשוב מאוד להתייחס לרמות נגזרות הטסטוסטרון אשר חשובות לחשק המיני.
יש לבחון גם האם קיימת פגיעה במערכת העצבים ורצפת האגן, האם יש עדות לסוכרת או וירידה בלחץ הדם.
קיימות תרופות שונות שיכולות לגרום לירידה בחשק המיני, ביניהן תרופות נוגדות חרדה ודיכאון, גלולות למניעת הריון, תרופות הורמונאליות.
דימוי גוף ודימוי עצמי
בימנו כשהמודל הנשי המוצג באמצעי המדיה השונים הוא מסוג מסוים ואין מקום לשונה ולאחר, הדבר מציב בפני נשים וגברים מודלים בלתי אפשריים. כשהאישה משווה עצמה ואיננה מרגישה נוח עם מראה גופה ועם מה שהשיגה בחייה, כשהיא תופסת את עצמה כמי שגופה איננו מגרה וחושני, הדבר יכול לגרום לירידה בחשק המיני.
התעללות וניצול מיני
אישה שחוותה בעברה טראומה מינית, יכולה לפתח תסמינים פוסט טראומטיים שונים שבעקבותיהם תפתח חוסר חשק מיני. תגובה זו תסייע להן להימנע מלחוות שוב את האירועים הטראומטיים שחוו בעבר.
דיכאון
הדיכאון הוא מחלה שלה סימפטומים רבים, במצבים קשים יכול להגיע האדם עד לתחושה של חוסר אונים וחוסר חשק ואנרגיה לתפקד כלל. במצבים קשים אלה, נראה גם פגיעה בחשק ובתשוקה למין. הדיכאון יכול להתפתח מסיבה לא ברורה ויכול להיות תגובתי עקב אירועי חיים.
הקשר הזוגי
מאפייני ולירידה בחשק.הקשר הזוגי הם גורם משמעותי מאוד שראוי לבחון אותו בקפידה - מערכת זוגית שמתפתחת ובנויה על תחושות של כעס, תסכול, אכזבה, פחד מבן הזוג, קונפליקטים לא פתורים, כל אלה יכולים לקבל ביטוי בירידה או היעדר חשק מיני. כתוצאה מתחושות אלה יכולה להתפתח חוסר משיכה לבן הזוג,
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח מצחיק שאתה משווה אותי לאישה:)
משה19/05/2010אני אכן שלם עם ההעדפה המינית שלי כך שזאת לא הבעיה.
אני ממש לא בדכאון...הקטע של חוסר החשק המיני ובעיות הזיקפה נמצא אצלי כבר הרבה שנים..
אני לא יושב בבית ובוכה על זה או משהו כזה
אני חי חיים רגילים ונורמלים לכל בן 23, חברים מסיבות ים וכו' וכו'.
ככה שאני לא חושב שדיכאון זאת הבעיה.
גם תרופות אני ממש לא לוקח
הדבר היחיד שאני כן לוקח זה את המולטי ויטמין כדי כביכול להחזיר לגוף את הוויטמינים שחסרים לו אבל התחלתי לקחת את זה בגלל הבעיה שלי וגם זה כבר בשלבי סיום כי זה לא עוזר.. אז גם זאת לא הבעיה...
אז עכשיו השאלה מה באמת הבעיה..
דיי שללתי את הקטע של אימפוטנציה פסיכולוגית כי שוב אני לא בדכאון..
אז מה זה כן יכול להיות???
ואיפה אני יכול לעשות את הבדיקות שהצעת? טסטסטורון ורצפת האגן וכו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המקור של חוסר החשק?
19/05/2010עידן מנה לך רשימה של סיבות נפשיות וגופניות לחוסר חשק. אפשר לעשות בדיקות שונות על מנת לברר מה המקור האמיתי. לפעמים זה שילוב.
בשל מורכבות החשק, כדאי שתפנה למרפאה לבריאות מינית על מנת לעבור תשאול ובמידת הצורך גם בדיקות . יש רשימה מפורטת של מרפאות ומטפלים באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צריך לקבוע תור?
משה19/05/2010דוק' רפי, הבנתי שאתה רופא במרפאת רעות ביד אליהו...
האם צריך לקבוע תור לפני שמגיעים למרפאה..?
באיזה ימים ושעות המרפאה עובדת ומה העלויות של טיפול מסוג זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקובל לקבוע תור
21/05/2010בלינק שנתתי לך יש פרטים על כל המרפאות וכן מספרי טלפונים, שם ישמחו לתת לך את כל המידע הנדרש.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מביכהחסוי18/05/2010אני בת 17, חבר שלי בן 18.
לשנינו לא היה חבר לפני...
בעייני מין, שנינו "עשינו ביד" אחד לשני, וזה הפך להרגל כזה.
פעם התקדמנו קצת, עשינו "סקס יבש" (פשוט עם תחתונים)
ואחרי שהוא עשה לי ביד, באתי לעשות לו, ולא עמד לו. מאז זה קרה 3 פעמים בפגישות שלנו.
אולי זה מהלחץ, אולי זה מהציפייה, אולי זה כי הוא כמעט גמר כשעשינו סקס יבש,
אולי נגמר לו החשק, באמת אני לא יודעת.
אחרי כמה זמן, נפגשנו, שוב לא עמד לו, ואז ירדתי לו. גם כי רציתי כבר כמה זמן וגם כי רציתי שתהיה לו הרגשה טובה, כי אני יודעת כמה אצל בנים העניין הזה רגיש...
זה היה בסדר גמור, נהניתי, הוא נהנה...הרגשתי טוב עם עצמי.
פעם האחרונה שנפגשנו הוא ירד לי, ואחר כך אני ירדתי לו, ושנינו נהנינו.
אבל בבוקר אמרתי לו שאני אולי עומדת לקבל, אז כששוב "התמזמזנו" עשינו סקס יבש, ואז באתי לרדת לו ושוב לא עמד לו.
הוא אמר שזה מהציפייה אולי... וגם היה אור, ופחות אווירה של פתיחות אולי?
או שהוא לא מרגיש טוב עם עצמו מהפעמים הקודמות שזה קרה?
בכל מקרה הוא התאכזב מעצמו ברמות, ובסופו של דבר הצלחתי לעודד אותו.
אני לא מבינה למה זה קורה, ואם זה קורה להרבה, כי ממה ששמעתי "זה לא אמור לקרות להרבה" ...
אנחנו מאוד זהירים, ובוטחים אחד בשני.
שאלתי אותו אם אני עושה משהו לא בסדר...הוא אמר שממש לא
אולי זה ההרגל שבדברים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסביר להניח שבן זוגך בלחץץץץץ!!
ד``ר עידן מיליצ`ר19/05/2010יהייה נכון לרדת לזמן מה מהאוננות ומהירידות ולו רק לשם המגע המהנה והמענג שיעזור לו להשתחרר מהלחץ ולתפקד טוב יותר. זה קורה להרבה. אל תקחי את זה על עצמך ואל תכנסו למסע להשגת הזיקפהֱ
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, באמת הרגעת אותי (:
חסוי19/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהה דחופהה !חסוי18/05/2010אני וחבר שלי בואו נגיד היינו עם בגדים והתחרמנו.. בקיצור הוא אמר לי שהוא גמר ואנחנו עם מכנס,חולצה,תחתון הכולל ! אני הייתי עליו ואני קצת חוששת למה שיקרה אני צריכה לדעת עם לא יקרה לי כלום כי אני בלחץ מאז....
ד"א הוא בן 14 והוא אמר לי שיש לו 17ס"מ זה נורמאלי יחסית לגיל 14 ?...
חיייבת תשובהה דחווף !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרממה את יותר בלחץ?!!
ד``ר עידן מיליצ`ר19/05/2010ממה שעשיתם או ממה שהוא אמר לך?!1
לא יקרה לך כלום!! לא עם מה שעשיתם ולא עם גודל איבר המין שלו!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
חסוי19/05/2010אני בלחץ ממה שעשינו .. ><
הגודל איבר מין שלו לא ממש מזיז לי.. למרות ששאלתי כי זה לא נראה לי נורמאלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ??18/05/2010שלום,
רציתי לדעת האם לקיחת פוסטינור משפיעה לרעה איכשהו על הגוף בעתיד?
ואיך צריך לקחת את זה בפעם הראשונה?
שאלה נוספת,עם מי ואיפה אני יכולה להתייעץ לגבי כל הנושאים של מין(הגנה,מחלות..)???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגיל הנעורים...
19/05/2010קודם כל יש פורום סקס ונוער ממש כאן ליד...
כמו כן ניתן לפנות ל"דלת פתוחה" - שם ניתן לקבל החל מייעוץ טלפוני ועד בדיקה גינקולוגית וחלילה הפלה באופן דיסקרטי וללא תשלום. השירות מיועד לבני ובנות נוער -
ולקיחה חד פעמית של פוסטינור אינה משפיעה בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יודעים אם זה עדין זה?.נתי18/05/2010שלום,
אני בת 22 ויש לי חבר כבר 5 שנים.. הבחור הכי מקסים שיש תומך , אוהב, מכבד ועוד הרבה)
בשנתיים האחרונות החשק המיני מאד ירד..לפחות אצלי.. כרגע הפסקתי עם הגלולות ומחכה ל"נס"
כל הזמן רצות לי המחשבות.. שבא לי מישהו אחר, משהו אחר...בא לי לבד, בא לי להרגיש בלי ואין לזה בכלל סיבה כי בעצם יש לי הכל בבנאדם אחד..נכון ואולי אני עוד ילדה ואני עדין לא מבינה כ"כ ומעריכה.. אבל זה מרגיש לי ככה וזה קורע אותי מבפנים..כי אני אוהבת אותו מאד..יש לי בעיה עם החיצוניות שלו, בעיני הוא לא יפה ואני יודעת שזה לא מה שחשוב..כי כשיש מישהו נאה ויפה עם אופי מגעיל את אומרת לעצמך עדיף אופי מיופי.. וכשיש לך אופי את פתאום מחפשת את היופי את המשיכה שזה דבר כ"כ חשוב.. אני לא יודעת להגיד עם הירידה בחשק המיני קשורה למצב הזה ולאיך שאני מרגישה ואולי אני בכלל רוצה להדחיק..
כ"כ עצוב לי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא ברור
19/05/2010את לא צריכה להיות עצובה, בייחוד לאור העובדה שאת מתארת בן זוג מקסים, אוהב, תומך ומכבד. תחפשי את הסיבות לעצם ואת התשובות לשאלות במסגרת טיפולית, בייחוד לאור העובדה שמדובר בקשר בן 5 שנים והרצון שלך לשמור אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בסיאליסניר18/05/2010
שלום רב,
האם שימוש בסיאליס (לא על בסיס קבוע) עשוי לפגוע באיכות הזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא
18/05/2010תהנה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי למומחיםתותי18/05/2010היי מה שלומכם?
רציתי לדעת, שמעתי שמועה שאומרת כי אכילת זיתים גורמת לריח רע מהפות.
זה נכון? יש לזה ביסוס ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשטויות במיץ זיתים
18/05/2010המשיכי להנות מאכילת זיתים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק 9חודשים לאחר לידהאלונה17/05/2010שלום,
יש לי ילדה בת 9 חודשים כאשר הלידה הייתה רגילה
אפשר לומר שפשוט אין לי חשק לקיום יחסי מין, אני אפילו מרגישה דחייה רבה מכך ובמיוחד כאשר בעלי נוגע לי בחזה (הנקתי עד גיל 7 חודשים)
אך לפני הלידה יחסי המין שלנו היו נהדרים היינו עושים זאת באופן קבוע ובתדירות גבוה.
האם החשק שלי יחזור להיות כמו בעבר? האם אני אחזור לנורמליות?
תודה
אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראת תחזרי להיות נורמאלית...את כבר!!
ד``ר עידן מיליצ`ר19/05/2010יש השפעה ללידה ולהנקה על החשק המיני. גם הלידה עצמה והתווספות ילד למשפחה מוסיף המון עבודה, לחץ, מתח, עייפות וכו' במעיבים על החשק המיני. 9 חודשים זה הרבה זמן ואולי יהייה נכון לפנות לייעוץ מקצועי כדי שיעזור לכם לסדר ת'חיים בכלל ות'מיניות בפרט.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה...שירי16/05/2010מה ניתן לעשות כשיורד החשק המיני בגלל טיפות תרופתי נגד דיכאון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראת יכולה
רחל17/05/2010לבקש מהרופא שלך להחליף תרופה, יש סוגים שפחות גורמים לירידה בחשק המיני וחבל סתם לסבול כשיש אפשרויות אחרות.
איזה תרופה את לוקחת בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש אפשות לשנות לך את התרופה?
ד``ר עידן מיליצ`ר19/05/2010שאלי את הרופא המטפל אם ניתן לתת לך תרופה ממשפחת ה SNRI
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן מיליצ'ר צודק...
נורית23/05/2010מנסיון אישי תרופות ממשפחת SNRI (כמו למשל ויפאקס XR) גורמות לפחות תופעות לוואי ובד"כ לא פוגעות בחשק המיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה נשיתעינת15/05/2010שלום רב.
האם זה סביר שלוקח לי כ- 20-25 דקות להגיע לאורגזמה?
בנוסף, כאשר אני מגיעה לאורגזמה יש לי שפיכה שיוצאת כמו זרם שתן וגם די דומה לשתן.
האם יכול להיות שזו לא שפיכה נשית אלא שתן אמיתי שיוצא לי כאשר אני מגורה?
אני מבולבלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלענת
אורית פס16/05/2010כן, סביר שיכול לקחת כ-20-25 דקות עד אורגזמה.
השפיכה שאת מתארת יכולה להיות שתן והמבחן הכי פשוט לכך הוא להריח, לעיתים ,בשל מבנה אנטומי נוצר בעת הגרוי המיני לחץ על שלפוחית השתן ויש דליפת שתן,זה לא אסון.אם הנוזל ללא ריח שתני אז מדובר ככל הנראה בשפיכנ נשית, שדומה בהרכבה לנוזל השפיכה הגברי, אך ללא תאי זרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
רחלי16/05/2010יש לציין שזה בצבע שקוף ולא לבן כמו השפיכה אצל גבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיהאילן15/05/2010שלום,
אני בן 26 בריא בדר"כ ללא בעיות בריאותיות מיוחדות.
בכמה חודשים האחרונים יש לי ירידה בזיקפה בעת קיום יחסי מין. הלכתי לרופא וביצעתי בדיקת דם ואלו התוצאות:
TSH - 1.66 mIu/l
Testosterone Total - 11.9 nmol/l
SHBG(Sex hormon.Bind.Glob - 17.5 nmol/L
Testost. Free Calculated - 0.325 nmol/L
אני לא יודע אם הירידה בזיקפה היא על רקע נפשי (לחץ שאני עובר וכן החשש מאי-זיקפה) או בעיה הורמונלית.
אשמח לקבל חוות דעת ועיצות.
תודה רבה,
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהורמונים
18/05/2010לא ניתן לאבחן את תוצאות בדיקות הדם שלך, כי אין את ערכי הנורמה (אשר תלויים במעבדה).
אגב, ברובם המוחץ של המקרים המקור אינו הורמונלי, בייחוד אם אתה אדם צעיר. לאור הרקע שאתה מתאר אני מציע שתיגש לרופא/ה מתחום הבריאות המינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויברטור מתנה לאחותי בת 17נועה12/05/2010שלום,
לאחותי בת ה-17 יש יומולדת בקרוב,
היחסים בינינו די קרובים ופתוחים,
בשיחה איתה עלה כי היא רוצה ויברטור מתנה ליומולדת,
לנערה יש חבר אבל לטענתה הם לא קיימו יחסי מין,
הלכתי לחנות סקס לראות את המוצרים וראיתי ויברטורים יחסית לא גדולים (נראה לי כחצי מבחינת קוטר איבר ממוצע),
השאלה שלי- אם היא אכן בתולה, האם ויברטור בקוטר כזה יקרע את קרום הבתולין שלה או שהחדרה שלו, בדומה לטמפון, אינה בקוטר מספיק?
אני לא יודעת אם זה חשוב לה אבל חשוב לי לדעת כדי לומר לה במידה ואקנה לה (ואולי זה גם ישפיע על ההחלטה שלי האם לקנות :)
המון תודה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרויברטור לבתולה
18/05/2010אם את חוששת מפגיעה בקרום הבתולין (של אחותך, כמובן של אחותך), אז כדאי שתקני ויברטור שאינו בצורת פין ואשר אינו מוחדר, אלא מגרה חיצונית את הדגדגן. יש מבחר עצום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיאליס טוב עם אלכוהולשי12/05/2010היי !
אני מארגן לחבר מסיבת רווקים , אנחנו רוצים להתפרק פעם אחת בצורה מעולה להביא נעלות לווי אלכוהול וכל זה, אבל יש בעייה אנחנו בני 35 הזיקפה שלנו לא כמו פעם במיוחד עם אלכוהול, יש לי חבר מכור לגלולת הזאת סיאליס כל פעם שהוא שותה אלכוהול הוא ביחד עם זה לוקח סיאליס, עכשיו קראתי במאמר על סיאליס שואלה זה זה טוב , השאלה מציאותית זה נכון או סתם דיבורים?
חבר'ה חייב תשובה עד 20/5
תודה יש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין שום בעייה
14/05/2010לא מתנגש. אבל אלכוהול בכמות רבה מדי עשוי לפגוע בהשפעה.
תהנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)