מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריוןאנליה11/06/2010
אנו לא השתמשנו באמצעי מניעה ובפעם השלישית הוא גמר בתוכי, אבל אני לא בתקופת ביוץ, צריכה לקבל עוד שבוע מחזור, האם יש סיכוי להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן... :(
14/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל איך ייתכן שכן?
תותי15/06/2010רק כאשר אישה בביוץ, רק אז היא יכולה להיכנס להיריון.
לא כך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהאנליה11/06/2010שלום, אני בת 21 ואני וחבר שלי קיימנו יחסי מין ואצלי זו הפעם הראשונה, עד עכשיו הייתי בתולה.
בפעם הראשונה ובפעם השנייה ירד לי דם בזמן החדירה, בפעם השלישית לא ירד לי דם אבל כמה שעות לאחר מכן היה לי דם בתחתון, מה זה אומר? האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרואני ממשיכה לדמם
אנליה11/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מקום לחשש....
ד``ר עידן מיליצ`ר12/06/2010לפי מה שתארת זה תקין.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זו בעיה?דניאלה10/06/2010אני יוצאת עם מישהו כבר חודשיים בערך ונראה לי שיש לו בעיה באיבר מינו..
פעם ראשונה שניסינו לשכב הוא לא הצליח להעמיד, אולי כי נלחץ או אולי כי באותו יום הוא שתה המון אלכוהול.. למרות שדי ירדה לו הסטלה.
פעם שניה שניסינו לשכב, כן עמד לו אבל הוא לא הצליח לגמור.. אולי שעה שהוא ניסה לגמור (התנוחה הרגילה.. הוא מעלי) ולא הצליח..
האם יש לו בעיה או שהוא לא נמשך אלי מספיק?
טנקיו:))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמאיה
אורית פס13/06/2010לא ניתן כך לאבחן האם נמשך אלייך או לא,פעמים רבות קשיים בתפקוד מיני אינם קשורים למידת המשיכה כלפי הפרטנר\ית,כפי שכתבת יתכן ונלחץ או שתה יותר מדי.
מאחר וקיימתם יחסי מין רק פעמיים כדאי לא למהר להסיק מסקנות ולטפח ביניכם נינוחות בעקבותיה סכוי רב שהתפקוד ישתפר, אפשר בנוסף בהמשך כשיתבסס יותר אמון לשאול אותו על כך ,בעדינות,הרי הוא מכיר את עצמו ועברו המיני טוב יותר מכל מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות הורמוניםשרון09/06/2010שלום רב,
נשלחתי לבצע בדיקות של הורמונים לאחר שדנתי עם הרופא שלי לגבי חשק מיני ירוד.
רציתי לדעת האם זה שלקחתי גלולות במהלך החודש (כרגע אני במחזור ואיני לוקחת גלולות קרוב לשבוע) עשוי להשפיע על הבדיקה?
האם עדיף להמתין חודש נוסף או שאין זה משנה כלל.
תודה רבה,
שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין בעייה
14/06/2010אם הפסקת לפני שבוע את הגלולות זה לא משפיע על תוצאות בדיקות הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות וחשק מינילילך07/06/2010התחלתי לקחת גלולות מסוג "פלורט" כדי להסדיר את המחזור, יש סיכויי שזה יפגע לי בחשק המיני? מי שהכי לחוץ מזה זה בעלי האמת!
כי שמעתי כל מיני דברים על זה שגלולות מורידות חשק מיני..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעבור חלק מהנשים
אורית פס08/06/2010שימוש בגלולות ישפיע על ירידה בחשק המיני,אם תבחיני בירידה שכזו דברי על כך עם הרופא משום שניתן להחליף לסוג אחר,ההשפעות אינדיוידואליות ,לכן שימי לב לשינויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות וחשק מיני
דפנה08/06/2010אני לוקחת פלורט כבר 3 חודשים וממש לא נפגע לי החשק המיני....
אני לא חושבת שזה סוג שמשפיע על התחום הזה, גם יחסית המינון ההורמונלי שלהן נמוך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבדן חשק מיני לאחר לידהאלמונית07/06/2010שלום
אני פונה אל הפורום הזה מבלי כל סימנים מזהים מתוך בושה. אציין כי אני מגיעה מהתחום הטיפולי ואף על פי כן איני מצליחה להתמודד עם הבושה ולפתור את הסיטואציה המתסכלת אליה התגלגלתי.
שנתיים אחרי לידת בני הראשון ואני יכולה לומר בעצב כי איבדתי את החשק המיני, יש שלל גורמים נוספים שלא אפרט אותם מחשש שיזהוני, אך אחד הגורמים העיקריים, שלא ניתנים לשינוי, לפחות לא בלי התערבות כירורגית הוא השינוי לרעה שגופי עבר.
מבנה גופי חטוב אך לדאבוני מה שקרה לחזה שלי וגרוע מכך מה שקרה לאיבר המין מוציא ממני את כל החשק לנסות להגיע למצב אינטימי עם בן זוגי. אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה לדעתי בגלל מה שנשאר ממני לאחר התפרים, המועטים אך המזעזעים שנעשו בי. התסכול של בן זוגי עצום ומאחר והוא ואני לא ממש מצליחים לתקשר את הנושא, אז אנחנו במעין לופ בלתי נגמר.
אני מיואשת לגמרי ולא יודעת מה לעשות
אשמח על כל עצה שתוכלו לתת
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחשוב שתשקמי את דמוי הגוף
אורית פס08/06/2010ותשלימי עם מה שלא ניתן לשנוי, ואולי ניתן כן לשפר את המצב,הכל בכפוף לייעוץ רפואי,אני מבינה מדברייך שהשנוי לרעה במראה החזה ואבר המין גורם לך להימנע מכל אינטימיות עם בעלך ,חבל,וגם מסכן את הזוגיות,לא צריך להיות מושלמת בשביל לממש אינטימיות וזוגיות.יתכן שלבעלך זה כלל לא מפריע ,ובכל משקל וצורה ניתן לחוש ולהנות, הנזק מהימנעות גדול מהנזק שבחשיפה מול בעלך,
ומה בקשר לסקס באור עמום? או סקס עם חזיה \גופיה וכו'? מדוע ההימנעות צריכה להיות מוחלטת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהגלית07/06/2010שלום
האם גבר שסובל מאימפוטנציה או בעיות ביכולת להגיע לזיקפה , ישפיע גם על הרגשות והתחושות שלו ביכולת להרגיש מיני ובעל רצון לקיים יחסים ? האם הוא יהיה נטול רגש מיני בגלל חוסר היכולת להגיע לזיקפה ? או שלמרות חוסר היכולת הוא ירגיש רגשות מיניים . והאם ניתן לשנות מצב ל אימפוטנציה ? ובמה בת הזוג יכולה לעזור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגלית
אורית פס08/06/2010לא ברור למה כוונתך ברגשות מיניים. גבר יכול לרצות סקס אך להתקשות בביצוע אם יש לו קשיי זיקפה,תלוי גם אם קשיים אלו מקורם פיזיולוגי או נפשי\ריגשי ומה הסיבות הרגשיות הללו בדיוק.
פעמים רבות גבר עם קשיי זיקפה חלקיים או מלאים נמנע מסיטואציות מיניות כדי לא להתעמת עם קשייו ולא להיחשף כך בפני בת זוגתו.
מאחר והנושא מורכב ותלוי משתנים רבים קשה לענות לך ,נסי להיות יותר מפורטת,,,,,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גלית08/06/2010תיארת נכון את המצב שלו , הוא
נמנע מסיטואציות מיניות כדי לא להתעמת עם קשייו , ואני יודעת שהוא לא רוצה לחשוף את הקושי שלו לפני. בעוד שאני מאוד אוהבת אותו ושנינו נמשכים זה לזו. אני רוצה לעזור לו להיפתח ברמת שיחה בהתחלה , אבל , באמת לא יודעת איך לעשות זאת באופן כזה שהוא ירגיש נינוח ולא תחת איום כלשהו, במילים אחרות חוששת שיפגע וינתק קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה חומר לסיכוך לקנות?רומינה07/06/2010שלום, שכבתי עם האקס פעם אחת וכרגע יש ל מישהו חדש... עדיין מאוד כואב לי כשהוא נכנס, איזה חומר סיכה לקנות בבית מרקחת כדי להקל על הכאב? תנו לי שם בבקשה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש מבחר ג'לים
אורית פס08/06/2010על בסיס מים כמו: k.y jelly או אקווה ג'ל, או love jelly, .....כמו כן אפשר להשתמש בשמנים טבעיים
אך לוודא שזה לא פוגם ביעילות הקונדום. לא להתבייש לשאול את הרוקח\ת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהדני07/06/2010עם אני עושה הרבה פעמים ביד זה יכול לדפוק לי את הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדפוק את הזרע ....לא, אבל
ד``ר עידן מיליצ`ר07/06/2010באם תנסה לעבר אישה כזו או אחרת, אז אל תאונן מספר ימים כדי שספירת ותנועת הזרע תהייה תקינה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמליצו לי בבקשה על ספררומינה06/06/2010שלום,
אני בת 22, אין לי כ"כ נסיון ..... אני לא יודעת מה זאת בכלל התחושה של לגמור, איך לגרום לעצמי הנאה... ווכו'... יש לי כרגע חבר...
תמליצו לי בבקשה על ספר שיעזור לי להכיר את עצמי ולשפר את חיי המין שלי.
תודה
רומינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכמו כן אשמח אם תמליצו לי על ספר
רומינה06/06/2010שמסביר איך לענג את הבן זוג....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש שני ספרים:
ד``ר עידן מיליצ`ר06/06/20101)לעצמך-מיניות האישה של לוני ברבך.
2) עינוגי אישה של רייצ'ל סוויפט.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, קניתי את שניהם!!!:-)
רומינה07/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובססיה מיניתadam06/06/2010שלום.אני בן 30.עברתי חיים שכילד נחשפתי לתכנים מיניים בבית.אני היום נמצא במשבר כלכלי שאחותי הגדולה עשתה לי.מה שקורה זה שאני לא מפסיק לאונן ולפנטז עליה.כשיש לי מישהי בחיים אני לא שם אך בשנים האחרונות אני שם .בנוסף המיניות אצלי אין לה גבולזה יכול להיות כל היום פשוט כך ואני היום מרגיש שזה בא ממקום כואב בפנים על סיפור חיי.אימי נפטרה כשהייתי בן 18.גם איליה אני זוכר משיכה .אך עם אחותי זה משהו שנמצא חזק שם .כילד הייתי נמצא איתה במקלחת וכו...אני בטוח שעברתי סוג של הטרדה מינית .אני נמצא במצב שאני מרגיש שזה סוג של הישרדות מסוימת.אני גם מרגיש בלב תמיד אשם למה?אני היום במצב חיים שנקלעתי שלא יצאתי ממנו עדיין.ואני מאמין שכל זה מעגל קסמים אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזקוק לטיפול
06/06/2010אני קולט הרבה מצוקה מדבריך, אך מקווה שברור לך שהפורום אינו כלי טיפולי אלא עשוי לשמש רק לייעוץ והכוונה ראשוניים ביותר.
אתה יכול להנות מטיפול תוך התייחסות לכל התכנים שהעלית. אם זה רלבנטי, תרים הכפפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לכם, מומחיםתותי05/06/2010רציתי לשאול אתכם..
אילו מחלות מין אפשר לבדוק בבדיקת קם פשוטה?
צהבת, קונדילומה, הרפס, זיבה..? מה?
אשמח לתשובה.
שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי לך, תותי
06/06/2010בבדיקת דם פשוטה לא בודקים מחלות מין.
צריך לבקש מרופא/ת המשפחה הפנייה ספציפית למחלות מין, וזה בדרך כלל כולל צהבת (B ו- C), סיפיליס, איידס. אפשר גם הרפס וקונדילומה - אבל צריך לבקש במיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר חירותי
תותי08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש אחרי שאני גומריוסי04/06/2010השבוע התחילה לי תופעה מוזרה. כל פעם אחרי שאני גומר אני מקבל כאב ראש חזק! אבל ממש חזק... אפילו מיגרנה.
הכאב ראש עובר לבד ברוב הפעמים אחרי 10 דקות ככה אבל לפעמים אני צריך לקחת כדור ולנוח בשביל להעביר אותו...
זה מתחיל להלחיץ ומפריע בתפקוד המיני. מה בדיוק הבעיה פה ומה ניתן לעשות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאב ראש פוסט-אורגזמי
06/06/2010ככה נקראת התופעה שאתה מתאר והיא יותר שכיחה ממה שחושבים.
כנראה קשור להתכווצות כלי דם במח שמתרחשת באורגזמה. אם זה עובר אחרי 10 דקות - מצבך טוב. יש כאלו שצריכים יום התאוששות. נסה לקיים יחסי מין עם אקמול. רציני. תמנע הופעת כאב הראש. ייתכן שהתופעה תיעלם כמו שבאה. בפתאומיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס רק עם מבוגרותאנונימי04/06/2010היה לי מין עם מישהי בת 50 גבוה שמנה וסקסית ומאז רק איתה אני מפנטז שאני עושה סקס , אני רק בן 25 זה נראה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה זה מפריע לך?
06/06/2010כיצד אתה מגדיר נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, אשמח לקבל תשובהשרון04/06/2010האם שילוב של אנטיביוטיקת רוקסו, ולקיחת פרוביוטיקס עלולים להשפיע בדרך כל שהיא על ההגנה של לולעת הנובה רינג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא
06/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)