מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאללללהההה.15/04/2010
שלום,
חבר שלי אומר שאף פעם הוא לא גומר מסקס יבש,גם אם שנינו ערומים.
איך אפשר לגרום לו לגמור מסקס יבש??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס יבש
אורית פס17/04/2010במושג סקס יבש את מתכוונת לסקס ללא חדירה? ואם זו כוונתך כדאי לך לשאול אותו איך ומה אוהב,
גם עיון במדריך מין יכול להאיר את עינייך,אם אתם ממש פתוחים זה עם זו הוא יכול להראות לך כיצד מאונן ותכירי כך את העדפותיו,הקצב שמעדיף וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל בחור בנוי אחרת
אנונימי 20 +18/04/2010יש גברים שסקס יבש יכול לגרות אותם מספיק אבל לדעתי כמות הגברים האלה היא דיי מוגבלת, הייתי מציע לך לשאול את הגבר בדרך של תקשורת נכונה איך לדעתו אפשר לעשות שהוא כן יגמור דרך סקס מהסוג הזה ולהתייעץ גם עם סקסולוג זו אפשרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 60 יובש נרתיקי מציקיעל13/04/2010
דרכי טיפול הכי פחות מזיקים שיאפשרו הנאה .. האם דרך מזון בריאות ניתן להתגבר על בעיית היובש הנרתיקי ? תודה על השיתופ והפרוט . יעל המודאגתוהכואבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מסככים על בסיס מים שאינם מזיקים
ד``ר עידן מיליצ`ר17/04/2010כלל ויאפשרו לך להנות כבעבר מבלי לפגוע בנרתיק.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה תודה למי שעוזרלידור13/04/2010
יש לי שכנה בת 34 ככה שנפרדה מהבעל שלה ואין לי דיבור איתה יותר מידי ואני מת לזיין אותה אבל אני לא יודע איך לשאול אותה את זה..
איך לשאול אותה אם היא רוצה להזדיין שזה יהיה נורמאלי?
תודה
תשלחו לי תשובה לאימייל אם אתם יכולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך עשית זאת עם אחרות עד היום?
13/04/2010(ואנחנו לא נותנים תשובות לאימייל. זה טבעו של פורום).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין זה קודם כל יחסים...
ד``ר עידן מיליצ`ר17/04/2010חזר אחריה ואז ...ישירות בד"כ סוגרת.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה נשיתרונה12/04/2010יש לי שפיכה נשית, אני יודעת שזה אמור להיות דבר טוב אך הייתי מעדיפה שלא יהיה. זה לא נעים לי להפריץ לכל עבר ולהרטיב כל כך. אני לא נהנת מזה כלל. האם יש משהו לעשות בנידון כדי להפסיק זאת? אפילו ניתוח או משהו בסגנון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה נכון שנשים שמשפריצות נהנות ...
דניאלה12/04/2010יותר מנשים שגומרות דרך הדגדגן ?
שהאורגזמה יותר חזקה ?
או שזה סתם ?
ולמה את כל כך סובלת ? נקיפות מצפון כלפי הצד השני ?
חבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נוח
רונה12/04/2010זה פשוט לא נוח לי להתעסק עם זה ולהתחיל לשים מגבות ושטויות, וגם אומר שאני לא יכולה לגמור מעליו למשל כי הכל יישפך עליו או שאם הוא יירד לי, זה פשוט לא נעים ומגעיל. וזה גם לא גורם לי הנאה מרובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה נשית
אמיר17/04/2010אין לך ממה להתבייש אני כגבר חושב שזה דבר כל כך מגרה לראות שהאישה גומרת שהיא מרטיבה והלוואי בת זוגי הייתה כך..תהני במה שהתברכת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ואלי גם לא נכון לעשות דבר בנדון
ד``ר עידן מיליצ`ר12/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לעצור שפיכה נשית?
13/04/2010רונה אני מבין את מה שאת אומרת, אבל זה ממש כאילו יבוא אלי גבר שיבקש לא לשפוך בעת יחסי מין, כי זה משפריץ ומלכלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוקטור חרותי!!!
רונה16/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהתותייי12/04/2010שלום,
כאשר אני וחבר שלי מקיימים יחסים ללא חדירה יש לי הפרשה מרובה מהנרתיק
מה זה אומר??זה נורמלי?יש אפשרות לקחת משהו ושזה ייפחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה טבעי, בריא, נכון,נורמאלי
ד``ר עידן מיליצ`ר12/04/2010ןטוב שכך!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופהתותייי12/04/2010שלום,
אני וחבר שלי קיימנו יחסים ללא חדירה וללא בגדים
האיבר מין שלו נגע בשלי והיו לו קצת טיפטופים,אבל הוא לא גמר.
אח"כ הוא החדיר לי אצבע לאחר שנגע באיבר מינו.
***מה הסיכוי להיכנס להריון???
אציין כי אני נוטלת גלולות אסטל בשל שיעור יתר,אבל לא בשעה קבועה.
אני צריכה לקחת את הגלולה של היום שאחרי??? זה קרה ב11.4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלד"ר חגית כהנא!!!!!
תותייי13/04/2010בבקשה אפשר תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
ד''ר חגית כהנא13/04/2010אם את נוטלת גלולות בצורה סדירה גם אם לא בצורה סדירה את מוגנת מפני הריון
נסי ליטול אותן פחות או יותר באותה שעה כדי לא לשכוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש תודה על התשובה המהירה
.13/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופהשמעון11/04/2010שלום רב
רציתי לברר בקשר לבעיה והיא
אני סובל מהקאות או שלשולים בעת יחסי המין וזה תלוי לפנטזיות המיניות ( גודל פנטזיות מיניות -סיכוי גדול להקיא) פניתי לרופא אורולוג ואמר שצריך להתיעץ עם סקסולוג
* יש להזכיר אני בן 29 סובל מאי ספיקת כליות עם כליה בודדת על רקע רפלקס
אשמח לקבל תשובה
ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש להוסיפ
שמעון11/04/2010בעת יחסי מין זאה אומר (בעת אוננות )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמעון
אורית פס12/04/2010לא ברור הקשר שאתה מסביר בין גודל הפנטזיה [?] להקאות ושלשולים,
בכל מקרה מאחר ואתה טוען שאתה זקוק לעזרה דחופה הייתי מציעה לך לפנות לעזרת סקסולוג\ית
לצורך אבחנה יותר ברורה וטיפול בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים מוזריםנוני11/04/2010היי
מאז שאני פעילה מינית, אני לא מצליחה להרגיש יותר מדי עם נשים שאני איתן, וכשכן, בשלב מאוד מוקדם מתחילות לכאוב לי כפות הידיים והופכות להיות כמעט נמק למשך כ10 דקות. הכאבים כל כך חזקים שכמובן אני מבקשת להפסיק - לפעמים הכאבים גורמים לי לבכות.
אולי נתקלתם במקרה דומה? יש משהו שאפשר לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאבים מוזרים
אורית פס12/04/2010לא ברור למה הכוונה "אני לא מצליחה להרגיש יותר מדי עם הנשים ..." להרגיש תחושות מיניות .
?, להרגיש רגשות ? גם וגם?
קיימת תופעה של כאבים שונים בעת התעוררות או לאחר אורגזמה,אם סחרחורות או סמפטומים אחרים.
הספרות המקצועית טוענת שגברים סובלים מכך יותר,
כדאי לך לפנות לטיפול מיני,לשלול היבט רפואי או לתת לו מענה ושיחות עמ"נ לזהות את הסיבות העמוקות ואולי הלא מודעות לתופעה זו כפי שנתבטאת אצלך.
לסיכום: נתקלתי בתופעה ,אם כי לא בסימפטום הספציפי של נימול בכפות הידיים כפי שאת מתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנימול בכפות הידיים
אורית פס13/04/2010בייעוץ עם גניקולוגית סקסולוגית איתה אני עובדת עלה שמקור הנימול יכול להיות קשור ממתיחות יתר בעורף היוצר מתח שרירי או מנשמת יתר [היפרונטילציה ] ,יש לנסות לשנות תנוחות, ויש לנסות להרגיע ולמתן את קצב הנשימה. [האם הבחנת בקצב נשימה מהיר בסיטואציות אלו .?]
וב.כ.ז הייתי ממליצה לך לפנות למרפאה לטיפול מינית ולא להסתפק בהשערות אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית זקפהאור10/04/2010אני בן 17.5 וכבר זמן רב שאני לא מגיע לזקפה מלאה ולא חווה זקפות בוקר...מצליח לגמור אך תוך זקפה חלקית ולא מלאה. אתמול ניסיתי לקיים יחסי מין עם החברה בפעם הראשונה ולא עמד לי כלל אפילו לא זקפה חלקית . מה אפשר לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיית זיקפה
אורית פס12/04/2010אתה יכול לפנות למרפאה לטיפול מיני ,ולו כדי להיות שקט,
לא ברור מה זה זמן רב....
בקשר לסקס הזוגי, מאחר וכתבת שהיתה זו הפעם הראשונה לא הייתי ממהרת להסיק מכך מסקנות,יתכן ונלחצת והתרגשת שזה טבעי וחולף .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים עם שפיכה מושהית?גבר איטי10/04/2010לוקח לי יותר מדי זמן לגמור, לפעמים לא מצליח בכלל.
מה לעשות בכדי לזרז, אפילו מאד, את השפיכה. המצב כרגע בלתי נסבל לוקח הפון זמן לפעמים בכלל לא מצליח לגמור מרוב חולשה.
הכי טוב תרופה להביא לרגישות הרבה יותר גבוהה, אולי משחה למריחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמהי שפיכה מעוכבת?
ד``ר עידן מיליצ`ר10/04/2010התופעה שפיכה מעוכבת. קושי תפקודי זה קיים ב2%-7% מאוכלוסיית הגברים. הקושי בא לידי ביטוי ממצב קל של קושי לשפוך תוך כדי מגע מיני מלא, ועד המצב היותר קשה של קושי עד אי יכולת לשפוך אפילו לא באוננות.
ממה הקושי ?
הקושי עלול לנבוע משני מקורות: מקור פיזי ו/או מקור פסיכולוגי. כמו כן הקושי יכול להיות ראשוני, מצב בו הגבר מתקשה בשפיכה מאז תחילת היותו פעיל מינית או שניוני,מצב בו תפקוד הגבר היה תקין במשך שנים, ומסיבה כלשהי הוא לוקה בשפיכה מעוכבת.
כפי שחונכתי, אין לי ויכוח עם אותו רופא שבדק אותך.בדיקה בביוטיזיומטר (מכשיר לבדיקת מוליכות עצבית באיבר המין) ייתכן והצביעה על כך שיש רגישות נמוכה בראש הפין התורמת וגורמת לעיכוב בשפיכה אשר אתה מתאר. יחד עם הבדיקה, וללא סתירה, ישנם גורמים רבים אשר גורמים לליקוי בשפיכה. אפרוש בפניך את העיקרים:
סיבות גופניות
1)סוכרת ,טרשת נפוצה ומחלות אחרות עלולות לפגוע ברפלקס השפיכה. חשוב לציין שלפעמים הליקוי בשפיכה מהווה את הסנונית המבשרת את המחלה.
2)שימוש בתרופות, בעיקר תרופות נוגדות דיכאון ממשפחת ה-SSRI עלולות לפגוע בשפיכה ולעכבה. חשוב לציין שאצל נשים התגובה לתרופות תהייה עיכוב עד אי יכולת להגיע לאורגזמה.
3)שימוש בתרופות אנטי-פסיכוטיות עלול אף הוא להשפיע באופן כזה שיעכב את השפיכה, בדומה לתרופות הנוגדות דיכאון.
מבחינה פסיכולוגית:
1)הרגלים ודפוסים של תחילת יחסי המין. הגבר מתרגל לאונן בדרך מסוימת, לדוגמה בחיכוך במזרון, תקשה על השפיכה בדרך אחרת. לחילופין, אוננות תוך כדי מגע מאוד חזק ומאסיבי על איבר המין, תקשה על השפיכה במגע אחר "עדין" יותר, כמו מין אוראלי ו/ואו יחסי מין מלאים. לא רוצה להפחיד אף אחד....אבל זה קורה.
2)פחד, אמביוולנטיות ורגשות אשם משפיכה תוך כדי יחסי מין. רגשות עמוקים אלו, שהם תולדה של ילדותנו והקונפליקטים שנדחקו לתת-מודע ולא באו לידי פתרון, עלולים לבוא לידי ביטוי בחיינו הבוגרים, באי יכולת לשפוך באופן רצוני.
3)חרדת נטישה קשה מאוד. הילד שחשש שאימו תנטוש אותו אם יעשה דברים הגורמים לו הנאה שמרגיזים אותה ושלא לרוחה. אותה אישה, תופסת כרגע באופן לא מודע, את מקום האם. הגבר החושש שתנטוש אותו ולכן לא מרשה לעצמו ליהנות עד הסוף....תרתי משמע.
4) קושי "to let go" בחיים בכלל ובמין בפרט. חרדה תפקודית הבאה לידי ביטוי בקושי לשפוך
5)קושי בביטוי כעם-חוסר היכולת והקונפליקט בביטוי כעס בא לידי ביטוי ב-holding back תרתי משמע.
6)התמכרות לפורנו באינטרנט!
7)שפיכה מעוכבת כביטוי לאמביוולנטיות לגבי הקשר הזוגי.
8)שפיכה מעוכבת כביטוי למאבקי הכוחות והשליטה בתוך המערכת הזוגית.
9)שפיכה מעוכבת כביטוי לאירוע מכאיב כגון גילוי בגידה של בת הזוג.
10)שפיכה מעוכבת כביטוי לקונפליקט פנימי ביחס להריון ולידה.
מה עושים?
הטיפול עובד בשני מישורים: האחד המישור הפסיכולוגי אשר תפקידו למצוא את מקור הבעיה, השני הוא חשיפה הדרגתית לשפיכה.
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן תודה, אבל בכל זאת...
גבר איטי11/04/2010אני במצב גופני ממש מעולה, רופא המשפחה שלי טוען כי המוני גברים בקבוצת הגיל שלי יכולים רק לקנא בי. אין לי שום מחלה, איני נוטל תרופות. באוננות אין בעיה, אם כי גם כך זה לא "מיידית".,
המשמעות: ככל הנראה אין סיבות גופניות.
מתוך כל הסיבות שמנית נותרו שתיים לשיקול הדעת:
7)שפיכה מעוכבת כביטוי לאמביוולנטיות לגבי הקשר הזוגי.
8)שפיכה מעוכבת כביטוי למאבקי הכוחות והשליטה בתוך המערכת הזוגית.
לגבי מספר 7, אני אפילו לא ידעתי מה זה אמביוולנטיות והלכתי לחפש במילון. אני לא חושב שזה חל, וגם לא מספר 8. סיבה: היחסים עם האשה מצויינים ולגמרי פתוחים. סיבה נוספת: גם עם המאהבת זה מופיע.
ידוע לי כי חבר קיבל טיפול תרופתי (משחה) שהעלה בהרבה את הרגישות של הפין. ידוע לך דבר מה או להיכן לפנות? רופא מין שלא מתמחה בבעיות כאלו לא הצליח.
אולי גם הרופא באתר יוכל להביע דעה ואפילו הפניה? אשמח. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מעוכבת... עוד קצת
13/04/2010ברוב המקרים המקור אינו גופני, ועצם זה שמצבך הגופני מעולה גם מעיד על כך.
הסיבות הרגשיות עשויות להיות רבות (ועידן רק נתן דוגמאות. אני שמח שלפחות את אוצר המילים שלך זה שדרג...).
בשל העובדה שהסיבה רגשית, גם הטיפול צריך להיות ממוקד בתחום זה. ניתן לשלב תרופות ו/או מכשור לזירוז שפיכה, אך רצוי לנסות בלי. לפחות בהתחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיית סקסאני10/04/2010שלום
חבר שלי תמיד רואה סרטי פורנו על נשים עם שדיים ענקיים
רציתי לדעת מזה אומר ?
עד כמה דבר כזה מעיד על רצון מציאותי להגשמה ?
מה זה אומר לגביי ? סה"כ יש לנו סקס טוב ,אבל אולי הוא מסתיר ממני משהו ?
אגב השדיים שלי גם גדולים ,אבל לא מתקרבים למה שהוא צופה בהם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפנטזית סקס
אורית פס12/04/2010אין לך מה לדאוג.
החבר מתעורר מינית מציצי גדולים ושמעתי שהוא לא היחידי ,זה גם לא אומר שילך לחפש מידות שדיים כפי שיש בפורנו, מקסימום יפנטז על כך כשנמצא איתך, אך הכי חשוב מבחינתך שבוחר להיות איתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב עזרהשואל09/04/2010אהלן, אני בן 21 ועד היום לא קיימתי יחסי מין.
יש לי כ3 חודשים חברה שאני אוהב ואוהבת אותי- ניסינו כבר כמה פעמים לקיים ללא הצלחה.
הבעיה היא שלמרות שאני נמשך אליה מאוד, כנראה שמהלחץ אני לא מצליח להגיע לזקפה מקסימלית אלא רק חלקית...יש לציין שכשהיא כבר לא רטובה ויורד הלחץ המצב קצת משתפר אצלי, אבל עדיין לא המקסימום.
ביצעתי קצת מחקר באינטרנט, למרות שהיא לא לוחצת בנושא ואומר שיקח לנו כמה זמן שיקח - הסקתי כבר שזו חרדת ביצוע.
אני מכיר את עצמי והפיתרון לדעתי יהיה לקחת לפחות בכמה הפעמים הראשונות ויאגרה\סיאליס עד שיירד הלחץ- הבעיה היא שאני חייל, אז איך אני יכול להשיג מרשם? חיפשתי וראיתי מספר אתרים ברשת שמוכרים אבל אני פוחד מזיופים.
תודה רבה- גם הליכה לרופא פרטי היא אופציה, ממש חשוב לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתה צודק... זו חרדת ביצוע
09/04/2010הגעת לאבחנה הנכונה, אך אני לא חושב שהגעת אל הפתרון הנכון.
כדורים אכן עשויים לשפר את הזקפה, אך זהו טיפול בסימפטום ולא במה שגורם לו (חרדה). בשלב ראשון, תקשיב לחברה שלך. אל תנסו בכלל לחדור מספר שבועות. עשו כמה שיותר אהבה וסקס בלי נסיון לחדור. תגמור בדרכים אחרות (מה שאתה בעצם גם עושה היום). אם אין ניסיון לביצוע, אין גם חרדת ביצוע...
יש בצבא מרפאה לבריאות מינית (בצריפין ובדרום) אשר תוכל להיעזר בשירותיה (כולל קבלת מרשם אם תצטרך).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה..אבל,
שואל09/04/2010די ניסינו כבר מה שכתבת, לא לאורך כזו תקופה..אבל לפי ההיכרות שלי עם עצמי אחרי הפעם פעמייםה ראשונות עם הכדור כבר הכל יהיה בסדר מעצמו.
אני מעדיף לא לפנות לאופציה הצבאית..
יש לך אולי המלצה על רופא כללי שאוכל ללכת אליו באופן פרטי?
תודה רבה על העזרה והתגובה המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי עמדות...
13/04/2010גם כאלו שמכירים את עצמם היטב עשויים להיות מופתעים.
לגבי רופא/ה פרטי/ת - כדאי שתיגש למישהו מוסמך בטיפול מיני. תוכל להעזר ברשימת המטפלים של האגודה הישראלית לטיפול מיני:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסכלת!!!אורית08/04/2010שלום רב,
אני בת 22 ולפני מס' שבועות התחלתי קשר עם בחור בן 28. אציין כי הבחור נראה מעולה לכל דעת וכפי שידוע לי הוא היה עם לא מעט בחורות במהלך חייב שכל אחת מהן יפהפיה ומושכת.
מס' ימים לאחר שהתחלנו לצאת קיימנו יחסי מין ולאורך כל המשחק המקדים היתה לו זיקפה...כשהתחילה חדירה עדיין היתה זיקפה ומיד לאחר מכן שמתי לב שהיא נחלשת. לא ייחסתי לזה חשיבות כי מיד הוא הצליח להביא את עצמו לזיקפה מחדש אבל שמתי לב שלוקח לו הרבה מאוד זמן לגמור והוא מתאמץ מאוד עד שהוא מצליח לגמור. בפעמים הבאות ששכבנו הזקפה כבר ירדה עוד במשחק המקדים כשהיינו בלי בגדים. אני מתביישת מאוד לשאול אותו, הוא גבר עם חזות חיצונית מאוד מרשימה והוא מחזור על-ידי הרבה בחורות ואני פוחדת לפגוע לו באגו..אני יודעת ומרגישה שהוא חש אי נעימות כשזה קורה, הוא גם נלחץ ומתחיל להזיע...ואני בינתיים סובלת גם מכאבים במידה והסקס נמשך יותר מחצי שעה וגם מהבושה שאולי זה משהו בי...לפעמים קורה שהוא חודר עם זקפה והיא יורדת בהמשך החדירה ולפעמים קורה שהיא יורדת עוד לפני. לציין כי כשאנחנו מתחילים להתנשק ו"להתמזמז" אני מרגישה שיש לו זקפה חזקה.
לפניו שכבתי עם חבר שהיה לי ומעולם לא היתה לו בעיה של זקפה..להיפך - היינו מקימים יחסים מס' פעמים בלילה והיה נהדר.
עוד אציין שלבחור הנוכחי אין איבר מין גדול..יש לו ממוצע ואולי טיפה פחות אך זה לא מפריע לי..אני חושבת שלו זה קצת מפריע כי במהלך הסקס הוא מכוון אותי להגיד לו שיש לו גדול וכמה הוא טוב במיטה.
אני בחורה מאוד מושכת ומחוזרת על-ידי הרבה גברים אבל בכל זאת מתוסכלת כי אולי זה משהו בי.
הבחור שאני איתו בריא, לא מטופל בכדורים ואין לו שום בעיות מיוחדות - לא בפן האישי, לא במקצועי, לא בחברתי ולא בכלכלי.
מה זה יכול להיות??? על פניו הוא הגבר המושלם, אז לא נראה לי שמדובר בחוסר בטחון או בחרדה כלשהי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראל תסתכלי בקנקן
09/04/2010אלא במה שיש בו...
אין קשר בין המראה החיצוני לבין התפקוד המיני. לחבר שלך יש חרדת ביצוע וכנראה גם שפיכה מעוכבת (הוא מתקשה לגמור). שתי התופעות נובעות ממקור רגשי. זה קורה גם אצל בחורים שנראים מעולה לכל הדיעות. אין קשר.
את מתארת תסכול עקב השפיכה המושהית, אשר גובל גם בכאב פיזי. את לא צריכה להקריב ולסבול. למה שלא תדברי איתו על כך ותפרגני. עצם שיפור התקשורת לא אמור לפגוע בו. אולי זה אף יפחית את החרדה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קצרה בבקשהאבי08/04/2010אני לא מרגיש את בת זוגתי בחדירה, זה רחב מידי אצלה.
האם עם הזמן זה יתכווץ לה ויהיה יותר טוב? ומה אפשר לעשות כדי שאני
כן ירגיש אותה.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא מרגיש
ד''ר חגית כהנא08/04/2010אינני יודעת בני כמה אתם
הסיבה לכך שאינך מרגיש יכולה להיות בגלל נרתיק רפוי אחרי לידות
או בגלל שהזקפה שלך נעלמת
זוגתך יכולה ללמוד לכווץ ולהרפות את הנרתיק כך שהגירוי של שניכם יעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה .מאיוש07/04/2010שלום ...
קיבלתי מחזור אחרון ב17 בפברואר יום רביעי ולאחר ימים שכבתי עם חבר שלי בלי אמצעי מניעה
ואחרי זה לא שכבנו בכלל יותר ועד עכשו לא קיבלתי מחזור
האם יכול להיות שנכנסתי להריון ?
המחזור שלי כבר מאחר בשבוע אבל קרה לי לפעמים שהוא מאחר שבוע ויותר
גם אני בולמית ומקיאה והקאתי הרבה השבוע יכול ליות שזה קשור לאיחור ?
יכול להיות שהביוץ שלי היה ביום ה 6 למחזור שקיימתי תיחסי מין ?
מה הסיכוי שנכנסתי להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתיקון להודעה הקודמת
מאיוש07/04/2010קיבלתי מחזור אחרון ב17 בפברואר יום רביעי ולאחר 6 ימים שכבתי עם חבר שלי בלי אמצעי מניעה
ואחרי זה לא שכבנו בכלל יותר ועד עכשו לא קיבלתי מחזור
האם יכול להיות שנכנסתי להריון ?
המחזור שלי כבר מאחר בשבוע אבל קרה לי לפעמים שהוא מאחר שבוע ויותר
גם אני בולמית ומקיאה והקאתי הרבה השבוע יכול ליות שזה קשור לאיחור ?
יכול להיות שהביוץ שלי היה ביום ה 6 למחזור שקיימתי תיחסי מין ?
מה הסיכוי שנכנסתי להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה
ד''ר חגית כהנא08/04/2010ראשית קני בדיקה ביתית בבית מרקחת כדי לדעת אם את כן או לא בהריון
שנית הסיכוי להריון נמוך מיד בסוף המחזור
שלישית גשי בבקשה לרופא נשים לקבלת גלולות ולפסיכיאטר או פסיכולוג שמטפל בהפרעות אכילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?????
מאיוש08/04/2010למה שאני יגיש לפסיכאטר ? , ...
אני מקיאה כי אני לא רוצה להשמין כי בעבר שלי הייתי שמנה
יש לי עוד שאלה לפעמים אחרי שאני אוכלת עולה לי האוכל ויוצא לי חלקים מהאוכל שאכלתי
למה זה קורה ? , איזו בעיה יכול להיות שיש לי שזה קורה ?
דרך אגב תודה ...
וקניתי בדיקה ואני לא בהריוון למזלייייייייייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה בגוף השאלה
09/04/2010הקאה כדי למנוע השמנה היא מסוכנת ועשוייה לגרום לפגיעה רפואית.
יש דרכים עדיפות ובריאות יותר על מנת לא להשמין. תוכלי להתייעץ גם בפורום להפרעות אכילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)