פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת ביצוע
    אמיר
    07/04/2010

לפי כל הסימנים אני סובל מחרדת ביצוע..רציתי לדעת איזה טיפול עדיף בשבילי פסיכולוג או סקסולוג?והאם שימוש קבוע בסיאליס 5 מ"ג ליום עשוי לאט לאט להשיב לי את הביטחון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת ביצוע

הוספת תגובה

• עדיף טיפול אצל סקסולוג מתחום הפסיכו

ד``ר עידן מיליצ`ר
    07/04/2010

שימוש בסיאליס למרות שיכול להועיל, עלול ליצור אצלך תלות ולכן רצוי לנסות בלי.....לפחות בהתחלה.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לכל המומחים, בעייה ביחסי מין..
    אבי
    07/04/2010

קודם כל תודה מראש על על מענה, אתם עושים כאן עבודה נהדרת ואני מעריך אותכם
    על כל התגובות והתשובות המקצועיות כאן בפורום.

לבעייתי: שמי הוא אבי (שם בדוי) ואני בן 24, התחלתי מערכת יחסים לא מזמן עם בחורה בת 22.
    הכל היה נהדר עד שהגענו למצב של חדירה, שמתי הגנה אני בשמיים ואז אני חודר ואני פשוט
    לא מרגיש אותה, איך אני יסביר את זה אין חיכוך כמעט בכלל.. אני מרגיש אותה ממש קצת
    אבל בקושי. משם לקח לי 30 שניות עד שהבנתי שזה פשוט לא עובד ואיבר מיני כמובן גם כן הגיב
    והוא הפסיק להתחזק.. אף פעם זה לא קרה לי בעבר, שכבתי עם כמה בנות בעבר שהרגשתי יותר וחלקן הרגשתי יותר אבל תמיד היה חיכוך ותמיד נהנתי אבל איתה זה שונה החיכוך כמעט אפסי
    שכבר לא בא לי (ומכאן האיבר שלי מגיב בהתאם..)

ששאלתי אותה אם היא כן מרגישה אותי היא אמרה לי שכן.. (אני בטוח שזה שקר) אמרתי לה
    שאני בטוח ב100% שהיא משקרת לי ואין שוב סיבה לה לשקר אבל היא המשיכה בשלה ואמרה
    שהיא כן מרגישה אותי... (עצוב)

התקשורת מצויינת ואנחנו מדברים פתוח על הכל כולל הכל בעניין הזה אין בעיה.

לפי הבנתי כנראה היא שכבה עם מספר רב של בנים וככל הנראה גם כאלה שיש להם איבר גדול
    ועבה יותר משלי, השאלה עכשיו זה לא מה קרה זה מה עושים עכשיו? מה אפשר לעשות כדי שאני כן ירגיש אותה ושאני כן ירגיש חיכוך איתה? האם זה יתכווץ עם הזמן ואז החיכוך יהיה טוב יותר? או שזה ישאר ככה ואין מה לעשות?!

אני בטוח שהבעיה היא לא אצלי יש לי גודל ממוצע (14) ועובי בסדר גמור ..

אני ממש נואש ואני ישמח לקבל הסבר על התופעה ועל פתרונות אפשריים, אם לא ימצא פתרון אני מאמין שהקשר הזה פשוט לא יעבוד..

תודה רבה.

הוספת תגובה

• תוריד לחץ

ד''ר חגית כהנא
    08/04/2010

לוקח זמן עד שיחסי מין מתנהלים לשביעות רצונם של שני הצדדים. נשמע שאתה מאוד לחוץ שיחסי המין יהיו תקינים ומרוב לחץ איבר המין שלך פשוט מתרכך ולכן אינך מרגיש אותו. גם אם היא שכבה עם המון גברים איבר המין הנשי לא מתרחב .
    תנסה להוריד לחץ להנות מהרגע ולא לנסות להוכיח דבר פשוט תהנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל אני לא לחוץ...

אבי
    08/04/2010

אני לא לחוץ ואני באמת שלא מנסה להוכיך יותר מידי... פשוט אני לא מרגיש אותה
    אתה אומר לי להנות אבל אני לא מצליח להרגיש אותה אז איך אני אמור להנות ?!
    אביר המין שלי ניהיה רפוי בגלל שאני לא מרגיש כמעט כלום בחדירה וזה מבאס אותי כל כך
    שכבר לא בא לי....
    :-( אני נואש ואני מרגיש כיאילו אין התאמה בין איברי המין, הנרתיק שלה רחב ולי יש איבר ממוצע
    וזה פשוט לא זה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואיך זה היגיוני שהנרתיק לא מתרחב ?!

אבי
    08/04/2010

הרי אם היא שוכבת עם גבר שיש לו איבר עבה יותר משלי מן הסתם הנרתיק שלה
    אחרי מספר פעמיים איתו יתרחב בהתאם... כיאילו השירים יתאימו את עצמם.
    זה היגיוני כי אם אקסית שלי בהתחלה כאב לה הרבה ובקושי זה נכנס ואחרי כמה פעמיים
    זה פשוט יותר ויותר זרם והיה סבבה לשנינו אז זה כן התרחב ממה שהיה לה....

בבקשה תסביר לי איך זה עובד והאם יש אפשרות שהיא תשאר איתי והנרתיק עם הזמן יתכווץ ויותאם לאיבר שלי.

שוב תודה על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיזיולוגיה...

09/04/2010

הנרתיק לא מתרגל לאיבר מין ומתרחב לכבודו. מדובר באיבר גמיש, אשר מתאים עצמו לאיבר בשל גמישותו.

השאלה מדוע האיבר שלך הופך לרפוי? נראה שלמרות העובדה שאתה אינך מרגיש לחוץ, האיבר שלך לחוץ ונופל. האם אתה נהנה משאר המפגש המיני? מה קורה בראש שלך בעת האקט? מה קורה בתנוחות שאינן כרוכות בחדירה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות
    רונה
    07/04/2010

שלום אני בת 18 ויש לי כמה שאלות.
    קודם כל, כאשר אני מאוננת אני מאוד מאוד רטובה עד כדי כך שישנו ממש כתם על המיטה מרטיבות שיוצאת ממני. לאחר אני קמה גם נוזל מעט על הרצפה, רציתי לדעת האם זו רטיבות מוגזמת או דבר נורמלי?
    דבר שני, כאשר אני מאוננת אני מכיעה לשלב כלשהו של הנאה שבו אני פשוט לא יכולה יותר, קשה להסביר את זה אבל זה מעין כאב טוב כזה ואני פשוט לא מסוגלת להמשיך, ולא מגיעה לאורגזמה.. מוכר למישהי?

לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• לרונה

אורית פס
    07/04/2010

הרטיבות מעידה שאת בעוררות מינית גבוהה ,ואין זו בעיה כלל,יש נשים הנוטות ליותר יובש ויש נשים הטוענות שיש להן רטיבות יתר, וכך כל אחת ודרכו של גופה "לדבר",כל עוד את בריאה מבחינה גניקולוגית ולא מדובר בהפרשות חריגות הרי שאין מה לעשות,יש לקבל את הגוף והפרשותיו הטבעיות.
    בקשר לקשיי האורגזמה,לעיתעם יש פחדים מפני איבוד השליטה שבאורגזמה [האם אי פעם כן חוית אורגזמה. ]? ,נסי לא להפסיק ולהכיל את ההנאה שב"כאב הטוב",או לעשות קצת הפסקה ולהמשיך ...
    לעיתים גרוי ישיר בדגדגן יוצר תחושה כאילו לא ניתן לשאת יותר את התחושה מאחר והדגדגן מאד רגיש עצבית,אז נסי לתת לעצמך גרוי לא ישיר, אלה סביב הדגדגן...נסי כל דרך,,,אך כל עוד לא תמשיכי הלאה לא תהיה אורגזמה.....וחבל, בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מין עם הגנה
    רון
    06/04/2010

חברה שלי מתחילה לקחת פמינט והיא אומרת שאפשר לשכב כבר בהתחלה אבל שמעתי שכדאי לחכות חודש לפני שמתחילים.. מה דעתכם?

לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין עם הגנה

הוספת תגובה

• שבוע מרגע ההתחלה והיא מוגנת

ד''ר חגית כהנא
    08/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה בעיות
    מיה
    06/04/2010

בסביבות גיל ה-30, 3 ילדים. כבר כמה שנים שיש בעיות בנושא המין. יש יובש, חוסר חשק, עייפות, אני מסוגלת לשכב רק בתנוחה אחת (תנוחת כפית) ואין שיפור במצב.
    רציתי כמה עצות, גם בנושא משחות לבעיית היובש וגם בנושא הפסיכולוגי.
    אני מאוד אוהבת את בעלי ונמשכת אליו.
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    כמה בעיות

הוספת תגובה

• למיה

אורית פס
    07/04/2010

האם ניסיתם להשתמש במסכך?
    מדוע את מסוגלת לשכב רק בתנוחה אחת . ? האם יש כאבים כלשהם בתנוחות אחרות .?
    עצתי, גשי לגניקולוג\ית, לבעיות יובש יש פתרונות רבים ויעילים, אך כדאי לשמוע על כך מרופא שגם בדק אותך.ואולי יחליט לבדוק את הפרופיל ההורמונלי שלך [בבדיקת דם פשוטה],כדי לשלול סיבה פיזיולוגית לירידה בחשק.
    יתכן שהירידה בחשק קשורה לעייפות ולעומסים, כדאי לחשוב על אפשרויות שיקלו עלייך, ומאחר שהבעיה נמשכת כבר מס' שנים גם כדאי לפנות לייעוץ מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי בהרגלי הגמירה
    אני
    05/04/2010

שלום
    אני מגיעה לאורגזמה עי" גמירה ידנית ,ואני רוצה לשנות את זה עם בן זוגי כשאנחנו שוכבים.
    בכך שאולי אתחכך עליו וכל אגמור .שאלה אם זה אפשרי משתי בחינות :
    מבחינת הגוף לקבל שינוי באופן הגירוי שהוא מקבל ?
    וגם איך מבחינה טכנית הכי טוב לבצע גמירה מהסוג הזה ? באיזו תנוחה ? מסככים עניינים ?
    זה ממש חשוב לי ,כי נמאס לי לאונן תוך כדי משגל .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בהרגלי הגמירה

הוספת תגובה

• שכחתם אותי ,<3

אני
    09/04/2010

>3

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולמה לא לקבל את עצמך כמו שאת?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    09/04/2010

את מתארת מצב תקין! רוב הנשים מגיעות לאורגזמה ממגע בדגדגן ולא מיחסי מין מלאים.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגלל שזה יוצר נתק מבן הזוג

אני
    09/04/2010

וזה גורם לחוסר זרימה הרבה פעמים
    והייתי רוצה לנסות את הדרך השנייה .
    זה כמו לאונן לבד ותחושה שאני "מנצלת"את מי שאיתי במקום להתחבר אליו
    לפעמים זה טוב ולפעמים באמת נמאס לי
    הייתי מאוד רוצה לדעת אם זה אפשרי ואיך ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייתכן ואין דרך שנייה...

13/04/2010

פיזיולוגית רוב הנשים אינן מסוגלות לגמור בחדירה, אלא אם כן יש מגע ישיר על הדגדגן (של היד שלך או של בן זוגך לדוגמא). שוב, פיזיולוגית.

האם ניתן לשפר את חוסר הזרימה שאת מתארת בדרכים אחרות? האם ניתן לחבר אותכם באופן טבעי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרוגייט
    עידו
    04/04/2010

שלום,
    היכן ניתן לקבל טיפולי סירוגייט לגייז ע"י מטפלים גברים?

לקביעת תור
    סגירה
    סרוגייט

הוספת תגובה

• סרוגייט לגברים

04/04/2010

יש טיפול ע"י סרוגייט גבר לנשים. השירות ניתן בעבר אך לא היה ביקוש. כיום אין טיפול מוסמך בתחום. אם יהיה ביקוש, יהיה ניתן להסמיך סרוגייט גבר גיי לשם כך.

מי שיגיד לך אחרת - יטעה אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    יוסי
    03/04/2010

שאלות :
    1. דגדגן-איפה הוא ממוקם,ומה צריך לעשות כדי להגיע אליו.
    2. לרדת למישהי-טיפים ועצות
    3.ריעיונות למשחק מקדים מעבר ללעשות ביד וירידה

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ידע כללי

04/04/2010

1. דגדגן - ממוקם בחיבור בין השפתיים הקטנות. הושט היד וגע בו. מה זה השפתיים והיכן הן? תמונה של איבר המין תהייה שווה אלף מילים. כדאי לגגל ולהעמיק הידע. תרתי משמע.

2. לרדת למישהי - גם על זה יש מידע רב ועשיר. כדאי קודם לכן להעמיק ידע בסיסי בקשר למבנה וכן להעמיק התקשורת עם בת הזוג. היא כבר תכוון אותך.

3. רעיונות למשחק מקדים מעבר ללעשות ביד וירידה - להעמיק ידע, לשפר תקשורת, להפעיל דמיון.

מציע לך לקרוא חומר בסיסי כדי לרכוש ידע בתחום חשוב זה, לדוגמא, "סקס עכשיו" של הוצאת בבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זקפה
    א
    03/04/2010

שלום, בן 34, בעל קריירה מוצלחת ומספקת מאד. בעל חיי חברה טובים.
    לאורך שנים בעיה בנושא יחסי המין, הגעתי עם הרבה מאד בחורות למיטה (עד אז הכל בסדר) בכל הקשור לאוננות (לבד או משותפות) יש זיקפה ואני מצליח לשלוט בגמירה. בזה הסתכמו רוב היחסים המיניים עם בנות הזוג הפוטנציאליות. הבעיה היא מהשניה שאני לובש קונדום. האיבר פשוט נופל תוך שניות ללא חדירה. במידה ולא אז יש מייד גמירה. עליי לציין כי יחסית הוא גדול ועבה. ניסיתי קונדום במידה גדולה. הנושא מונע ממני להכנס למערכת יחסים רצינית. כל פעם אני "בורח" כשזה מגיע לרגע האמת בתירוץ אחר. חייב לעשות לזה סוף. לא יודע אפילו למי לפנות. קצת מביך דרך רופא המשפחה. קראתי הרבה בפורום על חרדה וכו'. לא ברור לי אם הבעיה פיזיולוגית או לא. אודה לעצה.

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זקפה

הוספת תגובה

• האם הקונדום אשם?!

04/04/2010

האם באמת העובדה שהאיבר נופל או גומר מהר כאשר אתה שם קונדום מוענת ממך להכנס למערכת יחסים רצינית?

אתה "בורח" כשזה מגיע לרגע האמת בתירוצים שונים, כדי להמנע מהמבוכה אך אולי גם להמנע ממחוייבות. מישהי שתרצה בך לקשר, לא תירתע משפיכה מהירה או זקפה שנופלת לה ובוודאי גם תסכים להגיע ליחסי מין ללא קונדום (לאחר היכרות של מספר חודשים).

הביעה שאתה מתאר אינה רפואית. חרדת ביצוע ושפיכה מהירה הן בעיות שניתנות לטיפול והתייחסות בטיפול מיני, אשר במהלכו גם יעלו נושאים אשר קשורים בבניית קשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בזקפה ביחסי מין
    ראובן
    03/04/2010

אני בן 50
    זקפת בוקר יש לי טובה וקשה אך ביחסי מין לא מגיע לזקה מלאה.
    מה הסיבה? האם יש טיפול?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזקפה ביחסי מין

הוספת תגובה

• בעיות בזקפה

04/04/2010

צריך להבין אם יש הבדל בין מה שקורה בבוקר לבין מה שקורה ביחסי מין. מה קורה כשאתה מאונן?

בהתאם גם ניתן לכוון את הטיפול. כנראה זה קשור במתח, חרדה, לחץ ולאו דווקא בגורמים רפואיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זיקפה
    אמיר
    02/04/2010

אני גבר בן36 גרוש כ4 שנים.בריא ולא משתמש בתרופות לאחרונה הנתקלתי בבעית זיקפה אני בקשר כ3 חודשים עם בחורה שמאוד מושכת ובפעמים הראשונות היה לנו סקס מצוין ולאחרונה אילן לי שום גירוי ואני לא מצליח להגיע לזיקפה ביצעתי בדיקות הורמונים והכל היה בסדר קצת פרולקטין גבוהה מהנורמה והטסטוסטרון 20..הלכתי לסקסולוג.והתחלתי לקחת ויאגרה או סיאליס וכך אני משיג זיקפה ..התחלתי לחשוב שאולי זה חרדת ביצוע וכיום אני הולך לפסיכולוג אולם אני לא רואה שינוי.. יש לציין שאני הייתי בעל תיאבון מיני גבוההוהייתי משיג זיקפה ממגע או נשיקה שהייתה נמשכת הרבה זמן רציתי לדעת איך אוכל לפתור בעיה זאת והאם נגזר עלי להשתמש בכדורים כל חיי שמבחינה כספית אני לא יכול לעמוד בכך

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיקפה

הוספת תגובה

• כנראה חרדת ביצוע

04/04/2010

נסה לברר מדוע לאחרונה הגירוי פחת. מה קורה עם הזיקפה במצבים אחרים, כגון, אוננות.

בבחור צעיר ובריא כמוך, הכדורים עשויים להוות ואביזר עזר בלבד לתקופה זמנית בלבד ולא פתרון קבע. כנראה אכן מדובר בחרדת ביצוע, כפי שחשבת, ועל כן כדאי טיפול סקסולוגי. אין כאן זבנג וגמרנו. זה תהליך. צריך להבין מהיכן זה נובע וכיצד להתמודד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית זיקפה

אמיר
    07/04/2010

אז מה עלי לעשות?איזה טיפול יותר מתאים לי פסיכולוג או סקסולוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול סקסולוגי

09/04/2010

כנס לאתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - יש שם מידע על מטפלים ומרפאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה
    מתוסכל
    02/04/2010

היי, אני בחור בן 24 ובשנה האחרונה אני סובל מבעיה קשה מאוד.
    בתחילת הקשר שלי עם החברה הנוכחית היינו מקיימים יחסי מין תקינים וארוכים, זה היה נמשך לפחות רבע שעה 20 דקות, עד רמה שהיא כבר לא הייתה נהנת כי זה היה שורף לה והיינו מקיימים יחסי מין כמה פעמים בלילה. אולם כיום שנה אחרי יחסי המין שלנו נמשכים בין 30 שניות ל 4 דקות, בפעמים שזה נמשך 4-5 דקות זה מרגיש טוב, הבעיה היא הפעמים שזה נמשך 30 שניות - דקה, כל פעם שזה קורה אני מרגיש רע עם עצמי.

קצת רקע, לפני 8 חודשים בערך באחד מהפעמים שדיברתי עם חברה שלי לאחר הסקס שאלתי אותה מה היא חושבת על הגודל של האיבר שלי בהשוואה לחברים של בעבר והיא אמרה לי את מה שהיא חושבת באמת, שהוא קצת יותר קטן ודק מרוב החברים הקודמים שלה. מאז אני מרגיש לא שלם עם עצמי אני לא מרוצה מהגוף שלי ואני אובססיבבי בנוגע לגודל האיבר שלי. קראתי מספיק כתבות באינטרנט כדי להבין מזה תסמונת הפין הקטן וייתכן מאוד שזה הבעיה שלי אבל כבר כמה חודשים שאני מודע טעות שבתפיסתי, התוודאתי בפני בת זוגתי והשיתפתי אותה בכל הרגשות שלי, היא כל הזמן אומרת לי שזה לא משנה ושהיא מרגישה מעולה ושהיא נהנהת שאני חודר אליה. אבל למרות כל זה אני עדיין מרגיש רע עם הגוף שלי, אני מרגיש שאני מאבד משמחת החיים שלי כי אני רק חושב על זה כל הזמן. אני רק אציין שתמיד היה לי חשוב שהבת זוג שלי תהנה במהלך הסקס וקשה לי להתמודד על העבודה שאני לא מצליח לספק אותה עכשיו.

דרך אגב השתמשתי פעם אחת בתרסיס מאלחש וזה באמת עזר אבל ההרגשה אחרי שהייתי צריך להשתמש בתכשירים כדי לקיים סקס תקין פשוט הייתה נוראית
    אשמח לעצה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• תסמונת הפין הקטן?!

04/04/2010

אתה כותב בפירוש שחברה שלך מרגישה מעולה ושהיא נהנית שאתה חודר אליה (ובטח גם במצבים אחרים). לאחר מכן אתה כותב שקשה לך להתמודד עם העובדה שאתה לא מספק אותה...

אבל אתה כן מספק אותה.

היא איתך לא בגלל גודל הפין (ואני בספק אם הוא חורג מהגודל הממוצע).

אני לא חשוב שאתה צריך תכשירים או מאלחשים להשהיית השפיכה.

אם אתה מרגיש לא נח עם הגוף שלך ו/או עם המיניות שלך, למרות שמבחינה תפקודית הכל תקין, כדאי שתיגש לטיפול מיני ממוקד בבעייה זו. לפני שהעכבר יתפח למימדים של פיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

מתוסכל
    05/04/2010

ייתכן מאוד ואני בתחום הממוצע אולם לפי דעתי יותר קרוב לגבול התחתון מאשר לעליון, אבל אני חושב שמה שמפריע לי יותר זה הנתונים עצמם אלא העבודה שבהשוואה לחברים קודמים שלה אני יותר קטן.

לצערי העכבר כבר התפתח והמחשבות הללו גורמות לי להרגיש לא שלם עם עצמי ולביצועים נמוכים מבעבר (שלא חשבתי על זה) וכמו שכבר אמרתי למרות שדיברתי על זה ויש בשנינו את הרצון לשנות ולשפר את היחסי מין קשה לי להתגבר על המחשבות האלה שלפי דעתי הם הגורמים העיקריים.

בנוגע לפנייה לסקסולוג, מצד אחד אני חושב שייתכן מאוד שזה יכול לזרז את הטיפול בבעיה אבל מצד שני אני לא חושב שאני מסוגל או רוצה לשתך מישהו חיצוני בבעיות הללו שלא בצורה אנונימית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לאורגזמה- למנהלי הפורום
    בחורה
    02/04/2010

שלום,
    אני וחברתי עשינו שיחת בנות שבמהלכה חברתי סיפרה לי שהיא מסוגלת לגמור למשך זמן ממש ארוך ופעם אחרי פעם. אני לעומתה סיפרתי לה שאני מסוגלת לגמור רק פעם אחת כאשר כל הגמירה היא באורך של דקה-שתיים, ובמהלך הדקה הזו השיא הוא אולי 5 שניות. ההסבר שלי לכך שאינני יכולה לגמור מיד שוב, הוא שהמקום כה מגורה, כך ששום מגע לא נעים לי.
    חברתי טענה שאינני מסוגלת לחוות רצף אורגזמות מכיוון שאני לא פתוחה עם המיניות שלי, אולם אני כלל לא מרגישה כך. האם האורגזמה שלי נורמאלית? איך מאופיינת האורגזמה של רב הנשים?

הוספת תגובה

• חברתך אינה צודקת

04/04/2010

האורגזמות שונות זו מזו, והאורגזמה שאת מתארת תקינה לחלוטין.

חברתך מתבלבלת עם לנשים שאינן מסוגלות בכלל לגמור בשל עכבות ופתיחות מינית. את לא כזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצילו
    דני
    01/04/2010

שלום.אני בן 45 התאלמנתי לפני שנתיים. אהבתי ואהבה אותי לאורך כל השנים.
    בשנה האחרונה היו לי חמש מערכות יחסים די רדודות בהן לא הרגשתי את המחויבות הזוגית יחסי המין היו לא פחות ממצויין אך היה לי ברור שהן לא תחזקנה מיים .כמובן שלא היו לי בעיות זיקפה בכלל וכל פעם שנקראתי לדגל הצלחתי להניפו ללא שום בעיה.
    והנה לאחרונה הכרתי מישהי בסטטוס שלי יפת מראה נעימה אשת שיחה היא דיברה עליו ואני דיברתי עליה וכין לבין דיברנו על החיים הכירה את ילדיי הכרתי את ילדיה ומן הרגע הראשון נדלק אצלי הניצוץ שיהפוך לבעירה פעם ראשונה מאז איבדתי את רעייתי.
    והנה אנו במיטה ואני ליד החבל שמניף את הדגל ומגלה משהו עשה קשר והדגל אינו מונף פעם ראשונה לא יחסתי חשיבות פעם שניה נו טוב פאניקה קטנה פעם שלישית היסטריה רבתי בתוך נפשי עלי לציין שהיא חסרת ניסיון כמעט לחלוטין(אני ממש לא) מפרגנת שיחתנו יכולה להיות פתוחה ואנו מכירים כמעט חודש וחצי.שאלותי מתבקשות ולא אשאלן רק אציין שאין לי בעיות בריאות וכנראה הכל בראש
    אשמח לעצתכם החכמה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הצילו

הוספת תגובה

• לדני

אורית פס
    01/04/2010

לעיתים לא יוצא דווקא כשמאד רוצים......נראה שהאשה מאד מוצאת חן בעיניך וההתרגשות לא מאפשרת תפקוד תקין,עם הזמן תתבסס נינוחות והכול יסתדר,בינתיים אתה יכול להיעזר בכדורי ויאגרה\סיאליס ,באם רופא יאות להציע לך מירשם . זה יעזור לך לתפקד היטב כל עוד קיים חשק ואז עם הזמן בהדרגה תוכל להפחית בכדורים ככל שתחוש יותר נוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 'נפילות' אצל בן זוגי
    אורנה
    31/03/2010

שלום,
    יש לי בן זוג כבר 4 שנים אני בת 28 והוא בן 31 , אנחנו גרים ביחד שנתיים ויחסי המין היו נפלאים עד שפתאום התחילו 'נפילות' שקורות לא מעט. הדבר היחיד שהשתנה בזמן האחרון הוא הטיפול התרופתי לדיכאון (שבן זוגי לוקח) ואני לא יודעת אם זה קשור או לא אבל אני מרגישה גם שזה קצת אשמתי כי בהתחלה לחצתי עליו ואולי הוא נלחץ יותר מדי ועכשיו לא מצליח להנות אפילו קצת מחיבוק בלי להיות לחוץ
    אולי טעיתי איך אני מתקנת?

לקביעת תור
    סגירה
    'נפילות' אצל בן זוגי

הוספת תגובה

• לאורנה

אורית פס
    01/04/2010

אכן, יתכן שיש ירידה בחשק המיני כתוצאה מהטיפול התרופתי, וגם יתכן שנלחץ מהלחץ שהפעלת,
    תמיד יש מקום לתיקון,פשוט שתפי אותו כפי ששיתפת אותנו,התנצלי,הדגישי את הגעגוע למין ומגע אתו ללא קשר לתוצאות [כן זיקפה\לא זיקפה ], האריכו את משך המשחק המוקדם, ודברו עם הרופא על אפשרות להחליף לתרופה שלא תפגע בתפקוד המיני . בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה