פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדור ללא חשק
    אתי
    10/05/2010

היי אני בת 19 ואני וחבר שלי יוצאים כבר חצי שנה ואנחנו רוצים לשכב בלי קונדום והוא ביקש ממני שאני אקח גלולות, אני לא יודעת עם זה נכון אבל שמעתי שגלולות עלולות להוריד את החשק זה נכון? איזה גלולות אפשר לקחת כדי שזה לא יקרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדור ללא חשק

הוספת תגובה

• לנטלי

אורית פס
    11/05/2010

עלייך לפנות לרופא גניקולוג שיתאים לך גלולות המתאימות לך לאחר תשאול רפואי.
    לא כל הנשים מגיבות בירידה בחשק בתגובה לגלולות ,בכל אופן ידעי את הרופא שאת חוששת מכך,ואולי תחליטי בסופו של דבר להשתמש באמצעי אחר [ כמו"דיאפרגמה למשל ].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי זה לא פגע...

אתי
    17/05/2010

אני לוקחת פמינט כבר חצי שנה וזה לא פגע לי בחשק המיני...
    תאמת שזה עשה בדיוק ההפך... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשיקה
    מאיר
    10/05/2010

שלום,

מהן המחלות אשר נחתן להידבק בהן כתוצאה מנשיקה צרפתית?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    נשיקה

הוספת תגובה

• מחלות מנשיקה

14/05/2010

ואם תדע מהן המחלות מהן ניתן להדבק - האם לא תתנשק צרפתית?!

תבחר פרטנרים ראויים וראויות לנשיקה ואז השאלה לא תטריד אותך.

בעקרון, יש רשימה ארוכה של מחלות זיהומיות, חלקן מחלות מין, כגון, הרפס ואחרות סתם מחלות מדבקות, כגון, שפעת, סטרפטוקוקוס וכדומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסים עם בעלי
    נגה
    10/05/2010

שלום

אני בהריון שני (יש לנו ילד בן שנתיים וחצי) מתקדם, ואני נשואה 3 שנים. אני אישה יפה ומושכת בת 38, אבל לוקח לבעלי הרבה זמן לגמור. היו מספר מקרים שהפסקנו סקס בלי שבעלי גמר. אני לא מחפשת את העונג שלי אבל אני רוצה שהוא יהנה ונראה שהוא לא. האם הסיבה יכולה להיות שהוא לא נמשך אלי יותר? אני לא חושבת שזה תלוי רק בהריון, זה קרה גם בעבר.
    תודה מראש
    אריאלה

לקביעת תור
    סגירה
    יחסים עם בעלי

הוספת תגובה

• לאריאלה

אורית פס
    11/05/2010

ראשית ,אין רע בכך שתחפשי גם את העונג שלך.
    באשר לבעלך ,נראה שיש לו נטיה לשפיכה מעוכבת ,ז.א. לוקח לו זמן רב להגיע לאורגזמה,אך לא ברור מה זה "הרבה זמן " כפי שציינת,בכל אופן פניה לטיפול מיני יכולה לעזור ,ואין הדבר קשור לכך שהוא לא נמשך אלייך יותר, או שההריון דוחה אותו.
    האם ניסית לדבר אתו על כך ,ואיך הוא מבין זאת? כדאי לתקשר על כך לפני כל פניה שהיא לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבר מין נשי
    רות
    10/05/2010

שלום

רציתי לדעת אם הדגדגן הוא בפנים זה תקין? גם אם בעבר אני זוכרת שהוא היה חיצוני?

ממש חשוב לי לדעת , אני לא מאוננת ולא נוגעת הרבה באיבר המין
    אבל לא מזמן רציתי לבדוק וגיליתי שאין לי גירוי בדגדגן זה מקום רגיש יותר אבל לא מגרה בצורה שכולם מדברים ושאפשר להנות מזה..

גם אציין שלא קיימתי יחסי מין, בת 22.

זה בסדר? יכול להיות בגלל שלא נגעתי באזור שנים ולא קיימתי יחסי מין זה השתנה?
    אני זוכרת מגיל צעיר יותר 14 ככה שנגעתי היה גירוי בדגדגן וגם לפי זיכרוני הוא היה בחוץ ועכשיו זה בפנים כזה מוזר
    ...
    אשמח לתשובה בנושא,
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    איבר מין נשי

הוספת תגובה

• לשלי

אורית פס
    11/05/2010

הדגדגן ממוקם בסופן של השפתיים הקטנות,גודלו כאפון ובזמן עוררות מינית הוא מזדקף וגדל ואז נסוג אל מין כיפת עור המכסה אותו. קשה להסביר ונסי לבדוק שוב עם מראת יד ,או לשאול גניקולוגית לגבי מיקומו. גם עיון במדריך מין יועיל .
    לסיכום- הדגדגן חיצוני מבחינה אנטומית, ובמגע עצמי תוכלי לבדוק מה כן מעורר אצלך גרוי ,זה לא חייב להיות כמו אצל כולם, אם כי בעיקרון ,הדגדגן הוא האבר הכי מעוצבב בגוף האשה [או גוף הגבר ].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילוח שיער ערווה עבור החבר
    סטודנטית
    10/05/2010

שלום רב,
    אני וחבר שלי מקיימים יחסים אך לא יחסי מין מלאים(ללא חדירה).
    לחבר שלי יש ניסיון מיני עצום, כך שהיו לא המוני בחורות וניסיון מיני עשיר.
    בזמן שהוא נוגע לי באיבר המין בידו, אני מרגישה שהוא היה רוצה שזה יהיה מגולח לגמרי.
    למרות שאני גוזרת כמה שאפשר ומגלחת מסביב ומשאירה משולש "טבעי", כבר קרה שפעמיים הוא ציין לפני , כביכול רמז לי ,שאני צריכה לגלח הכל.(בדרכים עקיפות כמו איך את מורטת? האם מרטת הכל?.....)
    אחרי שהסברתי לו, שיש סיבה שהמקום מוקף בשיער וכי זה יכול לגרום לזיהומים ופיצעונים, הוא לא אמר דבר. אך אני עדיין חשה שזה מפריע לו.
    מה עליי לעשות? האם לרצות אותו ובכך להסתכן בגירודים ופיצעונים וזיהומים, והאם זה מקובל בחברה שלנו היום שמגלחים הכל?!? כי לדעתי, רק בחורות בפורנוגרפיה מגלחות הכל, או שמא אני טועה?

מודה מראש על התשובה

הוספת תגובה

• עשי מה שבא לך

תותי
    10/05/2010

תעשי מה שנראה לך ומה שטוב לך.
    אל תעשי משהו שלא תהיי שלמה איתו, או אם נראה לך שהוא לא יעריך את זה.
    אם בא לך לעשות לו טוב, יאללה לכי על זה, גלחי ובזהירות, שימי על זה אלוורה,
    לא קרה כלום.
    אולי זה יעשה טוב לשניכם, הוא יהנה ממך חלקה ואת תהני מההנאה שלו.
    אם את לא שלמה עם הרעיון - אז תגידי לו שככה נוח לך וככה את אוהבת.
    ולא קשור לשחקניות פורנו, כל אחת עושה מה שנראה לה.
    העיקר שזה לא יהיה האישיו שיפגע לכם בסקס..
    תהנו ! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילוח שיער ערווה

אורית פס
    11/05/2010

אולי כדאי לפתוח את הנושא יותר ולא רק ברמזים לפני שתחליטי על הסרת שיער מלאה, משאלותיו את מסיקה מסקנות אך הוא לא ביטא עמדה שלילית כלפי הסרה חלקית, ואולי כבר השתכנע מהסברייך לגבי הבחירה שלך.
    את לא חייבת לרצות את החבר בכל דבר וענין אלה היכן שמתאים ונכון לך.
    אכן ,יש סיבה לשיער וככל הידוע לי רופאים אכן אינם ממליצים על הסרה מלאה של שיער הערווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטוח...?
    מתלבטת
    10/05/2010

עד לפני שלושה חודשים נטלתי דרך קבע גלולות למניעת הריון במשך כשנה וחצי. הפסקתי כי הרגשתי לא טוב אז הרופא החליף לי אותן והתחלתי לפני שלושה ימים לקחת סוג אחר. ברור שבשבוע הראשון (לפחות) של החפיסה הראשונה אני לא מוגנת לכן השתמשנו בקונדום. אבל, כשהוא גמר פתאום הוא אמר שנראה לו שזה לא ישב טוב, שזה משוחרר מידי... שנינו חוששים מאד, למרות שלא היה חור והקונדום לא נפל, רק היה רופף. יש חשש?

לקביעת תור
    סגירה
    בטוח...?

הוספת תגובה

• לא ניתן לדעת מהפרטים

14/05/2010

דלף או לא?

במקרה של חשש ניתן להשתמש בגלולת היום שאחרי.

תהנו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעת גלולת עך החשק המיני
    שרית
    10/05/2010

שלום,

אני נוטלת מינולט מזה מספר חודשים ושמתי לב שמאז שהתחלתי ליטול את הגלולות חלה ירידה בחשק המיני שלי. עליי לציין שללא גלולת אין לי שום בעיה עם חשק מיני כלל.

האם יש קשר בין גלולות מינולט לירידה בחשק המיני?
    והאם החלפת גלולה תשנה את המצב?

אודה להתייחסותכם.

לקביעת תור
    סגירה
    השפעת גלולת עך החשק המיני

הוספת תגובה

• כדאי לך להתייעץ עם הרופא/ת נשים שלך

נועה
    12/05/2010

לשותפה שלי היתה בדיוק אותה בעיה והחלפת הגלולה סייעה לה...

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטזיה בשלישיה -
    eubh
    09/05/2010

לפני מספר חודשים הכרתי מישהי מדהימה (אני גרוש בן 35) ומערכת היחסים ביננו נפלאה. נודע לי ממנה שבעבר היא השתתפה בסקס עם שני בחורים שאחד מהם היה חבר שלה. מאז יש לי פנטזיה לעשות את זה איתה עם עוד בחור ואיני מוצא מרגוע לכך. אני חושש שגם אם תסכים לעשות זאת איתי ועם מישהו נוסף זו תהיה סופה של מערכת היחסים ביננו כי אני מאוד קנאי ולא אהיה מסוגל לראות מישהו מזיין אותה או אותה מוצצת למישהו אחר - לא שווה את הסיכון של לאבד אותה ולסיים קשר מופלא.

אני חושב על זה כול יום וכול כך הרבה עד כדי כך שזה מפריע חי בעבודה - זו פנטזיה מחרמנת מאוד אפילו יותר מאשר לראות את עצמי עם עוד שתי בחורות.

מה דעכם? האם בכול זאת לבקש ממנה להגשים את הפמטזיה? או אולי לנסות עם זוג אחר או אפילו עם נערת ליווי וחבר רק שאדע שזה מאחורי ומימשתי את הפנטזיה? האם פשוט לוותר ולהמשיך לחלום? איך אפשר להפטר מהפנטזיה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיה בשלישיה -

הוספת תגובה

• שלישיה הלכה למעשה!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    10/05/2010

אין כל ספק שמבחינה מינית מצויה החברה שלנו במצב של דמדומים. מצב של מבוכה ותהייה באשר למין בכלל ובאשר להעדפות המיניות בפרט. דברים שהיו מאוד מוגדרים עד לפני לא מעט שנים באשר למה נכון ומה לא נכון, מה מותר ומה אסור, מה מקובל ומה לא מטשטשים. היום הכול בתווך, קורם עור וגידים ומקבל הגדרות מחודשות. אין זה תהליך קל להיחלץ מהמגבלות והסייגים אליהם הודרכנו והוכשרנו במסורת החברתית.
    כבר כתוב במקורות:"טובים השניים מן האחד"!
    אך עם כל הכבוד למקורות, במחקר שנערך במסגרת המבצע חבר מביא חבר או אחד+אחד חינם, יש לא מעט זוגות המנסים לחוות, ולו לפעם אחת, סקס בשלישיה.
    כבר בשנות השמונים בארה"ב ובקנדה (דו"ח קאהן) הסתבר כבר אז שהרבה נשים בחרו במקום השני של העדפות המיניות להיות במיטה עם שני גברים. אצל הגברים זו הייתה שאלה "מיותרת" כי רבים קפצו על המציאה. כפי שמוזכר בסקר, כאשר מדובר בשניים בני המין השני יש התלהבות בעוד שכאשר מדובר באחד שמצורף מאותו מין, אצל נשים יש יותר גמישות, אך אצל גברים יורדת ההתלהבות כמעט תרתי משמע. כפי שציינתי, בעלך נמצא במיעוט, אך מיעוט נורמטיבי ונורמאלי.
    בשנת 2005 נערך סקר נוסף שאלו תוצאותיו:
    מסתבר ש-15 אחוז ממשתתפי הסקר גיוונו לפחות פעם אחת בחייהם את חיי המין שלהם באמצעות סקס בשלישיה (או יותר). אלופי העולם בתחום הם דווקא האוסטרלים, ש-28 אחוז מהם הצהירו על התנסות שכזו. אחריהם מצטיינים בתחום: האיסלנדים, הניו זילנדים והדרום אפריקאים (26 אחוז), האמריקאים (24 אחוז) והנורווגים והקנדים (23 אחוז).
    ומי העמים הצנועים ? כרגיל, ההודים מנצחים במבחן, עם 4 אחוזים למנאז' א-טרואה. צנועים נוספים: היפנים והטיוואנים (6 אחוז) והויאטנמים (7 אחוז).
    אנחנו, לעומת זאת, חובבים סקס בשלישיות, עם 20 אחוז מהנשאלים הישראלים שהצהירו על התנסות בפעילות הזו......רק לא היה מחקר על כמה דוברי אמת...(כנסו בי!!!)
    אכן הוספת גבר נוסף למשחקי האהבה שלכם יכול להעצים את הגירוי והחוויה המינית. אבל צריך לקבוע מראש חוקים, וקודים אשר יאפשרו לשני בני הזוג להפסיק ולצאת מהסצנה, מבלי שהניסיון יביא לאסון! לשיקולך!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטזיה בשלישיה

eubh
    10/05/2010

עידן שלום

אני מצטער אבל ממש לא ענית לי כי מלכתחילה ברור שבסופו של דבר העניין נתון לשיקולי.
    כפי שכתבתי מצד אחד אני מאוד קנאי ולא אהיה מסוגל לראות מישהו מזיין אותה או אותה מוצצת למישהו אחר. מצד שני, הפנטזיה אינה מרפה ממני ומעל הכול אני רוצה להמשיך במערכת היחסים הזו.
    האפשרויות שלי הן:
    1. להצטרף לזוג אחר (מאוד קשה למצוא)
    2. להזמין נערת ליווי + חבר (קל לביצוע אבל בחיים זה לא אותו דבר)
    3. לעשות זאת עם החברה שלי (הכי מגרה שיכול להיות) (+לקבוע מראש חוקים וקודים כפי שציינת וגם זה בעייתי) ולהסתכן בסיום היחסים - לא מוכן להסתכן
    4. להפסיק לפנטז – בלתי נשלט

האם תוכל להמליץ על מערכת חוקים וקודים?
    לאור האמור לעיל – מה המלצתך?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם
    חביב
    09/05/2010

שלום,
    יש לי חברה אך מידי פעם אני נהנה מאוננות עם גירוי אנאלי, זה עושה לי נעים.
    האם זה אומר שאני הומו?
    2 - היום אוננתי באופן אנאלי ולאחר מכן שמתי לב שיצא לי קצת דם עם מין משהו שנראה כמו פיסת בשר קטנה מדממת.
    אני ממש מתבייש שמישהו יידע על ההרגל הזה שלי, ואני לא יודע אם אני צריך ללכת לרופא.
    אולי פשוט אני יכול לקחת אנטיביוטיקה כדי למנוע זיהום?

לקביעת תור
    סגירה
    דם

הוספת תגובה

• חביב שלום,

ד``ר עידן מיליצ`ר
    10/05/2010

הרבה גברים נהנים ממגע בפי הטבעת וזה לא עושה מי מהם הומו, כך שאל חשש באשר להעדפות המיניות שלך.
    מעבר לזה, באשר לדימום, יהייה נכון שתפנה לרופא פרוקטולוג ע"מ לשלול טחורים או כל דבר אחר.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות
    מישהי
    09/05/2010

שלום,
    אשמח לקבל ייעוץ. יש לי חבר שנתיים ואני מאוד אוהבת אותו ומרגישה שהוא האחד שאיתו ארצה להקים משפחה. הבעיה שלי נעוצה בכך שלחבר שלי יש איבר מין בגודל של 12-13 ס"מ, ואני לא מפסיקה להשוות את הסקס איתו לסקס עם האקס שלי- שאיבר מינו היה באורך של 18 ס"מ.

אומרים שהגודל לא קובע, אבל לי הוא משמעותי... אנחנו לא יכולים לנסות הרבה תנוחות כיוון שאיבר מינו קצר מדי... וחסרה לי התחושה של האיבר שממלא אותי... כמובן שאנחנו מנסים דברים אחרים- ואפילו רכשנו כמה צעצועי מין לשם הגיוון.

אני ממש לא מתגעגעת לאקס שלי, הייתה לנו מערכת יחסים שמושתתת על מריבות ובכי, וזה ממש לא העניין... אבל תמיד כשאני וחבר שלי מגיעים לאקט עצמו של החדירה...משהו קצת חסר לי.
    המחשבות על כך מתסכלות אותי מאוד וכמובן שאני לא יכולה לשתף בהן את החבר היקר שלי.

אשמח לשמוע את דעתכם.

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• אולי הגודל קובע, אבל עד כמה?!

14/05/2010

גודל איבר המין של החבר שלך תקין לחלוטין ובטווח הממוצע. ממש נורמאלי. אין בעייה בתנוחות עם איבר בגודל זה, כל עוד יש תקשורת ודימיון בריאים.

אם למרות האהבה הגדולה שיש לך כלפיו - זה הדבר היחיד שמפריע לך בקשר ואת עושה השוואות לחבר הקודם שלך - כדאי שתגשי לטיפול. טוב שבינתיים לא שיתפת אותו, כי חבל שהוא יפתח דימוי עצמי נמוך ויאבד את בטחונו העצמי בשל כך.

ואם מבחינתך הגודל כן קובע - תחפשי זיין ולא חבר. ודי לחכימא ברמיזא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן זוגי לא מקיים איתי יחסי מין כבר
    מירי
    08/05/2010

שלום,

אולי תוכלו לעזור לי אני אישה בת 31 בזוגיות שניה יש לי ילד בן 11 ותינוקת בת 3.5 חודשים
    בן זוגי מבוגר ממני ב-21 שנה.
    מלפני שנה וחצי שעלה עניין ההריון בן זוגי מתרחק ממני באופן אינטימי אציין שההריון היה הזרעה מכיוון שהיה לבן זוגי בעיה עם הזרע הוא הייה צריך השבחה.
    במהלך ההריון הייתי צריכה להתחנן בכדי לשכב עימו וזה הייה מגיע לדמעות כאשר הוא לא הייה מגיע לזיקפה מכיוון שחשבתי שהוא פשוט נגעל ממני בגלל שהשמנתי במהלך ההריון
    כל התקופה הזו עד עכשיו קיימנו יחסי מין רק 3 פעמים וגם כל הפעמים הללו היו יוזמות שלי אחרי תחינות רבות דיונים בנושא למה הוא לא רותה לשכב איתי ואז כאילו להשתיק אותי הייה שוכב איתי
    אני אוהבת אותו ואני יודעת שהוא אוהב אותי אני מדברת איתו פתוח על הנושא אך הוא משיב פני ריקות בתשובות סתמיות כמו אין לי מושג למה אני לא יכול לתפקד איתך במיטה
    אני כל הזמן מבקשת ממנו שילך לרופא או ליועץ כלשהו בכדי לברר מה הבעיה אבל הוא מסיבה ששמורה רק לו אינו הולך ולא מטפל
    כיום אני ממש מתוסכל כבר אני לא יודעת איך לפנות אליו ושלא נדבר על זה שאני פגועה ומתחילה לחשוב שפשוט הוא אינו נמשך אלי יותר
    אני מאמינה שהוא לא בוגד בי או שיש לו אישה אחרת
    אז מה הבעיה???. האם זה נורמלי?? מה אני יכולה לעשות בכדי לשפר את המצב
    אני אציין שהוא מאונן באופן קבוע מול פונוגרפיה באינטרנט ואני מודעת לכך ובגלל זה עוד יותר מחזק את תחושתי שהוא פשוט לא נמשך אלי פיזית
    אודה על התייחסות.

הוספת תגובה

• גם בעלי לא מירי אותה סיטואציה

ורד
    10/05/2010

למירי בעלי ואני היינו בהריון לפני 9 חודשיים ילדתי
    ולבעלי אין זיקפה כבר אנחנו מקיימים יחסי מין מלאים ופעם ב...הוא גומר
    העניין הוא שהיה לו את העניין הזה גם עם האקסיות שלו
    שהוא לא גמר יותר ממס' פעמיים ספורים
    אני כיום עובדת על דיאטה מנסה להפגש עם חברות ליצור קשרים חדשים
    עושה כושר גופני ועושה לו הרבה פוזות וטיזינג מתלבשת סקסי(מנסה להזכיר לו)
    זו עצה ממני
    באהבה רבה ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירי

אורית פס
    11/05/2010

מצער לשמוע שבו הזוג מתעקש בסירובו לפנות לטיפול ובכך משאיר אותך לבד עם הבעיה ,כאשר הוא מצידו מצא פתרון לא יעיל דרך אתרי פורנו שעוד יותר מרחיקים ביניכם.
    מה שניתן לעשות זה שתפני את לייעוץ מיני ודרכך תיעשה עבודה לשנוי [אך כמובן שזה פחות יעיל ],אולי בהמשך יאות להצטרף אלייך לאחר שיבין שאת רצינית בענין טיפול.
    אני מבינה שהמצב קשה ומשאיר אותך התחושת בדידות ואולי תחושת דחיה מצידו .ובטיפול תקבלי תמיכה ריגשית וכן חשיבה משותפת לגבי שיפור . בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה.
    אנונימית
    07/05/2010

חברה שלי ישבה לי על איבר המין עם האיבר מין שלה ,היינו עם בגדים - היא עם תחתונים ומכנס ואני עם בוקסר חופשי ומכנס. יצא מצב שגמרתי וגמרתי בדיוק באיבר המין שלה ,והזרע כן נגע שם ,אבל היא הייתה עם תחתונים כמובן ומכנס. יכול להיות שקרה משהו? דחוף לי.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה.

הוספת תגובה

• לאנונימי

אורית פס
    07/05/2010

לא, לא קרה כלום ואין סכנת הריון אם שניכם הייתם לבושים כפי שתארת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וירוס הפפילומה
    אייל
    07/05/2010

שלום לך, אני צריך את עזרתך.
    בזמן האחרון חברה שלי התחילה להתלונן שבלי שום סיבה יש לה הפרשות כמו של מחזור גם לא בתקופת המחזור. החלטנו שהיא תילך להיבדק ובאמת זה מה שהיה , היא הלכה לבדיקה אצל רופא והוא אמר לה שהוא רואה תאים לא ברורים בבדיקה והעביר אותה לרופא אחר לביקה, הרופא השני אמר לה שכנראה יש לה את וירוס הפפילומה. אבל הוא לקח בדיקה והעביר למעבדה.
    ברגע שהיא שאלה איך יכול להיות לה הדבר הזה, הוא אמר לה חד משמעית שזה נבע ממני. ( אני מזכיר זה עדיין לא בטוח שיש לה את הווירוס)
    הוא אמר שבמידה והווירוס אכן קיים , אני הוא זה שהדביק אותה, והוא הסביר לה שכנראה פעם שכבתי עם בחורה אחרת ונדבקתי, או שבמהלך התקופה שאני איתה בגדתי ונדבקתי.

עכשיו השאלות שלי הן:
    1. האם אני (הגבר) יכול להידבק מווירוס ע"י קיום מין אוראלי בלבד? - שהבחורה יורדת לגבר. לא להפך!
    2.אני וחברה שלי מקיימים כבר שנתיים וחצי בערך יחסי מין מלאים, ללא קונדום. האם הגיוני שהווירוס תקף רק עכשיו ? בתקופה של החודש האחרון?
    3. במידה ויש את הווירוס, מה ניתן לעשות? גם היא, וגם אני ... לצורך טיפול.
    4.האם יש בעייה להביא ילדים ברגע שהווירוס קיים? .

תודה רבה!!!! אייל

לקביעת תור
    סגירה
    וירוס הפפילומה

הוספת תגובה

• וירוס הפפילומה

14/05/2010

כדאי קודם כל לחכות לתשובות המעבדה...

סרטן צוואר הרחם הוא הסרטן השני בשכיחותו בקרב נשים ומהווה גורם תמותה שלישי מבין מחלות הסרטן בקרב נשים. מעל 70% ממקרי סרטן זה נגרם בשל זיהום וירוס הפפילומה האנושי ((HPV). וירוס זה שכיח וקרוב ל- 80% מהנשים נדבקות בו במהלך חייהם, במיוחד עד גיל 26. למרות שוירוס זה מאוד נפוץ, חלק מן הנדבקים בו כלל אינם מודעים לכך, שכן בחלקם הוא חולף מעצמו ללא סימנים.

יכול להיות שהיא נדבקה בוירוס מחבר קודם והוא היה רדום.

ובאשר לשאלותיך :
    1. האם אני (הגבר) יכול להידבק מווירוס ע"י קיום מין אוראלי בלבד? - שהבחורה יורדת לגבר. לא להפך! בהחלט כן. אם כי נפוצה יותר הדבקה מאיבר מין למישנהו.
    2.אני וחברה שלי מקיימים כבר שנתיים וחצי בערך יחסי מין מלאים, ללא קונדום. האם הגיוני שהווירוס תקף רק עכשיו ? בתקופה של החודש האחרון? יכול להיות. אם כי יכול להיות שהיא נדבקה קודם והוא היה רדום.

3. במידה ויש את הווירוס, מה ניתן לעשות? גם היא, וגם אני ... לצורך טיפול. - זה וירוס. זה לכל החיים. צריך מעקב בלבד והסרה אם הוא לא רדום. כפי שכתבתי - 80% מהנשים מעל גיל 26 נשאיות!

4.האם יש בעייה להביא ילדים ברגע שהווירוס קיים? כאמור, 80% מהנשים וכו' - הרי ברור שיש להם ילדים בריאים. על כן התשובה לשאלתך היא - שאין בעייה. אם יש מודעות והוירוס לא פעיל, אפשר גם לידה רגילה. אם הוא פעיל במהלך ההריון - קיסרי. כל מקרה לגופו. די לצרה בשעתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פין שעומד כלפי מטה
    קובי
    06/05/2010

שלום
    רציתי לדעת אם זו בעיה שאלתי גם בפורום אורלוגיה
    כאשר הפין שלי עומד הוא עומד כלפי מטה הייתי אצל רופא והוא אמר שיכול ליהיות שבנות הזוג גם יותר נהנות כך אבל זה דבר שסקסולוג יידע יותר טוב
    רציתי לדעת האם זה נכון?
    אני חושב לעשות ניתוח כי מבחינה אסטית זה מפריע לי לדימוי העצמי אך אם הדבר הינו נורמלי אולי אני לא אעשה
    מה דעתכם? האם באמת פין שעומד מטה הוא אותו דבר או יותר טוב או פחות טוב האם זה נורמלי?
    הדבר לא הפריע לי לקיום יחסי מין ולפעמים גם קיבלתי פידבקים טובים והרגשתי שהבחורה נהנית אבל אני לא יודע בבירור אני מאוד מבולבל ומתוסכל מזה..
    אציין שהפין עצמו מתעקל שמאלה אך כולו במצב שהוא "עומד" הוא מכוון כלפי מטה כולו
    הוא אכן גדול וקשה אך הוא נמצא כלפי מטה..מה גם שלמרות שהוא קשה אני יכול להזיז אותו טיפה
    אם אני לא טועה שפין עומד אי אפשר להזיז אותו לא כך?
    אני מאוד מבולבל אני אשמח לתשובה מפורטת
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    פין שעומד כלפי מטה

הוספת תגובה

• זה נורמאלי לגמרי

07/05/2010

שלום
    לא הייתי נותן לסכין להתקרב אל הפין שלך. מספיקה פעם אחת בברית המילה...

הזווית של הפין יכולה להשתנות בין גבר לגבר ובחורה תהנה בעיקר בגלל מה שמחובר אל הפין ולא בשל זוויתו. עובדה שזה גם מה שקרה בעבר. הפין גמיש בבסיסו ועל כן מה שאתה מתאר תקין לגמרי.

לא חייבים ניתוח בשביל לשנות ולשפר דימוי עצמי. את זה ניתן לעשות גם בטיפול סקסולוגי. מה שבטוח הוא ש זה פחות כואב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בעת קיום יחסי מין
    ענבר
    06/05/2010

לפני חמישה חודשים ילדתי ואני עדיין סובלת מכאבים חזקים בעת קיום יחסי מין(ולכן אנחנו בהפסקה כבר חודש)הייתי אצל רופאת נשים שלי (פעמים)והכל תקין מבחינתה.מה עושים?!

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעת קיום יחסי מין

הוספת תגובה

• האם אתם משתמשים בחומר סיכה?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    07/05/2010

האם עברת לידה רגילה? חתך חיץ הנקבים? האם את מניקה?

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיניות לאחר לידה

07/05/2010

ההתרגשות מהלידה כבר חלפה ומתברר שהאורח החדש נשאר לתמיד, אבל מי שנעלמו או נפגעו קשות הם חיי המין. עברה יותר מחצי שנה ובכל זאת החיים בכלל וחיי המין בפרט לא חזרו לסדרם. משהו לא בסדר.

בין הגורמים הרבים המשפיעים על התפקוד המיני לאחר לידה ניתן למנות שינויים הורמונאליים וגורמים גופניים, כגון, שינוי במשקל ומבנה הגוף, צורת הלידה (רגילה או קיסרית), שימוש באפיזיוטומיה (חיתוך חיץ להרחבת תעלת הלידה), הנקה, היסטוריה רפואית קודמת ועוד. לגורמים נפשיים משקל לא פחות חשוב ואולי אף רב יותר והם כוללים עייפות, שינוי בדימוי עצמי ונשי, ושינויים במצב רוח, החל מדכדוך קל ועד לדיכאון לאחר לידה. כל אלו מובילים לכך שעובר זמן מה מהלידה עד החזרה לחיי מין מלאים. זה נורמאלי לחלוטין.

עם זאת, אם לאחר מספר חודשים החשק לא חזר, האורגזמה לא שבה, עדיין כואב, או קיים שילוב של כל אלו, זה לא תקין. ניתן לשפר. אפילו אם התקשורת בינכם היתה ונותרה מצוינת ואתם מדברים על זה, עדיין חלקים אחרים עשויים להתקלקל בדרך.

ראשית, חשוב לדעת שלוקח זמן עד שחוזרים לקיים יחסי מין מלאים. זה טבעי וזה גם עולה ממחקרים רבים, על כן הרגישו חופשיים לקחת פסק זמן. לא יותר מדי זמן. רוב הנשים חוזרות לקיים יחסי מין מלאים ללא כאבים לאחר כ- 6 שבועות ורובן שבות לחוות אורגזמה לאחר כ- 12 שבועות מהלידה.
    הזמן משחק תפקיד חשוב בחזרה לשגרה, אך כנראה מה שחשוב יותר הוא מה שמתרחש במהלך הזמן, שכן 30% מאותן נשים שחזרו לקיים יחסי מין מהר יחסית דיווחו על כאבים בחדירה, לעומת 17% בלבד מאלו שחיכו יותר זמן. 4% מהנשים תיארו את הכאב עז עד כדי עוצמה שלא אפשרה להן להנות מיחסי המין, אם כי לאחר חצי שנה לא נותרו נשים עם כאב עז. ברוב המקרים הכאב היווה סיבה עיקרית להימנעות מחדירה.

הגוף של היולדת הטרייה אינו אותו גוף. גם אם היולדת לא עברה ניתוח קיסרי וגם אם מדובר בלידה קלה, ללא סיבוכים וחתכים מיותרים. בלידה עצמה יש הרחבה של פתח הנרתיק לדרגה שראש של תינוק מצליח לעבור בו, מה שגורם מתיחה מקסימאלית של השרירים בתעלה. במקרה של אפיזיוטומיה (הרחבת פתח הנרתיק על ידי חיתוכו לשם הקלה על יציאת התינוק), או אם התרחש קרע ספונטני תוך כדי יציאת התינוק בתעלת הלידה, מבצעים תפר או מספר תפרים באזור עם סיום הלידה. לעיתים התפר עשוי לגרום להצרת הנרתיק, וחדירה שהייתה קלה ובטוחה בעבר הופכת להיות למכאיבה. לעיתים התפר גורם לחתך להתאחות לא כראוי או ללחוץ על עצב באזור. לעיתים מתפתח לעיתים מתפתחת צלקת גסה (קלואיד). לעיתים החתך או הקרע עצמם עשויים לפגוע בעצבוב. באותם מקרים הכאב עשוי להיות כרוני בכל פעם שיש מגע באזור. אלו דברים שקל לפספס בבדיקה גינקולוגית שגרתית שלאחר לידה, אך כאשר קיימת מודעות ניתן לאתר את מקור הבעיה ולבצע תיקון קל, אשר ימנע הופעת הכאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה