פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נער מודאג ! טיפות חשק
    קובי
    21/04/2010

שלום.
    לחברה שלי ירד החשק בצורה משמעותית והיא שקלה בשימוש לטיפות חשק.
    מה אתם אומרים על העניין האם זה פוגע ? תורם ? מאיפה לקנות וכ''ו.
    אני מודאג מכיוון שקשר לא יכול להיות יציב לפי דעתי וגם לפי דעתה שהרצון למין יורד הקשר
    לאט לאט ניהיה משעמם ופגום. אשמח אם תסבירו לי יותר על הדבר ומאיפה לקנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נער מודאג ! טיפות חשק

הוספת תגובה

• אין כזה דבר טיפות חשק

27/04/2010

זה לא פוגע ולא תורם. אין כזה דבר ותזהר משרלטנים שמנסים למכור לכם מקסמי שווא.

צריך לברר מדוע הרצון למין ירד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מתוצאה שלרדת לאישה יכולים ....
    דוד
    21/04/2010

יש לי חברה והיא רצתה שאני ירד לה ואמרתי לה שלא כי אני מפחד ממחלות מין קשות
    השאלה שלי היא האם מתוצאה של ירידה לבחורה אני יכול לקבל מחלות קשות..
    (אם יש מחלות אז אם היא שוטפת את המקום זה מפחיט את הסיכויים?)

הוספת תגובה

• מחלות מין ממין אוראלי

27/04/2010

אפשר להדבק ממחלות מין כשיורדים, אבל זה דו כיווני. גם היא יכולה להדבק ממך.

אם אתם בני זוג קבועים ונבדקתם למחלות מין, הסיכוי זניח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע
    גארי
    21/04/2010

אני סובל מחרדת ביצוע על רגע רגשי(אין לי בעיה פיזית)
    איך ניתן לשבור את מעגל הקסמים הנוראי שאני שבוי בו.
    כל נסיון מביא אותי ל"שיתוק" ולכן אני נמצא בלולאה אינסופית.

אני יודע שאם אצליח מספר פעמים הבטחון יחזור אלי ואז אני מסודר.
    אבל אני נמצא בהרגשה שאני לא מצליח ואיני מצליח לנתק את מחשבות האי הצלחה ומכאן הכשלון.

האם יש "קסם" שיפיג את החרדה שתפיג את הקפאון ??
    האם כדור מסוג "קלמרבין" יכול לעזור?

לקביעת תור
    סגירה
    חרדת ביצוע

הוספת תגובה

• אין קסם...

21/04/2010

זו השאלה הנפוצה ביותר בפורום - מה עושים עם חרדת הביצוע. אין פתרון קסם. הרעיון הוא לגרום לרצף התנסויות חיוביות (לאו דווקא עם חדירה), אשר ישפרו את הבטחון העצמי. טיפול מיני עשוי לזרז זאת ולשפר את ההתמודדות. כדורים נוגדי חרדות אינם מומלצים כשלב ראשוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה ובבקשה לא לדלג עליי
    מישהי שדואגת
    21/04/2010

שלום.
    אני בת 25 ובעלי בן 33, בעת קיום יחסי המין אני מרגישה כאבים בצד ימין בבטן התחתונה.
    יש לי תור לרופאת הנשים בעוד כמה ימים, רציתי לדעת מה זה כבר יכול להיות?? האם זה משהו רציני?
    תודה על התשובה
    ואודה לכם אם תענו לי בהקדם

הוספת תגובה

• בדיקה

21/04/2010

תצטרכי להמתין לפגישה, שכן יש שאלות רבות שאמורות להשאל לגבי אופי הכאב, מיקומו וכמובן הבדיקה הגופנית. עצם העובדה שזה קיים רק ביחסי מין יכולה קצת להרגיע אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה יהיה עם חרדת הביצוע שלי?
    אימפו-נימפו
    19/04/2010

מקווה שאני שואל במקום הנכון ושאלות נכונות...

אני בן 32, שכבתי עם לא מעט נשים בחיי, אבל גם לא הרבה.
    במרבית הפעמים לא עמד לי בפעמים הראשונות, לעתים זה נמשך גם לא מעט זמן.

היום אני כבר רגיל לזה שבפעם הראשונה שהתחתונים יורדות עם בחורה חדשה, כמעט בוודאות אצטרך להודות בפניה שיש לי בעיה, שחולפת כאשר אני מרגיש בנוח. מין ביישן שכזה, או ביישן מין.
    לרוב זה מאוד מפתיע אותן, כי אני לא כל כך ביישן וגם אין לי סיבה להיות.
    עם בחורה שאני יוצא איתה לאורך תקופה זה עוד בסדר, היא סובלנית ואני יודע שזה יעבור וישתפר, אבל בסטוץ זה ממש מבאס. בעצם, אני די נמנע מסטוצים בגלל זה ומרגיש שאני מפסיד.

ברור לי שזה מתוך חרדת ביצוע, מתוך תחושה שאולי זה יקרה לי ואני חושב על זה יותר מדי, ומתוך חשש שאולי אני לא עושה את מה שנעים לה, לא עונה על הציפיות, שהיא לא מבינה מה בעצם אני עושה ולמה פתאום לא עומד לי. ברור לי שזה פסיכולוגי ואין סיבה, אבל זה עדיין קורה.

מה אפשר לעשות? להמשיך להיות רגיל, לוותר על סטוצים או מין מהיר, ולהמשיך עם המבט הביישן וההודאה ש"לוקח לי קצת זמן בהתחלה"?

ויאגרה תעזור?
    אני יודע שזו בעיה נפוצה ואני לא היחיד, אני לא שולל גם טיפול מעמיק יותר, אבל רציתי לקבל כיוון כללי של מה נכון לעשות ומה מומלץ, בסה"כ אני מודע ומודה על כך שאין לי בעיה פיסיולוגית אלא שהבעיה, וכנראה גם הפתרון, נעוצים בי.

תודה מראש על תשובתכם,

אגב, הגעתי לפורום כי קראתי את כתבתה של ד"ר כהנא בידיעות אחרונות, והפרופיל של הבחור הדואג שם מאוד התאים לזה שלי, הגם שהמקרה שלנו לא זהה בדיוק.

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע

20/04/2010

נראה שיש לך מודעות רבה ומעמיקה למצבך ושאתה מתמודד היטב. יש מספר דברים שאתה יכול לעשות, למשל, להמשיך להיות רגיל כמו שאת. תמשיך להיות פתוח ולשתף את אלו שנכנסות איתך למיטה. ואלו שנכנסות בגללך (ולא בגלל הזקפה) ימשיכו לחזור. כמו שהיה עד כה.

לוותר על סטוצים או מין מהיר?! זו החלטה שלך כמו גם להמשיך עם המבט הביישן וההודאה ש"לוקח לי קצת זמן בהתחלה". זה בסדר. מה שטוב לך.

ויאגרה ודומותיה בהחלט עשויות לסייע במפגש ראשון, אך הבעייה אינה בזקפה ובאיכותה, אלא בחרדת הביצוע. כפי שאתה אמרת. תחליט אם להשקיע קצת בטיפול מעמיק יותר כדי להבין את המקור לאותה חרדה. אתה כבר בחור בעל ניסיון ולא אותו בחור צעיר אשר ניצב מול משהו לא מוכר וראשוני.

ומה היה בסוף הכתבה של ד"ר כהנא בידיעות אחרונות?! הוא פנה לטיפול? זה שיפר?

בהצלחה וחג עצמאות נפלא לכל גולשי הפורום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר

אימפו-נימפו
    21/04/2010

ובכן, הבחור בכתבה פנה לייעוץ וזה הועיל לו, כך נראה, אולם זה הביא אותו למצב שבו אני כבר מצוי זה מספר שנים: הבנה של מהיכן זה בא וכיצד להתמודד עם זה בזמן אמת.
    את ההתמודדות בזמן אמת אני מכיר, ומגדיר אותה כ"ברירת מחדל" או "הרע במיעוטו".

השאלה האם יש לי דרך להימנע מכך. ויאגרה אם כן היא דרך (אולי) להימנע מזה בטווח הקצר.

טיפול פסיכולוגי זה משהו שעשוי לפתור את זה בטווח הארוך, או רק להיטיב עם ההתמודדות? אצל פסיכולוג או אצל סקסולוג? הרי ברור שהשניים כרוכים זה בזה, אבל אני לא מצוי בהבדלים בין השניים.

אני לא ספקן לגבי אף טיפול, אבל חשוב להבין שאני לא חש צורך בעזרה בהתמודדות, כיוון שאין לי בעיה איתה, אלא רוצה לדעת האם יש דרך לפתור, למנוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

21/04/2010

אתה מתאר זאת באופן מדוייק - "הרע במיעוטו...". עדיף על כלום מן הסתם.

בטווח הקצר הכדורים (ויאגרה, לויטרה, סיאליס) בהחלט עשויים לתת מענה ולתרום לבטחון העצמי (אם כי נתקלתי גם במקרים הפוכים ויצירת תלות). צריך לדעת לעשות בהם שימוש מושכל.

טיפול סקסולוגי אמור לספק מענה לטווח ארוך, כולל שיפור עם ההתמודדות. רצוי סקסולוג/ית (בדרך כלל יש להם הרקע המתאים,

נראה שאתה נהנה ומסופק, אך רוצה יותר. מותר, רצוי והכי חשוב - אפשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה מאוד על התשובות הענייניות

אימפו-נימפו
    21/04/2010

עזרת בהחלט וכעת אחשוב ואבדוק ואחליט על צעדיי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובעצם עוד שאלה קטנה בהקשר זה...

אימפו-נימפו
    21/04/2010

נתקלתי הרגע בחרדה חדשה :-)
    קצת מרתיע אותי לקחת גלולה כזו, ורציתי להסיר חששות, כי נשמע לי שזה רעיון טוב לנסות פעם אחת להגיע למצב של סקס לאחר שנעזרתי בגלולה.

אבל -
    1. אין מצב שאמנע מלשתות 1-3 דרינקים לפני כן, זה חלק כמעט בלתי נפרד מבחינתי מהמשחק הטרום-מקדים, האם זה בגבול הסביר ביחד עם נטילת סיאליס, נניח?
    2. האם יש גלולה ממש חלשה יחסית? סה"כ מה שחסר לי זה כמה דקות מהרגע שהתחתונים יורדות, ועד הרגע שיש חדירה טובה ותקינה ואז אני כבר מסתדר בדרך כלל.
    3. אני מעט חושש מתופעות לוואי של זקפה מתמשכת מדי, מטרידה מדי, במיוחד במידה שלא נגיע לסקס בסופו של דבר, ולקחתי את הגלולה לחינם.
    4. האם הזקפה תרגיש כמו זקפה רגילה? או שהיא תהיה חזקה יותר, מאולצת, קיצונית?
    5. האם לנסות לקחת גלולה פעם אחת לבד, ולהגיע לפורקן לבד, כדי להכיר את אופן פעולתה לפני מצב אמת עם קהל? :-)
    במילים אחרות - האם אין לי שום סיבה לחשוש מלנסות שימוש בסיאליס?

מתנצל על ריבוי השאלות, אני אחרי תקופה ארוכה של המנעות מטיפול והשלמה עם המצב, וכעת (לאור הכתבה ותשובותיך) שוקל גם טיפול גלולה - מיידי, וגם טיפול סקסולוגי - ארוך טווח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תשובות...

21/04/2010

1. אין בעייה.
    2 אפשר לקחת מינון נמוך - לדוגמא, ויאגרה 25, לויטרה 5 או סיאליס 2.5.
    3. אין את זה עם הכדורים. עם זריקות זה קורה, אך זה לא הסיפור. אם לא תגיע לסקס - תעשה ביד...
    4. כן.
    5. זה מה שאני ממליץ בדרך כלל. קודם כל לנסות לבד ולא מול קהל.

לאור כל השאלות והחרדה שאתה מתאר, חשוב שתקבל מרשם מרופא/ה מתחום הבריאות המינית, כולל הסבר על אופן פעולת התרופה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה מקרב לב

אימפו-נימפו
    21/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום.
    דני
    19/04/2010

שלום.
    אני מגיע לגירוי מהיר, ופעמים רבות גם לשפיכה מוקדמת, אלא שאחר השפיכה, בין אם היא מוקדמת ובין אם לאו, איני מצליח להגיע לגירוי שני, פשוט לא עומד שוב.
    רציתי לשאול האם זה עשוי להצביע על בעיה כלשהי, יצויין שאני בריא וחזק יחסית.

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום.

הוספת תגובה

• זקפה שניה

ד''ר חגית כהנא
    19/04/2010

לא כל הגברים יכולים להגיע לזקפה נוספת מיד אחרי שגמרו
    הדבר אינו מעיד על בעיה רפואית
    אחרי הפעם הראשונה אם אתה עדין מעונין תמתין ללא לץ ורק אחרי זמן תנסה פעם נוספת
    אם לא מצליח לא קרה שום דבר זה נורמלי לחלוטין
    לגבי השפיכה המוקדמת היא נתנת לטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה מדלגיםםםםםםםםםם עליי???זה חשובב
    מאיוש
    19/04/2010

בבקשה תעזרו לי ...
    המחזור האחרון שלי היה ב24 בפבואר 6 ימים לאחר המחזור קיימתי יחסי מין
    המחזור כבר נגמר לי יש לציןן ...
    מאז המחזור מאחר לי עד עכשו ב8 לאפריל קניתי בדיקת הריון בהצריים והתוצאה הייתה שלילית
    מאז המחזור עדיין לא הגיע יש לי טיפה כאבי גב ...
    מה אני אמורה לעשות ???????
    יש סכוי עדיין שאני בהריון ?????
    אני ממש לחוצההההה

הוספת תגובה

• איחור במחזור

ד''ר חגית כהנא
    19/04/2010

גשי לרופא/ת נשים בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש רצון אבל לא עומד, בן 17
    נער מודאג
    18/04/2010

שלום החלטתי לראשונה לפתוח את הבעיה האישית שלי בפני אנשים נוספים ואני מקווה שזה המקום הנכון שבו אני אקבל את העזרה הנדרשת.

אז הסיפור שלי הוא כזה; לפני זמן מה הייתי בבית של ידידה שלי וקרה מצב שישבנו בחדר שלה וצפינו בסרט פורנו, כעבור כמה דקות של צפיה הושטתי יד והתחלתי לענג אותה מה שנקרא, ואחרי זה גם היא הושיטה יד לעבר האיבר שלי ואז הגרוע מכל קרה...הוא פשוט לא עמד ויותר מכך התכווץ. מספר דקות היא ניסתה להעמיד אותו אבל פשוט שום דבר לא קרה וכל העסק נפסק. הרגשתי כזאת מבוכה שאי אפשר לתאר...
    מישהו יכול להסביר לעזאזל למה זה קורה לי?
    כשאני צופה בפורנו הוא עומד בלי בעיה, יותר מכך כשאני אפילו חושב עליה מחשבות אירוטיות הוא עומד אבל ברגע האמת הוא ממשיך לישון.

בבקשה תעזרו לי! עוד פעם אחת כזאת ואני מתנזר לכל חיי..

לקביעת תור
    סגירה
    יש רצון אבל לא עומד, בן 17

הוספת תגובה

• כנס ידידי

אנונימי 20+
    18/04/2010

בעבר הלא רחוק גם לי זה היה קורה כשהתחלתי להפתח למערכות יחסים ופעילויות סקס עם בנות שיצאתי איתן והיו לי חודשים שלמים שהייתי נמצא ממש במצב שצריך להתקדם לזיקפה בשביל להמשיך וזה פשוט לא קרה, ידוע שבנים בעלי ניסיון דל ביחסי מין או בתולים נמצאים בהתחלה בסוג של מתח ציפיה או חרדה מהאקט שילך להם טוב ושיצליחו להיות "טובים במיטה" לפעמים המתח ההתחלתי הזה גורם למצב שהראש שלך לא עסוק בלהנות מהקירבה של הבחורה בצורה משוחררת ואתה נעשה נאטם גם אם אתה חושב שאתה משוחרר מספיק, עם הזמן התופעה הזאת עלולה לפחות ותרגיש שאתה משוחרר באמת ונהנה כמו שאתה נהנה כשאתה מענג את עצמך כשאתה לבד,

עצם העובדה שאתה אומר שאתה כן מצליח להגיע לזיקפה כשאתה נמצא לבד מעידה על הפן הריגשי שנוסף למצב שיש מישהי לידך ואתה חושש שזה לא יהיה טוב כמו שהיית רוצה שיהיה, או חושש שלא תספק אותה מספיק, לאט לאט, תעבוד עם עצמך על לשחרר את עצמך ואפילו אני ייעץ לך לדבר עם הבחורה בפתיחות על עד כמה שניתן על המצב,

זו לא בעיה, זה סיטואציה שצריך לפתור בדרכים נעימות ורגועות, מה שישחרר אותך ויגרום לך להרגיש פתאום שעצם העובדה שהבחורה לידך לא גורמת לך להסתגר אלא גורמת לך להתגרות עוד יותר.

כמובן שלטעמי אין כמו להתחתן ואז לשכב עם הבחורה האחת והיחדה שלך, אבל זו כבר החלטה שלך.

בברכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה חבר

נער מודאג
    19/04/2010

באמת כבר חששתי לבעיה פיזית או משהו שיאלץ טיפול ממשי ובזכותך ממש ירדה לי אבן מהלב.
    אך בכל זאת אשמח מאוד אם אתה (או גולשים אחרים) תוכל לציין דברים שאני יכול לעשות כדי למנוע את זה בפעם הבאה מלבד לדבר איתה, כי כמו שאמרתי היא ידידה ואנחנו לא פתוחים אחד עם השני ב100 אחוז.

אני מודה לך שוב ואשמח לתגובות נוספות ממך וגולשים אחרים. 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו כל נער שנפתח לעולם המין...

אנונימי 20+
    19/04/2010

אתה תלמד לאט לאט ותוך כדי ההרגשות האישיות שלך איך לעשות טוב לעצמך ולבת זוגתך או הידידה שאתה חושק בה. יחד עם זאת חשוב שתבטח בעצמך ותתחבר למי שאתה כי בסופו של יום כשרוצים להשתחרר ולהרגיש שנהנים מהקירבה אל בן אדם אחר בלי שום חרדה זה בא כתוצאה מהרגשה טובה עם עצמך והרגשה של פתיחות משחררת בינך לבין אותה בחורה, נסה לדבר איתה להתעניין בה להגיד לה שהיא יפה בעיניך ללטף אותה בשיער לתת לה להרגיש מושכת.. כל השאר יבוא לבד מבלי שתרגיש, והכי חשוב להשאר בן אדם ולא לאבד את הראש גם אם היא מסחררת אותך. ואם היא מסחררת אותך.. תגיד לה שהיא מסחררת אותך, אין כמו להיות פתוחים לדעתי.

את השאר אני ישאיר למומחים שמסתתרים פה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלת תשובה מדוייקת...

21/04/2010

ואל תהסס להתייעץ שוב ולעדכן אותנו מה קרה לאחר יישום כל העיצות שקיבלת מאנונימי 20+. קרא גם עוד בפורום על חרדת ביצוע ואופן ההתמודדות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפנטז על משהו אסור, מבקש ייעוץ מכם
    אנונימי 20 +
    18/04/2010

אני בחור בשנות ה20 פלוס לחיי, מאוד תקשורתי, אבל במצברוח ירוד מאוד בזמן האחרון.

בחודשים האחרונים התעוררה בי פנטזיה שממש לא קל לי לדבר עליה, אני מפנטז לעיתים קרובות מאוד תקשורת מגע וחום אימהי בין אישה בוגרת לילד (בן) שממשיכה לכיוונים אירוטיים. אני מרגיש מצד אחד רגשי אשם על מחשבה מסוג כזה מצד שני לא מצליח להוציא את זה מהראש זה גורם לי כל פעם להסתקרן ולחקור התנהגויות בין אישה לילד ולפנטז שקורים דברים בינהם בחדרי חדרים.

זה לגיטימי? טבעי? מוזר? אסור? מותר? בבקשה כל מי שיכול לעזור לי ולייעץ לי אני ממש לא יודע איך להתמודד עם כל העניין הזה.

-ראוי לציין שהילד הוא לא האובייקט המיני בעיניי אלא האישה, אני מדמיין לרוב את היחס של האישה לילד כאילו שאני הילד בעצמי ונהנה לקבל את היחס ה"אסור" והנועז מהאישה.

המיניות האסורה והנועזת שהאישה משדרת במחשבותיי היא מה שגורמת לי להתרגש כל כך.

בבקשה כל אדם שאי פעם חווה דבר כזה שיכתוב לי אם הוא יכול או שייעץ לי, כמובן כולל היועצים כאן אם זה אפשרי.

אנונימי 20 +

הוספת תגובה

• אני אומנם מגיב לאחרים אבל

אנונימי 20+
    19/04/2010

חשוב לי לקבל דעה הכוונה או הזדהות מסויימת עם מישהו או מישהי שמרגישים או מבינים אותי פה.

יש מצב שזה יקרה? זה ממש חשוב לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטזיה זו פנטזיה

20/04/2010

קודם כל תודה על מעורבותך ופעילותך השוטפת בפורום!

אתה מתאר פנטזיה, יודע שזו פנטזיה ומבין את הגבולות. כל עוד פנטזיה נשארת בגדר זו, היא אינה בעייתית. הפנטזיה שאתה מתאר אינה חריגה. נשאלת השאלה מדוע היא מציקה לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיבה שהפנטזיה מציקה לי:

אנונימי 20 +
    20/04/2010

היא שבסוג פנטזיה שכזו כשאני לא קשור אישית וזה רק לדמיין שני גופים, האישה והילד, אז אין לי שום חלק אישי בזה ונוצר הצורך לראות במציאות איך זה קורה.

אני גם מרגיש צורך גדול לדבר על זה ולשמוע סיפורים מנשים שמרגישות שהן מפנטזות על הילד וזה משהו שכמעט בלתי אפשרי שיקרה.... בקיצור, הכל מסובך כמו שאתם מבינים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כזה מסובך...

21/04/2010

הפנטזיה שלך עדיין בגבולות בטוחים. גם הצורך לראות במציאות נשאר בגדר הפנטזיה ואתה לא באמת רץ לחפש נשים מחבקות ילדים (אלא רק מפנטז על כך). נכון?!

לגבי הצורך לשתף - זה טבעי, חשוב ויקל עליך. דווקא היום זה לא כזה מסובך. הנה שיתפת כאן באופן אנונימי, ואתה גם יכול למצוא פורומים של סקס, בהם תוכל לשתף באופן יותר יסודי אנשים שחולקים איתך אותן פנטזיות.

נסה ותהנה. ותמשיך לשתף גם כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות מופרזת?

שלום רב,
    אני בן 22, לאורך שנים אני מאונן, בדרך כלל כל יום, ויותר מפעם אחת.
    חוויתי גם מערכות זוגיות, שלפעמים ראיתי שזה קצת הפריע לי כי הגעתי לפעמים באיזה חוסר חשק מסויים למיטה עם הבת זוג, אבל זאת לא ממש השאלה.
    היום שאני לא בקשר, ובכלל לאורך השנים, אני מוצא את עצמי מאונן כמו שאמרתי בתדירות גבוהה, לעיתים אפילו שאני קצת חרמן, לעיתים משעמום, ולפעמים סתם להפגת מתח או משהו..
    בזמן האחרון התחלתי להסתכל על זה, ושמתי לב שלעיתים אחרי שאני בעצם "גומר", אני מוצא את עצמי בהמשך היום במצב רוח ירוד יותר, לעיתים מן הרגשת עייפות פיזית ואפילו נפשית כזאת, כלומר כאילו אין כוח לעשות כלום.. ככל שאני מאונן יותר אני גם מרגיש שכבר פחות מדובר בממש אורגזמה טובה, אלא הרגל.
    אני יודע שאוננות זה לא דבר רע, אבל אפילו אם אני צריך לשבת בבית וללמוד, ותוך כדי פתאום "מתוערר" בי איזה חשק, קשה לי לדחות אותו, והשאלה שוב, מתי אוננות יכולה להפריע על אורח חיים? השפעה על מצב רוח? מתי יודעים שאולי כדי להתאפק. (ואני מוצא את זה נורא קשה, בעיקר שאני מאונן יום אחרי יום..)
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    אוננות מופרזת?

הוספת תגובה

• איבר אחד באדם מרעיבו שבע משביעו רעב

אנונימי 20 +
    18/04/2010

בוא אני אגיד לך משהו במובן הפסיכו-פיזיולוגי אבל מהצד שאני מכיר,

למדתי בספר מדהים שנקרא "מעייני הישועה" ספר תורני, שיש קשר ישיר בין הוצאת זרע לבטלה לבין עייפות נפשית וגם פיזית שנוצרת כתוצאה מהפרשות חלקיקי זרע שמתחילים להווצר מאיזור המוח.

הפסיכולוגיה והפסיכיאטריה אומנם מפתחים עם הזמן שיטות להרגעת והגדרת עניינים נפשיים מכל הסוגים אך המרחק בין ההתייחסות הפסיכולוגית המודרנית לבין ההתייחסות הפסיכולוגית העתיקה והתורנית עדיין נמצאת בהבדלים מאוד גדולים ועמוקים.

זרע לבטלה על פי התורה הוא חטא, ואף אחד מאיתנו לא נהנה לדעת שהוא חוטא בדרך כל שהיא במיוחד במקרה זה שאנחנו מרגישים שלא הזקנו לאף אדם. אך פה החטא הוא גדול מאוד בגלל שאנו מזיקים לעצמינו.

אני כותב לך את כל הדברים האלה מהעמדה שלך ולא מהתנשאות בגלל שגם אני נמצא במלחמות עם עצמי כיצד ואיך להקטין את פעילות האוננות עד כדי לא לעשות בכלל.

זה לא קל אחי, אבל צריך להתבונן שלב שלב ולהבין שבסופו של דבר כל הרגל שהופך לתלות בדבר מעיקה ומכבידה עלינו וגורמת לנו להיות מוגבלים וסגורים יותר עקב הרצון להספיק לספק את הייצר שזה בעצם פעולת רגיעה זמנית ביותר,

חז"ל אמרו פעם: "יש איבר אחד באדם מרעיבו שבע משביעו רעב".

לא צריך להסביר על איזה איבר דיברו... הפיתרון הכי טוב, הוא להאט את הקצב עד שנצליח להפסיק והמוח שלנו יתפנה לדברים שמחיים אותנו וגורמים לנו תחושות סיפוק אמיתיות ולא תחושות סיפוק ריגעיות שבעצם מדליקות את החשק מחדש ובמהירות מוגברת.

חשוב שתסתכל על זה בכיוון הנכון, וכל אחד ושיטותיו ועפ"י איך שהוא מכיר את עצמו יעבוד על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לחוות דעת
    מוטרדת מאוד
    18/04/2010

אני ובן זוגי חיים יחד כבר כמה שנים. האהבה גדולה ואין לי ספק בה, אבל מההתחלה היה איזה באג בחיי המין. הייתה לי תמיד תחושה שהוא לא נמשך אלי בצורה בה בני הזוג הקודמים שלי נמשכו אלי. במהלך השנים התחלנו בנסיונות להקים משפחה, שהפכו לטיפולי פוריות מפרכים שנמשכים ד עכשיו ופגעו עוד יותר בחיי המין שלנו. בליבי תמיד מקנן חשש שאהובי בעצם נמשך לגברים. מפחיד אותי עוד יותר שהוא גדל ונמצא בסביבה מאוד מאצ'ואיסטית והגיוני שהוא לא היה נותן דרור ליצרים האלה. עכשיו גיליתי על המחשב שלו תמונות של טראנסקסואלים וזה בכלל מדיר שינה מעיני. אני חייבת לציין שהוא מביע כלפי כמויות אדירות של אהבה וטוען שאני אהבת חייו ושהוא מאוהב בי. תקופת הכרותנו הייתה ללא ספק התאהבות הדדית עם כל הסימפטומים הקיימים.

לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לחוות דעת

הוספת תגובה

• משיכה מתבטאת ביום יום ובמגוון צורות

אנונימי 20+
    18/04/2010

אני מכיר אנשים שבזמנם החופשי בחדרי חדרים מסתכלים על כל מיני דברים מוזרים שמסקרנים אותם כמו מה הטרנסקוסלים שתיארת, זה לא מה שמצביע או יצביע על העובדה שהגבר שלך נמשך גם לגברים או רק לגברים.

בשפה המשותפת שלך יש כל מיני דרכי תקשורת וכשאתם נמצאים במצבי רוח אינטימיים יותר ומיניים יותר שם תפעילי את האינטואיציה שלך בכדי לראות אם קיימת משיכה או שאת מדברת עם בובה.

אי אפשר לזייף משיכה ויכול להיות שאף פעם לא הגעתם אחד עם השניה לתקשורת מספיק פתוחה כשזה מגיע לנשוא הזה וכשאני אומר תקשורת אני מתכוון לתקשורת גופנית ומילולית שקשורה במיניות.

כמו כן, אתם בקשר כבר כמה זמן, ואני יוצא מנקודת הנחה שאתם מקיימים יחסי מין מדי פעם, מה התחושה שיש לך? הוא סוחף אותך? את מרגישה מחוברת אליו באמת ריגשית כשאתם עושים סקס? אתם פתוחים מספיק בחיי היום יום? הרבה דברים יכולים לשפר את חיי המין והזוגיות בכלל וחלק ניכר מזה הוא אהבה שבאה מתוך חיבור נפשי והזדהות אחד עם השניה ואת זה את והוא צריכים ליצור או לשפר על פי התחושות שלכם ובקצב שלכם

מקווה שעזרתי קצת.

* אני לא מומחה עם תואר, רק מדבר מהניסיון ומהתחושות שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוטרדת ובצדק

ד''ר חגית כהנא
    19/04/2010

באג בחיי המין היא בעיה קשה שמעיבה על חיי הזוגיות
    אינני יודעת מה נטיותיו של בן זוגך אבל אני יודעת שאם לא מצליחים לשפר את חיי המין ולא מצליחים להרות צריך לחשוב היטב על המשך הקשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עם כל הכבוד לתואר ד"ר

מוטרדת מאוד
    19/04/2010

האם לא קראת את הפרט החשוב ביותר בהודעה? יש בינינו אהבה גדולה. ונכון שאני מוטרדת, אבל "לשקול את המשך הקשר"???? אני מתלבטתת אם לדבר איתו על זה או שזאת פצצה שאחרי שתתפוצץ לא ניתן יהיה לאחות את השברים, אני מתלבטת אם לפנות איתו לייעוץ או שלהכניס גורם שלישי יסגור איתו, אני מתלבטת אם אני והוא בשלים לחיות עם התשובות שיצוצו? הייתי רוצה לדעת אם הסימנים שאני מרגישה הם באמת עדות לנטיות הומוסקסואליות או לא בהכרח. אני מתלבטת מה לעשות, אבל כמו שכתבתי אנחנו אוהבים אחד את השנייה ולקבוע שאני צריכה "לשקול את המשך הקשר", זאת חוות דעת מאוד לא אחראית לטעמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למוטרדת מאוד, כנסי יקירתי

אנונימי 20+
    19/04/2010

אני מבין את התסכול שלך והכעס בלקבל תשובה כללית ולא ממצה, בכל מקרה עקב ההודעה שכתבת פה אתמול שוטטתי קצת באינטרנט בכל מיני מקומות ויש לי הרגשה שחסרה קצת פתיחות בינך לבין בן זוגך ואי אפשר להתכחש לזה.

יכולות להיות מספר השערות, למשל, שהוא כנוס בעצמו בגלל שהוא נמצא בעולם פנטזיות משלו שבהם הוא מרגיש אולי שהוא מבין את עצמו יותר מכל אחד אחר בכל מה שנוגע לסקס? גברים נוטים לפתח לעצמם עולם דמיוני של פנטזיה ועינוגים עצמיים וההרגל הזה לפעמים גורם לריחוק מיני מסויים בין הגבר לאישה, כמובן שהמצב הזה הוא לא המצב האידיאלי במערכת זוגית טובה.

אני הייתי מייעץ לך לפני שאת מתייעצת עם פסיכולוגים פסיכיאטרים וסקסולוגים, להתייעץ עם הבן אדם שהכי קרוב אלייך הלא הוא בן זוגך שכנראה יקר לך מפז. תנסי לגשת אליו עם החום שלך עם התקשורת שלכם ותגידו לו שאת אוהבת אותו ורצה שחיי המין שלכם יפרחו ומוכנה לפעול בשביל שזה יקרה תקשיבי לצד שלו, חשוב שתקשיבי לראות מה הוא אומר, אין מה להתבייש, אתם בעל ואישה, אומנם אני בעצמי לא נשוי אני עדיין צעיר לזה אבל אם הוא ואת לא תבינו אחד את השנייה זה צריך להשתנות.

אחר כך תוכלו ללכת לייעוצים של מומחים למינהם על פי השיקול דעת שלכם אבל אתם צריכים לבוא לייעוץ מסוג כזה כשאתם עם דף מוכן, מבינים אחד את השניה או לפחות מנסים.

מקווה שקצת עזרתי.

אנונימי 20+.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה חמוד. תודה.

מוטרדת מאוד
    19/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחוצה ..
    מאיוש
    17/04/2010

את יום הביוץ של האישה סופרים ארבע עשרה יום מסוף המחזור או מתחילת המחזור ?
    וכמה ימים זרע של גבר יכול להיות בגוף של האישה ?
    .

לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה ..

הוספת תגובה

• הביוץ הוא

ד``ר עידן מיליצ`ר
    21/04/2010

14 יום אחורה מיום תחילת הווסת, כך שזה יכול להיות חכמה בדיעבד. זרע יכול להיות בגוף האישה עד 72 שעות לערך.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות וחלומות אירוטיים
    מירב
    17/04/2010

שלום!
    שמי מירב אני בת 17 ולאחרונה התחלתי לקחת גלולות "פליים" למניעת הריון.
    מהיום שהתחלתי לקחת את הגלולות התחלתי לחלום בלילה חלומות אירוטיים שהרגישו ממש אמיתיים ולא היו לי אף פעם לפני כן. האם יש קשר בין הדברים? ואולי כדי להחליף גלולה?
    תודה מראש, מירב
    פרסמתי את ההודעה בכמה פרומים ואשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי[=

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות וחלומות אירוטיים

הוספת תגובה

• אין קשר הורמונאלי ישיר

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/04/2010

בין נטילת הגלולות והחלומות האירוטיים. יתכן שתחילת נטילת הגלולות מעלה אצלך את החשק והביטחון בקיום יחסי מין ובעקבות כך מוחך נותך לעצמו דרור בכל מה שקשור בחלומות אירוטטים. אם תהפכי את החלום למציאות.....את זה רק את תדעי :-)

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע
    אמיר
    17/04/2010

לפי כל הסימנים אני סובל מחרדת ביצוע..אני בעבר הלא רחוק כ-3 חודשיים הייתי בעל חשק מיני מוגבר וכיום במערכת יחסים חדשה אני לא מגורה ואין לי זיקפה אני נעזר בסיאליס וויאגרה.רציתי לדעת אם זה אופייני לכך שאני כיום לא מאונן בכלל שהייתי נוהג לאונן כל יום..והתחלתי טיפול אצל פסיכולוג והאם זה נכון או שעדיף טיפול סקסולוגי.אני בן 36 גרוש

לקביעת תור
    סגירה
    חרדת ביצוע

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע

אורית פס
    17/04/2010

אם פנית לפסיכולוג עקב בעית חרדת הביצוע המיני אז לשאלתך עדיף מטפל\ת מיני\ת.
    בטיפול פסיכולוגי אפשר להפיק הרבה,אך סקסולוגיה היא תחום המומחיות לבעיות בתפקוד מיני,וחלקם של הסקסולוגים באים אף הם מתחום הטיפול הנפשי ,....לבחירתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    אלינו
    15/04/2010

שלום רב
    אני נמצאת 7 חודשים לאחר שילדתי את ביתי (הראשונה). לפני הלידה סבלתי מכאבים בחדירה אך הרופאה אמרה שאין מה לעשות עם זה והיינו משתמשים בחומר מסכך שהקל על הכאב. מאז הלידה הכאבים בחדירה התחזקו ובהתאם לכך ירד החשק שלי לסקס. הייתי בבדיקה שגרתית אצל רופאת הנשים לאחר הלידה והיא אמרה שהכל בסדר. יש מה לעשות עם זה???

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• כאבים בחדירה

אורית פס
    17/04/2010

צר לי לשמוע שהרופאה פטרה אותך בלא כלום וטענה שאין מה לעשות,דווקא יש מה לעשות [מלבד שימוש במסכך ],אך לשם כך יש לפנות למרפאה לטיפול מיני ,במרפאות אלו הצטבר ניסיון בתסמונות כאב שכאלו, ואכן, נפוץ ומובן שלנוכח בעית הכאב יש גם ידידה בחשק המיני.
    אם הכאב בלתי נסבל הייתי מציעה לכם לקיים יחסי מין ללא חדירה ובמקביל לפנות לטיפול, חבל לסבול.
    גם פניה לטיפול מיני שלא במסגרת מרפאה היא אופציה. ואז המטפל יפנה לאיבחון אצל גניקולוג\ית שיש לו ניסיון בכך.בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה