פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דגדגן
    ג
    06/05/2010

שלום רב!
    האם עוצמת האורזמה מושפעת מגודל הדגדגן - מי שישי לה דגדגן גדול נהנת יותר או שזה לא קשור?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דגדגן

הוספת תגובה

• לא קשור הגודל להנאה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    06/05/2010

ועוצמת האורגזמה.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסים עם בעלי
    דובי
    05/05/2010

היי,
    נשואה כ - 3 שנים , יש לי ילדה מדהימה בת שנה.
    לפני הלידה בעלי ואני היינו מקיימים יחסים בין 2-3 בשבוע, היום כשהמשפחה התרחבה
    תדירות קיום היחסיםפחתה. אני מבינה שהמעגל המשפחתי לא כמו מקודם , אבל איך משפרים את זה?
    אני ובעלי כל הזמן דנים בנושא ומחייבים אחד לשני שנשתדל יותר ולא ניכנע לעייפות היומית
    אבל זה קשה ואז מגיע מצב שאנחנו מקיימים יחסי מין 2 בחודש !!!!
    אני לא יודעת מה לעשות בכדי לשלפר את זה אניאוהבת את המגע אם בעלי ואת הרגעים האלו
    והייתי רוצה שזה יהיה יותר פעמים.
    אשמח לקבל מענה.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    יחסים עם בעלי

הוספת תגובה

• לדובי

אורית פס
    07/05/2010

טבעי לגמרי שעד שנה לאחר לידה מרבית האנרגיה מושקעת בתינוק ובאופן טבעי תחול ירידה בהשקעה ביחסי המין,טוב שאתם מודעים בעת לחשיבות של חזרה לזוגיות וחזרה ליחסי מין יותר תכופים, וטוב ששניכם רוצים בכך,לשם כך נוחו יותר ,היעזרו בבייבי סיטר או עזרה משפחתית גם אם אתם נשארים בבית,אך בראש שקט ,,,,,ותנו לזמן לעשות את שלו,אולי להגדיר ערב בשבוע שיוקדש לזוגיות יועיל גם,
    החשוב ביותר - מודעות לחשיבותה של חזרה לחיי מין זוגיים , ומאחר ואתם מודעים פשוט פנו לכך יותר זמן וגייסו עזרה עמ"נ שיתאפשר. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מין
    moor
    04/05/2010

שלום רב
    אני בת 23, נשואה ופעילה מינית מזה 6 חודשים, מאוד אוהבת את בן זוגי, אני נהנית מהמגע המיני איתו, אך אף פעם לא הרגשתי סיפוק או פורקן מיני כפי שאני קוראת בספרות המדעית על אורגזמה.
    העובדה כי לא חוויתי אורגזמה די מציקה לי, לא יודעת מה לעשות, אני מנסה הרבה תנוחות, חלק מהן מסיב לי הנאה אך לא אורגזמה.
    מה אפשר לעשות עם העניין הזה?
    לאן לפנות, מה לדעתכם הבעיה, חשוב לי להגיד שאני ובן זוגי ביחד - חברים מזה 3 שנים, אוהבים אחד את השני מאוד, ואין לנו בעיה באינטימיות. לפני הנישואין לא קיימנו יחסי מין אך הנשיקות והמגע האינטימי היה מסב לי הנאה רבה וגורם לי להתעוררות מינית וחום רב, היום בתוך האקט המיני עצמו אני לא מרגישה את החום הזה וההתלהבות מהעניין.

מה עליי לעשות........??

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין

הוספת תגובה

• לא גומרת בשביל אף אחד

07/05/2010

אל תשימי את האורגזמה כמטרה ביחסי המין. שימי את ההנאה כמטרה - ונראה שאת אכן נהנית. נסו לשחזר את האינטימיות והזרימה שהיו לפני הנישואים ויחסי המין. לפני שהפכת את הניסיון לגמור למטרה נעלית.

במקביל נסי בשלב ראשון להגיע לאורגזמה לבד. לא ביחסי מין. באוננות. תקראי את ספרה הנהדר של לוני ברבך גרפילד, שם היא מפרטת צעד אחר צעד את הדרך אל האורגזמה באוננות. אם תצליחי לבד, תוכלי בהמשך להכניס זאת אל יחסי המין. שתפי את בעלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי בעיה ממש חמורה ..
    חסוייייי....
    04/05/2010

אני וחבר שלי מנסים כבר כמה חודשים לעשות סקס . אבל אנחנו לא מוצאים ת'חור מצאנו
    חור אחד אבל הוא החור שממנו יוצא השתן וזה לא נכנס לשם ממש. איך קוראים לחור שמחדירים
    בו ? ואין אני מוצאת אותו ? כי אני מחפשת מלא זמן כבר ולא מוצאת ?

הלוואי שתעזרו לי בהקדם

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה ממש חמורה ..

הוספת תגובה

• לא בעיה ממש חמורה

07/05/2010

קודם כל תירגעו!

אל תעסקו בחיפוש אחר החור (הנרתיק). נסו קודם כל להבין מי נגד מי, כמה, למה ואיך. אם שניכם בתולים וחסרי נסיון - הרחיבו את הידע שלכם במיניות האדם (יש הרבה ספרות לבני נוער). אם מצאת את האף של חבר שלך, תצליחו גם למצוא את פתח הנרתיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני קבלת המחזור.
    יובלווש
    03/05/2010

שלום,
    אני בת 11 וחצי ולפני יומיים התחילו לי כאבים נוראים בבטן
    האם זה אומר שאני אמורה לקבל מחזור?
    או שזה סתם כאבים
    עזרו לי בבקשה אני מודאגת כי עם אני צריכה לקבל מחזור אני צריכה לדעת מה לקנות ומתי
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    לפני קבלת המחזור.

הוספת תגובה

• קבלת מחזור

אורית פס
    04/05/2010

כדאי לך לשוחח על כך עם אשה שאת סומכת עליה [אולי אמא ?],וכדאי שתקני מה שצריך מבעוד מועד במקום להילחץ, אפשר גם לחגוג את קבלת המחזור ....
    לא בטוח שכאבי הבטן מבשרים את בוא המחזור,אבל תמיד אפשר לשאול רופא משפחה.
    לידיעתך ,קיים פורום שאלות תשובות לבני נוער-ולכן יתאים לך יותר,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס אחרי לידה.
    אמירה
    03/05/2010

ערב טוב, אני בת 33 כחודש לאחר לידת בתי..הלידה לוותה באפזיוטומיה, ותפירת קרעים הכאבים פחתו אך עדיין קיימים מעט , ויש מן לחץ באיזור..אני חוששת לקיים יחסי מין שהחדירה תכאב מאד מה עלי לעשות? לא יודעת מתי אפשר להתחיל לקיים יחסי מין בלי לפגוע באיזור?

לקביעת תור
    סגירה
    סקס אחרי לידה.

הוספת תגובה

• לנועם

אורית פס
    04/05/2010

את לא צריכה לקיים יחסי מין כל עוד את חוששת מרגישות וכאב.
    פני לגניקולוג\ית עמ"נ להיוועץ עמו בענין מתי לחדש את יחסי המין.ובינתיים אפשר לקיים יחסי מין עדינים וללא חדירה. מזל טוב להולדת הבת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי כמה שאלותת
    taltol
    02/05/2010

אני פעילה מינית כבר קרוב ל8 שנים ואני לא יודעת אם הגעתי אי פעם לאורגזמה, האם צריכה להיות הפרשה מאיבר המין באורגזמה?

יש לי בן זוג קבוע למין כבר שנים, איך אפשר לשדרג את חחוית הסקס כי זה כבר נהיה נורא טכני וידוע..

האם נשיקות קשורות לגירוי מיני? ואיך זה שקשה לי להתנשק?

פעם ראשונה שגמרו לי בפה. מעניין אותי לדעת מה זה נותן לגבר כי זה צורך תמידי שלו והאם הקלישאה שזה מוריד מערך האישה יש בה משהו...

לקביעת תור
    סגירה
    יש לי כמה שאלותת

הוספת תגובה

• לטלטול

אורית פס
    04/05/2010

לא, עפ"ר אין הפרשה בשעת אורגזמה למעט הרטיבות הרגילה שנוצרת בנרתיק בזמן התעוררות מינית. יש נשים המעידות שאצלן יש ממש שפיכה,אז יש לכאן ולכאן.....

נסי לדבר עם החבר על שידרוג יחסי המין,וחשבי גם את מה היית רוצה לשנות או לנסות-עשי זאת אתו כחלק מחויה זוגית.

כן ,נשיקות ארוטיות קשורות לגרוי מיני ובמיוחד עבור נשים, איני יודעת מדוע קשה לך להתנשק -אולי זה מעיד על קשיים כלשהם באינטימיות, אך אפשר להתגבר על כך.

כדי לדעת מה נותן לגבר גמירה בפה ,הכי טוב לשאול את הגבר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוראלי
    מיכאלה
    30/04/2010

שלום.
    יש לי שלוש בנות ונשואה מעל לעשר שנים.
    מעולם אבל מעולם לא גמרתי.
    תמיד זייפתי.
    הגיע הזמן לדאוג לעצמי ואולי אני מפספסת משהו.
    בעלי יודע. סיפרתי לו שיש לי בעיה מסויימת והוא ממש מנסה ומשתדל.
    יש ביננו אהבה גדולה וצלחנו לא מעט מכשולים בחיינו המשותפים.
    מה עושים???
    הבנתי גם שכדי שיהיה לנו בן אני צריכה לגמור. וזה ממש מעולם לא קרה.
    אנא תנו עצה.
    אבל בבקשה עצה רצינית ולא בצחוק.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    אוראלי

הוספת תגובה

• למיכאלה

אורית פס
    04/05/2010

למרות השתדלויותיו של בעלך יתכן שיהיה יעיל יותר שתנסי להגיע לאורגזמה לבד באוננות,ואז תדעי טוב יותר להנחןת את בעלך לגבי מה שאת זקוקה כדי לחוות אורגזמה.
    נסי להיעזר בהנחיות מספר כמו "עינוגי אשה" \רייצ'ל סוויפט.
    אורגזמה או היעדרה לא ישפיע על מין הילוד, אלו אמונות ואגדות שאין להן אחיזה מדעית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות

מיכאלה
    13/05/2010

תודה על התשובה.
    הספר עינוגי אישה נמצא ברשותי ואנ יקוראת בו ומנסה לבצע את הפעולות.
    כלום!!!!
    אני נינוחה, רגועה אחרי מקלחת טובה. רק אני עם עצמי בלי טלפונים. לבד בבית.
    נוגעת אבל תכלס לא קורה כלום. כבר שבועות.
    ממש מיואשת ובעלי לא לוחץ. ההיפך. רוצה לעזור אבל לא הולך לי.
    עצה בבקשה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש הרבה דרכים להגיע לסיפוק

אנונימי
    31/05/2010

אולי כמשל לבדיחה:
    אחד הולך לרופא ואומר לו שהוא מנסה להביא את אישתו לסיפוק ולא מצליח אז הרופא אומר לו שהוא חייב להיות איתו בעת המשגל ותוך כדי הוא (הרופא) יסובב מטפחת באויר
    ניסו את זה ועדיין האישה לא נהנית
    אז הרופא מציע להתחלף
    או אז הבעל מנפנף במטפחת והרופא משגל את אישתו
    אישתו מגיעה לרמות שלא הכירה
    אז הבעל אומר - אתה רואה ככה מנפנפים במטפחת!!!

מאיפה את? אולי אפשר לעזור לך? אני מכיר כמה דרכים שלא ניתן לפרט בפורום

אני במייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני...
    לב
    30/04/2010

אני בת 29 ויוצאת עם גבר הצעיר ממני בשנתיים מזה 7 חודשים. מה לא עברנו בשבעת החודשים האחרונים-2 מחלות מין שעד היום לא התגברתי עליהן -האחת מהן היא הרפס והשניה קונדילומה שהופיעו זו אחר השניה, אני כבר לא יודעת מי הדביק את מי ובאיזשהו שלב העדפתי כבר לא לדעת. מה שכן, מאז המחלות האלו ירד לי החשק המיני, הרגש, ההתרגשות...לאחרונה קיבלתי טבעת-לבן זוגי היה ברור כבר בפגישות הראשונות שאני היא האחת ולתקופה קצרה בהתחלה אני הרגשתי גם כך, אבל מהר מאוד הרגש הלך ודעך, זה התחיל מזה שהוא היה כנה מספיק לשתף אותי בעבר שלו כילד עד לגיל יחסית מאוחר כשלאורך כל התקופה הזו הוא היה ילד בעייתי מאוד (על רקע משפחתי לא פשוט- הורים שחזרו בתשובה וובין היתר היו מאוד קמצנים), הוא עשה דברים שבקלות יכלו להגיע לתיק פלילי ואיכשהו זה לא קרה. בכל אופן, לאחר הצבא הוא התאפס והלך ללמוד הנדסת חשמל. היום הוא עושה כבר תואר שני מה שהעיד בעיניי על יכולת התמדה ורצון להתקדם. אבל החותם של העבר הבעייתי שלו אף פעם לא באמת נשכח, היות ואני עכשיו יודעת שהבסיס של התפיסות שלו היה מעוות, בכל אופן מהר מאוד גיליתי שהוא לא מת על בעלי חיים ומעבר לאהבה אין לו אמפטיה כל כך אליהם. מוזיקה היא גם ברשימת הדברים שלא ממש מעניינים אותו..דווקא הדברים שהופכים אותי להרבה יותר מאושרת לו אין נגיעה אליהם. אנימוצאת שהוא ציניקל מאוד, לעיתים הוא לוקח על עצמו את תפקיד ליצן החצר וזה מלווה בהרבה חוסר טקט בכל מיני אמירות לא במקום וכשאני עומדת מהצד אני נבוכה. הוא מטיף המון על כסף, על כך שיש שאיפות קדימה וצריך לנסות ולהתפזר כמה שפחות כדי להתרכז במטרה, אבל לפעמים מתחשק לי לבלות איתו במסעדה טובה מבלי להרגיש את החשבון נושף לי בעורף...מצד שני אם חסר לי כסף בחשבון אין לו בעיה להכניס כסף...העניין הוא שהחשק המיני שלי והרגש מאוד ירדו והמצב שיננו התדרדר מיד לאחר שהחלטנו להתחתן באמת, אז יש לי טבעת ואני לא מרגישה את השמחה אלא רק את הקונפליקט והפחד שאני עושה טעות רק כי אני לא מסוגלת להביט מחוץ למערכת יחסים הזו, מה עוד שהיו לי 2 קשרים אחרים האחד של שלוש שנים והשני של ארבע שהסתיימו, בעיקר בשל חוסר רג מצידי ופעם מצד האחר. איכשהו עושה רושם של כל מערכת יחסים שלי מסתיימת בחוסר רגש- והכל קורה מאוחר מדי..כשאני כבר עמוק בפנים ולא מסוגלת לחלץ את עצמי משם. אני גם כבר לא יודעת אם זו אני וכך יהיה בכל מערכות היחסים- ואם כן, אז מה הטעם לנסות ולהכיר גבר חדש...אני מבולבלת, כבר אמרנו לכולם שאנחנו מתחתנים ועכשיו כך הרגשות שצפים מכתיבים אחרת...אני פוחדת לאבד אותו אבל כבר לא בטוחה שזה מהמניעים הנכונים או מהם מניעים נכונים בכלל....אני רק יודעת שאני מתעצבנת עליו בקלות, שהוא מצחיק אותי הרבה פחות מבעבר ושאני רוב הזמן עצובה, פשוט עצובה.

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני...

הוספת תגובה

• ללב

אורית פס
    04/05/2010

אכן, בחירת בן זוג היא אחת ההחלטות המשמעותיות שאנו עושים בחיינו ולכן טבעי שזה מעורר לעיתים דילמה וחששות.
    נסי להקשיב למצפן הפנימי שלך,העובדה שיש ירידה בחשק המיני עדיים לא מעידה שאינכם מתאימים,טבעי שיש ירידה בחשק כשבן הזוג יותר מובן מאליו, אך החוכמה היא לשמר את הקשר על היבטיו השונים ולא רק המיניים.
    לא אוכל לייעץ לך האם הבחירה נכונה- ומאחר ואת עצובה רוב הזמן אולי כדאי שתפני לאיש\ת טיפול שהוא גם סקסולוג\ית כדי "לעשות סדר " ברגשות המבולבלים שאת חווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים על איבר המין
    פצע
    29/04/2010

שלום רב
    אני כבן שלושים וזה כמצי שנה שיש לי 5 נקודות לבנות קטנות ובולטות על איבר המין

אני מקיים יחסי מין עם חברתי לחיים ורק איתה כבר שנתיים
    ואני מטייל בחול כבר שנה
    האים זוהיא מחלת מין האים ממולץ למרוח משחה אנטיביותית
    או להתחיל לחפס רופא

תודה מראש
    פצע

לקביעת תור
    סגירה
    פצעים על איבר המין

הוספת תגובה

• פצעים על אברי המין

אורית פס
    29/04/2010

בכל מצב שהוא חריג מהמצב הרגיל שאתה מכיר כדאי לפנות ולשלול הימצאות בעיה כלשהי.
    טוב שאתה ערני ומבחין בשינויים,וכדי לשמור עד הסוף על בריאות מינית יש חהשלים זאת בייעוץ רפואי [אורולוג].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאמת גלולות למועד חתונה- דחוף בבקש
    רינת
    28/04/2010

שלום,
    אני מתחתנת אי"ה בתחילת יוני. התחלתי לקחת גלולות מסוג הרמונט ב11/4 מתוך מטרה לקבל מחזור שבוע אחרי החתונה בסביבות ה 9/6/10 .כנראה שטעיתי בתאריכים מחוסר מתן תשומת לב מספקת מה שקרה שהכדורים אמורים להסתיים ביום שבת הקרוב (כדור אחרון ב 1/5/10) כך שיצא לי לקבל בדיוק ביום של החתונה. אנא עוצו לי עצה דחופה כדאי עלי לנהוג על מנת לדחות את קבלת המחזור בשבוע נוסף האם להמשיך ליטול גלולות בשבוע נוסף -הבנתי שזה אפשרי (אני לא יודעת אם זה מתאים לגלולות מסוג הרמונט ואם זה יכול לשבש לי את התאריכים בכלל)
    אשמח לתשובתכם המהירה מאחר ואני די אובדת עצות
    בתודה מראש
    רינת

הוספת תגובה

• לגשת לרופאת נשים לטיפול.

ד''ר חגית כהנא
    29/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לסקסולוג\ית
    שמעון
    28/04/2010

שלום לך
    לי יש Hangup
    מוזר ביותר. שמגביל ומתסכל אותי ורציתי לדעת אם זה רק אני או יש עוד כמוני
    אני יכול להגיע לסיפוק פיזי בלי בעיה, אך אל מנת להגיע לדרגה גבוה יותר של סיפוק נפשי , אני חייב מישהי שתעמוד מעלי ותעשה עלי פיפי
    את מתארת לעצמך ,שלא מעט בנות נגעלות מזה והבעיה היא שבלי זה ,סקס הסקס פאוט לא עושה לי את
    אני יחיד במינו?
    יש דרך להיגמל מהתלות הזה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לסקסולוג\ית

הוספת תגובה

• מקלחת צהובה

03/05/2010

התלות שפיתחת אינה מוזרה, אך גם אינה בלתי ניתנת לשינוי. מדובר בתופעה נפוצה, ואפילו שם יש לה - מקלחת צהובה.

בינתיים הסיר יחפש את המכסה שלו, עד שיחליט לשנות תבשיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות לאקנה קל
    ג
    27/04/2010

האם זה נכון שאפשר לקחת גלולות עם מינון נמוך יותר מדיאנה למשל הרמוננט ופמינט שעוזרות לאקנה קל ? ( לקחתי גלולות מינס שהיא גם במינון נמוך המון המון זמן אבל זה לא עזר ומשום מה אפילו עשה עוד קצת פצעים )
    אם כן האם אפשר לקבל עליהן מרשם גם מרופאת משפחה?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות לאקנה קל

הוספת תגובה

• אפשר, גם אפשר

28/04/2010

התיעצי עם רופא/ה נשים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לקחתי

לילך
    29/04/2010

פמינט בדיוק בשביל הבעיה שאת מתארת וזה באמת עוזר.
    על כל אחת יש השפעה שונה בכל מקרה הכי טוב להתייעץ עם הרופא שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשק מיני- בבקשה אפשרלקבל תגובה
    יעל
    27/04/2010

היי שמי יעל אני בת 22 יש לי חבר מזה 3 שנים, הוא החבר הראשון שלי והראשון שאיתו קיימתי יחסי מין.כרגע שנינו סטודנטים, מתראים רק בסופי שבוע ומעבירים אותם ביחד.
    בשנה האחרונה אני מרגישה שירד לי החשק מיני אפשר לומר שלחלוטין, אני אוהבת את המגע והקירבה אבל יש לי חשש מחדירה. הוא מאוד מכבד אותי וגורם לי להרגיש שזה בסדר אבל התיסכול משגע אותי, ברגע שאני מרגישה שהנגיעות שלו רומזות על המשך אני נלחצת ומתרחקת, ניסיתי הרבה פעמים להרגע ולזרום וכשזה קרה כנראה שלא הייתי מספיק רטובה והחדירה כאבה לי מאוד. בעבר היו לנו חיי מין מלאים, אהבתי מאוד לקיים איתו יחסים ואילו היום אני לא מסוגלת, אני לא מרגישה את זה בפנים, היצר נעלם לגמרי ואני מרגישה שזה נוגד לגמרי את האופי שלי. אני מסוגלת להבין שאחרי תקופה ביחד החשק יורד אבל לא לגמרי... אני זקוקה לעזרתכם, חשוב לי להבין אולי זה משהו כימי שאפשר לזהות עם בדיקות דם...אולי זה הגלולות, אולי שחיקה של הקשר אבל לא נראה לי שבכזאת קיצוניות... כל המאמרים מדברים על נשים בגיל המעבר, פתרונות לנשים בגיל המעבר וכו אבל אף אחד לא מתייחס למצב כזה בגילי!
    חשוב לי לציין שאני לוקחת גלולות כבר 4 שנים, חלק מהזמן דיאנה וכרגע יסמין, בלי הגלולות המחזור שלי לא סדיר.
    אודה מאוד לעזרתכם וייעוצכם
    תודה

הוספת תגובה

• חשק מיני

אורית פס
    27/04/2010

לא קיים טיפול תרופתי לבעית חשק מיני, [עדיין], כדאי לך לשקול עם הרופא\ה הפסקה של כ-3 חודשים בגלולות עמ"נ לבחון אם הן אלו שמשפיעות,יש נשים עליהן שימוש בגלולות משפיע על ירידה בחשק המיני.
    בינתיים ,עברי לאמצעי מניעה אחר.
    כמו כן כדאי לך לנסות לשת"פ עם החבר בניסיונותיו גם ללא חדירה,אך יש להשקיע יותר במשחק המקדים כדי לעזור לך להתעורר מינית,ההתעוררות יכולה להגיע בתגובה למגע יעיל ,ועל כך תצטרכי לדבר עם החבר שנשמע שיהיה מוכן להשקיע, יותר זמן וסבלנות ......אם לא יועיל שקלי פניה לייעוץ סקסולוגי. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו-שאלה לגבי אורגזמה
    מיה
    27/04/2010

בת 30.אני נמצאת בזוגיות מזה שנה ו-3 חודשים עם בן זוג תומך ואוהב לו אני מאורסת. אני מעט מוטרדת מהעובדה שכמעט לא חוויתי איתו אורגזמה במהלך הכרותנו ואם כן זה היה בעוצמות חלשות.
    יש לציין שבעברי לא חוויתי אורגזמה יותר מדי פעמים אך כשחוויתי זה היה עוצמתי וחזק.פעם אחת התקיימה במסגרת יחסי זוגיות יציבים ופעם אחרת בסטוץ. כעת כשאני ביחסים טובים ואינטימיים עם בן זוג אני מוטרדת מהעובדה שהדבר לא קורה. יש לציין שאנו מדברים על כך והתקשורת בינינו הינה טובה אך אני נשארת ללא פיתרון ואיני יודעת כיצד להדריך אותו...או מה עליי לעשות..
    אני שמה לב שמצטבר אצלי תסכול וחשש ממיניות לא מספקת עם אדם שאני מאוד אוהבת....
    מה לעשות? מיה

הוספת תגובה

• למיה

אורית פס
    27/04/2010

תגובת אורגזמה מתאפשרת כשכלום לא מפריע לרפלקס הזה להשתחרר,ואין לי דרך לדעת מה אולי מפריע לכך ,אלה בתשאול מפורט כפי שנעשה בתחילת טיפול מיני,
    העובדה היא שיש לך קשיים עם אורגזמה וטוב שחווית זאת בעבר ואת יודעת שזה אפשרי,
    נסי לשחזר את מה שאיפשר זאת בעבר,,,,,,,,,ואם לא יועיל ,נראה לי שתרויחי מפניה לייעוץ סקסולוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה