מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן זוג נוסףמיכל09/03/2010
שלום,
לאחר תקופה די ארוכה בה לא הבעתי עניין באף גבר פגשתי גבר שהצית אצלי מחדש את האהבה וכל הקשור בה. אני אישה יפה, מושכת , קרייריסטית ואנחנו יוצאים בערך חודש וחצי. כבר עכשיו עדכן אותי הבחור כי הוא לא מהטיפוסים הבוגדים וכי הוא עדיף לעשות את זה עם האישה מאשר מאחורי הגב, היינו - להכניס אישה נוספת למיטה.אין לי שום מושג איך להתייחס לנושא. מנסה לקרוא חומר בנושא. מנסה להבין את ההשלכות שיכולות להיות. מעולם לא ניסיתי ואני מאוד פתוחה בסקס פשוט רק עם הבן זוג שלי ולא בשלישיה.אני יודעת שלא אעשה משהו שלא אהיה שלמה איתו רק מפחדת להגיע למצב שבו היחסים תלויים ברצון שלי - עצתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן זוג נוסף
אורית פס13/03/2010קשה בענין שכזה לסמוך על מומחים, איש איש ותפיסת עולמו,אני יכולה לשתפך בשלי -אך זו רק האמת שלי,
אני לא נוטה להאמין שזה תורם לזוגיות,ואפשר לחשוב ביחד על ריגושים אחרים בשניים ושלא יסכנו את הזוגיות וישמרו על המיניות כחויה אינטימית בלעדית לשניכם,
אני שואלת את עצמי איך היה מגיב לתוספת של גבר במיטה,מה את חושבת?עלה בדעתך שאולי לך יהיה יותר מסעיר או מעניין עם גבר נוסף?
חשוב לפעול על פי נטיית ליבך ולא להיגרר להתנהגות מרצה כלפי החבר,מאופי פנייתך הבנתי שאת לא מעונינית, מה החשש לומר זאת? ככה, ישיר וברור.
לעיתים זה פתרון לשחיקה מינית לאחר שנות נישואין ארוכות,אך אחרי חודש וחצי ......?
מקוה שבמשהו עזרתי. בהצלחה בזוגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אני מוגנתיעל09/03/2010
אם אני לוקחת גלולות פמינט כבר שבועיים והתחלתי ביום הראשון של המחזור אני כבר מוגנת מהריון לא רצוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר מוגנת
ד''ר חגית כהנא16/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האורגזמות ברחו ממני....ציפי09/03/2010
בת 50 מנהלת אורח חיים ספורטיבי בריאה ולא מעשנת. הכל היה טוב ויפה עד ליומולדת 50 , מאז נעלמו לי האורגזמות. תמיד זה כמעט ושם זה נעצר. מה עושים אני לא יכולה יותר להסתובב עם התסכול הזה. נא עזרתכם הדחופה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאן נעלמו האורגזמות?
11/03/2010מצב כמו שאת מתארת עשוי להתרחש בשל סיבות רפואיות או נפשיות / רגשיות. כדאי לשלול קודם כל בעייה רפואית, למרות שאת מתארת שאת בריאה. גם שינוי הורמונלי (ואת בקבוצת הגיל). אם הכל יצא תקין, צריך לבדוק מה קורה במישור השני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמות נעלמות....
ציפי12/03/2010תוצאות הבדיקות ההורמונליות שלי הראו שמצבי נהדר. כך שנשללה הסיבה הרפואית.
מצבי הרגשי מורכב יחד עם זאת יש לי מין מאוד מספק עם בן זוגי, זה רק שהסוף אינו מגיע נשאר באותה רמת מרחק וזה מתסכל למדי.
האם אין פתרון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצבי הרגשי מורכב...
21/03/2010אז צריך לבדוק ולהתייחס שם.
הפתרון נעוץ כנראה בטיפול מיני / זוגי. כפי שציינתי בתשובתי הראשונית. מדובר בתהליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמות נעלמות...
ציפי12/03/2010ועוד שאלה חשובה. יש \ אין תאריך תפוגה לאורגזמות. אם כן מה הטעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין תאריך תפוגה
21/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך למתן יצרים מינייםדידי190007/03/2010בבקשה רציתי לשאול האם יש דרך או שיקוי או תרופה למתן יצרים מיניים לזמן מסוים ובצורה שלא תזיק לפריון הגבר
שמעתי שלכמרים היו טריקים בענין האם משהו יודע משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא מכיר דרך כזו
08/03/2010ולמיטב ידיעתי כמרים / נזירים היו צריכים לדכא כל הזמן ולא רק לזמן מסויים.
יש תרופות לדיכוי יצר, אך הן בשימוש לאנסים, פדופילים ובמקרי סרטן למינהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוח שיער ערווהתותי07/03/2010רופא נשים אמר לי בעבר שלא טוב לגלח את שיער הערווה בחלקו התחתון
(לכיוון הטוסיק) אלא רק בחלקו העליון.
למה זה ומה הסיכון בלגלח במורד הערווה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשאלי רופא נשים אחר
08/03/2010אין שום בעייה אם את עושה זאת בזהירות הנדרשת. פשוט קצת יותר מסובך שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהמור06/03/2010האם למשל צריך להשתמש בקונדום פעם אחת כמובן אבל למשל שהפין רפוי ולא עומד אז ביציאה הזרע לא יכול לצאת אם הקונדום לא מחליק ולא נקרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנכון
08/03/2010וכדאי גם שתתאמן קצת עם קונדום באוננות, ולא ביחסי מין. כך תבין איך הוא עובד בלי הלחץ הנלווה. רק אתה והוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהמור06/03/2010
גמרתי בתוך הקונדום עם מישהיא אבל לא היה אורגזמה כל כך שגמרתי אז החדרתי עוד איזה 2 פעמים לאחר מכן האם זה נקרע שזה שימוש יותר מדי בקונדום בסך הכל הוצאתי שהוא היה טיפה רפוי אבל לא היה קרע או משהוא בקונדום ולא החליק אלא נשאר אלי האם יש סכנה למשהוא ,לא גמרתי פעמיים כמובן בקונדום ולא השתמשתי בקונדום לאחר הגמירה לא יותר מחצי דקה והקונדום לא נפל כמובן הייתי מרגיש אם היה קרע נכון? וראיתי ולא היה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא הבנתי את השאלה
08/03/2010אם גמרת בקונדום אזי אין בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....רועי05/03/2010יש לי שאלה טוסטורן או משו כזה זה קשור לזיקפה או משו כזה עשיו השאלה היא כזאות האם יש איזה שהוא מאכל שיש בו את הטוסטרן הזה .. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטסטוסטרון
08/03/2010טסטוסטרון הוא הורמון המין הזכרי ורמתו עשוייה להשפיע על הזקפה (בייחוד אם רמתו נמוכה מדי). אם זה קורה, ניתן לקבל השלמה, כזריקה או ג'ל וע"י מרשם רופא בלבד. צריך גם לברר מדוע הרמה הנמוכה.
לא ניתן לקבל זאת דרך מזון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירהמור05/03/2010האם אפשר לגמור בקונדום שהוא בפנים? זה התפקיד בעצם נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראכן כן!!
ד``ר עידן מיליצ`ר06/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש סקסולוגית באזור המרכזיוסי02/03/2010שלום.
אנחנו זוג צעיר שנתיים בקשר. בשנה הראשונה היה סקס מדהים שמסיבות מוזרות ולא מובנות (כנראה פסיכולוגיות) הדרדר לאחרונה.
שנינו צעירים, נמשכים זה לזה מבחינה פיזית ומאוד אוהבים!
לא רוצים שזה יהרוס את הקשר.
אשמח להמלצות על סקסולוגית (אישה עדיף) באזור המרכז: ת"א-פ"ת-הוד השרון- כפ"ס
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש רשימת מטפלים - אתר איט"ם
ד''ר חגית כהנא03/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי חדירה אחת בישבן של אישה ..אלומני 101/03/2010עשיתי זאת ללא קונ דום וזה היה חדירה אחת בלבד.. האם יש סיכוי שנידבקתי במשהו ?
עוד דבר שאני נגעל ממנו.. כשהוצאתי את האיבר שלי אני חושב שהיה עליו קצת סימנים של צואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה את לא מתיחסת להודעה שלי ?
אלומני 101/03/2010בבקשה זה ממש חשוב :( !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמוני1
אורית פס02/03/2010בקשר להידבקות-רק בדיקות יכולות להעיד על כך , אז פנה לרופא,
ובקשר להפרשות-אם מגעיל אז הימנע מכך להבא,
יש מי שעושים חוקן לפני מין אנאלי,יותר נפוץ בקרב הומוסקסואלים.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות איך זה עובד<<<<<<<<<<<<<ינה01/03/2010איך אני יכולה להגיע לאורגזמה דרך אוננות אלא רק ע"י קיום יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלתך לא ברורה
אורית פס02/03/2010אנא נסחי מחדש את השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטרדה במבט לחזהנימי אנו28/02/2010שלום ד"ר
אני חושב שאני מטריד בחורות במבט לחזה. זה כולל בחורות שאני לא נמשך אליהן כלל כמו בנות דודה.
פעם אחת קיבלתי הערה מידידה כשהייתי אצלה בבית ועשיתי את זה לחברה שלה, וחברה שלה סיפרה לה, אז ידידה שלי אמרה לי.
ואני חושב שעשיתי גם בטעות לבת דודה - שאני לא נמשך אליה - ואחרי זה היא סגרה עוד יותר את הרוכסן מעלה בחולצה.
אני לא רוצה להיות סוטה, זה לא באופי שלי ואני מרגיש נורא רע. אני בעצמי שונא סוטים. זה מפריע לי בשיגרה. בבקשה ד"ר מה אני יעשה? לא רוצה שאנשים יגלו, כמו משפחה וקרובים.
כשזה קורה אני כבר מעדיף להיות עיוור, רק לא לעשות את זה.
אני בן 19.
מודה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהטרדה
אורית פס02/03/2010האם לדעתך מדובר בדחף שאין לך שליטה עליו?
נסה לנהוג כמקובל ,ללא נעיצת מבטים-שזו אכן התנהגות פולשנית ומטרידה.
אם אתה חש שאין על כך שליטה ייעוץ מקצועי יעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין כמו אוננותאלמונית28/02/2010שלום רב, בעלי שיתף אותי שבגלל שהוא רגיל לאונן מגיל קטן לכן יחסי המין שלנו הם כל כך מהירים ברגע שהוא חרמן הוא חייב להגיע לחדירה ושוכח שאני נמצאת מרוכז בתוך עצמו עד שהוא מגיע לשפיכה מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלמונית
אורית פס02/03/2010כעת שבעלך נשוי וכבר לא קטן הוא צריך ללמוד לעשות אהבה ולא להעביר לך חויה של אוננות באמצעותך,,,,אם יש לו בעית שפיכה מהירה -אז יש לכך טיפול,,,,מה בקשר למגע, נשיקות ובכלל התעלסות- לפני החדירה.?
אם תאפשרי כך כל פעם חדירה מהירה מבלי שהתעוררת מינית- אז לא יהיה שנוי,דברי אתו על איך אפשר לשנות, או פנו יחד לייעוץ זוגי,
האם לאחר החדירה והשפיכה הוא דואג לענג אותך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי נגמר, בגיל 65 כבר איןסזיפית28/02/2010לי חשק למין, אפילו פעם בחודש קשה לי. בעלי 45 שנה במלא אונו בגילי ועדיין רוצה והרבה. מה עושים איך מגשרים. יש אהבה, אך אין יותר תשוקה ואין גם כח. מין דורש כח. הגמירות שלו ארוכות, לוקח לו הרבה זמן להגיע לגמירה. מה עושים יש תקומה לנפילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמיניות בגיל המבוגר
אורית פס02/03/2010אפשר לעזור לכם לגשר על הפער בתשוקה,
האם יתכן שאת סובלת מיובש וגינלי.? כאב בחדירה?
אם מדובר רק בעייפות- אז יש לנוח יותר בימים של סקס,וכן חשוב למצוא תנוחות נוחות ולא מעייפות.
לנשים רבות בגיל זה בעיות עם תשוקה , כדאי לפנות למרפאה לטיפול מיני-להערכה יסודית ודרכי טיפול לפי הצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)