מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זרע ומיםיובל07/02/2010
האם זה נכון שזרע "נקטל" במגע עם מים?
אם זוג מקיים יחסי מין בתוך אמבטיה מלאה במים או ג'קוזי וכו' - האם זו למעשה "דרך בטוחה" שהאישה לא תיכנס להריון?
יובל, בן 28.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר חגית כהנא10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית גרד וחוסר נעימות בדגדגןגילי07/02/2010
שלום! אני חשה בגרד חוסר נעימות וכאב בנרתיק כבר יומיים לאחר מגע מיני.
האם ישנה משחה המקלה על הכאב? איני חושבת שזאת פטריה שכן הכאב בעיקר בדגדגן. האם ניתן להשתמש במשחת עור כלורפניקול? ברשותי גם משחת פטריון, האם יעזור? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד''ר חגית כהנא10/02/2010מדובר בפטריה או רגישות לקונדום אם השתמשתם בכזה
כדאי להבדק אצל רופא/ת נשים בינתיים פיטריון יכול לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה בקנדידהרז07/02/2010
שלום רב!
אם מקיימים יחסי מין מוגנים עם אישה שיש לה קנדידה, ולאחר מכן יחסים בלתי מוגנים עם אישה בריאה, האם יש סיכוי להדביק אותה, אפילו אם עושים מקלחת לפני זה או שעברו יום - יומיים לאחר הקיום יחסים עם אישה חולה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה
ד''ר חגית כהנא10/02/2010בד"כ גברים לא נדבקים בקנדידה כך שהם גם לא מעבירים אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מהירהאוהד07/02/2010
אני בן 25, דתי, +ילד, נשוי כ 3 שנים, יש לי שפיכה מהירה בערך עד כדקה מרגע החדירה (בעיה זו היא מיום נישואי-לפני נישואי לא קיימתי יחסי מין), לפני כשבועיים הלכתי לאורולוג בעל מרפאה לתפקוד מיני והוא נתן לי כדורים בשםfluoxetine אך אני חושש ליטול אותם כי קראתי שיש להם כך מיני תופעות לוואי. שאלותי: 1. עד כמה שכיחות התופעות לוואי הללו. 2. הרופא הנ"ל פקפק בשיטות התרגול של הפסקה וכד' , רציתי באמת לדעת עד כמה הם מועילות, והאם יתכן לפתור את הבעיה לגמרי לפי שיטות התרגול למיניהם. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגיע ,,,
בני - ילד טוב08/02/2010אם אתה בחור בריא אז מה שיקרה לך,
החכמה היא בפעם השנייה, לעשות הפסקה להמשיך בשאר הדברים שיכולים לשפר את הקשר,
ואז לגשת לסיבוב שני,
כעת תוויכח שלוקח לך יותר זמן, ועם הזמן וההרגל זה השפיכה תהייה מאוחרת יותר,
וייתכן אפי' שזה יילך לכיוון של שפיכה מעוכבת, אבל עם סבלנות ושיתוף האשה חייך ישתפרו, ולא צריך כדורים ושאר מרעין בישין,
אתה יכול גם לעשות הפסקה של יום או יומיים כמה שנראה לכם מתאים, והכי חשוב שהכל יהיה בהסכמה ובלי לחץ,
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
אוהד08/02/2010לא הבנתי, מה קורה בקשר לתופעות לוואי מהכדורים, ומה הם העצות שלך הייתי שמח לקבל תשובה מקצועית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מוקדמת
ד''ר חגית כהנא10/02/2010לצערי יש אורולוגים שאינם מבינים שיש קשר בין הגוף והנפש ולא כל דבר אפשר וצריך לפתור ע"י תרופות. שפיכה מוקדמת אינה בעיה רפואית וניתן לפתור אותה ע"י שיחות, תרגולים ולעיתים גם תרופות לפרק זמן כזה או אחר.
פנה למטפל מיני מוסמך רצוי רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לפני יחסים צריך לקחת SSRIאלמוני06/02/2010
כמה זמן לפני קיום יחסים ניתן לקחת כדור מקבוצת SSRI שהשפעתו על מניעת שפיכה מוקדמת תעבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש שתי גישות
עידן מיליצ'ר09/02/2010האחת גורסת שכל יום ללא קשר לקיום יחסי מין. השנייה 4 שעות לפני היחסים. נסה תחווה ותחליט.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מוקדמת
ד''ר חגית כהנא10/02/2010יש לקחת את הטיפול כל יום בצורה קבועה. אין להסתפק בטיפול תרופתי אלא יש צורך גם בהדרכה של מטפל מיני מוסמך כדי להגיע לתוצאות טובות ולטווח ארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדרופינסיגאל (שם בדוי04/02/2010
שלום
רכשתי את המכשיר אנדרו פינס
רציתי לדעת האם המכשיר בטוח לשימוש והאם הוא אמור להיות אפקטיבי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטוח...כן! אפקטיבי...אם לא יועיל...
ד``ר עידן מיליצ`ר04/02/2010לא יזיק!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשקנשואה טרייה04/02/2010
שלום לכל המומחים.
אני בחורה בת 25 נשואה 3 חודשים לבן הזוג שלי ב-5 שנים האחרונות.
בשנים הראשונות של הזוגיות שלנו היו לנו חיי סקס נפלאים, אך משהו קרה בשנה האחרונה משהו שבא מהצד שלי. אני מרגישה שהחשק שלי פשוט נעלם אני עושה עם בעלי סקס בכדי לרצות אותו וזה עושה לנו רע מאוד בחיים המיניים. יש לציין שמידי פעם יש לי כאבים בעת קיום היחסים. אני מאוד הודה לכם אם תעזרו לי מכיוון שאני לא מוכנה לוותר על חיים מיניים בגיל כזה,
דבר נוסף אני חייבת לציין שיש לנו מערכת יחסים נפלאה ופתוחה אנחנו מדברים על הכל ומקווים שנוכל להתגבר על המשוכה הנ"ל.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק
אורית פס04/02/2010אני מאמינה שתוכלו להתגבר על הקושי שעלה בשנה האחרונה, יש מקום ראשית דבר לברר את מקור הכאב שאת חווה לעיתים בעת יחסי המין,האם יש אפשרות שזוהי גם הסיבה לירידה בחשק המיני.?
מאחר והקשר ביניכם טוב והתקשורת פתוחה ואתם מדברים על הכל,נסו להעלות מחשבות ורעיונות לשיפור המצב, מה השתנה בשנה האחרונה בחייך,בחייכם שאולי השפיע על החשק? יתכן שאחד השינויים הדרמטיים שגם השפיעו על החשק זה דווקא הנישואים שמייצג דרגת מחויבות גבוהה מה שמגביר בטחון ריגשי מצד אחד אך לעיתים מוריד את רמת התשוקה מצד שני,וכך קורה שכשבן הזוג "בטוח" ומובן מאליו יש פחות משיכה כלפיו.
מאחר וזה מציק לך ולשניכם - כנראה תמצאו ת'דרך-ואם לא -אז תמיד אפשר לפנות לייעוץ מקצועי. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בשפיכהאבנר04/02/2010
שלום,
יש לי בעיה של חוסר בזרע (כמות מזערית ולפעמים אין כלום) וזה מאז שאני זוכר את עצמי
אני מתבייש ללכת לרופא וקשה לי להציג את זה בפניו.
לא יודע אם זה קשור אבל יש לי בעיות כליות מגיל קטן וכליה אחת שלי מתפקדת פחות טוב מהשניה.
רציתי לדעת אם יש איזה מזון /תרופה להגברת הזרע .
תודה אשמח לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנר שלום,
ד``ר עידן מיליצ`ר04/02/2010צר לי לקרוא את מצוקתך, אך אם אכן מה שאתה מתאר הוא נכון, ואינך טועה בהערכת כמות הזרע. (תלוי גם בן כמה אתה) יהייה נכון לפנות לאורולוג. אין מזון להגברת זרע. באשר לטיפול תרופתי כזה או אחר....זה מצריך בדיקת רופא.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לממוחיםאבי04/02/2010
שלום למומחים צהרים טובים !!
אני אבי בן 27 מאוד מיני נשוי כ 4 שנים אשיתי ומיניות לא הולך ביחד בכלל אלא פעם אחת בשבוע וזהוא ניסתי הרבה דברים רופאים סקסולוגים סדנאות ושום דבר לא הולך ואני נמנע מללכת לנשים אחרות כי אני איני מסופק מיני מפעם אחת בשבוע או בכלל לא אבקש עצה בעניין בתודה אבי @@
** חשוב לציין כי נוסה מספר דבריים ועדיין לא עויל שאלתי העים ממותר לי כן לחפש בחוץ כי איני מסופק כי אהבה יש לי ומאוד אוהב אותה ?.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
04/02/2010אתה שואל אם מותר לך לחפש בחוץ אם אתה לא מסופק בבית.
זו שאלה אתית ותתכן לכך השלכה גם על הזוגיות שלך. מה דעתך האישית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה ייעוץ...מור04/02/2010שלום ותודה מראש.
התחתנתי לפני כחודש והפעם הראשונה שקיימתי יחסים זה עם בעלי בליל הכלולות.!
כמובן שבהתחלה חששתי מאוד וזה לא היה קל בכלל זה היה כואב אך ידעתי שכך זה יהיה. לאחר כמה ימים הייתי בטוחה שכאשר שוב נעשה זאת לא יכאב לי כפי שכאב לי בפעם הראשונה אך לצערי נוכחתי לדעת שזה כואב שוב..לא אותו הדבר אך זה לא קל ונוח. כיום חודש אחרי אנחנו מקיימים יחסים אך ללא חדירה מלאה, אני לא מצליחה ,אני מרגישה מעין כאב משהולא נעים כזה.אך לא כואב ברמות מטורפות.
שאלתיהיא זה האם יתכן שהכאב הזה שאני מתארת נובע מפחד שלי ולכן אני לא מאפשרת חדירה מלאה כיוון שאני חוששת מהכאב אז אני לא מרפה את השיר או שהאם חלילה יש לי בעיה אחרת ועליי להיבדק?!
אשמח לתגובה מהירה הנושא מאוד מלחיץ אותי.
ושאלה נוספת אם כבר הגעתי לכאן,
האם ניתן להיכנס להריון ללא חדירה מלאה אך כאשר גומרים בפנים כמובן?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמור
אורית פס06/02/2010נתחיל מהסוף- כן, אפשר להיכנס להריון גם אם החדירה היתה חלקית ןחדר נוזל זרע לנרתיק.
מאחר וקיימת אי נוחות ,מעט כאב או פחד מפני הכאב בנסיונות חוזרים לממש יחסי מין עם חדירה הרי שיש בעיה שכדאי לבדוק באופן מקצועי,לא אמור לכאוב ביחסי מין ,ובעבודתנו אנו נתקלים במצבים של תסמונות כאב שונות וברמות חומרה שונות,אל תתביישי לדבר על כך עם הגניקולוג \ית שלך,או\ו לפנות למרפאה לטיפול מיני בה יש צוות רב-מקצועי שיתן מענה להיבטים השונים ,הן הרפואי\פיזי והן זה הקשור להשבת יכולת ההנאה מיחסי מין. בכל אופן אין לך מה להילחץ,קשיים אלו מוכרים ויש מה לעשות . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפה , דחוףyehosafat04/02/2010אני גבר נשואי בן 38
מזה שלושה שבועות נכנסתי לקשר מדהים עם אישה נוספת שאני מאוד נמשך אליה והיא אלי
היא מגשימה את כל הפנטזיות המיניות שלי אולם להפתעתי אני לא מגיע לזיקפה בכלל
גם עם אשתי אני לא מגיע לזיקפה בתקופה הנל
הדבר מתסכל מאוד אותי ואת בת זוגתי החדשה ועלול לגרום לניתוק הקשר
אנחנו מדברים על הבעיה בחופשיות והיא מנסה ככל יכולתה להביא אותי לזיקפה לא הצלחה
האם נכון יהיה לקחת תרופות לזיקפה? כיצד ניתן לקבל אותם?
אם אישתי עד עכשיו לא היו לי בעיות זיקפה כאלה. מפעם לפעם ארוע חד פעמי אך לא מעבר לזה
לתשובתכם המהירה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחרדת ביצוע קלאסית
04/02/2010עם אשתך לא היתה לך בעייה עד היום, ועם המאהבת לא עומד.
זה כוחם של רגשות אשם על התת מודע... אתה מנסה להעמיד אותו בכח וזה גורם לפעולה ההפוכה.
תרופות לשיפור הזקפה (לויטרה, סיאליס, ויאגרה) ישפרו את הזקפה מן הסתם. זה עשוי להיות פתרון עקיף וזמני. מדובר בתרופות מרשם ואתה יכול להשיג דרך רופא המשפחה. המנע מרכישה דרך האינטרנט - יש הרבה זיופים וחלקם מסוכנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין לאחר ניתוח ערמוניתאבי03/02/2010אני בין 52 לפני כ 5 חודשים נותחתי על ידי רובוט דבינצי בחו"ל להסרת בלוטת הערמונית לאחר גילוי סרטן.
לאחר שבועים חזרתי לפעילות מינית ועם הזמן הרגשתי שיפור,יש לי זיקפה ואורגזמה טובה אבל היא לא מחזיקה לעורך זמן ודורשת גירוי מיני פזי.
אני צורך 5 מיליגרם סיליס כל יום.
האם יש תהליך החלמה שיכול לקחת שנה ויותר או יש אפשרות טיפול.
בברכה
א.א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמין לאחר ערמונית
04/02/2010בניתוח להסרת הערמונית (גם אם משתמשים ברובוט דה-וינצ'י) תתכן פגיעה עצבית, עם השפעה על משך ואיכות הזקפה. לפי מה שאתה מתאר, אצלך היתה פגיעה מינימלית.
תהליך ההחלמה עשוי לארוך שנה ויותר ושימוש בתרופה שאתה לוקח, עשוי לזרז תהליך זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסטבוליטיסטליה02/02/2010
שלום,
לפני ככמה חודשים התחלתי טיפול אצל סקסולוג עקב כאבים בחדירה. הסקסולוג איבחן לי וסטבוליטיס, ומאחר והטיפול כבר נהיה ממש יקר, אז הוא נדחה. לאחרונה, שמעתי על משחה שמרגיעה קצת את האיזור הכואב שנקראת עזרקאין 5%.
האם היא תעזור לפחות לטשטש קצת את הכאב עד שאני אתחיל את הטיפול שוב?
בנוסף לאחרונה אני לוקחת מדללי דם בגלל בעיה רפואית אחרת שיש לי האם המשחה הזאת תזיק?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרוסטיבוליטיס
ד''ר חגית כהנא03/02/2010עזראקאין היא משחה מפחיתת כאב
האם היו בעבר יחסים ללא כאב?
אילחוש טוב באופן זמני אך לא פותר את הבעיה אין מניעה לקחת עם תרופות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מרינה שלום,הדס01/02/2010אני נשואה חמישה חודשים, עד כה הכל היה תקין אך לאחרונה לאחר המגע יש לי כאב כמו לאחר שיפשוף. אנו לא משתמשים בשום אמצעי מניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסליחה!תיקון טעות - ד"ר חגית שלום!!
הדס02/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדס שלום
ד''ר חגית כהנא02/02/2010יש שתי אפשרויות שכיחות האחת שיש לך פיטריה - קורה להרבה נשים לפנות לרופא/ת נשים
אפשרות שניה שלעיתים החדירה מתבצעת לפני שאת רטובה ומוכנה ואז נוצרת תחושת צריבה ושפשוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייאבי31/01/2010שלום למומחים צהרים טובים !!
אני אבי בן 27 מאוד מיני נשוי כ 4 שנים אשיתי ומיניות לא הולך ביחד בכלל אלא פעם אחת בשבוע וזהוא ניסתי הרבה דברים רופאים סקסולוגים סדנאות ושום דבר לא הולך ואני נמנע מללכת לנשים אחרות כי אני איני מסופק מיני מפעם אחת בשבוע או בכלל לא אבקש עצה בעניין בתודה אבי @@* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום אבי
31/01/2010מה אשתך אומרת? כיצד היא מוכנה לשתף פעולה על מנת שהיא ומיניות כן ילכו יחדיו? מה קורה באותה פעם שהיא כן בתמונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אבי01/02/2010שלום אישתי אינה מוכנה לשתף פעולה בכול העניין .ובגלל זה אני מצוקה רצינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה התחתנת איתה מלכתחילה?
לי01/02/2010הבחורה לא אוהבת סקס,למה חשבת שזה ישתנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
אבי01/02/2010האמת כן חשבתי כי יש אהבה אבל זה חסר מאוד וב איך יודעים בהתחלה מי אוהב ולא אוהב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חייב להיות קשר בין אהבה למין...
04/02/2010האם הייתם בטיפול זוגי? ייתכן וזה הכיוון שתדרשו לו.
אתה לא יכול לחיות בלי מין. זה טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
אבי09/02/2010לשאלתך כן הינו וזה לא עזר האים מותר לי בתור גבר ללכת רק "להיתפרק " ולא לאהוב משהיא אחרת כי המניות מאוד חסרה לי ואני מרגיש עצבני מתוח מאוד מה לעשות?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד אסור, ילד מותר
12/02/2010אתה שואל אם מותר לך להתפרק מהצד. מותר על פי מי? לפי דעתי? לפי ההלכה? לפי כללי הזוגיות שלכם? לפי המוסר?
מותר / אסור - זה יחסי ואין אמת אחת. אם יש - היא אצלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אבי14/02/2010השאלה היא כללית האים מותר זה אולי יכול לעזור לזוגיות כי נורא עצבני מתוח בגללל נשוא זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשה מה שטוב ומתאים לך
16/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)