מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםדן31/01/2010
קצת מתבייש אבל אין לי ברירה: אתמול אוננתי פעמיים, שזה מאד חריג לי(אני לא עושה את זה הרבה). לאחר כשעה התחילו לי הזיות. ממש הזיות, כמו של חום גבוה. אני כבר אומר שאין שום סיבה אחרת(חום, קור, רקע) אני בריא לחלוטין לא היה לי דבר כזה מעולם. אני מפחד שפגעתי לעצמי בבריאות בכלל ובראש בפרט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל שלום, אכן חוויה לא קלה ...אבל
ד``ר עידן מיליצ`ר31/01/2010היא אינה קשורה לאוננות. יש בחורים צעירים המאוננים פעמיים שלוש ויותר ביום ואין שום השלכה על הבריאות. לא פגעת בעצמך!! בטח לא באוננות. יחד עם זאת אם זה מפריע לך, אז תאונן רק פעם אחת.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטפליםנועה30/01/2010
שלום רב, היכן ניתן למצוא מטפלים מיניים בשרות הציבורי? ראיתי שבקופ"ח אין כזה דבר.
מלבד איט"ם, יש עוד מקום/ דרך.
מה ההבדל בין סרוגייט למטפל מיני דרך איט"ם. האם בסופו של דבר מגיעים גם למיטה (לאקט עצמו)?
מה טווח המחירים? ועל מה עלי לשים לב בפנייתי לטיפול מעין זה ....על מה חשוב לשים לב, לאיזה דגשים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מיני
31/01/2010באתר של איט"ם - האגודה הישראלית לטיפול מיני - יש רשימת מרפאות ציבוריות, אשר בכולן מטפלים ומטפלות מוסמכים. בחלק גדול מבתי החולים מרפאות כאלו.
בכל הקופות יש שירות - וכדאי לברר בקופה. בדרך כלל זה כולל השתתפות עצמית.
חשוב לוודא שהמטפל/ת אכן מוסמך מטעם איט"ם, כי יש הרבה שרלטנים. לגבי מחירים - כדאי שתבררי במקומות הרלבנטיים עבורך.
מטפל/ת מיני/ת נותן את החלק הטיפולי ואסור שיהיה מגע פיזי. סרוגייט זו אופרה אחרת לגמרי, בן/בת זוג חלופי אשר מסייע בחלק הטיפולי, ויהיה חלק מטיפול אשר מנוהל ע"י מטפל/ת מוסמך. לא קיים בשירות הציבורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות יתרbon30/01/2010אני בן 29 לפני כשנה נפרדתי מהחברה שיצאנו 6 שנים.את הפרידה לקחתי בצורה קשה מאוד ועד אכשיו אני לא נרגעתי.מרב שאני חושב כל הזמן עליה אני לא מסוגל לצאת עם בנות אחרות וגם אין לי חשק לקיים יחסי מין.כמו כן בגגל שאני שקוע בעצמי אני התחלתי לעונן כל יום כמה פעמיים ביום זה יכול להגיע אפילול- 6 פעמיים ביום. האם הדבר יכול לפגוע בבריאותי והאם זה קשור שאין לי חשק לבנות אחרות וחשק בכלל לעשות משהו נהייתי מאוד עדיש לחיים nעוננות יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאוננות לא תפגע לך בבריאות אבל...
ד``ר עידן מיליצ`ר31/01/2010עם כל הכאב על הפרידה, נראה לי שלא עברת תהליך של אבל אשר ישחרר אותך מהבחורה ויביא אותך למערכת יחסים חדשה בריאה וטובה!
אולי יהייה נכון לפנות לטיפול פסיכולוגי שיעזור לך להשתחרר ממנה וכתוצאה מכך גם יוריד את תדירות האוננות.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוצת זרע לד"ר חרותי-כתבה בלאישהאולגה30/01/2010שלום ד"ר חרותי .
קראתי לאחרונה את הכתבה בנושא עוצמת הזרע בעיתון לאישה ואני מעוניינת לשאול , האם עוצמת הגמירה של בעלי היא פונקציה עד כמה אני מגרה אותו והאם יש קשר ישיר לכמות הזרע לעוצמת הגירוי ולעוצמת הגמירה .
חשוב לי לדעת האם עוצמת הגמירה וההנאה שלו תהיה גבוהה וחזקה יותר באם אני אגרה אותו יותר .
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקרוב לודאי שלא...
31/01/2010זה בד"כ קשור לזמן שחלף מהפעם הקודמת ובפעם עצמה למשך הזמן שהוא מסוגל לשלוט ולהשהות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לויברטור?עלמה29/01/2010אני לא גומרת אף פעם והתחושה הכי קרובה לאורגזמה היא בזמן חדירה.
ניסיתי את הרוקט פוקט וגם זה לא עוזר....בכל אופן, החלטתי לנסות את מזלי עם ויברטור.
אשמח לקבל המלצות לויברטור.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעלמה
אורית פס30/01/2010גם הרוקט פוקט הוא ויברטור אם כי אינו דמוי אבר מין גברי,
מאחר וההנאה שלך גדולה יותר בזמן חדירה הרי שכל ויברטור בצורת אבר מין גברי תועיל לך,כדאי לך פשוט להיכנס לחנות ו"לבדוק"את הסחורה,ע"י תחושת הרטט על גבי היד או יש אומרים שעדיף על האף כבדיקה ראשונית,קשה לנבא איזה סוג ספציפי יעשה ת'עבודה,צריך לנסות,בעיקרון אני לא מאמינה בויברטורים המאד יקרים שתמיד ינסו לדחוף לך בחנויות סקס.
מוזמנת לשתף בהמשך אם יהיו לך המלצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה ?נועה29/01/2010שלום לסקסולוגים, זו פעם ראשונה שאני פונה (אולי) לעזרה.
אינני מקיימת יחסי מין בכלל, לא מחפשת פרטנרים ולא בני זוג.
אני חשה שלא בנוח עם הגוף שלי- מלבד פנים יפות גופי מלא ויש בו צלוליטיס.
בנוסף, אני חוששת מלקיים יחסי מין בשל ניסיון מועט מאוד, והפעמים היחידות בהן כן קיימתי- הם לא היו יחסים מלאים. אני די חוששת ופוחדת מאיבר המין ומגודלו.
השנים עברו - ונהייה הדבר קשה. גם כי הפחד והחששות גדלו לאין שעור וגם כי כיום אני בגילי המכובד, אני פוחדת לאכזב את הפרטנר אם ונגיע למצב הזה.
האם אין דרך קלה, לא לפחד, להרגיש בדחף וברצון מיני, ובו בזמן לא להרגיש גם מעין השפלה תוך כדיי.
ברור לי שמחדירה אינני גומרת כך גם חוסר הרצון שלי להשיגו...
אני יודעת שאני כנראה מפסידה הרבה בחיים אבל מצד שני, זה מרגיש לי כמו עוול כבד ומשהו מטריד.
אני לא יודעת אם זו אחת הסיבות שבגללן נשארתי רווקה אבל מה שבטוח שזה אכן לא עוזר.
האם יש מצב שביום מן הימים אדע איך להתנסות בכך , באיזה דרכים קלות אחרות ואף אהנה מכך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליעל
אורית פס30/01/2010ראשית,טוב שאת פונה.....וחבל שלא ציימת בת כמה את, לצערי את בתגובת הימנעות מכל קשר זוגי והתנסות מינית וחבל,משום שבהחלט ניתן להתגבר על החרדות וההימנעות,
לדעתי כדאי לך להיעזר בטיפול מיני שיתן מענה לקשיים בדמוי גוף ולקשיים בבנית קשר זוגי,
לגבי הפחד מחדירה-קיים טיפול הדרגתי ולא מאיים שבו אשה מתרגלת עם ערכת מרחיבים [או דילטורים] את ענין החדירה,מדובר בתרגול בבית עפ"י הנחיות המטפל\ת מגודל קטן של אצבע ועד גודל אבר מין גברי,בתולות מאבדות בתוליהן בדרך זו כאשר הן מגיעות ל2-3 מרחיבים אחרונים ללא כאב....לחלק מהבנות זו הקלה גדולה.אל תהססי לפנות-ככל שתקדימי לטפל בכך ייטב.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי את תגובתך והשאלה
נועה30/01/2010שלי עד כמה באמת זה חיוני והכרחי לדעתך להתנסות קודם בכל מיני ערכות למינהם ומטפלים במקום יצירת קשר זוגי ובאופן טבעי.
לצורך הבהרה, אינני בתולה ואף היו לי מספר קשרים איניטימיים בעבר (בת 35), אומנם לא יחסים מספקים או חדירות רבות אבל כן.
מבחינת יצרית קשרים זוגיים- לא זו הבעיה שלי, בסה"כ אני ניראית טוב ואני לא ביישנית.
הנקודה היא מאוד ספציפית ...האם לדעתך שווה שאשקיע כסף בכל מיני עררכות למינהם מאשר לחזור למעגל הדייטים ...שאכן, זמן רב כבר אני לא מצויה שם.
האמת, שלא ברור לי כ"כ עניין ההרחבה (הרי בסופו של עניין, הנרתיק הרי חוזר למקומו ולגודלו הטבעי, לא כן?!).
ואיך אדע שהחרדה מחדירה היא לא יותר דבר פסיכולוגי שבגללו שנים אני נמנעת?
לא הבנתי את הצעתך. לקחת מטפל מיני?האם מגיעים אתם גם למיטה? ...נראה לי קצת פאתטי, להגיע למצב כזה (בכל זאת, אני לא נראית כ"כ נורא)
מודה לך מראש
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור ההבהרה שלך
אורית פס01/02/2010אני מסכימה שאת לא זקוקה בהכרח לערכה,אלה יותר בצורך להבין את המניעים שבשלם את נמנעת מיצירת קשרים, וליבון של עוד נושאים שהעלית בשתי התגובות ששלחת,אני מאמינה שלווי מקצועי,ולצורך הענין הכי יתאים מטפל מיני [או לא ] שהכשרתו בתחום הטיפול הנפשי,יעזור בתהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוצמת גמירהחנן28/01/2010שלום.
שאלתי היא כזו:
מה ה קשר בין עוצמת הגמירה אצל גברים ל:
1 תדירות יחסי המין .
2.עוצמת הגירוי של הגבר באותו זמן ?
3. האם עוצמת הגמירה קשורה בכמה האשה משקיעה ומגרה את הגבר בזמן יחסי המין ?
אני שואל כי עוצמת הגמירה אצלי מאוד חלשה ולפעמים אני לא מרגיש את הגמירה למרות הגמירה עצמה .
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעוצמת הגמירה
אורית פס30/01/2010כל מה שכתבת יכול להשפיע על עוצמת הגמירה ועוד...ז.א. שעוצמת הגמירה תלויה במשתנים רבים.כדי לשפר זאת נסה להאריך במשחק המקדים,להיעזר בפנטזיות מיניות [לדמיין],לשתף את בת הזוג ככל שאתה יכול לגבי מה הכי נעים ומגרה עבורך.תיחשף לחומרים ארוטיים [גם לבד לפני ..],בשלב שלפני האורגזמה התנתק והתמקד בתחושות הגוף בלי לדאוג לכלום......כדאי גם לנשום ולא לעצור נשימה...בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר משיכה לבת זוגתיאלון28/01/2010אני בזוגיות שניה מזה כ 3 שנים . חברתי טיפוס נהדר בכל במובנים. אבל יש לי בעיה עם חוסר משיכה מיני . אני מרגיש שהכיף הכרוך ביחסיי המין לא נמצא שם . המין הוא סתמי , אין ריגושים, הכל מכני. האם להיפרד ? לחפש השלמות בחוץ ? להמשיך ביחסים למרות שאין סיפוק ? מבקש תשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלון
אורית פס30/01/2010האם בתחילת הקשר כן נמשכת אליה?
האם משהו השתנה משמעותית בהופעה שלה.
למה לדעתך אתה לא נמשך אליה?
מה ניסיתם לעשות עד כה? יתכן שאתה מתייאש מהר מדי ,אפשר לשפר את החויה המינית,דבר איתה על כך ללא ביקורת והאשמה.חישבו יחד מה לשנות שיקלו לפנות לייעוץ מקצועי באם אין שיפור לאורך זמן.....חבל שתשקול פרידה בלי שניסיתם את הנ,ל. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה תרגיל הכי טוב לשפיחה מהירהדני שובבני28/01/2010איזה תרגיל אתם ממליצים לשפיכה מהירה
כי שאלתי פה על שריר pc ואף רחד לא ענה כנראה שאף אחד לא יודע מה זה
או לא מבין בזה
אז אני ינסח משהו יותר פשוט
איזה תרגילים אפשר כדי שאני לא יגמור מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשובבני...למה להעליב?! :-)
ד``ר עידן מיליצ`ר31/01/2010לתרגל את שרירי הPC זה טוב לשפיכה מוקדמת המיוחד אם אתה דוחף כאילו למתן צואה. כל זאת בגלל שכאשר אנחנו מתקרבים יותר ויותר לשפיכה השריר מתכווץ חזק ולכן חשוב להרפות אותו. מעבר לזה יש את הספר פז"מ שיסביר לך את כל מה שרצית לדעת והעזת לשאול!
בהצלחה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריחדני28/01/2010למומחי הפורום שלום,
אני בן 27 ויוצא עם בחורה בת 21 כבר חודשיים בערך. עד ללפני שבוע לא קיימנו יחסי מין כי לטענתה יש לה בעיות באינטימיות, היא אפילו רצתה להפסיק את הקשר אבל אני אמרתי לה שאני מוכן להתקדם איתה לאט ושאני רוצה שהיא תסמוך עלי. חוסר הנסיון שלה די בולט אפילו בדברים טריוויאלים כמו איך להתנשק אך כיוון שהיא רגישה אני מתעזר בסבלנות ומנסה ללמד אותה. לפנייה לא היו לי הרבה קשרים ארוכים ,מתוך בחירה , אבל אני ממש מחבב אותה וגם מתאהב קצת (מה שלא קורה לי כמעט אף פעם). השבוע שכבנו (היא נשארה עם חזיה כי לא הרגישה בנוח) הסקס היה טוב יחסית לשציפיתי ואני מאמין שנוכל לקיים קשר מיני טוב. הבעיה שלי היא בריח של איבר המין שלה שהיה חזק מאוד כמו זיעה ודי דחה אותי ואפילו בבית השחי הרחתי קצת זיעה למרות שהיא מאוד מאוד נקייה ומטופחת. היא ביקשה ממני לרדת לה ולא יכולתי למרות שאני מאוד נהנה לרדת לבחורות.
אני לא יודע מה לעשות, אני מבין שאנחנו בני אדם ויש עניין טבעי של כימייה אבל זה מוזר לי כי אנחנו די מתאימים בכל השאר. מצד שני יכול להיות שיש דרכים רפואיות לפתור את זה (אם זה פטרייה או אולי אם היא צריכה להחליף סבון הגייני ואולי לדאודורנט שונה) אבל אני לא יודע איך לומר כזה דבר בלי לפגוע בה.
מה עלי לעשות והאם יש פתרון לנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרריח
אורית פס30/01/2010אכן, נושא רגיש שקשה להעלות מחשש לפגוע....אתה מדבר על התנסות חד- פעמית ולא בטוח שגם בהמשך תישאר הבעיה,אם לא יחול שנוי בהמשך אתה יכול בהמשך להזמין אותה למקלחת\אמבטיה משותפת איתך - סה"כ מומלץ לפני יחסי מין אורליים להתחשב בפרטנר ולהקפיד על היגיינה....
אם היא סובלת מפטריה אז יתכן שזו הסיבה לריח חריף וחריג,ורצוי שתפנה לגניקולוג\ית.
מאחר והיא מאד מוצאת חן בעיניך ואתה מעונין להמשיך בקשר ומאחר ואתה מלמד אותה ומוביל את נושא יחסי המין יתכן ולא תהיה ברירה ותצטרך למצוא את הזמן והמילים המתאימות להעלות בעדינות את הנושא,אני לא חושבת שממקום של איכפתיות ורצון טוב שלך היא תיפגע.זוגות מדברים גם על זה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בדינמיקה (נראה לי)מלי28/01/2010אנו נשואים 8 שנים ואוהבים + 2 ילדים בהתחלה הכל היה נפלא אך לאט לאט החשק שלי הלך וירד
בעלי מאוד נמשך אלי ורוצה מאוד לקים יחסים בתדירות גבוהה ומאוד וצה ומשתדל לעשות לי טוב אבל אצלי זה לא עובד...וזה יוצר הרבה מתח ועימותים אני טוענת שהוא לוחץ עלי מתעצבן כשאני מסרבת סופר לי כמה פעמים היינו ביחד בחודש האחרון ועוד...וזה עוד יותר מלחיץ אותי והחשק רק הולך ויורד...הייתי בטפול לפניחצי שנה אחרי שבעלי טען שזה הבעיה שלי ואני טענתי שזה שלו..אבל כדי לרצות אותו הסכמתי המטפלת עבדה קשה כדי לשכנע אותו לעזוב אותי ולא לדבר איתי על הענין כלום ולתת לי את הזמן והאויר שלי בסוף הוא קיבל את זה וזה עבד.....לחודש חודשאח הכל היה טוב והיה נראה כאילו המצב משתפר אבל אחרי חודש ועכשיו אחרי כחצי שנה אנחנו מוצאים את עצמינו בדיוק באותו מצב ואפילו יותר גרוע.. לי אין שום חשק הוא לוחץ....אני מסרבת ....והמעגל ממשיך...(הוא טוען שהוא לא לוחץ ולא מדבר איתי על זה והואלא מבין מה אני רוצה ממנו ואני מרגישה ממנו כן הרבה לחץ.. האם באמת החוסר חשק שלי קשור לזה? או שיש לנו בעיה אחרת? האם יש דרך לצאת מהסחרור הזה? אנחנח שתינו במצוקה ושנינו רוצים לשנות את המצב....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמקפיצה הודעה
מלי05/02/2010אנו נשואים 8 שנים ואוהבים + 2 ילדים בהתחלה הכל היה נפלא אך לאט לאט החשק שלי הלך וירד
בעלי מאוד נמשך אלי ורוצה מאוד לקים יחסים בתדירות גבוהה ומאוד וצה ומשתדל לעשות לי טוב אבל אצלי זה לא עובד...וזה יוצר הרבה מתח ועימותים אני טוענת שהוא לוחץ עלי מתעצבן כשאני מסרבת סופר לי כמה פעמים היינו ביחד בחודש האחרון ועוד...וזה עוד יותר מלחיץ אותי והחשק רק הולך ויורד...הייתי בטפול לפניחצי שנה אחרי שבעלי טען שזה הבעיה שלי ואני טענתי שזה שלו..אבל כדי לרצות אותו הסכמתי המטפלת עבדה קשה כדי לשכנע אותו לעזוב אותי ולא לדבר איתי על הענין כלום ולתת לי את הזמן והאויר שלי בסוף הוא קיבל את זה וזה עבד.....לחודש חודשאח הכל היה טוב והיה נראה כאילו המצב משתפר אבל אחרי חודש ועכשיו אחרי כחצי שנה אנחנו מוצאים את עצמינו בדיוק באותו מצב ואפילו יותר גרוע.. לי אין שום חשק הוא לוחץ....אני מסרבת ....והמעגל ממשיך...(הוא טוען שהוא לא לוחץ ולא מדבר איתי על זה והואלא מבין מה אני רוצה ממנו ואני מרגישה ממנו כן הרבה לחץ.. האם באמת החוסר חשק שלי קשור לזה? או שיש לנו בעיה אחרת? האם יש דרך לצאת מהסחרור הזה? אנחנח שתינו במצוקה ושנינו רוצים לשנות את המצב....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמלי
אורית פס05/02/2010אינני יודעת באיזה טיפול בדיוק הייתם ומה הכשרתה של המטפלת שעבדה איתכם,הבנתי שהיית לבד בטיפול כי בעלך סבור שהבעיה אצלך,לדעתי גם אם הסמפטום אצלך הרי שהיא משפיעה על שניכם ולכן זו בעיה זוגית ולא רק שלך,כך, שהייתי ממליצה שתפנו יחד לטיפול.
בכל מקרה מה הבנת בטיפול? מדוע לדעתך חלה ירידה בחשק? מדוע השיפור שחל במצב למשך כחודשיים נעצר.? אולי לא לקחתם אחריות להמשיך לתת לנושא עדיפות בחייכם?
ברור שהסיבות למצב לא יכולות להתברר בחילופי מיילים ,והייתי מציע לכם לפנות שוב לטיפול באם אין שיפור למרות נסיונות כנים מצידכם,לאור העובדה שאת מתארת יחסי אהבה ו-2 ילדים אז בהחלט שוה להשקיע בכך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשקמור27/01/2010לאחרונה אני סובלת מחוסר חשק מיני.. בחצי שנה האחרונה אני לוקחת כדורים למיגרנה שמקור הכדורים הוא לטיפול בבעיות שונות כמו: לופרסור, דפלפט, קספו וכעת אני לוקחת שילוב של לופרסור, אלטרולט ובקלוסל. יש לציין שאני עם אותו בן זוג ולא השתנה כלום ביחסים.. חוץ מהתופעות לוואי הרגילות כמו עייפות, נשירת שיער, השמנה וכו' יכול להיות שהחוסר חשק המיני שכבר תקופה אני מרגישה קשור לכדורים?? ומה אפשר לעשות בנידון..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמור
אורית פס27/01/2010כדאי לך לידע את הרופא ולשאול אותו ישירות אם התרופות שרושם לך או חלקן משפיעות על ירידה בחשק.
מתאורך ,גם כל תופעות הלוואי הלא נעימות שאת מתארת יכולות מצידן להשפיע על תחושת בריאות כללית לקויה ועל דמוי גוף נמוך- גם לכך יכולה להיות השפעה על ירידה בחשק.ואולי שילוב של מס' גורמים שבאיבחון אפשר לזהות ביסודיות,
טוב שאיכפת לך ,תמיד יש מה לעשות...בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיהעינת26/01/2010יש לי מחזור לא סדיר בעליל שפשוט מחרפן אותי כבר. קיבלתי בפעם הראשונה בגיל 15, והיום אני בת 16 וחצי וכל חודש מחדש אין לי מושג מתי המחזור מגיע, ולפעמים גם יש לי דימומים בין לבין. מה יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם נבדקת אצל גינקולוג/ית?
31/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה יוצאת דופןמישהי26/01/2010שלום לכם
זקוקה לעצתכם בבעיה שאולי קצת יוצאת דופן כאן באתר...
אבי החלים לפני שנתיים מארוע מוחי שנגרם כתוצאה ממחלה נדירה (שבינתיים החלים ממנה). כתוצאה מכך יש אצלו שינוי באישיות ובהתנהגות. הוא מגלה ענין רק באוכל ובמין והדבר גורם לריבים קשים בינו לבין אמי. שיחות איתו לא עזרו, הוא מבין ומסכים, מבטיח להשתנות אך חוזר לסורו מהר מאד. רציתי לדעת אם יש אפשרות לתת לאדם תרופה לדיכוי היצר המיני (רופאת המשפחה נתנה תרופה, נדמה לי שתרופה נוגדת דכאון שאמורה גם לשבש את היצר המיני אך זה לא עזר).
דרך אגב הוריי כבר עברו את גיל שבעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמישהי
אורית פס27/01/2010גם בגיל 70 מותר לפנות לטיפול זוגי \מיני ובמסגרתה יערכו ויסתגלו טוב יותר למצב החדש שנוצר בעקבות מחלתו של אביך,לא הייתי מציעה לך להיות המטפלת של הורייך.
בטיפול יתנו את הדעת גם להיבטים תרופתיים יעילים וגם להיבטים התנהגותיים ורגשיים של המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר שאלותשירן26/01/2010אני בת 19 ומקיימת עם בן זוגי- הפרטנר הראשון והיחיד- יחסי מין מזה כשנה. למרות שאנחנו מאד משקיעים במשחק המקדים ולמרות שאני מגורה תמיד , החדירה כואבת מאד כמעט בכל פעם, כשהוא גומר בפנים תמיד שורף לי משך ימים אחר- כך, ואני חושבת שמעולם לא גמרתי אף על פי שאני מאד נהנית מהאקט (בעיקר מהחדירה). כל שהזכרתי מטריד אותי מאד מפני שאני מרגישה שמשהו אצלי פשוט לא תקין ושאני לא מסתגלת מבחינה פיזיולוגית לקיום יחסי מין
תודה מראש,
שירן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשירן
אורית פס27/01/2010אכן, משהו לא תקין,יתכן ואת אלרגית לנוזל הזרע[מה קורה בשימוש בקונדומים?] או יתכן שאת סובלת מתסמונת כאב כלשהי,די נפוץ ויש מה לעשות אך עלייך לפנות למרפאה לטיפול מיני [יש גם דרך קופות חולים] כדי להיבדק ולקבל טיפול עפ"י האבחנה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,
שירן27/01/2010וזה עלול לגרום לבעיות בפוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירן
אורית פס27/01/2010לא, תחושת השריפה והכאב בחדירה כשלעצמן לא מעידות על בעיות בפוריות,ובכל מקרה זו עוד שאלה שאם יש ספק לגביה אז כדאי לשאול את הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)