פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס וחשק מיני בהיריון
    אלמונימית
    21/02/2010

שלום רב,
    אני נמצאת בסוף חודש רביעי להריוני והחשק הימני שלי גבוה מאוד בניגוד לשליש הראשון של ההיריון...
    העניין הוא שכבר כמה זמן בעלי לא מראה רצון או משיכה אלי ואתמול עשינו סקס אחרי חודש נראה לי !!!!!
    אני משתגעת מזה, וזה גם לא ממש תורם לדימוי העצמי שלי ולביטחון שלי ובכלל מכנסי אותי לסרטים שאולי יש לו מישהי מהצד ?!?!
    מה אני יכולה לעשות? ניסיתי לדבר איתו על זה אבל הוא אומר שקשה לו לשכב איתי ולחשוב על התינוק מול העיניים... לי זה נשמע קצת כמו תירוץ, מה, אין לו צרכים ?? מה אני אמורה לעשות עם שלי ? הוא לא יוזם כלום ואם אני יוזמת הוא לא משתף פעולה, ואני כבר לא יודעת מה לחשוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס וחשק מיני בהיריון

הוספת תגובה

• הי אלמונימית

נועם
    23/02/2010

טוב, קודם את צריכה להכיר בעובדה שגוף של אשה בהריון הרבה פחות סקסי בעיניי גבר .
    לכן, אני מציע לך שתנסי להתגופף עם בעלך בדרכים אחרות ...
    למשל, אוננות הדדית, פנטזיות והרבה, אבל הרבה מין אורלי שלך בטוח יפתור את הבעיה.
    כי ברגע שהוא יקבל הרבה מציצות ספונטניות (שזה מאד חשוב שתהי אסרטיבית בקטעים האלה) הוא קודם כל יהיה פחות חרמן בכללי ויסתכל פחות לצדדים, good old trick :).
    חוץ מזה מנסיוני, העובדה שהורמונים שהתחילו להשתולל לך בגוף וגרמו לך לזנוח את החרמנות בסה"כ אומרת שאת בסדר גמור, זה טבעי

גבר מרוקן לא חרמן - תזכרי

אני מאחל לך לידה קלה, ונישואים בריאים

ואסיים
    בברכת שתזכי למיץפות  

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועם

אלמונימית
    28/02/2010

קודם כל תודה על התגובה ה"מעניינת".....
    גוף של אשה בהיריון פחות סקסי בעיניי הגבר? דווקא שמעתי על מלא גברים שזה עושה להם את זה, כנראה בעלי לא נמנה עליהם :-)
    לגבי המציצות - באמת לפני ההיריון הייתי יורדת לו ה-מ-ו-ן !! אבל מאז הגיעו הבחילות ורק מהמחשבה על כך בא לי להקיא !! אז אולי בכל זאת אשתדל...
    אני באמת מקווה שזה יעזור, למרות שלא יודעת איזה נס קרה אבל רק השבוע כבר שכבנו פעמיים שלמות !!! אז כנראה גם הוא הפנים שלא יקרה שום דבר לעובר ושה$#&$% שלו לא כזה גדול כדי להגיע לעובר :-)

בכל מקרה תודה על האיחולים !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אתה מזבל נועם

הרמן
    01/03/2010

אשה בהריונה הוא בשיא הסקסיות אברי המין שלה תפוחים שדיה גדלים דוקא גברים מתחרמנים מנשים הרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה גם מה שאני סברתי :)

אלמונימית
    02/03/2010

אבל אולי לא כולם מרגישים ככה...
    למרות שמאז ההיריון, המבטים לכיוון החזה שלי מגברים וגם מנשים התרבו מאוד (סתם לציון עובדה :-)
    אני בכל אופן מרגישה סקסית...
    ואולי העניין הוא יותר ליזום מבחינתי, ודווקא טוב שהוא העיר אותי לעניין, בשבוע האחרון זה עובד יופי :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיניות בהריון

ד''ר חגית כהנא
    23/02/2010

בתחילת ההריון יש ירידה בחשק המיני אצל רב הנשים בגלל הבחילות והעייפות הרבה שחשות הנשים.
    בשליש השני יש חזרה לתחושה פיזית טובה יותר. נשים חוזרות לתחושת מיניות שמוכרת להן.
    גברים רבים חוששים לקיים יחסי מין עם נשותיהם ההריוניות כיון שהם חוששים לפגוע בעובר.
    יש גברים שיחסי מין עם אישה בהריון מפחידים אותם והם נמנעים ממין למרות שהם אוהבים מאוד את נשותיהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה
    אדם
    20/02/2010

אני בן 55 עם בריאות פיסית ונפשית מצוינת, יש לי מערכת יחסים אוהבת וארוכה עם בת זוג נהדרת. מאז ומתמיד היתה לי שפיכה מהירה (כמה שניות לאחר החדירה), רק עם בת זוגי הנוכחית ולא עם אף אחת קודם אני מצליח להגיע ל 30 שניות לערך, אני דואג לכך ובת זוגי מגיעה לאורגזמה עוצמתית ואין לה תלונות. יש לי חוסר סיפוק מכך שאני מצפה לזיקוקי דינור וחווה זיקוקון לכל היותר.. מעבר לכך יש לי ירידת אנרגיה אחרי ה"אורגזמה" שמתבטאת ברצון עז לישון, אני מפחד לקחת תרופות כימיות שאולי יאלצו את הגוף למשהו שהוא לא רגיל אליו. האם ככה גופי בנוי ועלי להשלים עם המצב? אני מודה מראש על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מהירה

הוספת תגובה

• אני יכול להגיד לך

ירדן
    22/02/2010

אינני דוקטור ואין לי תואר אך אני יכול לומר לך שלאחר קיום יחסי מין הגוף עייף ומותש וזה נורמאלי לחלוטין. להיות ישנוני אחרי סקס או אורגזמה (אפילו לבד) היננו דבר המאפיין את רוב בני האדם אם לא את כולם.
    ובקשר לניסיון לקחת חומרים על מנת שיפור פעולותיך במהלך קיום יחסי מין והרגשת ה"זיקוקין" זו אופציה שכדאי לשקול ואף לנסות פעם אחת. אם תתאכזב תוכל להפסיק ואם תרגיש יותר טוב ושזה עוזר לך לא תתחרט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה

ד''ר חגית כהנא
    23/02/2010

מאחר והשפיכה המהירה היא עם בת זוגך הנוכחית ולא עם נשים קודמות שווה להבדק אצל אורולוג ולגשת למטפל מיני.
    נשמע שאתה דואג לרווחתה אך אתה לא מסופק יתכן שלמערכת היחסים יש השפעה על התפקוד ושווה לברר זאת כדי לשפר את המצב ואפשר!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    לינוי
    20/02/2010

לפני כמה ימים התחלתי לקחת גלולות. כמה זמן לאחר נטילת הגלולות אני יכולה לשכב עם בן זוגי ללא אמצעי מניעה נוסף? והאם הוא יכול לגמור בפנים?

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• בית שמאי יטענו שרצוי בחודש

ד``ר עידן מיליצ`ר
    20/02/2010

הראשון להיות גם עם קונדום. אינני יודע בני כמה אתם אז אשאל...האם נבדקתם למחלות מין?

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום בזמן לקיחת גלולות
    עדי
    20/02/2010

שלום רב,
    אני לוקחת את גלולות הפמינט במשך 9 חודשים כבר
    אך לא עשיתי הפסקה בין החודש הקודם לזה.
    יש לי שתי שאלות.
    אני לוקחת את הגלולה בשעה 23:00 בלילה. בבוקר קמתי ושילשלתי במהלך היום.
    רציתי לדעת אם יכול להיות והגלולה לא נקלטה ואני לא מוגנת עכשיו.

והשאלה השניה. למחרת בבוקר היה לי דימום קל...

האם אני בסדר?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    דימום בזמן לקיחת גלולות

הוספת תגובה

• להמשיך עם הגלולות כרגיל

ד''ר חגית כהנא
    23/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    רמי
    19/02/2010

אני סובל מזה כחצי שנה מחום בלתי מוסבר בגוף (אין חום טבעי בבדיקה במדחום ) וזה ממש משגע אותי .
    החום בא והולך .
    העניין הוא שכאשר אני גומר אני מרגיש 2 דברים - כאבים קלים באזור המדובר שמלווים אותו כל היום והחום מתגבר בשעות שלאחר מכן .
    יש לציין שלפני כחצי שנה התחילה תופעה של ריבוי שתן שהלכה ופחתה ולאחר צילומים שעשיתי דרך הפנייה מאורלוג הכל תקין .
    יש לציין שאני בן 45 .

אשמח לדעת מה לעשות .

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• לרמי

אורית פס
    20/02/2010

אכן ידועה תופעה של כאבים שונים תוך כדי התעוררות מינית או אורגזמה והיא נפוצה יותר בקרב גברים.
    עצתי לך לפנות לאורולוג אוגניקולוג ס שהם גם סקסולוגים [מידע תמצא באתר איט"ם ] בפניה חוזרת בה תרוכז כל האינפורמציה הרפואית הנדרשת ותופנה להמשך בדיקות עפ"י הצורך,אין מקום לדאגה אך יש מקום לבדיקה נוספת במקום בו קל יותר הן למטופל והן למטפל להיכנס לפרטי פרטים של התופעה והשפעתה על התפקוד המיני.
    אתה מתאר כמו גלי חום האופיניים לנשים בגיל המעבר, כ-5% מהגברים סובלים מתסמינים של גיל המעבר בד"כ בגיל מבוגר יותר מ-45,אצל גברים זה נקרא אנדרופאוז [בניגוד למנופאוז אצל נשים ].
    משום שאתה סובל גם מכאבים בנוסף לחום ואינני יודעת מה דווח לאורולוג [והאם האורולוג בעל ניסיון במצבים כאלו] אני מציעה לך המשך בירור ובמסגרת של מרפאה לטיפול מיני דווקא, כאלו קיימות בבתי חולים רבים,תלוי באיזו קופה אתה מבוטח. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בעת חיכוך שגורע הנאה
    יעלי
    19/02/2010

שלום..
    באחת מתשובותיה של אורית פס לאחת הפונות שפנתה לגבי כאבים בחדירה ציינה אורית כי "תסמונות כאב שונות וברמות חומרה שונות,.... לפנות למרפאה לטיפול מיני בה יש צוות רב-מקצועי שיתן מענה להיבטים השונים ,הן הרפואי\פיזי והן זה הקשור להשבת יכולת ההנאה מיחסי מין. בכל אופן אין לך מה להילחץ,קשיים אלו מוכרים ויש מה לעשות ..."
    אני בת 25 מטופלת במרפאה לטיפול מיני בביה'ח מאיר כ''ס בבעיית וגיניסמוס..
    לשמחתי די מזמן הצלחתי לקיים חדירה מלאה עם בעלי אולם אין חיכוך בעת החדירה שיביא אותנו לסיפוק מיני..
    עד כה נהנתי מגירוי הדגדגן (יצאנו 6 שנם לפני שנישאנו) ..יש לי כאבים בזמן החיכוך..כאב שמטריד אותי מאוד ומונע ממני לקיים יחסים מלאים עם בעלי ..מה שגורם לתסכולים חזקים מאוד בזוגיות בכלל ולכל אחד בנפרד... במרפאה מגדירים את כאביי כ "כאבים מדומים" הסקסולוגית שמטפלת בי טוענת שיש לי פחד פסיכולוגי ..סוד גדול שאיני מספרת שהיא חייבת לגלות שממנו נובע הכאב-אבל זה ממש לא נכון כי- באמת כואב לי !!!!!!!! בבקשה בבקשה אני מתחננת שתעזרו לי למצוא פתרון ..למי אוכל לפנות ???

אני ממש על סף ייאוש כי הטיפול נמשך ונמשך...ואני תקועה ס ת ם ~!!!!!!!! יש חדירה אך אין הנאה ואני כבר מתחילה לחשוב שאני כבר לא אעשה חדירה בחיים!!! ויש לנו רצון עז לילדים....

אשמח לתשובה.. בתודה!

הוספת תגובה

• ליעלי

אורית פס
    20/02/2010

הנה אנחנו שוב נפגשות ומקוה שתשובתי תעזור לך.
    את לא מדמיינת את הכאב וצר לי לשמוע שכך אומרים לך,אותו כאב בזמן חדירה יתכן שנובע מיובש וגינלי פשוט ויתכן שמדובר בוסטבוליטיס [בנוסף לוגיניסמוס ממנו כבר החלמת ] שזה השם הרפואי המתאר כאבים בזמן חדירה,אז מהקל לכבד כדאי ראשית להיעזר במסכך מתאים בזמן יחסי מין ולבחון האם יש הטבה,הקפידי לא לכווץ את שרירי רצפת האגן שגם יכול להגביר את הכאב,ואולי נשארה לך תגובת כיווץ מימי הוגיניסמוס. באם לא מועיל ואת חשה שלט מתייחסים בהבנה לתלונותייך,ראשית פתחי זאת עם המטפלת ,או בקשי לעבור לאיש צוות אחר או פני לגורם מקצועי אחר.
    יש מקרים של וגיניסמוס ווסטבוליטיס בו זמנית וכעת נותרו הכאבים,זה סבל רב אך יש מה לעשות וראשית דרושה אבחנת מומחה בבדיקה גניקולוגית פשוטה ואז טיפול בהתאם, בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטים באינטרנט
    יונתן
    19/02/2010

שלום,
    יש לי שאלה.
    האם זה נורמלי פעם בחודשיים לראות קליפים של בחורות מתנשקות וחשופות חזה באינטרנט.
    אני לא רואה בכלל פורנו קשה, זה לא מגרה ומגעיל.
    השאלה אם זה שאני רואה קליפים של בחורות מתנשקות לא הופך אותי לבן אדם פחות טוב.
    בנוסף , מה התורה אומרת בנושא זה?
    האם מותר לראות לפי התורה או לא? (אני לא דתי, אלא חילוני לגמרי, סתם מסקרן אותי).
    מה שקורה , באותו הרגע הדבר מגרה אותי ומהנה אך לאחר מכן יש לי הרבה חרטות ומתחים.
    איך אוכל להמינע לזה לגמרי לתמיד? יש שיטות מומלצות להימנעות?

תודה יונתן

לקביעת תור
    סגירה
    סרטים באינטרנט

הוספת תגובה

• פורנו באינטרנט

אורית פס
    20/02/2010

בהחלט נורמלי לצפות בסרטים שבהם דימויים מיניים מעוררים והתכיפות בה אתה צופה אקראית,כך שאין נזק למעט התחושות הקשות שלך סביב זה.
    בקרב דתיים לא נהוג לצפות בחומרים ארוטיים ,והתורה מן הסתם לא אמרה דבר על סרטים אך ההלכה אוסרת על "שפיכת זרע לשווא" ודתיים אמורים להימנע מאוננות.
    מאחר ואתה חילוני עצתי שתהנה ללא חרטות והתיסרות מצפונית ,אתה יכול לפנטז בראש תמונות מגרות אם כך יהיה לך קל יותר, ולסיכום,אתה מגיב כפי שכל גבר בריא היה מגיב,ואין לך מה לדאוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה יכול להיות?
    דנה
    18/02/2010

שלום שמי משה ואני נשוי.
    אתמול כאשר אני ואשתי ביצענו סקס ,לאחר כ-15 דק' אישתי התחילה לצעוק כאילו הגיעה לשיא ואז פתאום במשך דקה בערך התחילה להתגלגל מצחוק חזק עד דמעות.
    כשסיימנו היא אמרה לי שהיא לא זוכרת כלום אלא רק שממש היה לה כיף.
    היא לא ידעה אפילו שצחקה.
    אגב אשתי ילדה לא מזמן את בננו הבכור וזו בין הפעמים הראשונות של קיום יחסים שלנו מאז הלידה
    הייתי מאד רוצה לדעת מאין הגיע הצחוק הזה.האם יש קשר לאורגזמה?והאם יש קשר ללידה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    מה זה יכול להיות?

הוספת תגובה

• למשה

אורית פס
    20/02/2010

בהלט סביר שהפורקן שבתגובת האורגזמה שיחרר גם את הצחוק,קבל את זה כמשהו טבעי, יתכן שלאחר תקופה בה נמנעתם מיחסי מין או אולי עקב השינויים ההורמונליים הקשורים בלידה התגובות של אשתך היו יותר עוצמתיות -לא רואה כלל מקום לדאגה. מאחלת לכם עוד הרבה צחוקים משוחררים בכיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?ילד בן 9 שנחשף לפורנוגרפיה?
    טלי
    17/02/2010

הי ,בחיפוש אחר סרטים לבן שלי באימיול מצאתי סרט ילדים מוכר. לחצתי על הורדה.
    לא הספקתי לבדוק את הסרט.

היום גיליתי שהבן שלי בן 9 רואה סרט פורנוגרפי קשה של הומואים וכולו לחוץ ..
    כולי מזועזעת מעצמי שלא בדקתי את הסרט קודם מאחר ולא היה לי מושג שבסרט עם שם כזה יכול להסתתר חומר פורנוגרפי.
    .
    אני שואלת מה ניתן לעשות??
    האם הילד יסבול ממשקעים? הוא אומר לי "אמא זה מגעיל אותי ואני לא רוצה לחשוב על זה".
    מדובר בילד מאוד חכם ופיקח.

הוספת תגובה

• סוף מעשה במחשבה תחילה

21/02/2010

קודם כל מניעת מקרה עתידי - קיימות תוכנות שיכולות לסנן חומר פורנוגרפי, אפילו אם הוא מגיע בעטיפת מסווה של סרט ילדים.

אכן, מדובר בתופעה נפוצה וקשה וההשלכות על הנפש הרכה אינן לגמרי מובנות. דווקא העובדה שמדובר בילד חכם ופיקח מכוונת לכך שטיפול מקצועי קצר וממוקד עשוי לסייע לילדך. אם הוא אומר שאינו רוצה לחשוב על זה, זה רק יוביל לכך שיחשוב על כך יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אוראלי
    דינה
    17/02/2010

האם לגבר קיים סיכוי להידבקות במחלות מין מאישה שמצצה לו כשהוא אינו מוגן בקונדום? עליי לציין שבתחילה לא היה שימוש בקונדום אלא רק לקראת סוף האקט.

לקביעת תור
    סגירה
    מין אוראלי

הוספת תגובה

• כמובן שיש סיכוי

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/02/2010

אם האישה חולה בהרפס למשל והוא פעיל.... ידבק!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשאין זיקפה
    אלין
    17/02/2010

היי,
    אני בת 23 ושכבתי עם מישהו ולא עמד לו!!
    בחיים שלי לא הייתי במצב כזה ואין לי מושג למה ואיך זה קרה..אני ממש בלחץ וחושבת כל הזמן מאז שאולי משהו לא בסדר בי ושאני לא מספיק מושכת..הבחור בן 30 בערך ועקרונית לא צריכה להיות לו בעיה..מדוע זה קורה? שמעתי על חרדת ביצוע אבל לא נראה לי שיש לו משהו כזה..הוא לא חסר בטחון בכלל..

לקביעת תור
    סגירה
    כשאין זיקפה

הוספת תגובה

• אין קשר בין חרדת ביצוע לביטחון עצמי

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/02/2010

אין לך מה להיות בלחץ! מספיק שהוא בלחץ ולכן לא עמד לו! אז עכשיו גם את תהיי בלחץ?! נו מה יהייה? :-) אני לא מכיר אותך אבל זה בטח בגלל שזה הפוך! הו אכ"כ נמשך ורצה אותך ש.....לא עמד לו! ולא בגלל בעיה עקרונית, בגלל שאת מושכת אותו! וזה מעשי!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה על התגובה !!

אלין
    18/02/2010

דבר שני הרגעת אותי קצת כי הדברים שאמרת די תואמים למה שהוא אמר..כאילו כל שניה הוא אמר לי שאני הילדה הכי יפה שהוא ראה ושאני סקסית בטירוף ובלה בלה...מצד שני קצת התרגשתי כי זאת היתה פעם ראשונה ששכבנו והייתי קצת קפואה ולא מלאת בטחון..יכול להיות שאם הייתי משתחררת יותר זה לא היה קורה?אוף זה היה המצב הכי מביך בעולם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בזרע
    ירדן
    17/02/2010

כאשר אני גומר יוצאים לי גושים דמויי גומי כאלו בצבע שקוף והנוזל גם יותר סמיך מדי פעם. ועכשיו יש לי חברה וזה די מביך כל הקטע הזה....
    זה נורמאלי?
    מה לעשות?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזרע

הוספת תגובה

• יש איזשהו פתרון? אשמח לקבל תשובה.

ירדן
    18/02/2010

יש פתרון לבעיה? זה אמור לחלוף?
    אשמח לקבל תשובה.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נורמאלי לחלוטין

21/02/2010

לזרע יכול להיות צבע, טעם, מרקם וריח שונים באותו אדם. זה קשור לזמן שחלף מאז גמרת לאחרונה, וכן למזון ושתייה.

בלי לחץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון?

ירדן
    22/02/2010

ישנו פתרון לדבר? איך אני גורם לזה להפסיק או שזה יפסק מעצמו?
    ולמה בדיוק התכוונת שאמרת "כן, למזון ושתייה"
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין צורך לטפל במשהו נורמאלי

25/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליחה להתגבר על המבוכה
    לי
    17/02/2010

אני מאוד רוצה לקיים יחסי מין איתו אבל אני פשוט לא מצליחה להתגבר על המבוכה והביישנות.אני מבינה שאצלי זה נובע מחוסר בטחון עצמי שנגרם כתוצאה מהתעללות מילולית ופיזית בילדות.הוא מעולם לא לחץ עליי הוא דואג להחמיא לי באופן תמידי והוא מצליח להתרגש ממני גם בלי יחסי מין למזלי הרב.הוא באמת מדהים בכל מה שנוגע לזה.אני רוצה אותו אבל פוחדת מעצמי.שאעשה משהו הוא יגעל ממני ויעיף אותי לכל הרוחות.אני פוחדת פחד מוות ממה שיחשוב עליי אז אני נמנעת לחלוטין ממגע.אני לא מצליחה להתגבר על זה ואני די סובלת מהעניין,אני בטוחה שגם הוא.
    אין סיכוי שאני אלך לפסיכולוג אני לא מאמינה בזה.(מניסיון)איך בכל זאת אוכל להתגבר על החששות האלו?תודה מראש לעוזרים.

הוספת תגובה

• מקפיצה

לי
    18/02/2010

help?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללי

אורית פס
    20/02/2010

את מתארת תגובת הימנעות חזקה מיחסי מין [לא ציינת בת כמה את, והאם יש ניסיון קודם או לא ].
    חבל שאת לא מאמינה בטיפולףואגב בשאלתך זו אלינו את הרי גם פונה לאנשי טיפול, רק שלצערי לא אוכל לעזור דרך המחשב בבעיה הלא פשוטה שאת מתארת, ניתן לעזור לך ,אך יהיה יעיל לעשות זאת במסגרת טיפול שיעמיק בהבנת הבעיה ויציע כלים לשנוי,נסי להרפות מחוסר האמון שלך בטיפול ,תני לזה צ'אנס -הרי את מאד סובלת....והימנעות כזו עלולה לחבל בזוגיות.
    אם תחשבי מחדש על אופצית טיפול הרי שעזרתי בצעד הראשון,
    לפעמים צריך להעז במקומות חדשים ומאיימים,אם בטיפול ואם ביחסי מין,תעזי-תרוויחי. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה למומחים...
    יעלי
    16/02/2010

האם לדעתכם חלק מהטיפול בוגיניסמוס יכול להתבצע דרך שימוש בויברטור ? האם זה יכול להביא לפתרון לפי נסיונכם המקצועי ???

אשמח לתשובתכם- תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למומחים...

הוספת תגובה

• למה לא עונים ?????

יעלי
    17/02/2010

זה דייי דחוףףףף....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אפשרות להשתמש בויברטור כחלק

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/02/2010

מהתהליך הטיפולי בוגיניזמוס. אפשר להשתמש בו כמבחנה (דיאלטור) גדול. יש בחורות שאפילו נעזרות מהחדרת הויברטור והפעלתו.
    אבל יהייה נכון להיוועץ במטפל/ת בהתאם לתהליך הטיפולי מה נכון וטוב!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עידן

יעלי
    17/02/2010

תודה שהתייחסת לשאלה שלי-אתה המטפל הכי פעיל פה -כל הכבוד ..זה חשוב ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאורית
    יעלי
    16/02/2010

שלום..
    באחת מתשובותייך לאחת הפונות שפנתה לגבי כאבים בחדירה ציינת כי "תסמונות כאב שונות וברמות חומרה שונות,.... לפנות למרפאה לטיפול מיני בה יש צוות רב-מקצועי שיתן מענה להיבטים השונים ,הן הרפואי\פיזי והן זה הקשור להשבת יכולת ההנאה מיחסי מין. בכל אופן אין לך מה להילחץ,קשיים אלו מוכרים ויש מה לעשות ..."
    אני בת 25 מטופלת במרפאה לטיפול מיני בביה'ח מאיר כ''ס בבעיית וגיניסמוס..
    לשמחתי די מזמן הצלחתי לקיים חדירה מלאה עם בעלי אולם אין חיכוך בעת החדירה שיביא אותנו לסיפוק מיני..
    עד כה נהנתי מגירוי הדגדגן (יצאנו 6 שנם לפני שנישאנו) ..יש לי כאבים בזמן החיכוך..כאב שמטריד אותי מאוד ומונע ממני לקיים יחסים מלאים עם בעלי ..מה שגורם לתסכולים חזקים מאוד בזוגיות בכלל ולכל אחד בנפרד... במרפאה מגדירים את כאביי כ "כאבים מדומים" הסקסולוגית שמטפלת בי טוענת שיש לי פחד פסיכולוגי ..סוד גדול שאיני מספרת שהיא חייבת לגלות שממנו נובע הכאב-אבל זה ממש לא נכון כי- באמת כואב לי !!!!!!!! בבקשה בבקשה אני מתחננת שתעזרי לי למצוא פתרון ..למי אוכל לפנות ???

אני ממש על סף ייאוש כי הטיפול נמשך ונמשך...ואני תקועה ס ת ם ~!!!!!!!! יש חדירה אך אין הנאה ואני כבר מתחילה לחשוב שאני כבר לא אעשה חדירה בחיים!!! ויש לנו רצון עז לילדים....

אשמח לתשובתך... בתודה!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לאורית

הוספת תגובה

• אורית אשמח לתשובתך....

יעלי
    17/02/2010

אני פשוט ממש ממש ממש בתסכול...............

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית ענתה

21/02/2010

דפדף למטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה