מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אוראלישלום22/03/2010
שלום, האם לגבר יש סכוני הידבקות ממין אורלי :- כאשר הוא מקבל ? כאשר הוא נותן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן גבר יכול להדבק המחלת מין ממין
ד``ר עידן מיליצ`ר22/03/2010אוראלי. גם בנתינה וגם בקבלה. מחלות המין לא מבדילות בין נשים לגברים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיבות יתרה לסקסדניאלה22/03/2010
שלום רב
אני בחורה בת 26, ורק לאחרונה אני שמה לב לבעיה אצלי
סקס תופס אצלי מקום מאוד גדול בחיים וחשוב.
קודם כל חשוב לי לציין שאני לא בחורה שקופצת מגבר לגבר, כך שאיני יודעת לאן לשייך את הבעיה. ניהלתי קשרים ארוכים בחיי. עכשיו אני בקשר מזה חצי שנה ושמה לב לבעיה שהייתה קיימת בעצם ממתי ששכבתי לראשונה.
כשאין סקס, אני נורא "עצובה", נכנסת לאיזה דיכאון קטן.
כשאני במחזור, משהו נורא עצוב לי, חסר, ריק. עכשיו אין סקס, עכשיו לא טוב.
אני אפילו נמנעת מלהפגש עם בן זוגי, כי אין סקס.
וגם אם אני נפגשת, רע לי, לא טוב לי בפנים.
אין אצלי דבר כזה להיות עם בן הזוג ושלא יהיה סקס, זה משהו שהוא חובה בשבילי.
יש לסקס חשיבות כל כך גדולה בחיים שלי.
זה לא הכי מפריע לי, כי אני נהנת. אבל כן מפריע לי הידיעה שאני כן נעשת חלולה ועצובה כשאין סקס.
למה זה? מאיפה זה בא ולמה החשיבות כל כך גדולה?
תודה רבה מראד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאלה
אורית פס22/03/2010דחף מיני גבוה אינו בעיה,אך במקרה שלך יש להבין האם באמת הסקס כ"כ חשוב לך או שבתפישתך הוא חשוב לבן הזוג וזה כל מה שאת יכולה להציע לו עד כדי כך שבמחזור לא תיפגשו.
אופייני שיש תנודות במצבי הרוח בזמן מחזור,מדוע את קושרת את זה רק להעדר סקס?
ואם סקס כ"כ חשוב מההיבט של פורקן מיני הרי גם אוננות יכולה להביא לתוצאה הרצויה,כך שיתכן שמה שמאד חשוב עבורך זה סקס בקשר זוגי שאז את מרגישה נאהבת,ובתקופות בהן אין קשר זוגי את נוטה לחוש דכדוך וריקנות .
מדברייך בהחלט יכול להשתמע שאת חווה את עצמך רצויה ונאהבת רק כשיש סקס,וחבל. ז.א. שמרכיב מרכזי באישיותך כאשה נשען על היותך מינית ואני בטוחה שיש בך רובדים נוספים לתת ולקבל מבן זוגך,
השאלות מדוע זה כך יכולות להיבחן ביסודיות בטיפול ולא במסגרת זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד ממחוייבותהדס22/03/2010
אני מקוה שתוכלו לעזור לי פה
אני מחפש הרבה באינטרנט לגבי טיפולים בפחד ממחוייבות ואני לא סומך על שום מקור ושום מטפל שמפרסם את עצמו בצורה ממש מבטיחה,האם תוכלו להפנות אותי כאן למטפל כזה?אני בן 31 גר בת"א וסובל מבעיות ממחוייבות בצורה שמאוד משפיע על חיי היום יום שלי.אני מאוד מאוד אשמח למענה לעזרה.תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד ממחויבות
אורית פס22/03/2010מעניין שאפשר לראות הקבלה בין הפחד שלך ממחויבות לזוגיות והפחד ממחויבות לטיפול. ז.א. שהבעיה מפריעה לך בהקשרים שונים כך שאני מציעה לך לפנות לטיפול גם בלי אמון ולקוות לטוב, לפעמים הפחדים משתקים אותנו ומגיע רגע בחיים בו צריך לזנק למים ולתת סכוי,רוב המטפלים בעלי רצון אמיתי לעזור למטופליהם, פנה במחשבה מעודדת זאת. בהצלחה. מאחר ואני מקבלת בת"א אתה מוזמן להתקשר.או עיין ברשימת המטפלים של אתר איט"ם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להידבק במחלות מבליעת שפיך?שירן21/03/2010
אין לי בן זוג קבוע ואני שוכבת אך ורק עם קונדום. ולעיתים כאשר בני הזוג למין גומרים לי בפה אני בולעת את השפיך (כי זה בריא לעור (-: סתאם...) . אלו אינם בני זוג קבועים ומן הסתם אין לי מושג אם הם נקיים או נגועים במלחות כאלו ואחרות. ישנן פעמים שאני בולעת את השפיך כאשר הם גומרים לי בפה. האם ניתן להידבק כך במחלות מין????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להדבק ממין אוראלי
21/03/2010אם מדובר בבני זוג מזדמנים כדאי להשתמש באמצעי מגן גם במין אוראלי. אפשר להדבק מהזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיקפהסיון20/03/2010יש לי בעיה חמורה
אני יוצאת עם משהווא ממש חמוד והגענו לאקט מיני ורצינו לעשות סקס אבל אל עמד לו הזין
הוא ממש הרגיש מבוכה עםזה אני ממש מרגישה נבוחה לדבר איתו על זה זה היה בעם ראשונה
הרגשתי ממש שכל הגוף שלו רעד
יכול להיות שאני הייתי לא בסדר כל הזמן אמרתי לו "אל תהיה בלחץ" כמה כמה פעמים
אני עיזירו לי איך לדבר איתו ולהגיע אליו
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחרדת ביצוע
21/03/2010כנראה זה מה שאת מתארת.
בשלב ראשון, אל תנסו חדירה ואל תנסו דברים שקשורים בזקפה שלו, אלא בהנאה של שניכם שאינה כרוכה ישירות בזקפה ו/או באיברי המין. רק כשירכוש בטחון לצידך אפשר לנסות צעד קדימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה נשיתאביה20/03/2010הי,אני בת 30 נשואה 3 שנים נהנית מסקם עם בעלי. לאחרונה יוצא לי נוזל מן השופכה כאשר אני נהנית ממין אוראלי וחדירת אצבעות, זהו נוזל שקוף עם ארומה של שתן, האם זו שפיכה נשית או שתן? בעלי משוכנע שזה לא שתן אך אני סקפטית. הבנתי שהדעות חלוקות בנושא, חשוב לציין שאין לי דליפות שתן ושהנוזל יוצא בהנאה כאשר אני דוחפת את שירי הנרתיק כלפיי חוץ(לפעמים יוצאת כמות ולפעמים מעט. )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשפיכה נשית
אורית פס20/03/2010רק בבדיקות מעבדה אפשר לבדוק בוודאות האם מדובר בשתן או נוזל שפיכה.גם אפשר להריח ולנסות לזהות אך למעשה זה לא חשוב,כל עוד את נהנית מה חשוב מה דלף שם במדויק.?
יתכן שגם וגם,היתה שפיכה נשית ואולי דלף מעט שתן....זה לא כ"כ משנה, מין זה לא דבר נקי ויועיל לקבל בטבעיות הפרשות נלוות,אנחנו חיים בתרבות שמעוררת בנו חרדה מפני ריחות וזיעה וכו',צריך איזון שפוי בענין זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקפה לא תמיד עובדתדודו20/03/2010אני בן 72 ולפעמים יש בעיות זקפה, ניסיתי לקחת סיאליס 10 מ'ג וזה עזר מצויין.גם 5 מ'ג עזרו. שאלתי היא: האם אפשר לקחת סיאליס לאורך זמן? ואם אתחיל להשתמש כמה פעמים בשבוע זה יכול להזיק? ואם אני אתרגל לסיאליס אחר כך לא תהיה לי זקפה אם לא אשתמש בכדור? כי לא תמיד אני זקוק לכדור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעשית את הדבר הנכון...כל עוד
ד``ר עידן מיליצ`ר20/03/2010זה בהנחיית רופא. ניתן ליטול סיאליס 5 מג' באופן יו'מיומי ללא חשש לאורך זמן. אין עניין של הרגל ובמידה ויש גם זקפה ספונטנית, הרי זה משובח!
חג שמח,
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקרות לאחר ניתוח ערמוניתאבי19/03/2010עברתי לפני כמה חודשים ניתוח להסרה רדיקלית של הערמונית. את הניתוח עברתי אצל אחד הרופאים המובילים בארץ בסוג זה של ניתוח.
האם לאחר הניתוח נעשים עקרים.
בברכה
משה ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכדאי להתייעץ עם המנתח
21/03/2010בניתוח מסוג זה שעברת בדרך כלל נפגעת היכולת לשפוך, אך לא נעשים עקרים. ייצור הזרע לא נפגע (הוא נוצר באשכים). לעיתים הזרע עולה לשלפוחית השתן (במקום החוצה). בכל מקרה, ניתן להשתמש בזרע לצורכי פריון. כדאי שתתייעץ עם הרופא שניתח אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמהמור19/03/2010כבר כמה תקופה כאשר אני מסיים את האקט ופולט זרע כאילו אין אורגזמה וממש לא מרגישים אותה וכבר אין את העייפות לאחר האקט כאילו הגוף כבר לא מגיב לזה זה ממש מציק היות ואני יודע שזה לא מנטלי או נפשי כי אין עליי לחץ או משהוא השאלה שלי האם יש בעיה מבחינה רפואית וכתוצאה ממה זיכול לקרות ולמי פונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם יש סיבה רפואית - ייתכן וזה המקור
21/03/2010לא פירטת מה הרקע הרפואי. ייתכן וזה רגשי.
בכל מקרה, המקום לברר זאת זה במרפאה לבריאות מינית. באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני יש רשימת מרפאות כאלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדבר עם החברהשחר18/03/2010איך אפשר לדבר עם חברה שלי שאנירוצה שהיא תיקח גלולות בלי שזה ישמע כאילו אני לוחץ עליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשחר
אורית פס20/03/2010פשוט תעלה את הנושא ,ובאמת אל תלחץ, אולי היא מתנגדת לגלולות ומעדיפה להשתמש באמצעים אחרים,ואני מקווה שאתם מוגנים כיום בדרך אחרת.
לגלולות יש תופעות לוואי, יש נשים המנועות מנטילת גלולות בהוראת רופא [לא הרבה ], בכל מקרה אין דרך אחרת אלה לדבר על כך ולהבין את עמדתה בענין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה דחופ דחופ !מייטל18/03/2010אני וחבר שלי כבר שנתיים ביחד , והוא טוען שאני לא מגרה אותו מספיק .. ואני מוכנה לעשות הכל כדי שזה יצליח , הכל .. !
והוא היה הראשון שלי ואין לי ניסיון רב בזה .. הייתי רוצה עצה .. איזה דברים יכולים ממש לגרות אותו ? איך אפשר להתחיל את זה ?
בקיצור אני צריכה טיפים איך אני יוכל לגרות אותו ובאיזה שלבים ?
אני חייבת את העזרה הזאת בדחיפות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכדאי שתשאלי אותו...
21/03/2010אם חברך טוען שאת לא מגרה אותו מספיק, מה כן מגרה אותו? מה כן יצליח? האם זה שווה מבחינתך?
אף אחד לא יכול להגיד לך מה מגרה אותו חוץ ממנו. אבל דעי לשים גבולות ולעשות דברים שגם טובים עבורך. אם זה ילך בקלות בקשר הראשון, ייתכן וזה ילך יותר קל בשני .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חרדיתמרים17/03/2010אני בת 27 ואני חוששת שלבעלי יש חברה כי לאחרונה ירד לו החשק ממני איך אני יכולה לגלות את זה ?
"האמת שכבר בא לי גם לבגוד פעם"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה בעצם את מבקשת?
ד``ר עידן מיליצ`ר17/03/2010אולי יהייה נכון לפתוח איתו את מצוקתך? מצאי את המקום והזמן הנכון ודברי איתו.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
נתי24/03/2010למה את מרגישה שירד לבעלך ממך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם ראשונה- חשש לדימוםליאת17/03/2010שכבתי אתמול בפעם הראשונה עם בן זוגי עם אמצעי הגנה שמתי לב כי בזמן השתן יורד לי גם הרבה מאוד דם וגם בלי ללכת לשירותים יורד הדם כמו במחזור חודשי. המחזור החודשי שלי אמור להיות עוד בערך שבוע מעכשיו. מה קורה פה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלליאת
אורית פס17/03/2010בחדירה ראשונה וביתוק קרום הבתולין יתכן דימום ואף כאב [אך לא בהכרח ],זה נורמלי ואין מה לחשוש,אם הדימום ממשיך ומדאיג אותך כדאי שתפני לרופא\ה. אם נפסק ,נהגי כרגיל ובתקוה שביחסי המין הבאים תהיה הנאה בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב... אורגזמהליטל17/03/2010אני בת 22 ויש לי חבר כבר קרוב לשנה, אני מרגישה איתו בנוח ולא מתביישת ממנו בשום שלב שאנחנו שוכבים. הבעיה היחידה, שאני נהנת מהסקס אך לא מרגישה את אותו תענוג שהשאר חוות ובטח שלא מגיעה לאורגזמה.
הלכתי לסקסולוג בעבר שנורא הלחיץ אותי ואמר שאני הכל בראש ושזה כאילו שאני עומדת ומסתכלת מהצד בכל פעם שאנחנו שוכבים, שאני לא נכנסת לזה באמת. הוא אמר שזה לא דבר שיפתר מעצמו אלה רק יתגבר והתסכול שנגרם לי מזה רק יתעצם. ושבסופו של דבר שום זוגיות לא יכולה להתקיים במצב כזה.
אני לא מבינה איך אפשר לפתור את העניין, מה אני אמורה לעשות כדי "להיכנס לזה"? והאם זה נכון שהדרך היחידה לפתור את זה היא ללכת למפגשים קבועים עם סקסולוג ובן הזוג שלי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחשוב לי להוסיף
ליטל17/03/2010שעלות עם כל סקסולוג שפגשתי נורא נורא יקרה וקשה לי לעמוד בזה, לכן אני מחפשת עזרה שלא אצטרך ללכת לסקסולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליטל
אורית פס17/03/2010ראשית כדאי שתדעי שניתן להגיע לטיפול במסגרת ציבורית שעלותו לא יקרה דרך קו"ח,שאלי בקופה בה את מבוטחת על טיפול מיני.
אין מקום לבהלה וצר לי לשמוע על אותו סקסולוג שהבהיל אותך,יחד עם זאת אם יש קשיי אורגזמה וזה מפריע לך אז פניה לטיפול איננה רעיון גרוע,אלה הדרך הכי יעילה ומקצועית להעצים את ההנאה המינית שלך לאור העובדה שעד היום זה לא קרה באופן ספונטני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה נשית
נ.21/03/2010גם לי יש בעיה דומה לזו של ליטל-אני כמעט בת 30 ,מקיימת יחסי מין מגיל 19. אך לא הגעתי לאורגזמה ולו פעם אחת. לא ע"י מין אוראלי ולא ע"י אוננות ובוודאי שלא בחדירה. יש לי חברות שמספרות שהן מאוננות מגיל 14- לי אף פעם לא היה את הדרייב לאונן ועשיתי את זה רק בתקוה לגלות את האורגזמה.(בדומה לליטל גם אני מאוד נהנית מסקס - פשוט לא מגיע לאורגזמה)
יש כאלה שבודאי יגידו שיש לי איזושהי בעיה נפשית או משהו כזה (זו הסיבה שאני לא הולכת לסקסולוג-שרק יפיל את האשמה עלי) אבל אני מתחילה לחשוב שאולי לא כל הנשים מסוגלות להגיע לאורגזמה-אולי יש איזושהי סיבה גנטית?
ניסיתי לחקור את הנושא באינטרנט אך לא מצאתי שום תיעוד- פעם זאת הייתה בושה להיות מיני - עכשיו זו בושה להיות "לא-מיני". נראה לי זאת הסיבה שלא מדברים על הנושא הזה בכלל.
אם יש נשים שלא חוו אורגזמה אף פעם בחיים למרות שניסו את כל מה שאפשר או אם יש איזה שהם מאמרים בנושא - אשמח לקבל תשובה/הפניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכולת להגיע לאורגזמה
אורית פס22/03/2010או לא להצליח בכך איננה קשורה בהכרח לבעיה נפשית,נשים רבות לא למדו כיצד מסיבות מגוונות,ואני מאמינה שכל אשה יכולה,רק במקרים נדירים העכבה קשורה לבעיה פיזיולוגית.
קראי את הספר :"לעצמך,מיניות האשה \לוני ברבך,או פני לטיפול מיני אם זה מפריע לך,
חשוב וטוב שאת כן מתעוררת מינית ונהנת, מצד שני עד שלא תחווי לא תדעי האם זה הפסד או לא מי יודע מה.
את צודקת שיש כיום סוג של לחץ ביצועי על להיות אורגזמית ,אך זו רוח התקופה ולא חובה לנשוב עם הרוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אורגזמהדורון16/03/2010שלום!
קוראים לי דורון ואני בת 19
הפעם הראשונה ששכבתי הייתה עם חבר שלי למשך שנה בין כיתה ט' לי'
מאז שכבתי כבר עם 2 בנים שגם הם היו חברים שלי למשך תקופה ארוכה.
עם אף אחד מהם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה לעומת זאת כשהייתי צעירה יותר הייתי מאוננת אך חיצוני, או כאשר עשינו סקס יבש, מעולם לא דחפתי אצבעות, והגעתי להנאה, יכול להיות שנקודת הג'י שלי נמצאת מחוץ לנרתיק? מה עוד יכולה להיות הסיבה שאני נהניתי משפשוף חיצוני אבל לא כאשר קיימת חדירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראורגזמה
אורית פס17/03/2010את פשוט מגיעה לאורגזמה חיצונית ולא בחדירה כמו מרבית הנשים,אין זו כלל בעיה ויתכן שבעתיד זה ישתנה ותוכלי להיות אורגזמית גם באמצעות חדירה ,הסיבה היא שהדגדגן הרבה יותר מעוצבב מאזור פתח הנרתיק ,ויותר מכל אבר אחר בגוף האשה [או הגבר ],ולכן אין בעיה.
נקודת הג'י לא ממוקמת מחוץ לנרתיק, אלה בתוכו.
כל עוד את אורגזמית בגרוי חיצוני אין כל בעיה,אפשר להנות מהחדירה גם אם לא נגרמת מכך אורגזמה,בן הזוג וודאי נהנה מהחדירה,ויש יותר איכות של גוף אחד ואיחוד מחויה של חדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה יקרה?
דורון19/03/2010אז למה עד עכשיו לא גמרתי בחדירה פנימית?
יש דרך שאני יכולה לעזור לתהליך לקרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
אורית פס20/03/2010פשוט נסי תנוחות שונות, בקשי להיחשף לטכניקות גרוי מגוונות, ככל שהגרוי בחדירה יהיה דומה למה שאת עושה באוננות יגבר הסכוי שתגיעי לאורגזמה גם בחדירה, ואם לא אז הרפי ,כי אורגזמה היא רפלקס לא רצוני וככל שתנסי להתעקש ולהיות ממוקדת מטרה כך תתרחקי מהאורגזמה.
למשל ,לשלב חדירה ובמקביל להוסיף גרוי ידני היכן שנעים לך יגביר את הסכוי לאורגזמה גם בחדירה.
קשה לנבא מראש מה יעזור,פשוט נסי ונסי ,ונסי לאונן עם ויברטור שנחדר ואם תגיעי לבד בחדירה,אז שוב,יגדל הסכוי לכך גם עם בן זוג לסקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)