פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ואם בגיל 63 כבר לא בא לי?
    אדלה
    15/02/2010

מאחורינו המון שנים ביחד במיניות קבועה יומיומית ולפעמים יותר מפעמיים ביום. די נמאס, כבר אין לי כח וגם אין לי חשק, מה עושים אם הוא רוצה ועדיין בקצב של פעם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ואם בגיל 63 כבר לא בא לי?

הוספת תגובה

• מין בגיל 63

אורית פס
    15/02/2010

את צודקת,אך גם לך אחריות לכך שתדירות יחסי המין ביניכם תכופה ולא מתאימה לך,יתכן שזה כשלעצמו משחק תפקיד בכך שאין לך חשק מיני,אך יתכנו סיבות נוספות,גם פיזיולוגיות,ולשם כך כדאי לך לפנות לטיפול מיני,עדיפות למרפאה לטיפול מיני שבצוותו גם רופאה גניקולוגית.
    בשלב ראשון אם כן,דברי אתו על הרגשותייך בענין,ואם צריך -הילחמי ....סקס רק בשביל הבעל,כדפוס קבוע לא עוזר לנשים לחבב ולהנות ממין. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה קטנה
    מיקי
    15/02/2010

שלום, אני בת 27 ובן זוגי 29. אנחנו ביחד כבר כשלוש שנים. מאז ומתמיד הייהת לנו קצת בעיה עם סקס - אני הראשונה שלו וההתחלה הייתה קצת קשה בגלל החששות שלו. חשבתי שעם הזמן הוא ילמד והדברים יזרמו. אבל הם לא. ז"א זה יותר טוב מפעם, אבל לא מספיק טוב. ניסיתי לדבר הרבה פעמים איתו על כך, אבל זה לא ממש תרםץ העניין הוא גם ששנינו מאוד עמוסים ועייפים וכשהוא מגיע אני כבר בדרך לישון ומאוד עייפה. עם הזמן גם נעלם לי החשק המיני, (היו כמה שנים שנטלתי רסיטל בעקבות אבחנה שגויה - נתנו לי אותו כטיפול בכאבי ראש, ומאז שהפסקתי הדברים השתפרו אבל לא לגמרי). אני לפעמים רואה בזה מעין "חובה" או"מטלה" ולא הכי נהנית, וחבל לי כי תמיד החשבתי את עצמי כאדם מיני. אנחנו רק בתחילת חיינו הזוגיים ואני יודעצ שהדברים יהיו קשים יותר עם הזמן, אז הייתי רוצה לחזק את העניין עכשיו. פשוט בגלל שהוא כזה חסר ביטחון במיטה זה מוציא לי את החשק וזה משפיע גם עליו. הוא לא מוכן ללכת לטיפול מיני. מה כדאי לעשות? הייתי רוצה שפשוט נוכל להנות במיטה ולא לדבר על הדברים האלה - שיהיה פשוט כיף בלי כבדות. אשמח לעצה...

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה קטנה

הוספת תגובה

• למיקי

אורית פס
    15/02/2010

לגבי עייפות ועומס מטלות של שניכם,לצערי, זו כנראה מחלת המאה,וצעירים רבים במצב דומה,כל שאני יכולה לומר על כך,שאם הסקס מספיק חשוב אז מוצאים לו זמן,נחים ומתפנים...אולי למשל פחות טלויזיה או ויתור אחר כלשהו.
    לא ציינת מה בתפקוד של החבר מאכזב אותך,ונראה שהפער בניסיון המיני ביניכם נשמר למרות שאתם כבר 3 שנים יחד,יתכן שהחבר נלחץ מהניסיון שלך בעבר ומרגיש כל הזמן לא משפיק טוב בשבילך,נסי להנחות אותו באופן מפורט לגבי מה שמהנה אותך,
    כמו כן את יכולה לקנות לשניכם מדריך מין כלשהו כמו: סקס עכשיו",או דיסקים של קלטות מצולמות פלוס הסברים של רופא סקסולוג הנקראות "מדריך לאוהבים",צפו יחד,דברו על כך ,אני מאמינה שיתרום לבטחונו המיני של החבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חיכוך
    מנוסה
    14/02/2010

שלום,
    הועלה כאן נושא של בחור אשר מציין כי אינו מרגיש חיכוך מספק (אם בכלל) בזמן החדירה במשגל שלו עם חברתו.
    טרם הועלתה תגובה בנידון. הייתי שמח לתגובה מאחר ולי יש את אותה בעיה בדיוק.
    מדובר בתחושה של "ללכת לאיבוד" בתוך איבר מינה ללא לחץ מספק תוך כדי או בזמן הגמירה.
    ולא הבחורה לא אחרי לידה ולא, היא גם לא בתולה.
    גם אני טרם חוויתי תחושה זו אי פעם והייתי בחיי עם הרבה נשים.
    אודה לתגובה בנידון.

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חיכוך

הוספת תגובה

• חוסר חיכוך

16/02/2010

החדירה אינה הגורם העיקרי לגמירה ולעיתים בחדירה אין חיכוך מספק. או שהנרתיק רחב מדי או שהפין צר מדי ואז השילוב אינו מוביל לחיכוך מספק, בייחוד אם משתמשים בקונדום ו/או יש סיכוך רב ו/או יש לחץ סביב הנושא. זה טבעי.

לא תמיד יש התאמה מליאה של פין ונרתיק. ואם יש מצב כמו המצב המתואר, והקשר אינו סביב המין בלבד, כדאי לבדוק איזה דברים כן גורמים להנאה (כולל חיכוך מסכך, כגון, ביד, אוראלי וכד').

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחייה לא מובנת ממין אוראלי
    גימאן27
    13/02/2010

היי. אני ובת זוגתי, בני 27, בזוגיות כבר 6 חודשים. עושים סקס בכיף בתדירות סבירה, העניין הוא שבת זוגתי מסרבת לקבלת\הענקת מין אוראלי! הטענה המרכזית היא שלא ברור לה הצורך במין אוראלי, היא נהנת מחדירה וזה מספיק לה (היא גם דיי אדישה להאם גומרת או לא, וגם לא ממש אוהבת מגע יד באיבר מינה). לא היתה לנו אף ולא חוויה שלילית אחת בנושא סקס, אנחנו פתוחים ומדברים על הכל. בעניין האוראלי יש מחסום רציני.

כאן נכנס פרט חשוב נוסף - הזוגיות הנוכחית שלנו היא "סיבוב 2" שלנו. כלומר, כבר הינו זוג למשך שנה בעבר, נפרדנו, וחזרנו כעבור מספר שנים לזוגיות הנוכחית שנמשכת כבר חצי שנה. ב"סיבוב 1" שלנו כן היה לנו מין אוראלי. כאשר אני מנסה להזכיר לה את זה, היא מתקשה להאמין שזה אכן קרה, וטוענת שמעולם לא אהבה מין אוראלי. בזוגיות שהיתה לה בזמן הינו פרודים, מספרת שגם נמנעה אך בן זוגה שהיה וולגרי ואגרסיבי, הכריח אותה לקבל ממנו מין אוראלי בכוח, לגבי ההפך אני לא יודע.

אני מאוד מכבד ודואג שהאינטימיות שלנו תהיה מוסכמת ומקובלת על שנינו, לעולם לא בכוח!! אנחנו נהנים ביחד והכל מצויין, רק הקטע עם המין האוראלי דיי מתסכל אותי, והסברתי לה למה ומתוך כוונה למצוא פתרון. היא לא יודעת להסביר לי מה מקור הדחייה שלה ממין אוראלי, אלא פשוט מציבה לי את זה כעובדה (ושוב, בעבר כן היה לנו את זה).

אינני רוצה לחזק את האנטי שלה למין אוראלי ע"י יותר מדיי שיחות וניסיונות שכנועים, גם אם עדינים מאוד. אינני יודע איך "להחזיר" אותה לעניינים..

הוספת תגובה

• מין אורלי

אורית פס
    14/02/2010

כנראה שהעובדה שהחבר הקודם כפה על חברתך מין אורלי היא הסיבה לרתיעתה הנוכחית.
    מעניין שכל אחד מכם זוכר משהו שונה בתכלית לגבי מה שהיה או לא היה בסקס ביניכם בעבר.
    מהתיאור שלך את כל ההימנעות לא רק ממין אורלי אלה גם מכך שלא אוהבת מגע ישיר באבר מינה
    ולתת לך גרוי ידני -מתאפשר?? ],אדישה אם יש או אין אורגזמה וכו' ניתן לומר שיש לה עכבות ואני מבינה את התיסכול שלך משום שאכן זה מצמצם את הרפרטואר המיני שלכם בעיקר לחדירות ....מאחר וניסית לדבר איתה ללא הועיל אז או שתרפה מהענין בינתיים כי לדבריך אתם כן נהנים,או שתציע לה פניה לייעוץ מקצועי לבד או איתך,איך שנוח לה ,ותראה מה תגובתה לרעיון הייעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי למומחים
    תותי
    13/02/2010

בשבוע באחרון אני מרגישה מעט גרד וצריבה בנרתיק.
    אני יודעת שזו פטריה.
    בינתיים, עד שאלך לרופא נשים, האם אפלומיצין קרם יכול לעזור?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    היי למומחים

הוספת תגובה

• לתותי

אורית פס
    14/02/2010

לדעתי, כל מה שצריך מירשם רופא לא לקחת על דעת עצמך,ומה שלא, אפשר להתייעץ עם הרוקח,
    כשאת מתאמת תור לגניקולוג\ית בקשי פגישה דחופה,אל תתביישי לומר שאת סובלת מגרד וצריבה,לפעמים מניסיוני לוקח זמן עד שמקבלים תור,ויש אופציה למצבים דחופים....ואולי הרופאים בפורום יתנו לך המלצה ספציפית לגבי אפלומיצין. החלמה מהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה
    יוסי
    11/02/2010

מה עושים עם חרדת ביצוע?
    והאם יש דרך להגדיל פין?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע והגדלת הפין

12/02/2010

יתכן והמחשבה שיש לך פין קטן גורמת לחרדת הביצוע ולדימוי עצמי נמוך? מה הביצה ומה התרנגולת?

אין דרכים להגדיל את הפין וכל הפרסומות שתראה בנושא שרלטניות ונובעות מרצון לעשות קופה על גבם (וכיסם) של פראיירים. השמר. תלמד לקבל את עצמך. גם בחרדה ניתן לטפל במקביל. כדאי שתפנה לטיפול מיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב,
    דני
    11/02/2010

שלום רב,
    אני נער בן 18 יש לי בעייה רצינית באיבר המיני, יש לי עקמה בולטת בפין, רוצה לברר בקשר לניתוח בפין, אני רוצה לעשות זאת באופן פרטי. איפה יש לפנות בכדי לעשות ניוח כזה וכמה בערך זה עולה.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב,

הוספת תגובה

• כדאי שתבדק

12/02/2010

אצל אורולוג, בשביל שיוודא שאכן מדובר בעקמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן זוג וגלולות
    שירן
    10/02/2010

יש לי בן זוג כבר חמישה חודשים, שנינו בני 23, לא בתולים
    אני אף פעם לא לקחתי גלולות ורוב החברות שלו השתמשו בגלולות ככה שלא הייתה לו בעיה לקיים יחסי מין בלי קונדום
    אני לא בטוחה אם בא לי לקחת הורמונים בגיל הזה ולא ברור איך אני מסבירה לו את זה

לקביעת תור
    סגירה
    בן זוג וגלולות

הוספת תגובה

• ומה השאלה?

12/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדברת איתו באופן ישר וישיר!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    13/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדין בתולה
    אלינור
    09/02/2010

שלום אני בחורה בת 24 ואני עדין בתולה זה לא שאני מסורתית או משהו בסגנון פשוט איכשהו מעולם לא היה לי קשר רציני וגם לא סטוצים לכן לא יצא לי לקיים יחסי מין עם אף אחד ועכשיו עם הזמן התחלתי ממש להיתבייש בזה וזה גם מפריע לי יש לי כבר חבר 4 חודשים שממש מוצא חן בעיניי ועוד לא שכבנו מהסיבה שאני ממש מפחדת עכשיו מיחסי מין. ניסינו פעם אחת וזה לא הצליח הוא פשוט לא הצליח להכניס כי הוא אמר שהשרירים שלי מתוחים ואני לא מישתחררת ולכן אי אפשר להכניס אני חייבת לציין שהוא לא יודע שאני בתולה והוא לא לוחץ עלי לקיים יחסי מין בכלל פשוט אני לא יכולה לספר לו אין לי אומץ אני סוג של מיתביישת בזה איך אתם חושבים שהוא יגיב?? הוא לא יבהל או ירתע מיזה שאני בתולה?? איך בנים מגיבים לזה שבחורה בת 24 עדין בתולה??? וגם מה עליי לעשות כדאי להישתחרר מהפחד הזה??

לקביעת תור
    סגירה
    עדין בתולה

הוספת תגובה

• בתולין

ד''ר חגית כהנא
    10/02/2010

העובדה שאת בתולה נובעת מפחד. השאלה הנשאלת היא ממה את מפחדת?
    אין לך מה להתבייש מהעובדה שאת בתולה . קשר אמיתי הוא קשר של פתיחות ושיתוף. אני בטוחה שגם לך וגם לחברך יהיה קל יותר עם הידיעה. כעת את מבזבזת הרבה אנרגיות על ההסתרה וחבל תשקיעי אותן באהבה.
    באופן מעשי : אני מניחה שאינך משתמשת בטמפונים אני מציעה לך לנסות ולהחדיר אצבע לנרתיק כדי להכיר את גופך ולהכין את עצמך ליחסי מין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    דני
    09/02/2010

ד"ר שלום ,

גבר בן 26. ביסקסואל. סובל מחרדה . נוטל 20 מ"ג רסיטל.
    כרגע בקשר עם בחורה.
    שמתי לב לתופעה מאד מעניינת ובעייתית מבחינתי: כאשר עוברת תקופה של כשבועיים ולא קיימתי יחסי מין הכוללים חדירה עם גבר - רמת החרדה שלי מאד עולה. גם כשאני מאונן ומגרה את פי הטבעת ע"י חדירה - אני דיי חוזר לעצמי.
    האם נתקלת במיקרה דומה לשלי שבעצם בעיית החרדה מאד מועצמת כתוצאה מיחסי המין?

מה ניתן לעשות? האם יש טיפול תרופתי אחר?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חרדה ונטיה מינית

ד''ר חגית כהנא
    10/02/2010

לפי מה שאתה מספר כדאי שתשוחח עם איש מקצוע.
    יש לך רצון לקיים יחסי מין עם שני המינים מה גורם לחרדה כשיחסים עם גבר לא בנמצא? כדאי לברר זאת כדי להיפטר מהחרדה ולחיות בשלום עם הנמצא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתולה בת 24
    בתולה בת 24
    09/02/2010

אני בחורה בת 24 ועדיין בתולה. מעולם לא היה לי קשר רציני וזו הסיבה שהגעתי למצב הזה.
    חשוב לציין שאני נראית טוב מאוד, בחורים מתחילים איתי כל הזמן ואני מקבלת המון תגובות טובות על המראה החיצוני שלי. אני קצת בררנית ושוללת מהר מדיי בחורים, בדר"כ על מראה חיצוני. משיכה זה דבר שהוא מאוד חשוב לי.
    עצם העובדה שאני בתולה קצת חורה לי ואני מרגישה שזה הורס לי בקשרים עם בחורים.
    כשהם שומעים את זה, הם קצת נרתעים, אמנם הם לא מודים בזה אבל כך אני מרגישה.
    אני לא מעוניינת לשמור את עצמי עד לחתונה או משהו בסגנון וזה ברור לי שכשיהיה לי קשר רציני, אני אעשה זאת.
    הדילמה שלי היא האם לחכות לאחד או פשוט "להיפטר" מזה, אני מרגישה שזה חוסם אותי.
    ודבר נוסף, האם זה באמת משהו שמרתיע בחורים? האם בחור ישלול מישהי חכמה שנראית טוב רק בגלל דבר כזה?
    אשמח לקבל תגובות.

לקביעת תור
    סגירה
    בתולה בת 24

הוספת תגובה

• ואני מכיר הרבה בחורים

עידן מיליצ'ר
    09/02/2010

שהיו שמחים להיות אלו שיזכו להיות הראשונים שלך. את ההחלטה מי, מתי ואיפה, את אמורה להחליט. האם אין לך פחד מיחסי מין? האם את משתמשת בטמפונים?

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי שום פחד

בתולה בת 24
    09/02/2010

פשוט לא היה לי קשר רציני וזו הסיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האש דעכה
    נופר
    08/02/2010

שלום, אני בת 24 וחברי בן 25. לי ולבן זוגי היו יחסי מין מעולים ב 5 שנים שאנחנו יחד. בחודשיים האחורנים אני מרגישה שהאש דעכה, מצידו. ניסתי לדבר איתו על הנושא והוא הסביר שהוא אוהב אותי ונמשך אליי אבל אין לו את הוואו שהיה לו פעם, הוא הסביר את זה באנלוגיה לאוכל- בטענה שאם אתה אוכל את אותו אוכל כל יום אז אתה כבר רגיל אליו.
    אני מבינה למה שהוא מתכוון, אבל עדיין זה לא סותר את העודה שאני פגועה. אנחנו רוצים להתחתן שנה הבאה, אך הדבר מעלה בי ספקות..אם עכשיו הוא רגיל אליי ואין לו וואו מה יהיה בעתיד?? אני בחורה יפה ומאוד מטופחת כך שחיצונית אני לא רואה משהו שיגרום לו ליהמשך אליי פחות מבעבר.
    מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לו לחשוק בי שוב? אולי לקיים פחות יחסי מין? איך אומר לו לא לקיום יחסי מין כדי שבעתיד זה יקרב אותו אליי מבלי שיפגע.. ובגלל שאני כרגע פגועה קשה לי להנות מהיחסים המיניים איתו. מה אפשר לעשות? האם העובדה שהוא צופה בפורנו יכולה להסביר את העניין?

לקביעת תור
    סגירה
    האש דעכה

הוספת תגובה

• אש

ד''ר חגית כהנא
    10/02/2010

5 שנים ביחד הם פרק זמן לא קצר. מחקרים מדברים על וואו של 3 חודשים.
    בהנחה שאתם אוהבים זה את זו הלחץ והעלבון לא יועילו אלא ניסיון לעשות דברים נחמדים ביחד אולי כאלו ששעשעו אתכם מאוד בעבר - לאו דוקא דברים מיניים.
    פורנו היא דרך קלה לסיפוק מיני. לעיתים יש סקרנות כל זמן שלא מדובר בהתמכרות זהו שעשוע אפשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משיכה מינית
    בעשט
    08/02/2010

אני כבן 26 נשוי פלוס אחת ....
    אני בשנה האחרונה שמתי לב שיש נשים לצורך העניין שתי נשים שמאוד מושכות אותי מינית
    כלומר הן לא יפות אבל כאילו הן מושכות אותי בצורות מפחידות שאני לא יודע איך להגיב על זה
    שאלתי היא :
    למה התופעה הזאת ?
    האם יש משהו באותה בחורה אולי הצבע עור שלה כי אני חושב אולי זה
    וזה משתלט לנו על הראש ?

ואם יורשה לי להגיד אחת מהן מרוב שמשכה אותי התנשקתי איתה והיא לא התנגדה ???
    האם יש הדדיות בעניין ?

לקביעת תור
    סגירה
    משיכה מינית

הוספת תגובה

• משיכה

ד''ר חגית כהנא
    10/02/2010

איננו הופכים עיוורים ברגע שאנחנו מתחתנים.
    אם היא התנשקה איתך יש הדדיות אבל מה היית רוצה שיקרה?
    איך מימוש המשיכה ישפיע על הזוגיות שלך עם אישתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיקפה
    מישהי
    08/02/2010

אני בת 22 ובקשר עם בחור , אין לי הרבה נסיון ואני רוצה לשאול - האיבר שלו זקוף ומסוגל לתפקד שעות. אני גם לא יודעת אם הוא גומר מלבד כשאני מרגישה את פליטת הזרע בתוכי וזה לא קורה הרבה. האם סביר שהאיבר תמיד עומד ובתפקוד ללא הפסקה אפילו שעתיים או שאולי הוא משתמש בעזרה רפואית כלשהי? לא נעים לי לשאול אותו . יכול להיות שהוא יגמור והפין ישאר זקוף?תודה

לקביעת תור
    סגירה
    זיקפה

הוספת תגובה

• זיקפה

ד''ר חגית כהנא
    10/02/2010

נעים לך איתו? מה אכפת לך אם הוא משתמש במשהו?
    יתכן שיש לו זקפה ממושכת ואינו יכול לגמור גם זה קורה לעיתים.
    אני מציעה לך להתרכז בהנאה שלך ולא בתפקוד שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר להגדלת איבר המין
    יואב
    07/02/2010

רבים המקומות שמאשרים כי ניתן כבר להגדיל את איבר המין באמצעות המכשיר XXX. האם זה נכון? הבנתי גם שיש אורולוגים ישראלים שממליצים על זה... באמת חשוב לי לדעת מה רמת האמינות של המכשיר? אבל מי שבאמת יודע..
    תודה.

הוספת תגובה

• נו באמת

ד''ר חגית כהנא
    10/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה