מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אישתי מה היא ?רמי מיואש10/01/2009
]נשוי +2 ילדים היום . התחתנתי עם אשתי לפני 4 שנים מהיום . הכרתי במקריות אהבתי אותה התחתנתי איתה . היום במקריות מוחלטת ודרך בעל חברתה אני מבין שהיא לסבית ו/או דו מינית עם חברתה . אני מבולבל בקשר לזהותה ? ? ואלה הן הנתונים :- 1. היום היא בת 35 שנים ,התחתנה כבת 30 . 2. עובדה קיימת כבר שחברתה מאז הילדות (ב"ס) , התגוררה איתה שנה באוניבריסטה , היו בעבר יחסי מין אינטימיים . 3. חברתה מאוד יפה וסקסית מושכלת בלונדינית אישיות חזקה . 4. מאז שהתחתנתי עם אשתי -שנה ראשונה היו יחסי מין מצוינים ,עשתה הכל ע"מ שאהיה שמח - חוץ מזה שדרשה לא להשתמש בראשה בכלל - הראש לא זז במיטה חוץ מנשיקות פה . 5. מעולם לא תפסה בידייה את איבר המין שלי , מפחדת ו/או רועדת מזה . 6. היא אוהבת את חברתה עד שמיים . לא מוכנה לקטוע את יחסיה איתה .הזמינה את חברתה לנישואין רקדה איתה , ונשמרו יחסיה איתה בכל הזמנים ,עד שאני הבנתי לפני חודשים שהיא שונה ואז רק שיחות טלפון רחוקות איתה (בשבועיים פעם אחת ). 7. צריך לומר שיש בעיות פסיכולוגיות למיניהם אצל משפחתה :- -זה מתחיל מאביה שהוא אוטיזם אדם רציני לא צוחק בכלל לא רוקד לא חברתי לא יודע כלום חוץ לעבוד לאסוף מליונים -איש משכיל - אשתו שונאת אותו עד נשמה וכל יום יש זלזול אדיר ביניהם למראית עיני הילדים ,אשתו שונאת אותו עד נשמה - היום בת 67 , וכבר 45 שנים חיה עם שנאה מתמדת איתו . - אחיה של אשתי (הבן היחיד ) - אותה בעיה של אביו -עם אוטיזם -לא מדבר עם אדם בכלל רק לומד ומצליח ואוסף מליונים , אשתו גם היא שונאת אותו עד נשמה , מקווה שימות בכל רגע . - אחותה של אשתי "ברחה " במובן שהתחתנה עם משהו גרוש בגיל אביה זאת ע"מ להביא ילד לחיים . 8. סיכומו של דבר : אשתי יש נטייה מינית לנשים זה בטוח . הראש לשה לא משתמשת בכלל + גם ידיים ביחסי המין . רוצה ממני לנשק אותה המון במין אוראלי היא יכולה להגיע לאורגזמה -לוקח זמן כרבע שעה אבל מגיעהבסוף ,תהיינה מבסוטה . - אישיות שלה : תמיד רוצה להיות ראשונה - חרוצה מאוד כמו גברים בעבודתה יכולה לעבוד 24 שעות רצופות ללא שינה - אולי לא אוהבת את גופה במיוחד הראש כי יש ראש קשוח- עצבנית , לא אוהבת מעמד אימא שלה השולטת בבית אבא השתקן הברחן המזולזל שמרטוט גם מפחדת על אחיה המזולזל-שמרטוט (אוטיזם)לא מדבר בכלל. 9. עם כל התמונה המפורטת הזאת ? מה לדעתכם אישתי ? א. לסבית . ב. דו-מינית [/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שחשוב הוא
ד``ר עידן מיליצ`ר12/01/2009מה אתה והיא חושבים......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפה חלשהרועי10/01/2009
שלום רב, אני בן 22, עדיין בתול, מאונן על בסיס יומי מזה שנים ובזמן האחרון איבר המין שלי לא מתפקד כמו פעם. אני לא סובל מאין אונות אבל הזיקפה היא חלשה. אני עדיין יכול לאונן (למרות שהפסקתי לאונן באופן יומיומי מאז המקרה) אבל אני מפחד להיכנס לקשר עם אישה שמא הזקפה החלשה לא תגרום לה לגירוי. בעבר הפין שלי היה חזק ואיתן וכיום הוא די רפוי. אני מאוד חושש ומפחד ואשמח לתגובה. רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידן תענה לי בבקשה
רועי10/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו
רועי11/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה
ד''ר חגית כהנא12/01/2009בהנחה שאתה בחור בריא אינני מודאגת מהירידה בזקפה.
נדמה לי שהחולשה האמיתית היא באומץ שלך ליצור קשר זוגי ולקיים יחסי מין.
זקפה כמו מצב רוח לעיתים טובה ולעיתים פחות - אין מה לדאוג
אני כן מציעה לך לצאת לבלות להתחיל עם בנות ואולי גם לקיים יחסי מין
בנות לא נבהלות אם הזקפה לא משהו חשוב להן יותר יחס נעם ותקשורת טובה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בחדירה...דפנה09/01/2009
שלום, אני בת 21. ונתקלתי בבעיה עם חבר שלי, ורציתי לברר... בזמן החדירה יש לי הרגשה שהוא לוחץ לי על השלפוחית ויש לי פיפי... וגם אם אני הולכת לשירותים וחוזרת, שוב יש את אותה הרגשה, ואם אני אלך לשירותים שוב, עדיין יהיה לי מה להוציא.... ואני מפחדת להרפות את השרירים תוך כדי החדירה כדי שלא יברח לי השתן.. החבר אמר שאולי זו ההרגשה של נקודה G, אבל אני לא בטוחה, במיוחד שבאמת כל פעם שאני הולכת לשירותים יוצא לי הרבה שתן... ממה זה נובע? ואיך אפשר למנוע את זה? עם החבר הקודם שלי, (בגיל 18), אני לא זוכרת שזה קרה, אבל אולי הוא עשה את זה לאט יותר, ואלו גם היו הפעמים הראשונות והכואבות יותר.. אז אני לא יודעת עד כמה זה השוואה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפי
ד''ר חגית כהנא12/01/2009ראשית הקפידי על התרוקנות לפני יחסי מין
שנית לעיתים תחושה של גירוי חזק דומה לתחושה של צורך עז בפיפי - כן, לנשים תמיד יש פיפי להוציא
נסו לעסוק יותר במשחק המקדים כך שתהיי מגורה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
דפנה13/01/2009אנחנו דווקא עסקנו המון זמן במשחק המקדים... וזו ממש הרגשה שאם אני מנסה להתעלם ממנה אני מרגישה שהפיפי בורח לי... (גם כשאני מתרוקנת ממש לפני זה) אין לתופעה הזאת עוד הסבר כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפנה
ד''ר חגית כהנא13/01/2009יש נשים שכאשר הן גומרות יש בריחה של כמות גדולה של שתן
גם אם יברח נוזל כזה או אחר - אז מה? גם להם בורח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין..
דפנה13/01/2009תודה על התגובה המהירה.. אם זה הנוזל של הגמירה זה בסדר.. אבל אם זה פיפי זה פשוט ירטיב את המזרון.. וגם ישאיר ריח של שתן.. זה לא נעים, וגם נראה לי שזה לא אמור להיות ככה... זו הרגשה שמתעוררת באותו רגע של החדירה, לא אחרי זמן מסויים שכבר אפשר לשייך את זה לגמירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לגלולותיולי08/01/2009
אני התחלתי לקחת גלולות מסוג פמינט, ושמתי לב שפצעי הבגרות שלי פחתו. האם ישנו קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט
אורטל08/01/2009גלולות מאזנות את ההורמונים בגוף הגלולות האלו עזרו לי גם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל ענתה ....
ד``ר עידן מיליצ`ר10/01/2009ואין חכמה כבעלת ניסיון!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיןלי08/01/2009
שלום רב, אני נשואה מזה 4 שנים . בתחילת הקשר הסקס היה כזה שרציתי לתת לבן זוגי להנות ולא הייתי גומרת. אחרי התייעצות נאמר לי שכאשר אני בוטחת בבן זוג אז אני אצליח לגמור. כאשר הגיע המצב שהצלחתי לסמוך עליו נולדה לנו ילדה ואחרי הלידה כמות היחסים ירדה. בנוסף נוצרו ויכוחים בבית ובעיות ולכן פעם בחודש ואפילו פעם בחודשיים אנחנו מקיימים סקס. קשה לי מאד שאני לא נהנית וגופי לא מאשפר שכל נגיעה של בן זוגי לא נעימה לי וזה מאד מתסכל. מה עושים? אני מרגישה לא נעים ולכן הראש לי משדר לא ואני לא מצליחה לגמור ואפילו לא נהנית. אשמח ייעוץ. תודה רבה, לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא קשר לקשיים הזוגיים שיש לתת
ד``ר עידן מיליצ`ר10/01/2009עליהם את הדעת, האם לבד באוננות את כן מגיעה לאורגזמה? האם את נצפה לאורגזמה מחדירה?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורףנינה07/01/2009
לעיתים אני חשה שקצת שורף לי בעת קיום יחסי מין, מה שמוריד קצת את הכיף בזמן שזה קורה. ממה זה נובע ואיך ניתן למנוע זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
נינה10/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפהליאת07/01/2009
אם אני שוכב על הגו , בזמן זיקפה הפין לא עומד כלפי מעלה 90 מעלות..אלא עומד מוטה לכיוון שלי. כלומר לכיוון הבטן. האם זה נורמלי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט
12/01/2009על ניוטון וכח המשיכה שמעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהמור07/01/2009האם שפיכת זרע באוננות או יחסי מין בתדירות גבוהה לאורך זמן יכולים להריד את רמת הטסטוסטרון של הגבר"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין קשר...התשובה היא לא!
ד``ר עידן מיליצ`ר07/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי זקיפה שפונה שמאלה, איך מתקניםאלון רון07/01/2009יש לי זקיפה שפונה שמאלה ובצורה לא עדינה. אני יודע שבגלל זה אישתי לא נהנית ממגוון התנוחות ולכן עליה להסתפק בתנוחה מסויימת. מה עושים ?איך מתקנים את זה ? זו תופעה שהולכת ומתגברת עם הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגש לאורולוג
ד``ר עידן מיליצ`ר07/01/2009לאבחון ובמידת הצורך, טיפול בעקמת הפין.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך עזרהפבי06/01/2009יש לי בעיה רציני אני בן20 אני יוצא אם מישהי שאני מאוד נמשך אליה ריגשית ומינית, אך ברוב הפעמים כשאני מתכונן לחדירה ברגע שמשתמש בקונדון מעבד את ההרגשה על הזיקפה ברוב הפעמים שלא השתמשתי בקונדון אין לי בעיה לזמן קצר אך אף פעם לא סיימנו בגלל שלא שותה קדורים אני כבר לא יודע מה לעשות וגם לא בטוח זה הקונדון. ברגע של חדירה עם קונדון כימת ולאמרגיש מה אני יכול לעשות האם ישבדיקות ראפויות ומה ניתן לעשות ולאיזה רופא לפנות? מאוד מודא לכם על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקונדום מפיל זקפה
12/01/2009זו עובדה ידועה. נסה לתרגל לשים קונדום באוננות, בלי הלחץ סביב המפגש המיני. לא נראה שיש לך בעיה רפואית, כי בלי קונדום הכל בסדר. תוכלו לעשות בדיקות דם ואם אתם בסדר, לעבור ליחסי מין ללא קונדום. שתף אותה בהרגשתך, שלא תחשוב שזה בגללה...
מה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספרים על מיןירון05/01/2009שלום רב, אשמח לקבל המלצות על ספרים טובים בעברית למין וסקס בכלל, וגם על טיפול לשפיכה מוקדמת. תודה(-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרספרים על מין בעברית
12/01/2009יש הרבה...
תתחיל עם "סקס עכשיו" בהוצאת בבל.
ספציפית לשפיכה מהירה - "פז"מ - פריקת זרע מהירה" של הלן סינגר קפלן.
כשתסיים אל אלו - נמשיך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריכה עזרהשרה2805/01/2009שלום לכם, לחבר שלי יש בעיה של שפיכה מוקדמת, ככה נדמה לי בכל אופן, הוא לא מוכן ללכת לרופא ולא לסקסולוג אני הבנאדם היחידי שהוא אי פעם דיבר איתו על הבעיה הזאת. אנחנו ביחד כבר כמה חודשים וכשאנחנו שוכבים הוא גומר בערך דקה ולפעמים חצי דקה מרגע החדירה הכל תלוי בקצב שאני מכתיבה. אנחנו שוכבים רק כשאני מעליו, וכשאני עושה לו ביד לוקח לו יותר זמן לגמור, לעומת זאת כשאני יורדת לו הוא גם גומר מהר אבל יותר לאט מאשר בסקס. אני כבר לא יודעת מה לעשות, הוא מתוסכל מעצמו כל כך למרות שהוא משתף אותי ואני כל כך שמחה על זה אחר כך הוא ממש אוכל את עצמו על זה ויורד על עצמו, לא מפריע לי שהוא גומר ככה מהר באמת שלא, מפריע לי כמה שזה מפריע לו היה שלב שהוא החליט שהוא לא רוצה שנעשה סקס בכלל פשוט כי אין לו כוח להתבאס מעצמו והוא גם חושב שהוא מבאס אותי למרות שאני אומרת לו שוב ושוב שאני אוהבת אותו והוא ממש לא מבאס אותי, וזה לא שקר זאת האמת אני רק רוצה שהוא יהיה מאושר... אבל הוא לא מוכן ללכת לרופא וגם לא לסקסולוג מה לעשות? איך אני יכולה לעזור לו? אה וגם קראתי במאמר באינטרניט (אני קוראת המון מאמרים על זה בנסיון למצוא פתרון) וקראתי על משחה, אז קניתי אותה אבל בגלל שעל המשחה היה כתוב שהיא משמשת לדברים אחרים הוא נלחץ ולא הסכים לנסות אותה... מה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשכנע אותו ללכת לטיפול מיני
12/01/2009יש הרבה חומר בפורום לגבי שפיכה מהירה.
אם זה מציק לחברך, זהו הקריטריון החשוב ביותר לצורך בטיפול מיני. יש מרפאות מצויינות לנושא - לדוגמא באתר האיגוד הישראלי לטיפול מיני, אבל הצעד הראשון זה שיבין שניתן לשפר ולטפל (ולא דווקא ע"י משחות וכדורים) ע"י שיפור התחושה המינית והיכולת לשלוט על עיתוי השפיכה.
עד שיסכים, נסו לקרוא יחד את הספר - "פז"מ - פריקת זרע מהירה" של הלן סינגר-קפלן בהוצאת ביתן. יש שם גם הנחיות לתרגול עצמי וזוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה
רונן12/01/2009החבר שלך בטח חרמן ונדלק מהר תני לו צאנס לפעם שנייה אולי ישפיך פחות מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכרת וזיקפהאנונימי05/01/2009רציתי לדעת אם יש קשר חדש בין מחלת הסכרת לבעיות זיקפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגבי הסכרת
מישהו06/01/2009ממה שידוע לי אם אתה מטופל בהתאם (כלומר מגיע לאיזון ברמת הסוכר) אז זה אמור לפתור לך את הבעיה. אבל בלי שום קשר לפעמים אנשים סובלים מאי- זיקפה גם כשהם בריאים לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשר אינו חדש....
ד``ר עידן מיליצ`ר07/01/2009ידוע שיש קשר ישיר בין סכרת וליקויים בתפקוד מיני. לפעמים הבעיה בזקפה היא הסנונית הראשונה המבשרת את הסכרת.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול?
אנונימי07/01/2009ואז טיפול בסכרת ע"י אינסולין גם מטפל במניעת בעיות של זיקפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרח, יש מקום לפנות
עידן07/01/2009לרופא המטפל בך ע"מ לעבור איבחון והתאמת טיפול. יש מה לעשות!!! יש מענה!! עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאניאני04/01/2009היי אני בחורה בת 21 חברי בן 24 אנחנו עדיין לא מקימים יחסי מין מלאים אלא נהנים(יותר נכון הוא נהנה) מדברים אחרים...חברי לא אוהב מין אוראלי ולכן אני אף פעם לא מבקשת.לפעמים הוא מחדיר אצבעות וגם כשהוא עושה זאת אני לא תמיד נהנת ,כשאנחנו מגיעים למצב אינטימי זה תמיד אורך כ10 דקות רבע שעה גג אנחנו יכולים להישאר שנינו עם בגדים הוא יכול להשתפשף עליי לכמה שניות ולגמור?זה דבר נורמלי?הוא גומר ממש מהר אני לא מספיקה להנות מעולם לא הגעתי לאורגזה איתו עדיין לא ביצענו חדירה מלאה ואני חוששת שמעולם אני לא יצליח לגמור איתו.גם כשאני מעירה לו על כך ומבקשת שימשוך קצת יותר זמן אני תמיד מרגישה כאילו הוא ממש מתאפק ורק רוצה לגמור.הוא חושב שיש לו בעיה,הוא צודק?האם ביחסי מין מלאים יכול להיות שהמצב יהיה שונה? סליחה על החפירה ותודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתקשורת
12/01/2009זה בהחלט נורמלי. השאלה היא מה זה נורמלי.
ועוד שאלה שעולה משאלתך היא מידת התקשורת בינכם. האם חברך יודע שאת לא נהנית ממה שמתרחש. האם הוא יודע ממה את כן נהנית. האם את יכולה לכוון אותו לאותם דברים. אם ידע להאריך את משך השפשוף ולגמור קצת יותר מאוחר, האם אז היית נהנית?
בשל העובדה שהדגדגן, האיבר הרגיש ביותר בגוף האישה, לא נמצא בתוך הנרתיק, נדיר שיש מגע בדגדגן בזמן חדירה. על מנת להגיע לאורגזמה יש לגעת במה שנגיש ומה שעובד. קשה להגיע לאורגזמה על ידי חדירה וכך גם עולה ממחקרים לפיהם רק- 15-25% מהנשים יכולות להגיע לאורגזמה בחדירה, תלוי מי החוקר, אך מה שברור זה שרובן אינן מסוגלות פיזיולוגית להגיע לכך. אלו שאינן מגיעות לאורגזמה בחדירה, וכאמור זה הרוב, אינן צריכות לחשוש שהן מפסידות משהו. מסטרס וג'ונסון, חוקרי המין הנודעים, הגיעו במחקריהם למסקנה שרוב האורגזמות החזקות והאיכותיות אינן תולדה של מגע מיני עם גבר, אלא של אוננות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מינישירה04/01/2009שלום רב, שאלה למומחה: אני וחבר שלי בני 32 מכירים וגרים יחד כבר שנתיים. מדובר באהבה גדולה, כבוד הדדי וזוגיות טובה. מהתחלת הקשר היה ברור שאני בן אדם יותר מיני ממנו. הוא טען שמאוד נמשך עלי, אך לרב אני היתי צריכה ליזום סקס. בתחילת הקשר קיימנו יחס מין פעמיים –שלוש בשבוע (שגם זה מאט בשבילי). מהר מאוד תדירות התחילה לרדת ועכשיו זה קורה אולי פעם בחודש וכמובן רק כשאני יוזמת. ניסיתי להימנע מליזום סקס תקופה ממשוכת וכך עבורו כמעט חודשיים בלי שום יוזמה מצידו. המצב גורם לי לתסכול רב, אני מאוד פגוע ולא מסופקת. ברור לי שלא אוכל להמשיך כך זמן רב וזה הולך לקראת פיצוץ. חבר שלי יודע איך אני מרגישה, אך לא מוכן ללכת לטיפול ולא לפגישת יעוץ. מדובר בבן אדם עם הרבה חרדות – חרדה חברתית ועוד. לא מיותר לציין כי לפני היתה לו חברה כשנה וחצי איתה לא שכב אפילו פעם אחת והוא נפרד ממנה בטענה שהוא לא נמשך אליה. ועוד פעם, הוא טוען שאלי הוא כן נמשך. שאלות: 1. האם אני יכולה לבוא לפגישת יעוץ בנושא לבד? 2. האם יש תיקווה לשפר את המצב? מה ההמלצות? תודה מראש, שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחוסר חשק מיני
12/01/2009אני לא בטוח שמדובר בבעיה של חוסר חשק, אלא בפערים של חשק בינך לבין חברך ובבעית תקשורת סביב נושא זה. ההמנעות עשויה להביא לפיצוץ במקום לשיחה שתגשר על כך. ייתכן וההמנעות שלו גם קשורה לחרדה שאת מתארת ואולי אף לתרופות שהוא נוטל בעטיה. לא כאן המקום לאבחון.
את יכולה להגיע לפגיעת ייעוץ ואבחון לבד. ברור שעדיף בזוג, אך לפחות זה התחלה של משהו לנסות ולשפר. כדאי לספר לו שאת מעוניינת לפנות לייעוץ לפני פיצוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)