פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש מכניסה להריון
    חסוי
    04/01/2009

שלום לכם אני בת 24 ומאוד מפחדת להתחיל יחסים אינטימיים עם החבר, אני סומכת עליו, אבל יש לי חוויות קצת לא נעימות מהעבר ללא קשר אליו שקשורות לבעיה. ביחסים האינטמיים עם החבר הקודם הדברים היו לא ברורים וכמעט נכנסתי להריון ואלו היו ימים מפחידים. לקחתי את זה נורא קשה.אני רוצה מאוד לקיים יחסים עם החבר הנוכחי אבל אני מפחדת להרגיש את הפחד התמידי הזה שמשפיע על התפקוד שלי. העניין שאני לא יכולה לקחת גלולות מבחינה רפואית . וגם לא הכי סומכת על קונדומים.אם תוכלו לעזור לי מעט אודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש מכניסה להריון

הוספת תגובה

• שלום לך

ד''ר חגית כהנא
    05/01/2009

את מציגה כאן מספר בעיות:
    1. חשש מקיום יחסי מין
    2. צורך בהתאמת אמצעי מניעה

אינני יודעת מדוע אינך יכולה לקחת גלולות אך שלב ראשון פני לרופא/ה נשים להתאמת אמצעי מניעה קבוע ובטוח שמותר לך להשתמש בו. קונדום נועד למניעת הריון אך בעיקר למניעת מחלות מין
    לאחר שתהיי מוגנת חלק מהחרדה ירד.

אינך חייבת כעת לקיים יחסי מין מלאים ואני מציעה שכדי שתתקרבו יותר זה לזה ותבנו את האמון ההדדי תשקיעו במגע אינטימי ללא מגע וקרבה של אברי המין. גם כדי להרגיש את הקרבה וגם כדי לא לסכן את עצמך בהריון.

אני מניחה שאחרי שתהיי מוגנת על ידי אמצעי מניעה ותתקרבו יותר גם תרצי יחסי מין.
    אם לא פני שנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק
    מויש
    04/01/2009

שלום! אני ואשתי נשואים כבר 5 שנים ובקשר המיני בינינו היו עליות ומורדות כשבתחילת נישואינו היה לאשתי חשק מוגבר שהולך ופוחת עם הזמן אשתי סובלת מבעיות רגשיות ומטופלת אצל פסיכוטרפיסטית וכן אצל פסיכיאטר והיא לוקחת באופן קבוע כדור בשם לוסטרול 50 מ"ג לאחרונה (אחרי שהיא התחילה עם הכדור) חלה ירידה מאוד דרסטית בחשק המיני אצלה עד שאפי' אמרה לי פעם שזה מגעיל אותה. שאלתי א. האם זה קשור לכדור. ב. ומה יש לעשות בכללי עם המצב כי לי יש חשק מיני רגיל שלא ממומש עקב המצב דבר שגורם לי לתיסכול תודה רבה מראש לעונים

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק

הוספת תגובה

• מומחים למה אתם לא עונים לי?

מויש
    04/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה טבעה לה בים השאלות

12/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני בגלל תרופה

12/01/2009

מויש שלום,
    גם הבעיה הרגשית וגם התרופה שאשתך נוטלת פוגעים לה בחשק המיני. למרות זאת ניתן לשפר, לדוגמא, ע"י החלפת התרופה לכזו עם פחות תופעות לוואי (כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר). במקביל אפשר לפנות לטיפול מיני-זוגי, כי ניתן להמשיך להנות מאינטימיות וליצור חשק גם ולמרות מצבים אלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות הדדית = הריון?
    אנונימי
    02/01/2009

לקביעת תור
    סגירה
    אוננות הדדית = הריון?

הוספת תגובה

• הודעה לא התפרסמה - תיקון

אנונימי
    02/01/2009

שלום, אם אני וחברה שלנו ביצענו אוננות הדדית אחד בשני, כאשר השתמשתי בשקית כדי למנוע מהזרע להתפרץ (שקית ניילון - לא נקרעה) כדי שלא נצטרך לנקות אח"כ, בשלב מסויים החלפתי שקית, ומתישהו בזמן לאחר מכן עשיתי לה ביד, אך לא נכנסתי פנימה (רק דגדגן ומסביב לשפתיים), האם יש סיכוי שהיא נכנסה להריון? בכלל, האם לזרע מחוץ לנרתיק יש בכלל סיכוי להגיע לביצית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיקפה אלכסונית כלפי מטה
    rami
    01/01/2009

שלום רב, אני בן 21 סובל מזיקפה אלכסוניתכלפי מטה (הדומה לפרולה אם אני לא טועה אולם למטה). אני מעולם לא קיימתי יחסי מין, מכיוון שאני חושש שהדבר יפריע לי מאוד ויגביל את יכולתי לקיים יחסי מין רגילים ומלאים מאין מפריע. אני תוהה האם מדובר בבעיה, המחייבת טיפול או שהמצב שלי רגיל ונורמאלי. כולי תקווה שתייעצו לי מה לעשות, הדבר מתסכל אותי וגורם לי להמון סבל.

לקביעת תור
    סגירה
    זיקפה אלכסונית כלפי מטה

הוספת תגובה

• חוסר חשק אצל אשתי!

מויש
    02/01/2009

שלום! אני ואשתי נשואים כבר 5 שנים ובקשר המיני בינינו היו עליות ומורדות כשבתחילת נישואינו היה לאשתי חשק מוגבר שהולך ופוחת עם הזמן אשתי סובלת מבעיות רגשיות ומטופלת אצל פסיכוטרפיסטית וכן אצל פסיכיאטר והיא לוקחת באופן קבוע כדור בשם לוסטרול 50 מ"ג לאחרונה (אחרי שהיא התחילה עם הכדור) חלה ירידה מאוד דרסטית בחשק המיני אצלה עד שאפי' אמרה לי פעם שזה מגעיל אותה. שאלתי א. האם זה קשור לכדור. ב. ומה יש לעשות בכללי עם המצב כי לי יש חשק מיני רגיל שלא ממומש עקב המצב דבר שגורם לי לתיסכול תודה רבה מראש לעונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

מויש
    02/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול מיני
    תמר
    01/01/2009

שלום רב, אני מחפשת מטפל (גבר) מיני דרך קופת חולים כללית ועדיפות לשעות הערב האם תוכלו להמליץ לי? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול מיני

הוספת תגובה

• איפה אתה גר?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    02/01/2009

יש לקופה סניפים בכל הארץ....

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות פסיכיאטריות לשפיכה מוקדמת
    ירון
    01/01/2009

שלום רב, הבנתי שתרופות פסיכיאטריות, בייחוד סרוקסט, משמשות לטיפול בשפיכה מוקדמת. הבנתי גם שסרוקסט (ושאר התרופות האלה גם כן) מורידה את החשק המיני בצורה דרסטית ולפעמים מעלימה אותו אצל גברים ונשים, ואצל גברים גם גורמת לבעיות בזקפה. אם כך, מטפלים במשהו אחד אבל יוצרים בעיה אחרת. אין בכך סתירה?

הוספת תגובה

• אין בהכרח סתירה כי

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/01/2009

התרופה לא בהכרח מורידה את החשק באופן דרסטי.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטיפול המומלץ לשפיכה מוקדמת
    ירון
    01/01/2009

שלום רב, כשאדם עם שפיכה מוקדמת פונה למרפאתכם, איזה טיפול אתם מציעים לו בדרך כלל? אני יודע שהתאמת הטיפול היא אישית אך אני שואל באופן כללי ביותר. מתחילים עם טיפול מיני (תרגילים לשליטה בשפיכה) רק בתחילה ואז אם לא עוזר מספיק אז משלבים תרופות פסיכיאטריות או שמלכתחילה מתחילים בשילוב של טיפול מיני (תרגילים) ותרופות פסיכיאטריות?

הוספת תגובה

• כל מקרה לגופו...אין תשובה אחת!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/01/2009

לכל אחד מתאימים את מה שנכון לו.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום !!!
    אפרתי
    30/12/2008

הי , אני בת 23 ולקתחי גלולות מסוג אסטל.. השתמשתי 3 שנים ברציפות ולפני כחודשיים הפסקתי... גם כי אין לי בן זוג קבוע..וכי חשבתי על הפסקה..אני סובלת מציסטות בשחלה.. ויש לי כאבים עזים תמיד בבטן התחתונה ובמותניים...ונודף לי ריח רע מהנרתיק תמיד !!!! אני לא מעשנת..כמעט ואין לי זמן ללכת לרופא להיבדק..אני עובדת עד מאוחר.... אודה על תשובה שתוכל לעזור לי..

לקביעת תור
    סגירה
    שלום !!!

הוספת תגובה

• תפני לפורום גינקולוגיה

03/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך נהנים מיחסי מין?
    דפנה
    29/12/2008

שלום. אני וחבר שלי ביחד כבר 6 שנים. לפני 4 שנים עברנו לגור יחד ואז התחלנו לקיים יחסי מין מלאים. בהתחלה היתה משיכה חבל על הזמן, והיינו שוכבים כמעט כל יום. עם הזמן זה ירד והיום אנחנו לא שוכבים הרבה. (אנחנו עסוקים הרבה בלימודים ובעבודה). אבל בכל פעם שכן מקיימים יחסים, אני מרגישה שהוא ממש נמשך אלי ואני גם יודעת ומרגישה שהוא אוהב לקיים איתי יחסי מין. הבעיה היא שאני תמיד יוצאת נפסדת מזה: הוא תמיד מגיע לאורגזמה לפניי ואני לא מצליחה לגמור כשהוא בתוכי. אני מאוד מינית ומאוד אוהבת סקס, אז בהתחלה הייתי מכריחה אותו לנוע עוד בתוכי כדי שאגמור, אבל עם הזמן הוא אמר שכבר אין לו כח ואני התייאשתי. אז אני פשוט נאלצתי לוותר, והרבה פעמים לא גומרת. (כבר יורד לי החשק מהעצבים...) חברות שלי אמרו לי שזה לא תמיד קורה אבל כשזה קורה זה מאוד כיף. בתור אחת שלא חוותה את זה מעולם, אני מאוד רוצה לגמור כשהוא בתוכי, לגמור יחד וכל זה. אני ממש סקרנית לדעת איך ההרגשה. חוץ מזה שבכל פעם שאנחנו שוכבים, הוא נהנה ואני לא, וזה כבר מתחיל להימאס עלי! השאלה שלי מה אפשר לעשות? כי האמת שדווקא מכל הבחינות טוב לי איתו חוץ מהקטע של הסקס, ובשבילי זה ממש חשוב!!! בבקשה תעזרו לי, כי זה ממש חשוב בשבילי.

לקביעת תור
    סגירה
    איך נהנים מיחסי מין?

הוספת תגובה

• הי

אפרתי
    30/12/2008

ל : ר.. לפי דעתי את צריכה לבקש מהחבר שלך שקודם כל יענג אותך ( יאונן לך ) ואח''כ לחדור אלייך... ההרגשה שלגמור בפנים ולגמור ביחד היא חוויה אדירה !!!!! תדבר איתו על זה יכול להיות שזה יעזור לך...( מנסיון ) בהצלחה מותק..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחים, אני מחכה לתשובה שלכם...

דפנה
    31/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת מיליון הדולר

03/01/2009

בשל העובדה שהדגדגן, האיבר הרגיש ביותר בגוף האישה, לא נמצא בתוך הנרתיק, נדיר שיש מגע בדגדגן בזמן חדירה. על מנת להגיע לאורגזמה יש לגעת במה שנגיש ומה שעובד. קשה להגיע לאורגזמה על ידי חדירה וכך גם עולה ממחקרים לפיהם רק- 15-25% מהנשים יכולות להגיע לאורגזמה בחדירה, תלוי מי החוקר, אך מה שברור זה שרובן אינן מסוגלות פיזיולוגית להגיע לכך. אלו שאינן מגיעות לאורגזמה בחדירה, וכאמור זה הרוב, אינן צריכות לחשוש שהן מפסידות משהו. מסטרס וג'ונסון, חוקרי המין הנודעים, הגיעו במחקריהם למסקנה שרוב האורגזמות החזקות והאיכותיות אינן תולדה של מגע מיני עם גבר, אלא של אוננות.

דברי איתו. תקשורת, תקשורת ושוב תקשורת. אף מומחה לא יעזור לכם אם לא תהיה לכם תקשורת בסיסית טובה ויכולת לשתף, לפני במהלך ואחרי הסקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסו לקיים יחסי מין כך שאת עליו

רונית
    11/01/2009

אני גומרת כך תמיד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכו על דוגי סטייל

רונן
    13/01/2009

מאחור הפות מתגרה יותר הפין מתחכך הן בדגדגן ושילוב של חדירה לפות תאמיני לי תגמרי בצ'יק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמירה
    אפי
    29/12/2008

שלום, אני יוסי בן 17, אני מאונן בערך 1-4 פעמים ביום. פעם הייתי מרגיש אורגזמה כשהייתי משפיך אבל עכשיו אני רק משפיך בלי להריש. למה אני לא מרגיש?

לקביעת תור
    סגירה
    גמירה

הוספת תגובה

• רד בתדירות האוננות ו...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/01/2009

התחושה תחזור!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמצאת בדילמה
    ליאל
    29/12/2008

שלום שמי ליאל ,בחורה בת 21 ,יש לי חבר מזה כשנה והוא החבר הראשון שלי וכמובן הסקס הראשון שלי ,אני אוהבת אותו ואפילו אנחנו חושבים על חתונה בעוד שנתיים שלוש תמיד היה לי פחד מגברים שמדברים יותר מאשר מרגישים ,הכוונה שהוא אומר הרבה אני אוהב אותך וכו" ובכך הכל הרגש שלו מאוד סביר חשובה לי ההתיעצות הזו כיוון שלא הייתי בעוד מערכת יחסים ואין לי נסיון! אז ככה בזמן האחרון מנכר בי הרצון להתנסות עם גברים אחרים ולא שהסקס לא טוב או שאני לא מרוצה מהיחסים שלנו אלא ממש מפריע לי שחבר שלי היה עם כל כך הרבה נשים ואני הייתי רק איתו אני חייבת לציין שהוא ממש קנאי כלפיי ,אני מאוד גלויה איתו ומספרת לו הכל (אפילו את הרצון הזה) הוא אומר לי שלעולם הוא לא ייתן לי לעזוב אותו ,לפני חצי שנה שרציתי להפרד ממנו ,אמרתי לו את זה בטלפון והוא התחיל לבכות ממש כמו ילד קטן ,הוא עושה למעני המון מעל ומעבר ,העיקר שאני אהיה מרוצה ,אנחנו כבר שנה פלוס ביחד ולעולם לא עבר יום שהוא לא אמר לי שהוא מאוהב בי קשות ואני הכל בשבילו בחיים האלה ,כל הזמן אני שואלת אותו למה הוא כל כך אוהב אותי והוא אומר לי שהוא אוהב את האישיות שלי ואת היופי שלי והגוף שלי אני עדיין לוקחת את דבריו בערבון מוגבל וקשה לי להסכים איתם ב- 100% בעניין הקנאה אני קצת מתוסכלת ,היו לי הרבה הצעות לגבי דוגמנות והוא לא מוכן לשמוע על כך ,מבחינתו זה יגמור את הקשר שלנו (למרות שלא נראה לי שהוא מסוגל להפרד ממני) מציק לו שאני מחבקת גבר אחר או מנשקת בלחי ,הוא אומר לי שהוא לא מוכן שגבר אחר יגע בי אך מבחינת לבוש הוא לא מגביל אותי אני מפוחדת כי שמעתי הרבה שהגברים המכים הם אלה הקנאיים כשאני סתם מעלה את נושא היחסים שאולי יובילו לפרידה הוא כאילו המום "מה את רוצה להפרד ממני.? מה פתאום אני לא אתן לך אני שוב אציין שאני מאוד אוהבת אותו וכיף לי איתו אנחנו גרים ביחד כבר שבעה חודשים וזה רק חיזק את הזוגיות שלנו אך עצם זה שלא הייתי עם גבר אחר מאוד מציק לי (מצחיק כי לפני שנה רציתי שהראשון שלי יהיה גם האחרון) היחסים מפחידים אותי שאולי הוא לא באמת אוהב אותי ,למרות שכשאני אומרת את זה לאמא שלי היא אומרת לי שאני מגזימה אם הוא לא היה אוהב אותי הוא לא היה נותן לי לגור איתו ועוד על חשבונו (אני חיילת משוחררת) יש לי גם תחושה שמבחינת גבר מגיע לי יותר טוב ואנשים לא מפסיקים לומר לי את זה אני מאוד יפה (מציינת את זה רק לצורך ההתיעצות )רזה וגבוה ,מאוד חכמה ,לומדת כבר משפטים ,רוקדת ומשחקת בהצגות ,בקיצור לא חסר לי כשרון ויש לי תחושה שאני מפסידה אולי משהו יותר טוב אני לא יודעת כמה חברות יכולות להרוס מתוך קנאה ,אך היו מס' חברות שאמרו לי "עם איך שאת נראית את לא יודעת מה את מפסידה ,איזה גברים יש ,שמפנקים וקונים ועושים ומה לא? לי אין מקום להשוואה מעולם לא היה לי חבר אחר לא היה לי זמן בשביל זה לכן אני לא יכולה לדעת מה טוב ומה לא ! אני מבולבלת לגמרי

לקביעת תור
    סגירה
    נמצאת בדילמה

הוספת תגובה

• למה אין מענה

ליאל
    31/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאל את שוגה היופי מטריף אותך !!!

רמי נבון
    31/12/2008

ליאל יקירתי את אוהבת את עצמך מחמיאה לעצמך ללא גבולות וחושבת שהאביר על הסוס הלבן ממתין לך בכל פינה. נשים ובחורות כמוך בדרך כלל מוצאות עצמן בסופו של יום עם מסומם או שיכור או פסיכופט המכה נשים או עם גבר הבוגד באשתו בורח מהבית לימים עם נשים אחרות ולכשהן חושבות על הטעות שעשו בעבר מאוחר מידי. עם חברך אוהב אותך באמת מקדיש לך תשומת לב מרובה מפנק ומתחשב , דואג שתמיד תהיה שמחת חיים בחייך על תחפשי שטויות . הבעיה שלך היא שאת אוהבת את עצמך מחמיאה לעצמך נכנסת לחלומות בגלל שאת אוהבת את עצמך ומחפשת ריגושים מגברים שיבטיחו לך עולמות, יאמרו ויספרו לך על אהבתם אלייך וזאת עד שישכבו אתך , משיכנסו אתך למיטה ויחליפו אותך כמו זוג תחתונים? תבוא הבאה אחריה,עם אותו סיפור. עם את רוצה לעבור כביסות רבות במיטותיהם של גברים בבקשה זו זכותך את בוגרת . הבהירי לחברך שאת אוהבת אותו את מבקשת לעשות הפסקה למשך פרק זמן מסויים במטרה להיות בטוחה כי הוא הוא הגבר המיועד לך לחיות את חייך עד 120. בתקופה זו זכותך להכנס למכונות הכביסה של גברים אחרים ולמיטותיהם ונראה מה תהא הרגשתך כשתתחילי לעבור ממיטה למיטה ומגבר לגבר בטוחני כי הרגשתך תהא משפילה ולא נוחה אך תממשי את חלומותייך ואת רצונך לשכב עם גברים נוספים. ליאל יקירתי הפסיקי ללטף את עצמך לכולם יש מחליפים והסתכלי על כל מאות אלפי הזוגות שמתגרשים בגלל פנטזיות מטופשות ומשום שהנשים או הגברים חושבים שהם מסוגלות/ים להשיג גברים או נשים טובים/ות מהקיים. ידוע לי על אלפי נשים יפות שממשיכות לחפש את האביר על הסוס הלבן והוא טרם נמצא. לדוגמא עם הגבר עשיר יפה תואר מסודר בעבודה מכובדת בעל תארים הוא תמיד יחפש אחת מהמעמד הכלכלי והמקצועי שלו אז מדוע שיקפוץ אליך ויעדיף אותך על יפות עשירות בעלות תארים אקדמיים וממשפחות טובות?.כל חברותייך הטוענות כי מגיע לך יותר פוזלות כנראה לחבר שלך ברגע שאת תפרדי ממנו הן יעוטו אליו כמו דבורים לדבש. כיום קשה מאוד למצוא גברים נורמאליים הגונים אוהבים שכוונותיהם אמיתיות ולא דפיקה והבאה אחריה לכן קחי לך חומר למחשבה, פני לחבריך האוהב הבהירי לו כי הקנאה והדבק מטריפים אותך אינך מסוגלת לחיות עם זה למרות היתרונות שבו ותנסו ללכת ליעוץ במטרה לתקן את הטעון תיקון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לרמי נבון

ליאל
    31/12/2008

אני חושבת שיש הרבה אמת בדבריך אבל אתה ממש תוקף ,אתה מבין שאני בסך הכל הבת 21 אין לי הרבה נסיון ולפי מה שרשמתי מובן שאני ילדה טובה שלא עשתה שטויות מיימיה אני בסך הכל רוצה יעוץ ,לעולם לא חשתי מעצמי או חשבתי שאני עם כל מה שיש לי רוצה משהו יותר טוב ,זה מה שאנשים אומרים לי וזה מעלה בי תהיות ושאלות ,אני בשלב של בילבול ולא ממש יודעת מה אני רוצה ,כי מצד אחד אני מאוד אוהבת אותו ויש לי פעימות שהוא לא לידי ואני מאוד אוהבת את המגע שלו אך כמו בכל זוגיות לא הכל מושלם ואני שואלת את עצמי האם עם החסרונות שיש לבן זוגי אני יכולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לליאל

רמי נבון
    31/12/2008

ליאלי את מקסימה וצעירה מאוד אולם הדרך הנכונה ביותר לטעמי הנה לפנות לייעוץ מקצועי אמיתי של אנשי מקצוע שכל התמחותם בנושא הזוגיות ו/או לגרפולוגים ידועים עם ברדיו או באמצעות מכתב ו/או באמצעות אימיל לגרפולוגים שונים, מומחים לכתבי יד, שהם יתנו לך ע"פ תאריכי הלידה שלך ושל חברך האהוב והאוהב חוות דעת מקצועית ובאם קיימת כלל התאמה עתידית בינכם. כנסי לאינטרנט לאסטרולוגיה פני בפורומים לאסטרולוגים או מומחים והתיעצי עמם כל שהגבתי בתחילה היה מכל הלב ותוך כוונה טהורה שלא יקרה לך וא תעברי את המסלול שעוברות נשים ונערות מקסימות ע"י חלאות המין האנושי גברים שכל מטרתם הנה אחת סיפוק מיני , מימוש פנטזיות והבאה אחריה. לך לא מגיע לעבור את זה ולכן הגבתי כפי שהגבתי למען ובמטרה לעשות לצימצום נזקים כתוצאה מהיתרונות שהרעפת על עצמך. ליאלי לכי ליעוץ במהרה פני לאינטרנט בוואלה, סטארט, ואחרים כנסי לפורומים נוספים, עקבי אחר יעוץ אסטרולוגי ברדיו ישנם שם יועצים מעולים שפוגעים בולים ומצילים אנשים רבים מטעויות ו/או מיעצים לאנשים שלא לשגות ולא לעשות טעויות מטופשות . על כל פנים שיהיה לך בהצלחה ועל תפעלי בפזיזות , נכתב כבר בכתובים "החונן לאדם דעת ונותן לאנוש בינה" הפזיזות היתה ונשארה תמיד מהשטן שיקול דעת ויעוץ הנם הצעד הנכון במקרה דנן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאל מחפשת אביר וטיפול למיטות גברים

רמי נבון
    31/12/2008

ליאל מחפשת פנטזיות בחייה זו זכותה אולם בסופו של יום היא תגלה שהיא עוברת ממיטה למיטה מממשת את הפנטזיות ונכון הגיב קודמי שהיא אוהבת את עצמה לרעיפה מחמאות אין ספור על עצמה ומתפנקת ביופי שלה. ליאל שוכחת שישנן מאות אלפי נשים יפות שחשבו כמותה והנן כיום גרושות מתחלפות במיטותיהם של גברים רבים על כל הסלקטיביות שבהן ואני יכולה להעיד כי 4 מחברותי היפות והמקסימות עוברות כיום את המסלול הזה והנן די מצטערות על כי שגו בכוונותיהן, במחשבותיהן, והפקירו חברים וגברים מקסימים לחברותיהן שהתחתנו עימם הקימו בתים לתפארת ומי שמאושר בסופו של יום הנן החברות שטרפו את חבריהן כמו לביאות . ליאל קשה כיום למצוא גברים אמיתיים מתחשבים אוהבים באמת ולא בוגדים בנשותיהן. קשה למצוא גברים שהתא המשפחתי הוא העיקר והכל עבורם במידה וישנן ספקות בעינייך פני ליעוץ של אנשי מקצוע ולא חסרים כאלה שיכוונו אותך הרי עם כוונותיכם להתחתן ולהקים בית ותא משפחתי שווה להשקיע ביועצים מקצועיים אמינים או אסטרולוגים איכותיים ואנשי מקצוע אחרים במטרה שיכוונו אותך ויתנו לך יעוץ אמין נכון ובמטרה שלא תקבלי בראש כיום ולעתיד לבוא. אני מציע לך שתפסיקי ללטף את עצמך, הפסיקי לשבח ולשחק על היופי שלך כי כמוך ישנן מאות אלפים ויותר שאולי הן ברמה אינטלקטואלית ואנושית גבוהים יותר משלך והן עדיין לא מצאו את מבוקשן, הפסיקי להרעיף שבחים עלייך כי כפי שנאמר כבר כמוך יש ים של נשים יפות מסודרות עשירות אינטיליטנטיות בעלות תארים ממשפחות מכובדות ידועות שחשבו כמוך כי ניתן להשיג טוב יותר לבסוף הן מחפשות את הטוב יותר וגילן והשעון הביולוגי טס ולכשתגיע הפשרה הן יפלו בענק , קחי את הצעות חברותיך בע"מ מאוד הואיל ויתכן שחלקן לוטשות עיניים לחבר שלך וכל הצעה שלהן הנה הצעה להפיל אותך ולטרוף לך את החבר האוהב. בהצלחה ופני ליעוץ לפחות תדעי שעשית את המקסימום מטעמך וכל מה שיהיה בידי שמיים עלי והצליחי אולם לא במיטותיהם של הגברים הטורפים שממתינים לך כמו אריות ונמרים טורפים שיתסכלו אותך ויתנו לך להבין עד כמה את זולה וכי את עוד מימוש פנטזיה שלהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה למומחים
    תותי
    28/12/2008

היי לכם לילה טוב, מה שלומכם? יש לי שאלה. חבר שלי בחור בריא למדי, נוטל על בסיס יומי כדור נגד חרדות (סירוקסט). האם יש לכדור תופעות לוואי? האם זה יכול להשפיע באיזשהו אופן על יחסי המין, זיקפה, או כל דבר אחר הקשור לסקס? תודה על ההיענות :)

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למומחים

הוספת תגובה

• לתותי

אורית פס
    29/12/2008

כן, לסרוקסט כמו כדורים נוספים השייכים לקבוצה הקרויה ssri יכולות להיות השפעות על התפקוד המיני-עיקר ההשפעה מתבטא בירידה בחשק המיני בעיקר בתקופת ההסתגלות לתרופה [חודש,חודש וחצי ראשונים ] ועיכוב תגובת האורגזמה,כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל על אפשרות להחליף את התרופה לכזו שלא תפגע בתפקוד המיני.
    תופעות לוואי אחרות ניכרות בתקופת ההסתגלות ואמורות לחלוף,כ"כ זה ענין אינדיבידואלי -תיתכן השפעה שונה על אנשים שונים.
    סבלנות וקצב תנוי אהבים איטי יותר יכול לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללא נושא
    עומר
    28/12/2008

שלום קוראים לי עומר ואני בן 21 יש לי כמה שאלות : 1. האם קיימת בעיה כשאר מאוננים כל יום גם כאשר האיבר לא בעמידה זקופה , היא זקופה אבל לא במלואה ? 2.לגבי עקמת רציתי לדעת אם יש לזה פיתרון כלשהוא כי זה פשוט מציק זה כמו בננה וזה הולך לכיוון למטה לא ללמעלה בגלל זה גם אני לא מגיע לזיקפה מלאה ? איבר המין גודל עוד בגילאים האלה בגלל שהוא רפוי הוא ממש קטן והולך למטה כאילו אין כלום ? אשמח לקבל תשובות תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    ללא נושא

הוספת תגובה

• תשובות לעומר

03/01/2009

נדמה לי שכבר עניתי לך - אבל שוב...

1. אין שום בעיה.
    2. ברוב המקרים עקמת אינה מחייבת תיקון, איבר יכול לפנות למטה, למעלה וגם לצדדים. אם זה לא כואב ולא מתקדם, אין צורך לגעת.
    3. קשה להתייחס בלי בדיקה. רוב האנשים שבדקתי וחשבו שיש להם "קטן" - היה להם תקין לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אנאלי
    רומי
    28/12/2008

שלום רציתי לשדעת מה הסיכונים הכרורכים במין אנאלי, ואיזה השלכות יש לכך? מומלץ? חבר שלי רוצה... אבל אני לא יודעת..

לקביעת תור
    סגירה
    מין אנאלי

הוספת תגובה

• לקרן

אורית פס
    28/12/2008

הסיכון המרכזי שתקופת ההסתגלות למין אנאלי תהיה כרוכה בכאב ולכן חשוב לעשות זאת בעדינות רבה ועם סיכוך נדיב,כדאי להתחיל בהחדרת אצבע מסוככת ולהתקדם בהדרגה....
    אזור פי הטבעת [או :האנוס ] יכול להיות מאד מגרה למי שמצליח להתגבר על הרתיעה מאזור זה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רומי
    29/12/2008

מגרה לשני הצדדים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/01/2009

אם כי לא בהכרח. אם יש רצון וסקרנות לנסות....אז יודעים בוודאות!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשק מיני - מיניות, שופכה
    גילת
    28/12/2008

שלום רב, אני ובן זוגי נשואים כבר 4 שנים, אוהבים מאוד ומחוברים מאוד וחובקים ילד בן שנתיים. בן זוגי כבר שנים נוטל תרופת פלוטין שעוזרת לו מאוד אך יש לתרופה השפעה על התפקוד המיני בחוסר חשק, לעיתים בזקפה ובעיקר בשפיכה, לא מצליח להגיע לשפיכה. העניין מאוד מערער אותו אך עצם ההתעסקות בעניין לגשת שוב לפסכיאטר או לשנות את התרופה קצת מרתיע אותו. מהרגע שהכרנו נושא המיניות היה מאוד עדין ורגיש, אני הרבה יותר פתוחה בעניין ולוקחת את הדברים בהבנה ובקלילות ולו הרבה יותר קשה לדבר על הנושא ולהתמודד עם הפתיחות שלי לכן באיזה שהוא אופן אני מנסה להתאים את עצמי אליו ופחות לדבר על זה. אין לי בעיה ליזום והרבה יותר קל לו שאני יוזמת את היחסים ולפעמים פשוט זה מוריד לי כבר את כל החשק לסקס, דיברנו על העניין והעלתי את זה לא פעם אחת אבל נראה לי שפשוט הרבה יותר קל לו ומעורר אותו שאני היוזמת. כל המהלך והאקט מאוד מותאם לקצב שלו ולפעמים בא לי להתפרע אבל אני יודעת שזה יכול להשפיע על הזקפה שלו ואני נורא נזהרת.לא פעם הוא הרגיש שזה כבר ממש גובל בחרדת ביצוע ולכן אני נורא רגישה לעניין.פעמים שהיתה בעיה בזקפה זה נמשך כמה וכמה פעמים ולאט לאט עם המון רגישות לעניין זה הסתדר. זה שהוא לא מצליח להגיע לשפכה גם נורא מתסכל את שנינו אך כשהוא מאונן הוא כן מצליח להגיע לשופכה. אני אובדת עצות ולא יודעת כבר איך להתנהל/להתנהג ואני מרגישה שזה משפיע כבר גם על החשק המיני שלי. אודה לך על עצה בעניין ואיך פועלים בזוג כשהיצרים שונים?אני מרגישה שאני נורא מתאימה את עצמי אליו מתוך חשש שלפגוע בו שגם ככה זה נורא משפיע עליו.. תודה, גילת

לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני - מיניות, שופכה

הוספת תגובה

• לגילת

אורית פס
    28/12/2008

אני חוששת שככל שתעשי\תתאמצי יותר כך בעלך יעשה פחות.
    אתיוזמת את רגישה וקלילה ונזהרת לא להעיק עליו ומה איתך?
    לפעמים צריך יותר נחישות כדי להשיג שנוי-בעלך צריך למצוא כוחות כן לפנות לפסיכיאטר ולדון אתו בתפקוד המיני שהושפע מהטיפול התרופתי ואולי ניתן להחליף תרופה באחרת.יתכן שאם תלווי אותו יהיה לו יותר קל.חבל שאת "נדבקת " מהסגירות שלו ולא הוא מהפתיחות שלך....
    כשהצרכים בין בני זוג שונים הוגן והגיוני שמתפשרים באופן שפעם הוא מותר ופעם את ,אך את מתארת מצב בו את היחידה שמתפשרת,מדי נזהרת וכך אתם מאבדים את כל חדוות המין,
    טיפול מיני\זוגי יכול לעזור לו להיפתח ולשניכם לקבל כלים להתמודדות טובה יותר עם המצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה