מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכירים אישה שילדה אחרי גיל 50?יפעת28/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ליפעת
אורית פס28/12/2008אמנם מידי תקופה התקשורת פורצת בעוד סיפור על נשים בגיל המעבר ואף על נשים קשישות שילדו,ומתקבל הרושם המוטעה שאפשר בכל גיל אך כמובן שזהו מיתוס.לנשים ב גיל 45 הסיכוי הוא כחצי אחוז,גיל 50 הוא הגיל הממוצע בו נפסקת הווסת אצל נשים,וגם אם לא זה לא אפשרי ללא התערבות רפואית,,,,,
ולצד כל הנ"ל מתעוררות שאלות של מוסר ואתיקה באשר להורות בגיל כה מבוגר......לא פשוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שיש נשים.
אנונימי31/12/2008אם תחקרו את הנושא לעומק ישנן נשים (בסין או יפן) שכן מסוגלות להביא ילדים גיל 67 שבעצם זהו הגיל הסופי שהווסט מתפקדת. איך זה קורה, תיקראו מאמרים וסקרים על הריונות בסין וביפן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יכולה לגמור ביחסי המין עם החבר שדניה27/12/2008
כבר שנה אני מקיימת יחסי מין בתדירות פעם או פעמיים בשבוע עם החבר שלי אבל אף פעם לא גמרתי, הבעיה שאני לא מרגישה בכלל אפשר לעזור לי דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניה
אורית פס29/12/2008האם לבד את מצליחה לגמור?
אני מבינה ממך שאת מתקשה להתעורר מינית שזה שלב מקדים לאורגזמה,
לקשיי האורגזמה שלך יכולות להיות כל מיני סיבות וקשה לאתר את מקור הקושי עם מידע כ"כ מצומצם שמסרת.
חפשי את הספר "לעצמך"\לוני ברבך-יש בו מידע רלבנטי עבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתר חשק וזיקפהחסוי27/12/2008
יש לי כמה שאלות :1 רציתי לדעת אם זה גורם לבעיה כאשר מאוננים כל יום אפילו אם אין זיקפה מלאה ולמה זה גורם ? 2 יש לי עקמת רציתי לדעת אם אפשר לפתור את זה באיזו דרך טבעית בלי נתוחים ? 3 הפין שלי שהוא לא עומד קטן מאוד יש לזה פיתרון ? אשמח לקבל תשובות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות לשאלות
03/01/20091. שום בעיה.
2.השאלה מה דרגת העקמת . ברוב המקרים, אם אין בעיה בחדירה, אין כאב ואין התקדמות של העקמת אין צורך בשום ניתוח.
3. מה זה קטן מאוד? לפי מה החלטת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מיני מהחברהאבי27/12/2008אני וחברתי כבר שמונה שנים ביחד פעם ההינו עושים סקס כמעט כל יום היום שנינו סטודנטים בגיל 25 ומתראים רק בסוף שבוע .בשנה האחרונה יש לה חוסר חשק אנחנו שוכבים בממוצע פעם בשבועיים שלושה וזה מדכא מאוד וגורם לי אפילו על לחשוב להיפרד . האם הגיוני שבגיל שלנו שזה אמור להיות השיא של החשק זה הגיוני . ומה אפשר לעשות כדי לשנות את זה בבקשה תחזרו אלי עם תשובה שתנסה לפתור את המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה הגיוני
03/01/2009וזה לא בהכרח תלוי בגיל, אולי יש שחיקה, שעמום ולכך נוספת העובדה ששניכם סטודנטים ואולי אתם לחוצים בלימודים שלכם.
מה ניסיתם לעשות כדי לשבור את השגרה? האם היא יודעת עד כמה המצב מתסכל אותך? האם היא יודעת להסביר מדוע יש לה פחות חשק? האם זה פחות חשק רק כלפיך (היא מאוננת?!) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה לפני לידהנעמה27/12/2008שלום. אני צפויה ללדת בעוד חודש, ומתחילה לפתח חרדות הקשורות לרגע יציאת התינוק מהנרתיק. בעברי היסטוריה של וסטיבוליטיס ווגיניסמוס , וטופלתי בהצלחה לפני מספר שנים במרפאה של ד"ר אברמוב באיכילוב. מאז הכאבים נעלמו או שפחתו משמעותית , אבל החרדה מ"המקום" נשארה עד היום. השבוע התחלנו בעלי ואני לתרגל עיסוי בפירנאום, עם שמן מיוחד לעיסוי, ורק המחשבה של מה שהוא אמור לעשות לי, הכניסה אותי לחרדות, התכווצתי, ויתכן שזו אחת הסיבות לכך שזה עוד לא ממש הצליח (אם כי זה גם לא מאוד כאב). אני יודעת שלפחות אצלי הרבה מהדברים הם "בראש" , אם כי אני גם סובלת לעיתים מיובש נוראי בנרתיק, שבגינו לפעמים אנחנו נמנעים מקיום יחסים, או מורחים לפני כן ג'ל מסכך. אז אם אצלי הרבה מהדברים הם בראש, מה אני יכולה לעשות לקראת הלידה ובזמן הלידה כדי לא לפחד כל כך מהבדיקות הוגינליות שיבוצעו בי במהלך הלידה עצמה (לבדוק פתיחה) ומרגע יציאת התינוק מהנרתיק ? <כמובן שאם אוכל, אשתמש באפידורל לאילחוש המקום> האם דולה תוכל לעזור במקרה זה, עם דיבורים מרגיעים, ובכלל להרגיע אותי מהחרדות שלי ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפול
03/01/2009כדאי שתגשי שוב למרפאה בה היית בטיפול (עידן ואורית חברים בצוות), שכן הכל מתחיל ונגמר בחרדות שהולכות וגדלות לקראת הלידה. זה לא משהו לטיפול מעל גבי הפורום, אך בישורת שנותרה לך עד הלידה בהחלט אפשר לסייע לך להגיע ללידה מוכנה נפשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין ללא הגנהשני26/12/2008שלום אני בת 24 ואתמול, 25/12 , יום סיום המחזור שלי קיימתי יחסים לא מלאים (ניסינו חדירה מלאה ולא הצליחה כי יש לי כאב דוקרני וצורב) .לאחר מכן ללא קונדום, הבחור גמר שאני עליו והוא לא ממש בתוכי. לא ברור אם נכנס נוזל לתוכי וגם אם כן לא בטוח שקרום הבתולים שלי קרוע כי אף פעם לא קיימתי יחסים עם חדירה מלאה. הבוקר לקחתי פוסטינור. האם ייתכן שאני בהריון? האם מומלץ לעשות בדיקה ואם כן מתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסיכוי קלוש ביותר
רונן26/12/2008אם המחזור שלך סדיר ואת מקבלת וסת בין 24 ל 30 יום אין שום סיכוי שתכנסי להריון אם הזדיינת שבוע לאחר תחילת הוסת. בעבר שיטת הימים הבטוחים עבדה לא רע בהתניה שהווסת סדיר ואז ניתן לחשב במדוייק החשוב הוא שהביוץ קורה כ15 יום לפני קבלת הוסת הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי בדיקת הריון
שני26/12/2008מתי, אם בכלל כדאי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח רע במשגל בתנוחות כגון(דוגי)אנונימי26/12/2008אני מרגיש ריח רע כאשר אני עושה את זה עם חברה בתנוחה של דוגי או כל תנוחה שבה הגב מופנה אליי . הריח יוצא מהישבן . האם יש מה לעשות בנידון ? איך נכון להציג לה את זה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה הבעיה
רונן26/12/2008תגיד לחברה שלך שתנקה ותשטוף את התחת כיוון שהסרחון בלתי נסבל. אני בטוח שהיא תבין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר התייחסות הולמת בבקשה?
anonimi27/12/2008אפשר לקבל התייחסות הולמת מרופא מומסמך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתציע לה מקלחת משותפת לפני
03/01/2009תקשורת מינית מחייבת תקשורת מחוץ למיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקסרומי24/12/2008אני מתחילה לקיים יחסי מין עם חבר שלי (אני 21 הוא 26), וכיוון שאין לי נסיון קודם, מאיפה אתם ממליצים ללמוד על זה? ספר? סרט?....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכל דבר שאת מתחברת אליו
ד``ר עידן מיליצ`ר25/12/2008וכמובן ניסוי חוויה והכוונה הדדית!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס לאחר הלידהחגי24/12/2008איזה תכשירים יכולים לבא בחשבון על מנת להקל על הרגישות בנרתיק לאחר הלידה האם עזרקאין זה פתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשרי אך רצוי להתחיל הג'ל
ד``ר עידן מיליצ`ר25/12/2008סיכוך על בסיס מים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטייה מיניתאפי24/12/2008שלום לכולם, אני בן 17 ועדיין לא הייתה לי חברה. אבל הייתי מאוהב במלא בנות, בשנה שעברה הרגשתי משיכה לחבר שלי והיא עברה תוך כמה זמן ולפני חודש בערך הרדתי משיכה לעוד שתי אנשים, המשיכות היו קצרות. אני מפחד להיות הומו. כדי לבדוק אם אני הומו או לא ראיתי סרטים כחולים של הומואים ולא עמד לי, וכשראיתי סרטים עם רגילים עמד לי, חשבתי שהוכחתי לעצמי שני לא הומו אבל יש לי מחשבות בראש כאילו שאני הומו. המחשבות האלה הופיעו פעם אחת והפסיקו עכשיו הם התחילו שוב. האם זה שלא עומד לי כשאני רואה סרטים כחולים של הומואים זה מוכיח שאני לא הומו?בסרטים עם נשים עמד לי זה מוכיח שאני לא הומו?כמה אחוזים בערך אני סטרייט?איך אפשר לשנות נטייה מינית? אפשר ע"י היפנוזה?וזה שאני נמשכתי לבנים זה אומר שאני לא סטרייט בטוח?אני ממש לחוץ ומפחד. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמשך
אפי25/12/2008כשאני מאונן יש לי דיגדוגים בישבן (בנקודת הגי'), זה אמור להיות ככה?אם לא, זה יכול להיות סימן להומוסקסואליות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפה או ככה אני חושב לפחותבעיות זיקפה24/12/2008אני בן 19 ואיבר המין שלי למעלה מידי זאת אומרת ראיתי בסרטים שהוא עומד הוא באמצע ושלי למעלה כזה כמו בננה עכשיו שאני מנסה להוריד אותו למטה למטה זה בלתי אפשרי אפשר רק באמצע... עכשיו זה מחלה או משהו? אני יסתדר עם זה תפקוד המיני שלי ? תודה לכל הרופאים ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבן ה 19
ד''ר חגית כהנא24/12/2008איבר המין שלך זקוף ומגורה כראוי.
אל תנסה להוריד אותו תוך כדי זקפה זה פשוט יכאב לך.
תהנה ממנו וזהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב למטהליאת23/12/2008האם זה טבעי כשגבר מתגרה יש לו ישר כאב למטה? אם יש בעית זיקפה יש לזה קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה זאת אומרת כאב?
ד``ר עידן מיליצ`ר24/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידול בעור באזור פי הטבעתהנבוך23/12/2008שלום רב, אני מבצע מין אנאלי בטוח עם חמרי סיכה מתאימים אך בפעם האחרונה (לפני חודש) הסקס לווה עם "דילדו" עבה במיוחד (יש לומר שאני לא נוטה להשתמש באביזרים ואין לי נסיון רב בכך). יצאתי די "פצוע" העור נמתח וקצת שרף - לא דימם!. העור נמתח לי באזור פי הטבעת ונשארה מין חתיכת עור מקופלת לא פתוחה ולא כואבת שמציקה לי אסתטית ואולי מהווה בעיה בריאותית לא עלינו. מה ניתן לעשות ??? אני מתבייש נורא ללכת לרופאת העור שלי. האם יש סוג של משחה שגורמת לזה ליפול תעזרו לי בבקשה!! הנבוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה לא עונים לי ?
הנבוך25/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אפי26/12/2008שלום הנבוך, בזמן האחרון נמשכתי לשלוש בנים אני בן 17 אבל נמשכתי להרבה בנות בחייםשלו ואהבתי הרבה בנות. אני לא רוצה להיות הומו ואני מפחד, ואני רוצה שתהיה לי משפחה כשאני יהיה גדול וכל זה. אתה יכול בבקשה לרשום לי איך ידעת שאתה הומו? איך הפכת לזה? נמשכת לבנות או רק לבנים? ורצית להקים משפחה? רצית להיות הומו? אני מאוד אודה לך אם תענה על השאלות כי אני ממש לחוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבחור בן 17
הנבוך28/12/2008שלום :) ראשית, רציתי לומר שאני לא גורם מוסמך לענות לך השאלות האלה ואני כן מציע שאם יש לך דברים על הלב אז יש כל מיני תמיכות טלפוניות לנוער כמו ער"ן תחפש קצת באינטרנט אתה תמצא :) אל תפחד! פחד משתק - בסופו של דבר הכל יהיה בסדר! ואתה תדע על עצמך עוד הרבה דברים בחיים. אבל בכל זאת אומר לך כמה דברים : מצד אחד אל תלחם במחשבות האלה , אך מצד שני אל תתעכב עליהן. בסופו של דבר הכל יתבהר. אתה בשלב שאתה מגבש לעצמך זהות מינית(וכל אחד עובר את זה !) ויכול להיות שבסופו של דבר היא תיפול על מאזניי הסטרייטיות ואולי באמצע ואולי באמת להומוסקסואליות. לגבי להיות הומו, כיום זה לא דבר נדיר או מפחיד. יש הרבה סביבות תומכות ומבינות ומקבלות. אם אתה רוצה משפחה - תהיה לך משפחה! אני תמיד רציתי ותמיד רוצה משפחה - ותהיה לי כי אני אומר שתהיה לי! אין קשר משיכה רגשית ופיזית לגברים לבין הרצון לקיים משפחה. וכנער בן 17 באמת שאין צורך להכנס למחשבות האלה כרגע תהנה מהפנטזיות והכל ייפול למקום הנכון בבוא הזמן אם אוכל לעזור לך אני כאן בשבילך הנבוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגש לפרוקטולוג!
ד``ר עידן מיליצ`ר26/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיקפה נופלת בעת חדירה1234522/12/2008שלום רב. אני בן 24 ויש לי בעיה מאוד רצינית. אני יוצא אם מישהי שאני מאוד נמשך אליה ריגשית ומינית, אך ברוב הפעמים כשאני מגיעה איתה לחדירה אני מעבד את כל החשק המיני ומעבד את ההרגשה על הזיקפה. איך אפשר לתפל בזה, ומהן הסיבות לכך. תודה אנונימי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר:( :( :( :( :(
אנונימי31/12/2008בבקשה תעזרו לי אני מיואש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייתכן ומדובר בחרדת ביצוע
03/01/2009תקרא על כך בפורום תשובות נרחבות. מדובר בנפילה של הזקפה, למרות שהבן אדם עם חשק עז ורצון תקין. בעיקר בשל חרדה לגבי אופן הביצוע, מה ואיך יהיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבעלמה22/12/2008יש לי חבר כבר חצי שנה, התחלנו לשכב לפני חודשיים בערך. לאחרונה יצא שלא שכבנו הרבה זמן יחסית (משהו כמו שבועיים או יותר), מתי ששכבנו לפני היו פעמים רבות שהחדירה כאבה לי או אחרי זמן קצר יחסית. בימים האחרונים אני מרגישה כאבים בנרתיק, ואני מפחדת שאם ננסה לשכב יכאב לי. אני גם מפחדת שזאת אולי דלקת, אני לא כל כך יודעת מה לעשות. רצתי לשאול מה זה יכול להיות? וגם אם יש פתרונות טבעיים להקל על הכאב ואולי גם לבעיית יובש בנרתיק? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעלמה שלום
ד''ר חגית כהנא24/12/2008את מקימת יחסי מין תקופה קצרה ויתכן שעדין אינך מרגישה מספיק משוחררת.
נסו להאריך אתץ המשחק המקדים עד שתהיי מגורה ממש ורק אז תאפשרי חדירה.
מעבר לזה נא לגשת לרופא/ת נשים לבדיקה והתאמת אמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)