פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות יתר בראש איבר המין .
    מודאג
    16/05/2009

שלום ד"ר ,

אני בן 22 ו"סובל" מרגישות יתר בראש איבר המין כלומר בכיפה , במילים אחרות לא נעים לי לגעת(או שבת זוגי ) בכיפת איבר המין יש הרגשה מוזרה שלא נעימה , אני לא יודע אם זה חשוב אבל הכיפה של האיבר אצלי אינה חלקה וממש טיפה מחוספסת זה לא כזה נראה לעין וגם לא מפריע אבל אולי זה קשור.

לדעתי הכיפה אמורה להיות חלק שנעים לגעת בו ואפילו מאוננים בחלק הזה ,

מה אמורה להיות הבעיה אצלי? מה הכיוון? והאם יש דרך לטפל בכך?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כדאי לך

אורית פס
    16/05/2009

לפנות לאורולוג שיבדוק במו עיניו וידיו את מה שמפריע לך ויתן הסבר והנחיות טיפוליות אם צריך.חשוב להתגבר על בושה ואי נוחות מול הרופא במצבים אלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בסקס
    ליאן
    16/05/2009

אני בתולה ואני מנסה לקיים יחסי מין עם חבר שלי והפין שלו לא נכנס ואנחנו מנסים כל הזמן וזה כואב לי נורא ,למה הוא לא חודר לתוכי? מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בסקס

הוספת תגובה

• לגבריאלה

אורית פס
    16/05/2009

יתכן שהחדירה לא מתאפשרת משום שאת מכווצת את שרירי רצפת האגן מפחד הכאב,.
    האם ניסיתם להשתמש בחומר מסכך [כמו k.y jelly או שמן שקדים או מסכך מתאים אחר ].נסי להירגע ,לרפות את הגוף כולו,להיות בעוררות מינית שאז מידות פתח הנרתיק גדלות ומדפנותיו יוצא נוזל המקל על החדירה,ואם לאורך זמן לא ילך אז כדאי לפנות למרפאה לטיפול מיני. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטמותת
    מישהו
    15/05/2009

אני נוהג הרבה פעמים לגעת לעצמי בפטמות ולמשש אותם זה הרבה פעמים עושה לי ממש נעים ואני אוהב את זה האם זה נפוץ? והאם זה יכול להזיק לי בצורה כל שהיא? והאם יש לכם המלצות בנושא??.

לקביעת תור
    סגירה
    פטמותת

הוספת תגובה

• למישהו

אורית פס
    16/05/2009

לא כ"כ רלבנטי מה נפוץ ומה פחות,כל עוד המגע בפטמות נעים לך אין סיבה להימנע מכך, אך בהחלט מוכר שיש גברים שאצלם הפיטמות הן אזור ארוגני [הרגיש להנאה מינית ].
    מנגד ישנן נשים שמגע בפיטמות לא נעים ולא מעורר אותן מינית.וגם זה בסדר.אין מה "להתוכח " עם הגוף שיודע לבד מה נעים לו, ......לך עם זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס אנאלי...
    חסויה
    15/05/2009

האם זה חובה לעשות חוקן לפני סקס אנאלי?
    ובאיזה נוזל סיכה אתם ממליצים להשתמש? האם מומלץ לשמן גם את האיזור או רק את איבר המין?

לקביעת תור
    סגירה
    סקס אנאלי...

הוספת תגובה

• לאלמונית

אורית פס
    16/05/2009

לא חובה לעשות חוקן לפני מין אנאלי,אלה אם כן רוצים סקס יותר נקי.
    נדמה לי שהומוסקסואלים נוטים לכך יותר.
    כל לובריקנט [מסכך ] המתאים לשימוש בסקס טוב גם לסקס אנאלי,וכל שמן טבעי או חומר על בסיס מים. וכן כדאי לסכך גם את אבר המין וגם את אזור פי הטבעת,ובנדיבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר דיסקרטי

אלי
    17/05/2009

מחפש קשר דיסקרטי מאיזור הדרום בתמיכה כמובן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לך....

רינת
    17/05/2009

מעונינת......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלי

רינת
    17/05/2009

מעונינת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף אפשר שתענו לי בהקדם
    לירון
    15/05/2009

לקביעת תור
    סגירה
    דחוף אפשר שתענו לי בהקדם

הוספת תגובה

• מה השאלה?!..........

ד``ר עידן מיליצ`ר
    18/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מור
    15/05/2009

שלום אני בן 18 ועדיין לא הייתה לי חברה ועכשיו אני מרגיש מוכן ורוצה אני חבררותי והכל אבל אני כאילו לא יודע איך להתחיל שיחה ולעשות את הצעד הראשון ואני ממש רוצה להתחיל כי אני חברותי ולדבר עם בנות אין לי בעיה אבל איך להוך את זה לרציני

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• להפוך את זה לרציני

19/05/2009

כמו שלמדת לעשות את הצעד הראשון ולהתחיל שיחה, אתה צריך לתרגל ולפתח את המיומנות השיחתית הזו על מנת לקחת אותה לכיוונים רציניים יותר. האם ניסית זאת בעבר? מה קרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה גורם לזקפה פסיכוגנית?
    גיורא
    13/05/2009

שלום רב ד"ר !

רציתי לדעת מהו הגורם המשפיע ביותר על זקפות פסיכוגניות - האם טסטוסטרון חופשי גם קשור לכך? כמו כן הבנתי שככל שהגיל עולה ישנו יותר צורך בגירוי ישיר האם זה נכון גם לגילי? (33)

תודה !

לקביעת תור
    סגירה
    מה גורם לזקפה פסיכוגנית?

הוספת תגובה

• זקפה פסיכוגנית

14/05/2009

זקפה פסיכוגנית היא זו הנגרמת כתוצאה מגירוי אירוטי במח, כאשר ככל שהגיל עולה נדרש גירוי חזק יותר ולעיתים גם גירוי ישיר באיבר המין. זקפה פסיכגונית קלאסית (פר הגדרה) אינה מצריכה גירוי ישיר על איבר המין - מספיקה מחשבה, ריח, מראה כלשהו כדי לעורר אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לכל הצוות הנפלא ,ובכן בעייה..
    האבירה
    13/05/2009

יש לי בן זוג מקסים ,אנחנו כבר 8 חודשים יחד .באמת אהבה אדירה
    תקשורת כנה וקירבה ,באמת אין מילים :)
    אממה ....
    לאחר חודשיים של היכרות ביננו ,בהם לא נטלנו שום אמצעי מניעה ,היה לי חשק מיני
    כמו שאני רגילה תמיד ,חשק מיני די גבוה ,ואף התגבר בעקבות הקשר הנוכחי.

לא יכולנו להמשיך כך ולמרות התנגדות עקרונית שיש לי לגבי נטילת גלולות ,התחלתי ליטול גלולות
    והחשק המיני נעלם לגמרי.
    הגניקולוג שלי ועוד גניקולוג אחר לא מצאו לי עד כה פתרון אחר מלבד החלפת סוגי גלולות למיניהן
    והבעייה נותרה ,והתרחקנו אחד מהשני בחודשיים האחרונים בשל הקרירות המינית .

אני בפירוש לא רוצה לקחת יותר גלולות ,אבל לא מוצאת אלטרנטיבה אחרת ,טובה יותר .
    זה מדכא.
    תודה, האבירה

הוספת תגובה

• אבירה יקרה,

ד``ר עידן מיליצ`ר
    15/05/2009

צר לי לקרוא את מצוקתך. אכן כמו שכתבת גלולות עלולות לגרום לירידה בחשק. ניתן לעשות 2 דברים: או להחליף גלולות (כמו שהגינקולוגים אמרו לך) או להשתמש בקונדום. יש גם אמצעי מניעה בשם נוברינג. אולי יהייה נכון להשתמש בו......התייעצי עם הרופא שלך.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטים באינטרנט
    עידו
    12/05/2009

שלום , רציתי לספר על בעיה שיש לי.
    אני בן 27 , אני מאוד אוהב מידי פעם , לראות סרטים של בנות מתנשקות באינטרנט.
    אני לא מדבר על סרטי פורנו קשה וכד' אלא רק סצנות של בנות מתנשקות( שהן לבושות).
    בחלק מן הפעמים אני אפילו פשוט מגיע לפליטה של זרע ואורגזמה רק מצפייה ממושכת (50 דקות) , אפילו שאני לא נוגע כלל באיבר המין.
    השאלה שלי אם זו תופעה נורמלית להגיע לפליטה ואורגזמה ללא מגע באיבר המין , אלא רק מגירוי ויזואלי, כי הרי אני כלל לא נוגע באיבר מין אז איך יכול להיות שיש פליטת זרע (לא מודבר בנוזל של לפני שפיכה , אלא ממש השפיכה עצמה.)
    אני לא רואה את עצמי ממש מכור כי הצפייה שלי היא פעם ב 3 חודשים בערך. אבל אני מרגיש שהנושא מפריע לי עם בת הזוג ( עוד לא נשוי) ובעבודה , מכיוון שזה גורם לי לאחר מכן לרגשות אשם וחרטה.
    הייתי רוצה לדעת איך אני נגמל לחלוטין מהרגל זה , כי פשוט אני מרגיש שלפעמים אני חייב לראות את הסרטים הללו למרות שהייתי מעדיף לוותר על ההרגל.

אשמח לתשובה ,

בברכה ,

עידו.

לקביעת תור
    סגירה
    סרטים באינטרנט

הוספת תגובה

• שלום עידו

ד``ר עידן מיליצ`ר
    15/05/2009

בפנייתך אתה מעלה שתי סוגיות:
    1)זה שאתה רואה סרטים כפי שאתה מתאר ומגיע לשפיכה...זה טבעי וקורה ללא מעט בחורים צעירים.
    2)אם אתה רואה אחת לכמה חודשים....אני לא רואה בזה מעשה רע, אבל אם אתה מרגיש אשמה, רד מזה. פשוט החלט לא לעשות את זה ואם תצליח פעם פעמיים שלוש....אז זה יעבור לך.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה ביותר
    אאא
    10/05/2009

שלום רב אני אסף בן 21 ובכמה חודשים האחרונים שפשוט החשק המיני שלי נעלם באופן שאני אפילו לא יודע פשוט כלום ואני מכיר אותי כבן אדם מאוד מיני החשק אין לי מוסג למה אני מאוד מתוסכל מזה ואני לא יודע מה לעשות אני מאוד מבקש עזרה למה זה קורה איזה סיבות מה אפשר לעשות ?
    בתודה אסף

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה ביותר

הוספת תגובה

• לירידה בחשק המיני סיבות רבות:

ד``ר עידן מיליצ`ר
    11/05/2009

סיבות פיזיולוגיות

על מנת לשלול מרכיב אורגאני (גופני) יש לבצע בדיקות הורמונאליות לשלילת חסר או עודף הורמונאלי. לדוגמא עודף הורמון הפרולקטין (בעיקר אצל נשים מניקות) יכול לגרום לפגיעה בחשק מיני. הורמון נוסף חשוב הוא הטסטוסטרון - הורמון המין הגברי המופרש בנשים בשחלות. הירידה ברמת הטסטוסטרון היא הדרגתית ומתחילה כבר בשנות ה- 30 - 40 של האישה. לקראת גיל המעבר הירידה ברמתו יכולה להגיע עד ל- 50 אחוזים לעומת נשים בשנות ה- 20 לחייהן, ירידה ברמת הטסטוסטרון יכולה להתבטא בירידה בחשק המיני. חשוב מאוד להתייחס לרמות נגזרות הטסטוסטרון אשר חשובות לחשק המיני.
    יש לבחון גם האם קיימת פגיעה במערכת העצבים ורצפת האגן, האם יש עדות לסוכרת או וירידה בלחץ הדם.
    קיימות תרופות שונות שיכולות לגרום לירידה בחשק המיני, ביניהן תרופות נוגדות חרדה ודיכאון, גלולות למניעת הריון, תרופות הורמונאליות.
    דימוי גוף ודימוי עצמי
    בימנו כשהמודל הנשי המוצג באמצעי המדיה השונים הוא מסוג מסוים ואין מקום לשונה ולאחר, הדבר מציב בפני נשים וגברים מודלים בלתי אפשריים. כשהאישה משווה עצמה ואיננה מרגישה נוח עם מראה גופה ועם מה שהשיגה בחייה, כשהיא תופסת את עצמה כמי שגופה איננו מגרה וחושני, הדבר יכול לגרום לירידה בחשק המיני.
    התעללות וניצול מיני
    אישה שחוותה בעברה טראומה מינית, יכולה לפתח תסמינים פוסט טראומטיים שונים שבעקבותיהם תפתח חוסר חשק מיני. תגובה זו תסייע להן להימנע מלחוות שוב את האירועים הטראומטיים שחוו בעבר.
    דיכאון
    הדיכאון הוא מחלה שלה סימפטומים רבים, במצבים קשים יכול להגיע האדם עד לתחושה של חוסר אונים וחוסר חשק ואנרגיה לתפקד כלל. במצבים קשים אלה, נראה גם פגיעה בחשק ובתשוקה למין. הדיכאון יכול להתפתח מסיבה לא ברורה ויכול להיות תגובתי עקב אירועי חיים.
    הקשר הזוגי
    מאפייני הקשר הזוגי הם גורם משמעותי מאוד שראוי לבחון אותו בקפידה - מערכת זוגית שמתפתחת ובנויה על תחושות של כעס, תסכול, אכזבה, פחד מבן הזוג, קונפליקטים לא פתורים, כל אלה יכולים לקבל ביטוי בירידה או היעדר חשק מיני. כתוצאה מתחושות אלה יכולה להתפתח חוסר משיכה לבן הזוג, ולירידה בחשק.
    אירועי חיים
    לא יודע מה עובר עלייך בימים אלו, אך גם זה עלול לפגוע בחש=ק המיני.

אל דאגה זה הפיך ואני מאמין שתחזור להיות כמו שהיית!!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת היא שאני לא מצוי בשום

אסף
    11/05/2009

מצב שאתה אמרת אין לי מערכת יחסים ואניגם לא מצוי בדיקאוןכל שהוא אני הייתי עושה סקס מזדמן שהיה מצויין מאוד יש לציין ולכן ירידה שכזו ירידה פטעוית שלכו מאוד מתרידה אותי שוב יש לציין שאני הייתי בן אדם מאוד מיני מאוד כולל אוננות רבה סקס רב מאוד חשק גבוה מאוד לסקס ,
    דבר כזה מאוד מתסקל אותי ואני לא יודע מה לעשות .
    למי אני פונה שיעזור לי בעיניין ? מה הוא צריך להגיד לי ואין הוא יכול לעזור לי בעיניין .
    אני מאוד שמח אם תעזור לי בעיניין בתודה אסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טסטוסטרון
    רונן
    10/05/2009

שלום
    האם ניתן להסיק מבדיקת רמת טסטוסטרון TESTOSTERON TOTAL בדם על רמתו החופשית
    בבדיקה נמצא לי רמה 40 nmol/l שהמקסימום הוא 28 אני בן 43 ורמה זו זהה לבדיקות קודמות שעשיתי
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    טסטוסטרון

הוספת תגובה

• כן

14/05/2009

באדם בריא בד"כ מספיקה הרמה הכללית. כאשר הרמה הכללית גבוהה מהנורמה, כמעט בטוח שהרמה החופשית תקינה לחלוטין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמצעי מניעה ובעיות עם קונדומים
    דן28
    10/05/2009

שלום,

מאז ומתמיד כאשר ניסיתי להשתמש בקונדומים לא הצלחתי. לרוב עוד בטרם שאני מנסה לשים אותו, הזקפה יורדת או נעלמת, ואם כבר אני מצליח (לעיתים ממש רחוקות), אני לא חש הנאה עקב הקונדום (ניסיתי מספר סוגים, כולל דקים וחומר מיוחד לא לטקס) ולא מצליח לגמור.
    לשמחתי עם כל חברותיי עד היום לא הייתה לי בעייה כיוון שהתחילו לקחת גלולות זמן קצר לאחר תחילת הקשר.
    כעת אני בקשר חדש והבחורה לא מעוניינת לקחת גלולות. לטענתה לקחה בעבר ולא הסתדרה איתן מבחינת התופעות לוואי. ציינה כי ניסתה גם את המדבקה וגם איתה אותו הדבר.
    לגבי טבעת - שמעה שהדבר עלול לגרום לציסטות.

שאלתי - מה ניתן לעשות ? אני יודע שלהסתדר עם קונדומים זה דבר חסר סיכוי מבחינתי.
    האם יש טעם לנסות גלולות אחרות ? והאם אכן הטבעת מסוכנת ?
    האם יש אמצעי מניעה שקיים בשוק עבור גברים ? (לא תמידי כמו טיפול בצינורית הזרע)
    באיזה אמצעי מניעה אחר ובטוח ניתן להשתמש ?

הוספת תגובה

• שלום דן,

ד``ר עידן מיליצ`ר
    11/05/2009

יש אמצעי מניעה שנקרא נובה-רינג. אנני יודע אם חברה שלך מוכנה להשתמש הזה, אבל לגבי הקונדומים....האם ניסית להלביש קונדום תוך כדי אוננות?
    אני לא צריך לכתוב לך מה עלול לקרות אם לשניכם לא יהיו אמצעי מניעה....

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על תגובתך לשאלתי

דן28
    11/05/2009

שלום,

ברור לי מה יכול לקרות מאי שימוש באמצעי מניעה, ולכן שאלתי אילו אמצעים נוספים קיימים בשוק שמספקים הגנה ורלוונטיים במקרה שלי חוץ מקונדומים וגלולות.

לגבי קונדום - תוך כדי אוננות ניתן להלבישו, אך מאבד את הזקפה לאחר מכן, כך אינני מצליח להשתמש בו (גם אם מצליח לחדור איתו - תוך פרק זמן קצר מאבד את הזקפה).

לגבי ה-"נובה-רינג" - האם לא מדובר בטבעת שכפי שציינתי - חברה שלה קיבלה מזה ציסטה ? האם אכן עלול לגרום לכך או שאין קשר בין השניים ?

ומה לגבי אמצעי מניעה חדשניים לגברים שהיו כתבות לגביהם בשנה האחרונה ?
    האם כבר נכנסו לשימוש ?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה למומחים - נקודת ה-p
    תותי
    09/05/2009

היי מומחים יקרים מה שלומכם?
    יש לי שאלה:
    שמעתי על נקודת הפי אצל גברים המקפיצה להם את האורגזמה לשמים...
    רציתי לדעת, כאשר אני מוצאת את הנקודה, מה אני אמורה לעשות?
    ללחוץ עליה? ללטף אותה? לסובב את האצבע סביבה? חזק? חלש? אולי למעלה- למטה?
    אני רוצה שהגבר שלי הכי יהנה שאני עושה לו את זה, בשביל זה אני רוצה לדעת
    מהי הדרך המענגת ביותר בשביל באמת שיגיע לאורגזמה כזו שהוא יראה כוכבים... ;)
    אני אשמח לתשובה. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למומחים - נקודת ה-p

הוספת תגובה

• זה כמו נקודת הג'י, מחייב

10/05/2009

תקשורת. אין הוראות הפעלה אחידות. את צריכה קודם כל שיסכים שתכניסי לו אצבע לשם. לא כל אחד מסכים. וכשאת שם, לתקשר, לתקשר ולתקשר. להבין איזה מגע יותר נעים, איזה קצב, איזו עוצמה, כמה לחץ, איפה בדיוק וכן הלאה והלאה.

ותהנו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל אודות ה-P ספוט

ד``ר עידן מיליצ`ר
    11/05/2009

נקודת הג'י אצל הגבר, נקרא לה "נקודת הפי" (P ) משום קרבתה לבלוטת הערמונית בלעז- פרוסטטה, למעשה איזור זה נמצא בתוך החלחולת קרוב לפי הטבעת. אם תוחדר לגבר אצבע לתוך פי הטבעת, כארבעה חמישה סנטימטר פנימה, לכיוון הבטן, אז יהיו גברים שיחושו הנאה. עצם תחושת ההנאה, אין בה כדי להביע או לבטא את זה שלגבר יש נטיות או פנטזיות הומוסקסואליות. זה פשוט נעים ויכול לגרום להנאה שרבים לא חוו למרות... שרוצים אבל מפחדים!
    יש גברים שהמגע בנקודת הג'י שלהם יכולה להיות בעלת עוצמה ריגושית כל-כך חזקה שיוכלו לחוות אורגזמה מחיכוך בנקודת הגי, כל זאת ללא מגע ישיר באיבר המין.
    בפועל מעט גברים מתנסים בזה, אם כתוצאה מהומופוביה או חוסר הנאה (כמו נשים)ממגע בפי הטבעת.
    לא כל גבר פתוח להתנסות מענגת במעלה החלחולת. לא כל אישה ססה להחדיר את אצבעה לשדה מוקשים, או במעלה שביל הצואה (החרא). יחד עם זאת,אם וכאשר הגבר יאות, האישה תעיז, ותחדיר אל תוך הרקטום (רצוי ללא פרנצ') ותזיז את האצבע בתנועות "בוא הנה, בוא הנה" אז יש סיכוי שהגבר אכן "יבוא" יפרוק ויתיז. כאמור חשוב שהאצבע תהייה ללא ציפורן, המהדרים אף יקפידו לשים קונדום על האצבע. לא, לא בכדי למנוע היריון, אבל כדי למנוע ממריחת האצבע בפטה צואה.
    חשוב שהאצבע תהיה מסוככת למשעי, על מנת שלא לפגוע ברקמה הדקה של הרקטום או בעברית פשוטה כדי להימנע מלקרוע לבחורצ'יק את התחת.
    ניתן להחדיר את האצבע גם תוך כדי מגע מיני מלא, גם תוך כדי מתן מגע מיני אוראלי או בכל דרך הנראית ומוסכמת על בני הזוג.
    כמה זמן אמור לקחת עד שמגיעים לגמירה ממגע בנקודת הג'י הגברית, אין לי מידע ואין מחקרים שאני מכיר בסוגיה.
    יחד עם זאת, נסו ותהנו! והכי חשוב, רוצי לספר לחברה......נראה אותך!!! :-)
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לכם! :) אין עליכם

תותי
    11/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי
    גילי
    08/05/2009

הי,
    כבר מס' פעמים אני נתקלת בתופעה שאחרי קיום יחסי מין מופיע אצלי דימום קל...
    זה אף פעם לא קרה, רק עם החבר הנוכחי,
    אין לי שום כאב או לחץ בזמן הסקס,
    ממה זה יכול להיות ואם יש מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    הי

הוספת תגובה

• האם נבדקת ע"י גינקולוג/ית

ד``ר עידן מיליצ`ר
    08/05/2009

ע"מ לשלול פציעה או כל מרכיב אחר הגורם לדימום?

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה נורמלי?
    רותם
    06/05/2009

שלום - עד הגיל שבו היה לי מחזור -אהבתי מין ונזקקתי לכך. מהיום שבו פסק המחזור אין לי בכלל רצון למין-כאילו הנושא הזה ממני והלאה לחלוטין וכל הזמן. אין לי שום חשק למין. אני כיום בגיל 55 .
    האם זה נורמלי?

לקביעת תור
    סגירה
    האם זה נורמלי?

הוספת תגובה

• כן

אלעד
    06/05/2009

שינויים הורמונליים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההבדל בין טבעי לנורמלי...

10/05/2009

את שואלת האם זה נורמלי, וגם ענו לך שכנראה שכן בשל שינויים הורמונליים. אז נכון שהשינויים האלו עשויים לגרום לירידה בחשק, אבל לא צריך לקבל זאת כעובדה נורמלית.

אם מין היה חשוב לך וגם היום חשוב לך שיהיה חשוב, יש הרבה דרכים לשפר ולהחזיר מצב לקדמותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרותם

אנונימי
    14/05/2009

זה הכל בראש אם תרצי לשכב תוכלי דווקא בגיל שלך והנסיון המיני גורם להרבה נשים דווקא חרמנות יתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה