מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהה..דקל אלקובי27/05/2008
אני בן 14 וחצי ואני מאונן בטרוף 3-4 פעמים לפעמים רחוקות 5 או 6 בשבוע האם זה יפגע לי באבר?או יעשה לי בעיות עם הילדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא
27/05/2008טבעי לחלוטין ואין שום סיכוי לנזק.
תוכל לקרוא על כך יותר בפורום סקס ונוער השכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בעת קיום יחסי מיןרינת27/05/2008לפני כחצי שנה התגלה אצלי הרפס וגינלי.
עם קשר או בלעדיו, מאז חיי המין שלי מאוד מוגבלים.
תדירות יחסי המין של בן זוגי ושלי פחתו משמעותית היות ואני נפצעת שוב ושוב.
נדמה כאילו העור שלי נקרע בכניסה לפות. מצב זה מייסר אותי אותי בכאבים ולא מאפשר לי להמשיך ולקיים יחסי מין.
מה אוכל לעשות על מנת לגרום למקום להבריא אחת ולתמיד?! ניסינו כבר הפסקה של יחסי מין לתקופה וזה לא הועיל.
האם אכן יש קשר להרפס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמנוחה
27/05/2008אין מנוס מאשר לתת מנוחה לאיזור וכנראה שההפסקה שעשיתם לא היתה מספיק ארוכה.
במקביל - גשי לרופא/ת נשים (רצוי במסגרת מרפאה סקסולוגית) על מנת לקבל טיפול מכוון. אם זה ההרפס - יש קרם ייעודי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בבטן התחתונהשירן26/05/2008שלום,
ברצוני לשאול מה יכולה להיות הסיבה שממנה אני מרגישה לחצים כמו צירים קטנים ממש בבטן התחתונה, קצת מעל הפות. כבר 3 ימים אני סובלת מכאבים אלו וזה קורה גם לעיתים במהלך קיום יחסי מין. האם זו השפעת הסקס? ביקרתי אצל רופא נשים שאמר לאחר בדיקת אולטראסאונד שכנראה מדובר בדלקת בשחלות,כי קפצתי ברגע שהוא החדיר את המכשיר לואגינה. אבל אין אישור סופי על כך ולכן לא אקח סתם אנטיביוטיקה. מה זה יכול להיות ומה התופעות לדלקת בשחלה?
תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגשי להבדק
27/05/2008זו לא שאלה לפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנאה בפורנו. האם הגיוני?גל26/05/2008
אני ובעלי ביחד כבר כ - 10 שנים. יש לנו שלושה ילדים, אחת נולדה לאחרונה.
בעלי צופה בפורנו לעיתים קרובות, כולל הימים שבהם אנחנו עושים סקס (לעיתים לפני ואחרי סקס, טוען שזה בשביל התוספת), בזמן שניכנסתי למקלחת, ביקרתי אצל השכנה וכו... הדבר פוגע בי אישית, אני מקנאה ופגועה עד מאוד.
מצאתי גם לינק לאתר חילופי זוגות והזמנת בנות (הוא מכחיש את הנושא).
אנחנו כמעט אף פעם לא הולכים לישון ביחד, גם זה בעיניי לא זוגיות תקינה (בעיניו הדבר תקין לחלוטין).
אני יודעת שהוא מאוד היה רוצה להיות עם אחרות לשם הגיוון, אם כי אני יודעת גם שהוא מאוד אוהב אותי ונמשך אליי. מצידו לעשות סקס כל יום. (נראה לי שגם אני הייתי שמיחה להיות עם אחרים אבל אני לא אכניס דבר כזה לחיי הנישואים שלנו, לא בביתינו...).
אנחנו כל ערב מדברים על הנושא, והדבר גורם לריב שמאוד פוגע בו והוא נעלב (הוא לא גילה אמפטיה אפילו פעם אחת). טוען שהכל בראש שלי והכל נורמטיבי, ככה זה אצל גברים.
חשוב לציין שעד לאחרונה לא קיימנו הרבה סקס (כפעם בשבוע) וזה מאוד הפריע לו. אם כי הסקס פתוח ומגוון לטעם שנינו.
שום דבר לא השתנה לאחרונה, ידעתי הכל תמיד אם כי פתאום זה התחיל להפריע לי מאוד. כנראה שהבעייה אצלי, אני יותר "ריגשי" מתמיד לגביי עצמי.
מה לעשות? איך להתמודד עם הקנאה בפורנו? איך לשקם את המצב? האם הרגשות שלי הגיוניים?
הדבר גורם לי חוסר תיפקוד בשבועיים האחרונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי גל
רועי26/05/2008בגדול אין לך במה לקנא , השאלה עלתה בפורום לא פעם אחת את מוזמנת לשרשר ולקרוא תגובות לשאלה שלך שניתנה לאחרות.
חשוב להבין שגברים ונשים הם שונים ברגע שמבינים את זה ניתן לנסות לחשוב מנקודות הראות של הצד השני כלומר אנחנו הגברים נהנים מאוד רובנו לפחות לראות פורנו ואולי גם ללכת למועדוני חשפנות במסיבות רווקים אך אין לדבר ולא תיהיה לדבר תחליף לזוגיות . הדבר נובע אך ורק מתוך סקרנות והנאה רגעית וללא קשר לרגש כלפי הבחורה בסרט או במועדון.
אם בעלך אוהב אותך זהו המצב בידיוק כפי שסיפרתי כלומר הוא עושה משהו שהוא נהנה ממנו בידיוק כמו לראות כדורגל ומומלץ עבורך אולי אף להצטרף אליו להנאה הזאת ולהפוך אותה לחוויה משותפת שתוביל לריגוש נוסף בחיי המין שלכם וכדומה.
ואם בכל זאת גם לאחר ניסיון להצטרף אליו ולהנות מכךף בעצמך עדיין את חשה פגועה בהחלט רצוי שתשתפי אותו בנוגע לרגשותייך ותגשו יחדיו לטיפול אצל סקסולוג כדי שינסה לעזור לך להעביר את התחושה .
בגדול איני ממליץ לשנות אופי של אדם ואם בעלך נהנה ממשהו את צריכה לנסות ולעזור לו להרגיש בנוח עם ההנאה שלו כחלק מזוגיות בריאה כל זמן שהוא לא פוגע בך פיזית כי אין מדובר כאן בבגידה אם כי בהנאה מצפייה ותו לא זהו סוג אחר של גירוי והוא קיים אצל מרבית הגברים והוא עושה לנו רק טוב.
כל אחד צריך לדעת מה מגרה אותו וכדאי ומומלץ לשתף את הצד השני כחלק מפתיחות בזוגיות, אל תגרמי לו להתבייש ולהסתיר זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורנו
אורי27/05/2008אל לך לקנא בסרטי הפורנו. ראי זאת כהעשרה מהצד.
את מתארת שבעלך צופה בסרטי פורנו לפני קיום יחסי מין איתך ולאחריו.
יתכן ובעלך "לומד" משהו חדש על סקס, מיישם איתך, ומייד חוזר לסרטים
על מנת לוודא ש"עמד במשימה" וביצע כנדרש. יתכן וזה מחזק אותו.
את מציינת שחיי המין שלך מגוונים. מאין הגיוון לדעתך? אולי מצפייה בסרטים?!?!
אם צפייה בסרטים אינם גורמים לנזק, (אלא רק קינאה) נסי לא להקשות עליו, תני לו החופש הזה.
הרי הוא צופה בסרט בלבד. האם עדיף היה שאת החוסר הזה היה מיישם עם אישה אחרת?
בזוגיות כמו בזוגיות מילת המפתח היא התפשרות מסויימת. ניראה לי שעל "דבר נורא שכזה"
את יכולה להתפשר בקלות ואף להצטרף אליו לצפייה מידי פעם. יתרה מזאת, אפילו להרוויח
"זמן איכות" במחיצתו שיגרמו, לדעתי, גם לעלייה בתדירות יחסי המין בינייכם.
לגבי חילופי זוגות המוזכר בפנייתך, בעניין זה אל תתפשרי בשום אופן אם אינך רוצה בכך!
פנטזיות - סופן של רובן לא להתממש (אחרת הן לא היו נקראות כך) שאלי את בעלך מה
הפנטזיות שלו, ספרי לו על שלך, יתכן שלשניכם פנטזיות משותפות, לפחות חלקן, אשר
ניתן לממשם יחד.
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתם אומרים?כיפה אדומה26/05/2008הדבר נשמע לי כמו בלוף אחד גדול
מישהו בגיל של אבא שלי שנתן לי טרמפ מהיישוב שאני גרה הסביר לי משהו שקשור להולדת ילדים הוא אומר שאין אישה שלא יכולה להכנס להריון....שאם לגבר יש איבר קטן או לאישה יש "נתיב" ארוך מדי זה מקשה על הכניסה להריון ולכן אם היא לא נכנסת להריון מהבעל היא צריכה למצוא מישהו מצויד היטב ולשכב איתו כ3 פעמים והוא לא יגמור בפנים ואז היא תכנס להריון ללא בעיה
מישהו שמע על דבר כזה אי פעם....??
דרך אגב כצפוי הוא הציע את עצמו לי למרות שאמרתי לו שאין לי בעיות להכנס להריון ואני לא מתכוונת לשכב עם גבר אחר חוצ מבעלי ......הוא אומר זה לא בשביל הנאה זה בשביל לעזור לך....יש לי אישה בשביל מה אני צריך את זה אם אני רוצה סקס אני יכול לעשות את זה עם זונה....בקיצור מה אתם אומרים? נכון בלוף??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתתרחקי מאנשים כאלו
הצייד שביער26/05/2008ברוח הדברים לפי דעתי מדובר בזאב ולכן כדי לך להתרחק.
את נשמעת תמימה למדי, גבר שמציע לך יחסי מין לא עושה את זה בשבילך אלא בשבילו, למרות כל מה שהוא אומר לך.
הדבר חמור שבעתיים כשמדובר בחבר של המשפחה [אביך].
לסיכום הדברים אציין כי ההסברים שלו נשמעים מופרכים , לא הגיוניים בעליל ואנו בטוח שכל גניקולוג יאשר את המסקנה הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את רוצה מימני רק רציתי לעזור לך!
הזאב29/05/2008בואי אליי הביתה ואני אסדר אותך!...חחח איפה סבתה שלך?!?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות של גמירהדרור בן עמי25/05/2008אני בחור בן 29 .
יש לי חברה כבר 4 חודשים, אנחנו מקיימים הרבה זמן יחסי מין אבל אנילא מצליח לגמור לה בנרתיק ואני משפשף אותו המון אחר כך כדי לגמור.
איך אני יכול לפתור את הבעייה הזו.
אני מנסה כל דרך אחרת לגמור לה בנרתיק ושם דבר לא מצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגמירה
אורי26/05/2008הבעיה מתוארת באופן כללי מדי.
האם הבעיה היתה קיימת גם עם נשים קודמות איתן קיימת יחסי מין?
האם חברתך סיפרה לך משהו לגבי עברה עם גבר אחר?
נסה לפרט את פנייתך על מנת למקד פתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה
ד''ר חגית כהנא26/05/2008האם היו לך בעיות דומות בעבר?
האם יש חשש מהריון?
כאשר גבר צעיר ובריא לא מצליח לגמור בנרתיק יש לכך גורמים רגשיים, מתח, התלבטות, חרדה וכד,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל טסטוסטרוןאושר25/05/2008שלום, קראתי את הכתבה על ג'ל הטסטוסטרון, יפה וטוב...אבל איך וכמה ואיפה בדיוק אני מורחת את הג'ל??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא מורחת ללא אישור רופא/ה!!!!!
עידן מיליצ'ר25/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל טסטוסטרון
ד''ר חגית כהנא26/05/2008לא רק שאינך מורחת ללא אישור רופא זו אינה תרופת פלא ולא אושרה לשימוש אצל נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם וירקוצלה זה מחלה מלידהעידן25/05/2008שלום הייתי מעוניין לדעת מה התסמינים של וריקוצלה ואיך מקבלים את זה והאם אשפר לזהות את זה לבד האם זה פוגע בפוריות
לאחרונה הרגשתי מעין לחץ באיזור שבין הירך למפשעה (כמו שריר תפוס) והאם זה מעיד על בעיה מינית כלשהי
אשמח לתשובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרוריקוצלה
ד''ר חגית כהנא26/05/2008אינה מולדת בד"כ אלא מתפתחת
אבל לא זה מעיניננו - אם יש כאבים שמטרידים אותך פנה לרופא המשפחה או לאורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בקשר לגמירה?תודה מראש לעוזריםישראל25/05/2008אני וחברה שלי בקרוב שוכבים רציתי לדעת איפה אני אמור ליגמור ?
אל תיזרקו מילה או שתיים
אני אעריך את זה אם תעזרו באמת
איפה? בפנים ? בקונדום ? בחוץ? ואם בחוץ אז איפה? תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרראשית שיהיה לכם בהנאה!
ד``ר עידן מיליצ`ר25/05/2008אתה אמור לגמור איפה שאתם תחליטו, כל זאת בתנאי שהיא נוטלת אמצעי מניעה ושעשיתם בדיקה שאין לכם מחלת מין כזו או אחרת. (אם יש לכם ניסיון מיני קודם) במידה ואים לה אמצעי מניעה אזי יש להשתמש בקונדום ולגמור בתוכו.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לא הבנתי
יוסי25/05/2008אז לא הבנתי ..
איפה אני גומר ?.. בתוכה? בתוך הקונדום ?... בחוץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתוך הקונדום!
עידן מיליצ'ר25/05/2008לא משנה אם זה מחוץ לנרתיק ו/או בתוכו, כל עוד אתה "חובש כובעון"!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יוסי26/05/2008אז לא הבנתי
נגיד אני מחליט ליגמור בחוץ ולא בתוכה
למה בתוך הקונדום נגיד ולא בחוץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול
מיכל26/05/2008אם אתה גומר בחוץ אתה יכול לגמור (בהסכמתה) איפה שבא לכם עם או בלי הקונדום .
אך אם אתם בוחרים שאתה גומר בתוך הנרתיק הקונדום הוא אך ורק למנוע הריון (מחלות ככל הנראה אין לכם מכיוון שאין ניסיון מיני).
אני מציעה שתשאל את השאלות הללו את חברתך , בכדי לקיים יחסי מין עם חברה צריך מינימום של פתיחות , תדבר איתה !!!
אני בטוחה שאתה חושב על מקום כל שהוא שבא לך לגמור עליו :) תדבר איתה על זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
יוסי26/05/2008לא הבנת מיכל....
לא הבנתי למה אמרו שאם אני לובש קונדום
אז ליגמור בתוך הקונדום?
גם אם זה בחוץ?
כי אם זה בחוץ אני יכול ליגמור איפה שבא לי כי זה לא בתוך הנרתיק..
שמישהו יסביר לי בבקשהההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה בחוץ
27/05/2008תגמור איפה שבא לך, אבל לא בקרבת הנרתיק. זרעים זה עם ממזר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה
אורי27/05/2008פנייתך מעידה על חוסר ידע וניסיון.
האפשרויות שלך הן:
א. בתוך הנרתיק ללא קונדום.(חשיפה למחלות וסיכון להריון)
ב. בתוך הנרתיק עם קונדום. (הגנה מפני מחלות והריון)
ג. מחוץ לנרתיק (על הבטן או בין הירכיים) עם קונדום אשר הולבש לפני החדירה לנרתיק.
ד. מחוץ לנרתיק (על הבטן או בין הירכיים) לאחר הסרת הקונדום שהולבש לפני החדירה.
ה. בין ידי הפרטנרית שלך עם או בלי קונדום.
אלו הן כמובן האפשרויות הבסיסיות. ניתן ורצוי להפעיל יצירתיות.
סכם עם חברתך מראש על האפשרות המועדפת על "שניכם".
הקפד שבכל מקרה נוזל הזרע שלך לא יגיע לנרתיק על מנת למנוע הריון לא רצוי.
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול גם בפה שלה
שני28/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה רוצה לירות תירה אבל תפסיק
ענבה27/05/2008If you want shoot "shoot but dont talk.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול גם
טלולה29/05/2008על הפנים על הרצפה על התקרה על עצמך!!!! מקווה מאוד בשביל חברה שלך שתיקח גלולות כי אתה לא נשמע כל כך בעל אחריות. והכי חשוב שיעמוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן מילצ'רמיכל23/05/2008כתבת לי שבעלי צריך לעבור בדיקות דם על מנת להבין את בעיית הזיקפה
האם תוכלי בבקשה לרשום לי על איזה בדיקות דם ספציפיות מדובר? וגם איזה בדיקות נוספות שרשמת צריך לעשות..?
זה ממש חשוב לי מכיוון ואני גם מבינה קצת עיניין בתחום הבדיקות דם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא עידן, אבל...
24/05/2008לא יודע פרטים על בעלך, כי לא יודע מהי ההודעה המקורית...
אבל, אם יש חשד לבעיה רפואית כסיבה לבעיית הזקפה - הבירור כולל בד"כ ספירת דם, כימיה מליאה (כולל פרופיל שומנים בצום מלא) ופרופיל הורמונלי (כולל טסטוסטרון ופרולקטין). כדאי להתייעץ במסגרת מרפאה לבריאות מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתדלו לשרשר לשאלה המקורית
24/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לד"ר חרותי!
ד``ר עידן מיליצ`ר25/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יוסי26/05/2008סבבה , אבל נגיד אני מחליט ליגמור בחוץ
למה חייב דווקא בקונדום ?
תסביר לי תקטע הזה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאילו, מה הקשר לשאלה הנוכחית...
27/05/2008קונדום עוזר למנוע הריון ומחלות מין. גם אם אתה חושב שאתה גומר בחוץ, הרי בזמן הזקפה יש נוזל מ'קדים שקרוי precum - עוד הרבה לפני שאתה שופך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מיכל25/05/2008ספרית דם ושומנים תמיד הוא עושה כל חצי שנה הכולסטרול שלו כרגע יציב כי הוא מטופל בכדורים לגביי ההורמונים גם אם הם נמוכים אני יודעת שרופאים לא אוהבים לתת מרשם להורמונים והאם בכלל זה לא מסוכן לתת הורמונים ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא צריך הורמונים
27/05/2008אז זה מיותר לחלוטין, ובמקרים מסויימים גם מסוכן. בכל מקרה זה מחייב מעקב רפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי, כואב לימורי23/05/2008בת 25, אני מאוד אוהבת לעשות מין אוראלי לחבר שלי אבל בזמן האחרון יש לי בעיה, ממש כואבת לי הלסת אח"כ. זה כאילו שהיא נתפסת לי או משהו. במשך כמה ימים אחרי עוד כואב לי. מה אפשר לעשות או מה אני עושה לא בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתנוחי תקופה ואחרי זה
רועי23/05/2008תשמעי יתכן מאוד שנתפס לך השריר או כל פציעה ספורטיבית שיכולה להגרם גם בספורט ולכן נדרשת מנוחה של תקופה נגיד תנוחי איזה חודש.
בנתיים תצפי בסרט כחול ותנסי ללמוד משם או מעשרות כתבות שפזורום באינטרנט וגם כאן בטח תחת מאמרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף ליראות אנשים סובליםכ22/05/2008שמתי לב שאני נהנה ליראות אנשים סובלים גם לכם יש משהו כזה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר???
אורי23/05/2008הפורום נועד על מנת לעזור לאנשים ולא על מנת להנות מבעיותיהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הילד ממקודם .חסוי ! :)22/05/2008אתם בבקשה יכולים לענות לי ?
ד"א-למה מה שכתבתי מקודם הופיע בקטן כזה ? בכל מקרה , תענו לי בבקשה אני לחוץ כבר לדעת מה התשובה . זה בסדר אתם יכולים לענות גם אם זה פוגע וגם אם לא . לא חייבים לענות לי ישירות כן או לא פשוט תגידו מה נורמלי לאיזה גילאים.. או פשוט מה רגיל לגיל 13-14
תודה, אניי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה תקין לחלוטין!!
24/05/2008ממש כמו שענו לך קודם.
תכנס גם לפורום סקס ונוער, שם הנושא פופולרי במיוחד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוםגל21/05/2008שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום גם לך שלום
ד``ר עידן מיליצ`ר22/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לאיבר מין שליחסוי21/05/20081] אני חושב שיש לי קטן, מדדתי עם הסרגל, אורכו של איבר המין שלי כ- 13 ס''מ(קצת פחות)
והעובי כ- 4 ס''מ, אני בן 17 וחצי
יש לי קטן?או בנוני?
2] עד איזה גיל האיבר מין גודל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש לך בסדר!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר22/05/2008זה גדל עד גיל 20-21
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגודל
אורי22/05/2008הממוצע נע בין 12 ל 15 ס"מ.
איבר המין שלך תקין לחלוטין.
הפסק לדאוג והתחל לחשוב כיצד להשתמש בו.
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)