מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשק מיני עודף במיוחדערן08/05/2008
שלום אני בן 26 בעל חשק מיני עודף מאוד
בן אם אני בעבודה או בלימודים אני חושב המון על סקס
ומאונן בוקר וערב כל יום. זה מציק לי
האם שימוש בסודה לשתייה יכול לדכות מעט את החשק המיני שלי?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיתוס....
ד"ר רפי חרותי08/05/2008אין קשר בין סודה לשתייה לרמת חשק מיני. זה מיתוס ידוע מאוד.
נסה לדכא החשק המיני בדרכים יצירתיות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האורגזמה הכרחית להריון?נועה06/05/2008
שלום,
רציתי לדעת האם אורגזמה נשית חייבת לקרות כדי שאישה תיכנס להריון? האם יש לזה תפקיד בכניסה להיריון או שזה אקט שאמור להסב הנאה בלבד לאישה.
שאלה נוספת שאשמח לקבל עליה תשובה, לבן הזוג שלי יש פין שמתעגל כמו בננה ממש, ולא עומד ישר. האם זה אמור להוות בעיה ? האם זה אומר שהפין לא יכול להכנס עד הרחם ממש?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חייבים אורגזמה להריון!
ד``ר עידן מיליצ`ר07/05/2008אין בעיה עם הפין של בן הזוג שלך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לשרירי רצפת האגןאלונה06/05/2008
שלום שאלתי היא
האם לאשה אם שרירי רצפת אגן חזקים יותר יש אורגזמה וגינלית בעוצמה גדולה יותר והאם גם גם גבר בהתאם נהנה יותר , לעומת אשה אם שרירי רצפת האגן חלשים /רפויים יותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בהכרח!
ד``ר עידן מיליצ`ר07/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בזמן מחזורשוקי06/05/2008
האם קיימים בעיות או סיכונים כלשהם לקיים יחסי מין בזמן מחזור?
מדוע ההלכה אינה מתירה זאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבחינת ההלכה
ל06/05/2008אסור לגבר לגעת באישה כשהיא נידה(במחזור). בגלל זה נשים הולכות למקווה לטבול ואחרי זה הן מותרות על בעליהן(עד למחזור הבא).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה?
שוקי07/05/2008למה אסורה האישה על הגבר בתקופת הנידה?
מה הסיבה לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא אסורה מבחינה הלכתית
ד"ר רפי חרותי08/05/2008ובנושא הלכה כדאי לשאול רבנים.
מבחינה פיזיולוגית-רפואית-בריאותית - אין כל בעייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיים בקיום יחסי מיןלימור05/05/2008
שלום! אני בת 21 נשואה 3 שנים לבעל אוהב ואכפתי ויש לנו 2 ילדים. בתקופת החברות היינו שוכבים כ-4 פעמים בשבוע. חודשיים אחרי החתונה נכנסתי להיריון ראשון ומאז חלה ירידה בקיום יחסי מין בעקבות חוסר חשק שלי.
הירידה החמירה יותר כשנכנסתי להיריון שני(כ-8 חודשים אחרי לידת הראשון).
יש לציין, הלידה הראשונה הייתה בקיסרי והשניה ברגיל.
בעקבות הלידה השניה חלו הרבה דברים אצלי בגוף:1) נתחיל בזה שאני סובלת מתחילת ההיריון השני ועד עכשיו(כ-10 חודשים אחרי לידה) מזיהומים בדרכי השתן/בנרתיק- אני כבר לא יודעת, כל פעם אומרים לי משהו אחר.
2) החיכוך של איבר מינו של בעלי בנרתיק שלי לא מרגיש אותו דבר- בעיניו נשאר אותו הדבר, בעיני מרגיש כאילו המקום רחב יותר וכשהוא חודר אליי אני מרגישה שזה כמו פקק שתוקעים בתוכי. זה לא כיף.
3) בנוסף לכל הדברים הנ"ל, יש לי בעיה שמאז הלידה צורב לי כשהוא חודר אליי ועוד יותר צורב כשאני הולכת להתפנות אחרי זה. משום מה, אני תמיד חייבת להתפנות אחרי סקס.
בגלל כל הבעיות האלה- חוסר חשק וכאבים הגענו למצב שאנחנו שוכבים פעם בחודש( אנחנו שומרים טהרת המשפחה אז גם ככה שבועיים אנחנו אסורים זה על זה).
האם יש תקווה? בעלי מיואש, אפילו כבר לא מנסה להדליק אותי כי יודע שאני אסרב.
האם נוכל להגיע למצב יותר טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בטוח שכן
רועי06/05/2008אני ממש ממליץ לכם להפגש עם סקסולוג/ית מומחה שהוא גם גניקולוג מומחה כדי שיבדוק וידבר איתכם וביחד תפתרו את הבעיה.
תקבעו תור למשל לאחד מאלה שכאן למעלה באתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזר קורא לבת שלי להיכנס דחוף!אורי03/05/2008
אני אב חד הורי יש לי בת בת10 ליפני חודש וחצי בערך תפסתי את הבת שלי מאוננת על סירטוני פורנו במחשב!(אני לא רואה פורנו במחשב) דיברתי איתה על זה ואמרתי לה שלא לעשות את זה שוב ואני עלול לחסום לה את האינטרנט,ואני עדיין מוצא סירטי פורנו קשים במחשב של סקס ואפילו סקס של הומואים!! חסמתי את האינטרנט ותוך זמן קצר אמא של חברה שלה צעקה עליי שהבת שלי גלשה אצליהם במחשב בפורנו,
זה היתגלה כלא יעיל ותוך זמן קצר הייתי צריך את האינטרנט היא עדיין גולשת ואני אפילו שמעתי אותה נאנחת מהחדר שלה! היא עדיין מאוננת על סירטי פורנו במחשב אני כבר לא יודע מה לעשות איך היא ניהייתה סוטה כזאת?! אני חייב לציין שהיא ילדה מקסימה קצת אלימה ליפעמים בכיתה אבל ילדה טובה יכול ליהיות שמישהו גרר אותה לזה? מה אני יכול לעשות בנידון כדי שתפסיק את זה?!.
תודה רבה לעונים אני מחכה לתשובת המומחים אבל אשמח לישמוע גם פיתרונות של הגולשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפתרון יהיה שיחה עם פסיכולוג
רועי03/05/2008היי,
לדעתי הילדה צריכה לדבר עם פסיכולוג מומחה ואין לפתרון קשר למין .
על המומחה יהיה להבין מה גורם לילדה להתנהג כמו שהיא מתנהגת כדי לתעל גם את צריכה לכיוון שבוא היא לא תפגע בעצמה או בסובבים אותה.
בסך הכל אין כל רע באוננות גם גברים וגם נשים מתחילים לאונן סביב הגיל הזה תלוי בקצב ההתפתחות אך יש כן רע בגלישה באתרי פורנו בלי בושה בגיל הזה להתפס וכן יש בעיה עם אוננות ברמה ששומעים אותך ושוב בלי בושה.
לכן שיחה עם פסיכולוגית מומחית בהמלצת המומחים באתר צריכה להיות הפתרון כדי להסביר לילדה מה כן עושים ומה לא עושים ואולי להבין גם מה מקור המעשים יתכן שיש משהו עמוק יותר שעומד מאחורי המעשים או שיתכן שסתם מדובר בצורך של הילדה שלא מכירה דרך אחרת לספק אותו ורק שיחה עם מומחה תפתור לה את הבעיה ותכוון אותה למקומות הנכונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום בעיה בזה שהיא תאונן זה
G03/05/2008טבעי ובריא לגמרא וגם ליצפות בפורנו אין בעיה אם זה אם היא רוצה לאונן שתאונן אבל שתעשה את זה בפרטיות ובשקט,היא לא צריכה לתעל את זה לשום מקום היא חרמנית ואין שום בעיה אם זה בגילה והדרך להוציא את זה היא לאונן אני לא מבין הבעיה אם זה,לאורי תגיד לה שתעשה את זה בשקט למעשה רוב הסיכויים שאם זה היא עשתה את זה בצורה רועשת פעם או פעמיים אז יש סיכוי שהיא תעשה את זה יותר בשקט להבאה אל תיקח את זה קשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתור נערה ..
קמ ' .04/05/2008תראה , לפני שאני עונה לך מלא יש לי שאלה :
איך קרה שתפסת אותה באמצע ?
למשל .. הלכת במסדרון לחדר שלה ופתחת במהירות את הדלת ואז ראית אותה עושה את זה והיא -
אותך והתחלת כביכול ' להטיף לה מוסר ' ( ? )
הסיכום שלי בנתיים [ עם זה באמת קרה כמו שאמרתי ] -
עלייך לדפוק לפני הכניסה אפילו בחדר של ילדה כדי שתמנעו מכאלו מצבים .
אתה יכול להאזין מספר שניות למה שהיא עושה ולהבין מה היא עושה בעצם ,
אז לדפוק ולתת לה זמן לפתוח . ( כמובן שהיא תמציא תירוץ לפתיחה מאוחרת )
אחרי זמן קצר לחסום אתרים פורנוגרפיים כאלו ו ' לרמוז ' לה בשיחה על הנושא ,
נסה להוציא ממנה מידע !
אולי היא אפילו מורדת קצת נגדך ,
דרך אגב -
תהיה יותר מעורב בציוניה וביחסיה בכיתה ! נסה אפילו להכיר דרך שיחה איתה ( או כשהיא מביאה חברה הביתה ) את חבריה . עם מישהו דחף אותה לזה [ אולי ] יש מצב שזה ביגלל שחברות שלה אמרו לה שזה ' מגניב ' או שיש לה חבר וזה ממנו .
אל תפחד להתערב בחייה קצת , ואל תיצעק עליה \ תכניס אותה ואותך למצבים מביכים ! -
זה מה שגורם למרד קצר ולחוסר נעימות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HPVרמי02/05/2008
הי לי מין אוראלי עם בחורה שיש לה HPV ועשתה ניתוח ליזר להסרת קונדילומה . שטפתי את הפה אחרי זה מיד האם יש סכנה להידבקות בפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד"ר רפי חרותי08/05/2008אם יש לה HPV פעיל - זה מדבק. תעשה בדיקה עוד חודשים - שזו תקופת הדגירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרות למניעה
רמי13/05/2008האם יש משהו שאני יכול לעשות בינתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת נשים להעצמה מינית02/05/2008
מיניות היא אנרגיה המעוררת אותנו לבקש חום, אהבה ואינטימיות. המיניות שלנו משתנה לאורך תקופות החיים ומשפיעה על תחומים שונים באישיותנו. מיניות היא אתגר, מקור להנאה, עונג, שמחה כמו גם גורם לתסכול, כעס ועצב.
במציאות של מסרים סותרים, מחלישים ושליליים בכל הקשור לגוף, נשיות ומיניות, אנחנו מאמינות כי מרחב בטוח לשיחה אינטימית וכנה על כל מה שמסקרן, מטריד ומעניין יכול לעזור לנו להשיל מעלינו את המטען הכבד סביב נושא זה, ולפנות מקום לחוויות טובות, בריאות ומרגשות.
דיבור על נושאים מושתקים יכול לחשוף אמת לא ידועה, ולפעמים מפתיעה, שיש בה פוטנציאל משחרר ומעצים. במסגרת הקבוצה ניגע בדימוי גוף, פנטזיות, אינטימיות, אורגזמות, אוננות, אביזרי מין ועוד. נכיר מקרוב את דפוסי התקשורת המינית שלנו, ובדרך ננפץ כמה מיתוסים. שיתוף אישי וגלוי יאפשר לנו לראות את הדמיון בינינו, כמו גם את השוני, להכיר את עצמנו, לקבל את עצמנו ולאהוב את עצמנו.
משך הקבוצות הוא עשרה מפגשים ובכדי לשמור על אווירה אינטימית מספר המשתתפות מוגבל וכל קבוצה תהיה סגורה.
את הקבוצה ינחו:
גילי פליסקין, מאמנת אישית ומנחת קבוצות, מחברת הספר "דברים שרציתי לגעת" העוסק באוננות של נשים www.onenut.co.il
לי ראובני, עובדת סוציאלית אוטוטו תואר שני, חוקרת מיניות של נשים רווקות בתל אביב, מחנכת למיניות ומתמחה בסקסולוגיה www.miniyut.co.il
לפרטים ולהרשמה:
גילי פליסקין 054-4506540 או [email protected]
לי ראובני 052-2528020 או [email protected]
קבוצה ראשונה נפתחת ב 15.5 במרכז הרפואי "רעות" ביד אליהו, ת"א - בשעה 18.00* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקבוצה ראשונה תפתח ב- 15.5
ד"ר רפי חרותי08/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיירה בצ'ילה מחלקת ויאגרה חינם לתושאהרון02/05/2008בצ'ילה דואגים לבני גיל הזהב: ראש עיריית לו פראדו, פרבר של בירת צ'ילה סנטיאגו, החליט לחלק בחינם גלולות ויאגרה לתושבי העיירה שחצו את גיל שישים. "פעילות מינית משפרת את איכות החיים", אמר ראש העיירה גונזלו נברטה. לדברי נברטה, 1,500 מהתושבים הרשומים בשירותי הבריאות המונציפליים זכאים לקבל עד ארבע גלולות מדי חודש אם רופא יאשר שהם סובלים מבעיה בתיפקוד המיני וכי הם לא נמצאים בקבוצת סיכון. אמנם חברות ביטוח מסויימות בארה"ב מספקות ויאגרה ללקוחותיהם, אולם במקרה זה אין צורך להיות מבוטח בחברה פרטית. עלות התוכנית לשנה הקרובה עומדת על עשרת אלפים דולר. נברטה סיפר כי למרות שהמבצע החל רק אתמול, ראשי עיירות שכנות התלהבו מהיוזמה והודיעו לו כי הם מתכננים לפתוח במבצע דומה. בקרוב בירושליים ובישובים בארץ ישראל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסחטיין
ד``ר עידן מיליצ`ר07/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניקה אוראליתעדי02/05/2008האם נכון שביצוע מין אוראלי (של אישה לגבר) באמצעות יניקה
אגרסיבית משהו, תגרום לזיקפה קשה יותר ואף תגדיל את
איבר המין ב 1-2 ס"מ.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגבי זקפה חזקה יותר...יתכן
ד``ר עידן מיליצ`ר03/05/2008לגבי הגדלת איבר המין.....לא!!! :-(
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגדגן רגיש במיוחד עד כאבטל30/04/2008שלום
אישה צעירה מכירה את עצמי ואת המיניות שלי ולא מצליחה לפתור בעיה אחת.
אם אני מאוד מרוגשת, הדגדגן שלי מגיע לסף של ריגוש כזה שאי אפשר לגעת בו בכלל, לא ישירות, אבל בגלל הגודל הקטן... גם נגיעות מסביב "מקפיצות" את הכאב... התרחקות ממנו ומהמסביב - לא מענגת עד כדי אורגזמה ונגיעות ממש קלות גם לא. באשר אבדנו אבדנו...
בפועל מה שאני עושה זה שאני לא מטפסת גבוה כל כך מבחינת הריגוש וחותכת את האורגזמה היכנשהו בהתחלה. כלומר לכתחילה לא נכנסת לאקט של בניית תשוקה גדולה ויש אורגזמה אבל מינורית.
אני יודעת שאני יכולה לחוות הרבה יותר, ואם אני מתחילה לרעוד וכו'- הדגדגן והרגישות שבו גורמים לי להפסיק.
אגב, אני מאוד רגישה גם באיברים אחרים (וגיניסמוס קל -בתחילת קשר או במצבים לא נוחים, עור רגיש, וכו', נדמה לי שהעצבובים אצלי עובדים שעות נוספות... ).
למי הפתרונים? כל המלצה על אמצעי לאוננות נעים כלשהו או תנוחה.. ובעקיר מידע על התופעה.
תודה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי
רועי01/05/2008זה נושא מענין מה שאת מציינת ולדעתי הפתרון היחידי הוא אימון והרגל מחדש של הגוף באופן דומה למה שביצעת עד עכשיו.
כלומר אני מציע שתמשיכי לאונן ותנסי למשוך את זה כל פעם עוד קצת ותרגילי את הגוף אולי אחרי פרק זמן סוף סוף תצליחי להגיע למטרה.
את יכולה גם לשלב לא רק מגע ישיר בדגדגן אלא באמצעות ויברטורים לשלב קצת הנאה וגינאלית וקצת הנאה מהדגדגן ואולי זה מה שיוביל אותך למטרה הנחשקת. כלומר תמשיכי לנסות להכיר את גופך באופן עצמי עד שתמצאי את בדרך שתוביל אותך לאותה מטרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
טל01/05/2008היי...
בהתחלה היה לי מוזר לקבל תגובה שלא אמיש מקצוע, אבל ראיתי שבעצם ביקשתי "כל תגובה"... אז תודה.
בכל מקרה, ניסיתי את מה שציינת, זה לא עוזר. ויברטורים לדגדגן בעייתיים כי הם קשיחים וזה כואב יותר מהכל.
אני אשמח לעצה של מומחה, כי כרגע אין פתרון.
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כאן סקסולוג/ית שיכולים לענות?
טל04/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתור אחת שיש לה את זה
ניצן29/04/2010אולי פחות ממה שיש לך, אבל יש המון בנות כמוך... רובן לפחות.
הפיתרון להכל הוא פשוט לאט לאט להרגיל את הגוף למשוך את זה יותר זמן.
לכי לאמבטיה ועם זרם המים תכווני, כן זה נשמע מצחיק אבל כשאת על הדגדגן אחרי 10 דק' כבר תרגישי רעידות ובידיוק מה שאת מרגישה....
(אם הוא רגיש זה ישפיע עליו מניסיון)
ועם זרם המים יותר קל למשוך את זה בגלל שזה לא כואב כמו נגיעות רגילות... זרם מים אמנם חזק אך לא מכאיב.
תנסי אני מקווה שזה יפתור לך את הבעיה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגיניסמוסשיר29/04/2008
האם יש פה מישהי שגם סובלת מוגיניסמוס???
אל תתביישו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרוגיניזמוס
ד''ר חגית כהנא30/04/2008נשים רבות סובלות מוגיניזמוס.
הטיפול בכך בד"כ קצר מועד ויעיל
אינני יודעת מאיזה אזור בארץ את אך ניתן להכנס לאתר איט"ם ולבחור מטפל מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך וגיניסמוס
שיר02/05/2008היי!
העיניין הוא שאני מטפלת בוגיניסמוס אצל גניקולוגית. אני מאיזור חיפה.
רציתי פשוט לדבר עם עוד בנות שיש להם גם את העינין הזה , זה פשוט קשה ומתיש כל הוגיניסמוס
הזה... אני מאוד רוצה לדבר עם מישהי שעוברת את מה שאני עוברת...
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר מעוניינת לדבר עם בנות נוספות...
02/05/2008אשר מטופלות או טופלו בוגיניזמוס.
אני חושב שבדיוק לשם כך נועד הפורום ואשמח על תגובות של גולשות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מ'14/11/2009היי, אני לא שיר אך סובלת גם מאותה הצרה...
אשמח לדעת כיצד את מטפלת בבעיה שלך??? והאם יש התקדמות..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקלחת לפני מין אוראלימלי29/04/2008אני ובן זוגי כבר שנתיים וחצי ביחד ואוהבים מאוד. יש לנו מערכת יחסים בריאה טובה ומינית. תמיד נהניתי ממין אוראלי, ועם בן זוגי במיוחד. הבעיה היא שחבר שלי מבקש ממני לשטוף את עצמי בכל פעם שהוא מתכוון לעשות לי מין אוראלי. עניין זה די מפריע לי. זה הורס את הספונטניות: לאחר הבקשה הזו אני יודעת שזה כבר הולך להגיע, ואין לי שום גורם הפתעה. גם בינתיים יורדת לו הזקפה, ואין המשכיות של כל המשחק מקדים, כי אני צריכה לעצור הכל וללכת לשטוף את עצמי. אני מכבדת אותו, אך זה עדיין מקשה עלי. עלי לציין גם שאני שומרת על הגיינה מאוד גבוהה באזור ודואגת על... מראה מסודר. מעולם לא היתה לי כזו בעיה עם גברים אחרים. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמין אוראלי
ד''ר חגית כהנא30/04/2008אזור איבר המין נקי ואכן אין בעיה במין אוראלי גם ללא מקלחת.
בררי איתו מה הקושי שלו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי אותו ו...
מלי01/05/2008הוא אמר לי שהוא לא אוהב את הריח של איבר המין. וזה לא רק אצלי, זה היה ככה עם כל החברות הקודמות שלו. האם מגבון לח המיועד לאזור יכול לשמש כתחליף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברת החיים קשים
סניוריטה30/04/2008תשטפי ותגידי תודה שהוא יורד לך כי בעלי לא ירד לי גם בחלוצמות הכי ורודים....אם בניים ירדה לו הזקפה תחזירי לו אותה עם מזמוזים וליטופים בזין מה הבעיה?.......סך הכל כולנו נתקענו עם מחשהבות שאיבר מין זה דבר מלוכלך ואת צריכה להגיד תודה גדולה שיש לך בן זוג צולל1!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמו מין אוראלי
רועי01/05/2008אני אישית לא כלכך מבין את הבחור
מין אוראלי הוא מדהים ולרדת לאישה שנהינית מזה ומרגישים שהיא נהינית מזה אין דבר מדהים יותר כי מרגישים שליטה מוחלטת בהנאה והכוס הוא דבר טעים ומדהים ביופיו ובקשר לבעית הריח אני לא חושב שיש בעיה כזאת אלא אם כן יש לך פטריה מסוימת ויש לגשת לגניקולוג ולבדוק זאת אחרת אין שום בעית ריח או לא אמורה להיות כזאת ואין מצב שמקלחת תפתור אותה אם קיימת.
תמשיכו להנות ממין אוראלי ותבדקי קיומה של בעית פטריה חוץ מזה איבר המין הוא המקום הכי נקי בגוף בודאי ובודאי נקי מהפה והלשון :-) ומשום מה לאף אחד אין בעיה להתנשק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרועי
מלי01/05/2008אין שום פטריה ואנחנו כבר הרבה זמן ביחד אז זהו מצב תמידי. הבעיה היא לא אצלי, הוא סיפר לי שגם עם חברות קודמות היה מפריע לו הריח. אנחנו מספיק פתוחים כדי שיגיד לי אם משהו בי ספציפית מפריע לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי אותך
רועי01/05/2008אז נשאר לומר לו שלא הכל מריח ורדים בחיים שיתגבר על הבעיה שלו . בסך הכל האיזור הוא הנקי ביותר בגוף והוא צריך להסתגל למצב כדי לא לפגוע בך ולא לפגוע ביחסי המין שלכם כי אכן גם אני הייתי מתחרפן מהצב . כשאתה חרמן אתה רוצה סקס עכשיו ולא אחר כך :-)
יש פתרונות נוספים כמו מגבונים לחים שיכולים לעזור לו להתגבר על הבעיה את מומנת לנסות את זה ומעבר לכך באמת לגרום לו להבין מדובר באיזור נקי מאוד ושלא הכל מריח מורדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה בלי סקסציקו29/04/2008יש לי חברה כ-4 שנים בחצי השנה הראשנה היה יחסי מין ללא חדירה והיה מעולה ואפילו היא הייתה מעונינת לגוון והייתה יותר פתוחה ממני אך היא לא רצתה חדירה והייתה בתולה עד שלבסוף זה קרה והיינו עושים זאת פעם או פעמיים בחודש והיא לא רצתה לשכב בתדירות יותר גבוהה וכבר שנתיים כמעט בקושי יש סקס אולי פעם בחודש ואני מאד נמשך אליה וחרמן תמידי יש לציין שאנחנו מאד אוהבים ויש לנו קשר טוב ורק בגלל זה אני רב איתה כי תמיד היא נמנעת מסקס ושרבים אז היא אומרת שאני לוחץ אך גם שהפסקתי ללחוץ זה לא קרה היא גם לא גומרת בחדירה וזה מבאס אותה דיברנו על זה וידוע שזו בעיה של רוב הנשים אבל שהיא היתה גומרת מהדגדגן לפני שבתלתי אותה היה יותר כיף ושנינו נהנינו אני לא יודע מה לעשות תמיד אנחנו רבים על זה ושום פתרון לא עוזר אני מתוסכל שאנחנו 4 שנים ואין לנו חיי מין בכלל גם היא לא פתוחה בסקס ורק אפילו שאני אומר משהו שקשור לסקס היא נכנסת לחרדה ומתעצבנת מאיך אפשר להגיע למצב שנהיה יחד עם יחסי מין מלאים וטובים כי היה לנו כבר כאלה ללא חדירה בהתחלה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראהבה בלי סקס?
30/04/2008ציקו נראה שאתה במצוקה משאלתך. לא ברור לי מה גילכם ומה הנסיון המיני הקודם שלך.עם זאת, נראה שלא מדובר בבעיית סקס דווקא, אלא בבעיית תקשורת. למרות האהבה הגדולה הקיימת, יש פער בתקשורת המינית ובצרכים שלכם. לא ברור לי מה גורם לה ולך עונג והנאה מלבד חדירה והאם אתם עושים זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהההגל28/04/2008היי
אני בת 17 ומעוניינת לדעת איך בדיוק בנוי איבר המין הנשי כי אני מרגישה שמשהו חריג באיבר המין שלי.
אשמח אם תענו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריכול להיות...
באדוש29/04/2008יכול להיות שחברה שלך פחות מרטיבה, דבר היוצר יותר חיכוח וכנראה גם כאבים.
נסו לרכוש חומרי סיכה מתאימים ונסו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)