מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה...* * *01/07/2008
אני וחבר שלי ביחד חצי שנה , ובפעם האחרונה שהיינו ביחד הוא דחף לי אצבעות. רציתי לדעת כמה דברים ביזה מרחק נמצא הנרתיק מההתחלה? כמה ס"מ יצליחו לקרוע אותו? האם חייבים לחוש בכאב? ירד לי פעם אחת דם כשזה קרה וביום למחורת גילתי שקיבלתי מחזור אז הסרתי דאגה מליבי. בכל זאת אני לא בטוחה שיש לי קרום בתולים, ואני צריכה לבדוק את זה כי אני עושה בקרוב בדיקה של סרטן צוואר הרחם, ואני פוחדת שישאלו אותי שאלות שאני לא אדע לענות עליהם. במידה וקרום בתולים שלי נקרע מדחיפת אצבעות, אני נקראת בתולה תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את נחשבת לבתולה
רועי01/07/2008כל זמן שלא קיימת יחסי מין מלאים עם גבר הכולל חדירה של איבר מינו לנרתיקך. אין קשר בין קרום הבתולין והיותך בתולה בפועל . רק בדת יכולה לקבוע הגדרות מטופשות אחרות כמו אישה ללא קרום בתולין אינה בתולה אך בפועל את בתולה כל זמן שלא קיימת יחסי מין מלאים. לאבד את הבתולין משמעו לקיים יחסי מין ולא לאבד את קרום הבתולין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה להשמיץ את הדת?? ככה היו
66601/07/2008בודקים אם מישהי בתולה וגם היום פעם פשוט היה לזה יותר חשיבות כמו בחתונות כך שהיה צריך ליבחון יותר מאשר את המילה שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבושה שלא מאמינים לה ובושה שצריך
רועי02/07/2008לדחוף את הראש בין הרגליים שלה בשביל דבר כלכך מפגר כאשר גבר זוכה להנות מההפקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכות הזרעzzz01/07/2008
אני גבר בן 31 נשוי יש לי בעייה בתנועה של הזרע (MOBILITY) ולכן אשתי לא מצליחה להיכנס להיריון. אנחנו בטיפול פוריות. אשתי לא יודעת שאני מרבה באוננות , כמעט כל יום. האם יש קשר לדבר עם הבעיה בתנועתיות של הזרע. אנא תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי כן. ככל שתרבה לאונן
שני02/07/2008כך איכות וכמות הזרע תרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גבzzz01/07/2008
אני בחור בן 30 יש לי חשק מיני מוגבר ואני מפרק חשק זה באוננות. אני מאונן כל יום בין 4-7 פעמים והדבר כבר נמשך שנתיים למרות שאני נשוי. לפעמים אני חש בכאב בגב ובמיוחד לאחר שאני גומר. האם יש קשר בין אוננות לבין כאב הגב או הדבר לא קשור בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות מופרזת
ד''ר חגית כהנא03/07/2008אני תוהה למה בחור צעיר ונשוי זקוק לכל כך הרבה פעמים ביום לאונן?
האם אתה במתח רב או חרדה? האם אתה עובד ועסוק?
אינני חושבת שלכאב הגב יש קשר לאוננות
שווה לפנות לאורטופד או נוירולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה באיבר המיןאורן29/06/2008
שלום לפני כמספר שבועות הלכתי לרופאת עור והיא נתנה לי חומר מיוחד לכינים "סקביאקס" בהתחלה לא הסבירו לי איך להשתמש בו ונשפך לי החומר על איבר המין ,לאחר כדקה האיזור מאוד מאוד שרף לי ,עכשיו אני מרגיש שזה פגע לי בתפקוד המיני,איבר המין שלי לא מזדקף כמו פעם ואני לא יכול לשמור על זיקפה לאורך זמן,השאלה שלי אם זה באמת בגלל מה שקרה לי או בגלל משהו אחר?כדאי ללכת לרופא לבדיקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגש לרופא (אורולוג)
רועי29/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיני מוזרקלרה28/06/2008
שלום. מקוה שתעזרו לי. מאוד מבואסת ממצבי........ אני בת 40 משהו מוזר קורה לי לאחרונה אני פנויה ובתקופה של הכרויות עם גברים. זה לא דבר חדש אצלי. אבל הבעיה שאציג חדשה לי אני יכולה לחוש גירוי חזק בעקבות בעקבות שיחה וירטואלית עם גבר שמושך אותי מאוד מבחינה חיצונית ותקשורתית לעתים השיחה גולשת לפסים כחולים ואז אני יכולה להיות במצב של ממש שיא של גירוי אבל כשאני מתחילה לאונן יש קשיים שלא היו בעבר בעבר, אם חשתי גירוי חזק, לאחר זמן קצר של אוננות הגעתי לאורגזמה ועכשיו לא. אני צריכה לאונן הרבה זמן עד שזה מגיע לתסכול וכל החשק נעלם או שאני גומרת לאחר תשישות עצומה מהמאמץ וזה פוגם בהנאה. וגם, אני לא רטובה שם למטה כפי שהייתי בעבר האם זה אומר שיש לי ירידה בחשק המיני? אולי זה הגיל? אני חוששת שאם אגיע למצב אינטימי עם מישהו שמאוד מושך אותי אהיה "יבשה" למרות תחושת הגירוי האם בכלל יתכן שאחוש גירוי חזק אך מבלי שארטיב ומבלי שאוכל בעצם לממש את זה בפועל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא ספק מדובר בעינין של גיל
רועי28/06/2008אך לא הייתי ממהר להסיק מסקנות מה היה קורה אילו היית עם הגבר עדיף בכל זאת להיות איתו ואז לראות מה קורה בכל זאת מדובר במצב שונה ובגירוי שונה . אני גם לא ממליץ לך לאונן בכח כלומר כשאת מרגישה שלא בא לך יותר פשוט תפסיקי אל תאלצי את הגוף שלך. את לוקחת גלולות מסויימות? החלפית לאחרונה? שינוי בגלולות יכול להביא למצב של שינוי בהורמונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקומך לא הייתי מודאגת
אורית פס30/06/2008אני מניחה שאת יכולה להיות אורגזמית בסיטואציות אחרות ,עם או בלי בן זוג, נשמע שאת מתאמצת לשחזר דפוס שאולי הפסיק לעבוד בשבילך מסיבה כלשהי והמאמץ רק מחבל בסיכוי לאורגזמה,נסי להרפות מהמוטיבצית יתר ואל תתעקשי על האופן שבו מושגת אורגזמה,יתכן שברובד כלשהו את לא שלמה כבעבר עם הסקס הוירטואלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום בתוליןישראלה27/06/2008
אני סובלת מוגינזמוס ופתח נרתיק צר, התחלתי טיפול בעזרת מרחיבים שאלתי היא האם בשלב מתקדם יותר (עם מרחיב גדול יותר) יקרע לי הקרום? או שפשוט הנרתיק יתרחב ללא קריעת הקרום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את
רועי27/06/2008מכניסה לנרתיק משהו לא דק כמו סיכה כלומר גדול מסביב הסנטימטר בעובי ואת מכניסה לעומק של שני סנטימסטר ויותר לדעתי קרום הבתולין יקרע אבל אני לא מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,קרום הבתולין
אורית פס30/06/2008יתרחב ויבתק בעבודה עם מרחיבים ,בד"כ עובדים עם סידרה של 6 מרחיבים ובשלישי ורביעי יש הגמשה הדרגתית עד לביתוק מוחלט,דבר שאינו כרוך כלל בכאב כשעובדים לאט ,עם כבוד וקשב לגוף ובתוספת נדיבה של מסכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב
ישראלה01/07/2008אני אכן עובדת לאט ועם המון חומר סיכוך, הגעתי בהצלחה למרחיב השלישי. המרחיב השלישי נכנס בקצה ואני מרגישה כאב קל שאני מנסה לדחופו יותר פנימה ואז אני מפסיקה... כי הסקסולוגית אמרה שאם יש כאב מפסיקים. (עם המרחיב השני... לא כואב כלל) ואז אני מנסה שוב ליום המחרת ושוב כואב, אני מרגישה שאם אדחוף עוד קצת יקרע הקרום שאלתי היא האם הכאב הקל הוא הגיוני... ולהמשיך לדחוף? (הרי בכל זאת... זה סוג של פציעה, שגם עלול לגרום למעט דם...) כמו שזה נורמלי שיש כאב ביחסי מין בהתחלה.. אז פשוט להתגבר על הכאב? או לעשות מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת המומחים?
ישראלה03/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה חמורהציקו27/06/2008
יש לי חברה 3 וחצי שנים. בשנה הראשנה היה מין ללא חדירה וחברתי הייתה נהנית מגירוי הדגדגן והיתה גומרת .לאחר כשנה שכבתי איתה (היתה בתולה) והיא לא מצליחה לגמור והחשק ירד לה ברמה שאנחנו לא מקיימים יחסי מין כבר המון זמן היא אוהבת אותי מאוד ומשיחה שדיברנו לאחר המון זמן שהיא לא דיברה על הנושא ותמיד נרתעה היא הסבירה שהיא לא נהנת מהסקס כי היא לא גומרת ולא בא לה יותר לפי מיטב הבנתי היא גם מרגישה הרגשת פספוס שהיא לא גומרת לעומת חברות או כדומה והיא ציפתה שממין עם חדירה יהיה לה ריגוש מיוחד וזה לא הגיע כאילו שהיא מצפה להרגיש אורגזמה מיוחדת (היא לא גומרת מחדירה) אך מהדגדגן היא כן גומרת ואני לא מבין הרי אם היא נהנתה בהתחלה מגירוי חיצוני וגמרה אז עכשיו כבר לא בא לה כאילו עברה שלב ונתקעה אני רוצה להסביר לה שהיא צריכה להנות ממה שכן היא נהנית ושהיא לא יכולה לדמיין אורגזמה מחדירה כי אפילו היא לא הרגישה את זה וגם לא מאוננות אני מקש תשובה גם לבת הזוג זה הבעיה הכי גדולה ביננו וגורם להמון ריבים וגם היא לא מראה נכונות לנסות ללמוד איך לגמור . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
אורי28/06/2008ראה את התשובות ליאנה, "לא מצליחה לגמור" מ: 25-6-08
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו איננה בעיה חמורה
אורית פס30/06/2008חברתך פשוט לא מגיעה לאורגזמה מחדירה אלה מגרוי אחר וזו איננה בעיה כלל,המיתוס סביב
אורגזמה מיוחדת שמקורה בחדירה התנפץ ויתכן ויקרה בהמשך אך אין מה להתעקש על כך ,סה"כ הגישה שלך נכונה ואני מקוה שאישור על כך מאיש מקצוע ישכנע אותה להמשיך להנות בלי להתעקש על האיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית חשק מיני גבוה מידייאורן. 2427/06/2008
שלום, אני גבר בן 24 בעל עודף חשק מיני גדול, לאחרונה התחלתי לימודים אקדמיים והחשק המיני המוגבר שלי מקשה על תפקודי בלימודי בצורה קיצונית. רציתי לשאול אם יש פתרונות "קלים" יחסית להורדת החשק המיני? שמעתי שבצבא משתמשים בסודה לשתיה כדי להוריד את החשק המיני לחיילים? האם זה בריא? האם יש עוד דברים מועילים יותר? האם יש סכנות בשימוש דברים כאלה? תודה רבה על כל מענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני מגבוה
אורית פס30/06/2008איננו בעיה,ואופייני בגילך שהדחף המיני יהיה גבוה [בהדרגה הדחף יורד עם הגיל ],יחד עם זאת אני מבינה שאתה מודאג מהפגיעה בתיפקוד הכללי,יתכן ואתה הופך פעילות מינית לסוג של כדור הרגעה
ובכך בורח מהצורך לתפקד.
אני לא ממליצה על "פתרונות " להורדת הדחף ועבור גברים רבים אוננות למשל משמשת פורקן מלחצים יום יומיים,אך מאחר ואתה מגדיר "פגיעה קיצונית בתפקוד " הייתי מציעה לך לפנות לייעוץ נפשי כצעד ראשון ,שם ניתן יהיה לבחון כיצד לעזור לך בצורה הכי טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחוףהגר27/06/2008
עם שכבתי עם מישהו 4 ימים ליפני מועד הביוץ והוא לא גמר עצרנו באמצע מה הסיכוי להריון?ומה הסיכוי להכנס להריון עם גמירהבפנים או בחוץ לא ממש זוכרת ביום הביוץ?איפה יש סיכוי גדול יותר להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חייב להבין
רועי27/06/2008איך זה יעזור לך בחיים אם תדעי ססטיסטיקה של סיכוי כניסה להריון. אם אומר לך 12 אחוז או 62 אחוז אז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטיבות יתר בזמן קיום יחסי מיןב26/06/2008
שלום, בזמן קיום יחסי מין עם בן זוגי ישנה רטיבות יתר בנרתיקי ,כלומר סיככוך יתר - דבר זה מקשה עליי ועל בן זוגי להרגיש את קיום היחסים ( החדירה ) ומקשה על בן זוגי לגמור ( לא מרגיש חיכוך ) ... האם יש דרך לטפל בכך להוריד את רמת ההפרשה הוגנילית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובתה של גילה ברונר
ד``ר עידן מיליצ`ר26/06/2008
1) Excessive lubrication and FSD ( Gila Bronner)
A 32 year old single healthy woman, complaining of excessive lubrication points out that her present partner -a 39 year old single man- loses his erection shortly after penetration, saying that “He doesn't feel anything”. He is a premature ejaculator (1-2 min after penetration). In the past she had good sexual relationships, with many partners who were satisfied, but she describes several cases of men who lost their erections. She is easily aroused and reaches orgasm by manual, oral, vibrator stimulations. She has tried to have sex with a tampon inside her vagina. He functioned better and she could feel his penis moving inside her for the first time.
While Dr.Louise-Andrée Saulnier reported satisfactory results, in similar cases, after combining Kegel exercices with Biofeedback for both partners, Dr. Pierre Assalian suggested a more simplistic approach. It consisted of changing the sexual position or instructing the woman to raise her legs during intercourse as well as prescribing a PDE5 inhibitor to the male partner to increase penile girth. He diagnosed the case as "floating penis", resulting from the high arousal of the female partner.
Dr. Hussein Ghanem pointed out that it shouldn’t be taken for granted that excessive vaginal lubrication was the cause of the ED and PE. The male partner should therefore be evaluated and prescribed a PDE5 inhibitor & an SSRI if necessary. Dr. Sudhakar Krishnamurti emphasized the added value of using studded or ribbed condoms by the male, or even a female condom.
Dr. Dave Rabinowitz pointed out that since vaginal lubrication was an exudation-resorbtion phenomenon and that no glands were involved, anti-cholinergic and nor-epinephrinergic interventions were unlikely to make a significant difference. This excess vaginal lubrication was probably due to an excess local production of the hormone “VIP”. Dr. Kevan, on the other hand reported success with Baclofen, while Dr. Patrice Cudicio advised the use of pseudo ephedrine to reduce lubrication.
Israeli sex therapists and physicians recommended a multi-disciplinary approach. It consisted of treating the male partner's PE and ED and using a condom. The condom would delay ejaculation whilst ruling out the cause of absent sensations; being either the excessive lubrication or a vaginal muscles problem. They also advised that a colposcopy be performed to check for any cervical pa* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטותחנית26/06/2008
אני ובן זוגי בני שלושים אנחנו יחד חצי שנה. בפעם הראשונה ששכבנו לקח לו כמעט 8 שעות לגמור (עם הפסקות ארוכות) אבל כל הזמן ששכבו היתה לו זקפה. לאחר מכן הזמן שלקח לו לגמור ירד בהדרגה. הממוצע שהיום הוא גומר הוא כ- 45 דקות אבל לעולם לא פחות מ- 20 דקות. הוא סיפר לי שלפני מעט מאד פעמים הוא הצליח לגמור עם בחורה ושזה קשור לחוסר ביטחון. אנחנו שוכבים כשלוש פעמים בשבוע ואם זה תלוי בו אז יותר. אני לא מבינה למה לוקח לו כל כך הרבה זמן לגמור. לפניו יצאתי עם בחור כשנתיים שהיה הומו ואמנם התדירות שבה הוא רצה סקס הייתה הרבה יותר נמוכה אבל לא לקח לו כל כך הרבה זמן. אולי מהניסיון העבר שלי אני קצת פרנואידית אבל יכול להיות שהוא הומו או שזה נורמלי? הוא ממש לא נראה הומו אבל הוא כן רגיש במיוחד. יש דרך לדעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר בין מהירות השפיכה
ד``ר עידן מיליצ`ר26/06/2008להעדפה המינית! אם הוא הומו או לא אני לא יכול לדעת. מה שאני כן יכול לדעת זה שיש בחורים שקשה להם לשפוך מכל מיני סיבות. את יכולה לקרוא בגוגל על שפיכה מעוכבת!
עידן מיליצ'ר
נ.ב. בלי פראנויות.....לפחות לא בתחום הזה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זקפהעמרי25/06/2008
אין לי שום בעיה להגיע לזקפה זה קורה אפילו כאשר אני לא רוצה אבל דווקא כאשר אני עם חברה שלי במיטה איבר המין שלי קמל ואני לא מצליח לתפקד, במין אורלי אין שום בעיה, אני נמשך אליה, אני לא בתול, וכבר קיימתי יחסי מין בעבר אבל רק סטוצים ונראה לי שאני מפחד שלא אצליח לספק אותה מה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקפה
אורי26/06/2008אתה מתאר בעיה וגם עונה עליה. הבעיה שלך אינה גופנית. זה ניקרא "חרדת ביצוע". אתה מגיע לרגע האמת ופוחד שמא לא תצליח לספק את בת זוגך. כשהיא מבצעת לך מין אוראלי אין בעיה כי בסיטואציה הזאת אתה לא מספק אותה. אם הבעיה נימשכת פנה לעזרה מקצועית. ניתן לטפל בזה בקלות. ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרועישלום25/06/2008
כמה מהנוזל צריך להגיע לנרתיק?איזה כמות? האם כמות קטנה מאוד מספיקה להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שלום
רועי25/06/2008מספיק זרעון אחד בודד כדי להפרות ביצית אחת . נוזל השופכה מכיל מיליוני זרעים בכל שפיכה לידיעתך. אני ממליץ לך לקרוא ספרים הנוגעים למין כדי ללמוד זה חשוב כי השאלה ששאלת זאת שאלה שצריכה להיות עבורך ידע בסיסי. חפש ספרים באינטרנט או בחנויות הספרים ותקרא חשוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל? דחוף....susu25/06/2008
האם יש בי"ח או מרפאה מיקצועית בארץ שעושה ניתוחים להגדלת איבר המין? אם בכלל ישנה אפשרות להגדיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומר זיינו ירחק!!
ד``ר עידן מיליצ`ר26/06/2008נכון להיום רופא מקצועי לא ימליץ ו/או יעשה ניתוח להגדלת הפין אלא אם כן יש מצב של מיקרו פניס שזה פחות מ-2 ס"מ
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה לגמור.יאנה25/06/2008
שלום.
יש לי עניין שמאוד מציק לי.
אף פעם לא הצלחתי להגיע לגמירה. כמה שלא ניסיתי עם עצמי, בכל דרך שרק אפשר, דרך
הדגדגן ודרך נקודת הג'י, לא הלך.
גם בן זוגי ניסה המון פעמים, זה מאוד חשוב לו שאני אהנה, והוא תמיד מתבאס, כאילו מרגיש אשם
שהוא לא מצליח להגיע למטרה שלו- לגרום לי לגמור.
קראתי שלוקח לזה זמן, עד 20 דקות בפעם הראשונה. אני ובן זוגי ניסינו לא מזמן במשך 40 דקות
ופשוט כלום. אפילו לא קצת.
אני רואה שרע לו, שהוא באמת רוצה את זה וזה מציק לי.
זה מוריד לי לפעמים את החשק המיני.
הוא אומר שהוא לא מתייאש, אבל אני הספקתי להתייאש כבר מזמן.
אולי הבעיה היא אצלי. דיברתי על זה עם שתי חברות טובות. שתיהן מגיעות לזה בקלות, בין אם זה
עם בן הזוג ובין אם זה לבד.
לפעמים אני חושבת שהיעוד שלי הוא לא לגמור אף פעם, כי ניסיתי כ"כ הרבה פעמים, וכלום.
אולי יש לי בעיה גופנית. אני כ"כ מיואשת, אודה אם אקבל תשובה מקצועית במהירות.
תודה.
ועוד דבר. קראתי לא מזמן שהגמירה בעצם יוצאת מהשופכה.
האם זה נכון? או שהיא יוצאת מהנרתיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מזמין אותך לקרוא ספרים
רועי25/06/2008ספרים שנכתבו בתחום ועל ידי נשים העונות לשאלה כיצד להגיע לאורגזמה תוך הכרות עם הגוף הנשי. פשוט תחפשי בגוגל בעברית ספרים כיצד להגיע לאורגזמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש את הבעיה הזאת
נועם25/06/2008אנחנו עושים את זה שעה וחצי בכל תנוחה שיש וכיף לי והכל אבל אני לא יודעת אם אני גומרת? מה אמורים להרגיש? אני לא מרגישה כזה "וואו" כמו שמתארים... יכול להיות שגמרתי ואני לא יודעת פשוט??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחטיין רועי!
ד``ר עידן מיליצ`ר26/06/2008יש שני ספרים מומלצים:
1)לעצמך-מיניות האישה של לוני ברבך
2)GHBUDH THAV-RHHMWK XUUHPY/
GHSI NHKHMWR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה רשמתה ב2? מה זה?
ש26/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDAJFK
עידן מיליצ'ר27/06/2008AFJKJ ASFHJ FJ JSAHEH AJFKJG JAKJF MC,DDSK RECV RTV VVEXX XSAFHA!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו באותו מקרה
יאנה28/06/2008עצוב לי לדעת שבמקום ליהנות ממין עד הסוף, אני רק מתבאסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה לנועם *
יאנה28/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהXSRW FHI HRR
עידן מיליצ'ר27/06/2008UAFHE FJS EJRJF EUHA DAKNV EKJHASD FJSAKJ ASKFDN FHEMN,DJSJF SDK SHFHS AHDJ EHJER HFJANC FGUS.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה שפה לעזאזל אתה מדבר??
66628/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)