מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות[בת 22]שרון16/05/2008
שלום,
אני עוד כחודש בת 22 ואני משתמשת בגלולות ממרץ 2005 משהו כזה...עד היום ..ד"א הסוג של הגלולות הוא פמינט..אני מאוד מרוצה מהן ,רק שלאחרונה אני וחבר שלי נפרדנו לאחר תקופה ש שלוש + שנים...אך אני לא מעוניינת להפסיק את צריכת הגלולות [הם השפיעו לי על הגוף בצורה שאני דיי אוהבת [החזה שלי גדל במידה שלמה] ידוע לי שבנות שמפסיקות את השימוש בגלולות הגודל חוזר למצבו הקודם...כרגע אני 80-75C הייתי 75B.
אני גם מעוניינת להשאר עם הגלולות כי נוח לי איתן ואני מרגישה בטוחה איתן בכל מצב..
מתי מומלץ לעשות הפסקה מגלולות קצת.. ואם רצוי בכללי? הרופא שלי אמר לי ששלוש שנים לצרוך גלולות לא נחשב להרבה חשוב לציין שאני מעשנת משהו כמו 3 סיגריות ליום..וכמובן שזה בידיעת הרופא ;אני גם מעוניינת לשמור על גודל החזה הנוכחי ..אז האם יש הורמונים שאפשר לקחת בנפרד בלי קשר לגלולות?
סורי שזה ארוך.. מאוד אודה על התייחסותכם המלאה לשאלותיי TNX* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
ד''ר חגית כהנא18/05/2008את יכולה להמשיך לקחת את הגלולות אין בכך נזק מבחינתך אפילו תועלת
וחוץ מזה...אם תפגשי מחר את הנסיך על הסוס הלבן לא עדיף להיות מוגנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו ניסה פעם את התנוחה הזאת357M16/05/2008
שהגבר שוכב ומרים את חלק התחתון של הגוף שלו למעלה כמה שיותר (בלהישען על משהו או בעזרת בת הזוג) והפרטנרית יורדת על הזין שלו? מישהו פעם ניסה את התנוחה הזאת ראיתי את זה בסירטי פורנו קצת ורציתי לנסות את זה,האם מישהו ניסה את זה פעם? איך זה היה?.בבקשה תגיבו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בפורנו הכל הולך...בחיים זה אחרת :-(
ד``ר עידן מיליצ`ר17/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא?? זה לא ניראה לי קשה מידי ו
357M18/05/2008אני דיי גמיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אמרתי שזה בלתי אפשרי
עידן מיליצ'ר18/05/2008התכוונתי בשביל מה המאמץ? בשביל לעשות וי?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסה ותיווכח
עידן מיליצ'ר18/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עם קונדומיםאבי15/05/2008
לפני זמן מה החלה לצוץ אצלי בעיה ממש לא נעימה-
ברגע שאני שם קונדום,כבר לא עומד לי !
אך למרות זאת, לפני שאני שם אותו יש לי זיקפה מלאה והכל טוב וכיף.
אבל הכל נגמר ברגע, ככה , בום, פתאום איך שאני שם את הקונדום.
-לפני זה לא הייתה לי בעיה ושכבתי הרבה עם קונדום, מספר פעמים בלילה, עם זיקפה מלאה !
הבעיה הספציפית הזאת צצה ככה סתם פתאום בלי הזמנה.
מה שגם מאודדדדדדדדד לא נעים לי מחברה שלי , מה שגורם תסכול לשנינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערנו זה קורה לרבים מאיתנו...אבל
ד``ר עידן מיליצ`ר17/05/2008אם כבר זה עבד אצלך ללא כל קושי, אין סיבה שזה לא יחזור להיות כמו שהיה. פשוט נסה לבד באוננות ו/או ללא ניסיון ליחסי מין מלאים. מאוד קל לי לכתוב לך בלי לחץ....אבל אני מבין אותך שזה מללללחחחיייץץץץץ.
נסה! זה יעבוד!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מסובכתדובי15/05/2008
שלום רב,
אני בן 30 נשוי לאישה שאני מאוד אוהב. סובל מחרדת ביצוע ברמות שונותבמשך כל ההיכרות איתה (יותר משנה וחצי)
היו תקופות טובות יותר וטובות פחות. לוקח בקביעות ויאגרה 100 . כל הזמן תוקפים אותי פחדים כאלה ואחרים ברמות מאוד רציניות שגם הויאגרה לא עוזרת.
נמצא בטיפול של פסיכולוגית , אך לא ממש עוזר.
לאחרונה אנו מנסים להיכנס להריון ואצל אישתי יש שחלות פוליציסטיות והיא החלה בטיפולי פוריות , איקקלומין וכו' , מה שמצריך ממני לקיים יחסים בזמן מוקצב , וכל המצב הזה מכניס אותי לעוד יותר לחץ.
בעבר גם עשיתי בדיקות דופלר ו - NPT וכביכול אובחנה זרימת דם חלשה , לא בטוח שזה נכון כי כאשר אני לא בלחץ יש לי זיקפה סבירה בהחלט וקיימתי יחסי מין ללא ויאגרה מס' פעמים.
כל עצה תתקבל בברכה,
בנוסף שאלה ספציפית
האם יש טעם לקחת איזשהי תרופה רצינית נגד חרדה כגון פרוזק ולו רק לתקופה קצרה.
נראה לי שמיציתי את שאר החלופות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
ד''ר חגית כהנא18/05/2008לטעמי אתה צריך הערכה אצל סקסולוג שהוא גם רופא כדי לבחון את חרדת הביצוע שלך וגם לטפל בה
יש להחליט על טיפול של שיחות ו/או תרופות
פסיכולוגים רבים אינם נוגעים בתחום המיני שהוא המפחיד ביותר
פנה לטייפול מתאים - רצוי להגיע עם בת זוגך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מסובכת
טולי18/05/2008על מי את ממליצה ? אפשר אצלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזילה לאחר המיןיהלומה12/05/2008
שלום,
אני ובת זוגתי מקיימים יחסי מין באופן סדיר כבר כ-4 חודשים. בת זוגתי נמצאת על גלולות ולאחרונה התחלנו לקיים יחסי מין ללא קונדום. כל התהליך תקין אך לאחר הגמירה והוצאת הפין מטפטף/ נוזל השפיך מאיבר המין של בת זוגתי. דבר זה מדאיג את שנינו ורצינו לדעת האם התופעה תקינה, או שישנו דבר שאנו עושים שאינו נכון ובקיצור, מה ניתן לעשות ?
תודה רבה,
הזוג האוהב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין לחלוטין!!! קורה אצל ככוווללםם!
ד``ר עידן מיליצ`ר12/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכם
איציק15/05/2008שלום לכם. קודם כל אם החברה שלך לוקחת גלולות היא לא יכולה להיכנס להריון. דבר שני בטח אם נוזל לה הזרע מאיבר מינה זאת אומרת שהוא היה בפנים והיה יכול להיות שניכנסת להריון אבל לא בזמן הגלולות. אם אתם כבר שואלים על זה עדיף להישתמש עם הקונדום מעשר גלולות, כי גלולות יש להן נטיה להשמנה וחוץ מזה יש כל מיני דברים אחרים שאתם צריכים להיזהר מהם וכל עוד אין לכם מספיק ידע עדיף להשתמש עם קונדום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית רטיבות....נטלינטלי12/05/2008
שלום
אני מרגישה כאבים בזמן חדירה האם יכול ליהיות שזה בגלל חוסר רטיבות ואם כן ממה נובע בעיית רטיבות אשמח לקבל מכם תגובה איך ניתן לשנות זאת ומה עליי לעשות
תודה מראש
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטיבות איננה בעיה
אורית פס13/05/2008רטיבות שמקורה בדפנות הנרתיק מעידה על עוררות מינית אצל האשה [לפחות ברמה הפיזיולוגית],ותפקידה לשמש מסכך טבעי עמ"נ להקל על חדירת הפין [או חדירת משהו אחר ] ולמנוע חיכוך כואב,יתכן שאינך מעוררת מינית מספיק בעת החדירה.והיובש גורם לכאב,ניתן לפתור זאת ע"י הארכת המשחק המוקדם ושימוש במסכך כמו:k.y jelly
הבעיה אופיינית גם לנשים לאחר הפסקת הווסת [בסביבות גיל 50 ] עקב ירידה תלולה ברמת הורמון האסטרוגן,ולכך יש פתרונות-כדאי לשוחח על כך עם הגניקולוג\ית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר המין הזכריאלי12/05/2008
שלום!
ברצוני לשאול האם קיימים ניתוחים להגדלת איבר המין שכדאי לבצע במקרים חריגים או האם קיימות שיטות אחרות להגדלת איבר המין שמבחינה רפואית ניתן להשתמש בהן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שיטה מוכחת
ד``ר עידן מיליצ`ר12/05/2008להגדלת האיבר. אם אכן יש בעיה של מיקרופניס (איבר קטן) יש מקום לפות לאיבחון אצל אורולוג. אך חשוב לציין שכל השיטות המוצעות באינטרנט וכו' לא עובדות!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדורון11/05/2008
שלום שמי דורון אני בן 23 עדיין לא קיימתייחסי מין בחיי אני בחור דתיוהשאלה שלי היא על איבר המין הנשי איך מתבצעת החדירה האם ישירות בקו ישר או אלכסונית או התזוזה בתוך הנרתיקלא מוגבלת והאם יש מצב שתתבצ עחדירה לנרתיק והאיבר ייצעא דרך פי הטבעת תודה מראש דורון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי טוב שתראה סרט באינטרנט
רועי11/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשירי השהייה,שאלה לגולשיםדן11/05/2008
היי!
רציתי לקבל תגובות וחוות דעת לגבי שימוש בתכשירי השהייה, האם מומלץ?? האם זה מוריד את ההנאה?? איפה ניתן לקנות?? ועוד...תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני גולששששש
ד``ר עידן מיליצ`ר12/05/2008יש שלושה תכשירים רווחים..
1)עזרקאין 2% ו 5%
2)אמלה
3)סטד 100
ניתן לרכוש את 2 הראשונים בכל בית מרקחת. בד"כ ללא מרשם. את האחרון בחנויות סקס. יש גברים שזה עוזר להם....לא כולם! אם שמים במידה זה לא פוגם בהנאה ומאריך את משך הזקפה! כמו שאומרים, נסה ותווכח.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה ממליץ על אחד מסויים ??
דן12/05/2008האם ישנה עדיפות לאחד על פני האחרים או שכולם בעלי אותם המרכיבים?? תודה רבה על התגובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכולם מרכיבים דומים בריכוז שונה
ד``ר עידן מיליצ`ר12/05/2008זה עיניין של ניסוי. כל אחד וההעדפה שלו. נסה ותווכח.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאביב10/05/2008
שלום, אני בחור בן 25 מטופל בכדור בשם ציפרלקס כחודשיים עקב התקפי חרדה, אני בחור מאוד מיני ומרבה לאונן מידי יום ואף יותר לאחרונה יש לי קושי בגמירה למרות שיש זיקפה חזקה וחשק אני פשוט לא מצליח לגמור האם זאת תופעת לוואי של הכדור ? ומה ניתן לעשות ? אני מאוד מתוסכל מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן והאוננות המרובה היא
ד``ר עידן מיליצ`ר12/05/2008איפיון של החרדה. נסה להוריד במינון האוננות לMAX פעם ביום ואני מאמין שתגמור ללא כל קושי!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחדירהמאיה09/05/2008
שלום!!
כמו הרבה בנות אחרות מסתבר, יש לי כאבים גדולים בחדירה, עד כדי כך שפשוט בן הזוג לא מצליח לחדור. אחד הגורמים לזה הוא פסיכולוגי, כי הייתה לי בעבר חוויה טראומטית שמקשה מין הסתם, אבל מאז אני כן התגברתי על זה במידה רבה (הלכתי לטיפול פסיכולוגי) ופשוט פיזית הפין לא מצליח לחדור. בגלל זה קניתי ג'ל סיכוך - הידרה ג'ל - וויברטור כדי לנסות בעצמי. אבל, אני לא מצליחה להכניס את הויברטור גם כן וממש שורף לי תוך כדי ואחרי. הג'ל אמור לדעתי להיות היפו-אלרגני אז אני חושבת שזה לא תגובה אלרגית.. גם בבדיקות גניקולוגיות, אין לרופא שום בעיה לבצע את הבדיקה עם כל הכלים החודרניים. מה זה יכול להיות ואיך אני יכולה לטפל בזה? זה כ"כ מתסכל...
אה, וחוץ מזה, אני לא יודעת אם זה רלוונטי או לא אבל אני לא יכולה לקחת גלולות בגלל רקע משפחתי של סרטן שד.
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה יש לך וגיניזמוס כתגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר10/05/2008למה שחווית בעבר. הייתי ממליץ לך לפנות לטיפןול סקסולוגי שיעזור לך לתפקד ללא קושי. לגבי הגלולות, תמיד יש קונדום!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החשק למין שלא בארחל09/05/2008
שלום.
האם נכון שהחשק לעוד מין יתגבר עם התאבון כאשר המין הוא טוב אני ארצה עוד ועוד או שאין קשר .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור שכן
רועי09/05/2008כמו כל דבר בחיים כשעושים משהו שנהנים ממנו רוצים עוד ועוד
למרות שישנם גם מזוכיסטים אבל שוב גם הם נהנים ממה שהם עושים זה רק אנחנו שמסתכלים עליהם ולא מבינים :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדול זה נכון
ד``ר עידן מיליצ`ר10/05/2008אמרו כבר: "איבר קטן לו לאדם, משביעו רעב ומרעיבו שבע" אבל זה אינדיבידואלי.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחופהאפרת09/05/2008
שלום רב!
אני ובעלי נשואים 6 שנים וביחד 12 שנים. הוא הראשון שלי (אני איתו מגיל 15.5). לצערי עברנו הרבה דברים קשים ביחד ניהלנו עסק שכשל ויש הרבה חובות ובעיות ובנוסף כחצי שנה אחרי החתונה גילו לי מחלה נדירה ועברתי בשנים האלו 8 ניתוחים והייתי במצבים קשים. ובעלי היה שם כל הזמן תמך ועודד ועברנו את התקופה המרה. הבעיה היא שגיליתי לפני כמה ימים שהוא בגד בי עם מישהי שעבדה אצלנו בעסק. ואני פגועה עד עמקי נשמתי וכועסת נורא.חשבתי לגמור עם הקשר הזה ומצד שני לאחר שיחה שהיתה לנו הבנתי שגם אני לא הייתי בסדר.
שכחתי אותו מאז שיצאת מהניתוח האחרון הייתי שקועה בעסק ובחובות ובלנסות לתקן ולסדר לנו עתיד טוב יותר ולא הראיתי לו הרבה חיבה ושכבנו אולי 3-4 פעמים בחודש ובעלי אוהב סקס והרבה
הוא טוען שהיא היתה היחידה ושנשבר לו והיה חסר לו שיראו לו אהבה והיא היתה שם.
אין לנו עדיין ילדים ואנחנו בטיפולי פוריות שאני לא יודעת אם כדאי להביא ילד לקשר שלא חזק.
הוא הכי רוצה בעולם ילד את האמת גם אני אב אני מפחדת להביא ילד ולמצוא את עצמי מגדלת אותו בלי אבא בבית. אני יודעת שבעלי יהיה אבא מדהים בכל מקרה.
אשמח לקבל עצה טובה אני אבודה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפרת
רועי09/05/2008הנושא שתיארת אינו שחור ולבן ועצה פשוטה לא תביא לפתרון מה שעליכם לעשות זה לגשת לטיפול זוגי אצל מומחה שיעזור לכם לראות את הדברים כמו שצריך כי רק זה יציל לכם את הזוגיות.
יש לכם מטפלים כאן למעלה באתר ותוכלי למצוא מטפלים נוספים בקישורים באתר או דרך חברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה לא קשה מידיצעיר בן 2208/05/2008
בזמן האחרון כאשר יצא
לי לשכב עם כמה נשים
הכל היה תקין עד לשלב
שבו נותרנו כבר ללא בגדים
אחרי המשחק המקדים
וההינו לקראת חדירה
בשלב זה משום מה איבר המין שלי איבד מקצת מקשיחותו
דבר ההמפריע לחדירה
ולפעמים לא מאפשר חדירה
אני חייב לציין שאני בחור
בריא לא מעשן עושה פעילות
גופנית שותה אלכוהול מדי פעם
אבל לא יותר בכמויות מטורפות ...
האם זאת כנראה בעיה של
חרדה או בעיה פסיכולוגית
או תופעה שיכולה להגרם
בגיל הזה מבחינה פיזיולוגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת ביצוע...
10/05/2008השאלה שלך נכתבה כמו שיר. נחמד...
בכל אופן, אתה מתאר מצב של חרדת ביצוע. לא נראה שיש בעייה פיזיולוגית, אך אם אתה חושש שכן - תעבור בדיקות שגרה אצל רופא/ה משפחה.
על "חרדת ביצוע" תוכל לקרוא כאן ה-מ-ו-ן תוך שימוש במנוע החיפוש של הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלישואלת08/05/2008מעולם לא קיימתי מין אנאלי, כי הנסיונות בעבר הכאיבו לי וויתרתי על כל הרעיון.
בזמן האחרון אני מתחרמנת מהרעיון ושוקלת לנסות, אבל אני לא מבינה איך זה עובד מבחינת הגיינה. אם תסלחו לי על השאלה הבוטה, אז אצלי יש יציאות די תכופות, ונראה לי שאם מישהו יכניס אצבע או משהו אחר פנימה, אז היא לא תצא נקיה,
מישהו שעשה את זה פעם יכול להסביר איך זה עובד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטוב לי או רע לי מין אנאלי- המדריך
ד``ר עידן מיליצ`ר10/05/2008טוב לי או רע לי מין אנאלי- המדריך השלם
יחסי מין אנאלים הם דרך טבעית לביטוי המיניות כחלק מהרפרטואר המיני למימוש האהבה התשוקה וחדוות המין בזוגיות. . פי הטבעת הוא אזור ארוגני מאוד גם אצל נשים וגם אצל גברים וככזה המגע בו יכול לענג. את שני המינים.
במחקרו של הנט (HUNT )בשנת 1977 דווח על 25% מהנשים שניסו לקיים מין אנאלי. אצל רדבוק REDBOOK) )בשנות ה-80 דווח על 43% אשר ניסו יחסי מין אנאליים, אך רובן ציינו שפעילות זו אינה חביבה עליהן....בלשון המעטה!. יחד עם זאת יש נשים שאכן נהנות ממין אנאלי פגשתי ...בעבודתי...נא להירגע ?, נשים שמעידות שגירוי החור האנאלי מזרז להן את האורגזמה, בכלל המגע והחיכוך באיזור גורם להן לעונג שונה מהעונג הנרתיקי. כמו כן, לא מעט גברים מעידים על הנאה מרובה ממגע מסביב לפי הטבעת ובתוך החלחולת... ולא, הם לא הומוסקסואלים בהכרח.
"מאחורה" "באגזוז" "זיון בתחת" "מעשה סדום","שלא כדרך הטבע" כל אלו ואחרים, מבטאים את המגע המיני האנאלי. הישבן, החלחולת ובעיקר פי-הטבעת הינם אזורים ארוגניים אשר מאוד רגישים למגע. הגירוי יכול להיות על-ידי מגע באצבע, ליקוק (רימינג) ועד החדרת איבר המין או חפצים, כמו דילדו או סטרפאון, לפי הטבעת. המין האנאלי אינו ייחודי לאוכלוסיה ההומוסקסואלית ויכול להוות מקור לגירוי והנאה גם אצל זוגות הטרוסקסואלים כחלק מהרפרטואר המיני. המגע יכול להיות מענג וכאמור, אין בו בכדי להעיד על נטייה מינית כזו או אחרת.
מומלץ לקיים מין אנאלי מספר שעות לאחר ארוחה (לא מיד) ולאחר מתן צואה....אין רצון שיקרה ביחסים, משהו שיפגע בכבודנו בעודנו מרפים את אחורינו.
בשלב ההכנה, יש לשטוף את פי הטבעת ובנוסף ניתן לבצע חוקן (למהדרים). קיימים שני סוגיים או אפשרויות לביצוע החוקן: החוקן ה"ביתי" נעשה על ידי פירוק ידית הטוש והשארת הצינור בלבד. מקרבים את הצינור את פי הטבעת, ונותנים לזרם מים (בטמפרטורה מתאימה) לחדור אל תוך פי הטבעת עד שאי אפשר יותר להחזיק והמים יוצאים עם צואה. אם יש שירותים קרוב ניתן "לקפוץ" לשירותם ולהתרוקן לתוכם. במידה ולא....אוופססס... על פעולה זו חוזרים מספר פעמים עד שהמים יוצאים נקיים. יש גם את החוקן הקנוי, שקיים בבתי מרקחת. זוהי אמפולה קטנה שיש בה נוזל המוחדר לחלחולת דרך פי הטבעת וגורם באופן מידי להוצאת הצואה החוצה.
בחדירה עצמה תמיד להשתמש בחומר סיכה, עדיף על בסיס מים. חשוב לציין שתמיד תישאר לחלוחית כלשהי של נוזלי הצואה בחלחולת. כדי להרחיב את פי הטבעת, כמו כל רקמה שרירית, יש לעשות זאת בהדרגה. לא ביום אחד נהיים גמישים ועושי שפגאט. תמיד רצוי, אך לא הכרחי, להתחיל להחדיר לפי הטבעת אצבע עם הרבה חומר סיכה, הכי חשוב לאט לאט. חשוב להשאיר את האצבע מספר דקות בתוך הרקטום מבלי להזיזה, כל זאת על מנת לתת לשרירי פי הטבעת להתרגל ל"אורח החדש".
לאחר מכן, כשנוח עם האצבע, ניתן להכניס אצבע נוספת ולהמשיך עם חפץ גדול יותר וכן הלאה. חדירה בלי אימון ומתיחה של הרקמות קודם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המושקעת
שואלת12/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרו לי להגיד שבשביל זה אנו כאן :-)
ד``ר עידן מיליצ`ר12/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
איציק15/05/2008אם זה עושה לך טוב ולא גורם נזקים כולשהם תמשיכי להנות מזה. גם אם לצד השני טוב ונעים אז תמשיכו ובקשר להגיינה עדיף עם הקונדום ולפני כן כדאי מאוד לשטוף את המקום. לך זה לא יעשה כלום אבל הוא יכול להידבק מאיזשהו חיידק. כי בסופו של דבר זה המקום לא הכי נקי בגוף של אדם.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)