מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהנגה21/05/2008
בת 21 איבדתי את בתוליי לא מזמן,עם בן זוגי
האמת שדי כאב לי בחדירה הראשונית,אך אחרי פעמיים הגעתי לאורגזמה.
משום מה אין לי חשק מיני יותר,ואם להעיד על עצמי,אני מינית.
אני כבר לא יודעת מה לעשות,כשאני חושבת על החדירה יורד לי כל החשק,מהפחד שיכאב.
וזה מעצבן שרק אחד מגיע לסיפוק
מה אני יכולה לעשות?
אשמח לתגובה, נגה :]
ועוד משהו שחשוב- זה תקין שגם אחרי ארבע או חמש פעמים ירד דם?
למרות הפעם הראשונה שירד לי דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אורי23/05/2008בקשר לדימומים - גשי לבדיקה גניקולוגית.
האם קיום יחסי המין בפעם הראשונה נעשו בנינוחות או
תוך כדי לחץ מסויים? לרב הפעם הראשונה מלווה בכאב
(משתנה בין אישה לאישה) ויתכן שאת פשוט לא רגועה
ושקטה ובתוך תוכך מחכה ופוחדת מהכאב המתקרב.
נסי לקיים יחסי מין ברוגע ונינוחות ובמקום בו לא יתכנו
הפרעות. ניראה לי שאת מתוחה מידי.
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך הבא אורי ותודה על הסיוע!!
24/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זקפהמיכל20/05/2008האם תרופות לכולסטרול סימבסטין וליפנור לטריגליצרידים יכול לגרום לבעיות זקפה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן, אך לא בהכרח
24/05/2008לעומת זאת, גם שומנים גבוהים בדם עשויים לגרום לבעיות זקפה, אם אינם מטופלים כיאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רבמיכל20/05/2008בעלי בן 54 מעשן לא עושה ספורט .
אנחנו לא מצליחים לקיים יחסי מין
הוא לא מצליח לקבל זיקפה חזקה ויציבה
או שנופל או שפשוט לא עומד
וגם כדי שיעמוד צריךך לעבוד מאד קשה
זה מאד קשה לי אני זקוקה ליחסי מין
הוא בקושי מעוניין לקחת ויאגרה זה קורה פעם בחודשיים
הוא בטוח שאין לו בעיה ושהבעיה היא בזה שאנחנו לא עושים בקביעות
אך איך אפשר לעשות בקביעות כאשר את יודעת שאת תתחילי תעשי חרמנית ובסוף לא יקרה כלום כי האיבר שלו יצנח בחזרה
זה מאד מתסכל אני לא יודעת מה לעשות הוא לא מעוניין לשמוע על שום אופציה
לא להתחיל ספורט לא להפסיק לעשן לא לנטול כדורים ובטח שלא צמחי מרפא
יש לי כולסטרול גבוה והוא נוטל תרופות באופן קבוע כבר כמה שנים
מה אתם חושבים יכולה להיות הפתולוגיה? מאאין זה נובע? כלי הדם שלו הוצרו?
מה קרה שם בגופו שפשוט הזיקפה נעלמה לו
:(
(והוא עוד שואל "לא בא לך לעשות סקס"? על איזה סקס הוא מדבר?!!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריהיה נכוט לפנות
ד``ר עידן מיליצ`ר21/05/2008לאורולוג ו/או רופא משפחה המתמצאים בתפקוד ובטיפול מיני. הוא זקוק לבדיקות דם ואחרות (במידת הצורך) ע"מ להבין את מקור הקושי ולדעת מה ניתן לעשות!! ויש מה לעשות!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס ביום בטוח או לא?!חגית20/05/2008הנני לוקחת גלולות ועם סיום החפיסה שכחתי לקחת גלולה אחת ולקחתי אחרי כמה שעות מיד כשנזכרתי.
אני אמורה לקבל מחזור ממש ביום יומיים הקרובים ולהתחיל חפיסה ביום שישי הקרוב.
יש מצב שאני יכולה להכנס להריון אם חברי גמר בפנים?
אשמח לתשובה מקצועים בהקדם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראל דאגה את מוגנת
ד''ר חגית כהנא20/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס פרווטישי20/05/2008שלום ,
נתקלתי במושג זה והייתי שמחה לדעת מה עומד מאחוריו ,כיצד הוא מתבצע ,
ומהי משמעותו..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפרוורטי פירושו-סוטה.
ד``ר עידן מיליצ`ר21/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זקפה לחברשי20/05/2008שלום שמי שי ויש לי חבר מספר חודשים חשוב לי לציין שהזוגיות ביננו מעולה אנחנו מאוד אוהבים והפתיחות בנושא המין מצוינת.
ישנה בעיה כזאת חבר שלי עד אלי לא קיים יחסי מין במשך 8 חודשים והתרגל לגמור מאוננות.
בפעמים שניסינו לקיים יחסי מין בהתחלה בלי הקונדום היתה זקפה ממש טובה חזקה ונוקשה ובכניסה לנרתיק היא ירדה כך גם עם קונדום הכל טוב ויפה עד שהוא שם ומנסה לחדור אלי הזקפה פשוט יורדת בהתחלה קצת ואז לגמרי.
מה שכן הוא גומר ממש מיידי אם אני עושה לו ביד והשפיכה יפה:)
הדבר מאוד מתסכל את חבר שלי -הסברתי לו שלי זה ממש לא מפריע הוא מספק אותי מעולה כי אני גם ככה לא גומרת מחדירה ובאמת אני מרגיעה אותו בנושא בכל צורה אפשרית.
שאלתי אם זה קרה לו בעבר הוא אמר שהיו מקרים מעטים אבל לא רבים במיוחד כשזה היה עם קונדום הנקודה היא שכאן זה גם קורה בלי הקונדום ברגע שהוא בא לחדור הוא פשוט קטן ולא נוקשה כך שלא ניתן לבצע את החדירה...
ממה יכולה לנבוע הבעיה? האם הדבר מראה על חוסר פריון? ומה ניתן לעשות כדי לפתור זאת..
מודה לעזרתך,
שי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתגובה??:)
שי22/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי לגרות אותו בדרכים נוספות
רועי22/05/2008היי שי,
נסי לקיים איתו מין אוראלי ארוך יותר
נסו לראות סרט כחול ברקע
נסו להתאמן על שמירת זיקפה גם מחוץ לנרתיק כלומר תעשי לו ביד לאט , תפסיקי תתחילי שוב ככה בלי שיגמור רק כדי שתשאר זקפה.
באימונים תצליחו :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרועי
שי22/05/2008הי רועי תודה על עצותיך:)
ככה-הפור פליי הוא ארוך -אנחנו משלבים הרבה דברים הזקפה שלו עומדת ונשארת זמן רב רק ברגע הכניסה ואולי אחריה זה מתחיל לאבד או ברגע ששמים את הקונדום...
האם יש מצב שזה קורה בגלל שהוא מרוגש יתר על המידה ממני (הוא אמר משהו בסגנון..).
בכל אופן אנחנו את ננסה את מה שאמרת חשבתי גם על מצב שאולי הוא עם עצמו יעשה ביד עם הקונדום ככה שהוא יתרגל לעבודה הזו יותר
אשמח לתגובתך ולעוד תגובות של הרופאים,
תודה !
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם תמיד משתמשים בקונדום?
רועי23/05/2008יתכן שהבעיה היא הקונדום קראתי על כך תלונות אבל לא חוויתי אישית בעיה
לכן יתכן שכדאי שתעברו לגלולות .
הרעיון שהעלאת לעשייה ביד עם קונדום הוא טוב ובהחלט כדאי שתנסו אותו.
אם חבר שלך לא מנוסה עדיין בקיום יחסי מין יתכן שהבעיה היא זמנית ומדובר בהתרגשות והיא תחלוף עם הזמן והניסיון והקרבה הפיזית והנפשית אלייך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותעדכני מה קרה בינתיים
24/05/2008והאם מצליח לגמור ביד על הקונדום. בהחלט אפשרי לנסות לעבור לגלולות אם זה קשר רציני וממושך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי:)
שי24/05/2008שמחה לבשר שאתמול הצלחנו לשכב והכל היה בסדר אפילו לא הייתי צריכה להגיד לו על הנושא של הקונדום והעשייה ביד דרכו..
מאמינה שדי הרגעתי אותו בשיחה קודמת שלנו טרם פניתי אליכם מה גם שהיה משחק מקדים פרוע יותר מהרגיל כמו שלמדתי כאן קוראים לזה פרווטי;)
מודה לכם מאוד!!!
אחלה שבוע,
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אחרי לידהשיר19/05/2008שלום עידן,יש לי בעיה...
אני כ-8 חודשים אחרי לידה ואני מרגישה שהתפקוד המיני שלי פשוט השתנה לגמרי.
נתחיל מזה שלפני הלידה(כולל בתקופת ההריון)היה לי חשק ממש כל יום ובאמת היינו מקיימים יחסים כמעט כל יום וכמובן שלא נתקלנו בכל קשיים שהם אצל אף אחד מאיתנו..
כיום אנחנו בתדירות של פעם בשבוע בערך.בהתחלה זה היה בגלל העיפות וגם כי התינוקת פשוט לא היתה מאפשרת..ועכשיו אניגם כבר כמעט ללא חשק,שזה אני חושבת גם בגלל כמה בעיות:
א.יש פעמים שאני פשוט לא נרטבת(דבר שלא היה קיים אצלי בעבר)
ב.בזמן האחרון באמצע אני נהיית נורא רטובה וכאילו הנרתיק רחב מידי,דבר שכמובן הורס את ההנאה לי ולבעלי
עידן אני אשמח לכמה עצות..או הפניה למישהו שיכול לעזור
אגב,אני עדיין בהרבה מהפעמים עייפה וגם שקשה לי לא להיות בלחץ מזה שהיא תתעורר..אני יודעת שזה גם חלק מהבעיה..השאלה אם יש מעבר לזה...
תודה ענקית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום שיר!
ד``ר עידן מיליצ`ר20/05/2008מה שאת מתארת הוא טבעי וקורה במשפחות הכי טובות.
תשעת החודשים של טירוף החושים וטירוף ההורמונים חלפו. הלידה עברה בהצלחה, לאם ולרך הנולד שלום והאישה ובעלה שהיו עד היום זוג, הופכים לשלישיה. מערכת היחסים משתנה ומקבלת צביון משפחתי.
בעקבות ההיריון והלידה עוברת האישה שינויים גופניים ופסיכולוגיים רבים, הגוף נחלש ומאבד מינרלים וויטמינים רבים, חלים שינויים הורמונאליים, שינויים במשקל ובמבנה הגוף. כמו כן עייפות, שינויים במצב הרוח ולעיתים דכדוך עד כדי מצב של דיכאון לאחר לידה, מהווים חלק מהותי מהשינויים אותם חווה האישה.
הגבר גם הוא עובר שינויים פסיכולוגיים וחברתיים המעמידים בפניו אתגר, אשר הוא אמור להתמודד איתו. תשומת הלב עוברת ממנו לתינוק, דבר שעלול לגרום לו להרגיש דחוי ובנוסף עכשיו, כשיש חבר נוסף במשפחה, מוטלת עליו אחריות לדאוג לרווחתם ופרנסתם של זוגתו ותינוקו.
בין כל הטרדות והשאלות הרבות בהם מתעסקים ההורים הטריים עולה הנושא של חזרה לקיום יחסי מין לאחר הלידה.
האם לידת התינוק תשפיע על חיי המין?
ההיריון ותהליך הלידה אינם קלים וקיום יחסי מין לאחריהם גם הוא אינו מהווה "משחק ילדים". חשוב ששני בני הזוג יבינו שמספר חודשים עד שנה לאחר הלידה יחסי המין (בד"כ) לא יהיו כבימים עברו. חשוב להיות מודעים לכך, להיות מוכנים לשינויים ובעיקר סבלניים.
מתי אפשר לחזור לחיי מין מלאים לאחר הלידה?
באופן כללי מהרגע שהאישה מפסיקה לדמם אחרי הלידה, לאחר הפסקת דימום והפרשות הנמשכים מס´ שבועות, ניתן לחזור לקיים יחסי מין מלאים.
רצוי שהדבר יעשה רק לאחר בדיקת רופא שנעשית בד"כ כ- 6 שבועות לאחר הלידה.
חשוב לציין שנשים שיש להן תפרים בעקבות ניתוח קיסרי, עלולות להתקשות יותר לקיים יחסי מין מלאים.
האם אפשר לקיים יחסי מין ללא חדירה לאחר הלידה?
מותר ואפילו חשוב! ויפה שעה אחת קודם!.
בד"כ עקב עייפות, חוסר זמן, חוסר חשק ופחדים נמנעים מקיום יחסי מין מלאים בפרט וממגע חושני בכלל.
המגע החושני/מיני חשוב לשני בני הזוג על מנת שלא ירגישו דחויים ובלתי מושכים. ליטוף, התעלסות ומגע באברי המין חשובים מאוד לקשר הזוגי והאינטימי החדש שנוצר בין בני הזוג בעקבות הלידה.
האם יש משהו שיש להימנע ממנו לאחר הלידה?
כן! חשוב לדעת ואין זו המצאה שוביניסטית, שיש להימנע מיחסי מין אוראליים של הגבר לאישה משתי סיבות עיקריות: האחת, על מנת למנוע דלקת בנרתיק וברחם והשנייה, קיים סיכון שהגבר ינשוף אוויר לנרתיק העלול להגיע לכלי הדם ברחם ולגרום לתופעה קשה הנקראת air embolism.
כל השאר מותר ורצוי וכל המרבה הרי זה משובח.
מה קורה לחשק ולתפקוד המיני של האישה לאחר הלידה?
רוב הנשים אינן חשות צורך ודחף מיני שבועות מספר לאחר הלידה. הסיבה העיקרית לכך היא תשישות. קיים גם מרכיב הורמונאלי ובמידה והלידה הייתה קשה ומייגעת תהיה הימנעות מיחסי מין מלאים עקב חשש מהריון נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מהירהרן19/05/2008איזה תרופות יש לזה ומה תופעות לואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה לא עונים
רן19/05/2008אם אף אחד לא השתמש או איך זה עובד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבין בתרופות אבל
רועי19/05/2008אני ממליץ לך לקרוא בשירשורים אחרורה לגבי מה נכתב לאנשים הסובלים מבעיה דומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרופות אינן ספציפיות לשפיכה מהירה
ד``ר עידן מיליצ`ר21/05/2008והן ממשפחת ה-SSRI בין יתר תופעות הלוואי, יובש בפה, עייפות, בחילה ועוד...זה חולף אחרי זמן מה, אם קיים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מהירה
אורי23/05/2008הפתרון לבעייתך הינה טכניקה ולא תרופה.
הפורום עסק בנושא זה רבות בעבר.
דפדף בהודעות מהעבר ובטוחני שתמצא את מבוקשך.
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"זונה במיטה" - פנזטיות של גבריםשחר19/05/2008שלום,
ההתחלתי לצאת עם בחור ודי מהר נכנסנו למיטה. אני בת 28 הוא בן 31.
הבחור אוהב להיות השולט, לפעמים קצת יותר מידי, אין לי בעיה עם זה בכלליות, אני אוהבת גברים דומינטיים והסקס בינינו מעניין ומסעיר. הבעיה היחידה שיש לי היא שהוא בהגדרה שלו אוהב בחורות שהן "זונות במיטה" ולי יש בעיה עם המונח הזה. זנות נתפסת בעיניי כהשפלה, אומללות, התחתית שאשה יכולה להגיע אליה ולכן אני מתחלחלת שהוא משתמש במושג הזה. רציתי לדעת מה "הספרות המקצועית" מעידה על גברים מסוג זה. האינטואיציה שלי לא טובה, ההגיון שלי אומר שלגבר שמצהיר שהוא רוצה זונה במיטה וליידי בחוץ יש בעיה בסיסית בהבנה של זוגיות, הוא רוצה בדרכו שלו להנות מכל העולמות.
האם יש מאמרים על הפנטזיה הזו של זונה במיטה? מה זה אומר על הגבר? האם פשוט לקחת את הרגלים ולברוח ממנו? השתלטנות הזו לא מתאימה לי. אומנם אני אוהבת קצת אגרסיביות במיטה אבל גם רכות, אינטימיות ורומנטיקה - וזה לא הולך יחד עם הזונה במיטה כי "בזונה" לא משקיעים רגש, עושים את מה "שצריך" פיסית, אבל לא מתייחסים לחלק הרגשי.
אשמח לשמוע מקצועית בנושא, מעניין אותי לדעת מה הפסיכולוגיה אומרת על מקרים אלה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשחר היקרה
ד''ר חגית כהנא19/05/2008אסור לקחת כל כך הרבה פוסטינור
אני חושבת שאת צריכה לתקשר עם בעלך ולהחליט ביחד איתו מה התוכניות
כך את גם מנסה לרצות וגם משקרת וגם פוגעת בבריאותך
תקשרי איתו ואולי כדאי לך ללכת ליעוץ בקשר לפחד שלך מהריון לידה הורות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענית לרווית ולא לי ... תודה
שחר19/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שחר
רועי19/05/2008בגדול אם המונח "זונה במיטה" הוא זה שמרציע אותך ושום דבר אחר לא אז את יכולה להרגע זהו מונח שרובנו הגברים משתמשים בו והכוונה היא שחווינו סקס עם בחורות אנמיות בעברנו ומצאנו שקשה לנו לחיות עם זה ולכן הדרישה שלנו בחיים היא למצוא מישהי שמתאימה לנו גם ריגשית וגם פיסית ולכן הוא דיבר איתך על צורך בליידי מחוץ למיטה וזונה במיטה.
סך הכל מדובר בביטויים שאין להם כוונה מילולית להשפיל אלא לתאר את האדם המבוקש בקשר של אותו בחור.
אני יודע את זה ממקור ראשון כי זה מה שגם אני מפש ואלא הביטויים שאני משתמש בהם להגדיר לעצמי מה אני מחפש מעכשיו והלאה עם הרבה מאוד כבוד .
ציינת שעם זונה אין קשר ריגשי ולכן הביטוי כלכך דוחה אותך אבל שוב אם הוא אמר את הביטוי רק כביטוי למה שהוא מחפש בקשר אין הוא מתכוון לא להעניק לך חום אהבה ורגישות זהו רק ביטוי לתאר מה חסר היה לו בקשרים בעבר.
אם אכן את מרגישה שאינך מסופקת בקשר יתכן שהוא זה שלא מתאין לך ולהגדרות שלך למה שאת מחפשת באדם במיטה ומחוץ למיטה.
אל תשכחי שגברים ונשים הם שונים ולכן יתכן שלכל צד יש הגדרות אחרות למה שהוא מחפש וצריך למצוא את זה שעונה לצרכים שלך :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמיטה
אורי19/05/2008שחר שלום
הייתי ממליץ לך לשאול אותו בשיא הפשטות והישירות,למה כוונתו.
יתכן ומדובר בשילוב מילים גסות תוך כדי הסקס, יתכן ומדובר בלבוש
בעל קונוטציה מסויימת ויתכן ומדובר במשהו אחר (חריג יותר או פחות).
לאחר שתשמעי אותו תהיה בידך האפשרות להחליט על צעדייך הבאים,
(שיתוף פעולה או לא). בכל מקרה אני ממליץ לך לא לעשות שום דבר,
(במיוחד בסקס) שאינך חפצה בו בלב שלם, הנזק על כך יהיה בהמשך!
אל לך לשכוח שאת מהווה 50% מהזוגיות וחלקך שווה לפחות כמו חלקו.
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובות
שחר19/05/2008תמיד טוב לקבל ולשמוע גם את הצד הגברי לכל דבר.
יכול להיות שזה באמת כזה פשוט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה באמת כזה פשוט :-)
רועי19/05/2008גברים ונשים מתנסחים בצורות שונות .
תמיד חשוב לנסות לראות את הדברים בעיניים של הצד השני אך זה חשוב גם להשאר אנחנו עצמנו ועל הצד השני לקבל אותנו כמו שאנחנו אם הוא חושב שאנחנו מתאימים.
בקיצור תנסחי לעצמך הגדרות משלך לבן זוג ותראי אם הוא עונה על צרייך רק ככה תחליטי אם אתם מתאימים או שלא :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחר..
שי20/05/2008הי שחר שמי שי (בת) אני אישית דווקא מאוד מתחברת לנושא הזה במיטה הרעיון אפילו בא ממני לבן זוגי זה ממש לא שולל את הקטע לדעתי של הרגש והרומנטיקה זה פשוט גיוון במיטה.. פעם אפשר ככה ופעם ככה אותי זה אפילו מדליק למען האמת-הסקס נהיה יותר מענין יותר פתוח וחוצה דמיון מה גם שאת נכנסת לתפקיד אחר מענין שיכול לגלות לך על עצמך דברים שלא ידעת אפילו..
תנסי לחשוב על זה ככה במידה ועדין לא התחברת לנושא הזה אני חושבת שאת לא צריכה להסכים לכל פנטזיה שתבוא לחבר שלך את יכולה לנסות אבל אם זה לא מתאים לך אז אל תעשי את זה כי הגוף שלך ירגיש בזה ויתנגד גם..
**לא חושבת שאת צריכה לעזוב אותו בגלל דבר כזה פשוט תדברו על הנושא תגידי שזה לא מתאים לך ואת לא מתחברת לענין -אין לך בעיה עם סקס שתלטני אבל לא שיקרא לך זונה כי בעינייך זה משפיל ולא מתקבל..
מקווה שיסתדר לך.
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינוררווית19/05/2008בעלי לוחץ אותי לכניסה להיריון, אני בת 32 ועדין לא מרגישה שרוצה ילדים. בכדי לרצות אותו אני מסכימה ומצטערת על זה. החודש בשלושת-ארבעת הימים שבהם מתוכנן הביוץ קיימנו יחסים לא מוגנים בתדירת גבוהה. לאחר 36 שעות מקיום היחסים הראשונים לקחתי גלולת פוסטינור אך את הגלולה שניה לקחתי 36 שעות אחרי במקום 24 שעות, 24 שעות לאחר מכן לקחתי שוב פוסטינור ובמרווח של 12 שעות שוב, ובמרווח של 16 שעות שוב ושוב לאחר 12 שעות - סך הכל 6 גלולות ב- 5 ימים!!! מה סיכויי הכניסה להריון. היום אני שבוע לפני מחזור ומרגישה רגישות בשדיים, האם זה אומר שנכנסתי להריון? מה לעשות עם העובדה שאני לא מוכנה להריון עדין בגילי המתקדם ולא מרגישה רצון לילדים. כמו כן השמנה בהריון ולידה מפחידה אותי מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה לא עונים לי
רווית20/05/2008למה לא עונים לי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך יעוץמתוסכל18/05/2008אני בן 21 ובחודשיים האחרונים התחלתי לצאת עם מישהי. זאת החברה הראשונה שלי ולא היה לי שום נסיון מיני מוקדם יותר. כשנכנסנו למיטה בפעם הראשונה הכל התנהל טוב ויפה, עד שהגיע "רגע האמת" וקצת אחרי ששמתי את הקונדום איבדתי את הזיקפה. חשבתי שהדבר נובע מלחץ מהפעם הראשונה וחששות, אבל מאז כל פעם שניסינו (עוד כ-5 פעמים) קרה אותו הדבר, ולא הצלחנו לקיים יחסים מין מלאים. אני לא חושב שמדובר בבעיה בריאותית מכיוון שעד עכשיו לא נתקלתי בבעיות מסוג זה (בזמן אוננות), אבל אני חושש שהדבר יכול לפגוע לנו ביחסים למרות שחברתי מרגיעה אותי ואומרת לי שזה בסדר, ושלא צריך להילחץ.
טוב לי איתה, ואני מרגיש איתה בנוח, אבל הדבר גורם לי תסכול רב ואני גם לא רוצה לאכזב אותה.
האם יש למישהו עצות כלשהן? אולי טיפול תרופתי יעזור לפעמים הראשונות?
תודה מראש למגיבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי
רועי18/05/2008תשמע
אתה יכול להתאמן בבית לבד כלומר לאונן עם קונדום
אתה יכול לבקש ממנה להיות זאת ששמה לך את הקונדום
אתה יכול לבקש ממנה ולדבר איתה על אפשרות שימוש בגלולות
אתם יכולים לשים סרט כחול ברקע אולי זה יסיח את דעתך
אני לא פסיכולוג ולכן קשה לי להבין מה מקור הלחץ אבל אתה מוזמן לנסות את הדברים שרשמתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימפוטנציה?.....18/05/2008שלום, אני בן 18. לפני כשלושה חודשים שמתי לב שיש לי בעיה בזקפה, אם זה זקפה חלשה מידי, מיעוט רציני בזקפות בוקר, חוסר תגובה של איבר המין שלי למצבים שבהם פעם הוא היה מתעורר. עשיתי בדיקות הורמונאליות לדם וכשהן יצאו תקינות הופניתי לסקסולוג, דבר שהיה מיותר ולא עזר לי כלל. מאז הביקור אצל הסקסולוג עבר כחודש, לא רק שאין שינוי בתדירות הזקפות אלא שלאחרונה גם התחלתי להרגיש כאבים באשכים, אינני יודע מה לעשות ולמי לפנות, אני מפחד שמשהו לא בסדר. הסקסולוג אמר לי שזה בעיה פסיכולוגית ושהבדיקות יצאו תקינות, אני מרגיש שזה לא ייתכן והכאבים באשכים רק מדאיגים אותי יותר. איך יוצאים מזה??? איזה דברים יכולים לגרום לבעיות שתיארתי? איזה בדיקות צריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגש בדחיפות לבדיקה אצל אורולוג!!!!
ד''ר חגית כהנא18/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלותאור17/05/2008שלום, שמי אור ואיבר המין הנשי שלי גדול ונפוח.. אמרו לי שיש את הבעיה הזו להרבה נשים אבל אני עדין לא מרוצה מזה... לא נוח לי ללבוש מכנסים אפילו קצת צמודים מכיוון שזה גורם לי לאי נוחות וגם איבר המין בולט... שמעתי שיש ניתוח פלסטי שיכול לסדר אותו.. חיפשתי עליו מידע ולא ממש מצאתי... אז אולי תוכלו לענות לי על כמה שאלות..
איך הוא מתבצע?... זה ניתוח מסובך?... מהו המחיר המוערך של הניתוח ומאיזה גילאים אפשר לעשות אותו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחפשיבגוגל "ליפות" או ד"ר שפירא עמוס
ד``ר עידן מיליצ`ר18/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה =)
אור31/05/2008אין אין אתה לא יודע כמה עזרת לי עכשיו!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמען זה אנחנו פה!
עידן מיליצ'ר01/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי מיןאנונימי17/05/2008שלום רב.אני וחברתי היינו ביחד באחת הלילות,לא קיימנו יחסי מין עם חדירה אבל בטעות גמרתי לה על האיבר מין שלה (מבחוץ)יש סיכוי לכניסה להריון מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
טולי17/05/2008יש סיכוי שהזרע יכנס פנימה ולכן יש סיכוי להריון ,אומנם קטן יחסית. אבל לא כדאי לקחת סיכונים כאלה. תשתמש באמצעי מניעה.
תשאל את החברה אם קיבלה מחזור בזמן. אם כן, אין הריון. אם לא, תיקנו ערכה ביתית לבדיקת הריון בסופר פארם ושתעשה בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה.....שאלה.....16/05/2008אני ובן זוגי שוכבים במשך חצי שנה.
בהתחלה היינו שוכבים עם קונדומים אבל אחרי כמה זמן התחילו להיווצר מעין בלוטות שומן על איבר המין שלו.
שמנו לב שככל שאנו משתמשים בקונדומים יש יותר בלוטות כאלו. הפסקנו להשתמש בקונדומים ואפילו נסינו קונדומים מסוגים שונים, אבל זה עדיין לא עובר.
מה לעשות? האם זו אלרגיה? האם הזמן יעביר את זה או שיש משחה כלשהי?
אציין כי בן זוגי ואני לא קיימנו יחסי מין לפני כן.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש מקום לפנות לרופא עור
ד``ר עידן מיליצ`ר17/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)