מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשיקות בתחתסברינה18/11/2007
היי
בפעם האחרונה ששכבתי עם בעלי רציתי לנשק לו את התחת הוא קצת התנגד (אלק אומר שהמקום לא נקי) הכוונה לא לליקוק פי טבעת אלא אלא את התחת עצמו וככה נישקתי שמה ומיששתי ומצצתי בהתלהבות והוא אמר שזה כיף לו וחבל שלא ניקה.....בקיצור הדבר הזה גרם לי לחשוב שאולי יש לו מחשבות על גברים מה דעתכם? (אני בת 25 דרך אגב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סברינה
ד''ר חגית כהנא18/11/2007את הצעת בשביל שיהנה ואחרי שנהנה את חוששת שחושב על גברים? נו באמת....
הבחור נהנה ומאחר והוא אדם נקי הוא רצה להיות אף נקי יותר ואולי לקחת את הנשיקות רחוק יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספרים מומלצים להעשרת הידע המיניירון17/11/2007
שלום,
הבנתי שהספרים פז"ם, הגבר הרב אורגזמתי, הזוג הרב אורגזמתי מומלצים. אילו ספרים נוספים על הנ"ל מומלצים להעשרת הידע המיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש הרבה...
18/11/2007הסתכל במדף בכל חנות ספרים. אני ממליץ גם על "סקס עכשיו" של הוצאת בבל. פז"מ מומלץ לשופכים מהר, לעצמך - מיניות האשה (של לוני ברבך גרפילד)- לנשים, כמוהו גם לנשים בלבד של האחיות ברמן. המיניות החדשה של הגבר של ברני זילברגלד (הוצאת כתר) גם כן מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה לי חבריעל17/11/2007היה לי חבר היינו ביחד 3 שנים(אני "אולי" נמשכתי אליו אבל לא את המשיכה שאני נמשכת לבנות ולנשים) וחצי אבל נפרדנו בגלל שקרו ביננו בעיות אבל זאת לא הבעיה...הבעיה שאני כל הזמן נמשכת לבנות או לנשים וזה לא נעלם לי ובסוף אני זאת שתמיד נפגעת!!
אני רוצה להימשך לבנים אבל לא יודעת איך...הלוואי שאני ימשך לבנים...זה כמו חלום שמתגשם..אולי זה יבוא לי כשאני יהיה יותר גדולה
וחוץ מזה מה זה ה"לאונן" הזה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשנות את הנטייה
18/11/2007בת כמה את בכלל?
אולי במקום להלחם בנטייה המינית שלך (קרב בו תפסידי קרוב לודאי) נסי לקבל אותה ולהנות ממנה. אם לא לבד, אז במסגרת טיפול מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בשפיכהתותח17/11/2007כבן 50, לאחרונה חש כאבים בשפיכת זרע. בדיקת PSA תקינה וכך גם גודל ערמונית. הבעייה נמשכת , לפעמים גם כשהתאפקתי מלהטיל שתן. מה עושים ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגש לבדיקה אורולוגית
18/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאונינת לדעתאורני16/11/2007כמה סנטימטר מספיק כדי שהיה לי אורגזמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאורני
אורית פס17/11/2007האורגזמה איננה תלויה במס' סנטימטרים כזה או אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד מיחסי מיןצעירה16/11/2007עם מי אפשר להתייעץ האם יש פסיכולוגים שספציפית מטפלים בנושאי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאנשי טיפול העוסקים
אורית פס17/11/2007ספציפית בתחום המיני קוראים סקסולוגים או לשאול בקופת החולים בה את מבוטחת על שירותי טיפול מיני .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהגל15/11/2007שלום לכולם אני בן 22 ולאחרונה נודע לי שלהתקלח במים חמים בתדירות גבוהה גורם לעקרות היות ואני מרבה להתקלח במים חמים\חמים מאד ובתדירות די גבוהה האם יש סיכוי שיוצרו בעיות עם פריון בעתיד?
נ,ב אין מדובר בישיבה ממושכת באמבט חם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסיכוי קלוש ביותר
18/11/2007אל תכניס לך לראש עכברים שיגדלו לממדי פיל...
ותהנה מהמקלחת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופהקארין15/11/2007שלום ,
נשאלה כאן שאלה ליפני מספר חודשים שדווקא עליה לא ראיתי תשובה , אני מרשה לעצמי להעתיק זאת :
שמי לירון ואני בן 28, מאז גיל ההתבגרות היה לי קושי רב בלגמור בזמן אוננות וסקס עם בנות המין השני.
בגיל ההתבגרות לא הצלחתי להגיע לאורגזמה בזמן אוננות, ולראשונה הצלחתי לבוא לידי סיפוק בגיל 22 (גם על ידי אוננות). במערכות יחסים שלי עם בנות המין השני אני גומר לעיתים אולם, לא בכל אקט מיני ולרוב זה לוקח זמן רב (40 דקות לערך), וגם אז זה לאחר שאני "מתחמם" לבד. אני חושב שנכון לציין שבזמן אוננות אני מצליח יותר מהר להגיע לאורגזמה, ואילו בסקס עם בחורה הקושי הוא רב יותר (שכן אז קשה לי יותר להתרכז בפנטזיה שאני בונה לעצמי).
שאלתי היא האם הדבר נובע בשל סיבה פיזיולוגית או שמא עלול הדבר לנבוע ממחסום רגשי או פן פסיכולוגי אחר?.
אשמח אם תענו לי במהרה.
במקרא שלי אני דווקא נימצאת בצד השני , זאת אומרת שחברי יכול לשכב איתי אך לא תמיד מצליח לגמור וכדי להגיע לפורקן , חייב לאונן ובמקרא שלנו בעזרת המחשב.
אנחנו יוצים כחודשיים ואנני יודעת מה לחשוב , האם יש עזרה כלשהיא?
תודה מראש
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשפיכה מעוכבת
18/11/2007השאלה הופיעה כבר מספר פעמים ונתנו מספר תשובות.
בעיה לא נפוצה, אשר נובעת בד"כ מעכבות רגשיות/נפשיות - קושי להשתחרר בנוכחות אחר. בייחוד אם באוננות אין בעיה. זה יכול להגרם גם בשל פגיעה עצבית או תרופות (כגון, נוגדי דכאון), אך לא נראה שזה הסיפור. יכול להיות שחבר שלך הרגיל עצמו לאוננות ולגירוי חזק בעזרת המחשב, ועכשיו הזמן לשנות זאת. לא ברור מה היה בקשרים קודמים שלו. אם לא תצליחו לשנות לבד, העזרו באנשי מקצוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי לא נהניתאריק15/11/2007אהלן כולם
המקרה שלנו קצת מוזר לדעתי וע"כ אבקש את עצתכם.
אנחנו (אני ואישתי) נשואים באושר ועושר מזה כ4 שנים ונהנים מאוד בחיי המין
יש לנו גם ילדה מקסימה בת שנתיים וחצי שמוסיפה לנו המון אושר בחיים..
מאז לידתה של הילדה לקחה אישתי באופן קבוע כדורים למניעת הריון (יסמין) ומלפני כחודש ימים .כשהפסקנו עם היסמין הפסיקה אישתי להנות במיטה .
רק בזמן חדירה היא מצילחה לגמור אבל לא מגיעה להתרגשויות ולהנאה .מה עוד שבמיטה היא לחוצה נורא מהעובדה שהיא לא נהנית מה שלדעתי גורם לה יותר לא להינות .
מה עושים? איך מחזירים לה את הההנאה ?
דעות / רעינות וכו' יתקבלו בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמישהו?
אריק18/11/2007מי עוזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נהנית
18/11/2007לא ברור לי אם לאשתך יש בעייה של חשק או שהיא ממש לא נהנית. מה הכוונה לא נהנית? מה קורה לה באוננות? בגירוי ידני של הדגדגן?
נראה שנכנסתם למעגל כשפים המוביל לחרדה ואז הנבואה מגשימה את עצמה... אשתך מראש לא מאמינה שהיא יכולה להנות, ובגלל זה היא לא נהנית ואז היא לחוצה לפני האקט וחוזר חלילה. בלי קשר לגלולות היסמין. קחו צעד אחורה ועזבו חדירות ומין. נסו לראות מה גורם לה הנאה בלי קשר לאברי מין. נסו להתמקד בהנאה של שניכם (לא רק שלה...) עם ליטופים, נשיקות, עיסויים הדדיים וכדומה, עד מצב בו המפגש האינטימי לא הופך עבורה למקום של בוחן פתע עצמי של מידת ההנאה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה:עיט15/11/2007האם כמה ימים לאחר מחזור. יום יומיים.. ניתן להיכנס להריון אם לא היה שימוש באמצעי מניעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם זה יום יומיים סיכוי קלוש
עידן מיליצ'ר15/11/2007אם יותר........יש סיכוי...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננותנועם14/11/2007שלום,
רציתי לדעת משהו בקשר לאוננות. ראשית אני אסביר כיצד הגעתי לשאלה הזו. חברתי לחיים גילתה סימנים לכך שצפיתי באתרי פורנו באינטרנט. הדבר הסעיר אותה מאוד. היא גילתה סימנים מסוג זה כשלוש פעמים שונות וזה מאוד מדאיג אותה ומסעיר אותה. במקביל, אני נהייה יותר רגיש לנושא משום שאני מקבל את התחושה שאני מגזים או חריג. אינני יודע כמה גברים מאוננים והאם אני באמת חריג. וזו השאלה שלי. את המצב עם החברה זה כמובן לא ישפר כי למרות שהיא מודעת שגם גברים אחרים מאוננים, היא עדיין נסערת מזה. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוננות
ד''ר חגית כהנא15/11/2007הבעיה מתחלקת לשתיים
1. אוננות היא נורמלית וכל זמן שאינך מבלה את כל זמנך מול מסך או מאונן על חשבון דברים אחרים אין בעיה.
2. העובדה שחברתך יודעת שאתה מאונן גורמת למתחים ביניכם וזו הבעיה האמיתית - קרוב לודאי שהיא מרגישה נבגדת ואולי שאינך חושק בה מספיק לכן אתה פונה לאוננות מול המסך.
אם אתה אוהב אותה ונמשך אליה דבר איתה על תחושותיך אליה ועל הצורך הנוסף שאינו תלוי בה.
הבעיה שלך אינה כמות האוננות אלא הכעס של חברתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות
נועם15/11/2007תודה רבה. אני אדבר איתה. אבל אני חושב שעדיין ישנה בעיה שהיא כלל לא מקבלת את זה כדבר טבעי. מבחינתה (לפחות בצורה שהיא מציגה את זה) זו סטייה. אינני יודע אם זה רק כיסוי לרגשות שציינת שיכולות להיות לה בעבות כך. אבל יש לי את התחושה שהיא בכלל לא מבינה שזה טבעי ונורמלי. איך את חושבת שכדאי לי להסביר לה את זה. הייתי מראה לה תשובות מומחים מפה. אבל היא לא דוברת עיברית. האם יש לך רעיון אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת
נועם15/11/2007האם תוכלי להסביר לי בקצרה למה אנחנו הגברים עדיין מרגישים את הצורך לאונן כשיש לנו בת זוג ויחסי המין תקינים וטובים? האם יש קשר לרצון לגוון? האם את חושבת שללא האופציה הזו הייתי צריך לפרוק איכשהו בצורה אחרת? יש שאומרים שהתחליף לאוננות היא בגידה. האם יש משהו באמירה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם בנות מאוננות הרבה בנות גם
a15/11/2007מאוננות אבל לא מודות בזה יש סיכוי טוב שהיא מאוננת גם,אל תרגיש ריגשי אשמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדת ביצועג'אז14/11/2007רציתי לדעת אם החדירה מתבצעת פחות מדקה 1 (וישנה שפיכה מקדמת אצל הגבר) האם הבעיה היא חרדת ביצוע או בעיה רפואית כולשהי שצריכה להיפתר ע''י רופא מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריתכנו שתי הסיבות...
ד``ר עידן מיליצ`ר14/11/2007יש מקום לפנות למרפאה לטיפול מיני ע"מ לאבחן את המקור ולטפל!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרהיעל13/11/2007שלום...שמי יעל ואני בת 14 וחצי
אני מאוהבת במישהי כבר שנה שלמה ואני לא יודעת אם היא אוהבת אותי...היא היתה נשואה ולפני כמה שבועות היא התגרשה ועכשיו יש לה חבר ויש לי תחושה שהיא לא באמת אוהבת אותו(היא איתו רק בגלל כסף כי הוא הזמן קונה כל מיני דברים..)
הקיצור במלחמה היא גם הייתה מסתכלת עליי ופעם אמרתי לבת שלה שאני אוהבת אותה אז היא אמרה שהיא גם אוהבת אותי
מה לעשות?יש הצעות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראת בת 14 ומאוהבת במישהי
אבי14/11/2007נשואה? עזבי את זה שהיא בחורה זה לא ממש משנה כאן,היא מין הסתם מבוגרת מימך בהרבה כלומר לא בשנתיים אלה בפרק גיל דיי גדול,יכול ליהיות שאת מיתבלבלת בין אהבה בין חברות כזאת בין ילד/ילדה למבוגר/מבוגרת(מכיר את זה כשהייתי בגילך בערך היה לי בן דוד מבוגר שכל הזמן הייתי נידבק אליו) לבין יחסים בין גבר לאישה מבינה הרבה פעמים נותים להיתבלבל בין סוג כזה של אהבה לאחר יש הבדל שאת צריכה להבין אני אוהב את אמא שלי אני אוהב את החברים שלי אני אוהב את הכלב שלי יש הבדל בינם בדיוק כמו פה,את אוהבת אותה ואין שום בושה בזה אבל יש הבדל בין זה לממש מאוהבת בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמין לי שאני לא מתבלבת
יעל14/11/2007היי אבי
אני יודעת טוב טוב שאני לא מתבלבלת כי אני יודעת מה זה להתאהב ומה זה אהבה למבוגרים
גם אני ככה יש לי דודה שאני באמת אוהבת אותה וכל הזמן נידבקת אליה
אבל פה זה ממש משיכה אליה..היא ממש מושכת
ובקשר לגיל ....אין גיל מסוים לאהבה...אפשר לאוהב ולהתאהב באיזה גיל שרוצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי אין גם גיל לסקס הקטע הוא
אבי14/11/2007שהיא מבוגרת מימך בכמה שנים טובות מבינה עזבי את זה שניה ש99.99% אחוז שהיא אוהבת אותך בתור חברה או ילדה ולא בצורה מינית ומשיכה,אני יודע למה את מיתכוונת זה מה ששיערתי אני מקווה קודם כל שאת יודעת ששום דבר לא יהיה ביניכם היא מבוגרת מימך בהרבה גם,זה בסדר שאת נימשכת אליה גם שהיא בחורה עוד משהו היא מבוגרת מימך בלא קצת שנים,את יכולה לספר עליה ועל מערכת היחסים שלך איתה קצת? זה יכול לעזור,בינתיים מה שניראה לי שאת נימשכת אליה אבל בצורה טובה יש כל מיני נערים ונערות בגילך שנימשכים למבוגרים מהם זה קורא מידי פעם אבל ניראה לך שהם מסוגלים לנהל מערכת יחסים אמיתית? ושישכבו איתם? לא סתם זה לא חוקי,מה שאני מציע לך זה לימצוא חבר או לנסות לכוון את המשיכה ליעדים אחרים אפילו באתרי פורנו אם את רוצה,זה בסדר להימשך אליה יכול ליהיות שזה יעלם אם הזמן אבל מה שחשוב שאל תנסי ליזום איתה יחסי מין וזוגיות זה עלול ליגרום לא רק להרבה מבוכה מצידך ומצידה זה גם עלול להרוס את מה שיש ביניכם זה קורא בין הרבה גם בין שני חברות שלא נדבר על שתי נשים שאחת מהם קטינה והשניה מבוגרת אם ילדה...
ספרי עליה ועליכם קצת זה יכול לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר להיות רגועה?!
יעל14/11/2007תראה אבי..זה לא בושה ששתיים יקיימו יחסי מין אז מה...ואז מה אם ההפרש בין הגילאים גדול
הגיל זאת לא הבעיה...
תראה אני רציתי להגיד לה מה אני מרגישה אליה אחרי שהיא התגרשה אבל גיליתי שיש לה חבר..
תראה...מה שיש בינינו זה שלום שלום כזה...היא השכנה שלי וכל יום שהיה לנו בית ספר הייתי מתעוררת במיוחד מוקדם כדי שאני ירד איתה במעלית ואני יגיד לה "בוקר טוב"....ולפעמים כשהיא חוזרת מהעבודה אני עולה איתה ואומרת לה שלום...כאילו היא השכנה שלי והייתי רואה אותה כל יום(הפסקתי לראות אותה בבוקר כי עכשיו אנחנו בשביתה)..כל הזמן הייתי משתוקקת לראות אותה
אחרי שגילית שיש לה חבר אמרתי זהו אני חייבת לשכוח אותה מה אני ימשיך לרדוף אחריה...אז אני נסיתי לא להיתקל בה אבל כשאני יושבת עם חברות שלי למטה אז אני רואה אותה...וזה קשה...אי אפשר לשכוח את מי שאתה אוהב כשהוא לידך לא צריכים להתרחק...אבל לאן יש לי להתרחק
הלוואי שאחרי שהיא תתחן עם החבר שלה שתעבור דירה...ככה אני באמת יצליח לשכוח אותה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצה ליפגוע אבל זה נישמע יותר
מישהי15/11/2007כמו סוג של אובססיה,אני לא איזה "שונאת לסביות" או משהו אבל זה בהחלט לא נישמע טוב שאת מאוהבת במישהי שיכולה ליהיות אמא שלך זה בהחלט לא טוב ולא בריא יש ביניכם פער עצום שגורם הגיל מילה בכמה שנים אבל פער כזה גורם לפער עצום ביניכם (בן 14 שונה לחלוטין מבן21 נכון?)
והעובדה ששניכם בנות לא תורמת...את לא לסבית גם יש מיקרים בהם יש משיכה ככה סתם למישהו מבוגר והמין לא תמיד משנה וזאת לא ממש אהבה את מכירה אותה מספיק טוב כדי לאהוב אותה כל כך?או שאת רק קצת נימשכת אליה מיתוך סקרנות מינית? יכול ליהיות שאת באמת מיתבלבלת בין זה לבין אהבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל...צר לי לקרוא את כאבך אבל...
ד``ר עידן מיליצ`ר14/11/2007את מתבלבלת בהגדרה ובביטוי של האהבה. את כנראה מאוהבת באותה אישה, מאוהבות אינטימית, אך היא (כנראה) אוהבת אותך כאדם. אישה שהייתה נשואה, ילדה ובעיקר שלאחר הגירושים יש לה עוד חבר....סביר להניח שהעדפותיה במיניות והרגשיות הם גברים ולא נשים.
אם יש בך אומץ חלקי איתה את רגשותייך והתמודדי עם האמת. אם לא הייתי מייעץ לך.....(אבל מאוד קל לשבת מאחורי המסך ולייעץ) שיהייה נכון להמשיך הלאה. אם מאוד קשה לך ואת מבולבלת באשר להעדפותייך המיניות פני לטיפול. חשוב שלא תדחי את הדברים....הרי הם בליבך ובביטנך כבר שנה!!!
בהצלחה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן מיליצ'ר
יעל14/11/2007
תראה...זה כל כך קשה אבל..לא יודעת לא יודעת איך להסביר
היא נראית לי לפעמים אוהבת אותי כי היא גם הייתה מסתכלת עליי...
אני מסנה לשכוח אותה..אבל מה הבעיה שהיא השכנה שלי ואני כמעט כל יום רואה אותה...ומי שמנסה לשכוח את האהוב שלו אז הוא צריך להיות רחוק ממנו...אני מנסה להתרחק ואני מסנה לא לארדת...אבל כשאני יושבת עם חברות שלי היא חוזרת מהעבודה ואני רואה אותה
אני מנסה ואני ימשיך לנסות לשכוח אותה כדי לא להיפגע
ותודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי פעם לסבית מכירה את זה
המבינה15/11/2007ומה לעשות נשמה את באמת מבולבלת את מיתבלבלת בין הדברים מה לעשות,קודם כל שניכם נשים
ודיי ברור כאן לא רק ביגלל זה שאת מיתבלבלת,היא מבוגרת מימך בכמה שנים באמת ניראה לך שיתפתח ביניכן משהו? את עלולה להיתאכזב אבל דווקה יכול לעזור לך לישכוח אותה זאת החלטה שלך,יש כל מיני סיבות שיכולות ליהיות לזה שאת מיתבלבלת ונימשכת אליה ולפי דעתי כדי לך לומר לה את זה ולנסות לישכוח אותה ואולי תנסי לימצוא חבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמבינה היית לסבית ועכשיו לא?
יעל15/11/2007שלום...את היית בעבר לסבית ועכשיו את לא איך זה תגידי לי שאני גם לא אהיה יותר לסבית
תראי...אני מאוהבת בה כבר שנה היא הייתה נשואה אז גיליתי שהיא התגרשה אז אמרתי לעצמי שאני יגיד לה מה אני מרגישה אליה אבל אחרכך גיליתי שיש לה חבר אז זהו אמרתי לעצמי שאני ישכח אותה לתמידד!!!אבל הבעיה שאני מנסה לא לראות אותה ולא להיתקל בה אבל היא השכנה שלי ואני רואה אותה כל יום!!
ואני לא מבינה למה כולם אומרים לי שלא יקרה ביננו משהו בגלל הגיל...אין גיל לאהבה מה זה מה אם ההפרש בין הגילאים גדול מאוד
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל את צריכה ליהיות מציאותית שכנה
המבינה16/11/2007שלך קצת שלום שלום יש לה חבר אם ילדה אין שום סימן לזה שהיא לסבית או נימשכת לנשים יכולה ליהיות אמא שלך עשי את החשבון מה הסיכוי שיהיה ביניכן משהו?,את לא ניראת לי לסבית את רק קצת נימשכת לשכנה שלך זה ככל הניראה משיכה חד פעמית את לא נימשכת באופן כללי לבנות נכון? את נימשכת לבנים?, בעיקרון לי זה פשוט עבר אם הזמן פחות ופחות נימשכתי לנשים ונעלם לגמרא שמצאתי חבר,יכול ליהיות שכדי לך לשחרר את זה להיתוודות זה יעזור לך להוציא את זה תאמרי לה מה את מרגישה אליה זה יעזור לך להוציא כמובן שלא יתפתח שום דבר אבל זה יעזור לך
ליפרוק את זה ואולי גם להמשיך הלאה.בהצלחה אם יש לך עוד שאלות אל תהססי לישאול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת זה מבלבל אותי
יעל16/11/2007באופן כללי אני אף פעם לא נמשכתי לבנים..אני לא יודעת למה הלוואי וזה היה קצת משיכה לנשים ולבנות אבל אני אף פעם לא נמשכתי לבנים (לפני שאהבתי את השכנה שלי אהבתי גם את המורה שלי) אולי כשהיו מציעים לי והיתי מסכימה היתי מתלהבת ונדלקת...אבל לא יודעת לא נמשכתי לבנים אף פעם...אני רוצה להימשך לבנים ואני לא יודעת איך...אין לי את זה בכלל "להימשך לבנים"
תראי אני ינסה לא לדבר איתה ולא לראות אותה ולא להיתקל בה כי ככה אני לא יצליח לשכוח אותה ואני אוהבת אותה כלכ כך ואני יודעת למה אני מתכוונת אוהבת אותה..זה לא סתם זה כבר שנה שלמה
ואיך זה שאת נמשת לבנות ועכשיו לא...אני רוצה גם להיות ככה לא להימשך לבנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בת 14 זה טבעי שעדיין לא הספקת
המבינה16/11/2007להימשך לאף אחד זה יבוא כשזה יבוא אין מה להילחץ יש נשים שהיה להם חבר רק בגיל 17 או 18
לא צריך להילחץ,אני פשוט הפסקתי להימשך לבנות קשה להסביר את זה אבל אם הזמן איבדתי עניין בבנות אל תנסי לא להימשך בכוח פשוט נסי לימצוא עניין במקומות אחרים בימקום בנות,וזה אכן לא בריא להימשך למבוגרים ומבוגרות מימך (בכזה הפרש גילאים) אפשר יעוץ כלשהוא אפשר לישאול אם היועצת על זה יש פורומים שיכולים לעזור בזה אבל מה שחשוב שאל תקבלי את זה קודם כל זה לא דווקה משיכה לבנות זה משיכה למבוגרות מימך יכול ליהיות לקח כל מיני סיבות,זה קורא מידי פעם שנימשכים למבוגרים מימך ראיתי מיקרים בהם ילד היתאהב במורה שלו או למבוגר אחר
בלי שום קשר להומו או לא ולא נימשכו ביכלל לילדים בני גילם ואחרי כמה זמן זה עבר להם (לרוב כשהיתבגרו קצת),לא כדי לך לנסות לישכוח אותה בכוח את לא חייבת לישכוח אותה אל תיתעסקי במחשבות עליה יותר מידי תיקחי את זה בקלות נסי לימצוא מישהו אם את רוצה זה לא נורא שהיתאהבת בשכנה שלך אם יש לך פנטזיות מיניות עליה את יכולה לאונן על זה כדי לספק את עצמך,
ואת יכולה לנסות לימצוא מישהו אחר זה יעזור לך גם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה לי חבר
יעל17/11/2007היה לי חבר היינו ביחד 3 שנים(אני "אולי" נמשכתי אליו אבל לא את המשיכה שאני נמשכת לבנות ולנשים) וחצי אבל נפרדנו בגלל שקרו ביננו בעיות אבל זאת לא הבעיה...הבעיה שאני כל הזמן נמשכת לבנות או לנשים וזה לא נעלם לי ובסוף אני זאת שתמיד נפגעת!!
אני רוצה להימשך לבנים אבל לא יודעת איך...הלוואי שאני ימשך לבנים...זה כמו חלום שמתגשם..אולי זה יבוא לי כשאני יהיה יותר גדולה
וחוץ מזה מה זה ה"לאונן" הזה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
אורית פס17/11/2007אני מציעה לך להתייעץ בענין זה עם מבוגר כלשהו עליו את סומכת,או לפנות לתחנה של "דלת פתוחה" שזו תחנת ייעוץ לנוער בנושאי מין ואהבה,מקום בו מחויבים כלפייך בסודיות והטיפול איננו כרוך בתשלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית פס
יעל17/11/2007שלום...תראי...יש אנשים שקרובים אלי...כאילו יש אנשים מבוגרים ממני שאני סומכת עליהם טוב מאוד
אבל בעניין הזה אני אף פעם לא הייעצתי עם מישהו מבוגר(כאילו שאני נמשכת לבנות ולנשים..)
אני יודעת שהאנשים שאני סומכת עליהם לא יספרו את זה לאף אחד...אבל אני מפחדת שכשאני יגלה את הסוד הזה "לכולם" (לא ממש לכולם) שהם יתרחקו ממני...החברות חברים ידידים...אני יודעת...יש בי פחד שישנאו אותי כי אני ככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שאמרתי יש הרבה מקומות שאת יכולה
המבינה17/11/2007ליפנות אליהם פסיכולוגים וכד' ואפילו יש מקומות באינטרנט אם אנשים שעוזרים ומקשיבים דרך צ'טים
את יכולה לשתף אותם בזה וינסו ליעץ לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב תודה
יעל17/11/2007תודה רבה לך מאוד המבינה עזרת לי והיה נעים מאוד להכיר אותך
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב תודה
יעל17/11/2007תודה רבה לך מאוד המבינה עזרת לי והיה נעים מאוד להכיר אותך
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרוקסטניר13/11/2007האם טיפול בסרוקסט מס חודשים לטיפול בשפיכה מוקדמת פותר את הבעיה לחלוטין?
מהם התופעות הלוואי של שימוש בתרופה זו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהטיפול בסרוקסט לא פותר ת'בעיה
ד``ר עידן מיליצ`ר14/11/2007לחלוטין. כשמפסיקים יש מצב שהדברים יחזרו להיות כמו שהיו!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים???
ניר15/11/2007אנא תפנה אוטתי למקום שאוכל לפתור את הבעיה לתמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל בי"ח ו/או קופ"ח יש מרפאות
עידן מיליצ'ר15/11/2007לטיפול מיני אשר יתנו לך מענה לקושי שאתה מתאר.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצבותטל13/11/2007ערב טוב
אני לא יודעת איך להתחיל כי לעולם לא דברתי על זה ...אז אי פשוט יתחיל לספר
יש לי אמא שחולה במחלה ALS כבר 10 שנים היא היא חיה בבית כולם מטפלים בה אבא. אח . ואני
היום מצבה מונשמת אוכלת בזונדה הפסיקה לדבר ומזיזה רק עינים מצב אנוש וקשה למראה
אני טפלתי בה עד לפני שנה כיום רק אבא מטפל בה
התמוטטי אני כל היום במיטה שמנתי מאוד <לעולם לא הייתי שמנה> אני לא עובדת <חוסר ביטחון וחוסר השכלה>יש לי קשר מאוד מיוחד עם אמא שלי ולקחתי מאוד קשה את המצב שלה אני רוצה לציין שהצלתי את אמא שלי פעמים ממוות שהיא איבדה את החמצן<לפני שהנשימו אותה> ואז באו ולקחו אותה לבית חולים והנשימו אותה זה קרה לפני 5 שנים היא הייתה מונשמת עם צינורות בבית חולים ועם שבר ברגל וזה מחזה נוראי לעין
באותו חודש גליתי שדודה שלי אחות של אמא שלי יש לה רומן עם אבא 30 שנה ובזמן שאמא הייתה בבית חולים הם היו הולכים לפרדס<הבאנו חוקר פרטי> באותו החודש נפרדתי מהחבר שלי שהיינו אמורים להתחתן כי אמא שלו לא רצתה בגלל שאמא שלי חולה ככה
אבא שלי היה דמות כמו אלוהים בשבילי ודודה שלי אחות של אמא הייתה כמו אמא וזה פגע בי מאוד
רמס אותי שבר אותי שהבנתי ששניהם נוכלים ושקרנים ובוגדים
לעולם לא דברתי עם אבא על זה כי אמא לא רצתה שנגיד מילה כי הוא מטפל בה
שהיא יצאה מבית חולים ספרנו לאמא שהם יחד אחותה ואבא והיא ממש נשברה <אני רוצה להבהיר שאמא שלי ואחותה היו חברות ממש טובות דודה שלי הייתה באה כל יום אליה><שכמובן אנחנו בינים שזה לאבא >אבא ידע שאמא יודעת והמשיך להפגש עם אחותה וללכת לחורשות
דודה שלי נשואה בת60 עם 6 ילדים שהיו כמו אחים שלי <שזה אומר פרדה גם מהם >היום אבא שלי כבר לא איתה הוא מטפל באמא שלי
אני ממש מבקשתסליחה על הכתב או הסגנון
מעלום לא דברתי עם פסיכלוג או כל אדם אני רוצה לציין שיש לי קשר מיוחד עם אמא שלי מאוד מיוחד מילדות היא החברה הכי טובה שלי האישה שהכי מבינה אותי בעולם >
אני מקווה שתענו לי
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעצבות
ד''ר חגית כהנא14/11/2007טל היקרה
גם אני התמלאתי עצבות מקריאת מחשבותיך
אין ספק שקשה מאד להפרד מאמא בעיקר כשהפרידה ארוכה ומלאת יסורים
אני חושבת שאת זקוקה למישהו שיקשיב לך ויעזור לך בתקופה קשה זו
את יכולה לפנות לעובדת הסוציאלית בקופת החולים שלך ולהעזר בה על ידי שיחות ללא תשלום
כדאי גם להתייעץ עם רופא המשפחה שלך מה אפשרויות התמיכה בך
מאחלת לך שיהיה טוב יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)