מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהיוסי23/10/2007
מיד אחרי שאני גומר (וזה מאד מהר) נגמר לי החשק לעוד , זה נורמלי? איך אפשר לעשות שאני לא יגמור כ"כ מהר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה טבעי!!
ד``ר עידן מיליצ`ר25/10/2007לגבי איך לא לגמור מהר... חפש בפורום ותמצא המון חומר!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקת סודה לשתיה וירידה בחשק המינייעל22/10/2007
אני משתמשת באופן קבוע מזה כשנתיים באבקת סודה לשתיה במקום דאורדרנט.
כמו כן יש לי ירידה בחשק המיני באופן דרסטי מזה כשנה וחצי.
ישנו מיתוס שאבקת סודה לשתיה משפיעה על החשק המיני, ובעבר נהגו לתת לחיילים כדי "להרגיע" אותם מינית.
בחיפושיי באינטרנט לא הצלחתי למצוא מענה חד משמעי.
אולי למשיהו/י מכם יש אינפורמציה בדוקה ומוכחת בעניין????
תודה לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיתוס.....
ד``ר עידן מיליצ`ר23/10/2007זה לא הגורם לירידה בחשק המיני שלך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאני גומראמיר נחמני21/10/2007
רציתי לדעת למה אחרי שאני גומר סורף לי איבר המיין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורף אחרי גמירה
23/10/2007בן כמה אתה? האם זה תמיד? האם באוננות או רק ביחסי מין? האם אתה משתמש בחומר כלשהו בעת אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שאני גומר
אמיר נחמני23/10/2007אני בן 31 וזה קורה תמיד לא רק בסקס וזה סורף רק בפינה לא בכל אבר המיין וזה קורה רק אחרי שאני גומר ובכך אני לא יכול להמשיך בסקס רק עד שזה נירגע ואז אני יכול שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגש לבדיקה אצל אורולוג.
ד``ר עידן מיליצ`ר25/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שאני גומר
אמיר נחמני25/10/2007למה אני לא צריך להרגיש כלום אחרי שאני גומר ? בפין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אמור לשרוף!
ד``ר עידן מיליצ`ר26/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר רטיבות באיבר במיןיעל21/10/2007אני בת 24 כבר מספר שנים, בזמן שאני בסיטואציות אינטימית עם בן זוגי אני נשארת יבשה באיבר המין (מבחוץ). דבר המקשה מאוד מאוד על החדירה, וגם מעמיד אותי לא מעט פעמים במבוכה(אני מאד מעונינת בקיום יחסים אבל אני לא "רטובה"- וזה לא מעט פעמים מתפרש כ"לא עושה לי את זה" אבל זה ממש לא ככה). גם כשהיו לי בני זוג אחרים המצב לא היה שונה. מבדיקות של רופא הנשים שלי נאמר לי שאין לי יובש בנרתיק ואכן אחרי החדירה אז כבר אין קושי. מה הבעיה? והאם יש משהו שאני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיך את עושה את זה?
טלי22/10/2007כתבת שאת בת 24 כבר כמה שנים, איך הצלחת להקפיא את הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם מכונת זמן
אבי22/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
אורית פס22/10/2007אני מבינה ממך שאין לך בעית התעוררות,אך התעוררות מינית זו לא מתבטאת ברטיבות בנרתיק,
פשוט הוסיפו חומר מסכך כלשהו עמ"נ לאפשר חדירה יותר קלה בשלב הראשון,
יתכן שבן זוגך חודר לפני שאת מוכנה לכך פיזיולוגית אך בראש את בראש מיני,
אם הסמפטום מעיד על קושי בהתעוררות מינית יש לעבוד על ההתעוררות וזה ענין אחר.
שתפי את בן זוגך במצב לאשורו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטיבות בנרתיק - טנטרה
תמי23/10/2007בטנטרה יש מצב של לימוד נשימתי ( פראיינה ) בעזרת נשימה . יש יכולת לעלות את האנרגיה מאזור אברי המין לראש פעולה זו כשנעשת בצורה מכוונת מביאה גם לרטיבות בנרתיק
כשזה נעשה תוך כדי משגל התענוג רב
כדאי ללמוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין מסוכן ביותרשאנל21/10/2007היי אני בת 24 נשואה שנה
אז ככה עשינו משהו טיפשי אני ובעלי והיא מין רגיל לאחר מין אנאלי שהיה ללא קונדום וללא שטיפה אחרי...הפעם האחרונה הייתה אתמול האם כדאי לעשות בדיקות שלא קיבלתי שום מחלה למרות שאין לי סימנים כמו הפרשות ריח רע או דימומים שונים?.
קצת מודאגת.....סורי אבל נסחפנו מהחרמנות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמין מסוכן
ד''ר חגית כהנא21/10/2007אני מקווה שלא לקית בזיהום
אם תוך 72 לא יופיעו הפרשות וחום הרווחת
אם יופיעו גשי לרופא נשים לקבלת אנטיביוטיקה
חשוב להבא להקפיד על מין אנאלי רק אחרי מין וגינלי או לפחות שטיפה טובה של איבר המין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה דחוף...שני21/10/2007אים קיימתי יחסים שבוע לפני המחזור המיועד מתי ניתן לבצע בדיקת הריון? לאחר כמה זמן איחור ?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראחרי שבוע איחור
ד''ר חגית כהנא21/10/2007אם המחזור שלך סדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרתיק לאחר לידהאבי21/10/2007האם לאחר הלידה הנרתיק של אישה מתרחב מאוד ? ואם כן עד כמה זה משפיע על החיכוך ואיך זה משפיע על מקרים בהם איבר המין של הגבר הוא לא מהרחבים במיוחד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהנרתיק
ד''ר חגית כהנא21/10/2007הנרתיק בנוי מ 3 שכבות שריר שתפקידן להמתח להיקף ראש של תינוק לאחר הלידה הנרתיק מתכווץ בהדרגה וחוזר לתקנו תוך כ 6 שבועות
כדי לשמור על גמישות הנרתיק יש לבצע תרגילי קיגל או פאולה בהם מכווצים ומרפים את הנרתיק 30 פעם בבוקר ובערב
בעיקרון התפקוד והתחושה נשמרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאזוכיזם?אור20/10/2007הסיפוק הרגשי-מנטלי בין הבודדים שאני מסוגלת לחוות נוצר מכאב פיזי-הצלפות ,חתכים, תפירות איברים , מחטים וכ"ו וכ"ו,יש לציין שלאו דווקא מדובר בריגוש מיני ,כמו בריגוש מנטלי רגשי,
אני סטודנטית עם חיים מלאים בלי קשר לסטייה הזו,אך אני מוצאת את עצמי נהינת מכאב כמו שלא מסוגלת להנות משום דבר אחר,כל הפנטזיות והרצונות שלי נשלטים ע"י צורך זה,
כאמור, אני חווה את אלו בסשנים בדס"מים שאני מקיימת פעם בחודש לערך, אשר משחררים אותי מהצורך הזה לזמן מה., האנדרלנין שמפמפם לי בדם ,הפורקן והשחרור דרך כאב להם לא מצאתי תחליף חרף ניסיונותיו הסיזיפיים לכך,
אשמח שתתיחסו לכמה שאלות בעניין זה
האם אני מזוכיסטית לפי הגדרה פסיכיאטרית?
לפי הבנתי ,מצב נפשי רעוע מוגדר כפתולוגי רק כאשר הוא מפריע לחיים הסדירים של הפרט,הצורך הזה שלי,אינו מטריד אותי אם אני אכן דואגת "לטפל" בו,ולמרות זאת האם אני מוגדרת כאבנורמלית?
האם יש תרופות קונקרטיות למצב? (כלומר לא תרופות נגד דיכאון סכיזופרניה וכ"ו אלא ממוקדות במצבי)
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמאזוכיזם
ד''ר חגית כהנא21/10/2007אין לי כל יכולת לאבחן אבל בהחלט שווה לפנות לאיש מקצוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה מציק לך זה מצריך
23/10/2007בירור במסגרת מרפאה פסיכיאטרית.
אם זה לא מציק לך ויש לך בן זוג שמוכן לשתף פעולה, ואולי אף נהנה מכך, ושניכם עושים זאת בהסכמה מליאה - זה בסדר. זה לא מוגדר כסטייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית זקפה וחוסר חשק..עזרהאברהם20/10/2007אני בן אדם שמתאמן בחדר כושר למעלה משנתיים וחצי,בתקופה האחרונה שזה אומר עד לפני חודש הייתי במצב של חיטוב הגוף,דבר שכלל אי אכילת פחמימות כמעט,והבנתי שהייתה ירידת סוכר ניכרת בדגוף(דומה מאוד למצב של דיאטה).
הבעייה היא שהחשק למין וזיקפה ירד מאוד.
הזיקפה התחלשה מאוד,ומאז למרות שחזרתי למאזן קלוריות חיובי עדיין אין פתרון ומזה חודש שאני במאזן קלורי חיובי עדיין הזיקפה לא כמו שהייתה,ממש מדאיג אותי העניין.
מה הפתרונות שאתם יכולים להציע לי?
בעיקר בשל העובדה לשפר את הזיקפה שתהיה כמו שהייתה לפני תקופת החיטוב.
ובעיקר החשק למין שיעלה,
כי הבנתי שירידת סוכר גורמת לזה,אבל מה הפתרון?
מקווה שתעזרו
אברהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראימון ומין
ד''ר חגית כהנא21/10/2007בן כמה אתה, האם יש לך זוגיות קבועה
לא ידוע לי על קשר ישיר בין אימון בחדר כושר ודיאטה אלא אם הם קיצוניים מאד או מעיפים מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק מינידוד20/10/2007אני בן 36 נשוי מזה שנה . לפני הנישאוים הינו חברים שנתיים ויחסי המין היו סבירים בממוצע 2-3 פעמים בשבוע.(למרות שאני מעדיף כמעט כל יום), לפני 7 חודשים אשתי ילדה ומאז אין לה כמעט חשק מיני אלא פעם בשבוע במקרה הטוב. כל פעם שאני יוזם היא עייפה(בגלל התינוק), אני כמעט ולא יוזם יחסי מין כי אני יודע שיהיה סירוב.
נורא מתסכל אותי
דבר נוסף הוא שאשתי לא אוהבת להתעלס איתי בזמן יחסי המין אלא להתנשק נשיקות קצרות ללא לשון. למרות שאני מאד אוהב להתעלס.
נורא מתסכל כי בסך הכל אנחנו חברים טובים ואוהבים אחד את השני.
אשמח לעצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראחרי לידה
ד''ר חגית כהנא21/10/2007נשים אחרי לידה נוטות לשקוע בטיפול בתינוק וזה מתיש
חשוב להיות קשוב לרצונות שלה ולנסות ליצור מצבים אינטימיים נעימים ללא הפרעות ועם די זמן
שינוע התינוק לסבתא ללילה וכד'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון ובדיקה..שני19/10/2007אים קיימתי יחסים שבוע לפני מועד המחזור, מתי ניתן לבצע בדיקת הריון??לאחר כמה זמן איחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשבוע מהאיחור
23/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בחדירהרונית19/10/2007אני בחורה בת 21 ולאחר שנים של מאבק בוגיניסמוס מללא יכולת להחדיר אפילו מקל אוזניים ,בעזרת עבודה עם מרחיבים והמון פגישות עם סקסולוגית הצלחתי לפתור את הבעיה לפני כמה חודשים ,כעת אני מקיימת יחסי מין מלאים עם חדירה ואף נהניית מהמגע .
בעייתי היא כזאת כאשר הוא מחדיר(וללא קשר לכמות הסיכוך) תמיד מאוד מאוד כואב לי בהחדרה הראשונית שזה דבר אחד ודבר שני הכאב שאני מרגישה נפסק רק לאחר שהפין חודר כמה סנטימטרים פנימה לעומק מעיין ''עוקף את החלק הכואב''. במידה והוא לא יוצא שוב, ונע בפנים כאשר "עברנו את השלב הכואב" אז אני מתחילה להינות. אך הכאב הזה בהתחלה מאוד מאוד מתסכל אותי ואיני יודעת מה לעשות לגביו ממה הוא נובע? יש לזה פיתרון?? זה גם מאוד הורס לי את תחושת השיחרור שבסקס כי תמיד יש לי את הפחד שהוא פתאום יוציא אותו לגמריי ויחדיר מחדש בבום וזה יכאב ...
אציין שגם אם אני מחדירה אצבע או את המרחיבים גם כואב לי אך חשבתי שהכאב ייפסק לאחר שאתחיל להנות מיחסי מין.
*בעיה אחרת - לפעמים בפוזיציות מסויימות כמו שאני מעליו או דוגי אני מרגישה צורך דחוף להשתין ולפעמים זה בלתי נסבל עד שאני צריכה להפסיק באמצע וללכת להשתין..אני מרגישה את זה פחות באופן משמעותי כשהוא שוכב מעלי . מדוע זה קורה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרוגיניזמוס
ד''ר חגית כהנא21/10/2007נדמה לי שבעית הוגיניזמוס שלך לא נפתרה
שווה לפנות לרופא/ת נשים שהו/יא גם סקסולוגים
אין סיבה שאחרי מפגשים רבים עדין תסבלי מכאב וגם לא תגיעי ממש לאורגזמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית21/10/2007אז זהו שטופלתי ע" גיניקולוגית שהיא גם סקסולוגית ונדמה היה שפשוט סיימנו את הטיפול אין עוד לאן להתקדם כי אני מקיימת יחסי מין ונהנית אך בתחילת ההחדרה זה כואב כאילו יש שם רקמה כואבת ולא משהו שהוא נפשי מה עוד אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה עדיין כואב
23/10/2007אפילו אם הכאב הוא רק בתחילת החדירה - אז לא סיימת עדיין טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין אחרי לידהטל18/10/2007שלום רב!
אני 8 שבועות אחרי לידה בניתוח קיסרי ועדיין לא קיבלתי וסת. האם יש סכנה בקיום יחסי מין ואפשרות שאכנס להריון באם לא אשתמש באמצעי מניעה.? שכן הבנתי כי כל עוד לא קיבלתי וסת אין לי ממה לחשש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריחסי מין אחרי לידה
ד''ר חגית כהנא21/10/2007אחרי 4-6 שבועות מהלידה יש להבדק אצל רופא נשים ולהתחיל לקחת אמצעי מניעה אחרי 28 יום גם עם הנקה ישנה אופציה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה באיכות זרעיוני18/10/2007שלום אשכיי נחבלו מאטב כביסה שהיה על האשכים ממש (לא בשק)למשך כ 3 שניות האם דבר ז ה יכול לגרום לנזק פיסיולוגי ו/או לפגיעה באיכות הזרע ? ואיך אפשר לבדוק את זה בוודאות ואיך ניתן לטפל בזה.(ביצעתי בדיקות דם תקינות ,סונר רקטלי-תקין ו- NPT-זיפקות לילה חלשות שהביא לססקנה שיש בעיה אורגנית.במנגנון הזיקפה(לאחר החבלה אין לי זיקפות בוקר וחשק מיני בכללףכמן כן ויאגרה לא השפיע וגם שיחות עם סקסולוגית של "טפול מיני"))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמהמעט שכתבת...
ד``ר עידן מיליצ`ר19/10/2007אני מניח שהקושי הוא נפשי ולא גופני!
אתה בחרדה !!!! אך תוותר על הטיפול הסקסולוגי!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית חשקאיכפת לה18/10/2007אני ובעלי נשואים למעלה מ-30 שנה. אוהבים, מפרגנים וממש כיף ביחד. רציתי לדעת איך לשפר את רמת החשק. אם אנחנו עושים הפסקה יחסית ארוכה ביחסי המין (בערך שבועיים) יכול להיות לנו אחלה של הנאה וכיף. אבל לא תמיד.
בזמן האחרון שאנחנו מקיימים יחסים יש רצון אבל חשק אין.וזה לפעמים מתסכל. זה כדי להרגיע את הגוף אבל לא כיף..
האם יש טיפול לחשק, משהו שיכול לעזור לזוגות אוהבים בגיל המעבר....
אני כל הזמן מחפשת פתרונות יצירתיים, ניסינו הרבה דברים, אשמח לקבל ייעוץ והדרכה מאנשי מקצוע- תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגיל המעבר
ד''ר חגית כהנא21/10/2007נחמד לשמוע מזוגות שמצליחים לאהוב 30 שנה
עם הגיל יש ירידה בחשק ובתדירות
כדי לעורר את השניים כדאי ליצור מצבים נינוחים ומיוחדים שיעשו לכם את זה
אם את בגיל המעבר וסובלת מגלי חום יובש נרתיקי הפרעות בשינה כדאי לפנות לרופא/ת נשים ולקבל טיפול מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגית שלום
איכפת לה21/10/2007אין לי בעיות שינה בכלל, וגם לא גלי חום לשמחתי. ליובש בנרתיק קיבלתי טיפול מרופא נשים וגם זאת לא בעייה. כשאנחנו מקיימים יחסים לרוב אנחנו נהנים מאוד. אבל יש בעייה של חשק להגיע לזה, העייפות , חוסר חשק להתחיל , האם יש טיפול או משהו שיכול לגרום לחשק. שלא נחכה כל כך הרבה מהנאה להנאה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל המעבר
ד''ר חגית כהנא22/10/2007אין לכך "תרופה" התרופה ע"י יצירת גירויים שיעודדו את החשק אפילו אם באופן מלאכותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
איכפת לה22/10/2007תודה על ההתיחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיכפת לה
אורית פס22/10/2007נסו להיחשף לחומרים ארוטיים,סרטים פורנוגרפיים או סיפורים ארוטיים....
נסו להכניס מרכיב חדש כלשהו וראו מה זה מוסיף לחויה...
האריכו במשחק מקדים ,גברים בגיל זה [50+?] זקוקים ליותר מגע ישיר באבר המין,
טבעי שפעם תהנו יותר ופעם פחות,
האם בחופשות יש הטבה ברמת החשק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית שלום
איכפת לה22/10/2007אין ספק שחופשות תמיד עוזרות, פחות עייפים - ולופש תמיד טוב בכלל. קנינו לאחרונה D.V.D לחדר שינה כדי שבאמת נוכל לצפות בסרטים פונוגרפים. אין ספק שזה מעורר, רק שלפעמים נופלים על סרטים שעושים לא טוב להרגשה. עכשיו אני מנסה לארגן את חדר השינה מחדש שיהיה יותר אסטטי עם נרות, לשנות אוירה. אני חייבת לחשמור על אש קטנה את הלהבה של האהבה, אני ממש אוהבת אותו ופוחדת שבגלל חוסר החשק נתרחק אחד מהשני.
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)