מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיקפה שפיכה ומה שבינהן.רענן13/11/2007
שלום
רציתי לדעת , האם זה הגיוני שהזקפה יורדת לאחר שפיכה .
כאשר אני נמצא עם החברה , ושופך, הזקפה יורדת .הוא ממש רדום , אפילו לא נשאר קצת ...קשה , בדקתי זאת , והפעם הבאה שמתחילה זיקפה היא בערך 20 דק' לאחר השפיכה הראשונית .
אודה לתשןבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקרונות הזקפה
ד''ר חגית כהנא14/11/2007הכל אצלך נורמלי
תהליך הפעילות המינית : חשק
עוררות = זקפה
שפיכה
רגיעה = מתבטא ברפיון הפין ונמשך אצל רב הגברים הצעירים 20 דקות ומעלה זו התקופה בה צריך להרגע מהאקט המיני ורק אחרי תקופה זו ניתן להתגרות שנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אפשר להרגע :) ?
רענן14/11/2007תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהייה רגוע לחלוטין תפקודך תקין!!
ד``ר עידן מיליצ`ר14/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עידן מיליצ'ר
יעל14/11/2007תראה...זה כל כך קשה אבל..לא יודעת לא יודעת איך להסביר
היא נראית לי לפעמים אוהבת אותי כי היא גם הייתה מסתכלת עליי...
אני מסנה לשכוח אותה..אבל מה הבעיה שהיא השכנה שלי ואני כמעט כל יום רואה אותה...ומי שמנסה לשכוח את האהוב שלו אז הוא צריך להיות רחוק ממנו...אני מנסה להתרחק ואני מסנה לא לארדת...אבל כשאני יושבת עם חברות שלי היא חוזרת מהעבודה ואני רואה אותה
אני מנסה ואני ימשיך לנסות לשכוח אותה כדי לא להיפגע
ותודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים אחרי לידהקרן13/11/2007
שאלתי היא כזו: אתמול,לאחר לקיימנו יחסים לראשונה אחרי הלידה (אנחנו שומרים טהרה),נוצרו כמה בעיות: א.למרות שהרגשתי מוכנה וגם נרטבתי ( אומנם פחות מלפני הלידה)היה קשה לחדור זה היה כאילו שהנרתיק לא פתוח מספיק. ב. בשעת מעשה היו לי כאבים,מין עקצוצים שהזכירו לי את הכאב מהתפרים. ג. היום בבוקר גילתי דימום (שהוא בטוח לא מחזור).
מה אתה מציע לי לעשות?. אני רק חייבת לציין שלפני שבועיים הייתי בביקור אצל רופא והא בדק אותי ואמר שהחלמתי ואני יכולה לקיים יחסים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רק אוסיף כמה נקודות חשובות
קרן17/11/2007א. הייתי אצל הרופא והוא אמר שהדימום הוא מהכדורים(סרזט)
ב.הנסיון הראשון היה אחרי חודשיים(שכחתי לציין את זה
ג.הייתי רוצה להתמקד בשאלתי,בסיבת הכאב והקושי בחדירה. בעיקר כי לא קיבלתי תשובה מהרופא לגבי זה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים ביחסי מין
ד''ר חגית כהנא18/11/2007ביחסי מין ראשונים לאחר הלידה יש תמיד חשש שמא האזור לא הבריא.
החשש הזה גרם לך קרוב לודאי לכיווץ הנרתיק ועי"כ היה קשה להכנס ובעת החדירה לא הצלחת להרטב נוצר חיכוך ודימום.
נסי לתרגל ללא יחסי מין כיווץ והרפיה של הנרתיק וקרוב לודאי שאחרי שתעשי זאת תוכלי לשלוט ביתר קלות על החרדה בזמן החדירה.
שתפי אותנו בתוצאות בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא בטוחה שזה המצב...
קרן19/11/2007קודם כל תודה על התשובה...אבל אני לא חושבת שזה המצב...כי בכלל לא פחדתי...וזה הרבה בגלל ה"שבעה נקיים" (שבהם צריך פעמיים ביום להחדיר אצבע עם פיסת בד לנרתיק)אז החששות נמוגו.. חוצמזה המליצו לי להשתמש בפעם הבאה (יש לי עדיין קצת דימום) בג'ל לסיכוך בשם KY. האם את חושבת שזה יכול לעזור? ושוב תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי אין מניעה
ד''ר חגית כהנא20/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בעת סקס..אייל13/11/2007
אהלן..
אני בן 17.5 וחברה שלי בת 16.5.
התחלנו לעשות סקס ללא מגע מיני, על ידי אוננות האחד לשני, ירידות וכד'. בתקופה שכך הסקס נעשה חברתי אמרה לי שהיא גומרת לאחר זמן מה אך מאיבר מינה לא יצאה איזושהי הפרשה, היא פשוט הרגישה מן התשה מסוימת ואמרה לי שאינה יכולה להמשיך עוד (וזה לא נגרם מחוסר כוח..).
לפני כחודשיים בערך התחלנו לשכב ובכל פעם, עד היום, היא לא מצלחיחה לגמור (אפילו לא לקבל את אותה התשה הנ"ל). אני גומר לאחר כמה דקות ואז אנו עושים את זה שוב על מנת שגם היא תגמור ותגיע לאורגזמה וזה לא קורה. דבר זה גורם למתחים בינינו ואנו ממש מתבאסים מזה.
השאלות שלי הן:
א. האם זה נורמלי שלא יוצאת אף הפרשה לאחר שהיא כביכול אומרת שהיא גמרה?
ב. מה אפשר לעשות כדי שהיא תוכל לקבל אורגזמה בעת שאנו שוכבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם להנות ואחר כך לגמור
justme2enjoy13/11/2007אייל היקר,
העקרון המוביל שלי בקיום יחסי מין הוא לא לדאוג מי גומר קודם, לכל אחד יש את הקצב שלו, צריך ללמוד אחד את השני, לדעת בדיוק מה עושה לו או לה את זה.
קודם כל צריך להנות אחר כך לגמור וגם כאן לא חייבים שניכם לגמור.
הפעם הבאה שתהיו יחד תחשוב רק על דבר אחד, איך אתה מלטף, מגרה ומענג אותה.
אל תחשוב על איך או כמה מהר אתה גומר.
אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה קטנה..
אייל14/11/2007ישנה בעיה קטנה שלא ציינתי..
חברה שלי נורא מגרה אותי ואני פשוט גומר מהר (יכול להיות שיש לי שפיכה מהירה..), כלומר גם אם אני ארצה קודם להינות ואח"כ לגמור, זה לא ממש יעזור כי השפיכה כבר תצא מעצמה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה מהותיתרועי13/11/2007
חברתי ואני חברים כ-שנה ומקיימים יחסי מין בקביעות יותר מחצי שנה.
אף על פי שאנחנו נהנים חברתי לא מצליחה לגמור מגירוי וגינלי.
אני יודע שרק 30% מהנשים גומרות מגירי וגינלי אך שאני פונה לגירוי
באמצעות הדגדגן אחרי כמה דקות שהיא נהנת היא פורצ בצחוק ומתחילה להתפרע וישר
מעיפה לי את היד משם מתוך אינסטינקט ואז היא לא גומרת
עיזרו לי בבקשה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעיונות לגירויים
justme2enjoy13/11/2007בקשר לדגדגן אתה חייב ללמוד לטפל בו בצורה יעילה יותר (אל מנת שבת הזוג לא תצחק)
לגבי שאר הגירויים, תלמד את הנושא לעומק, כל נקודות הגירוי בגוף האשה,
אם אתה רוצה פירוט יותר מעמיק ורעיונות נוספים כתוב לי, אשמח לעזור
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעזרה
רועי13/11/2007אשמח אם תפרט/י או תסביר/י לי עוד..
בתודה
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספרים מומלצים לשפיכה מוקדמתירון12/11/2007
שלום רב,
מהם הספרים המומלצים לשפיכה מוקדמת (כאלו שמציעים פתרונות מעשיים) בעברית ובאנגלית?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
ירון14/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפז"מ - הלן קפלן
ד''ר חגית כהנא14/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עוד ספרים טובים חוץ מהנ"ל?
ירון14/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אישתי לסבית?צריך עזרה דחוף?אוהד11/11/2007
ערב טוב לך או לכם...
או קיי זה פעם ראשונה שאני רושם ומבקש יעוץ לכן אני מקווה להיות ברור עד כמה שאני יכול.
אני גבר שיש לו חברה שהתגייסה לצבא.הקשר שלי ושל חברה שלי הוא מדהים מכל הבחינות אני גבר והיא אישה פשוט רציתי להדגיש שתבינו בקלות.
הקשר שלנו מעולה בכל הבחינות עם זה באהבה עם זה במיטה עם זה במשיכה ובכל התחומים הרגילים של היום יום.
אבל ובכל זאת למה אני כן מכניס אותכם לתמונה.
לחברה שלי יש משיכה לבנות שזה משהו נורמלי לחלוטין מבחינתי ואפילו בסדר .יש בנות שמתלהבות מבנים יש כאלה שמבנות.אבל בכל זאת עד עכשיו סתם היינו צוחקים על זה שהיא מתלהבת מאיך שזאת נראת ברחוב או זורקת משפט של איך הייתי עושה את זאת.בנים לא עושים לה את זה(בנים אחרים)וזה לא שלא היה לה חבר לפני או כל מיני קטעים מיניים עם בנים לפני אבל בשנתיים האחרונות שלנו יחד היא הייתה אך ורק איתי(יש להדגיש שאני הראשון שלה בקטע של לשכב).אגב לפני היו לה כל מיני קטעים של נשיקות טיפה וחרמונים עם בנות והיא מאד אהבה את זה אך זה היה בגיליים של(14-15) משהו כזה שזה גם נראה לי בסדר.ובכל זאת נלקה עליי ועד היום טוענת שאני הדבר הכי מושך בעולם(היא מאהבת מדהימה)
אבל פה מתחילה הבעיה היא התגייסה לצה"ל ויש לה מפקדת לסבית היא לא מפסיקה לדבר עליה והיא מאד מסוקרנת ממנה.היא אומרת לי הרי סה"כ אתה יודע שיש לי משיכה ושזה מסקרן אותי זה לא אומר שאני יבגוד או יעשה משהו שיסכן את החברות שלנו הרי אנחנו עומדים לעבור לגור ביחד להתחתן ולחיות את חיינו יחדיו.אבל בכל זאת היא לא מפסיקה לדבר עליה היא יושבת איתה לשיחות היא מדברת עליה בלי סוף.ואז פתאום היא צדברת קצת על עוד איזה אחת שהיא חבל על הזמן ומצחקקת לי על איזה שתי בנות שכל הזמן מזמינות אותה לראות אותם.ונראה לי שלאחרונה היא קצת משתנה.עכשיו אולי אני טועה ואולי אני הוזה ורואה את הדברים לא נכון אבל בסופו של דבר מפחיד אותי דבר אחד.אני מבוגר ממנה.(בכמה שנים) אנחנו מתכננים חיים ואני לא רוצה לעשות שגיאה שתעלה לי ביוקר ושבעוד כמה שנים נבין שהיא לסבית ושאנחנו לא יכולים להמשיך ככה.
אז מה שאני צריך ממכם זה לא מה לעשות איתה...
זה איך בנות מגלות שהן לסביות?האם יכול להיות לפי הידע שלכן שחברה שלי לסבית?האם זה סתם בקטע של סקרנות וטיפת משיכה.
האם מסיפורים אחרים זה נגמר לטובה או לרעה?ואולי לקבל ממכם אינפורמציה קצת על לסביות.
תודה מקרב לב ...(אוהד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה תלוי בה לדעתי י נשים שיש להם קצת
המבינה12/11/2007משיכה אל נשים אחרות הייתי פעם לסבית וראיתי הרבה נשים שפינטזו על נשים הרבה זמן ובסוף שממש ניסו לממש את זה אז הם היתאכזבו, לא יודעת אם זה ככה אצל חברה שלך אבל יכול ליהיות שהיא סתם מפנטזת עליהם או רק קצת נימשכת אליהם זה תלוי בה בעיקרון אם היא נאמנה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מליאןאנונימי11/11/2007
שלום רב!
יש לי כמה שאלות:
אני בת 26 החל מחודש הקודה פעם ראשונה התחלתי לקחת גלולות מליאן סימתי את החפיסה ולא היו לי תופעות לואי, זה עזר לי ואחרי זה חכיתי למחזור , הופיע 4 ימים אחרי ההפסקה, ואז החלו להתנפח לי השדים והבטן, ומלא פצעים בפנים( עוד לפני השימוש בגלולות), היה לי דימומים חזקים כמו לפני הגלולות וזה נמשך בערך 4 ימים.
היתי צריכה להתחיל אתמול חפיסה שניה ולקחתי, והיום הפסקתי, כלומר לקחתי רק גלולה אחת, ואני לא מעונינת להמשיך בגלולות, והיה לי פתאום דימום קל ממה זה נבע?
אני כרגע לא מקימת יחסי מין.
האם ניתן לחזור לגלולות או להחליף סוג גלולה אחרי כמה זמן? והאם המחזור יופיע כמו שהיה בהתחלה?
שאלה שניה:
קימתי יחסים כולל חדירה חלקית ירד לי דם וכאב לי, ולקחתי גלולה, האם יתכן שקרום הבתולים שלי נקרע לגמרי? ( היתי בתולה), זה קרה פעמים אותו מצב , האם יתכן שזה לא נקרע עדין? כי הוםיע לי פעמים דימום?
האם יש צורך לערוך בדיקה לדעת אם אני בתולה או לא?
זה נורא חשוב לי, היות ואני מפסיקה את הגלולות.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו דחוף
אנונימי09/12/2007יש לי עוד שאלה אני מבקשת שתענו על זה. אני היתי אצל רופא נשים והוא לא יכל לבדוק, כי לא חויתי חדירה מלאה האמת, וכאב לי, והוא טוען שקרום הבתולים שלי שלם, ושלח אותי לבדיקה אולטרסאונד ויצא הכל תקין, השאלה היא האם מתי שאקיים כמה פעמים חדירה מלאה, זה יכול בוודאות לקרוע לי את הקרום , או שזה ישאר האם יש סיבה לדאוג בעתיד? כרגע אני בלי גלולות ואמר לי רק עם קונדום וחומר סיכה לשים? וכל פעם שאני מקימת יחסי מין חליקיים יורד לי דם ממה זה נובע?
ואמרו לי להפסיק את הגלולות בסוף, ואני היתי אמורה לקבל מחזור לפני יומיים וזה מאחר, לא קימתי יחיסם, זה לא נורא שלקחתי חודש שעבר גלולה אחת והפסקתי נכון? האם יש לזה השפעה על איחור במחזור?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית
סיון93610/12/2007לגבי קרום הבתולים שלך, זה שהוא שלום זה מאוד יתכן. שינן נשים שקרום הבתולים שלהם גבוה, ונקרע רק בלידה. או בשלב יותר מאוחר, זה נורמאלי, ושזה לא ידאיג אותך.
אם הבדיקות תקינות גם הם את יכולה להירגע.
מאוד יתכן, כי הדימומים שיש לך הן תופעות לוואי של הגלולות. לגוף שלך יקח קצת זמן "לפלוט" את ההורמונים של הגלולות מהגוף שלך, אז אין לך מה לדאוג מהדימומים.
אם לא היה לך מין מלא ללא הגנה, אז אין מה לדאוג מכך שהמחזור מאחר.
יתכן כי הגוף שלך מגיב כך בגלל הגלולות שלקחת.
שיהיה שבוע נפלא....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית
סיון93610/12/2007לגבי שאלתך הראשונה,
לא קרה כלום אם הפסקת את החבילה השניה אחרי אחת, גם כל תופאות הלוואי שציינת מאוד יתכן כי הן נובעות מהשימוש בגלולות, ןזה אומר שסוג זה לא מתאים לך.
הייתי מאוד ממליצה לך לחזור לרופא/ת הנשים שלך, ולעדכן אותו בנושא, ולבקש מרשם למשהו חלופי.
כיום יש מגוון רחב מאוד של גלולות, ולעיתים לוקח זמן למצא את מה שמתאים לך בדיוק.
מה שלא יהיה יש לעשות זאת במעקב עם רופא/ת הנשים שלך, וכל משהו שהוא לא שיגרתי את לריכה לעכדן כדי לקבל את הפיתרון שיתאים לך.
לשאלתך השניה,
הדימום אכן נובע ככל הנראה מקריעת קרום הבתולים, מאוד יכול להיות שהוא לא נקרע במלואו בפעם הראשונה שקיימת יחסי מין. אם את ממשיכה לדמם אחרי חדירה שוב, גשי ללגניקולוג/ית שלך לבדיקה לוודא שהכל בסדר.
שיהיה שבוע מצויין!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חוזריםשנטל11/11/2007
שלום רב, אני בת 22 ועדיין לא קיימתי יחסי מין, אני עדיין בתולה וברצוני להתחיל לקיים עם בן זוגי אך מאד מאד כואב לי, אז הוא מחדיר לי בתור הצחלה רק אצבע אחת וגם זה מאד כואב לי ושהוא מנסה עוד אצבע אז אני ישר "נינעלת" ולא מאפשרת את החדירה כי זה כואב לי, אצבע אחת ניכנסת אבל בקושי ובסבל רב, מה אני אמורה לעשות?
לתשובתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר חגית כהנא11/11/2007שנטל היקרה
חשוב שתדעי שאיבר המין הנשי הוא בעל כושר התרחבות וגמיש מאד הרי ראש של תינוק עובר דרכו
אני מציעה לך להסתכל על איבר המין שלך ולנסות להחדיר אצבע שלך לתוך איבר המין
אח"כ תחדירי 2 אצבעות - אם לא מצליח תצרי קשר פעם נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למה שרשמת לי
שנטל14/11/2007ד"ר שלום, ניסיתי את מה שאמרת לי והצלחתי להחדיר 2 אצבעות, זה מאד מאד כאב לי וסבלתי מכל שניה ושניה, וגם שהוצאתי סבלתי, מה אני עושה עכשיו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים במגע מיני
ד''ר חגית כהנא15/11/2007אני מציעה שתגשי לבדיקה אצל גניקולוג/ית/סקסולוג/ית
כדי לדעת האם מדובר בבעיה גופנית או חרדה מיחסי מין
בהצלחה
נ.ב. : לעצתה של יעל ממש אין סיבה שתתרגלי לכאב ביחסי מין לא צריך להיות כאב אלא הנאה גם בפעמים הראשונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צריכה להתגבר
יעל14/11/2007תראי אם את באמת רוצה לקיים את יחסי המין האלו...אם את באמת אוהבת את החבר שלך שאת רוצה לקיים איתו את היחסי מין האלו אז את חייבת לסבול...תנסי להתגבר ובהצלחה בפעם הבאה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעל פרידגרלינה11/11/2007
היי
אני פניתי לפה כבר פעם אבל אני כבר אובדת עצות
אני נשואה שנה בת 25 דתיה ובעלי יוזם סקס רק פעם בחודש .
אני לומדת באזור מגורי הוריי ונמצאת עם בעלי יום בשבוע בלבד וכל מה שמעניין אותו זה טלוויזיה סיגריות חברים שלו (באותו יום הוא לא עובד)...איך זה יכול להיות?
הוא היה אומר לי שהוא לא יכול לחשוב על סקס בגלל אביו חולה האלצההימר (הוא באמת היה מטריד אותנו בלילות ומרביץ לאשתו) עכשיו המצב יותר רגוע יושן משעה 8 בערב יש לו עובדת זרה.....בעלי היה אומר שלא יכול לחשוב על סקס בגלל שלא מוצא עבודה אך עכשיו הוא עובד והעבודה מאוד מוצאת חן בעיניו....הוא אומר בגלל חוסר פרטיות אבל יש לנו סלון וחדר שינה נפרדים וחדר שינה שלנו זה מקלט עם קירות וחלון עבים כך שהסיכוי שישמעו משהו נמוך מאוד...היחסים שלנו די בסדר מחוצ למיטה....אומנם הוא לא טיפוס דברן וזה קצת קשה לי אך סך הכל די בסדר....
אני חושבת שחוסר היחס וחוסר מגע בכלל מאוד מציק לי וכל הזמן יש לי מחשבות על בגידה מצידו למרות אין לי הוכחות כל הזמן עצובה וכועסת עליו כי לפני החתונה אמרתי לו שבעיניי סקס זה מאוד חשוב ואמר לי אל תדאגי אני ארדוף אחרייך....אין בכלל מה לדאוג....הוא לוקח סרוקסט 20 מ"ג אין לי מושג למה לא מנסה להפסיק עם זה....אמרתי לו פעם שיילך לרופא אולי זה מה שמשפיע לו על החשק הוא אמר לי שהלך ואמר לו שאין השפעה על החשק...
הוא יודע טוב מאוד שקשה י ככה וכל הזמן יש לו תירוצים אפילו לפעמים היה מאשים אותי בשטויות כגון:את אומרת אהלן במקום שלום קונה דברים שלא צריך בחנות...מדברת יותר מדי עם אמא שלך...
הסיבה שאני פונה אליכם שמצבנו כרגע לא מאפשר הליכה לטיפול זוגי פשוט אין כסף.
מה כדאי לי לעשות לדעתכם?
אני כרגע מאוד מיואשת מנסה להתייפייפף בשבילו אך לא מסוגלת ליזום סקס בגלל התעללויות שעברתי מילדים בבית הספר וגם התנהגותו האדישה בטירוף של בעלי שמדכא אותי וכבר מראש מצפה שייתנגד ויידחה את חיזוריי...
דרך אגב אני ממש לא פסיבית במיטה כלל לא נגעלת מאיבר מין שלו בין אם זה לרדת לו או שיאונן לי.....נותנת לו הרגשה שהוא מלך במיטה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר רגישות
ד''ר חגית כהנא11/11/2007נראה שאת במצב קשה שאינו מגיע לאף אחת להיות במצב כזה.
אם אין לך כסף לטיפול זוגי למה לא לפנות לרב שיעזור לך?
תתיעצי איתו הרבה פעמים יש להם עצות חכמות.
מעבר לכך מה הסיבה בגללה התחתנת? מה מחזיק אותך איתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשקאנה08/11/2007
שלום, אני בת 22 חיה עם בן זוגי בן ה26 קרוב ל8 חודשים. יש בינינו אהבה וקשר חברות טוב. לפני כמה חודשים שמתי לב שאנחנו מקיימים יחסי מין בתדירות נמוכה. אנחנו ביחד 10 חודשים. כשדברתי עם בן זוגי על העניין הוא אמר לי להפסיק להציק לו בעניין ולרדת מהנושא. אין ספק שהחשק שלי יותר גבוה משלו. ותמיד כאשר אני מנסה ליזום הוא דוחה אותי, דבר הפוגע בי מאוד עמוק. מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דברי איתו למה הוא לא רוצה
ג08/11/2007אם פשוט אין לו חשק תגידי לו שלפחות יתפשר קצת בישבילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפערי חשק...
10/11/2007אכן, חשובה התקשורת בינכם.
האם מדובר בפערי חשק או שלחבר שלך בכלל אין חשק? למה הוא מתכוון כשהוא אומר שאת מציקה לו, אם אתם משוחחים על כך? מה קורה כשיש לו חשק - באיזו תדירות? האם הוא יוזם?
האם מפריע לו שאת פגועה? האם הוא מודע לכך שאת מרגישה דחוייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמו תקשורת
justme2enjoy13/11/2007החלק החשוב ביותר ביחסים בין שניים היא התקשורת, אין תחליף לשיחה מהלב.
מישהי פעם אמרה לי שהיא לא יכולה ישר לקפוץ למיטה לפי סימן, לעיתים חסר לה במגע היום יומי, הנשיקה הלא מחייבת, הליטוף או החיבוק או אפילו סתם חיכוך במעבר אחד ליד השני.
בשבילי התקרבלות טובה מתחת לשמיכה מול סרט טוב היא תמיד נקודת פתיחה טובה למגע.
המלצתי לך היא להתחיל משם, מהדברים הקטנים היום יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהעידו08/11/2007איך אני יכול למצוץ לעצמי את הזין?
יש לי 16 ס"מ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתבלה!
ד``ר עידן מיליצ`ר09/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני מרגיש שאני גומריוחאי08/11/2007שלום.
רציתי לשאול מה ניתן לעשות במקרה שלי , אני פשוט לא מרגיש שאני גומר , אישתי טוענת שכן אבל אני לא מרגיש את עוצמת הגמירה ולכן ההנאה קטנה מאוד .
האם ניתן לעשות משהו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבן כמה אתה? האם תמיד זה היה ככה?
ד``ר עידן מיליצ`ר09/11/2007האם אתה נוטל תרופות כלשהן? האם באוננות אתה כן מרגיש?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת מין - כלמידיהדני08/11/2007האם כלמידיה יכולה לשהות בגופו של גבר מס' שנים ללא שום תסמינים או התפרצות כלשהי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכלמידיה
10/11/2007לא שכיח. בדרך כלל תקופת הדגירה עד הופעת תסמינים שבועיים-שלושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בצעצועי מיןשילה08/11/2007שלום
אני בהריון שבוע 11 אני ובעלי משתמשים לעיתים בצעצועים.
ובמיוחד ברוקט פוקט שבו אני מתענגת תוך כדי גירוי אבר המין
האם זה מסכן את העובר? כפי שאתם יודעים המכשיר רוטט..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה לא מקדח בטון זה רק רוטט קצת על
אבי08/11/2007הדגדגן ומענג אותך גם חדירה מלאה לא תזיק לעובר זה רק המצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי טיפול מינימאיה07/11/2007אני בת 30, ולא מצליחה לעבור בדיקות וגינליות. הבעיה התחילה כשעברתי טיפול גניקולוגי קשה, ומאז אני לא מצליחה להיבדק- מעל 10 שנים.
התחלתי טיפול במרפאה לייעוץ מיני, אבל בשל חוסר כימיה עם הרופא, נראה שהטיפול לא מתקדם.
התובנה המרכזית שלי היא שאני פשוט לא סומכת על רופאים- רופאי נשים (אין לי בעיה כזו עם רופאים אחרים).
איזה טיפול מומלץ?- האם להמשיך אצל הרופא הנוכחי, שנחשב מקצועי בתחומו, ולחכות ל'כימיה' שתיווצר, או נכון יהיה לעזוב?
האם רק טיפול בסגנון זה הוא הפתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבדיקה על ידי רופאה...
10/11/2007אם אין לך כימיה, עזבי. זה נושא אינטימי מאוד, ועל כן חשובה הכימיה. מקצועי ככל שיהיה, עדיין אינו יודע סודות שרופאים אחרים לא יודעים.
מציע שתפני למרפאה לבריאות מינית, בה יש רופאה גינקולוגית (מאמין שעם אישה יהיה לך יותר קל, גם בקטע של אמון) , אשר היא גם סקסולוגית, כלומר נושא המין אינו זניח בעיניה. במידת הצורך ניתן לשלב טיפול פיזיותרפי של רצפת האגן עם ביופידבק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)