פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה בבקשה
    ג'אז
    07/11/2007

היי אני בחורה בגיל 20 אני יוצאת עם בחור כבר תקופה ארוכה, והתחלנו לקיים יחסי מין מלאים. אני כבר עשיתי זאת בעבר, אבל לעומתי בשבילו אני הראשונה ונקלענו למספר בעיות בעת קיום היחסים.
    הבעייה הראשונה היא שכאשר אנחנו נמצאים "במשחק המקדים" הכל בסדר הבחור מתפקד אבל ברגע שאנחנו מבצעים חדירה, הפין כבר לא נשאר זקוף הוא ממש יורד למצב רגיל (כאילו הוא בכלל לא מגורה)ולכן אנחנו לא ממש מצליחים לבצע חדירה.
    תחילה חשבנו שאולי זה לחץ של הקונדומים אז החלפנו מספר סוגים, אבל זה לא ממש עזר. רצינו לדעת ממה זה יכול לנבוע, והאם ישנו טיפול מסוים אולי תרופתי ואם כן לאיזה רופא עלינו לפנות (חשוב לציין שהבחור אינו בחור מבוגר אנחנו באותו גיל). דבר נוסף שחשוב לציין הוא שאנחנו כן מצליחים מדי פעם לקיים אבל לא תמיד, לרוב אנחנו לא מצליחים וזה ממש גורם לו להרגיש רע עם עצמו והוא הופך להיות יותר לחוץ מהפחד שלא יצליח, והוא מרגיש מעיין צורך להוכיח שהוא כן יצליח אז אני מרגישה שהוא נכנס ללחצים מזה.
    דבר שני שמפריע לנו הוא שגם שאנחנו מצליחים אז הוא גומר מהר מאוד, וגם אם הוא גומר ללא חדירה ואז (בפעם השנייה) עם חדירה אז הוא שוב גומר מהר מאוד זאת אומרת "שהסיבוב" השני לא גורם לו "להחזיק" יותר זמן.
    אני ממש ישמח אם הפרטים ישארו חסויים, ואם תיתנו לנו תשובות שיעזרו לנו להתמודד עם המצב הזה כי זה ממש חשוב לנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע ושפיכה מהירה

10/11/2007

שלום לך ג'אז...

את מתארת בעיה נפוצה אצל חסרי ניסיון. נפילת הזקפה לפני או במהלך החדירה, הקרוייה "חרדת ביצוע". יש על כך ועל דרכי ההתמודדות מידע רב בפורום, שכן הבעיה, כאמור, נפוצה. עשויה להתלוות לכך בעיית שפיכה מהירה, שכן האיבר מתרגל לגמור מהר, מחשש שהזקפה תיפול לפני כן. מעגל כשפים שצריך לשבור.

מציע שמספר שבועות תעזבו את הביצועים. עזבו את הזקפה והנסיונות לחדור, להתאים קונדומים ולהתעסק בכל הצנרת. חזרו שלב אחורה. כאילו יש לך מחזור של חודש.... רק אינטימיות, ליטופים, נשיקות, חיבוקים, מזמוזים. הרבה הרבה הנאה, אשר אולי לאט לאט תגרום לבן זוגך לפתח זוגיות בתוך המשחק האינטימי ולהתמקד בסיבה בגללה הוא שם. הנאה הדדית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן יכול זרע לחיות במגע עם האוי
    קארן
    06/11/2007

אשמח מאוד אם תוכלו לענות על שאלותי הבאות:

1.כמה זמן יכול זרע לחיות במגע עם האויר?

2. שאלה דומה, כמה זמן יכול זרע לחיות על בד ולהכניס אישה להריון?

אשמח אם תוכל להפנות אותי לכל מאמר / ספר אקדמי אשר מפרט בנושא.

בתודה מראש,

קארן

הוספת תגובה

• חיי הזרעונים

ד''ר חגית כהנא
    07/11/2007

זרעונים חיים כ 24-48 שעות באויר החופשי אך יכולת התנועה שלהם מוגבלת ולכן גם הסיכוי לאחר פרק זמן קצר להרות רק ממגע זרע בבד או משהו אחר מוגבלת.
    הכניסה להריון אם הזרע היה בעל יכולת תנועה ובקרבת הנרתיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרוקסט
    נתי
    06/11/2007

שלום רב,

הבנתי שסרוקסט משמש לטיפול בשפיכה מוקדמת, אך הוא יכול לגרום גם להפרעה בזקפה? האם זה נפוץ?

ודבר נוסף-תרופות אחרות כמו רסיטל, לוסטראל, ציפרלקס ופבוקסיל (כולם מהמשפחה של סרוקסט) אינן יעילות לטיפול בשפיכה מוקדמת?

לקביעת תור
    סגירה
    סרוקסט

הוספת תגובה

• סרוקסט

ד''ר חגית כהנא
    07/11/2007

שפיכה מוקדמת מלווה בד"כ גם בחרדות ולחץ ולכן סרוקסט מתאימה.
    התרופות האחרות מעכבות שפיכה אך פועלות פחות טוב בד"כ על הנושאים הריגשיים הרלוונטים.
    חשוב לטפל בשפיכה מוקדמת בטיפול תרופתי בשילוב עם שיחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

ירון
    07/11/2007

האם כוונתך שסרוקסט יותר מתאימה לחרדות מפרוזק, לוסטרל ציפרלקס וכו'?
    והאם לשאר יש גם תכונות של עיכוב שפיכה כמו סרוקסט?

והכי חשוב- האם התרופות הללו יכולות לגרום להפרעה בזקפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולמה כוונתך "על הנושאים הרגשיים הרל

ירון
    07/11/2007

הרלונטיים"?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוונתה...כנראה...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    09/11/2007

מה עושה לך לגמור מהר?! איך אתה מרגיש עם זה?! האם זה מונע ממך להתחיל עם בחורות וכו' וכו'...
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

ירון
    09/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל סרוקסט זה לא פתרון אידיאלי

ירון
    09/11/2007

הרי התרופה לעתים גורמת להפרעות זקפה ואורגזמה לא מלאה/חלשה. כמו גם לעליה במשקל.

בדרך כלל מה המינון שנותנים לשפיכה מוקדמת והאם נותנים את זה על בסיס יומיומי או רק לפני מגע מיני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל תרופה עשויות להיות תופעות לוואי

10/11/2007

ויש לקחת זאת בחשבון ולקבל הסבר לפני שמתחילים בנטילת התרופה.

במקרה של שפיכה מוקדמת, המינון הוא יומיומי ומותאם באופן אישי במרפאה לבריאות מינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוגי אורגזמה אצל נשים .
    אבי
    06/11/2007

שלום!
    אני מאוד רוצה לדעת איזה סוגי אורגזמה יש לנשים?
    אני שמעתי על שניים ווגינלי ודגדגנית זה נכון ?
    תספרו לי בבקשה על כל אחד מהם,מה זה, ,איך משיגים אותו,איך הכי טוב להגיע אליו ואילו הפרשות יש בכל אחד מהם ?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    סוגי אורגזמה אצל נשים .

הוספת תגובה

• xudh turdznu,

תמי
    06/11/2007

בטנטרה בעיקרון מדברים על 7 סוגי אורגזמות
    ברמה הפיזית מדובר על אורגזמה של הדגדגן, של פתח הנרתיק, של נקודת ה-G, של צוואר הרחם, של שלפוחית השתן, של פי הטבעת ושל הפטמות.

השוני בין סוגי אורגזמות אילו הוא כמובן במוקד הגירוי הפיזי ,
    אבל ההבדל המשמעותי הוא באופן חווית האורגזמה, בתופעות הפיזיות והאנרגטיות במהלך האורגזמה ואחריה.

אורגזמה היא בראש ובראשונה תופעה אנרגטית, היא יכולה להיות ממוקדת באברי המין או להיות מתועלת למקומות נוספים או לכל הגוף.

ולמרות שהתופעות הפיזיולוגיות הנלוות הן דומות, ישנם הבדלים מהותיים גם בהן.
    לדוגמא, אורגזמה של הדגדגן נחשבת להכי "שיטחית" ומלווה אצל חלק מהנשים בתחושת רגישות יתר של "אל תגע בי" אחריה.
    אורגזמה של נקודת ה-G יותר סבירה לעורר את השפיכה הנשית.
    אורגזמה של צוואר הרחם, בגלל מיקומה העמוק יותר היא יותר "נוחה" לסובלימציה ולתיעול לאורגזמה של כל הגוף.
    נהוג למנות 7 סוגים של אורגזמה - לפי כל אחת מהצ'קרות, למרות שכאן הווריאציות הן למעשה אינסופיות.
    וזאת מכיוון שמדובר בחוויה אנרגטית ורוחנית שקשה למדידה או לתיאור במילים.
    ומכיוון שהצ'קרות הן בסך הכל נקודות יחוס אליהן התרגלנו, חזקות יותר או פחות לאורך הציר המרכזי שלנו.
    למעשה כל נקודה לאורך הספקטרום הזה יכולה לרטוט באופן אורגזמתי עם האיכויות והתכונות היחודיות שלה.

אציין רק שרוב האורגזמות ה"רגילות" שלנו הן אורגזמות של הצ'קרה השניה או הראשונה.
    אורגזמה של צ'קרת הלב תתבטא בתחושת אהבה אינסופית לעצמך, לבן/בת זוגך וליקום כולו.
    ואילו אורגזמה של צ'קרת הכתר תביא אותך לתחושת התרחבות ואיחוד עם היקום כולו - האורגזמה ה"קוסמית" המדוברת...

על מנת לחוות סוגי אורגזמות אלה חייבים להיות במצב נפשי וגופני שונה במקצת ממצב היום ‏יום
    אך לא להתייאש הדרך אמנם ארוכה אך גם היא מענגת .
    את הלימוד ניתן לעשות גם בסדנאות וגם בצורה פרטנית אצל מורים חלקם עושים זאת גם בתשלום בתרומה – שנתרמת הלאה חלקם בתשלום סימלי .
    מאחר וזאת דרכה של הטנטרה לחוות ולהעניק כך מגיעים לאורגזמות הגבוהות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוגי אורגזמות

10/11/2007

קראת נכון... יש שתי סוגי אורגזמות פזיולוגיות:

דגדגנית - ע"י גירוי הדגדגן. סוג, משך ועוצמת הגירוי מאוד אישי לכל אחת ואף עשוי להשתנות מפעם לפעם.
    וגינלית - גירוי של איזור הקרוי נקודת הג'י בחלק העליון של פנים הנרתיק (במרחק נגיעת אצבע).

לא חייבות להיות הפרשות, אך בד"כ זה יהיה מלווה בסיכוך הנרתיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול תרופתי - יעוץ
    ניר
    05/11/2007

שלום, אני גבר בן 30 סובל משפיכה מהירה האורולוג נתן לי טיפול בסרקוסט על בסיס יומי לכמה שבועות וא"כ לרדת עד להפסקה בכלל, האם זה אמור לפתור לי את בעית השפיכה לתמיד? האם זהו הטיפול המומלץ? האם יש קשר בין נטילת תרופות לעיכוב שפיכה לפוריות הגבר?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול תרופתי - יעוץ

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת

ד''ר חגית כהנא
    07/11/2007

אני איני מאמינה בטיפול תרופתי ללא התיחסות להיבטים הרגשיים הקשורים לשפיכה המוקדמת.
    ללא יעוץ ריגשי הסרוקסט לטעמי אינו מספיק.
    אין קשר בין פוריות לשפיכה מוקדמת הבעיה היחידה היא שאם לא מצליחים להגיע לחדירה מין הסתם לא יהיה הריון.
    הקושי תלוי במהירות השפיכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה בתדירות
    אורנית
    05/11/2007

אני נשואה כ-7 שנים+ילדים, בזמן האחרון אני ובעלי לא מסתדרים ביננו ויש הרבה חילופי מילים לא יפות ופגיעות.
    כתוצאה מכך תדירות יחסי המין ירדה, אך יש ביננו מגע.
    אני חייבת להכנס למיטה עם ראש נקי וכך יוצא שאם הוא פגע בי במהלך היום, אף על פי שביקש סליחה,זה מציף אותי ברגע הכניסה למיטה ואפילו בכעס גדול יותר ואז אני מעדיפה ללכת לישון.
    בעלי אומר שאני אישה עם קפריזות שעד לפני שנכנסתי איתו למיטה, התייחסתי אליו יפה, ליטפתי אותו וקוצי מוצי וברגע שנכנסתי למיטה אני מתהפכת ופתאום מפריעים לי דברים שהיו במהלך היום.
    לבעלי זה לא מפריע וכשהוא חרמן לא מעניין אותו מה היה במשך היום ואילו לי זה מפריע.
    האם הבעיה היא בי?

לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בתדירות

הוספת תגובה

• תקשורת

ד''ר חגית כהנא
    07/11/2007

הבעיה היא בקשר ביניכם ובצורת הדיבור שלכם זה לזה.
    טבעי לגמרי שאם את כועסת לא תרצי יחסי מין. גברים פחות בררנים ביחס לכך.
    אני חושבת שאתם צריכים יעוץ זוגי ואז גם יחסי המין שלכם ישתפרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללכת לישון עם חיוך

justme2enjoy
    13/11/2007

לפי דעתי הבעיה היא בתקשורת, זה קרה לי יותר מפעם, לפעמים צריך אולי להסתכל על קיום יחסים כעל אלמנט שגורם להנאה ללא קשר להתרחשויות קודמות, אין כמו לראות אדם במצב של קרינה וברק בעיניים בייחוד לאחר שהיה עצבני וכועס.
    תנסי להתנתק מתחושת הכעס, מה שהיה מת, תחשבי על זה שאת הולכת עכשיו להנות כמו שמזמן לא נהנית ואת היום הזה את מסיימת כאשר את הולכת לישון עם חיוך על השפתיים, ברק בעיניים והילה אדירה המקיפה אותך.
    תשברי את המעגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה...
    יערה
    05/11/2007

האם אפשרי לקיים יחסים רק על גלולות בלי קונדום ?, יש לציין שאני לוקחת סדיר גלולות.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• הקונדום הוא לא רק אמצעי מניעה...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    05/11/2007

הוא גם אמצעי למניעת מעבר מחלות מין. אם את בקשר קבוע ושניכם "בריאים"....אין בעיה. אם את מחליפה פרטנרים השתמשי בקונדום!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיים בגמירה של בן זוגי
    אור
    03/11/2007

החבר שלי מתקשה מאוד לגמור ,גילו 24.
    אחרי 3-4 שעות של האקט אני מותשת, אך זה פרק הזמן שהוא נזקק לו בשביל להגיע לפורקן מיני, אם הוא בכלל מצליח,כלומר לפעמים גם זה לא מספיק..
    מה יכולות להיות הסיבות לעניין? ,האם מדובר במישור הפיזי נטו או שיש גם הסברים פסיכלוגיים?
    יש לציין שהוא מאוד נמשך אליי כך ששם לא טמונה הבעיה.
    תודה,

לקביעת תור
    סגירה
    קשיים בגמירה של בן זוגי

הוספת תגובה

• קושי בגמירה

ד''ר חגית כהנא
    04/11/2007

האם החבר שלך נוטל תרופות או משתמש בסמים כלשהם?
    האם הוא בריא?
    אם אינו נוטל תרופות והוא בריא שווה יעוץ.
    האם היה אירוע כזה גם בעבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאני קם בבוקר אני לא מצליח להשתין
    דודי
    03/11/2007

למה זהה
    ואני מעונן כולל יוםם

הוספת תגובה

• רק בבוקר?!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    05/11/2007

אם אכן אתה מרגיש שיש בעיה...גש לרופא אורולוג.
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בזיקפה
    אורן
    03/11/2007

שלום

אני בחור בן 26, מזה שנים רבות אני סובל מהפרעות בזיקפה.

יש לציין שכמעט בכל מפגשי גם בחורות התרחשה פדיחה בעת קיום האקט והפחד מתקלות נוספות גרם לי לנטוש לחלוטין את נושא המין.

אציין גם שנטלתי בעברי את שלושת הכדורים הקיימים בשוק אך כמעט ואינם משנים דבר, אני יכול להגיע לאקט עם זיקפה מלאה אך ברגע האמת העסק ייפשל לגמריי.

אציין גם שביקרתי בעבר אצל סקסולוג שרשם לי כדורים וציין גם שייתכן שההפרעה נובעת מחרדת ביצוע.

באוננות שאני מבצע עם עצמי לעיתים האיבר חזק לגמריי ולעיתים כלל אינו מתפקד.

כיום אני נמנע לחלוטין מיחסי מין מכיוון שהתייאשתי ואיני רוצה להגיע שוב למצב בעייתי שכולל הסברים והתנצלויות בפני הבחורות. ( וזאת למרות נסיונות עם כדורים מכל הסוגים שעוזרים, אך רק עד לרגע האמת, ואז האיבר הופך להיות יישות נפרדת לחלוטין ).

הדבר הרס את חיי לגמריי, אני נמנע לחלוטין מיחסי מין ולא מתחיל עם בחורות בגלל המצב.

האם יש עוד למי לפנות ? או שכדאי לעזוב את הנושא לחלוטין ולהשלים עם המצב ?

אני לא רוצה להתאכזב שוב

נ.ב - ידוע לי שהנושא הפסיכולוגי בנוגע לדבר מאוד דומיננטי אך לאור מה שעברתי קשה לי להתעלם מהדבר ולהגיע בגישה "משוחררת" לאקט.

אודה על התייחסותך והמלצותיך

בנוסף אם תפנה אותי שוב למקום מסויים אודה על המלצה יותר ספיציפית מכיוון שבעבר ביקורי אצל הסקסולוג לא תרם דבר.

בברכה

אורן

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזיקפה

הוספת תגובה

• יש לי את אותה בעיה כמו לך

אבי
    07/11/2007

אם אתה רוצה תיצור איתי קשר ואולי ביחד נפתור אותה !
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורן

ד''ר חגית כהנא
    07/11/2007

אתה בחור צעיר וכנראה גם בריא שחרדות וחששות מלווים את חיי המין שלך ובמקום להנות מהם אתה מרגיש מוגבל ונמנע.
    עליך לפנות לסקסולוג/ית שמתמצאים בתחום הגוף והנפש .
    עליך לעבור טיפול רגשי שיעזור לך לצאת מהמעגל הסגור והמרגיז אליו נכנסת. הבעיה אינה פיזית אלא ריגשית.
    אל תדחה רק בחר אדם שמתמצא גם בתחום הרגשי!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק לא להרים ידיים

10/11/2007

הטיפול התרופתי שניסית זה בסך הכל כמו גלגלי עזר, כמו אקמול לכאב שיניים.פתרון זמני. אתה צריך טיפול שורש ולא טיפול לכאב השיניים, ואני בטוח שאתה מבין את ההקבלה למצבך.

אני מצטרף לדעתה של ד"ר כהנא שכדאי שתגש לטיפול מיני. לא מספיקה פגישה אחת ומרשם תרופתי. צריך לבדוק מהיכן מגיעות החרדות ולסייע לך להתמודד איתן, ולא להגיע למצב של המנעות בו אתה נמצא כיום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדום נשים
    יעל
    02/11/2007

האם ניתן להשיג בארץ קונדום נשי , האם היעילות שלו הוא רק למניעת כניסה להריון אך לא במניעה בהידבקות המחלות ? האם הוא יכול לגרום לנזק פיסי לאישה ? ( לצוואר הרחם)

האם קיים קונדום ספציפי למין אוראלי - ? האם זה כל אלה עם הטעמים ???? משתמשים איתם גם לסקס רגיל ?

לקביעת תור
    סגירה
    קונדום נשים

הוספת תגובה

• על הקונדם הנשי!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    03/11/2007

היסטורית יצור הקונדום החל מלפני 5000 שנה, במצרים הפרעונית, שם הופיע ה"קונדום" הראשון, אולם לא למטרות מניעת הריון. במצרים נהגו להשתמש בכיסויים שונים לפין, אשר שימשו ככל הנראה להגנה מפני פגיעה, מחלות, עקיצות חרקים וגם לשם קישוט או סמל למעמד.
    התאור המוקדם ביותר של הקונדום, למניעת מחלות מין, הוא בשנת 1564 של האיטלקי גבריאל פאלופיו, שהמליץ על כיסוי הפין במגן בד ספוג בתמיסה המשמשת להגנה מפני מחלות מין.
    במאה ה- 18 החלו להשתמש במעיים של כבשים ויצרו את הקונדומים הטבעיים. רק אז החל הקונדום לשמש גם למניעת הריון.
    בשנות ה- 30 התפתחו תעשיות הלטקס הנוזלי (תחליב עשוי משרף עץ גומי) שאיפשר לייצר קונדומים מלַטֶקְס דקיק.
    בשנות ה- 90 הופיע לראשונה הקונדום הנשי הראשון, אשר מעניק לאישה הגנה מפני מחלות מין, לרבות איידס, וכמובן יעיל כנגד הריון.

קורות הקונדום לאישה
    הקונדום הנשי הנקרא "פמידום" נמכר בשוויץ, בריטניה, צרפת, וארה"ב ובארצות נוספות. במדינות אלה הפמידום זוכה להצלחה רבה. בישראל הוא עדיין לא משווק.
    בארה"ב הפמידום אושר לשימוש ע"י רשות לבדיקת מזון ותרופות. בבדיקות מעבדה נמצא, שהקונדום הנשי עומד בכללי הבטיחות הנדרשים.

מבנה הקונדום לאישה
    מורכב משקית פוליאוריטן שאורכה 15 ס"מ, כשבקצה האחד טבעת גמישה ובתוך חללה מונחת חופשי טבעת גמישה נוספת. הטבעת שמונחת חופשי בתוך השקית מולבשת כמו דיאפרגמה, אל תוך החלק הפנימי של נרתיק האישה. הטבעת החיצונית בולטת החוצה ומגינה על האזור החיצוני של איבר המין הנשי. טבעת זו מונעת בריחה של הפמידום אל תוך נרתיק.
    מהם יתרונות הקונדום לאישה על פני הקונדום הרגיל?
    לפוליאוריטן יש מספר יתרונות על פני הקונדום הרגיל העשוי מלטקס:
    אינו גורם לרגישות[אלרגיה] ולכן מתאים לאלו הרגישים לקונדום העשוי מלטקס.
    אינו ניזוק מחומרי סיכה כגון הווזלין ולכן ניתן להשתמש בכל חומר סיכה.
    הפוליאוריתן חזק פי 60 מהלטקס. טרם דווח על קונדום לאישה שנקרע תוך כדי שימוש
    בפוליאוריטן בניגוד ללטקס אין חרירים ולכן חיידקים והנגיפים אינם יכולים לעבור דרכו, כולל לא נגיפי האיידס.
    מבנה הקונדום לאישה הכולל טבעת חיצונית גדולה המכסה שטח גדול מהפות מעניק הגנה נרחבת יותר בפני מחלות מין בגלל השטח הרחב של הטבעת החיצונית המכסה את פתח הנרתיק כולו ואת שפתי הפות עד בסיס הפין הגברי.
    הקונדום לאישה מאפשר לאישה להיות אחראית לאמצעי המניעה, במיוחד כאשר בן הזוג מסרב להשתמש בקונדום.
    ניתן להחדירו לנרתיק האישה ללא תלות אם לגבר יש זקפה.
    ההגנה הגבוהה יותר בפני הריון נובעת גם מהעובדה שהקונדום הנשי בנוסף מגן נגד שפיכה ראשונית, שאינה מורגשת, של נוזל הזרע
    הקונדום לאישה אינו יכול להחליק ו"להעלם" בנרתיק, בזכות הטבעת החיצונית הגדולה ומעניק תחושת חופש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישתי מתנזרת מסקס
    צחי
    02/11/2007

זה יותר משנה שהיחסים המיניים שלנו לא כמו שהיו.דיברתי עם אישתי והיא אומרת שהיא רוצה להתנזר מסקס מה אני צריך לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    אישתי מתנזרת מסקס

הוספת תגובה

• למה היא מיתנזרת מסקס? מה השטות הזאת

אבי
    02/11/2007

שאל אותה למה היא עושה את זה זה מטופש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישתי עושה סקס בשבילי
    יוחאי
    02/11/2007

אשמח לקבל את עצת המומחים בהושא שמאוד מפריע לי .
    אני נשוי כ- 8 שנים ויש לנו תאומים בגיל 5 .
    אשתי לא כול כך אוהבת סקס וכך זה היה כל השנים היא מודה היום שהיא עושה זאת בשבילי על מנת לספק את הצרכים שלי והיא מבחינתה יכולה לחיות בלי סקס פשוט אין לה בעיה עם זה וזה לא חסר לה , ואין לה לטענתה צורך גופני לעשות סקס ולהתענג מהיחסים ובמיוחד להגיע לאורגזמה .
    אני ממש מתוסכל מהסיפור ועומד במצב אובד עצות מה לעשות איתה / איתנו בהמשך בקשר לסקס .
    היינו ביעוץ ולא נראה לי שהסיפור שיפר את החשק שלה לסקס , היעוץ רק הגביר את המודעות שלה לבעיה בינינו , במיוחד הבדלי הצרכים הקיצוניים שלי יש ולה אין ולכן היא משקיעה יותר בי שוב רק בי על מנת לספק אותי .היא מבחינתה טוענת שהיא לא זקוקה .
    האם ניתן להמשיך לחיות איתה ולהשלים למצב ? האם ניתן לשפר את המצב ? ואיך ?
    אנא עזרו לי !

לקביעת תור
    סגירה
    אישתי עושה סקס בשבילי

הוספת תגובה

• זה לא אמור ליהיות ככה היא צריכה

אבי
    02/11/2007

להינות בסקס לפחות כמוך אין דבר כזה בן אדם שלא נהנה מאורגזמה אין חיה כזאת,
    והעובדה שהיא משלימה אם החוסר רצון לסקס שלה לא ממש עוזרת אבל אתה צריך ליגרום לה לאורזמה ולהנות ממין זה אולי יגרום לה לירצות סקס אתה יכול לנסות תנוחות בהם היא למעלה בשליטה עליך תנוחות אלו עוזרות לנשים להנות הרבה יותר בסקס ואף ליגמור,לדעתי מומלץ גם
    ליפני הסקס שתרד לה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע נשים לא רוצות סקס לאחר החתונה
    יוחאי
    02/11/2007

שלום.
    האם יש כתבה בנושא "מדוע נשים לאחר החתונה רוצות פחות סקס " , מדוע הנשים לאחר החתונה נושא הסקס לא מענין אותן .
    תודה

הוספת תגובה

• זה לא קשור ולא נכון זה שטויות רוב

אבי
    02/11/2007

הנשים רוצות סקס לאחר החתונה כמו שרצו ליפני אין קשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וגיניסמוס.
    גילי
    01/11/2007

אני בת 30 לפני 8 שנים סבלתי מוגיניסמוס,אומנם הבעיה נפתרה אך לא במלואה.החדירה לנרתיק היא קלה ופשוטה,אך אין בה שום סימן קטן לתחושה כלשהיא של הנאה בנרתיק.בנוסף עברתי שתי לידות מאז וחשבתי לעצמי שעם הזמן אוכל להנות ממשגל מלא.אני יודעת על נשים שלא גומרות מחדירה אך הן נהנות.ובעיה אצלי שאני לא נהנית כלל!!!
    אציין שיחסי המין שלי ושל בן זוגי טובים.אבל הייתי רוצה שיהיו מושלמים.

אשמח לקבל תשובה והכוונה בנושא.
    תודה גילי.

לקביעת תור
    סגירה
    וגיניסמוס.

הוספת תגובה

• תענו בבקשה לשאלה שלי

גילי
    04/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אינך מרגישה אותו כלל?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    05/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושה פיזית בלבד

גילי
    05/11/2007

מרגישה פיזית את הפין בתוך הנרתיק,בזמן שהוא יוצא ונכנס.
    אבל זה לא גורם לי לשום תחושה אפילו לא לסימן קטן של הנאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודע למה את מצפה אבל...

עידן מיליצ'ר
    05/11/2007

האם יש משהו שכן גורם לך הנאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

גילי
    05/11/2007

מגע ידני של בן זוגי על הדגדגן,או עם הלשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וגיניזמוס

ד''ר חגית כהנא
    07/11/2007

אינני יודעת אם את מצליחה לגמור או שפתרת את הבעיה של הוגיניזמוס בכך שיש אפשרות לחדירה.
    רב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה מהנרתיק ויש צורך לגירוי הדגדגן כדי שיהיה גירוי ורטיבות מהנה בנרתיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה