מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תשוקה ביחסיםאנונימית11/10/2007
שלום,
אני נמצאת במערכת יחסים שלוש שנים עם בן זוגי, אנחנו בני 25, הבעיה שבזמן האחרון אולי אפילו בשנה האחרונה, אין לי חשק מיני בכלל, אני מאוד אוהבת אותו והוא אותי, יש לנו תמיכה הדדית ויחס חם, אך כשזה מגיעה ליחסים אינטימיים, אני כבר לא מרגישה תשוקה כלל, כאילו זה לא גורם לי הנהה ותחושה של תשוקה חזקה.
חשוב לציין שאני גדלתי בלי אבא והוא מבחינתי מייצג את ה"אבא" החסר שהיה מהבחינה שהוא כמו קיר מגן, אבל שוב הייתה איי שם תשוקה.
לפני שנה עברתי הפלה מלאכותית, שכנראה גם זה השיע המון.
האם מישהו יכול להמליץ לי איך אנחנו יכולים להחזיר ליחסים תשוקה ומשיכה מנית???
זה מייאש לפעמים מאוד, כי סה"כ אנחנו אוהבים זה את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענית בעצמך לבעיה
eri11/10/2007כפי שכתבת, את רואה בו "אב" ולא מאהב. כלומר לא נמשכת אליו. לצערי, כל מה שאת יכולה לעשות, זה להפרד ממנו.
בהצלחה, eri* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ממש אבל ממש לא מקצועית תודה
אנונימית14/10/2007אם לא הייתי מקבלת תשובה מפורום אחר של סקסולוגיה(תשובה הגיונית ותשובה של רופא אמיתי) הייתי חושבת שמזל שלא הלכתי אף פעם לסקסולוג ויותר גרוע מזה שלא שילמתי כסף, התשובה שלך שווה לתשובה של רופא שאומר לפציאנט שלו, "אתה חולה ואין מה לעשות" אף רופא לא יגיד דבר כזה, תמיד ינסו לטפל, יותר לא אפנה לפורום הזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית - שימי לב!!!
ד''ר חגית כהנא15/10/2007התשובה שנתנה לך בפורום נתנה ע"י קורא אנונימי שביטא את דעתו אני אכן מסכימה שתגובתו אינה מקצועית.
תשובות של מנהלי הפורום מצוינות עם שם מלא וצבע כחול!!!
האם תמיד את מגיבה בתקפנות כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהלילך10/10/2007
בהמשך להודעתי אני מבקשת לקבל ייעוץ מאחד הרופאים - יש לי חבר קרוב לשנה ואהבה ביננו היתה גדולה - מהיום שהוא שמע סיפורים על העבר שלי שכללו 3 סטוצים שביניהם מין אוראלי שעשיתי לגבר אחר- הוא התחיל לסלוד ממני ואני מפחדת שזה יביא לסיום הקשר - הוא רואה בי בחורה "זולה" יותר ממה שחשב והוא יחסית שמרן בדעותיו וקשה לו לקבל את זה אני ממש מפחדת לאבד אותו על סיבה מוזרה שכזאת ולא יודעת מה לעשות אני לא יכולה לשנות את מה שהיה ואני לא יודעת מה לעשות בבקשה תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לך מה לעשות.
סתם אחד שיודע11/10/2007טוב שזה קורה לפני החתונה.
את לא אשמה במה שקרה.
את לא חייבת דין וחשבון.
הבעיה היא אצלו ולא אצלך.
מתאים לך לחיות עם שמרן שכבר עכשיו מראה את פרצופו?
אם תישארי איתו הוא תמיד (אבל תמיד) ישתמש בזה נגדך.
שמרנים חושבים שבחורה שעשתה סקס עם אחרים לפניהם היא זולה (במקרה הטוב).
על חתונה כבר אין מה לדבר.
אולי להמשיך "לחגוג" איתה עד שימצא מישהו "מוסרית" יותר לפי הקריטריונים שלו.
מצטער.
חפשי לך מישהו שעבורו סקס לפני הנישואין זה דבר טבעי. ולא קשור ל"כבוד" !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
ד''ר חגית כהנא16/10/2007לכל אדם יש היסטוריה ואם חברך לא מקבל את ההסטוריה שלך אחרי תקופה ארוכה שבה למד להכיר אותך יש בעיה של קבלה גם בתחומים אחרים
מה גישתו למין אוראלי איתו?
בעיקרון רב הגברים לא מתים לשמוע על המעללים של בנות זוגם לימדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יכולה להיות הבעיהליאל10/10/2007
אני בחורה כבר בת 20 בתולה ,יש לי בעיה מאוד גדולה בכל הנוגע לסקס ,כל פעם שאני מכירה משהו והוא רק מראה לי טיפה שהוא מעוניין לשכב אתי בשלב מתקדם אני ישר חשה שהוא מעוניין להשכיב אותי ותו לא לדוגמא הכרתי משהו בערך 3 ימים והוא שלח לי הודעה אני מחכה לרגע בו אניח את שפתי על גופך ,זה דחה אותי והגעיל אותי ,האם המשפט הזה באמת חריג או שרק אני עושה ממנו כזה ,יש לציין שכבר בפגישה הראשונה הוא רצה לנשק אותי ,כשאני רואה סרטי פורנו אני שואלת את עצמי איך אוכל לעשות שבר כזה זה נראה לי ממש ממש מביך ,איך מתגברים על הבושה? , יש משהו בעבודה שלי שממש מוצא חן בעיניי איך אני יכולה לזרז עינינים?, אני אציין שיש לי בעיה מאוד קשה עם בחורים שלא נראים ממש טוב אני פשוט נגעלת לנשק אותם ואני לא מרגישה כלל משיכה אני אפילו לא מדציינת את עצמי מתנשקת במצבים כאלו ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תגובה
ליאל12/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה פוסח עלי
ליאל12/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יכולה להיות הבעיה..
ד``ר עידן מיליצ`ר14/10/2007אני לא יודע להגיד, אך האם חשבת לפנות לייעוץ מקצועי?
!עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאל שלום
ד''ר חגית כהנא15/10/2007אינני יודעת מאיזה רקע ומה החינוך שקבלת
סרטי פורנו אינם מציגים את החיים והקשרים האמיתיים
כאשר אנשים מכירים והם מעונינים בקשר אמיתי יש הדרגתיות בקשר
קודם מכירים אח"כ מתחילים לגעת ורק אח"כ מתחילים לדבר על יחסי מין בעיקר אם מעולם לא קיימת יחסי מין
העובדה שאחרי 3 ימים את מקבלת SMS מהסוג שתארת מעידה על רצון לגעת אך בודאי לא על רגישות רבה כלפייך.
את צעירה ומעסיקה את עצמך רבות בנושא המיניות וזה טבעי.
לטעמי עליך לחפש קשר נעים שבו תרגישי נינוחה ואם תהיי קשובה לעצמך תדעי מתי מתאים לקיים יחסי מין
העובדה שאינך נמשכת לגברים שאינם נאים? מה הבעיה עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקסילין לזיבהחסוי10/10/2007
אני בחור בן 16 וגילו לי זיבה..
אני לוקח דוקסילין 100 פעמיים ביום.
מותר לעשן עם הכדורים האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
12/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין בגיל השלישירחל10/10/2007אני בת58 . פגשתי לאחרונה גבר באמצע שנות השבעים
אנו נפגשים פעמיים בשבוע ומשוחחים מידי יום בטלפון. הקשר הרגשי ביננו סביר אך בן זוגי אינו יכול להגיע לזקפה גם לאחר שמשתמש בויאגרה. נסיונותיו עלו בתוהו וזה משפיע על מצב רוחו בענין המשך הקשר. יתכן שאיני מושכת אותו למרות שנראית מצויין
אשמח להצעותיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא קשור לאם את מושכת או לא!!
ד``ר עידן מיליצ`ר10/10/2007אל תרגישי אשמה!
יש לא מעט גברים בגילו של בן זוגך שכתוצאה מסיבות גופניות, צריכים התאמה של עזר אחר מאשר ויאגרה כדי להגיע לזיקפה.
פנו יחד לרופא שנתן לו ת'ויאגרה ושוחחו על הקושי יתכן ויוכל להתאים משהו אחר, יתכן ויפנה אתכם למומחה בתחום!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהmrs. piggy10/10/2007אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין כבר 4 חודשים לערך, בזמן האחרון גילינו כשאנחנו בתנוחה שאני מעליו, האיבר שלו נהיה רופף, אחרי חצי שעה בערך.
חשוב לציין שזה לא קורה עם תנוחות אחרות. אולי כי בתנוחה הזאת אנחנו ממשיכים במשך הרבה זמן.
רציתי לשאול למה זה קורה, ואיך אפשר למנוע את זה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתענו לי בבקשה מיכל.
גילי10/10/2007אשמח אם תגיבו לשאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאת מעליו, את שולטת בתנועות
eri11/10/2007לכן, אחרי זמן מה כבר לא "עומד" כמו שצריך. כשהגבר למעלה או מאחור, הוא זה ששולט על תנועותיו וכך קל לו יותר לשמור על הזיקפה ע"י הגברה או האטה של התנועות.
Eri* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאן נעלמתם?
mrs. piggy12/10/2007היי! אני מחכה לתשובה שלכם עדיין!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיס פיגי
ד''ר חגית כהנא16/10/2007האיבר שלו נהיה רופף אחרי חצי שעה בערך?
משך זמן כזה לקשיות הוא ארוך מאד אינני מבינה בדיוק מה הבעיה?
יש לציין שלגברים לוקח יותר זמן לגמור בשכיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, זאת הבעיה..
mrs. piggy16/10/2007ש.. טוב, חצי שעה זה לא כל כך הרבה זמן בשבילו בד"כ.. והוא גם לא גומר, איבר שלו נהיה רופף אחרי כמה זמן.
יש פתרון כלשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיס פיגי
ד''ר חגית כהנא16/10/2007יתכן שהתנוחה אינה נוחה לו פיזית או רגשית
אם זה מאד עקרוני שווה לפנות לטיפול
בכל מקרה כאשר גבר נמצא למטה יכולת התנועה וע"יכ הגירוי שלו נמוכה יותר ואולי זה מסביר את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מרגישה הנאה בחדירהמיכל10/10/2007שלום.
אני בת 29 ורציתי לדעת אם ישנן בנות שלא נהנות מחדירה והאם זה דבר נורמלי?אני מסתפקת במין
אוראלי,אך בזמן משגל בן הזוג מרגיש בחוסר סיפוק כיוון שאין שיתוף פעולה מצידי.טוב לי עם איך שאני מרגישה ואני מסופקת מחיי המין שלי.אך בכל זאת שיהיה מושלם ,קיים פתרון לחוסר הנאה בחדירה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה כוונתך?
12/10/2007את לא נהנית בכלל מחדירה או שאת לא גומרת בחדירה?
רוב הנשים אינן גומרות מחדירה וזקוקות לגירוי ישיר על הדגדגן. האם את לא נהנית בכלל מאקט החדירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום תחושה של הנאה בנרתיק
גילי13/10/2007ד"ר חרותי שלום! אני לא מרגישה שום תחושה של הנאה בנרתיק בזמן חדירה.אם יש דרך לטפל אשמך לקבל ממך אינפורמציה בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
גילי14/10/2007מצטערת על שגיאת הכתיב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר חרותי
גילי16/10/2007אני ממתינה לתשובתך,אשמח לקבל אותה בזמן שתקרא אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר חרותי - תגובה
19/05/2012אני שמח שדיון חשוב זה עולה לראש הפורום שוב לאחר 4 וחצי שנים...
לא חייבת להיות תחושת הנאה סביב החדירה לנרתיק ובכל מקרה זו לא המטרה במגע המיני. יש הנהנות מהמגע, יש הנהנות מהאינטימיות והקרבה ורק מיעוט מהנשים חוות אורגזמה בדרך זו.
אם זה כואב - יש להמנע מחדירה ולמצוא את מקור הכאב, אשר מחייב טיפול בהתאם למקור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני לא מרגישה תחושת הנאה מחדירה
אורחת12/11/2007אם יש לזה פיתרון אשמח לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קצת מביכה ואישיתאור09/10/2007אים חברי גמר לי על הבטן ונוא היה עירום ואני עים תחתון . יש מצב שהגיע נוזל לאיבר מיני? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסיכוי אפסי לחלוטין!
ד``ר עידן מיליצ`ר10/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר להדבק בזיבה בכלל?נירו09/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנדבקים מזיבה
12/10/2007בכל מגע מיני - אוראלי, אנאלי ווגינאלי.
על כן כדאי שימוש באמצעי מניעה כגון, קונדום בכל מגע מיני עם מישהו/מישהי לא מוכר ובכלל בתחילת קשר. לאחר 3 חודשים ניתן לבצע בדיקות לנוכחות מחלות מין כדי להפטר מהקונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ידועות שיטות טבעיות לזיבה?נירו09/10/2007האם ידועות שיטות טיפול טבעיות לטיפול בזיבה כמו שום אולי או תה כוסברה?
אני ממש סובל ומוכן לקבל כל עזרה מקורית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחיב רופא!!!!!!
ד''ר חגית כהנא10/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה על אוננות-חסוי09/10/2007האם אין סכנה בהדבקה לאנשים שחיים איתי בבית שיגעו בחפצים שאני נוגע בנהם/בבגדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין שום בעיה
12/10/2007אך אם אתה חושש - תרחץ ידיים אחרי האוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיבה-מותר לאונן?חסוי09/10/2007גילו לי זיבה ואני זכר.האם נותר לאונן ולגמור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזיבה
ד''ר חגית כהנא09/10/2007מותר לאונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענו לי בבקשה:דחוףאור09/10/2007אים חברי גמר לי על הבטן ונוא היה עירום ואני עים תחתון . יש מצב שהגיע נוזל לאיבר מיני? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש
יפעת09/10/2007גמר על הבטן נכון מה היה לפני הוא חדר אם התחתון עדין יכול לעבור טיפת זרע פליטה מוקדמת או מצצת אזלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נהנית מסקסדיקלה09/10/2007שלום רב,
שמי דיקלה ואני בת 33 , בציעירותי בגיל 17 בערך גיליתי לראשונה את האורגזמה דרך אוננות. מאחר והגעתי מבית דתי שלא ידע לדבר בחופשיות על נושא המין ועל אוננות שזה הליך טבעי ראיתי בדבר כפשע, ודבר אסור ,באותה תקופה הרגשתי שהצורך לאונן משתלט עליי ופחדתי שזה סטייה אז אילצתי את עצמי להפסיק. מאז ועד היום איני מצליחה להגיע לאורגזמות, אני לא מצליחה לאונן, לא מצליחה לגלות איזו נקודה בדגדגן יכול להביא אותי למצב של הנאה , אני לא מצליחה למצוא את המהירות הנכונה בנגיעה בדגדגן כדי להגיע לסיפוק, אני לא מצליחה להגיע לסיפוק עם בן זוגי, אני לא נהנית בסקס, אני מזייפת הנאה, אני מאוד יבשה מבחינה ווגינאלית עד כדי דם , החדירה הראשונית בכל תחילת סקס מלוווה בכאבים ובאיטיות מבחינת בן זוגי, עשיתי בדיקה אצל הקניקולוג שלי בעניין הדם שיורד לי אחרי הסקס והבדיקה יצאה לי בסדר גמור. אני מנסה לאונן ואני לא מצליחה מה אני יעשה? איך אני מגיעה לידי סיפוק? אף פעם לא התעסקתי בצעצועי מין. אנא עזרו לי אני נואשת.אני רק אוסיף שפעם הייתי מגורה מאוד מעצם גירוי הפטמות ע"י ליקוקים והיום אחרי ניתוח סיליקון בחזה תחושת העצב לא קיימת לכן אין לי ריגוש בחזה. בבקשה עזרו לי אני מתחחננת . תדריכו אותי אל תשלחו אותי לסקסולוגים, אני רוצה עצה בהכוונה, בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרויוה
יפעת09/10/2007משחק מקדים שיחרור יכוצל לעזור ויברטור רך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנאה מסקס
ד''ר חגית כהנא09/10/2007דקלה היקרה
בקשת שלא אפנה אותך לסקסולוג ולכן לא אעשה זאת את יודעת שזו אפשרות תמיד.
כשאני קוראת את מכתבך אני חשה הרבה לחץ.
עם לחץ פנימי, ולחץ חברתי ותרבותי קשה מאד להגיע לאורגזמה או לחוות כל הנאה אחרת בחיים.
העצה המרכזית שלי היא להרגע לנסות להנות ממגע ללא נסיון להגיע לאורגזמה אלא להיות בהנאה עצמה.
ניתן להשתמש בשיטות כמו מדיטציה, דמיון מודרך והרפיה.
לטעמי באופן עצמאי יהיה קשה....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקלה
מעניין מאד09/10/2007אני חושב שכדאי לשוחח על כך עם בן הזוג,הוא ודאי יבין (לפני חתונה...)
אורגזמה אינה הכל אך היא שווה הרבה.
נשים רבות לא מגיעות לשיא בעת קיום יחסי מין -"חדירה" .
אולי את מצפה למשהו לא ריאלי במצב כ"כ לחוץ.
אולי זה נשמע נדוש, אבל ניסית להיות רק עם עצמך בלי אף אחד במקום חשוך כשאת יודעת שאין איש (גם לא בן הזוג ) שיפריע,ולגרות את עצמך לאט בכל הגוף במטרה להנות ולאו דווקא למטרת אורגזמה בסוף?
אם תנסי כמה פעמים באופן כזה אני חושב שתכירי את גופך מתוך רגיעה ותוכלי אולי להתקרב למטרה הסופית.
אם את רוצה תפני אלי בפרטי ואתן לך רעיונות נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבר כואבלילך09/10/2007היי שמי לילך ויש ל חבר קרוב לשנה , הכל ביננו נראה מצויין ואהבה גדולה מאוד ,
עד שבשיחה מסויימת יצא לי להזכיר שלושה סטוצים שהיו לי בעבר כשחלקם כללו מין אוראלי בגבר,
הדבר לכאור פגע בחבר שלי מאוד והראייה שלו כלפיי השתנתה - הוא התאכזב ממני מאוד ואמר "שלא תיפה זאת ממני", מאז הקשר נפגע... אני יודעת שהוא אוהב אותי ואנ אוהבת אותו מאוד ....קשה לי להבן למה משהו שהה בעבר מפריע לו כ"כ והאם יש משהו שאני יכולה לעשות או להגיד כדי אכשהו לתת לו נקודת מבט שונה על הנושא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוי
יפעת09/10/2007תעשי איתו אותו הדבר ותגידי לו שהוא יותר טוב ריח טוב טעים נהנת וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)