מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דילמהדנית03/10/2007
שלום לכל הצוות
הכרתי בחור כבן 45 והתאהבנו אחד בשנייה ואנחנו מפתחים קשר יציב לאט ומאוד אוהבים אחד את השני למרות פער הגילאים ביננו , אני בת 30
וזה כבר פחות מפריע לי
מה שכן מפריע לי יותר זה שאני לא אוהבת להתנשק איתו
כי הטעם שלו מפריע לי תמיד
וכי הוא לא מתנשק איתי ממש טוב
וכל עניין הנישוק מפריע לי לזרום עם זה למיטה כי זה בסיס חשוב
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשורת!!!
05/10/2007דנית אני בטוח לא אגיד לו מה דעתך על נשיקות...
זה עניין של תקשורת וחשוב שתשתפי אותו במחשבותייך. יש דרכים טקטיות לעשות זאת, וזה לא צריך בהכרח לפגוע בו. הרי בינתיים את זו שנפגעת, כי את "סובלת" מהנשיקות האלו. לגבי הטעם, תוכלי לתת לו מסטיקים או סוכריות בטעם שאת אוהבת תוך כדי שאת לוקחת גם לעצמך. לגבי הטכניקה, את חייבת להדריך אותו מה נעים לך ומה לא. הוא לא ינחש אם לא תשתפי אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת וכבר בת 26רני03/10/2007אני כבר ממש מתחילה להיות מתוסכלת..אני לא מצליחה לגמור מלבד פעם אחת לפני המון זמן...זה היה לשניה בערך מסקס יבש בכלל...
חוץ מזה,היו מקרים שהרגשתי כאילו אני צריכה להשתין אך זה הלחיץ אותי ,אז יצאתי מהריכוז וכבר חיכיתי שזה ייגמר,זה היה סיוט(בדיעבד הבנתי שזו תחושה נורמלית טרם האורגזמה לא?)
בקיצור אני לא יודעת מה לעשות ,גם כשאני מנסה לענג את עצמי אני יוצאת מריכוז ומפסיקה...(לא בטוחה שאני יודעת איך לאונן..)
אשמח לטיפים, גם בנוגע איך לענג את בן הזוג (אני חוששת שמא אני לא טובה במיטה,והעובדה שאני לא גומרת גורמת לי להרגיש שאני מבאסת את בן הזוג)בהנחה ואני לא רוצה לדבר על זה עם בן הזוג כי זו רק התחלה...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני בחילוף הספרות שלך וגם לא הצלחתי
ששים ושתים04/10/2007להביא לעצמי הנאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חייבת הדרכה
YOS04/10/2007זה שאת כותבת שאת רוצה להשתין נבהלת מזה ומפסיקה... התחושה של ההשתנה זו בעצם לא השתנה אלא מה שניקרא באנגלית female ejaculation זה לא פיפי אלא נוזל לבן שיוצא בכמויות מסחריות בזמן הגמירה וכאשר את משחררת אותו הוא מעצים את הגמירה עד איבוד חושים מרוב הנאה יש על זה ספרות שלמה באינטרנט... תחפשי בגוגל " wemen ejaculation " או " squirt " או בעברית "שפיכה נשית" אומרים שרק 10 אחוז מהנשים חוו גמירה כזו אבל הם טוענים שכל אחת מסוגלת אם תעבוד על הנושא ועם הדרכה נכונה... ותדעי לך שהמון גברים מחפשים דווקא את הבחורות שיש להן את זה, זוהי חוויה בלתי רגילה גם לאישה וגם לגבר שאיתה. אם את רוצה יש לי חוברת הדרכה בקובץ PDF שאני יכול לשלוח לך במייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה נשית
רני05/10/2007אני מודה שהצלחת לעודד אותי,אך דווקא ברגע שנכנסתי לאתר וראיתי שזו שפיכה בכזו כמות מסחרית נלחצתי.. משום מה זה מרגיש לי גברי באיזשהו אופן להיות בעלת יכולת שפיכה.
נניח ואני יכולה להגיע לשפיכה נשית ,האם זה מחייב שכל אורגזמה שאחווה תהיה עם שפיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך מה להילחץ
YOS06/10/2007אין לך מה להילחץ חמודה, הכמויות זה דבר מישני, אני אומר לך שוב... גברים מתים על זה... כל מה שנישאר לך לעשות זה תכנסי לאינטרנט תקראי כל מה שאפשר על הנושא ורק את עם עצמך לבדך תתגברי על המחסום הזה תנתקי את הראש מכל המחשבות תיהי משוחררת לגמריי ותתרכזי רק בעצמך כן קצת אנוכיות בקטע הזה לא יזיק תראי שאת יכולה את הולכת להצליח בגדול זה פשוט דורש קצת אימון ואת תגלי בעצמך היכן הכפתורים הרגישים שלך ואיך מפעילים אותם כדי שאחר כך תוכלי להדריך את בן זוגך אולי תשתי קצת יין לפני כן אם זה עוזר לך להשתחרר... בהצלחה חמודה... וספרי איך היה... (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רני05/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל אחת מסוגלת לגמור!
05/10/2007בייחוד אם גמרת בעבר - אפילו אם זו פעם בודדת. זה מצביע על כך שיש לך את היכולת. ייתכן ויש מעצור או מחסום שמונע בעדך להשתחרר לגמרי, אפילו כשאת מאוננת לבד. אם השקעת בנושא מחשבות ונסיונות אשר לא נשאו פרי, כדאי שתיעזרי במרפאה בה מטפלים בבעיות מסוג זה - ראי אגב, אין קשר בין היכולת שלך לגמור לבין מה שאת מכנה "טובה במיטה". אם החבר שלך נהנה איתך ואת איתו, שניכם מצויינים במיטה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת ובת 26
זבזב07/10/2007
הדרך היעילה ביותר עבורך היא לבקש מבן זוגך הסבלני ללקק לך.
הדריכי אותו למציאת הנקודה וויסות הפעילות לפי הכייף שלך.
אם הוא באמת אוהב אותך ורוצה לגרום לך עונג, תגיעי לאורגזמה.
זה בדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרני
מעניין מאד09/10/2007הכל קשור לרגיעה, עם או בלי בן זוג.שחררי את הראש שלך(ושלו) מהחתירה למטרה.
קחי לך זמן לבד לבד-נסי ותהני.
שלחי לי מסר פרטי אם את רוצה עוד פרטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספרי הדרכה לסקסחדשה02/10/2007שלום,
רציתי לדעת אם יש לכם המלצה לספרי הדרכה לסקס, לגבר ולאישה ללא תמונות מפורשות אך יכולים להיות עם איורים?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש לי המלצה בשבילך
גלית03/10/2007הספר נקרא "סקס עכשיו" בהוצאת בבל.
ספר מפורט אשר מדבר על הכל בצורה קלה והומוריסטית. ללא תמונות. רק איורים.
נוגע ממש בכל בעיה/תחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חדשה04/10/2007תודה רבה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומר מאלחשבחור2502/10/2007אני בן 25 סובל משפיכה מוקדמת , ואני מעוניין לנסות להשתמש בחומר מאלחש כמו עזרקאין , (כפתרון זמני עד שהקשר שאני נמצא בו יבישל כדי ללכת לטיפול התנהגותי).
רציתי לדעת האם אחרי מריחת המשחה על הפין והמנתנת 10-15 דקות , האם המשחה יכולה להשפיע גם על פנים הנרתיק/פה/יד של בת זוגתי?
כי כמובן זה משהו שלא הייתי רוצה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם תחכה מספיק זמן, כמו שציינת..
ד``ר עידן מיליצ`ר02/10/2007זה לא יפגע בזוגתך. אם תמרח הרבה ומיד תקיים מגע מיני, זה ישפיע גם עליה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראה גוף ההודעה
eri02/10/2007ההשפעה של המשחה היא אחרי 40-60 דקות. כלומר זה הזמן שתצטרך להמתין. לפני המגע המיני יש לשטוף את הפין עם מיים פושרים וסבון. יש עצה ל\אולי יותר טובה בשבילך - תאונן כשעה לפני המגע המיני, בדרך כלל זה עוזר לשפיחה מוקדמת.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAbout my BoyGalia02/10/2007hi,
sorry for the english. my computer is bad.
I just want to know weather theres another way to deal with a fast coming problem besides going to a sex expert.
My boyfriend has been coming really fast and it has been a problem for a long time.
I don't think going to a sex expert is the right way to deal with the situation and wanted to know what else can we do.
thanks for your help.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרto galia
אורית פס02/10/2007i wonder,why you think that going to an expert isnt
the right way to deal with the problem?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אני בעברית
גלית03/10/2007לדעתי כל הפרוצידורה של ללכת לסקסולוג ולדבר על התיפקודים הלוקים שלך עלולה להשפיע על הדימוי מבחינה פסיכולוגית.
הייתי רוצה לנסות, לפני הצעד הנואש הזה, דרכים אחרות לפתור את הבעיה. מבלי לגרום לה להיראות "גדולה".
מעבר לכך. משחות למניהן שיש לשים חצי שעה לפני המגע המיני מפחיתות באופן משמעותי את הרומנטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר גם לענות בעברית.
גלית03/10/2007אני יכולה לקרוא, אבל לא תמיד לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין ממתינה לתשובה
גלית05/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהto galit
אורית פס06/10/2007by or order the book:how to over come premature ejaculation\ by helen singer kaplan.
u can find this book in hebrow as well* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גלית07/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל מכור לפורנוmishvoon02/10/2007היי
אני מתחתנת בעוד חצי שנה יש לי בחור מדהים אך יש לו בעיה כשעברנו לגור ביחד היה לו בטלויזיה 60סרטי פורנו ובמחשבים(3) מאות סרטים לבקשתי למחוק אותם הוא נענה ומחק אך בכל הזדמנות שאנחנו לא ביחד הוא צופה בפורנו און ליין או קונה בtv ומוחק אנחנו לא מקימים יחסי מין בתדירות גבוהה בערך פעמיים שלוש בשבוע ואנחנו זוג צעיר 27-30 אני מרגישה שהפורנו בא על חשבוני אני רוצה סקס בתדירות גבוהה יותר ותמיד יש לו תירוץ ויש לי תחושה כשזה קורה זה רק כי אני רוצה וכועסת כשזה לא קורה.מה אני צריכה לעשות ?הוא היה מכור בעבר לקוקאין והימורים (אופי מאוד מתמכר)מעבר לזה הוא מדהים מאוד מכבד אוהב וקשה לי לוותר על כל המעלות הטובות שבו .....אשמח לקבל יעוץ מתאים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדברי איתו על זה תגידי לו שאת רוצה
XTV02/10/2007יותר סקס זה לא בושה ומותר לו לאונן על סירטי פורנו למה שיהיה אסור לו? דברי איתו
שאת רוצה יותר סקס,אם את רוצה שהוא יהנה יותר את יכולה לנסות ליראות במה הוא צופה
אולי יש משהו בסירטי הפורנו שהוא רוצה אצליכם במיטה והוא מיתביש לומר זה קורה הארבה
בכל מיקרא סירטי פורנו זה לא דבר רע ובטח שלא סיבה ללעזוב מישהו לא צריך להגזים
בימקום להגיב בכעס את יכולה לברר יותר מה הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמכרות לפורנו
אורית פס02/10/2007צפיה בפורנו כשלעצמה איננה בעיה ואף יכולה לעזור במצבים של קשיים בחשק מיני והתעוררות.אך אם את סבורה שיש כאן אלמנט התמכרותי וזה בא על חשבונך\כם עלייך לדבר על כך עם בן זוגך ולומר לו איך את מרגישה ומה היית רוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה הרבה סקסאד01/10/2007אני גבר שרוצה ודורש סקס הרבה פעמים ביום אני גבר נשויי הבעיה שאשתי תמיד עייפה ולא בא לה
לפעמים זה לוקיח הרבה זמן אפילו שבועות זה מאוד מפריע לי למרות שאנחנו בקטע אני עושה הכל
היא נהנית וגומרת תמיד אבל עד שבה הפעם הבא אני משתגיע אני לא יכול בלי לעשות כל יום והרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה בעצם השאלה?!
01/10/2007פער בחשק הוא בעיה נפוצה וכמו בעיות אחרות - לאו דווקא מתחום המיניות, מחייב משא ומתן והסכמה ע"י בני הזוג. אם אינכם מסוגלים לכך לבד, גשו לייעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם הגשה עצמית?
ד``ר עידן מיליצ`ר01/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק מיני בגיל 50 +דן30/09/2007לאחר שנים רבות של נשואים ירד החשק המיני של אישתי
יש בעיות של מחזור לא סדיר
אני עדיין במלוא אוני ואין לי את הפרטנרית
אני מרגיש שיש לי צורך לרעות בשדות זרים אני נראה מעולה ולפי הנתונים המוצגים ע"י הגולשים באמת יש לי מה להציע
איך מבצעים החייאה מחודשת של החשק המיני לאישה בגיל זה (עם כל הבעיות הנלוות של השינויים הגופניים והתפקודיים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחברים לפורום תנו לפחות רעיון אחד
דן30/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק מיני בגיל 50
ד''ר חגית כהנא01/10/2007נשים בתקופה זו של החיים חוות שינויים הורמונלים שמשפיעים גם על מצב הרוח וגם על החשק המיני וכמובן על דברים נוספים.
כדאי לפנות לרופא/ת נשים רצוי לכזה שמתמחה בגיל המעבר אם יש לה/ו הכשרה בסקסולוגיה ייטב
יש פתרון ואין סיבה לוותר על חיי מין טובים גם בגיל הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ד"ר כהנא
דן01/10/2007מצטער אך לא קיבלתי טיפ לדרך פעולה מובנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה טיפ אתה רוצה?
ד``ר עידן מיליצ`ר01/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בזמן סקסMrs.piggy29/09/2007אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין לא הרבה זמן, לפני כן במשך תקופה ארוכה קיימתי יחסי מין עם מישהו אחר. ואף פעם לא גמרתי.
בזמן האחרון בזמן חדירה, כשאני מאוד נהנית, כואב לי מאחורה.. זאת הרגשה כאילו האיבר שלו גדול מידיי, אבל כשאני פחות נהנית זה לא קורה.
חשוב לי לציין שעם החבר הקודם לא הייתה לי את התחושה הזאת.
למה יכול להגיע הכאב הזה, ואיך אפשר להתמודד איתו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאב ביחסי מין
01/10/2007כאב ביחסי מין, בייחוד אם מדובר במשהו חדש, מחייב בדיקה של רופא/ת נשים מתחום הבריאות המינית. באותה הזדמנות כדאי גם להתייחס לעובדה שאף פעם לא גמרת, כי כל אשה בריאה יכולה לגמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בעת הריגוש המיניsima29/09/2007שלום,
יש לי ולבעלי בעיה בעת קיום יחסי מין, לעיתים כאשר הוא מרוגש מינית נתפס לו השריר (שריר שנמצא בשני צידי האשכים) והאשך הימני "עולה" וכמעט נעלם. התופעה מלווה בכאבים. האם זה נורמאלי, ומה אפשר לעשות כדי למנוע זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהרניה??
01/10/2007כדאי שבעלך ייגש לבדיקת אורולוג. לעיתים התעלה דרכה יורד האשך לשק האשכים אינה סגורה לגמרי והאשך נודד לו מעלה כמו שאת מתארת. ניתן למנוע זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
sima01/10/2007בעלי כבר נבדק וזה לא הרניה. הכל תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיות נשיותאמא29/09/2007אני בת 40 ,מאז ומתמיד הייתי מינית וזה מתגבר עם השנים.
כשאני יוצרת שיחת נפש עם נשים מסוימות( לא כל אישה שמשוחחת איתי) אני מרגישה צורך בקשר אינטימי ושיחות על מין מגרות ויוצרות אצלי דחף מיני ופנטזיות על נשים.
אני נשואה והסקס עם בעלי בסדר גמור אם כי לא בתדירות גבוהה.
אני לא חושבת שאני לסבית כי לפעמים המחשבה על מין עם נשים דוחה אותי. .רק זה קורה עם נשים רגישות שנוצרת בינינו איזה מגנטיות ואז המחשבות מלחיצות אותי שמשהו ישתבש אצלי.
מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדיי ברור שאת מתחילה להיתבלבל בין
המבינה29/09/2007קשר לסקס קודם כל סקס בין נשים הוא מוגבל ביותר (70% מהלסביות לא טועות
הם שוכבות אם גברים הארבה גם כשיש להם קשרים אם בנות) תדברי שיחות נפש אם חברות
ואל תחשבי אל דבר אחר איתן יש הארבה לסביות שהתחילו מ"שיחות נפש" וידידות כמובן שזה
לא החזיק יותר מחודש חודשיים ולא רק שה"זוגיות" והאינטימיות שלהם עברו להם גם הידידות לא ממש חזרה אני ראיתי זוגות כאלה הקשר שלהם נהרס כליל עקב זה את צריכה להבין את ההבדל
בין קשר בין חברים וחברות לבין זוגיות וסקס את יכולה לאונן כדי לספק את זה זה מאד עוזר למצות
פנטזיות ומחשבות,מקווה שאת מבינה את ההבדל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאוריה מוזרה תענו לי שפיכה נשיתמישהו28/09/2007האם יכול ליהיות שסקווירטינג או שפיכה נשית גורמות לשרירים להיתפתח קצת? אני רואה
לא קצת בסירטי פורנו של משפריצות שהשרירים שלהם (בימיוחד שרירי הבטן) ניהיים בולטים
בהארבה ניראה שהשפיכה מאמצת אותם וגם לגבי שרירי הידיים אני שם לב לזה קצת
ראיתי אצל כמה מבחורות שם אם ידיים מאד מפותחות וגדולות והוורידים יוצאים החוצה
ממש בדרך כלל מי שמיתאמן הארבה מקבל כזה דבר! קראתי שהשפיכה הנשית משפיעה על
רוב השרירים בגוף ואף גורמת להם לירעוד,האם השפיכה הנשית משפיעה על היתפתחות וגדילת השרירים???.שאלה מוזרה אבל בבקשה תענו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרואולי זה בגלל
01/10/2007שאותן נשים שמופיעות בסרטי פורנו אינן מהוות מדגם מייצג?!
לשאלתך, אין שום קשר בין שפיכה נשית להתפתחות השרירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה-בבקשה צריך עזרה!!!רועי יוסף27/09/2007שלום, יש לי בעיה- אני בן 14 ובשאני מאונן אני מרגיש את ההרגשה הנעימה רק 3 שניות ואז משפיך וזהו.......בבקשה עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתפרט יותר
01/10/2007מה בדיוק מציק לך?
(ממליץ על פנייתך לפורום - "סקס ונוער")* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להודעה הקודמת
רועי יוסף05/10/2007אמרת לי לפרט מה מציק לי ומה שמציק לי זה שאני מרגיש את ההרגשה הנעימה רק 3 שנית ו החברים שלי אומרים לי שהם מרגישם את ההרגשה בערך 5 דקות........בקיצור אני לא נהנה מספיק.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
05/10/2007בזמן האוננות יש כל מיני סוגים של הרגשה נעימה, עד לשיא (המלווה בשפיכה), אשר קרוי אורגזמה. האורגזמה נמשכת שניות בודדות אצל כולם. הדרך יכולה להמשך דקות ואף יותר.
נראה שאתה מושפע ממה שחבריך אומרים במקום להיות מרוכז בהנאה שלך. אל תבחן את עצמך בעת אוננות, אלא תהנה מכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שמטרידה אותיr27/09/2007אני בן 30 נשוי מזה 3 שנים.
אנו עומדים להתחיל בטיפולי הפרייה היות ואני סובל מחולשה בתנועת הזרע. התנועה ירודה.
השאלה שלי היא כזאת: אני גומר כל יום לבד בלי ידיעת אשתי 3-4 פעמים דרך אוננות ואני לא מצליח לעצור דבר זה. האם יש קשר בין התדירות הגבוהה בה אני גומר לבין איכות הזרע????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן, יש קשר.
eri28/09/2007כן, יש קשר. מומלץ להתאפק יומיים שלושה לפני שמנסים להכנס להריון.
מומלץ גם לאישתך למדוד חום בבוקר על מנת לדעת מתי הביוץ ( החום עולה מעבר ל 37.2 מעלות).
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר....
po28/09/2007אין שום קשר בין אוננות לבין איכות הזרע....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תלבש בגדים הדוקים
דן30/09/2007שק האשכים צריך להיות בטמפרטורה נמוכה מעט מטמפרטורת הגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה תשובה
r30/09/2007
אם מישהו מהרופאים יכול לעזור לי ולתת לי תשובה אהיה מודה לו מאד. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט יש קשר
01/10/2007מומלץ להמנע 3-4 ימים לפני בדיקת זרע וכן לפני נסיון לכניסה להריון. כל גמירה (אם בסקס או באוננות) מדלדלת את מאגר הזרע, ולוקח לאשכים מספר ימים לחדש מלאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן !!!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר01/10/2007יתכן ואם תאונן פחות ואתה מאונן הרבה, תהייה תוצאה טובה יותר לבדיקת הזרע.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)