מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהגולין08/10/2007
אני בת 29 כשאני מקיימת יחסים עם חבר שלי אני גומרת פעם אחת בלבד ואם אני ממשיכה אני מרגישה אי נעימות וקצת כאב ואחרי זה אני לא יכולה להמשיך ולגמור עוד פעם,שמעתי שנשים גומרות כמה פעמים רצוף, האם זה נכון ואיך ? חשוב לציין שלא היו לי יחסי מין עם גברים אחרים רק עם חבר שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי
גולין10/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקודך תקין!
ד``ר עידן מיליצ`ר10/10/2007אחוז קטן (כ-16%) מהנשים יכולות להגיע למספר אורגזמות.....
התחושה הלא נעימה היא בגלל שאת "מעצבנת" את הדגדגן!! :-)
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחורים ובתולותrebeka44408/10/2007
אם אני בתולה ומטעמי בושה שאני עדיין בתולה אני לא רוצה לומר לפרטנר שלי שאני בתולה, יש מצב שתוך כדי האקט הוא ירגיש את חוסר הניסיון שלי? ירד לי הרבה דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת תשובה.....
rebeka44409/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהrebeka
ד''ר חגית כהנא09/10/2007העובדה שאת בתולה הינה חלק ממך ומהחלטותיך או התנסויותיך בחיים
אם יש לך בן זוג חלק מהזוגיות היא לשתף במי את ומה קורה איתך ללא בושה
אין לך סיבה להתבייש בכך שאת בתולה ולא חשוב מה גילך
ספרי לו ואני בטוחה שההתחשבות והיחס שתקבלי יהיו טובים ומתחשבים
בעיקר אם הוא בן זוג אכפתי
בד"כ אין דימום ביחסי מין ראשונים
בני זוג לומדים את הצרכים והאהבות של השני תוך כדי התנסות והקשבה לצד האחר ולעצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן. הוא ידע !!!
סתם אחד שיודע11/10/2007עדיף שתהיי איתו גלויה עוד לפני שמגיעים לתכל'ס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא "ידע" רק אם הוא גבר מנוסה
eri11/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטורים דחוףהנואש08/10/2007
יש לי יובש על איבר המין הבנתי שזו פטרייה איזו משחה
הכי פופולרית לטיפול בפטרייה? בבקשה כתבו תשובה
בלי לשלוח אותי לרופא כי אני מתבייש נורא.
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש באיבר המין
ד''ר חגית כהנא08/10/2007אינני יודעת האם את מדברת על יובש חיצוני או פנימי ואינני בטוחה שמדובר בפיטריה
אינני יודעת האם את מקיימת יחסי מין ובעצם בת כמה את
משחה לא מזיקה ולעיתים מועילה היא אגיסטן שניתן לקנות אותה בלי מרשם רופא
בכל זאת למרות הבושה רפואה עצמית אינה טובה במיוחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר חגית כנסי בבקשה
הנואש08/10/2007זה יובש חיצוני כי אני גבר לא אישה
אז איזו משחה את ממליצה אם בכלל
ותודה על התשובה הראשונה ואשמח\
אם תעני לי על השנייה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תהיה נואש
ד''ר חגית כהנא09/10/2007עדין אגיסטן, דקטרין פוליקוטן וקומגיס
כל אחת מהן טובה
בכל מקרה אני עדין ממליצה שגם רופא יכול להיות גם רופא משפחה יכול לבדוק אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מתסכלתבחור צעיר06/10/2007
שלום רב,
אני בן 21. אני חושב שיש לי בעיה..אני לא מצליח לעלות עליה..
כשאר אני מאונן האיבר שלי מתקשה וגדל ויש הנאה..
אך כאשר אני מגיע למצב של קיום יחסי מין עם בנות..האיבר מתקשה מעט וגדל מעט ואני יודע שהוא לא אמור ליהיות כך..גם כשאני מאונן..האיבר שלי עומד אך לא מספיק חזק וקשה מספיק כמו שהוא אמור ליהיות..זאת אמרת שהוא גדל פיזית ומתקשה אך הוא לא עומד..וגם הוא איננו גדל ומתקשה מספיק כמו שהוא אמור ליהיות!!!
האיבר שלי יחסית גדול לאחרים ..אך גם כאשר אני מגורה בין עם זה לבד או עם בחורה האיבר שלי אינו מגיע לשיאו כך אני מרגיש ..וגם כשהוא מתקשה ואני מגורה הוא איננו עומד זקוף כמו שהוא אמור לעמוד אלא נשאר במצב רגיל פשוט שהוא גדל ומתקשה אך נשאר כלפי מטה..הוא לא עומד ממש..
עוד בעיה היא שאני לא מצליח להנות מיחסים כנראה שגם בגלל הבעיה הזאת..וכאשר אני מרכיב את הקונדום על הפין שלי הפין ישר מתכווץ והזקפה הולכת ויורדת אט אט וזה קשה ממש לקיים ככה יחסי מין..
למה זה קורה? האם יש טיפול לזה..? אני מאוד מתוסכל..אבקש תשובה מפורטת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לענות לי בבקשה..
בחור צעיר07/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לו...גם אני עם אותה בעיה
אבי07/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אף פעם לא מגיע "לשיאו"
eri08/10/2007אם אף פעם לא מגיע "לשיאו" אתה צריך לגשת לאורולוג. אבל אם זה קורה רק עם בנות, סבר להניח שזו תוצאה של חרדה ואז אתה צריך סקסולוג או פסיכולוג.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב
יפעת09/10/2007צריך משחק מקדים מציצה מה מגרה אותך אולי מישהי מבוגרת או מיהי צעירה היה כדאי שתנסה עם נערת לווי משחק מקדים חשוב ותיכנס לזה על תחשוב יעמוד לך בליינד או הפחד מפני הריון מרתיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה הכי מפורטת היא....
ד``ר עידן מיליצ`ר08/10/2007לחץ!!!! לפי מה שאתה כותב, אין לך בעיה בזקפה. רק כשאתה עם בחורה ו/או מנסה לשים קונדום, יש ירידה בזקפה. מצב כזה קורה להרבה !!! בחורים, בעיקר כשמנסים לשים קונדום ו/או כאשר יש לחץ וכמו אוטו ששקוע בבוץ, נכנסים עוד יותר ללחץ והזקפה יורדת. עם כל הכבוד.... זה לא קשור לגודל איבר המין. מאוד קל להגיד לך צא מהלחץ כי זהו הטיפול הכי נכון, אבל אם זה לא קורה, פנה לייעוץ מקצועי!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחור צעיר
ד''ר חגית כהנא08/10/2007כפי שכתב לך עידן עיקר הבעיה היא לחץ אבל....
אמרת שיש לך איבר מין גדול מהרגיל לא תמיד איבר מין גם בזקפה מלאה יכול לעלות ולטפס כלפי מעלה עצם הזקפה היא החשובה
כפי שאמרת אתה בחור צעיר וקרוב לודאי בריא כך שאין לך בעית זקפה הדורשת טיפול תרופתי
הדגשתי כבר שאתה בחור צעיר וזה אומר שאתה מתרגש ואולי גם נלחץ ביחסי מין
אם יחסי המין הם מזדמנים השכיחות לכך היא רבה יותר והתגובה לכך היא ירידה בזקפה
אני משוכנעת שכשתהיה לך חברה קבועה ולא "יחסי מין עם בנות" תרגיש יותר בטחון בקשר ותהיה פחות בלחץ.
עם הבטחון ביכולת שלך ובבת הזוג שלך גם התחושה הטובה שלך עם הזקפה תשתפר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי אצל אורולוג כבר..
בחור צעיר08/10/2007הוא בדק לי את האשכים ואמר שהכל בסדר..
אולי צריך לבקש אולטראסאונד צילום או משהו אחר?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחור צעיר
ד''ר חגית כהנא09/10/2007אתה מבלבל לעצמך את המוח
תרגיע ואז הכל יהיה בסדר
אם אתה כ"כ לא משוכנע תפנה בבקשה לסקסולוג לשיחה קצת יותר מעמיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא מבין למה דילגו על השאלה שלי,אורית06/10/2007
זה מאוד חשוב לי לדעת, תענו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בכוונה
06/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה.אורית06/10/2007אני וחברה שלי קיימנו יחסי מין והקונדום נקרע, היא לא לוקחת גלולות ואני גמרתי בפנים.
א. מה הסיכוי להריון?
ב. אם היא לוקחת את הגלולה של אחרי, 5 דקות אחרי שגמרתי בפנים ( שזה מה שעשינו ישר אחרי זה היא לקחה את הגלולה שבמקרה היה לי בבית. אז בסדר? זאת אומרת זה תקין? לקחת את הגלוגה 5 דקות אחרי שגמרתי בפנים?
ג. מה הסיכוי למחלות מין כלפיי. זאת אומרת, נגיד ולה יש משהו וקיימנו יחסי מין ואני גמרתי בפנים, סביר להניח שנדבקתי במשהו? במידה ויש לה משהו מדבק כמובן.
תודה מראש.. דור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובות...
06/10/2007א. הסיכוי כמו ביחסי מין ללא קונדום.
ב. אם לוקחים פוסטינור ("גלולות היום שאחרי") תוך 72 שעות מהאקט המיני זה מבטל את הסיכוי.
ג. מחלות מין מדבקות בשני הכיוונים. אני לא יכול לתת לך אחוז סיכון. כשאתה נדבק זה מאה אחוזים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבינה
גלית07/10/2007אני לא מבינה מדוע מבטיחים חוזו ונשנה שהגלולה שאחרי בטוחה ב100 למשך כל ה 72 שעות.
ככל שהזמן עובר כך הסיכוי להתעבר גדל!
אני נכנסתי להריון לאחר לקיחת גלולה 48 שעות מקיום יחסי המין.
זה מידע פסול ועושה עוול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגלולה שאחרי
ד''ר חגית כהנא08/10/2007יש לקחת את הגלולה שאחרי תוך 72 שעות מהאקט המיני
אף אחד לא מבטיח 100% הצלחה - ההצלחה היא של 85%
אני מרגישה שאת מאשימה את הגלולה על כך שנכנסת להריון הגלולה אינה מניעת הריון ואם באמת לא רוצים להכנס להריון יש להשתמש באמצעי מניעה בטוחים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהב אך לא נמשךיואל ב.06/10/2007שמי יואל,אני בן 32 נשוי שלוש שנים.יש לנו ילד מקסים בן שנה.
מעולם לא נמשכתי לאישתי אבל המעלות שלה כאדם והתקשורת בנינו היוו קרקע ליחסים טובים.
בזמן האחרון אני עוד פחות נמשך אליה ומתחיל לפזול לכל הכיוונים.אנחנו גם רבים יותר מבעבר.
בגידה היא לא אפשרות מבחינתי כי אני לא אוכל לחיות עם עצמי בשלום אם אבגוד.מצד שני אני לא מסופק רגשית ואני כל הזמן חושב על דרכים להתמודד עם המצב.
אני מאוד מתוסכל ונושא מטריד אותי רבות.
איך אני מבקש מאישתי לטפח את עצמה יותר?להרזות קצת? אם היא תדע את האמת זה עלול לפגע
בה מאוד.אני מאוד אוהב אותה ולא רוצה לפגע בה.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליואל,
אורית פס06/10/2007מה שאינך אומר לאשתך אני מאמינה שהיא מרגישה ממילא,לדעתי יש מקום לדבר גם על נושאים רגישים,אם המניע שלך אינו לפגוע אלה לשפר אני מאמינה שעדיף,זה יתן לאשתך מושג ב איזה כיוון לשנות.
יחד עם זאת אתה מציין שמעולם לא נמשכת לאשתך,וחשוב לדעתי שבין בני זוג יהיה זיכרון אפילו מראשית הקשר של יחסי תשוקה,ומכאן מה עושים זה ענין של גישה ותפיסת עולם.......
פניה לייעוץ ולו לדון באיך לפתוח בשיחה אמיתית יכולה להועיל לך,כמו בכל פידבק שאנו מקבלים תדגיש ותפתח במה שאתה אוהב באשתך ואז תתיחס לדברים שמפריעים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודע איך לענג את חברה שליאורן05/10/2007שלום לכולם, אני אוהב מאד את חברה שלי וטוב לנו במיטה.
אני יורד לה כל פעם שאנחנו שוכבים אבל אני ממש לא יודע מה לעשות שם, אם אפשר לעזור לי אני מאד אשמח.
היא טוענת שזה בסדר אבל אני ממש מתוסכל מזה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטנטרה
תמי05/10/2007ידיד שלום .
האמת נמצאת אצלך אם אתה מרגיש לא מסופק ולא מספק לא משנה מה בת זוגתך אומרת .זאת תחושתך ועם זה אתה חי .
הטנטרה יודעת לתת תשובות לבעיות כגון אלה .
עבודה אנרגטית לימוד האני שלך ושל בת זוגתך הכרת גופך ןמקורות העוצמה של זוגתך תביא אותכם למקומות חדשים שלא הכרתם .
אם תרצה פרטים נוספים היכן ואצל מי שלח מייל ל - [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטנטרה תיקון
תמי05/10/2007ידידי שלום .
האמת נמצאת אצלך אם אתה מרגיש לא מסופק ולא מספק לא משנה מה בת זוגתך אומרת .זאת תחושתך ועם זה אתה חי .
הטנטרה יודעת לתת תשובות לבעיות כגון אלה .
עבודה אנרגטית לימוד האני שלך ושל בת זוגתך הכרת גופך ןמקורות העוצמה של זוגתך תביא אותכם למקומות חדשים שלא הכרתם .
אם תרצה פרטים נוספים היכן ואצל מי שלח מייל ל - [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרירות מיניתהדס05/10/2007אני בת 28 ונשואה שנתיים , יש בנינו המון חילוקי דעות ותמיד יחסי המין שלנו היו מעטים מאוד
כיום אנו מקיימים יחסים פעם בחודש או חודשיים ,הזוגיות שלנו שואפת לאפס ואני מרגישה מאוד בודדה , יש לציין שאני אישה מאוד מטופחת והמראה שלי מאוד חשוב לי , אף פעם לא נזדקקתי לסקס אך היום זה חסר לי ולפעמים אני מוצאת את עצמי בצ'אטים כדי להכיר גברים או סתם לדבר , בעלי טיפוס קר מאוד מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכדאי שנדבר
סתם אחד שיודע11/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיטואציה דומה צד שני
אלון11/10/2007בסיטואציה דומה מהצד השני אולי כדאי שנדבר שלחי לי הודעה למייל שלי ונדבר המייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיטואציה דומה צד שני
אלון11/10/2007בסיטואציה דומה מהצד השני אולי כדאי שנדבר שלחי לי הודעה למייל שלי ונדבר המייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWELCOME TO THE CLUB
א'12/10/2007כגבר שחווה את אותו דבר,בנישואים של למעלה מעשר שנים,הייתי מציע לך להשלים עם הבעייה,אלא אם כן,את מוכנה לרצות את בעלך לפחות 3 פעמים בשבוע,כי כמו שאני רואה את זה ,אתם ו לפחות הוא ,תמצאו את עצמכם בוגדים אחד בשני,וזה מוביל לפירוק הנישואים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שייך לקרירות מינית
ד''ר חגית כהנא16/10/2007את בת 28 עם נשואים מזופתים כך שאין סיבה שיהיה לך מין טוב עם בעלך
עליכם לשבת ולשוחח איך לשפר את הנישואין או איך כל אחד ממשיך לדרכו
תתחילו לבד ותשקלו להעזר בבעל מקצוע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוש בפחות משלושתודה05/10/2007בקיום יחסים או כשאני לבד, אני מגיעה לאורגזמה מדהימה רק כשאני חושבת על שני גייז, פעם כשצפיתי בסידרה על גייז היו לי שלוש אורגזמות בפחות משלוש דקות האם זה נורמלי ? בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנורמלי לחלוטין
05/10/2007כל אחד והפנטזיות והגירויים שלו. כל עד נהנית ולא נגרם למישהו אחר נזק - בכיף!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא עיזרו ליאורנית04/10/2007אני ובעלי רבנו מריבה רצינית שבמהלכה הוא זרק לי מילת גנאי פוגעת מאוד. מאז אינני מסוגלת לשכב איתו ולא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב.הפגיעה קשורה לאיזשהוא חיסרון בגופי שגם כך הרגשתי רע לגביו. יש לציין כי בעבר היו חילופי מילים קשות ביננו וזה לא השפיע על הרצון שלי בסקס, תמיד דווקא התפייסנו בעזרת סקס אך לא כך הפעם כאמור בעקבות רגישות הענין.
בעלי ביקש סליחה ומנסה לפייס אותי בדרכים שונות, אך בשבילי זה לא מספיק. זה לא שאני מרגישה צורך להעניש אותו על מה שאמר, אני פשוט חשה דחיה ושנאה כלפיו. חוששת שאם סירובי ימשך זה יהפוך לכדור שלג.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראל תענישי
חתיך05/10/2007חמודה, אל תסגרי בפניו את רגליך,כי אחרת תיתן לו ,
מיצאי דרך אחרת להעניש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין כפיתישולה04/10/2007אני נשואה מזה 5 שנים לאדם דתי. בעלי דורש ממני יחסים מדי יום ביומו מבלי להתחשבמצבי. גם כשהייתי חולה מאוד עם חום גבוה וגם כשהיו לי תפרים כואבים לאחר לידה ראשונה. בנוסף ברוב במקרים זיחסים צריכים להיות, לגביו, בין 2 ל4 בבוקר, למרות שהוא נמצא בבית. ובאם מאחת הסיבות כגון חולי, עייפות יתר לאחר לידה וכדומה, סרבתי לו בנימוס, הוא ינסה לגעת בי בניגוד לרצוני, או להעיר משינה וכדומה וכשלא יצליח הוא יצפה בסרטים פרונוגרפים במשך לילה שלם, עד 7 בבוקר, או לחלופין ישוטט כל הלילה מחוץ לבית, וכמו כן יאשים אותי בכך. לפעמים כשהיוזמה מגיע ממני הוא מתחמק בכל מיני תרוצים ואחר כך מבלה את הלילה במקום אחר או בצפיה בסרטים במחשב. יש לציין כי לרוב המקרים הנני מאוד משתדלת לענות לצרכיו, ואף מעונינת בעצמי ביחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמעניין אם זה רק...
הילה26/10/2009מעניין אם זה "רק" אלימות מינית, או שאת חווה גם אלימות נוספת...........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין כפוי
06/10/2007שולה את מתארת מצב קשה, כולל מצבים של קיום יחסי מין בניגוד לרצונך. את אינך כלי לסיפוקו המיני של בעלך וחשוב שזה יהיה ברור לו, גם אם הפתרון הוא שיאונן מול סרטי פורנו. זה עדיף על כך שתקיימי יחסי מין בזמן שאינך רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה! הבעיה זוגית! ובעיקר של בעלך!!
ד``ר עידן מיליצ`ר06/10/2007את מתארת מצב של אלימות!! יש מקום לפנות לייעוץ זוגי ו/או אפילו לבד ע"מ שיוכלו לחזק אותך!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין
יפעת09/10/2007את לא סוס או כלב כל הזמן הרגלים מפוסקות יש דברים אחרים ביד אנאלי אוראלי בחזה שפשוף אבל לא כל יום צריך לנוח יש מחזור או שאת כבר ניפומנית אני לא מבין הוא רוצה כל יום ואת לפעמים רוצה והוא מתחמק מעניין או שיש לו עוד מישהי או נערת לווי שהוא יוצא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בקשר מסיפוק האורגזמה !האלמונית04/10/2007למומחים שלום !
7. ולא מזמן הכרתי גבר לפני חודש וחצי, אחרי הכרות כזו התחלנו לקיים יחסי מין בהתחלה מחוסר ודאות בקשר היחסים שלנו, התקשתי להתפרק ולהגיע לסיפוק מיני וגם לא הצלחתי לגמור...למרות שהוא היה גבר עדין, ומתחשב ניסה לעזור לי אפילו שביצע משחק מקדים כדי לעורר אותי.....הוא
עבד קשה איתי ? מתברר שלא הייתי מרוכזת הוא רמז לי בזמן האקט משגל מיני....מה קורה איתי נעשיתי קרה ?
8. האמת שלא אכפת לי מהצרכים של הגבר שרק נהנה מהמיניות שלו,...מאוד חשוב לי הנאה
והסיפוק המינית שלי....האם החשק והתשוקה בראשי נעלם מהדמיון האירוטי שלי ? ?
9. במהלך הקשר שנפגשנו, גם ניסנו לקיים יחסי-מין אומנם הייתי נרטבת כשהיה מבצע צלילה
אוראלית לא קרה כלום...ואני מוטרפת על מין אוראליים ? ואח"כ מבצע חדירה באקט משגל מיני.....
הדגשתי מפניו שילחש ינגח באוזני את התשוקה שלו שמעוררת אותו לקיים איתי מין.....במשגל
קרה פתאום שזה מעורר "מעט" חושים אותי וזה עבד, אבל לא ממש נזל הרבה (אין שפיכה) רירית לבנה כאילו זייפתי ועדיין לא הגעתי ל-"אורגזמה" מלאה...אנני אוהבת לזייף במין סיפוקי חשובה באותה מידת להנאת הסיפוק עם הפרטנרים שלי גם לא נעים מבחינתי...אני ממש מאוכזבת ומודאגת מזה...האם גופי עובר שינויים הורמונאליים עקב גילי המתקדם...? ?
הרופא נשים ציין שאני לא זקוקה לזה שאצלי הכול תקין ,...מה אתם ממליצים ? השאלות מופנות למומחים בפורום אודה מטיפולכם ותגובתכם באתר זה בהקדם ! בברכה מ N* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרראי תשובתי הקודמת
06/10/2007בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחה/מגיעה לסיפוק האורגזמה !האלמונית04/10/2007למומחים שלום ! !
כאישה מוגבלת (51) מוגדרת כ-C.P קל מבחינה גופנית נראית מושלמת לעומת נכות הפיזית.
בעבר שהייתי צעירה עד גיל 35 ניהלתי קשרים עם פרטנרים "מזדמנים" וגם קשר רציני ומשמעותי. אומנם הייתי פעילה ונמרצת ותובענית במערכת זוגית ומינית ואני אוהבת מין מאוד, המשחק המקדים היה בעדיפות להנאתי כגון: ליטופים עם נשיקות שמעוררות חשק ותשוקה להכיר מתגובת גופך עם הפרטנר, השלב החשוב גירוים ואוננות, נגיעה בחזה, והתחקות עם הפין, וצלילה אוראלית, ושוב התחקות בפין, וחדירה במשגל, במין רגיל. וככה היינו משחקים עד שהגבר היה גורם לי להגיע לסיפוק האורגזמה באוראלי וגם במשגל מלא בלא הפסקה. ויכולנו לספק את עצמנו כמה פעמים עד שמתעייפים.
1. עברו גם תקופות קשות שלא ניהלתי בקביעות יחסיים מיניים מסיבות אישיות וכן הופסקו במערכת היחסים ב- "אהבה" מהקשרים עם הפרטנרים שלי.!
2. מבחינה בריאותי השתמשתי כל השנים באמצעי מניעה (התקן רחם) וגם עם קונדום אבל תמיד הגעתי לסיפוק האורגזמה ע"פי המצב רוח עם בני הזוגיים שלי, ולפעמים קרה שבני הזוגיים התעלמו מהרגשות והתיחסו במטרתם רק לאגואיזם תמורת המין שלהם, למרות שהמצב היה מערכת יחסים הדדיים לא מחייבים מבחינת התנאים ספקנו את הצרכים שלנו.!
3. למרות שדאגתי למצבי הבריאותית, התגלו בצוואר הרחם "מיומות" (ציסטות) שלא קשור לקיום
מגעי ביחסי המיניים, בגלל בעיות יציבותי ועקב המאמץ בשרירים בגלל הנכות הפיזית במטלות
והרמת דברים כבדים בבית וגם בעבודה.
4. ואז נזקקתי לעבור את הניתוח בצוואר הרחם להורדת הפוליפים והכל בסדר.
בנוסף: לפני הניתוח התגלה שנפגעתי בריצפת אגן הרחם שגרמה לרוב בריחת או דליפת מתן שתן,
כיום אני מקבלת טיפולים ע"פי המלצת רופא נשים וגם נבדקתי שנקראת; אורדינמיקה באורלוגית שזו בדיקה לא נעימה. לכן קבלתי מרשם בכדורים שמחירו 200 ₪ ויקר לא מסל התרופות בקופ"ח.
(הניתוח בוצע ב-2006)
5. כיום אחרי 12 שנים, לא קיימתי יחסי מין סדירים ולא ניהלתי מערכת זוגית עם גבר, לפעמים שאני מאוננת (אוהבת) כדי לעורר ולענג את עצמי, לא תמיד אני מצליחה להגיע לסיפוק האורגזמה....אפילו שאני מדמיינת וגם צופה בסרטי פורנו לקבל חשק מיני אולי נרטבת ובכ"ז לא מרגישה נוזל רירית לבנה שזורמת (שפיכה) בדגדגן מדוע ?
6. בד"כ קורה שאני יבשה (ולא) גם שניסתי לשים קרם; "טרידרם" מיוחד, ולא קרה כלום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנתתי לך תשובה מפורטת בעבר
06/10/2007בשאלה קודמת שלך.
כדאי שתגשי לקבלת טיפול. מסירת פרטים רבים ונוספים כאן, לא תקדם אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה האורגזמה לא מורגשת כבעבר !
האלמונית08/10/2007לד"ר רפי חרותי ערב טוב !
אני מתנצלת ששוב פנתי אליך, למרות שכבר יעצת לי בפתרונות לנושאים שדשנו בזה.
ובטח לא מתכוונת לחשוף את חיי האינטימיים שהוא נושא עדין "פרטי ואישית" ולא בפורו.
וכמובן שהתקשר למרפאת הקישור שהמלצת ואני מאוד מודה על עזרתך בפורום, אבל לגבי הבעיה שהדאיגה אותי בשאלת: "האורגזמה" לא הבחנתי שכבר ענית בתשובתך "אליי" כי הרבה שפנו שאלו משהו דומה....והאם התכוונת שזו המילה: "שפיכה נשית" האם זה קשור לגיל המעבר שבו ההורמונים משתנים לפי הפעילות המינית שיחסית לאלה שבתחילת שיא החיים....ולנשים מבוגרות באמצע החיים שונה ה-"אורגזמה" ברירית מנוזל (קצפת לבנה) שהיתה מוגברת בעבר, לכן המילה "שפיכה נשית" רכה ואיטית יותר.....אז הנאה פחות עקבית בהשפעת העצבים בגופי ? אז למה הפרטנר חושב שלא "גמרתי" וחשב שזייפתי בזמן המין בסקס שלנו ? ממני נאוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה עם קונדוםקובי04/10/2007אני בן 17 וקיימתי עם חברתי יחסי מין מלאים עם קונדום כאשר היא ישובה עלי.
בעודה ישובה עלי הגעתי לשפיכה כאשר היא המשיכה להיות ישובה עלי עוד מספר דקות.איבר מיני כמובן כבר צנח בעודי בפנים. האם יש סיכוי שנזל נוזל זרע מהקונדום החוצה בגלל שאיבר המין היה כבר רפוי?(הקונדום תקין ולא היה בו חור).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן, יש סיכוי כזה
05/10/2007כשמקיימים יחסי מין עם קונדום יש לצאת מיד לאחר השפיכה ואף לשטוף את איבר המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)