פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• npt
    po
    26/09/2007

האם הבדיקה אמינה? ומה בדיוק בודקת...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    npt

הוספת תגובה

• op

po
    01/10/2007

op

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת הצעות לשיפור הנאה מחדירה
    נשואה בהריון
    25/09/2007

שלום,

אני נשואה 3 שנים, אבל עם עבר מיני די עשיר. אינני נהנית במיטה עם בעלי כמו שנהניתי עם גברים אחרים, אשר היו עם איבר מין עבה יותר. האיבר של בעלי צר יחסית, לפחות יחסית לרוחב שלי.

בעלי גורם לי תמיד לגמור מעיסוי הדגדגן ו/או בנרתיק, בפנים ובחוץ, אבל מאוד מאוד חסרה לי הגמירה מחדירה. אני כמעט ולא מרגישה אותו כשהוא בפנים.
    אני אוהבת להרגיש איבר עבה בתוכי ומצליחה לגמור כך בהרבה מאוד הנאה. עם גברים אחרים הצלחתי לגמור פעמים רבות מחדירה.

כך שבסך הכל הסקס עם בעלי לא ממש טוב, ובהחלט לא מספק אותי.

דיברתי איתו על הנושא כמה פעמים, תוך הדגשה שאני יודעת שאני רחבה, וזה לא הוא, כדי לא להעליב ולפגוע. קנינו ביחד שרוול איכותי וקשיח, שמתלבש על האיבר. זה פיתרון מצויין בשבילי, כי זה כמעט כמו המקור אליו אני מתגעגעת, אבל הוא לא אוהב אותו כל-כך, ובדרך כלל מאבד את הזיקפה כאשר מלבישים את השרוול, ואז אי אפשר להשתמש בו.

ובסוף אני נשארת מאוד מתוסכלת.

אני חושבת שזה גורם לי רגשות טינה כלפיו, וכעסים שלא היו קיימים אם הייתי מסופקת מינית.

בנוסף, אני בתחילת הריון, ומפחדת מאוד מה יהיה אם אחרי הלידה אהיה יותר רחבה, ולא ארגיש אותו בכלל...

יש לכם הצעות?

הוספת תגובה

• שיפור ההנאה

אלון
    01/10/2007

ניתן לקנות בחנויות למוצרי סקס "איבר מין" עשוי ליטקס בגודל המתאים לך כאשר בעלך הוא זה שמחדיר לך אותו בליווי גרוי אורלי. לאחר שאת גומרת הוא יכול לחדור ולפעול במלוא העוצמה ללא חשש מגמירה מוקדמת דבר שיגרום לך לחוש אותו היטב ויוסיף לעוצמת הגמירה שלך ולתחושת היחד שלכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

נשואה בהריון
    04/10/2007

אתה מכיר חנויות שמוכרות אביזר כזה טוב?

חיפשתי קצת, אבל לא מצאתי אביזר איכותי.

אתה מתכוון לדמוי איבר מוצק מלא או strap-on?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש הרבה חנויות

05/10/2007

גם און-ליין וגם אפשר לגשת ולהתרשם ממקור ראשון (עדיף). הכוונה לדילדו מלטקס (ויש גם חומרים נעימים אחרים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 20 וחולה על סקס מאחורה
    נופר
    25/09/2007

מאוד...
    חבר שלי הדביק בי את זה..
    אנחנו מאוד אוהבים לשכב מאחור זה גורם לו לסיםוק דיי מהר..
    אבל הבעיה היא שמאוד כואב לי..והתחלנו את זה רק לפני חודש ועדיין כואב.
    אני מתה להמשיך עם זה אבל אני צכה את היעוץ שלכם איזה תכשירים יכולים להקל על הכאב עד שאני אתרגל ולא אחוש אותו יותר...

הוספת תגובה

• מין אנאלי

ד''ר חגית כהנא
    25/09/2007

כדי לקיים מין אנאלי - מאחורה את צריכה להיות מאד רגועה ורפויה רק אז ניתן להכנס בקלות.
    כדי להקל על החדירה כדאי להשתמש בחומר סיכה כמו שמן תינוקות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוס אומוק תגידי לו לא באלי מאחורה

איש הקש
    28/09/2007

זרקי אותו על הרצפה עלי עליו תפסי לו את הידיים ועלי ותרדי על הזין שלו כמו פטיש ויגרום לך אורגזמה וסיפוק מהירים וגם ילמד אותו מה זה שכשכואב לך בזמן הסקס!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נהנת
    יעל
    25/09/2007

אני נשואה חמש שנים ולא נהנת בכלל מסקס אפי שבעלי מפנק וניסה את כל השיטות רק כשהוא יורד לי אני גומרת- אבל בחדירה אני לא נהנת ולא גומרת..

אולי יש לי בעיה? ואיך מטפלים בזה?

תודה...

לקביעת תור
    סגירה
    לא נהנת

הוספת תגובה

• לא נהנית

ד''ר חגית כהנא
    25/09/2007

רב הנשים גומרות ממגע עם הדגדגן
    העובדה שאינך גומרת מחדירה הינה נורמלית אך ניתן ללמוד גם להנות מחדירה
    ספר נחמד "סקס עכשו"
    או ע"י טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס וירטואלי
    טלי
    24/09/2007

שלום , שכחתם לענות על שאלותי אודה על תגובתכם , טלי

לקביעת תור
    סגירה
    סקס וירטואלי

הוספת תגובה

• שאלות קשות שרק את יכולה לענות

מ.
    25/09/2007

למה הוא עשה את זה ?
    בהנחה שאת אומרת אמת שהסקס ביניכם "מדהים", הוא עשה את זה כי הוא רצה יותר.
    יש עוד אפשרות, שזה התחיל לפני שנה ברגע של משבר (כפתרון ביניים), ו"בעצם לא קרה שום נזק" אז למה להפסיק? (אני מנסה לנחש את המחשבות שלו, לא להצדיק).
    עוד רעיון , אולי בזכות זה איכשהו "הסקס ביניכם מדהים" ?
    עוד רעיון אחרון אולי רק את חושבת ש"הסקס ביניכם מדהים" ?

טוב, ועכשיו לשאלות הקשות :
    איך להתמודד עם הכאב ? העלבון ?
    אוף, איך לי מושג. אולי שווה להתחיל ע"י בירור אצל יועצת זוגית ? לדעתי שווה. אולי תגלי חלק מהרקע ? אני מנחש שבנוכחות צד שלישי אפשר ללבן את העניינים ולהבין מה קרה. פשוט בשיחה בין שניים, לפעמים בורחים מהנקודות הקשות והלא נעימות או שנגררים להטחות. איש מקצוע אמור להיות מסוגל לנתב את השיחה במיים סוערים.
    אולי גם תגלי שלבחור יש קצת מטעני כאב ועלבון ?
    בעניין העלבון : אולי אין מה להיעלב. אולי זה בסך הכול בעייה פנימית של הבחור ?

והשאלה הכי קשה שמתחבאת מאחורי במשפט "יש לנו ילדים". אני מנחש שהשאלה האמיתית היא "האם לעזוב ?"
    כאן כבר ממש רק את יכולה לדעת את התשובה.
    במקרה קיצוני, שלא תוכלי לסבול את הכאב והעלבון, אז כנראה שהתשובה היא כן.
    אבל אני חושב, שזה מהלך קיצוני, שלא עושים בלי "להפוך את העולם" קודם. פשוט המחיר של זה הוא ענק (אין לי נסיון אישי, אבל בגילי 44 יש כבר לא מעט מסביב). אין כמעט אפשרות לתאר עד כמה. נכון שיש זוג אחד שאני מכיר שאחרי 3 שנים עבר למערכת יחסים נעימה, אבל זה יוצא מן הכלל.
    מעבר לזה התשובה תלויה לדעתי בעיקר בשאלה האם הבחור באמת מצטער, האם הוא באמת לא יחזור על זה שוב, והאם הוא בא "עם לב נקי" (זה מושג מחברים שהסבירו לי למה הם הצליחו להתגבר על דבר כזה).

אפשר לנחש מהתגובה שמדובר בתגובה של גבר. ולא, אני לא מתפרנס מעניינים כאלו, אני מתחום המחשבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה וזוגיות ללא רגש הנאה עם נכים !
    האלמונית
    24/09/2007

שלום לכם.!
    אני אישה מוגבלת (51) רק מבחינה פיזית קלה, ולמרות גילי ממש מחמיאים
    שאני נראית חתיכה וסקסית... אבל תאורתית גברים רגילים מתחילים איתי, וככה מנצלת את המטרה שמזדמנת....בלי ברירה הנשיות היא הקיום במטרת הצרכים שלי.!
    עברתי תקופות קשות במערכות יחסיים זוגיים ונראה שגבר מתחיל עם אישה נכה
    זה מפחיד אותם כאילו: הם נכנסים ושוכבים עם אישה חולה במיטה" ובעצם ציינו שהם נהנים בסקס הכי מטריף שהיה להם איתי, ואין הבדל מאישה בריאה לנכה....בכ"ז ההימור במשחק הזוגיות נהפכת כהזדמנות למזדמנים ביחסים
    במטרת ה-"סטוצים" ללא ההתחייבות במערכת זוגית משותפת ומשמעותית
    ולעתיד כל אישה שרוצה לבנות חיים ולא להיות לבד.!
    בגלל שאין התפתחות והצעה לקשר חברות בין הגברים שאני מרגישה שישנם
    סיכויים לקשר כזה, אני מתאכזבת ללא תמורה אז שאני מקיימת יחסיים איתם
    אני לא מצליחה להשתחרר ולהגיע במשחק האוננות וגם המשגל "לאורגזמה"
    איתם - שהגברים משעבדים אותי במיטה במשחקי הסטיה שלהם (סליחה*)
    אני פוגעת מהיכולת הביצועים שהם לא מספקים אותי עם הרגש שאני רוצה
    להעניק באופן יחסית איתם....בגלל שהם "גומרים" ונהנים מהשליטה שלהם.!
    1. למה גברים "בריאים" לא מתפשרים להיות עם הנכויות שלנו ? למה הזוגיות עם נשים
    מוגבלות מפחידה אותם "האם אישה מוגבלת נחשבת כחולה במיטה" אבל
    לנסות ולבדוק אותה במטרת הסקס איתה "כן" שווה במיטה במטרת האובייקט מיני
    למעשה בצעו "מצווה" איתה, וללא קשר והתחייבות משמעותית במערכת זוגית מצידם ?
    אודה מגובתכם בהקדם .!

הוספת תגובה

• מיניות ונכות

26/09/2007

תודה שנתת לנו הצצה לעולם של המיניות והנכות. אכן, עדיין קיימים המון מיתוסים בתחום שיש לנפץ. נכות אינה אומרת בהכרח שאינך יכולה להרגיש מינית, סקסית וחתיכה כמו שאת. נכות אינה אומרת בהכרח שאת חולה. רוב הנכים הם אנשים בריאים ומתפקדים.

ברור אם כן שאישה עם נכות יכולה לגרום עינוג מיני לגבר שאיתה וגם גבר עם נכות יכול לענג היטב נשים שאיתו, אם רק בני הזוג יהיה בעלי ראש פתוח ויראו את האדם שמעבר לנכות.

אני לא מקבל את קביעתך ש" גברים "בריאים" לא מתפשרים להיות עם הנכויות" - עובדה היא שאני נתקבל בזוגות רבים בהם האשה עם נכות ויש זוגיות יפה. את מסתכלת על מה שקורה איתך ויוצרת הכללה, שאינה לגמרי מדוייקת.

ייתכן שבגלל הנכות שלך את מונעת מעצמך בניית קשר רגשי. את "לוכדת" את הגברים עם המיניות ועם הנתינה המינית הבלתי מוגבלת מחשש שלא יחשקו בך. את מאפשרת משחקי שליטה ודברים אחרים שאת מתארת. משהשיגו מטרתם הם ממשיכים הלאה. אולי כדאי שתהיי את זו שמציבה את המטרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיניות ונכויות - הודעה נוספת

האלמונית
    30/09/2007

לד"ר רפי חרות שלום רב,! תודה על תגובתך בנושא המיניות.
    האמת הדברים לא תמיד יכולת המיניות משפיעה על השליטה לגבי הצרכים שלנו.
    הפרשנות בתאוריה נמדדת לפי הניסיון המעשי במערכת קשר זמני תלויה בשני
    המינים בין הגבר/האישה בעיקור הסיפוק קובע את היחסים המתפתחים בזוגיות כזאת.!
    כאישה אני רוצה לקבל ולא רק לתת מעצמי, בגלל הרבה דעות קדומות או הסטיגמה
    שבין המינים גם החברה עם סביבתנו משפיעה על הקשרים שאנו בוחרים לעצמנו.

1. הגברים מתקשים להתגבר ולהתפשר עם אישה מוגבלת, ודורשים יכולת מחוסר
    התלות שבה כאישה שקשה לה לתפקד בשטח כעצמאית ...לבד, למרות שהיא מתאמצת
    לשמור ולהוכיח את עצמה כאישה גם לא זקוקה שיתחשבו בה בגלל המוגבלויות שלנו.
    2. ז"א שהגברים מפחדים מאישה תלותית בכל המובנים בזוגיות ? ומה לגבי הגברים
    השובינסטי איפה השוויונות במערכת המשותפת לחיים הזוגיים זה תלות ואחריות
    למחויבות בזוגיות "איפה ההתפשרות והוויתרים שאישה לוקחת לעצמה בשביל
    לרצות את הגבר לבניית הזוגיות ביניהם"...כל אישה רוצה קשר משמעותית עם גבר
    זמין....ד"ר החיים אכזרים לדעתי לגבי הנכויות שלנו ?
    3. כשאני מקיימת יחסים עם הפרטנר שלי, אני לא מגיעה לסיפוק "האורגזמה" שהם חסרי
    רגש ללא ציפיות אלא ריגוש באשליות לסיפוק האיגואיזים שלנו ? למרות שאני אוהבת מין
    ורוצה להרגיש את השיתוף במטרת הזוגיות ההדדי שמקובל לשני הצדדים...לכן אני
    מתאכזבת בגלל המטרה ללא מחויבות ? בברכה וגמר חתימה טובה ממני N

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

01/10/2007

את צודקת בהחלט, ועל כן אני מציע לך להיות יותר אקטיבית בקשר - לקבוע את המטרות שלך, הן רגשית והן מינית ולדבוק בהן. במידת הצורך גשי לקבל סיוע מקצועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיעצות מקצועית מקובלת מבחינתי

האלמונית
    03/10/2007

לד"ר רפי חרותי ערב טוב וחג שמח !
    ברצוני להודות על תגובתך בבעיה המעמיקה שהגדרתי להתפתחות הקשר
    בזוגיות מיניות ונכויות בפורום.
    האמת שרציתי לקבל התייעצות גם באופן רשמי מצידך, ושמחתי שכבר נתת לי
    את התיעצותיך ועזרתך בנדון.
    ברשותך, הייתי רוצה שתזמן אותי לשיחות ונבדוק את הבעיה שלי בגרסאות שהצצת בנושא המיניות בעולמי....ואשמח לקבל את פניתך זאת.
    אציין: כאישה מוגבלת אני מוגדרת מנכות C.P קל מאוד, (הופתעת) והאם הטיפול
    וההתייעצות עולה תשלום מבחינתי כנתמכת מביטוח-הלאומי.!
    אוכל להתפנות רק אחה"צ בשעות היום אני עובדת במרכז הרפואי במאיר כפר-סבא.
    במזכירות עוסקת בניהול כפקידת מחשב טכני במשרד התחזוקה ובינוי בשטח הביה"ח.!

אודה מטיפולך ומתגובתך בנדון האתר בהקדם ! בברכה וגמר חתימה טובה מ N

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלתי את הקישור של המרפאה בפניתך !

האלמונית
    06/10/2007

לד"ר רפי חרותי שלום ! התקבלה פניתך להצעת הסיוע טיפולית ומינית במרפאת "רעות" ותודה !
    השאלה: למי לפנות בטיפול המוסמך (שם המטפל/רופא) ומה לגבי השיחות שהתנהלו בינינו
    (ישנם דוגמאות) במהלך ניסיוני בחיים שזה בזכות דפוסי התנהגות עם הגברים שלמדו אותי מה
    "טוב ורע" במערכת היחסים איתם. ולגבי בנושא המיניות עקב בעייתי האפשרות בנדון פתוח מצידך.! (בפורום/מחוצה לה....לדעתי ישנם הרבה נשים במצבי זה...יכלו לפנות באופן הפתיחות במיניות ישנם כאלה שפונים וכותבים גם שטויות....*סליחה) בגלל שהם לא "מנוסים" בקשרים ובמערכת יחסי מין עקב נכויות ברמה מסוגים אחרים. ! ! בברכה ושבוע נעים מנאוה
    הערה: ד"ר חרותי לא הגבת למה שהגדרתי מהנכות C.P ע"פי התרשמותך הופתעתה ? !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשי לדבר עם אח המרפאה

06/10/2007

והוא יכוון אותך לגבי המשך הטיפול.

עדיף ביום ב' החל משעה שתיים.

בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מסבירים לבעל..??
    ל.ל
    24/09/2007

איך מסבירים לבעלי איך לקיים יחסים ותוך כדי לשחק בדגדגן שלי כיוון שזה הדבר העיקרי שגורם לי תחושת עונג השאר מוסיף המון לתחושה אך החשמל הראשון זה מהדגדגן מה מבקשים איך מכוונים אותו לא רוצה להעליב..??

לקביעת תור
    סגירה
    איך מסבירים לבעל..??

הוספת תגובה

• פשוט מדברים ואומרים

ד''ר חגית כהנא
    24/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפקוד מיני עזרה בבקשה
    דין
    23/09/2007

שלום, אני כבן 27
    ויש לי חברה כמה חודשים
    ואנכנו מנסים לקיים יחסי מין.
    ויש בעיה.
    כאילו היא מושכת והכל ורוצה להיות איתה.
    אבל לא עומד לי ממש כמו לקרש.
    שקרוב ממש לחור מתחיל תמיד להיתקפל לי.
    מה עושים מה זה מביע ?
    בעיה הורמנלית?צריך ויאגרה?
    אה דרך אגב עשיתי כבר יחסים ועמד לא חזק אבל כן הצלחתי לקיים.
    מה מיעצים
    אשמח לענות על עוד שאלות
    ותודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה
    תפקוד מיני עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע

ד''ר חגית כהנא
    24/09/2007

בהנחה שאתה צעיר ובריא ויש זקפת בוקר ואין בעיה באוננות :
    ללא מעט גברים יש מה שקרוי חרדת ביצוע ברגע שהם ממש רוצים מרוב פחד שמא לא יצליח הזקפה נעלמת לה.
    תנסו להאריך את משך הזמן שנעים לכם ללא נסיון חדיר קרוב לודאי שכשתרגיש די נוח גם נושא הזקפה יסתדר. במידה ולא כדאי לפנות ליעוץ סקסולוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה
    אלי
    22/09/2007

שלום לכם
    יש לי בעיה, אני רוצה כל הזמן שיהיה לי איבר מין פיצפון כמו של תינוק ואפילו קטן יותר. אני מרבה לחלום על כך ולדמיין כל מיני סיטואציות. זה כבר נמשך שנים אחדות ( אני בן 40) . איך אני משתחרר מזה ולמה אני מרגיש כך? מעבר לזה כיחסי מין אני פועל בתקינות ללא כל קשר לנושא שהעליתי.
    אשמח להתייחסות. חג שמח ושנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• בעיה

ד''ר חגית כהנא
    23/09/2007

האם בעוד תחומים אתה רוצה להיות כמו תינוק?
    האם אתה נמצא בזוגיות? משפחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לד"ר

אלי
    23/09/2007

אני נמצא בזוגיות מצויינת. משפחה עם ילדים ומלבד זאת אני לא רוצה בתחומים אחרים להיות אחר ממה שאני רק בנושא שהזכרתי. זה גם מפריע לי מבחינת זמן אולם בחלק מהמיקרים אני נהנה מזה וזה שלעצמו בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרשנות למחשבות

26/09/2007

אני לא מבין כיצד זה מפריע לך ביום-יום. סך הכל אתה מתאר זוגיות ומיניות בריאים ואין כל הפרעה תפקודית.

בפורום מסוג זה אף מומחה, מומחה ככל שיהיה, לא יכול לרדת לפשר הפנטזיות שלך. כל נסיון יהיה שטחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס וירטואלי
    טלי
    20/09/2007

שלום ,
    בעלי ואני בני 30+, עם שני ילדים , ועד כה חשבתי שאנו נשואים באושר ...(נשואים 8 שנים )
    יום אחד בלילה תפסתי" על חם " את בעלי מנהל סייבר סקס עם אישה מחו"ל , עם מצלמה .
    נשבר לי הלב באותו הרגע !
    הוא אמר לי שהוא מצטער נורא , והוא יפסיק עם זה ולעולם לא יעשה זאת שוב . ששוחחנו על כך הוא הודע בפני כי זה נמשך כמעט שנה . אך הוא אוהב אותי ולא רוצה לאבד אותי .
    אין לי מושג מה לעשות , הלב שלי נשבר , קשה לי להסתכל לו בעיניים , ואני לא רוצה להפרד כי אני אוהבת אותו , וכמו שציינתי יש לנו ילדים קטנים .
    יש לציין כי הסקס ביננו מדהים , וגם הוא חושב כך . שאלתי היא - איך להתמודד עם הכאב ? העלבון ?
    ולמה לדעתך הוא עשה זאת ?

לקביעת תור
    סגירה
    סקס וירטואלי

הוספת תגובה

• יש בני 10 שעושים דברים סייבר סקס אם

אבי
    20/09/2007

מצלמה זה קצת כמו בערך לאונן על תמונה שבמיקרא הזה היא רואה גם אותו זה דיי מרגיז
    ולא ממש נעים אבל זה לא בגידה והוא לא רואה אותה כתחליף לך או משהו זה בסך הכל מסך
    שמראה מישהי אין לך מה להיתעצבן כל כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרו לי אני פוחד שאיבר המין שלי קטן
    יבגני
    20/09/2007

שלום אני בן 17 ואני מפחד שאיבר מין שלי לא יספק את החברה שלי מספיק.......
    האיבר מין שלי הוא בגודל 15 ס"מ....האם יש איזו אפשרות להגדיל את איבר המין?

הוספת תגובה

• יבגני

po
    20/09/2007

15 ס"מ זה בכלל לא קטן.....תירגע......יש לך אחלה גודל.....יש כאלה שיש להם הרבה פחות......תקבל את הגוף שלך כמו שהוא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבר המין שלך בגודל תקין לחלוטין!!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    23/09/2007

אין צורך להגדיל!!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אוראלי
    יוני
    20/09/2007

שלום!

אשתי ואני בני 30 ללא ילדים.אנחנו ביחד כבר 9 שנים וחיי המין שלנו מעולים.
    לצערי היא מתקשה להעניק לי מין אוראלי וכל מספר שניות בזמן האקט היא חייבת להפסיק עקב רפלקס הקאה אולם הבעיה היא שהרפלקס פועל ממש כבר בהתחלה ללא קשר לבית הבליעה והיא חושבת שזה בגלל שקשה לה לנשום מהאף ואולי בגלל שריח הרוק (שלה) דוחה וכו'
    איך מתגברים על הדחייה/סלידה שלה ועל הרפלקס? יש לציין שהיא ממש מנסה להשתפר...

יוני

לקביעת תור
    סגירה
    מין אוראלי

הוספת תגובה

• אוראלי

yolanda
    20/09/2007

זה הכל בראש. דמייני לעצמך שלקחת את האיבר שלו זה הדבר הכי מגרה שיש אם באותו זמן את גם מתגרה. ולקקי אותו בהתחלה כמו שמלקקים גלידה והסירי את ההתנגדות שבראש. כי לשחק עם הלשון באיבר זה תענוג. לכי לאט לאט. והסבירי לבן זוגך שקל לך לעשות זאת כשאת מגורה. אל תמהרי להכניס אותו לגרונך התחילי בשפתים נשקי ולקקי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נהנת מסקס
    יעל
    20/09/2007

אני אמא לשתיים נשואה 6 שנים ואף פעם לא נהנתי מקיום יחסים...
    אשמח לקבל עצה ופתרון לבעיה (בעלי ניסה את כל השיטות וכל הפינוקים וכל הדרכים האפשריות)- ושום דבר לא עוזר.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    לא נהנת מסקס

הוספת תגובה

• טנטרה

,תמי
    21/09/2007

גם אני תקופה ארוכה לאחר פרידה לא יכולתי להגיע לאורגזמה .
    לאחר כל מיני נסיונות כולל טיפול על ידי סרוגייט הגעתי לזוג שעוסק בטנטרה ולאחר מספר מפגשים שדווקא לא כללו מגע הרגשתי שקורה לי משהו בגוף .
    ואז במפגש שבוא שניהם עבדו על גופי הרגשתי זרמים בכל גופי ואורגזמה נעימה פתחה בפני שערים למחוזות חדשים
    אשמח לשתף יותר במייל
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נהנית מסקס

ד''ר חגית כהנא
    23/09/2007

העובדה שמעולם לא נהנית מסקס דורשת לטעמי שיחות מעמיקות וכאן קשה מאד לברר את הגורם לכך.
    מה גורם לך הנאה בחיים בכלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר שאלות שיכולות לעזור

eri
    28/09/2007

מספר שאלות שיכולות לעזור:

מה גילך ?
    האם בעלך מושך אותך מבחינה פיזית ?
    האם את באה מרקע דתי או קיבלת חינוך שמרני ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קפיצה לגמירה ?
    נתן
    19/09/2007

שלום ,

כאשר אני מאונן ...אני מרגיש שהכול נעשה לאט ורגוע .
    אך מסיבה מסוימת כאשר אני שוכב עם בחורה ...אני מרגיש תוך שניות הגעה לנקודת ה-אל חזור .
    מדוע קיימים הבדלים? כיצד אפשר לנסות להבין את שורש הבעיה ?

לקביעת תור
    סגירה
    קפיצה לגמירה ?

הוספת תגובה

• הבדל בין אוננות לסקס

19/09/2007

נתן כשאתה מאונן זה רק אתה עם עצמך. הרי ברור לך שיחסי מין זה עולם אחר. מפלס ההתרגשות והגירוי המיני גבוהים בהרבה ועל כן ההגעה לשיא יכולה להיות מהירה יותר. אפשר להבין את שורש הבעיה ולטפל, לפי מה שכתבה לך אורית בהמשך לשאלתך האחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איש מקצוע בנושא פליטת זרע מוקדמת
    נתן
    18/09/2007

שלום שלום,

אני מעוניין לדבר ולהיעזר באיש מקצוע בנושא פליטת זרע מוקדמת על מנת לפתור את הבעיה.
    הודה לכם אם תוכלו לתת לי שמות של אנשי מקצוע שמתעסקים עם הנושא, או קליניקות בנושא.

הוספת תגובה

• לנתן

אורית פס
    18/09/2007

כל סקסולוג\ית יוכל לעזור לך בבעיה זו שהיא נפוצה ומגיבה היטב לטיפול המקובל שהוא התנהגותי באופיו,ז.א.תקבל הנחיות לתרגולת בבית,בתחילה באוננות ועם יש בת-זוג שמוכנה גם לשת"פ אז בהמשך תונחה לתרגולת משותפת איתה.
    לאיזו קו"ח אתה שייך?דרך קופת החולים תוכל למצוא טיפול מיני נוח יותר מבחינת עלות כספי ת,
    בינתיים תוכל להיעזר באחד מ-2 ספרים בעברית שנכתבו בנושא:
    1 פז"ם-פליטת זרע מוקדמת\הלן זינגר קפלן.
    2 גבר מין והצלחה\דר.צוקרמן.דר.לוין
    הספר יתן לך מושג על התהליך הטיפולי ורקע אודות הבעיה..........בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה