מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננותחסוי18/08/2007
שלום רציתי לדעת עם יש קשר בין בריאות העור (אקנה) והשאר.
לבין אוננות זה משפיע ?
והאם זרע בריא לעור
עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר בין אוננות לאקנה...
ד``ר עידן מיליצ`ר18/08/2007יש בזרע חומרים שעשויים להיטיב עם העור...אבל הם בכמות כזו שצריך לאגור כמות כזו ש....חבל"ז.
גש/י לרופא עור!!! יותר עדיף!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנטזיהחוה17/08/2007
אני חברי משתמשים המון בפנטזיה של לצרף למיטתנו את חברו הטוב ויכול להיות שנממש אותה באיזשהו שלב. למרות שהחבר שלי לא מדבר על אינטרקציות מיניות בינו לבין חברו, הוא משבך המון את איבר מינו בפני. האם זה מעיד על נטיות הומוסקסואליות כלשהן של חברי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי ואולי לא.....
אורית פס18/08/2007מה שבטוח זה שבכל דיבור על החבר שלו אתם מכניסים גורם שלישי שאולי מפר את האינטימיות הזוגית שבין שניכם,
איך זה משפיע עלייך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דעתכם על טנטרה כאפשרות לשיפורעמי17/08/2007
האם טנטרה מאפשר שיפור בהנאה של המין והמגע?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש אנשים שהטנטרה מדברת אליהם
ד``ר עידן מיליצ`ר18/08/2007מוסיפה ומשפרת את הרפרטואר המיני ואת נהנאה ושביעות הרצון. יש אחרים שיגידו שהטנטרה זה בעצם חנטרה...נסה/י ותווכח/י!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"אומנות האקסטזה המינית"
אורית פס18/08/2007ספר של מרגו אננד ,אירופאית ש"הביאה" את הטנטרה למערב ,לכל מי שרוצה להבין יותר ביסודיות
מהי לעזאזל הטנטרה הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זין לא עומד במלואונתן17/08/2007
כאשר אני מנסה להיכנס לחברתי הזין לא עומד במלואו....האם אפשרי להכניס אותו שהוא עומד חלקית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, וביתר קלות בעזרת היד.
אורית פס18/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל למה הוא לא עומד במלואו?
אסתי04/01/2011אני הכנתי מסיבת סקס לבעלי לעתיד עם ריקוד עם נרות,לבוש מיוחד,אוכל אביזרים ולא עמד לו מכלום.לא עמד כמו שצריך.גם כשעשיתי לו מין אוראלי לקח זמן וגם לא הכי עמד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל למה הוא לא עומד במלואו? - תגובה
אורית פס08/01/2011צריך לאבחן בפגישה טיפולית את הלמה.....זה דורש תשאול וכו',לא על הכל ניתן לענות באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסכולדנה16/08/2007
שלום,אני בת 18 והתחלתי לקיים יחסי מין בפעם הראשונה לפני ארבעה חודשים ואני כרגע די מתוסכלת-אני לא נהנית מהסקס בכלל. אפילו מאוד כואב לי. בהתחלה חשבתי שזה נורמלי ועם הזמן הכאב יעבור ולאט לאט אתחיל להנות. עליי לציין שאני נהנית מאוד מהמשחק המקדים ואף מצליחה לגמור כשהוא יורד לי. אך לאחר מכן בעת יחסי המין אני פשוט לא נהנית מכלום- אני לא מרגישה רגע אחד של הנאה. אני מאד אוהבת את חבר שלי וחשוב לי שנהנה שנינו (הוא נהנה מאוד). דיברתי עם אמא שלי על המצב והיא אמרה לי שכנראה אני לא רטובה מספיק, אך אני מרגישה רטובה די, וגם השתמשנו בחומרי סיכה, לכן אני לא מבינה מה עלי לעשות.
אמשח לקבל הצעות שישפרו את מצב הרוח וגם את הסקס.. כי זה פשוט מתסכל
תודה רבה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהייה נכון
ד``ר עידן מיליצ`ר19/08/2007לפנות לבדיקה ע"מ להבין את פשר והמהות הכאב.... האם את מצפה לחוות אורגזמה מהמגע המיני המלא? האם אין את מרגישה שאת מכילה את איבר מינו בנרתיק, איזו חוויה כלשהי של הנאה?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבט ממושךבת16/08/2007
כשאני פוגשת גבר מסויים אנו מברכים לשלום אחד את השני, אך אינני יודעת מדוע הוא תוך כדי הליכתו אינו מפסיק להביט בי בעינים, אולי התלהבות מגוון עיני, ואם לא מה יכולות להיות הסיבות מההיבט הגברי ? זה קורה לי כשאנו נפגשים בסופר או באירועים משותפים. זה גורם לי למבוכה, איני יודעת היכן להניח את ראשי. איני יודעת אם זה הפורום המתאים, איני יודעת היכן לשאול, ואודה אם בכל זאת תעזרו לי מה הסיבות לנ"ל ואיך אני אתגבר על ביישנותי לאור התנהגותו של הגבר. רב תודות. לציין ששנינו נשואים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא קיבלתי מענה???
בת19/08/2007אודה על תשובתכם, על שאלתי לגבי הנושא: "מבט ממושך".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבט ממושך באסנת
20/08/2007אסנת אני יכול רק לשער שאותו גבר שמביט בך, מוצא בך עניין כלשהו. רגשי, פיזי או כל עניין אחר. ייתכן והוא רוצה ללכוד את מבטך ולהמשיך משם הלאה.
לדעתי, אם זה מביך אותך ואין לך עניין בכך, כדאי שתתגברי על ביישנותך ותבררי איתו מה פשר המבטים. בקשי ממנו להפסיק, שכן זה מביך אותך. העמידי אותו במקומו. במצבים אלו יש צורך באסרטיביות, שכן אם לא תעירי לו ייתכן ויפרש זאת אחרת.
אם את מהמגזר הדתי-החרדי (משום מה יש לי רושם כזה), כדאי שתתייעצי בפורומים ספציפיים למגזר זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- ד"ר חרותי
בת21/08/2007תודה על תגובתך. אני אישה מסורתית. עזרת לי מאד. חן חן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה לעיתים קרובותג'ולייטה16/08/2007יש לי חבר ואנחנו מקיימים יחסי מין לעיתים קרובות לעיתים כל יום.
כשאנחנו לא מתראים חבר שלי מרגיש צורך לגמור כמעט בכל יום אפילו פעמיים ביום לעתים נדירות.
השאלה שלי אם זה מצב נורמלי ותקין? או שמא זה עלול להוות בעייה
ומדוע הצורך הזה קיים?
האם הוא מכור לסקס??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראותה בעייה אצלי
r16/08/2007
אני גבר בן 30 , נשוי , , סובל מאותו מצב .
אני גומר כל יום בין 3- 4 פעמים . אשתי מקיימת יחסי מין איתי 1-2 בשבוע וזה לא מספק אותי ולכן אני עושה את העבודה לבד.
אני גם רוצה תשובה האם אני מכור לסקס ? האם התדירות בה אני גומר הינה נורמאלית או שמא יש לי בעייה?
אנא התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב תקין!!
19/08/2007גם אצל בעלך וגם אצל Y המצב בריא ותקין.
אין בעייה לעשות "השלמות" בסיועה הנדיב של כף יד ימין (או שמאל למי שמעדיף).
בהתמכרות לסקס הרצון לגמור יבוא על חשבון דברים אחרים, כגון, דחיית עבודה ומטלות אחרות, פגיעה בחיי הזוגיות בכלל ובחיי המין בפרט. שניכם מתארים שהצורך המוגבר בגמירות לא פוגע בדברים אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לקיים אוראלי עם פפילומה?גל15/08/2007האם אני יכולה לרדת לחבר שלי אם יש לו פפילומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא
15/08/2007זה מדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך עושים ביד?חסויה15/08/2007אני בת 16 לא כל כך מבינה בסקס..
אני רוצה לעשות לחבר שלי ביד
ניסיתי פעמיים אני לא בטוח שהצלחתי טוב
מה עושים?
איך עושים לגבר ביד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשאלי אותו
15/08/2007כל גבר נהנה מדברים אחרים. יש המון דרכים לעשות ביד, ואם לא תשאלי אותו ותבקשי שידגים לך, לא תוכלי לנחש מה הדרך שהוא מעדיף. על הדרך, למדי אותו איך את אוהבת שהוא עושה לך ביד. הדדיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בעיה...
חסויה16/08/2007אני נורא מתביישת אין כללים פשוטים ובסיסים ?
איך אני יוכל לענג אותו ?
כי כשעושים ביד לגבר הוא אמור לגמור מיזה או אמורה להיות שפיכה וכשאני עשיתי לא קרה שום דבר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה...
17/08/2007את יכולה להחזיק את איברו עם כף ידך ולחקות תנועה של חדירה. רצוי עם חומר סיכה כלשהו. הוא לא חייב להגיע לשפיכה מכך.
לא כל הנאה מתפרשת כאורגזמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אני מאיר ואני בן 21
מאיר01/09/2009גודל הפין שלי הוא 10 ס"מ אני יודע שזה קצת קטן ואיני יכול לעשות ביד מפני שאין לי מקום לתפוס יענו אם אני תופס אותו ביד אז כבר אין מקום להרים ולהוריד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר מין גדול מידי ?דניאל15/08/2007איבר המין שלי גדול באופן המקשה עלי לקיים יחסי מין עם בת זוגתי (אורכו כ-23 ס"מ והיקפו כ- 18 ס"מ). ניסיתי להשתמש בחומרי סיכה שונים אך הדבר לא עזר. האם קיים ניתוח להקטנת איבר המין ? או דרך אחרת לטפל בבעייה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגדול מדי?
15/08/2007מה שנקרא צרות של עשירים, אבל בטח אותך זה לא מעניין. בהחלט מדובר בגודל חריג, אבל אפשר להנות גם עם זה. אתם לא חייבים להתמקד בחדירה בשלב זה או דווקא בהחדרת האיבר שלך. זה לא עניין של חומרי סיכה, אלא של יכולת חברתך להרפות ולדעת לקבל את איברך. אפשר להתחיל על כן עם דברים קטנים יותר כמו אצבעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי לא מצליחה לגמורsab15/08/2007אני נשוי 7 שנים, ומאז ומתמיד אישתי" כמעט" ולא מצליחה לגמור.
למה כמעט ? אחרי שאני גומר (גם לפני) היא תמיד מגיעה מאוד קרוב (בעינוג ידני או אורלי) אבל תמיד מפספסת ומתעייפת, כל התהליך הזה יכול לקחת לה לפחות 20 דקותעד 40 דקות ואחרי זה גם לי כבר קשה.
בכל התקופה הזאת היא אולי גמרה פעמים שלוש.
הסקס בנינו מצויין אבל התסכול בסוף תמיד קיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא גומרת בשביל אף אחד
15/08/2007מה קורה כשהיא מאוננת? האם היא מרוכזת בתחושותיה במהלך האקט? האם גם היא מתוסכלת? האם שוחחתם על הנושא?
ממליץ לה לקרוא את הספר - "לעצמך - מיניות האשה" של לוני ברבך-גרפילד. ספר ישן שלא נס ליחו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות :
sab18/08/2007מה קורה כשהיא מאוננת?
היא מאוננת ממש ממש מעט, להבנתי היא מצליחה לגמור לאחר הרבה זמן.
האם היא מרוכזת בתחושותיה במהלך האקט?
כן, מאוד - לאורך כל האקט, אבל תמיד "מאבד את זה" ומתעייפת לאחר מספר פעמים.
האם גם היא מתוסכלת?
כן.
האם שוחחתם על הנושא?
מעט. רק על העובדה שזה מתסכל את שנינו.
תודה, ו....אני אחפש את הספר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
19/08/2007הספר ייתן מענה לחלק מתהיותיך ויסייע לאשתך קצת. יש שם גם תרגילים שונים.
אם המצב קיים גם באוננות, אם היא מתוסכלת ואם אתם לא כל כך מדברים (או יודעים לדבר) על הנושא - ייתכן שתהנו לבצע את התרגול במסגרת מרפאה לטיפול מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות במיטהיוסי15/08/2007שלום..הייתה לי שאלה עד היום לא קיימתי יחסי מין ללא קונדום ואתמול בפעם הראשונה כן יצא לי..עכשיו ברגע שרציתי לחדור אליה ..לא הצלחתי..ניסיתי להרטיב אותה באלף צורות ואז לחדור אך לא הצלחתי..עד שלב מסוים שכבר התלוננה על כאב...מה קרה שם?..מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא הייתי שם...
15/08/2007ומדבריך קשה להבין מה קרה שם.
האם בעבר כאשר קיימת איתה יחסי מין עם קונדום הצלחת לחדור? האם היא התכווצה? האם הצלחת להחדיר אצבע בקלות? האם אתה בטוח שהיית במקום הנכון?
בכל מקרה, זה לא אמור לכאוב. ואם הנסיון מכאיב, עושים דברים אחרים ובאותו מעמד מוותרים על החדירה, עד שמבינים מה קרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלישייהבילי14/08/2007יש לי בעיה: בעלי כל הזמן מבקש ממני לצרף לאינו לשלישיה את חברה שלי ואני לא מוכנה. הוא לוחץ ואני ממש נרתעת מזה. אני לא נמשכת לבנות, מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלהמשיך לסרב
אורית פס14/08/2007מרבית הנשים חשות כמוך לנוכח לחצים לשלישיות ושאר הרפתקאות וכאשר נעתרות זה עמ"נ לרצות את בן הזוג,
מה דעתו של בעלך לצרף גבר נוסף ולא אשה?מעניין......
נסי להבין ממנו מה היה משפר את ההנאה המינית שלו\שלכם ,יתכן ויש מקום לשינוי ולאו דווקא לשלישיה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר שלי צופה בפורנו מה לעשותר14/08/2007גיליתי שהחבר שלי צופה בפורנו...גם אני לפעמים צופה בפורנו...לא ידעתי מה לעשות לא הצלחתי להבין מה להרגיש כי מצד אחד גם אני צופה בפורנו מתרגשת ומאוננת אבל זה קורה פעם ב... למרות הבילבול ניסתי להבין מה מגרה אותו מתוך הסרט שהוא ראה (צפיתי בו) היה לנו סקס טוב שאני יזמתי באופן מאוד ברור אחרי זה, הרגשתי שניצחתי את השחקנית פורנו הזו...בכל מקרה, למחרת שוב ניסתי ליזום סקס והוא לא היה בעניין ובבוקר שוב ראיתי \ גיליתי שהוא צפה בפורנו. מה אני עושה? הרי זה עניינו הפרטי? למה אני נעלבת, הרי גם אני צופה בפורנו לפעמיים ומאוננת? מה לעשות? לספר לא לספר? אם לספר אז איך לדבר על זה? אני כל כך מבולבלת אני ממש אשמח לקבל תשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצפיה בפורנו
אורית פס14/08/2007אם את סבורה שמינון הצפיה\אוננות של חברך באה על חשבון האנרגיה המינית המופנית כלפייך אז זה כן עינין שלך,ויש מקום לשוחח אתו על כך,לא בטון ביקורתי\מאשים אלה פשוט ספרי לו מה זה גורם לך להרגיש ובאיזה אופן היית רוצה שפני הדברים ישתנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארוס אולי לשעבר- המשך2ענבר14/08/2007מצטערת- שכחתי להוסיף דבר נוסף. הוא לא אוהב את ההורים שלי ולא מאמין שהם יכולים לאהוב אותו- למרות שהם באמת שואלים עליו וכשהוא פה משתדלים לדבר איתו בצורה היפה ביותר. הוא רוצה לעשות איתם שיחה ולהבין מה השתנה ביחס שלהם כלפיו. אני לא חושבת שזה רעיון טוב לאור ההכרות שלי עם הוריי ולאור הריבים שהיו להם בעבר- האם אני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרענבר היקרה!
הילה14/08/2007קודם כל - כאחת שקוראת את הדברים שאת כותבת בפורומים - כבר יש לי כלפיך סימפטיה, ואני מקווה שאוכל לעזור... אז ככה:
זה מאוד טיבעי שזוגות לפני חתונה רבים, זה קורה לרבים וטובים. אני מאמינה שכמעט לכולם עוברת בראש המחשבה שהם לא עם האדם הנכון- לכולנו יש פחדים...( :
אני לא חושבת שעשית משהו כ"כ נורא ושאין מנוס אלא להפרד- אני חושבת שבן זוגך פשוט כבר לא יודע איך להתמודד- הוא התמודד כפי שידע, ודברים לא הסתדרו כמו שרצה. נראה לי ששיחת לב אל לב אמיתית יכולה להועיל כאן- צרי איתו קשר, פנים אל פנים או טלפוני (לא sms או מייל!)- אבל בלי לכפות את עצמך- אל תטלפני המון פעמים אלא פעם אחת כדי לקבוע שיחה, ותסבירי לו עד כמה הוא חשוב עבורך, וכמה את אוהבת אותו. דברי איתו על האיכויות שאת רואה בו, פרגני לו, ותזכירי לו זמנים טובים שהיו לכם -זה עשוי לפתוח אותו כלפיך, ולהוריד קצת את ה'אנטי'. (אגב, עד כמה שאני יודעת, לחץ הדם הגבוה שלו זה משהו שיכול לרדת- זה לא בהכרח מעכשיו ולנצח).
השיחה צריכה לבוא ממקום אוהב ורך, עם הרבה נכונות מצידך להקשיב באמת ולא לתקוף/ להתגונן. חשוב לדעתי לשים דגש בשיחה על הפן הריגשי - נראה שכאן אתם שונים- הוא בא ממשפחה חמה יותר, ואולי רגיל וזקוק ליותר רגש.
לדעתי יש מקום לתקן, דרך שיחה פתוחה- בה כל אחד ידבר על מה לא עובד בשבילו בקשר, מה הכי מפריע לו. אם הוא חושש שלא תהיי טובה עם הילדים שלכם- מה זה טובה עם הילדים? (שיגדיר) מה חסר לדעתו? חוץ מזה- בקשר לאינסטינקטים אימהיים -הם לפעמים יוצאים כשנולד לאישה ילד משלה. ולא לכולן יש נסיון עם ילדים לפני שהן הופכות להיות אימהות! וזה לגמרי לגיטימי. זה בטח לא אומר שלנצח תהיי 'גרועה עם ילדים'...
תסבירי לו שמאוד חשוב לך לתקן ולהמשיך קדימה יחד (אם זה המצב...), ושיעוץ זוגי (למשל), זה משהו שיעזור לכם להבין ולתקן ביחד, ולא רק דרך לגזול כסף. חוץ מזה- לא צריך שמישהו יאמר לכם אם אתם מתאימים או לא- זו החלטה שלכם- (אתם עושים את הפשרות וההחלטות שלכם) בלי קשר לדעות חיצוניות. זה לא רלוונטי.
אם תגיעו לזה- אני גם בעד שהוא ידבר עם הוריך כפי שרצה, וכדאי, לדעתי לפני כן- שתדברי עם הוריך לבד (עדיף בלי שידע) ותעשי 'הכנה'- שישתדלו להקשיב, לפרגן, לתת לו לפרוק קצת קיטור ולהיות סבלניים איתו- כי עדיין יש משקעים ביניהם שצריכים לצאת, (הם בכל זאת פגעו בו!) ועדיף היום מאשר בעתיד או בכלל לא. עדיף 'להציף' עכשיו הכל מאשר שדברים יגדלו ויתפוצצו לכולם בפנים בסוף.
דווקא טוב בעיני שהוא התפטר- עדיף בכל מקרה לא לעבוד עם בן הזוג, זה עשוי להזיק בטווח הרחוק.
מקווה שדברים יסתדרו לכם... בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה המקסימה
ענבר14/08/2007תודה רבה על תשומת הלב הרבה שהענקת לי. אני יודעת שכתבתי מגילות- זאת הייתה הדרך שלי קצת לפרוק את מה שאני עוברת כי אני כבר לא יודעת מה לעשות. הוא לא רוצה שאדבר איתו כמה ימים והחלטתי לכבד זאת. החלטתי, בנוסף, שאתן לו עד יום ראשון. אם עד אז לא יצור קשר אני אצור איתו קשר ובאמת אעשה איתו שיחה לב אל לב (בתקווה שיהיה פתול לרעיון). האמת היא שזה קצת מפחיד אותי שיעשה שיחה עם ההורים שלי כי הוא מאוד אוהב לטחון דברים. הוא לא מקבל אותם כמו שהם. הוא יקשה מאוד בשאלות ונראה לי שזה רק יזיק. זה יהיה מעין מלחמת אגואים ואני מאוד לא רוצה את זה. אני יודעת שלכל הזוגות יש ריבים ושכולם קצת לא בטוחים שהם עם האדם הנכון- אך הוא לא מבין את זה! הוא חושב שזו אמורה להיות תקופה וורודה. אני כבר לא יודעת מה לחשוב. אני רק מקווה לטוב ושהכל יסתדר כי אני כבר מותשת מכל העניין הזה.... שוב תודה רבה על ההתייחסות ועל הסבלנות. אם תרצי, אשמח לכתוב את מה שיקרה בסוף, אם תרצי. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון-
הילה14/08/2007זה נשמע רעיון טוב לתת לו קצת זמן. ובאמת מלחמת אגואים נשמע רע... אבל גם כדאי שאיכשהו הוא יוציא קיטור וימשיך הלאה כמה שיותר נקי ממטענים- אם זה אפשרי.
מקווה לשמוע ממך חדשות טובות ביום ראשון! ( - :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)