פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס עם פפילומה
    גל
    05/09/2007

האם אפשר לקיים יחסי מין מהנים עם פפילומה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס עם פפילומה

הוספת תגובה

• כמובן אך חשוב ש....

עידן מיליצ'ר
    05/09/2007

תהיו מוגנים!!! בכל סוגי המין!!
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב באשכים
    משה
    05/09/2007

אני בן 30, נשוי, שומר נידה, יש לי כאבים באשכים בזמן שאישתי מותרת, הכאבים עוברים לי אחרי קיום יחסי מין, הכאב חוזר אחרי יומיים בלי יחסי מין, המעניין הוא גם שבזמן שאשתי לא מותרת לי את הכאבים,

לציין: התופעה הזאת התחיל רק בחצי שנה האחרונה, לפני זה הכל היה בסדר.

מה הסיבה לכל הנ"ל? יש מקום לדאגה? איך מטפלים בזה?

לקביעת תור
    סגירה
    כאב באשכים

הוספת תגובה

• לא ברור

ד''ר חגית כהנא
    05/09/2007

האם כשאשתך לא מותרת יש גם כאבים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשהיא לא מותרת, אין לי כאבים

משה
    05/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין סיבה לדאגה..

עידן מיליצ'ר
    05/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרות נוספות

ד''ר חגית כהנא
    06/09/2007

איך הקשר עם אישתך האם יש שינויים בחיים ילדים כעסים וכד'?
    איך הקשר המיני והתקשורת המינית ביניכם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפעם הראשונה
    בתולה
    05/09/2007

הבעיה שלי היא שאני בת 25 ועדיין בתולה. זה לא שלא רציתי לשכב עם מישהו, פשוט לא יצא. עכשיו אני יוצאת עם מישהו נחמד ונראה לי שנגיע למיטה סוף-סוף, אבל אני קצת מפחדת. הייתי רוצה לדעת, מה גבר הכי אוהב שנשים עושות לו?

לקביעת תור
    סגירה
    הפעם הראשונה

הוספת תגובה

• פעם ראשונה

ד''ר חגית כהנא
    05/09/2007

את בתולה וזו אינה בעיה אלא עובדה
    ממה את פוחדת?
    ביחסי מין אנשים שאוהבים רוצים לחוש אחד את השני ולהנות זה מזה
    אין שאלה של מה גברים אוהבים אלא מה אתם אוהבים לעשות ביחד וזה דבר שלומדים ביחד
    תתחילי לחוש אותו ונסי להקשיב לגוף שלך השאר יבוא מעצמו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס לראשונה
    גלי .מ.
    04/09/2007

אני בת 20 ויש לי חבר כשנה, חשוב לי לציין שגם אני וגם בן זוגי עדיין לא התנסנו מינית וזה חדש לשנינו., לפני כחודשיים החלטנו לשכב ולא ממש הצלחנו ,ניסינו כמה פעמים ואפילו לא הגענו לחדירה מלאה,הייתה חדירה ממש ממש התחלתית שמאוד כאבה לי והלחיצה אותי, בעקבות כך חבר שלי ביקש ממני לנסות את זה בתנוחות שונות במטרה שיהיה לו יותר קל לחדור ,דבר שגרם לי להרגיש לא כ"כ בנוח ולבסוף הוציא את שנינו מריכוז ולהפסקת הפעולה, שנינו יצאנו מאוד מתוסכלים ואני אפילו דיי חוששת שזה אף פעם לא יצליח, יכול להיות שהייתי יותר מדיי לחוצה מכיוון שאינני נוטלת גלולות וזאת הפעם הראשונה שלי למרות ששמרנו על עצמנו עם קונדום., השאלה שלי עם הפעם הראשונה מחייבת לכלול תנוחות מסויימות(שלא גורמות לי כ"כ להרגיש בנוח) במטרה בכלל להגיע לחדירה,אני מאוד דואגת שגם בפעם הבאה שננסה לחבר שלי יהיה קשה לחדור ושוב לא נצליח לשכב, אני מאוד אשמח עם תענו על שאלתי ותייעצו לי ולחברי מה לעשות בנושא.... תודה

לקביעת תור
    סגירה
    סקס לראשונה

הוספת תגובה

• בבקשה תייעצו לי ,אני ממש מודאגת

גלי .מ.
    06/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוסטינור פעמיים בחודש
    סטודנטית
    04/09/2007

שלום
    רציתי לברר מהו הסיכון בלקחת פוסטינור פעמיים בחודש.

קיימתי יחסי מין לא מוגנים, והייתי בזמן הפוריות, האם יש סיכון בלקחת פוסטינור פעם שניה, כי מקרה דומה היה לי לפני 3 שבועות?
    חשוב לציין שהפרטנר לא גמר . האם עדיין יש סיכון בהריון לא רצוי? ומה עלי לעשות??

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    פוסטינור פעמיים בחודש

הוספת תגובה

• פוסטינור

ד''ר חגית כהנא
    04/09/2007

אין סכנה בלקיחת פוסטינור פעמיים בחודש.
    אבל אם מדברים על יחסי מין בלתי מוגנים הסכנה לכניסה להריון קיימת.
    אנא גשי לרופא/ת נשים בהקדם להתאמת אמצעי מניעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    רן
    03/09/2007

אני בן 18 עוד חודש ובתול שלא היתה לו אף פעם חברה שלא התנשק ועוד ואני מת לקבל בתחת ממישהו אבל אני רוצה גם לזיין נשים.
    מה אני?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אתה בחור צעיר ובריא

03/09/2007

שנמצא עדיין בשלבי גיבוש הזהות המינית שלו.

מה מטריד אותך בעצם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצעירות בקשת עזרה
    דוד1977
    02/09/2007

לחברי הפורום שלו רב!
    אני חדש בפורום ובעצם שייך לפורום תרומת ביצית אבל ותיק ותיק במאבקים על הפריון .אנחנו כבר 6 שנים בעסקים של הפריון עקב סרטן בשחלה וטיפולים כמותרפיים שהרסו הרבה מהשחלה שנותרה.
    אח"כ טופלנו בi.v.f בתל השומר ואסותא והיו 6 עוברים שלא נקלטו עם המון תקוות ומפחי נפש עד שהערכים ההורמונליים הראו על חוסר תפקוד שחלתי. ואז הומלצנו על תרומת ביצית כאפשרות הראלית היחידה .כמובן שהיה הרבה צער ועוגמת נפש תקוות ואכזבות אך גם גלויים מדהימים ממעמקי הלב להתמודדות אל מול ההפתעות שכמובן מאד אופיני לכל הנאבקים בפריון ובודאי לאלו שהגיעו לתחנה של תרומת ביצית .
    אנחנו צריכים עזרה בחיפוש אחר תרומת ביצית מ תורמת יהודיה ממוצא ארופאי שמאד קשה בארץ גם אם זה יקר הרבה יותר ולכן נודה מכל הלב למי שיוכל לעזור לנו גם במידע או מישהי שמוכנה לתרום . כמובן שאין לנו כל כוונות רווח אדרבה אנחנו משלמים הון תועפות ובחפץ לב. אנו נשמח מאד מאד אם תשלח מסר או ל [email protected] מספר טלפון או דוא"ל ללא שם וללא פרטים מזהים זה יכול לעזור לנו מאד. כמובן שהכל יהיה בצורה חוקית ודיסקרטית . ובתנאים טובים

לקביעת תור
    סגירה
    לצעירות בקשת עזרה

הוספת תגובה

• שיהייה בהצלחה!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    03/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבידו..
    Mrs.piggy
    02/09/2007

אני בת 18, ומקיימת יחסי מין כבר 3 שנים.
    בגיל 12 עברתי הטרדה מינית.
    כששכבתי בפעם הראשונה, כשהייתי בת 15, זה לא היה מבחירתי החופשית המלאה, הסכמתי אחרי הרבה לחץ מצידו, וגם כשהיינו בייחד, קרה הרבה פעמים ששכבתי איתו למרות שלא רציתי. (הוא לא ידע רוב הפעמים), בלי קשר המערכת יחסים הייתה אלימה מצידו, מילולית ופיסית.
    בגיל 16 ניסיתי להתאבד והייתי מאושפזת בבית חולים פסיכיאטרי עד לא מזמן, אני מספרת את כל זה, כי אני מאמינה שיש קשר בין זה, ולבין העניין שמאוד מטריד אותי עכשיו.
    יש לי חבר שאני מאוד אוהבת, כבר 3 חודשים, מאוד טוב לי איתו, והוא מאוד מבין אותי ואת המצב שלי, אנחנו מקיימים יחסי מין כבר כמעט חודשיים, אף פעם לא גמרתי, אבל תמיד היה לי חשק. חזק יותר או פחות.
    בחודש האחרון החשק שלי נעלם לחלוטין, אני לא רוצה בכלל, חבר שלי לא לוחץ עליי כי הוא מודע למצב שלי, אבל זה עדיין מפריע לי מאוד.
    מצידי היה להתכרבל איתו כל היום. אבל אני יודעת שאני מפסידה משהו, ומאוד קשה לי עם זה.
    כשאנחנו כן מקימים יחסי מין, כי אני מתעקשת לנסות, אני מרגישה שהגוף שלי נהנה, אבל אני לא.
    אני יודעת שלא תגיע לי כאן תשובה שתפתור הכל, אבל אני אשמח לקצת עזרה בעניין.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    לבידו..

הוספת תגובה

• מה זה הגוף שלך נהנה אבל את לא יש כל

אביחי
    02/09/2007

ממיני שיטות שיכולים ליגרום לך ליגמור אבל למה את מיתכוונת שאת אומרת הגוף שלך
    נהנה אבל את לא כאילו בזמן הסקס מה שעברת גורם לך לתחושה נפשית לא טובה
    אבל הגוף שלך נהנה,את צריכה להיתגבר על המיקרים שעברת פסיכולוג יכול לעזור במיקרים
    כאלה (עברתי פעם דברים מאד לא נעימים ופסיכולוגים נורא עזרו לי מניסיון).מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מתארת בעייה לא קלה

03/09/2007

עם היסטוריה קשה ביותר. העזרה שאני יכול לתת במדיום מסוג זה היא רק עידוד לכך שהמצב ניתן לטיפול ולשיפור. לא על ידי תרופת פלא, כמו שתיארת לעצמך בודאי - אלא בתהליך טיפולי. אני לא יודע איזה טיפולים קיבלת בעבר, בעקבות ההטרדה המינית, בעקבות ניסיון ההתאבדות. איזה תרופות את לוקחת. מה התמיכה החברתית והמשפחתית שיש לך. לכל אלו משמעות רבה ביותר.

אם את נמצאת בטיפול - כדאי שתעלי נושאים ותהיות אלו.
    אם את לא בטיפול כיום - כדאי שתפני לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אממ

Mrs.piggy
    05/09/2007

אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי כבר יותר משנתיים, שבדיעבד אני רואה שעוזר מאוד, העניין הוא שאני באמת לא יודעת אם שיחות על החיים המיניים שלי מתאימים לשיחה עם פסיכולוגית, היא יכולה לייעץ כמו שסקסולוג יכול?

אני מקבלת טיפול תרופתי של 40 מ"ג סרוקסט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

ד''ר חגית כהנא
    06/09/2007

יש פסיכולוגים שיודעים ומבינים במיניות יש כאלו שלא אם הטיפול עוזר ויש לך בטחון במטפלת שלך העלי בפניה את הסוגיות שהעלית בפנינו ושאלי אותה אם היא מרגישה שיש לה את הכלים לעזור לך. אני מאמינה שכן.
    מדובר יותר במערכות יחסים מאשר מיניות
    אם היא תאמר לך שלא תמיד ניתן ליצור קשר עם סקסולוג שיעבוד עם המטפלת שלך בשיתוף.
    אני עובדת לא פעם בשילוב עם מטפלים אחרים כיון שיש צורך בשני אנשים מתחומים שונים ואני בטוחה שאיני היחידה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קירתי בת ה 18

ד''ר חגית כהנא
    04/09/2007

אין ספק שעברת חוויות לא קלות בחייך.
    ואין ספק שאת צריכה טיפול מיני ורגשי כדי לעבד את החוויות שעברת ואת התיחסותך למיניות וזוגיות.
    אבל מסיפורך אני יכולה לאמר שכנראה לראשונה בחייך את חווה מערכת יחסים אמיתית תומכת ואיכפתית ולא פלא שאת רוצה להתכרבל כל היום. התחושה הזאת היא נכונה ומובנת תקשיבי לה ולכי איתה.
    המין שלך בעבר היה לא מוצלח וכעת הייתי ממליצה לך להתכרבל עד שבאמת תרצי גם לקיים יחסי מין.\
    את לא מפסידה אלא מרויחה קשר אוהב ומחבק.
    אנא פני גם לטיפול
    את נשמעת בוגרת וטיפול יעזור לך מאד
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות עקב קיום יחסי מין
    בן
    02/09/2007

שלום רב..
    אני ובת זוגתי, בני 18 יוצאים מזה שנה ו4 חודשים..
    לפני כ4 חודשים (כשמלאה לנו שנה) החלטנו לקיים יחסי מין מלאים..
    הסיבה לכך ששכבנו רק אחרי שנה היא דאגותיה של בת זוגתי מפני הכאב שכרוך בדבר
    מפני שקודם לכן לא קימה אף פעם יחסי מין..(וגם אני לא קימתי)..
    כששכבנו לראשונה אכן היא סבלה מכאבים די עזים..אך הכל היה עדין ורגוע
    וניסיתי להפעיל עליה כמה שפחות לחץ.."ועברנו את זה בשלום"
    מאז הפעם ההיא לפני 4 חודשים אנחנו שוכבים פעם או פעמים בשבוע..
    ובכל פעם הכאבים העזים מלווים אותה..וקיום היחסים ארוך ואיטי ומלווה בהרבה סבל..
    לפני ששכבנו בת זוגתי היתה בעלת חשק מיני רב יותר..ככל הנראה...הכאב שמלווה בדבר גורם לדחייה שלה מקיום יחסי מין..
    לצערי עם הזמן אנו מקיימים יחסי מין לעיתים רחוקות יותר...ולרוב אני זה שיוזם את הפעילות המינית..

ברצוני לדעת מדוע יחסי המין שלנו מלווים בכאבים עזים באיבר מינה??(כבר 4 חודשים)
    והאם אכן הכאב מוביל לכך שהיא חסרת חשק מיני?
    בנוסף שאלתי היא האם יש דרך לפתור את בעיותינו?..או שפשוט הזמן יעשה את שלו..?
    והאם זה מסוכן לה?..האם זו בעיה שדורשת פניה לגניקולוג..?

אשמח אם אחד המומחים יענה לי על שאלותיי..
    אודה לו מאוד..

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עקב קיום יחסי מין

הוספת תגובה

• זה לא צריך לכאוב בכלל

03/09/2007

ואם יש כאבים זה מחייב טיפול. ייתכן ומדובר בוגיניזמוס = התכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק. יש על כך מידע רב בפורום.

אם זה כואב, אז ודאי החשק יורד, "כי לא טעים לה". הזמן לא יעשה את שלו וללא טיפול זה אף עשוי להחריף.

זה ניתן לטיפול עם הצלחה מרובה. מעבר לכך שהסקס לא יכאב, הוא יהיה מענג הרבה יותר עבור שניכם. גשו למרפאה לבריאות מינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה..

בן
    04/09/2007

עזרת לנו מאוד..
    אך האם תוכל לפרט מעט על הטיפול שכרוך בדבר..
    טיפול תרופתי, טיפול פיזי ..??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים במגע מיני

ד''ר חגית כהנא
    04/09/2007

הטיפול כרוך בשיחות להבנת החששות
    ולימוד שני בני הזוג תוך כדי תרגול והתנסות לקיים יחסים ללא כאבים.
    במסגרת הטיפול בד"כ משתמשים ב"מרחיבי נרתיק" שמרגילים את האישה לא לפחד מהחדירה
    הטיפול בד"כ קצר ויעיל מאד
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התגברתי על בעיה דומה
    משה
    02/09/2007

שמע - פתרון שעבד אצלי - פורנו, כל ערב. וזה יותר מורכב ממה שזה נשמע:
    ככה אתה מסופק, ובא אליה לעיתים יותר רחוקות, ומתוך רצון, ולא מתוך צורך. זה כמו להתענג על אוכל טוב כשאתה לא מאד רעב, או להינות מיין משובח כשאתה לא נורא צמא.

ושמתי לב, שיש לזה גם אפקט מבורך הפוך - כשהדחף, הצורך שלך לסקס נשלט, היא מגלה בזה יותר עניין. אתה יותר קשה להשגה - וזה מפתה אותה.

נסה ותיהנה.
    משה

לקביעת תור
    סגירה
    התגברתי על בעיה דומה

הוספת תגובה

• התגובה למעלה נועדה לעזור לבחור

משה
    02/09/2007

שאשתו אבדה עניין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה...
    מיואשת
    01/09/2007

אני בת 38 ועד לפני כמה חודשים חיי הסקס שלי ושל בנזוגי היו נהדרים. היו עליות וירידות בתדירות וכן בעוצמת האורגזמות אולם באופן קבוע הגעתי לאורגזמה לפחות פעם אחת בכל משגל.

בחודשים האחרונים חלה ירידה ביכולתי להנות מיחסי המין וגם כאשר נהיניתי , חויתי לעיתים תחושה כאילו האורגזמה בורחת ממני ברגע האחרון...כאילו יש איזה מחסום שיורד בשניות לפני הגמירה שפשוט מעלים את התחושה . נותרתי עם כל התחושות של "אחרי אורגזמה" דהיינו: שרירים רפויים, שלווה, חמימות, אולם את התחושה שעוצמתית הזוחפת פשוט איבדתי- את ה"שפיץ" החזק איבדתי.

לאחרונה זה כבר הגיע למצב שאני בכלל לא מצליחה להגיע לאורגזמה , זה כאילו אני רודפת אחריה והיא נעלמת. אני כל כך מתוסכלת משום שיש חשק מיני, יש גירוי , יש לי צורך אדיר להגיע לפורקן והגוף מגיב - אולם לא מצליח להגיע לשיא, ממש כמו איזה מחסום שיורד.

ניסיתי לעשות סקס בלי לרצות להגיע לאורגזמה, פשוט שזה לא יהיה חשוב - אבל זה כאילו יש בי איזה מנגנון נפרד ממני שפתאום החליט לגנוב ממני את ההנאה המינית. ניסיתי אפילו לאונן וגם זה לא מצליח להגיע לשיא ואם כן, רק אחרי מאמצים כבירים וגם אז האורגזמה חלשה .

אני לא לוקחת תרופות , אין לי דאגות של היריון (עברתי ניתוח צריבת חצוצרות לפני כמה שנים) , אולם בחיי היומיום אני חווה תקופה ארוכה של ערעור וחוסר יציבות. הגעתי למצב שבו אני ממש בוכה במיטה מרוב תיסכול על מה שקורה לי.

מה הבעיה שלי?

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה...

הוספת תגובה

• וסליחה מראש על טעויות ההקלדה

מיואשת
    01/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת שאלה חשובה

אורנית
    03/09/2007

האם כאשר את מאוננת את מגיעה לאורגזמה חזקה כפי שהיתה בעבר?
    אני שואלת כי כאשר אני מרגישה שחל שינוי מסויים בחשק המיני או באורגזמה שלי (קרה לי בעקבות נטילת כדורים למשל), אני מאוננת וכך מקבלת אינדיקציה אם זה משהו פיזיולוגי או משהו שקשור לבן הזוג.
    כרגע למשל אני חווה ירידה משמעותית בחשק המיני. באוננות לדוגמא אין לי את הבעיה הזאת. מכאן הגעתי למסקנה שישנה שחיקה מסויימת במערכת הזוגית שלנו.
    לדעתי דרך האוננות ניתן ללמוד הרבה דברים על המיניות שלנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לענות

מיואשת
    03/09/2007

לצערי גם באוננות אני חווה אורגזמות חלשות יותר . אמנם הן יותר חזקות מאשר בקיום יחסי מין אבל גם בהן "נעדר" השפיץ, הכל חלש וחסום יותר......כאילו משהו פשוט נדפק בי...אין לי מושג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה....מדוע מתעלמים ממני?

מיואשת
    04/09/2007

אני רואה שכולם נענו ע"י הצוות מלבדי..האם יש לכך סיבה מסוימת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת יקרה

אורית פס
    04/09/2007

קשה לאמר מה משפיע על שנוי בעוצמת האורגזמה שלך,ברמה הריגשית ,האם את חווה ערעור וחוסר יציבות כתוצאה מהבעיה.?או שזה מצב ריגשי שקדם לבעיה? בהחלט מצבים רגשיים שונים משפיעים על האורגזמה הנשית,דרושה נינוחות והעדר כל מטרתיות וחשיבה ביצועית מסוג:"היום אני אצליח?",ברמה הפיזית יש להמתין לתשובת הרופאים האם הניתוח שעברת השפיע אולי על פגיעה בכלי עצבים המעורבים בהנאה המינית-לא נראה לי שכך הוא,עובדה שאת מתעוררת מינית ללא קושי,האם יש שנוי כלשהו בקשר הזוגי? האם יש שנוי בתחום אחר בחייך ......?האם יש שנוי ביכולתך ל הנות מדברים אחרים מהם נהינת בעבר.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אכן עוברת

מיואשת
    06/09/2007

שינויים מאוד משמעותיים ולא קלים בחיי.
    מבחינות רבות אני מרגישה שאני במצב של סכנת הישרדות - אני לא מסוגלת לראות עתיד ממשי לעצמי ואני חווה התקפי בכי ודיכאון יחד עם מחשבות שליליות ותחושת ייאוש וחוסר תקווה .
    אני מודעת היטב לעוצמת הפחד שלי מהעתיד שנראה מעורער,לא יציב ולא בטוח - מבחינתי זה אולי הדבר הכי מםחיד שיכול לקרות לי וכל זה קרה בהפתעה מוחלטת ומבלי שאהיה מוכנה.

בעבר תחושות של חרדה או פחד מעולם לא פגעו ביכולת המינית שלי, זו פעם ראשונה שאני מרגישה שאני כאילו חסומה בפני המיניות של עצמי. מין תמיד היווה עבורי מפלט בטוח ומהנה שמאפשר לי להתחבר לכוחות שלי והנה , אני מוצאת את עצמי בוכה במיטה מרוב תיסכול ומפוחדת מאוד שמא איבדתי את אחד הדברים החשובים בחיי.

כיום אני כבר כל כך מודאגת ולחוצה שלא אצליח להגיע לאורגזמה שמראש אני כאילו חוסמת את האופציה...

לא יודעת כבר..
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי המיואשת

ד''ר חגית כהנא
    05/09/2007

1. קשירת חצוצרות אינה גורמת ככל הידוע להפחתת היכולת להגיע לאורגזמה.
    2. את נמצאת במעגל של תסכול, נסיון לפרוץ את התסכול ותסכול שמתגבר.
    3. כדי לפרוץ את התסכול "תרגיעי" : המנעו מיחסי מין ונסיונות לאורגזמה בשבועיים הקרובים . קבעו פעמיים/ שלש בשבוע 40 דקות 20 דקות לכל אחד בהם אחד פאסיבי והשני מענג אותו ללא מגע באברי מין לאחר 20 דקות תתחלפו.
    נסו ליצור אוירה מענגת ללא ניסיון לאורגזמה או מגע באברי המין.
    ונראה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך ...

מיואשת
    06/09/2007

אני מודה לך מאוד על העצות, אקח אותן בהחלט לתשומת ליבי!
    הניתוח עבר כבר לפני שנים מספר ומאז היו לי תקופות מצויינות ותקופות פחות מצויינות,אבל מעוןלם לא היעלמות של אורגזמות ולכן קשה לי להאמין שזה קשור לזה.

יש טענות שניתוח כזה מקדים את הסימפטומים של גיל המעבר אצל נשים ,אבל רופאת הנשים שלי טוענת שזה יכול להקדים אולי בשנה שנתיים , לא בעשר שנים. בבדיקה אצלה היא אמרה שבסך הכל אין לי סימנים כאלה והכל נראה בסדר אך טענה שיש נשים שבגילי כבר מראות התחלה של שינויים הורמונליים שקשורים לגיל מעבר - לא נעים לשמוע... אשמח לשמוע את דעתך בנושא והאם מניסנוך זה נכון?

אני עדיין משוכנעת שזה דווקא קשור למצבהדיכאוני שאני נמצאת בו אחרי תקופה ארוכה יחסית שעדיין נמשכת של מתח תמידי ומשבר גדול בחיים אשר מעלה בי פחדים קיומיים ממשיים. אני מאוד מאמינה בקשר גופנפש וחושבת שיש קשר בין תחושות הייאוש והעצב והדיכאון שאני חווה תדיר לבין היעלמות היכולת להנות מסקס.

אשמח לחזור ולעדכן ושוב תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיואשת שלום

ד''ר חגית כהנא
    06/09/2007

ניתוח קשירת חצוצרות משפיע מעט מאד אם בכלל על גיל הגעת גיל המעבר ואינני חושבת שהתלונות שלך קשורות לכך
    בסיום מכתבך נתת את התשובה האמיתית לבעיה: את "מיואשת" לא סתם קראת כך לעצמך ומצב רוח ירוד ומשבר משפיעים מאד על היכולת להנות מהחיים בכלל וממין בפרט.
    אנא כמו שכתבתי לך "תרגיעי" תעשי רק דברים שמרגיעים אותך ונעימים לך טפלי במשברים האמיתיים של חייך ואז אני בטוחה שגם ההנאה ממין תחזור ובגדול
    הרבה טוב ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלוואי !!

מיואשת
    07/09/2007

אני בהחלט אשתדל לתת לעצמי זמן ומנוחה ולהירגע .
    אנסה לתת לעצמי לקחת דברים בצורה קצת אחרת ולעשות שימוש ברעיונותייך.

המון תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה רק להוסיף

אורנית
    06/09/2007

שגם אני עברתי ניתוח לקשירת החצוצרות ומאז הסקס השתפר כי אין לי חשש מהריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך עזרה....
    po
    01/09/2007

לפני כמה ימים אוננתי עם חומר סיקה. כנראה עוננתי חזק מדי וגיליתי לאחר מכן שיש לי פצע שפשוף קטן כזה על אביר המין ..מה אוכל לשים על הפצע על מנת שיעבור לי?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה....

הוספת תגובה

• למה את עושה חזק? הזין הוא אזור

מישהו
    01/09/2007

עדין ואם מיתעסקים איתו בכוח אפשר ליפצוע אותו בעיקרון זה יעבור לבד אין יותר מידי
    מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמור על המקום נקי

03/09/2007

ותן לו לנוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות והעדר חשק מיני :(
    רותם
    01/09/2007

שלום רב,

שמי רותם, בת 30, נשואה טרייה באושר. לפני 10 חודשים התחלתי ליטול גלולה מסוג "גינרה" שלאחר זמן קצר הוחלפה לגלולה מסוג "יסמין"
    עקב הופעת מיגרנות, ירידה במצב הרוח וירידה חדה בחשק המיני. "הובטח" לי ש"יסמין" תפתור אותי מתופעות לוואי אלו, אך בפועל התחלתי לסבול מהזעות לילה (בחורף:) שהופסקו אחרי חודשיים
    וחוסר החשק המיני המשיך (הגעתי למצב עצוב בו סקס הפך לעונש).לפני 3 שבועות הפסקתי את לקיחת הגלולה, ללא הטבה במצב. יש לציין שאני אישה בריאה ו"תופעות הלוואי" שציינתי מעולם לא היו מנת חלקי ובפרט, תמיד נהנתי מחשק מיני בריא ביותר :)
    ומחיי מין מהנים. בורכתי בפרטנר אוהב, מבין ותומך אך באופן טבעי המצב גורם לשנינו לתסכול ולחוסר אונים וזורה מתחים ביחסינו.

כיצד אנו יכולים לבדוק ולפתור את הבעייה?
    אשמח לתשובתכם המהירה
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות והעדר חשק מיני :(

הוספת תגובה

• לרותם,

אורית פס
    03/09/2007

כ-1%-3% מהנשים מגיבות בירידה ברמת החשק המיני כתוצאה מנטילת גלולות,ויסמין ידועה כגלולה
    טובה לענין זה,ז.א. היא משפיעה פחות על ירידה בחשק,אך יש לזכור שענין החשק המיני מורכב ומושפע מעוד גורמים -גם רגשיים,
    אלו שינויים חלו בחייך החל מלפני 10 חודשים? מה השתנה?

ב הנחה שהקשר הזוגי תקין האם יש ירידה במצב הרוח,עומס.? שינוי בדימוי גוף?
    ניתן שוב להתייעץ עם הגניקולוג\ית -יש עוד גלולות כדוגמת יסמין ויתכן ותגיבי אליהן טוב יותר.
    לעיתים-כאשר ממסדים קשר זוגי[נישואייך הטריים] והפרטנר הופך "בטוח",תהיה ירידה ברמת התשוקה,
    יש מה לעשות-ואחת הדרכים היא פניה לטיפול מיני קצר,שם יעזרו לכם לאתר את הסיבה ומענה לכך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליחה לגמור!
    אין שם
    30/08/2007

שלום רב. אני בת 28 אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה- לא לבד, לא עם בן זוג, לא מחדירה, ולא עם הדגדגן. הלכתי לסקסולוגית היחידה שעובדת עם קופת החולים שלי (ולכן קשה לי לקבל חוות דעת שניה, אני סטודנטית ולא יכולה לשלם לסקסולוגית פרטית כרגע), והיא שאלה אם אני מרגישה "מאד נעים" כשאני מפנה זרם מים במקלחת אל הדגדגן, אמרתי שכן והיא אמרה שזו האורגזמה!! האם זה נכון?? היא אמרה שהאורגזמות שלי כנראה מאד מאד חלשות שכן אני מתרכזת בהן ומגיעה אליהן מהר מדי. יש לציין זכל זאת נאמר לאחר תיאור קצר מאד שלי את המיקרה. קודם כל רציתי לדעת כנאמר האם ה"נעים" במקלחת הוא האורגזמה. שנית- האם ישנו טיפול תרופתי יעיל לתופעה? וגם- אילו טיפולים קיימים לתופעה זו? והאם תוכלו לתת לי עצות נוספות בקשר לעניין? תודה רבה, בחורה שנהנית מסקס אבל....

לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לגמור!

הוספת תגובה

• אורגזמה....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/09/2007

במדינת היהודים התשובה המתחכמת לשאלה מה עושים? היא....עושים!!!
    השכיחות המשוערת של קשיי אורגזמה למיניהם היא כ-30% בקרב הנשים. הקושי לחוות אורגזמה יכול לבוא לידי ביטוי במספר אופנים:
    1) אנאורגזמה ראשונית-מדובר באישה שאף פעם ובכל מצב.לבד ו/או עם בן זוג, לא חווה אורגזמה.
    2) אנאורגזמה משנית- מדובר באישה שחוותה בעבר אורגזמה ומסיבה כלשהי,נפשית ו/או גופנית הפסיקה לחוות אורגזמה
    3) אנאורגזמה מצבית- מדובר באישה שיכולה להגיע לאורגזמה במצבים מסוימים,כגון: לבד או רק עם בן זוג מסויים.
    נשים הלוקחות תרופות נוגדות דיכאון ממשפחת ה-ssri , נשים הלוקות בטרשת נפוצה, סכרת, נשים פגועות עמוד שדרה תחתחון עלולות ללקות בחווית האורגזמה.
    הסיבה העיקרית הידועה כיום לקושי בחווית אורגזמה, אלוהים גדול מה ימצאו עוד 10-20 שנה ? , היא נפשית. לעיתים קרובות הקושי נובע בראש ובראשונה מחוסר ידע בסיסי באנטומיה ובפיזיולוגיה של איבר המין. חוסר ידע על מיקומו של הדגדגן וחשיבות תפקידו בהנאה ובאורגזמה.
    כמו כן, חוסר ידע של בן הזוג ותקשורת מינית לקויה, עלולים לפגוע ביכולת האורגזמית.
    סיבות עמוקות יותר:
    אישה בעלת עכבות מיניות החשה קונפליקט ואשמה בכל פעם שהיא חווה עוררות והנאה מינית.
    אישה עם קושי בדימוי ובקבלת גופה.
    אישה עם פחד מאובדן שליטה.
    אישה עם פחד מהיחשפות בפני בן הזוג אשר עלול לפרש את התנהגותה כמופקרת או מגוחכת
    אישה עם מנגנון בקרה עצמי המתנהגת באופן כזה כאילו היא צופה בתהליך המיני ומבקרת אותו
    דרישה וציפייה של בן הזוג- הגורמת ללחץ המעכב את התגובה המינית הטבעית ומחבל בחווית האורגזמה.
    בעיות בזוגיות-החל מקושי בתקשורת , בושה בביטוי הצרכים וכלה בכעסים ותסכולים הגורמים לעיכוב האורגזמה.

הטיפול בקושי להגיע לאורגזמה, מותאם לאישה על פי איפיונו של הקושי. הטיפול עובד בשני מישורים: מישור אחד, הבנת מהות הדיספונקציה ומקורה, כלומר מהו הגורם המיידי ומהו הגורם הנפשי העמוק יותר הגורם לקושי. המישור השני טכניקות שונות של הרפיית הגוף ואוננות. האוננות היא בהתחלה לבד ובהמשך ליד ועם בן הזוג. חלק מהתהליך הטיפולי יכול לכלול בתוכו שימוש בכל מיני "צעצועים", אך אין זה מחייב המציאות. בנוסף שימוש בעזרים לא סותר את יכולת ההנאה מבן הזוג!
    הייתי ממליץ לך להתחיל בקריאת הספר "לעצמך"-מיניות האישה. ספר זה עוסק באורגזמה הנשית ואיך להגיע.....תרתי משמע!!. .
    כפי שכתבתי בתחילת התייחסותי.....קודם כל לעשות!!!ואחכ" כמובן ניתן לפנות לייעוץ מיקצועי.
    במקרה של קושי להגיע לאורגזמה חשוב לא להרים ידיים, נהפוכו...תורידי אותם...והמבין יבין ויגיע!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טנטרה לגברים- TANTRA FOR MEN ההסבר
    משה אליאס
    30/08/2007

שלום לכם אנשים נכבדים,

הודעה זו נועדה לשפוך קצת אור על נושא הטנטרה שקצת מקופח באופן בו אנשים משייכים אותו.
    על פי עניות דעתי וניסיוני, לא רבים מבינים באמת את תורת הטנטרה שפותחה לפני אלפי שנים בהודו העתיקה

ובכן, טנטרה היא גישה רוחנית הוליסטית לכל דבר הרואה בגוף האדם כמכלול שלם, ומתייחסת אליו, עפ"י הידוע לנו ברפואה מהמזרח, כ-7 מקורות אנרגיה (7 צ'אקרות), כאשר צ'אקרת הלב היא מעין קו משווה בין 3 הצאקרות התחתונות (מקלעת השמש, הבטן תחתונה, והמין) ל- 3 צאקרות העליונות (גרון, עין שלישית והכתר)

המון גברים שחווים הפנמה, הדחקה, ו"חוסר זרימה" מתוארים עפ"י הרפואה הסינית כבעלי חסימות בחלקים הנמוכים של הגוף.
    סיפטום זה משליך על בעיות מיניות רבות כגון שפיכה מוקדמת או לחילופין אימפוטנציה.
    כאשר הזרימה האנרגטית בגופינו אינה אופטימלית נוצרת חסימה.
    ובחיים, שום חסימה אינה בריאה. כפי שאנו מבינים, באזורים בהם יש חסימה מתפתחים מחלות או זיהומים שונים.

טנטרה משתמשת באותה אנרגיה מינית ייצרית (שכולנו נולדנו ממנה), וע"י עבודה ביו-אנרגטית, דימיון מודרך ושיטות עיסוי הוליסטיות שונות שמותאמות לכל מטופל, משפרים את הזרימה מעלה אל צ'אקרת הכתר.
    האופן בו משקפים את הזרימה האנרגטית יכול להתבצע בכמה דרכים, כאשר אחת הדרכים שאני מציג שייכת לזרם של "אושו", אשר מציג את "גישת המורד", בעצם גישת הנחל הפתוח בו נותנים לגוף לעוף באופן טבעי בין דרגות הקונדליני עד כדי חווית אורגמה שעם התרגולים והטיפולים תהפוך להיות אקסטטית במיוחד.

צ'אקרת הגרון הינה המדרגה הראשונה שגבוהה מהלב, כדי להשיג חוויה אקסטטית גבוהה ורוחנית, נשים לב אליה היטב בטיפול ובכלל לאופן בו אנו מבטאים את עצמנו.
    (אותו אופן שאנו גונחים בשעת קיום יחסים. אדם ששומר על שתיקה בזמן קיום יחסיו המיניים, מציג חסימה ברורה, שתמנע ממנו באופן מובהק להגיע לאושר וחופש אמיתיים)
    לכן בטיפול ישנה חשיבות לשמור על קולניות מסויימת שתתבטא בעיקר בנשיפות קולניות מענגות דרך הפה

הוספת תגובה

• תודה משה על ההסבר והקישור.

אורית פס
    30/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה