מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לגמור!אין שם30/08/2007
שלום רב. אני בת 28 אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה- לא לבד, לא עם בן זוג, לא מחדירה, ולא עם הדגדגן. הלכתי לסקסולוגית היחידה שעובדת עם קופת החולים שלי (ולכן קשה לי לקבל חוות דעת שניה, אני סטודנטית ולא יכולה לשלם לסקסולוגית פרטית כרגע), והיא שאלה אם אני מרגישה "מאד נעים" כשאני מפנה זרם מים במקלחת אל הדגדגן, אמרתי שכן והיא אמרה שזו האורגזמה!! האם זה נכון?? היא אמרה שהאורגזמות שלי כנראה מאד מאד חלשות שכן אני מתרכזת בהן ומגיעה אליהן מהר מדי. יש לציין זכל זאת נאמר לאחר תיאור קצר מאד שלי את המיקרה. קודם כל רציתי לדעת כנאמר האם ה"נעים" במקלחת הוא האורגזמה. שנית- האם ישנו טיפול תרופתי יעיל לתופעה? וגם- אילו טיפולים קיימים לתופעה זו? והאם תוכלו לתת לי עצות נוספות בקשר לעניין? תודה רבה, בחורה שנהנית מסקס אבל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שם...עניתי לך ....
ד``ר עידן מיליצ`ר01/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה לכל הגולשים ולרופאיםסקס29/08/2007
סקר: מתי אתם הכי אוהבים סקס? אני למשל אוהב אחר הצהריים (וגם אשתי).
אני אכין את התשובות בצורת סקר:
1. בבוקר - רעענות לפני יום העבודה
2. צהריים - בסופ"שים
3. ערב-לילה כשהילדים הלכו לישון ויש שקט
4. מתי שאפשר
מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוזמה יפה. תענו לו...
29/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בוחרת ב...
אורי30/08/2007הקטע של הבוקר זה יוזמה יפה, אבל למי יש זמן? אני רק בעד שעות הערב המוקדמות, כשיש זמן ושקט, וזה בעיקר בסופי שבוע או כשהקטנה נרדמת ולבעלי יש אנרגיה. צ'או
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה (כדי להרדם אח"כ מחובקים)
אין שם30/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל היום
דנידין30/08/2007ברור, מתי שבא - ברוך הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעדיף בלילה
משה31/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהעילום שם28/08/2007
היי
אני בחור בן 28 ויש לי כמה שאלות
1. בעבר בהיותי יותר צעיר הייתי מסוגל להתאהב להיות בקשרים ארוכי טווח ולהנות מזוגיות רצינית בכמה שנים האחרונות אני לא מצליח ויותר מכך אני שוכב עם בנות ומיד אח"כ מאבד עניין לחלוטין... מה עושים עם זה? כי אני באמת כבר רוצה להיות מחדש במצב של זוגיות רצינית
2. מיד לאחר שאני גומר אני לא מסוגל שנוגעים בי - הבחורה מפרשת זאת כדחייה אבל אני פשוט לא מסוגל וזה לא נעים לי מה עושים?
3. אני מוצא מין אוראלי כמספק יותר ממין רגיל ואפילו מוכן לוותר על מין רגיל אל מול מין אוראלי זה הגיוני? צריך לציין שאני גומר טוב יותר דרך מין אוראלי משהו שלא קורה בסקס של חדירה...
תודה מראש על העזרה ומצטער אם השתוללתי עם הכתיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה?
עילום שם29/08/2007אני לא מבין למה אתם לא עונים... הבן אדם זקוק לתשובות לגבי שאלות שמטרידות אותו ואתם מתעלמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהס ב ל נ ו ת
29/08/2007
1. משנים גישה בראש. אם אתה לא יכול לעשות זאת לבד תוכל להעזר באנשי מקצוע. כנראה התרגלת לריגוש שבסטוצים.
2. הרבה מתארים מצב כמו שתיארת. אתה כן מסוגל, אך האם אתה צעד בכיוון לגלות מסוגלות זו שלך? אתה יכול לגלות את החלק הנעים. יותר נח באמת לפרוש הצידה ולהרגע. זה מתאים למה שתיארת בחלק הראשון של שאלתך.
3. זה הגיוני. כל אחד והעדפותיו. זה תקין לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעירום של אחות ואח בוגריםארז28/08/2007אני נשוי בן 40, לאשתי יש אח רווק בן 35 . בקיץ היא נוהגת להסתובב בבית עם תחתונים וגופיה ללא חזיה גם שאחיה מתארח בבתנו. לאשתי גוף מלא עם תחת גדול ותחתונים לבנים ושקופים אינם מחמיאים לה כלל.היא גם לא מתביישת להתלבש בחדרה כשהדלת פתוחה ופעם שהגעתי במפתיע ראיתי שאחיה מדבר אתה כשהיא עם תחתונים וחזיה חושפנית ומרגיש בנוח עם זה. ובוודאות היו מקרים יותר אינטימים שראה.
לטענתה אינה מתביישת ממנו ,הוא לא מסתכל עליה כמו שאני חושב, שאני סוטה ,קנאי, רחושני ,פרימיטיבי וגם גופה זה לא הטעם שלו.
לדעתי זה לא מכובד, חולני, אני מרגיש נבגד,גוף של אשה זה פרטי אינטימי מיני ומגרה, שהוא גבר עם צרכים מיניים וגם יכול להתגרות ממך.
אחרי ויכוחים רבים היא משתדלת לשמור על צניעות, אך הכל הצגה למעני וכשלא יהיה בסביבה אין לה גבולות.
כל פעם שאשתי מתלבשת אני נזכר בו, אני לא מסוגל לחשוב שעוד גבר מסתכל על אשתי במצבים אינטימים והכל כשר בחסות המלה "אח".
שאלתי
1.האם זה נורמלי?האם אח יכול להתגרות מאחותו?
2.אשתי מאד שמרנית וצנועה מה גורם לה דווקא מולו לחשוף את גופה?
האם מתוך רחמים שהוא רווק ואולי לא ראה עירום? האם להראות אהבה יתרה (הם מאד קשורים)?
או שיש סיבות אחרות מילדותם למשל?
3.אני מעוניין בטיפול זוגי כדי למנוע מקרים כאלה בעתיד, לאן עלי לפנות פסיכולוג סקסולוג או ייעוץ
מיני במרפאת נשים?
בתודה ארז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר"אהבת אחים"
29/08/2007
1.כן, זה נורמלי. זה לא המצב השכיח. אתה שוכח שהוא ראה אותה כך מיום לידתו. כל עוד הם יודעים מה הגבולות. אח בהחלט יכול להתגרות מאחותו, אבל למה אתה חושב שזה המקרה. למה אינך מאמין לאשתך?
2.אולי היא רגילה. היא גדלה בנוכחותו ואולי זה סוג החינוך שספגו בביתם. של פתיחות וליברליות.
3.לגבי טיפול זוגי-מיני - בהחלט עשוי להפחית מהמתח בינכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
ארז30/08/2007לכ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לרפי חרותי
ארז30/08/2007לדר רפי חרותי שלום.
החינוך שהם ספגו בבית דתי ומאד שמרני וככל הידוע לי מאשתי בקטנותם לא ראו אחד את השני בעירום.
אשתי גם מתלבשת מאד בצניעות ולא חושפני. יש לה עוד שני אחים נשואים ושהם מתארחים אצלנו מולם היא מקפידה הרבה יותר.
ולכן מאד הופתעתי שדווקא מול האח הרווק היא חופשיה כמעט כמו שהיא מולי. ואפילו נראה לי שהיא מעוניינת שיראה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיסלח לי רפי חברי אבל...
ד``ר עידן מיליצ`ר30/08/2007אני מתרשם שזה לא נורמטיבי. בחברה בה אנו חיים, מגיע גיל שאחות לא מתקלחת ליד אח....לא משנה איך הם גדלו ובאיזה בית. .....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעירום במשפ'
אורית פס30/08/2007בהחלט אפשר להבין שאתה מוטרד מסיטואציות שיש בהן טשטוש גבולות עפ:י המקובל בתרבות שלנו.
יחד עם זאת לכל משפ' תרבות ייחודית לה, הייתי ממליצה לך בשלב ראשון לשמוע יותר מאשתך על המנהגים שהיו נהוגים במשפחתה בקשר לפרטיות, עירום,יחס לגוף ,מסרים מיניים וכו',
העובדה שאשתך שינתה ממנהגה והיא מקפידה על יתר צניעות לבקשתך היא חיובית,אך הבעיה נעוצה בכך שאתה לא מאמין לה לגבי מה מתרחש בהיעדרך,אז כאן יש בעית אמון שתקרין על כל דבר וענין ולכן עצתי היא שתפנו לטיפול זוגי באם הקונפליקט לא נפתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה !!!!ניקול27/08/2007היי יש לי שאלה
לקחתי בטעות גלולה יום לפני הזמן ( חפיסה חדשה) כלומר במקום ביום השמיני של ההפסקה ביום השביעי
האם אני צריכה ביום האחרון להוריד גלולה אחת או לקחת אותה בכל זאת ?
זאת אומרת לקחת 22 גלולות ? ( יש לי גלולות sper)
אני חייבת תשובה בהקדם בבקשה !!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמחכה לתשובה !!!!!!
ניקול27/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מבאסים אתם שאתם לא עונים :((((
ניקול27/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשיכי כרגיל עד הגלולה האחרונה.
ד``ר עידן מיליצ`ר28/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה בבקשה...לילי26/08/2007שלום רב
יש לי חבר מדהים, הוא כל מה שקיוויתי שיהיה לי בבן זוג
אנחנו יחד כבר שלולשה חודשים, אבל כל פעם שהיינו שוכבים באמצע האקט זה היה נופל, אין בעיית זקפה או חדירה. אני חשבתי שזה נופל עקב בעיה פיזית או כל בעיה אחרת בסגנון העייפות, עבודה קשה וכו'
החבר שלי הוא אדם שמכור לאדרנלין אופנועים, קפיצות מצוקים וכו' לפני כמה ימים שכבנו באוטו והוא תפקד בצורה מדהימה מעולם לא היה דבר כזה עד עכשיו
הגענו למסקנה שהסוג הזה של הריגוש הוא כנראה מה שחסר בחדר השינה
אני לא יודעת איך ליצור ריגוש כזה בבית.... זה אומנם נחמד להשתובב כך מידי פעם אך לא על בסיס קבוע וגם הוא לא מעוניין להפוך את זה קבוע, אני לא יודעת מה לעשות במשך 3 חודשים הייתי מאד מתוסכלת ורק עכשיו גיליתי שבעצם הוא בסדר גמור ואין שום בעיה פיסית אבל אין לי מושג איך ליצור את הריגוש הזה במסגרת הבית.
בבקשה תעזרו לי,
אודה לכל תשובה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעומד מריגוש
29/08/2007מה היה בקשרים קודמים? האם דיברתם על כך? על איזו סוגי ריגוש חשבתם?
תקראי תשובות לגבי נושא "חרדת ביצוע" ועצות בתחום. זה ממש סוג של בעייה זו. יש כאן התייחסות רבה לנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברתי איבדה עניין בסקסמיואששש26/08/2007שלום,
אנחנו זוג בני 40+, חיים ביחד כבר עשרים שנה. עד לפני חצי שנה היה לנו סקס מוצלח מאד, שנינו נהנינו (וגמרנו),פעמיים-שלוש בשבוע. לפני חצי שנה חווינו בעיה כלכלית (שנפתרה בינתיים), אך מאז חברתי איבדה כל עניין בסקס. ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו - רומנטיקה, הפתעות, גיוונים, הכל חוץ מיעוץ זוגי (היא לא מוכנה) - שום דבר לא עוזר. היא פשוט אומרת שאין לה חשק בכלל. חוץ מהיעדר הסקס הזוגיות שלנו טובה ויציבה, עד כמה שאני יכול לשפוט. מה ניתן לעשות לפני שהזוגיות תתפרק בגלל זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפול
29/08/2007אני לא מבין למה בת זוגך לא מוכנה לייעוץ. מה היא אומרת?
לדעתי צריך במקרה זה טיפול מיני במקום מוסמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך לגרום לבת ליהיות חרמנית?!ישראל26/08/2007מה לעשות לגרום לבת ליהיות חרמנית..
איזה משוו שיעשה להה חשקק ..
ואך אני גם גורם לחברה שלי שתיהיה יותר פרוע במיתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעל איזו תשובה חשבת דודו?
29/08/2007זה הכל תלוי בך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפין שקועניצן26/08/2007שלום,
איבר המין של בן הזוג שלי שקוע - במצב של רפיון הוא בלתי נראה לחלוטין, וכמו "מסתתר" בין קפלי העור והשומן. במצב של זקפה הוא נגלה, אבל גם אז דומה שהוא קצת מוגבל ביכולת לחדור בכל מיני תנוחות (למעשה, התנוחה היחידה שהוא מסוגל לה, היא כשאני יושבת מעליו. תנוחות כמו המיסיונרית או מאחור לא עובדות בכלל. ואני כבר די משתעממת... ומתעייפת.)
חשוב לציין שיש לו גם עודף משקל ניכר, גובהו 1.70 מ' ומשקלו כ-115 ק"ג.
אף על פי כן, הוא אמר לי שכך היה המצב מיום שהוא זוכר את עצמו. (ולא תמיד הוא סחב עליו כ"כ הרב קילוגרמים עודפים)
לי זה מפריע למדי, לו לא במיוחד. שלא לדבר על עד כמה זה מורכב להעלות את הסוגייה הזאת לשיחה....
האם יש סיכוי לשינוי המצב הזה? האם, אם הוא יפחית במשקלו בשיעור ניכר, ייחשף איבר המין כמו אצל האחרים? (ראיתי כמה איברי מין גבריים בחיי, ביניהם שונים ומשונים. אבל דבר כזה עוד לא ראיתי. והמראה לא מלבב במיוחד.)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרדת במשקל...
29/08/2007אין פתרונות קסם. הוא צריך לשקול כ- 65-70 ק"ג. כ- 40 ק"ג (!) פחות. קפלי השומן בהם חבוי הפין עשויים להעלם. אין פתרונות קסם אחרים.
בינתיים נסו להנות מדברים שלא קשורים דווקא אל פינו של בן זוגך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי גומר אך לא מרגיש כלוםלילוש26/08/2007אנו נשואים כשנה ויש ביינו אהבה וסקס די טוב הייתי אומרת.
אך מפריע לי נורא שכשבעלי גומר הוא אינו מרגיש את מה שתמיד היה מרגיש. הוא טוען כי לפני מס' שנים היה מרגיש פיזית את הגמירה אך היום הוא קורא לזה "פורקן נפשי" - אך פיזית כמעט ולא מרגיש כלום.
היו כמה פעמים שהוא כמעט הרגיש ולבסוף זה ברח... - וזה מציק לי מאוד, הייתי רוצה שיהנה לפחות שמו שאני נהניית איתו מה ניתן לעשות בעניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאורגזמה נעלמה?
29/08/2007כדאי שיעבור בירור רפואי כדי להבין מה השתנה. לא סתם נעלמת תחושת האורגזמה. ייתכנו סיבות עצביות, אורולוגיות או נפשיות. גם שימוש בתרופות עשוי לגרום לכך. לא ברור מה מצבו הרפואי של בעלך ומה גרם לשינוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיהלגפ25/08/2007יש לי בעיה... אני בת 26, נשואה. לפני בעלי הייתי עם 5 גברים, 3 מהם היו קשרים רציניים.
אני נהנית מאוד עם בעלי ביחסי המין, ונהניתי גם עם קודמים, אבל לא משנה כמה טוב לי וכמה אני נמשכת לבחור מעולם לא הגעתי לאורגזמה.
היה מספר קטן של פעמים בהן הרגשתי שאני מתקרבת, אבל אז זה נעלם.
בעלי מאוד קשוב, סובלן ומתחשב והוא מלטף אותי ויורד לי... אבל זה עדיין לא הגיע.
ניסיתי לאונן מעט אבל זה לא מושך אותי, זה לא עושה לי כלום כי את את הריגוש הזה שיש עם בן זוג. אני מוכנה לנסות כל דבר, אבל לא יודעת מה.
אודה על עצות ופתרונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרולבד? ניסית? את מגיעה?
ד``ר עידן מיליצ`ר25/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה
לגפ27/08/2007מדי פעם אני מנסה לאונן, בעיקר בגלל עידודו של בעלי לכך.
אבל אני לא מגיעה לריגוש, המגע של בן הזוג מעורר הרבה יותר ומהנה הרבה יותר.
האם עם הזמן אני אהנה יותר גם מהאוננות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן...."עם האוכל בא התיאבון"!!
ד``ר עידן מיליצ`ר28/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות וכניסה להריון בימים הבטוחיםענתילוה24/08/2007יש לי שאלה...
לא כל כך ברור לי מה התשובה ומכל מי שניסיתי לברר וגם מהוראות השימוש של הגלולות
לא הצלחתי לקבל תשובה אחת. כל אחד אומר אחרת.
מהיום שלקחתי את הגלולה האחרונה ה-21, מתחיל שבוע שבו אני לא נוטלת גלולות ומקבלת את הווסת.
עד שאני מקבלת את הווסת עוברים 3 ימים. ועכשיו נשאלת השאלה:
בימים האלה שאני לא נוטלת גלולות ולא נמצאת בווסת החודשית, האם עליי להשתמש באמצעי מניעה (קונדום) או שהגוף כבר מוגן ומורגל (הנני נוטלת כבר שנתיים גלולות) לא להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
ניקול27/08/2007ממש לא חמודה, את מוגנת כבר מהיום הראשון , את לא צריכה להשתמש באמצעי מניעה בשבוע הפסקה. אין לך מה לדאוג.... מניסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק מיני נמוך אצל האישה...פאנטום24/08/2007אנחנו זוג צעיר (37-34), ביחד שמונה שנים עם שני ילדים, לאורך תקופה אנחנו חווים ירידה בחשק המיני אצל אשתי, אני מאד מושפע מזה, אנחנו אוהבים אחד את השני אהבה אבסולוטית, שוחחנו על כך (יוזמה שלי) והיא אמרה לי שהיא עייפה מאד וטרודה ופשוט אין לה זמן לחשוב על סקס בתוך המרתון היומ-יומי, (עבודה, בית, ילדים, אני מנסה להוריד ממנה המון מטלות שקשורות לבית אבל זה לא ממש עוזר (על חלק מהמטלות היא אינה מוותרת כגון כביסה, שטיפה וכו' בטענה שאני לא עושה את זה טוב וחוץ מזה היא לא מצפה שאעשה את המטלות האלו בכלל) אין בינינו סודות ושום "קרחון" לא פגע לנו בספינת האהבה למעט השגרה שהשתלטה לנו על החיים, אני נראה טוב ושומר על עצמי (אני לא מזניח את עצמי ולא נראה כמו גרוטאה וגם אשתי לא), אנחננו מדברים ולא משעממים אחד את השנייה ולהיפך, ובכל זאת אני חש שיש לנו בעיה.....
איך אגרום לאשתי לרצות לקיים יחסים בתדירות גבוהה יותר? אנחנו מקיימים יחסים 2-3 פעמים בשבועיים במקרה הטוב הסקס שלנו מעעעעעעווווולללללללה, ואין טענות בכלל על האיכות רק על הכמות, לי זה לא מספיק, מה אני יכול לעשות כדי שהמצב ישתפר,
פעם לפני כמה שנים (לפני שבאו הילדים) היינו מקיימים יחסים בתדירות גבוהה 3-4 פעמים בשבוע וזה היה מעולה באותה מידה.... יש רעיונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין חשק...
29/08/2007עייפות וטרדות גורמים לירידה בחשק בייחוד כשיש מרתון יום יומי כמו שאתה מתאר. שגרה גם היא אוייב עצום. ניסיתם להבין ולהתגבר לבד על בעיות אלו. נראה שהצלחתם חלקית.
זה לא נכון שלאשתך אין חשק. לאשתך יש חשק - כי אתם מקיימים יחסי מין 2-3 פעמים בשבועיים. אתה רוצה יותר. זה לא אומר שלאשתך אין חשק, זה אומר שאתה בעל חשק רב יותר. אולי נשנה את הכותרת שלך ונכתוב "חשק מיני גבוה אצל הבעל...". מה דעתך?
תצטרכו לדבר גם על התדירות ולראות איך אתם מקרבים בין רצונותיכם בנושא זה. זה אפשרי. אם לא תצליחו לבד, נסו להעזר באנשי מקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת בחדירהאורטל כהן23/08/2007אני יודעת שכל הפורום הזה כבר מלא בבנות שמספרות שהן אינן מצליחות לגמור בחדירה, אמנם הן כן מצליחות לגמור לבדן ע"י אוננות.
אבל בכל זאת, אני אשמח לקבל תשובות יותר עוזרות וספציפיות.
אני בת 24 יש לי חבר כבר שלוש וחצי שנים, בעזרת השם קיץ הבאה אנחנו מתחתנים.
האהבה שלנו גדולה, והקשר שלנו נפלא עד כמה שאפשר.
הבעיה היא שכמו הרבה בנות, אני לא מצליחה לגמור ע"י חדירה, הבעיה העוד יותר גדולה היא שאני מזייפת את כלללל האורגזמות, גם עם כל הבנים לפני חבר שלי. לבד בבית במקלחת אני כן מצליחה לגמור ולהנות, וכשזה מגיע לסקס- זה הופך להיות סיוט...
אמנם אני וחבר שלי מדברים על הכל- ואנחנו הכי פתוחים שאפשר, אני לא מסוגלת לספר לו שאני מזייפת לו כבר שלוש וחצי שנים- הוא שונא שקרים- והוא בחיים לא יסלח לי על זה!
לכן, טיפול כנראה לא בא בחשבון.
אבל- אני מוכנה לעשות הכל - לנסות דברים חדשים- שינויים, הוא לא חייב לדעת שמדובר כאן ב"לנסות לגמור מחדירה".
המצב הולך ומחמיר, כל מה שסיפרתי לו שאני לא מתלהבת מעניין הסקס, קשה לי ליזום כי אני חסרת חשק, אבל- אני כן נהנת כשכבר מגיעים לשלב הסקס (זה מה שהוא חושב לפחות)
הלוואי שזה היה ככה, אבל זה לא.
אני אפילו לא נהנת ממהלך החדירה- אז שלא נדבר על ההגעה לאורגזמה!
אני אשמח לקבל עזרה,
אני לא רוצה לגמור את חיי הזוגיות שלי עוד מלפני שהתחתנתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש כל מיני תנוחות שעוזרות ונגיעה
מישהו24/08/2007בכוס ליפני הסקס יכולה לעזור לך כדי ליגמור מחדירה יש צורך להכיר את נקודת הG
שמימנה מגיע האורגזמה מהחדירה קחי שתי אצבעות והכניסי אותם לתוך הכוס כ5
סמ לאורך (כל האצבע בערך) תיגעי קצת למעלה או באיזור אם תרגישי מין בליטה
כזאת תדעי שזאת נקודת הG תילחצי עליה זה ככל הניראה אמור לתת לך הרגשה נעימה
ויעורר את הנקודה עד לאורגזמה מדהימה,כדי לשלב את נקודת הG תוך כדי סקס אני
לא ממליץ לך ליסמוך עליו שיעזור לך בזה כי זה תלוי בך תשנו תנוחה עלי עליו (כמו תנוחה
מיסיונרית רק שאת בתור הגבר והוא בתור הבחורה) ובזמן החדירה נסי לזוז ככה שנקודת
הG שלך תגורה כמה שיותר עד ליכדי אורגזמה,אם יש לך עוד שאלות שאלי אשמח לענות
עליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יתכן הריון ללא כאבים בחזהאריאלה23/08/2007שלום
אני בת 41 מחזור אחרון תקין היה 14/6/07 ב27/6 כתמי דם יומיים לאחר קיום יחסי מין פעם אחרונה
ב16/7 כתמי דם יומיים ומאז לא קיבלתי מחזור.ב16/8 בדיקת ביתית בשעה 6 בערב תוצאה שלילית
סובלת מכאבי בטן ,בחילות ותסמיני קדם מחזור אחרים ללא כאבים בחזה.
האם יתכן הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן
29/08/2007בכל אופן. ממליץ לך לשאול גם בפורום גינקולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)