מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצהה סקס מיועד לבנותא26/07/2007
אהלן בנות אני בן 19 מאזור חיפה אני מעוניין בסקס זמין אפילו קבוע אז לכל מי שמרגישה ככה למרות גילי הצעיר אני מעוניין לפנק אותכם ולענג אותכם שתגיעו לאורגזמות מטורפות אז מי שמעוניינת זה האימייל ------- מומלץץ מתחת לגיל 20 אני מטר 84 ומי שרוצה אז בכיףף מחכה לתגובות ולאימיילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצא פורום אחר לעניינים אלו.
27/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגעשרון26/07/2007שלום שמי שרון ויש לי בעיה עם מגע באנשים וזה לא משנה אם בנשים או בגברים אני לא מסוגלת לחבק ולנשק וזה מקשה עליי במציאת בן זוג. לאחרונה נפתחתי מעט והעזתי לגעת באנשים אבל לא נוח לי עם מצב זה נראה לי שבשל כך גברים לא נמשכים אליי ואני לא מכוערת כלל! אני בת 23 ולא מסופקת אני אשמח אם תציעו לי דרכים לפתרון הבעיה. שרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני חושבת שאת מתארת
אורית פס26/07/2007בעיה שרבים נוספים מלבדך מכירים,יתכן וגדלת בבית בו לא נחשפת מספיק למגעים ם של חיבה,
נהדר שאת מודעת לקושי ומנסה לשנות,יתכן ולאורך זמן זה ירגיש לך יותר טבעי לבטא רגש דרך הגוף,כידוע הגוף לא משקר.
יתכן ותוכלי להרויח בנוסף מטיפול שיחתי שיעזור לך להבין טוב יותר את הקושי במגע ויתן לך כלים נוספים להתגבר על כך ולמצוא בן זוג,
לדעתי קושי במגע מבטא אי נוחות עם אינטימיות,האם בדיבור את נפתחת ומשתפת?
האם בעצמך את נוגעת?אינטימיות עם הזולת מתאפשרת כשיש אינטימיות עם עצמך,וזו העבודה שלך
את כנה ואמיצה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנאלינטלי25/07/2007שלום אני בת 23 ויש לי חבר כבר 5 שנים ואנו נורא אוהבים והסקס מצוין אבל יש לי בעיה חבר שלי כל הזמן אומר לי שהפנטזיה שלו זה מין אמאלי ניסינו כמה פעמים אך אני לא מסוגלת זה נורא כואב וגם מגעיל אותי אני מפסיקה אותו כל הזמן הוא אפילו אומר שהמתנה הכי יפה ליום הולדת שלו זה לממש את הפנטזיה הזו אני אוהבת אותו ורוצה לנסות אך זה כואב לי שתי שאלות ממה בדיוק ההתלהבות ממין אנאלי ומה אני יעשה אם אני רוצה אך זה מאוד כואב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמין אנאלי זוכה ליחסי ציבור גרועים..
אורית פס25/07/2007משום הקישור האסוציאטיבי להפרשת צואה,אבל אזור פי הטבעת הוא בהחלט אזור ארוגני [שרגיש להנאה מינית],בדר"כ כמו במקרה שלך הגבר מעונין והאשה נרתעת,אם את מעונינת לנסות למען בן-זוגך להתנסותך שלך או סתם בשביל הגיווןאז כדאי בהדרגה,קודם אצבע מסוככת כהוגן בתנוחת דוגי או כשאת על הגב וברכייך צמודות אל בית החזה,לאחר שתסתגלי לתחושה אפשר להמשיך ולנסות את קצה הפין ובהמשך מעט יותר בחדירה איטית ועדינה,עשי כנ"ל לבן זוגך[אם יסכים] וכך לא תרגישי לבד בחויה הראשונית הזאת.
אם לאורך זמן זה בעיקר כואב -ותרו,יחסי מין נועדו לענג את שני בני הזוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת חשובה בעינין מין אנאלי
אורית פס25/07/2007חשוב שבן זוגך ימנע ממגע בפי הטבעת ולאחר מכן בנרתיק אלה אם כן שטף בסבון את ידיו\אבר מינו
עמ"נ שלא יעברו חיידקים משם לשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לצורך ההתנסות...
27/07/2007בן זוגך יסכים שגם את תחדירי לו אצבעות או דילדו אל פי הטבעת? בשם ההדדיות?
תתענייני אצלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית פס ברכותיד''ר חגית כהנא25/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתודה חגית
אורית פס25/07/2007שמחה להצטרף לצוות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בזמן יחסיםבחורה צעירה25/07/2007שלום לכם!
אני נשואה כבר כשנתיים וכמעט מהחתונה יש לי כאבים בזמן יחסים (חוץ מתקופה קצרה).
אני מאוד נהנת ביחסים ומאוד אוהבת את בעלי...
כל פעם שהייתי הולכת לבדיקה ואגינלית הרופא לא היה רואה כלום.
המליצו לי לעשות תרגילי הרפיה וזה לא עזר.
לפני חצי שנה ילדתי בלידת ואקום והיה לי חתך חיץ מאוד גדול... בינתיים הוא התרפה אבל הכאבים בזמן יחסים נוראים ומוציאים לי את כל החשק.
הלכתי לבדיקה ואמרו שהתפרים הבריאו ויכול להיות שלצלקת יקח עוד זמן להבריא...
אני אפילו מפחדת להתעלס כי אני יודעת שזה יכאב מאוד בסוף...
מה אפשר לעשות??
בבקשה תענו לי כי זה ממש מפריע לי בחיים!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאבים ביחסי מין
ד''ר חגית כהנא25/07/2007אינני יודעת מה היה בתחילת הנישואין אבל אין לי ספק שהיום את נמצאת במעגל סגור של חשש מיחסי מין כאשר את כבר נכנסת "לקטע" את חוששת ומכווצת את הנרתיק דבר שגורם להתגברות הכאב .
לפי ההסטוריה שאת מספרת היתי פונה עם בעלך לטיפול מיני כדי לעזור לך להשתחרר מהפחד והכאב ולהוציא את שניכם ממעגל הכאב והתסכול הטיפול אינו ארוך בד"כ והתוצאות מצוינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי וסטיבוליטיס ?
רם כהן30/07/2007ממליץ לך לבקש מהרופא לבדוק האם מדובר בוסטיבוליטיס (דלקת מבוא הערייה).התןפעה אמנם לא כל כך מוכרת ע"י הרופאים, אך הטיפול בה די פשוט (ניתוח מקומי) והבעיה נפתרת לחלוטין ! בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרם כהן
ד''ר חגית כהנא31/07/2007וסטיבוליטיס מוכר לרופאים ובודאי לרופאי הפורום הסבירות במצב זה מועטה ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא מענהאלכס25/07/2007נשארתי ללא מענה , בהודעה לפני כמה עמודים ת"ת כותרת "אולי זה מעיד על חוסר ויטמינים"
הנושא מאוד חשוב לי, ודעה של מומחה יכולה לעזור לי להגיה לשורש הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסליחה...
27/07/2007שאלות ללא מענה נדחפות למטה בפורום מתחת לאלו עם מענה ואלו עם תגובות הגולשים ועל כן קל לפספס אותן. כולי תקווה שיימצא פתרון טכני.
שאל או הקפץ את שאלתך שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להגיד***25/07/2007אני בן 15 וחצי .. בתול אם זה משנה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהשתדלו לשרשר!!
27/07/2007לא ברור לאן ולמי שאלה זו שייכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה***25/07/2007לפני כמה זמן הרגשתי כאב במפשעה .. הנחתי שנתפס השריר או משהו כזה .. אאבל אחרי כמה זמן התסכלתי וראיתי שליד השק אשחים יש לי מין בליטה נפוחה כזאתי שכואבת ... מה אני אמור לעשות ? לחכות .. יש לכם מושג מזה בכלל <?
זה כואב רק כשאני נוגע ... אם אני לא נוגע אני לא מרגיש אותה כ"כ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגש לרופא משפחה או אורולוג
ד''ר חגית כהנא25/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיינליטלי24/07/2007למומחים שלום
מהו גרם פיינלי והאם יש איזשהם הוכחות שהוא אכן עוזר לאישה?תודב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפיינלי היא משחה
ד``ר עידן מיליצ`ר24/07/2007שיש בה חומר המרחיב כלי דם כמו ל-ארגינין. אין הוחכות חד משמעיות שזה עוזר, אך יש נשים המדווחות שכן!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה אורית!!!עידן מיליצ'ר23/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראורית היקרה, ברוכה הבאה ולעבודה!!!
ד"ר רפי חרותי23/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולהרחל23/07/2007בטעות בלעתיי היום שתי גלולות ("מינס") האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא קרה כלום
ד''ר חגית כהנא25/07/2007מחר אל תקחי גלולה ואח"כ תמשיכי כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופהshir23/07/2007שלום..
לפני כשבוע בערך חזרתי מטיול בכינרת וכאשר חזרתי הביתה יצאו לי שלפוחיות על השפתיים..
ואתמול נפגשתי עם חבר שלי וירדתי לו.. האם יש סכנה? הוא לא חולה בכלום וגם אני לא..
אשמח אם תחזרו אליי בהקדם.. המודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררופא משפחה
ד''ר חגית כהנא25/07/2007רצוי לבדוק האם מדובר בהרפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בחדירה בגלל פפילומה?גל23/07/2007לאחרונה התחיל לכאוב לי בזמן החדירה. במקביל, בבדיקת פאפ התגלה שיש לי פפילומה. האם יש קשר בים השניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאב בגלל פפילומה
27/07/2007ודאי שייתכן קשר. בכל מקרה פפילומה זה וירוס מדבק, אשר גם עשוי לגרום לסרטן צוואר הרחם בטווח רחוק ועל כן מחייב טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך עזרה בבקשהיוסי23/07/2007אני עושה הברבה ביד ועושים לי גם
איך אני יכול לדעת אם אני עקר שניגמר לו עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהגוף כל הזמן מייצר זרע!
עידן מיליצ'ר23/07/2007הזרע לא נגמר!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי באורגזמותאליענה22/07/2007לבן זוגי ולי יש סקס מצויין, אני מאוד נהנית אתו, רק שלוקח לי הרבה זמן להגיע לאוגזמה כי אני צריכה גירוי נקודתי ממושך בקליטוריס וזה מלחיץ אותי. יש משהו שאפשר לעשות בנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדעתי...זה מה יש....
ד``ר עידן מיליצ`ר23/07/2007לצערי זו הדרך בה את רגילה להגיע לאורגזמה. אולי אימון רב יעזור לך להפעיל לחץ קטן ופחות ממושך אך בגדול...זה מה יש...
אולי חברי חושבים אחרת ויענו לך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה הרבה זמן?נשים רבות
אורית פס23/07/2007זקוקות לעד חצי שעה של התעלסות עמ"נ להגיע לאורגזמה,הכי חשוב לא להילחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
ד''ר חגית כהנא25/07/2007עצם הלחץ במהלך הגעתך לאורגזמה גורם להאטת הקצב שבו את מגיעה אליה כיון שבמקום להתרכז בהנאה את מחלקת את "הקשב" גם להנאה וגם ללחץ שמא לא תגיעי לאורגזמה מספיק מהר.
את מגיעה לאורגזמה והסקס טוב וזה נהדר
בן זוגך כנראה לא מתלונן וזה מצוין קרוב לודאי שגם הוא נהנה בינתיים
אז לאחר הההסבר הפתרון : נסו להיות באוירה נעימה לא מלחיצה ועם הגדרה משותפת מראש שאין נסיון להגיע לאורגזמה אלא רק להנות זה מזה במגע בליטוף במבט
ואח"כ ספרו לי מה קרה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)