מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארב שאלות-אשמח לתגובת המומחים בבקשהינשופי14/07/2007
אני חדש פה ושמחתי להקיר פורום חשוב זה!
לגופו של עניין, :קודם כל, אני בן 28 ובמצב בריאותי טוב מאוד, חוץ מקיבה רגישה כצת לאוכל חריף או מטוגן.
1) יש לי פין שהוא עקום טיפה שמאלה, ויש לי גם עקמומיות כזאת באצבעות הרגליים, האם זה קשור אחד לשני והאם יש לזה השלכות בריאותיות מסוימות והאם זה משהו שכיח?
2) אחרי שפיכה יש לי לפעמים כאב בפי הטבעת שנמשכים עד שעה לפעמים, יכול להיות שזה קשור במערכת העיקול, וזה קורה יותר אם אני שופך פעמיים תוך מספר שעות מצומצם! מה יכולים להיות הסיבות והאם יש לזה טיפול?
3) מהו זמן שפיכה נורמלי לגבר ומהו הטווח של זמן גמירה אצל אישה!
4) גבר נורמלי, כמה פעמים הוא יכול לשפוך, באיזה מרווחי זמן והאם המגבלה בסוף היא פיזית(כאב) או עייפות?
אם יש חומר על זה אשמח גם להפניות
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין,
ינשופי15/07/2007הכאב בפי הטבעת הוא כאב של התכוצות שרירים כנראה. פעם היה לי טחורים והרגשתי שם משהו דומה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותשירה14/07/2007
שלום, אני נושואה מזה 10 שנים ובשנתיים האחרונות התחלתי לאונן בהתחלה זה בתדירות נמוכה ולאט לאט בתדירות גבוהה. הבעיה היא שבעלי יודע מזה אבל לא הכי מרוצה מזה ולפעמים שלא בא לי לשכב איתו והוא כן רוצה אז אני אומרת לו "לך תאונן, תעשה ביד" , אז הוא נעלב מזה הוא לא אוהב לעשות את זה ולפי דעתי 90% מהגברים היום מאוננים
אז השאלה שלי היא איך לגרום לו כן להתחיל לאונן כי אני מאוד אוהבת לעשות את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסי את זה, אולי שידע לעשות לך כך
אבאוס14/07/2007
היי שירה
נסי להביא אותו למצב שהוא יעשה לך כך ולדעתי זה יפתור את הבעיה
להתחיל עם הלשון בכפות הרגלים לעלות מעלה בחלקן הפנימי ממשיך עם הלשון כלפי מעלה לירכיים הפנימיות תוך מצב של נוגע לא נוגע עם קצה הלשון, לשמוע אותך נאנקת מהמגע ועל ידי כך לדעת היכן להתמקד' ממשיך מעלה בליקוק לענג את השפתיים ש"סביב הפתח המוביל לרחם" דרך חצוצרות הרטט והשחלות, להרגיש את נקודת העונג החיצונית, כן כן סביב נקודת העונג (הדגדגן) הנפוחה לנגוע בה בקצה הלשון ולשמוע את האנחה הבלתי רצונית, לחזור חזרה לנגוע קלות בשפתיים החיצוניות והפנימיות ושוב לדגדגן ,שכבר מבצבץ ברוב הדרו מחוץ למרקם האנושי המוביל אל העונג המושלם, לגרות אותו קלות עם השיניים ושוב בערך של נושך לא נושך, לחוש את הרטיבות המטפטפת ...ואז...כאשר היא מחזיקה את ראשי ומקרבת אותו אל עונג ענוגיה להעביר את כל אורך הלשון לאט...לאט.. עד שורש הדגדגן תוך כדי איבוד חושים מוחלט...
להרגיש את כיווץ שרירי ישבנך כאשר את ללא שליטה על רטט אגנך המונח על הכרית.. ומתפתל ללא כל תחושה מעבר לתחושת פרפרי האורגזמה הממשמשת ובאה לאיטה אך בדרך הבטוחה להרטבה הנשית הנכספת.......אוייישששש
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי, מותר לכל אחד להעביר ביקורת
אבאוס14/07/2007על מה שכתבתי
אקבל זאת באהבה שאינה תלויה בדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירה14/07/2007היי, מה שכתבת זה מאוד יפה , אבל אני אוהבת לאונן לבד למשל באמבטיה אני לפחות 5/6 בשבוע אני מאוננת לבד באמבטיה וזה מאוד משחרר אותי וגם מרגיע ושלא נדבר על הנאה
אז יהיה מדליק אותי שגם הוא יתחיל לאונן לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי....
אסתר15/07/2007בני זוג כשהם ביחד לא אמורים כל אחד לאונן לבד......לדעתי אם מקימים יחסים וחושבים על ההנאה של האחר זה מעצים את ההנאה את הרגשות כלפי בן זוג שני....מה שמדליק הוא שהבן זג מאונן מולך ולא לבד.......אני היתי נעלבת אם בן זוגי מאונן במקום לשכב איתי בעיניי זה מבורך כמה שירצה לשכב ראיתי בתנאי כמובן שמכבד ואוהב אותי מחוץ למיטה אחרת זה לא שווהכלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל מה שכל אחד
ד``ר עידן מיליצ`ר14/07/2007מאיתנו אוהב....גם השני חייב לעשות. יהייה אולי נכון שתאונני אותו מספר פעמים ואח"כ כשתהיו יחד נסי לעשות את זה איתו יחד. ייתכן כי יראה שטוב ו..... יחד עם זאת, אם הוא לא מעוניין, בלי לח!!! זה רק יסגור אותו.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי אפשר לנסות ש....
אבאוס16/07/2007את תאונני לו והוא לך במקביל... זה יכול להיות מצויין מקרב ומוביל לקירבה
אני עשיתי זאת מס' פעמים וזה אחד בדברים הכי כייפים שיכולים להיות.....סבלנות זאת הדרך המהירה ביותר כי חוסר סבלנות היא הדרך המהירה ביותר לכיוון הבילתי רצוי
בהצלחה יקירתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושה חוות דעת מקצועיתשני א.14/07/2007
שלום רב
אני בחורה צעירה (23) שנמצאת בקשר הראשון בחיה מזה כ4 שנים,
מזה שנתיים שכמעט ולא קיימים יחסי מין ביני לבין בן זוגי
מאחר וזה הקשר הראשון שלי עם בן זוג, שמתקשה לפתוח את ליבו בכל נושא שהוא, לקח לי המון זמן להבין שהוא החל לסבול מבעיות זקפה.
כעת הוא מטופל בטסטוסטרון, אך לצערי הזמן הרב שעבר עשה את שלו, אני מבחינתי חשתי דחויה ולא מושכת והוא לדבריו ציפה שאנסה לעזור לו למרות שאיני יודעת איך.
מבחינה מינית חברי פתוח מאוד והרבה יותר מנוסה ממני,וטוען שאני סגורה מדיי ושעלי להשתנות ולגרום לכך שהמצב ישתנה.
כעת אנחנו שוקלים פרידה אם לא יהיה שינוי משמעותי.
שנינו אוהבים מאוד אחד את השני ואני ממש אובדת עצות,
איני יודעת מה לעשות, למי לפנות ואם בכלל ישנו סיכוי להציל את הקשר הזה
אשמח לשמוע דעות חיצוניות
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
שני א.14/07/2007עלי לציין שאנחנו נמצאים במצב בחיינו שבו שנינו נמצאים אחד ליד השני כל יום וכל היום (סטודנטים שלומדים יחד וגרים יחד), וזה אפילו לא מאפשר לנו להתגעגע אחד לשני, וכך יוצא שבסופי שבוע אין לנו אפילו את הרצון להיות יחד, כי כל אחד מחפש את החופש שלו
אני ממש מודה לכן מראש
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית אין אונותשולי13/07/2007
היי ד"ר, אודה לך אם תתייחס לשאלתי הכתובה כמה הודעות קודם לכן, תחת הכותרת הראשית = "ללא כותרת". זהו דבר שמאוד מפריע ומטריד הן אותי והן את בעלי אני מתארת לעצמי.
לתשובתך המהירה אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך...
14/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילמהענבר12/07/2007שלום,
אני מאורסת לחברי בארבע השנים האחרונות. אנחנו רוצים להתחתן שנה הבאה ואני מאוד אוהבת אותו ומרגישה מאושרת כאשר אני איתו. הואלומד סיעוד והוא מאוד מסור לתחום הזה ואני מעריצה את התכונה הזו אצלו. הבעיה היא שבמקצוע הזה עובדים במשמרות כל החיים. אני בן אדם שזקוק להרבה חום ואהבה ואני פוחדת שהעובדה שהוא יעבוד במשמרות תגזול אותו ממני. אני פוחדת שאהיה לבד ואצטרך לגדל את הילדים ולחיות בלעדיו. אני פונה דווקא אליכם כי אתם ממקצוע דומה והייתי רוצה לדעת איך הבעלים. נשים שלכם מסתדרים עם העבודה שלכם. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמשמרות יש גם יתרון....
ד``ר עידן מיליצ`ר12/07/2007כי בשעות שהוא בבית אתם יכולים להיות יחד. אם בערבים יש לו משמרת, אז בבוקר אתם יכולים לחלוק זמן איכות יחד!
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות ופפילומהגל12/07/2007האם מותר לאונן כשיש פפילומה פעילה? החיכוך עלול להחמיר המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמותר...
14/07/2007אך זה יכול לפזר את הנגיף גם לאיזורים אחרים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא כותרתשולי12/07/2007שאלתי נוגעת לבעלי. בזמן האחרון יש לו בעיה לשמור על זיקפה לאורך זמן, הוא ביקר כבר אצל הרבה רופאים (אורולגים) וכל אחד מהם אמר שאין מה לעשות, נתנו לו כדורים למיניהם, וגם ללא המלצתם הוא רכש באופן פרטי בסופר פארם כדורים שהומלצו לו ע"י הרוקחים במקום אך הכל ללא הואיל.
יש לציין שהוא גם עבר בדיקה מיוחדת שבדקה את זרימת הדם וראו שישנה איזושהי סתימה ואין מה לעשות, רק ליטול תרופות ואם לא יעזרו אז יש לחשוב על עניין הזריקות.
האם באמת כך הדבר והמין בינינו כבר לא יכול להיות ספונטני כמו שהיה ?ת'אמת אני לא רוצה לפגוע בו (בגלל שאני אוהבת אותו - לא סתם אני עדיין חיה איתו), אבל בגלל כל מה שקורה כבר הפסקתי ליזום איזשהו מגע מיני בינינו, כי היו פעמים שהתחלנו באקט המיני (בהשפעת הכדורים וגם ללא) ולא היתה לו זיקפה ונאלצנו להפסיק באמצע, אני מתארת לעצמי שגם הוא התאכזב וגם אני כמובן התאכזבתי.
יכול מאוד להיות שלאור העובדה כבר יש לו מן "פחד ביצוע" והוא חושש מזה שלא תהיה לו מספיק זיקפה ושגם זה אולי מפריע לתיפקוד המיני אצלו ????
נ.ב. הוא מעשן האם עובדה זו גם יכולה להיות אחד הגורמים לבעיה שממנה הוא סובל ?
אודה לתשובתך המהירה כי אני ממש כבר אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות, אני רוצה להמשיך ולהנות ממין עם בעלי האם זה אפשרי / יהיה אפשרי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיית זקפה
14/07/2007המין יכול להיות ספונטאני גם עם כדורים ואפילו עם זריקות. עישון בהחלט עשוי להיות הגורם לבעיה, כמו גם סוכרת, שומנים בדם, לחץ דם גבוה ועוד.
צריך לדעת להפתח וללמוד לשנות דברים ביחסי המין. לא ברור לי למה לדוגמא הפסקתם באמצע אם לא היתה זקפה?! את מפסיקה באמצע גם כשאת לא מרטיבה? יכול להיות שההתנסויות הלא מוצלחות עם כדורים גם הוסיפו חרדה מצד שניכם לאקט, וזה בהחלט לא משפר.
בהחלט אפשר להמשיך להנות ממין. כשלא מצליחים לבד, רצוי להעזר באנשי מקצוע, ובאופן זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקות תקינות
שולי15/07/2007הבעיה היא שכל הבדיקות שבעלי עשה יצאו תקינות, אך בכל אופן בבדיקה שבה הוא עשה שבודקת את זרימת הדם בפין, מצאו שישנה סתימה, שלא מאפשרת מעבר תקין של דם לעורקים באיבר. האם דבר זה ניתן לפתרון ללא זריקות ? מכיוון שכמו שכבר ציינתי, כל סוגי הכדורים שבעלי נטל/נוטל אינן עוזרות מי יודע מה ?! הכדורים כוללים : לויטרה ויאגרה, וגם איזשהם כדורים שניקנו באופן פרטי/אישי ללא הפניה בסופר פארם וזה בהמלצת הרוקח שאמר שהם כמו ויאגרה (על אותו עיקרון).
אודה לך על תשובתך המהירה כי אנחנו ממש אובדי עצות ולא יודעים מה לעשות והאם המצב ישוב לקדמותו ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין תגובה ?
שולי18/07/2007מדוע אני לא מקבלת תגובה לשאלה/בעיה שלי ? זו בעיה שדי מציקה לי וגם לבעלי אני מתארת לעצמי והייתי רוצה לדעת האם זה דבר שניתן לפתרון או שגורלו (של בעלי) נחרץ וכל שארית חייו הוא יצטרך ליטול כדורים בכדי שתהיה לו זיקפה ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מה להוסיף...
22/07/2007רוקח אינו מוסמך לתת כדור, אליו נדרש מרשם רופא, אז אני מניח שקיבלתם איזה תוסף שלא משפר כלום.
העובדה שהבדיקות תקינות מחזקת את מה שכתבתי בתשובתי המקורית... בהחלט אפשר להמשיך להנות ממין. כשלא מצליחים לבד, רצוי להעזר באנשי מקצוע, ובאופן זוגי. רצוי במסגרת מרפאה מוסמכת לבריאות מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה אצל אישהדנה12/07/2007מה זה אומר כשאישה "גומרת"?
אני יודעת שכשגבר גומר יוצא שפיך, אבל האם כשאישה גומרת גם יוצא נוזל מסויים?
אם לא יוצא שום נוזל, האם הגברים מבחינים ב"גמירה"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגמירה אצל אשה
הבחור המנוסה12/07/2007שלום לסקרנית,
נכון שאצל גבר - הגמירה מתבטאת ביציאת שפיך, אם כי לא תמיד כי אם הגבר
גמר מספר פעמים ברציפות כושר ייצור הזרע מצטמצם כמעט לאפס.
אצל אשה זה מאוד משתנה: ישנן נשים שאצלם לגמור זה יציאה של נוזל בכמות
גדולה לסדין - ומעשה נוצר כתם שקוף בסדין בקוטר של 20-30 ס"מ, וישנן נשים שהגמירה
היא יבשה לחלוטין.
תבדקי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לבחור המונסה;]
דנה12/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים באיזור הבטן לאחר קיום יחסי מילאה11/07/2007שלום, אני בת 20 בחורה בריאה , נבדקת כל חצי שנה אצל גניקולוג.
יש לי בעייה שכל פעם שאני מקיימת יחסי מין, ללא קונדום, עם חבר שלי יש לי כאבים חזקים באיזור הבטן במשך כחצי שעה.
האם זה קשור לנוזל הזרע?
כיצד ניתן לפתור את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה קורה כשאתם משתמשים בקונדום?
12/07/2007אם הכאב מופיעה רק לאחר קיום יחסים, במהלכם הוא שופך בלי קונדום - ייתכן ומדובר באלרגיה לזרע שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי תשובתך
לאה13/07/2007כן זה קורה רק בקיום יחסי מין ללא קונדום, ולאחר השפיכה
האם יש לזה פיתרון אם זה אכן אלרגיה לזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל טיפול
14/07/2007במרפאות אלרגיה ולפתח עמידות לרגישות זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה כנסו דחוףקרן11/07/2007מדי פעם כאשר אני מאונן הביצה שלי בורח מעל איבר המין האם זה נורמלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרייתכן
12/07/2007גש לאורולוג, ייתכן ופתח התעלה דרכה יורד האשך אל השק רופף אצלך ולכן הוא עולה למעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר רפי כנס בבקשה
קרן12/07/2007האם מצב זה מסכן אותי אשמח אם תענה במהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסוכן רק במצבים חריגים
14/07/2007אבל כדאי שתיגש להבדק וע"פ הצורך לקבל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגרד לי באיבר המיןעומר11/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשר עוד פרטים?
12/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה לתשובת רופאZ11/07/2007איזה רופא מטפל בנגע זה נשלחתי עם זוגתי לרופא צואר הרחם האם בפגישה זו מסרים את הנגע ואו נקבע פגישה אחרת האם זה מבוצע בחדר ניתוח ברשותכם איכן אוכל לבצע טיפול זה באזור חיפה והקריות יש לי ביטוח נוסף בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקונדילומה
12/07/2007ניתן לגשת לרופא עור, כאשר ההסרה (בהתאם לגודל הנגע) ע"י חנקן נוזלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבקש תגובת רופאג'ון11/07/2007אשתי בת 25 , התחתנו לפני כחודשיים .
מאז החתונה ולאחר קיום יחסי מין (אשתי הייתה בתולה) התחילו אצלה כאבים וגינאליים , שלדעת כולם הם טבעיים לאישה בתולה ,
הבעיה שלאחר כשלושה ימים התפתחה אצלה דלקת בדרכי השתן , כטיפול התחילה לקבל אנטיביוטיקה ולאחר הקלה הופסקה האנטיביוטיקה (על דעת עמצה), לאחר שלושה ימים חזרו הכאבים והיא חזרה לקבל אנטיביוטיקה אך הפעם לתקופה ארוכה (כשבוע ימים) בתום השבוע הומלץ על כדור אנטיביוטיקה (סיפורל) לאחר קיום יחסי מין כטיפול מניעתי , לאחר כחודש התפתח גרד וגינאלי ובבדיקת רופא נשים הוא ציין שאין בעיה אינקולוגית והגרד הוא ככל הנראה מרב אנטיביוטיקה - הוחלט על הפסקת אנטיביוטיקה ומתן אגסטין נרות שלאחריהן הייתה הטבה , בכל מקרה ההטבה הייתה זמנית ולאחר כשבוע התחילו שוב כאבים נעשתה בדיקת שתן והתקבלה תוצאה חיובית לחיידקים וחזרה לאנטיביוטיקה , ולאחריה שוב פעם גרד ופצעים וגינאליים, שטופלו באגיסט ן "הפעם משחה" שלאחריהם הייתה הקלה .
בימים האחרונים יש שוב פעם כאבים ואנחנו מבולבלים מאד , אני אציין ששנינו שומרים על רמת היגיינה גבוהה ומקפידים על מקלחת אחר קיום יחסים.
בכל התקופה הנ"ל קיימנו יחסים בזמנים שהיו רגועים (בכל זאת אנחנו זוג טרי ).
נא עצתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתיקון הודעה קודמת ג'ון
ג'ון11/07/2007תיקון של טעיות בגוף ההודעה
1.הגרד והפצעים הויגנאליים (פטריה ) הופיעה כחודש מיום החתונה ולא חודש מים קבלת האנטיביוטיקה בפעם השניה.
2. בעיה גיניקולוגית ולא אינקולוגית (חס וחלילה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים וחיות נוספות...
12/07/2007מי החליט שכאבים וגינאליים טבעיים לאשה בתולה? מה הכוונה "לדעת כולם"???
זו לא דעתי. מין לא צריך לכאוב בשום מצב (אלא אם כן זה מתוך בחירה...).
כנראה לאשתך זיהום שתן וזיהום וגינאלי פטרייתי עקב טיפול אנטיביוטי. צריך סבלנות רבה כדי לפתור זאת. זה קורה גם בזוגות השומרים על רמת היגיינה גבוהה. סקס זה לא דבר נקי. רצוי בתקופת הטיפול להמנע מחדירות, אך בהחלט אפשר לעשות הרבה דברים מענגים אחרים ולשמר את האינטימיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקופת יובש לא הגיוניתגוצ'י11/07/2007מהיום שהתגרשתי עד עצם היום הזה נאלצתי להסתפק ביד ימין שלי.
האם הגיוני שאחרי כמעט שנתיים שלמות עוד לא הצלחתי להיות עם אף בחורה?
היו לי תקופות "יובש" אבל לא כאלה ארוכות האם הדבר נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבטח הגיוני...
12/07/2007השאלה מה עשית באופן אקטיבי על מנת לשבור תקופת יובש זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מהירהאני09/07/2007אני מגיע לשפיכה מהירה
לפעמים כשלא עשיתי את זה הרבה זמן מספיקה רק לבישת הקונדום בפעם הראשונה כדי שאני אגמור
מה לעשות כדי למנוע את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשפיכה מהירה
12/07/2007קודם כל קרא על הנושא. יש המון מידע בפורום, שכן זו אחת הבעיות והשאלות הנפוצות וענינו על כך רבות.
בהחלט יש מה לעשות. ספר על עצמך יותר, כולל פרטים בסיסיים - לאחר שתקרא את המידע הרב הקיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)