מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא הגבתם להודעה שלי.שירה30/07/2007
אני נשואה כבר 7 שנים ואני לא הכי אוהבת את הסקס עם בעלי מכמה סיבות
1. הוא לא יודע לתת לי לגמור כמעט ואני לא גומרת איתו
2. תמיד, אבל תמיד שאני רוצה לרצות אותו ויורדת לו אז תמיד יש לו ריח רע באיבר וגם אם הוא הרגע יצא ממקלחת וכשאני לא עושה את זה אז הוא מתעצבן
בגלל שתי הבעיות האלו אז אין לנו סקס טוב, הסקס הוא רק ל5-10 דקות ואין משחק מקדים.
אנא עזרו לי בעצות איך לשפר את חיי המין שלי כי הם על הפנים
בתודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי הסקס הבנתי
ד''ר חגית כהנא31/07/2007איך היחסים ביניכם מחוץ למיטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך..
שירה07/08/2007הוא לפעמים מתייחס אלי בחוסר כבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייתכן ומכאן זה מתחיל...
07/08/2007מה הכוונה "מתייחס בחוסר כבוד"?
הרי אם הוא לא מכבד אותך מחוץ למיטה, ייתכן וזה ממשיך גם למיטה ולמין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעזרו לי...po30/07/2007שלום רב. יש לי שאלה בקשר לעקרות. הבנתי שעדיף לא לעשות אבמבטיות חמות או כל דבר אחר כי זה משפיע על איכות הזרע עם יש מגע עם איזור הביצים. בחורף נהגתי להתקרב או לשבת על קצה המזגן למשך כמה דקות שהיה על חום האם זה אומר שאני יכול להיות עקר? האם כל חשיפה למשהו חם באיזור הביצים משפיע על איכות הזרע ......ועוד משהו איך אפשר לשפר את איכות הזרע??. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא מזגן ולא אמבטיה
ד``ר עידן מיליצ`ר31/07/2007יפגעו הזרע! אל תשכח שהגוף מייצר כל הזמן זרע.כך שאם אתה מעוניין בהריון, אל תשב על המזגן!:-)
מעבר לזה אל חשש...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות הזרע
ד''ר חגית כהנא31/07/2007כאשר אזור החלציים נמצא באופן מתמיד בחום כמו עובדי מאפיות או נהגים או אנשים שלובשים מכנסיים צמודים במצבים אלו יש השפעה על איכות הזרע אם מדובר בחימום קצר אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימפוטנציה בגיל מבוגרגבר מתעניין30/07/2007יש לי כמה שאלות בקשר למנגנון הזקפה ואימפוטנציה בגיל מבוגר.
אם נדמה את אבר המין הגברי לבלון עם משאבה וצינורות בכניסה (לב, עורקים), ספוג בתוך הבלון, ושסתומים לריקון בסוף בזקפה, שאלותי
1) האם לחץ דם גבוה לא היה אמור להעלות מהירות הזקפה וחוזקה ? מדוע זה הפוך
2) האם הסיבה השכיחה היא הסתיידות העורקים בכניסה ומגבלה על כמות הדם שזורמת פנימה ?
3) האם זקפה לא מלאה נובעת מדליפה של השסתומים במהלך האקט
4) האם הקשר בין גירוי חזותי ושל מגע לבין כמות הדם הזורמת פנימה תלויה בטסטוסטרון ? איך ?
5) איך מוסבר שכשמישהו מאונן הוא מגיע לזקפה חזקה וממושכת, אך נכשל עם בת זוג - האם זה רק פסיכולוגי, או תלוי במתווכים עצביים
6) מדוע הויאגרה מוגדרת כפתרון אוניברסלי - נראה לי שהיא פותרת רק בעיה מצומצמת של פעילות יתר או חסר של המתווכים העצביים, ולא רלוונטית למשל לנושאים של אי ספיקה או דליפת שסתומים
אני מקווה שתשובות מפורטות יעניינו את כל הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהרבה שאלות על כשל בזקפה...
01/08/20071) בעקרון לחץ דם גבוה דווקא משפר זקפה בתחילת הדרך, אבל במקביל הוא גורם לתהליך של סתימת כלי דם וזה מה שמוביל בסופו של דבר לתהליך ההפוך.
2) הסיבה השכיחה היא טרשת עורקים בכלי הדם הקטנים בתוך האיבר עצמו, ובהמשך גם בגדולים יותר שבכניסה.
3) זקפה לא מלאה עשוייה לנבוע מדלף ורידי, אך זו רק סיבה אחת משלל סיבות.
4) הקשר בין גירוי חזותי ושל מגע לבין כמות הדם הזורמת פנימה לא תלוי בטסטוסטרון, אך מושפע ובכל מקרה מחייב רמה תקינה של ההורמון. ההסבר רפואי, מסובך ומפורט ואיני חושב שלכך נועד הפורום.
5) כאשר מישהו מאונן ומגיע לזקפה חזקה וממושכת, אך נכשל עם בת זוג קרוב לודאי זה בשל בעייה פסיכולוגית (חרדת ביצוע) - יש על כך הרבה מידע בפורום.
6) ויאגרה, לויטרה וסיאליס משפרות זרימת דם לאיבר המין בלי קשר לגורם בעטיו מופחתת הזרימה.
נראה שיש לך הרבה קושיות בנוגע למיניות הגבר. מציע לך לקרוא את "המיניות החדשה של הגבר" של ברני זילברגלד (בהוצאת "כתר").
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר עוד שאלה אחת
גבר מתעניין03/08/2007בהמשך לשאלות הקודמות, מדוע כשמתבגרים, הזמן בין הפסקת גירוי (ידני למשל) להחלשות הזקפה מתקצר עם הגיל, ומחייב יותר גירוי וברצף, בהשוואה לגיל צעיר. אם זה דלף ורידי (ולא טרשת), מדוע הוא מתחיל בגיל מבוגר, ואיך נתן למנוע זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו תגובה פיזיולוגית של הגוף
04/08/2007זה טבעי. יש שינויים בכל המערכות עם עליית הגוף, למשל, קמטים בעור, האפרת השיער, חולשת שרירים וכד'. גם הזמן לזקפה הבאה מתארך ויש צורך בגירוי חזק יותר לשם השגת הזקפה.
לא ניתן למנוע לחלוטין, ממש כפי שלא ניתן למנוע מוות... אבל שמירה על אורחות חיים בהחלט מעכבת הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר לאונן....אסתר30/07/2007ע"י החדרת שלגון על מקל מוארך ומעוגל לאיבר מין? פשוט רוצה לגוון קצת ורוצה להרגיש את תחושת הקרירות בפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנשמע שהחום משפיע
אורית פס30/07/2007על היצירתיות המינית שלך,למה שלא תכניסי למקפיא עצם אחר ,מוארך ומעוגל מבלי שהוא ימס לך בתוספת מתיקות דביקה ,וחומרי צבע מאכל ושאר מרכיבים לא תמיד מזוהים?לא הייתי מתיחסת כך לאבר הכי רגיש בגוף-אבל אם את מתעקשת על שלגון את מוזמנת לשתף בחויה-אלה אם כן רופאי הפורום יאמרו אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט תקפיאי מים...הקרח יעשה ת'עבודה
ד``ר עידן מיליצ`ר30/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהרופאים אומרים...
01/08/2007סחטיין על היצירתיות ואין ספק שמהמתיקות והדביקות יהנו הפטריות והעוזרת.
והמבין יבין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב עזרה בבקשהיוסי30/07/2007אני ילד בן 16 ואני עשוה המון ביד ושהייתי ב 13 הייתי עשוה אזיה 3 פעמים ביום
אני רק רוצה דלעת איך אני כיול דלעת אם אני הקר או שמהו אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתכונת עקר?
אורית פס30/07/2007לגמרי נורמלי שמתבגרים מאוננים מס' פעמים ביום,גם 3 פעמים ויותר ביום,מה זה המון?התכיפות גברה משמעותית מאז גיל 13?
לא תהיה עקר,לא יצמח לך שיער על הידיים ולא יצאו לך פצעי בגרות,ולא............בכל זה ועוד האמינו בעבר,היום לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר בין אוננות לעקרות
ד``ר עידן מיליצ`ר30/07/2007אתה יכול לאונן חופשי....לגבי עקרות, יש לבדוק את איכות הזרע, אבל תרגע....יש לך עוד כמה שנים...עד אז, תבלה! :-)
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגישה מנוצלת קצת ארוךאורנית29/07/2007בחודש האחרון אני מרגישה שבעלי מנצל אותי מינית. אינני יודעת אם מדובר במחשבה נכונה או מוטעית. עד לא מזמן הכל היה תקין, לשנינו תאבון מיני בריא, לו הרבה יותר, אך אני זרמתי איתו כל פעם שביקש. לעיתים היינו מגיעים לסקס כל יום למרות שיש לנו ילדים קטנים והכל מיוזמה שלו, אני נהנית מאוד. לפני כחודש נפגשתי עם חברה שנפרדה מבעלה ואז היא סיפרה שכאשר בעלה לשעבר מגיע הוא רוצה אותה רק פיזית ושמבחינתה יחסי מין הם מקודשים ומי שלא מצליח להגיע אליה נפשית לא יזכה לגעת בה ושכל הגברים מחפשים רק סקס. פתאום מאז הפגישה התחלתי לשים לב להתנהגויות בוטות של בעלי שהחלו להפריע לי ושמאששים את התאוריה שלה. דוגמאות: שאנו משוחחים שיחה רצינית, הוא יכול תוך כדי להזיז את תחתוני ולצפות באיבר מיני. אם אני לא נותת לו מה שנדיר, הוא כעוס ומחמיץ פרצוף, אך לא עושה לי מזה סיפור. בכל זאת הפרצוף הכעוס שלו עושה לי רע. בזמן הפנוי שלנו הוא מעדיף סקס על פני כל בילוי אחר. בבוקר כשאני מלטפת אותו הוא ישר מניח את ידי על איבר מינו . כשאני מעלה את הנושא הוא מכחיש ואומר שהוא נוגע בי גם בלי כל קשר לסקס ואומר לי שהוא אוהב אותי (מה שנכון) והסיבה היא שהוא פשוט נמשך אלי בטרוף.
מה אתם אומרים? האם זה סתם ג'וק שנכנס לי לראש? אני בחודש האחרון נמנעת מלעשות את זה הרבה והיחסים התדרדרו בגלל זה. זו עוד סיבה לכך שאני מרגישה מנוצלת. מדוע אם אין יחסי מין כמו בעברהיחסים מחוץ למיטה אמורים להתדרדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריחסי מין
ד''ר חגית כהנא29/07/2007יחסי מין משפיעים על המיניות ולהיפך
את חושדת בבעלך ומתנהגת בריחוק ודחיה
הוא כמובן כועס וחוזר חלילה
הוא אוהב אותך את אוהבת יחסי מין נהדר תהני מזה
את רוצה שבזמן הפנוי תעשו דברים אחרים לא רק סקס מצוין תזמי פעילויות אחרות
כולם רוצים סקס כל אחד עם תבלינים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימכי על מה שאת מרגישה
אורית פס29/07/2007ונסי לנטרל את ההסתה של חברתך כנגד גברים,נשמע שנכון לעכשיו חברתך מורעלת .
את יכולה לשתף את בעלך במה שאת מרגישה,כזוג יש לכם כוח של משיכה מינית וזה נהדר,לגבי כל
מה שלא נוח לך אתו ,כדאי לכם למצוא דרכים לשנות,כשתהיה לך חויה שגם הוא זורם איתך ו"מתמתח" לכיוון הצרכים שלך תשתפר ההרגשה,לעיתים צריך להתעקש על מה שמהותי לנו,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יניב29/07/2007לראשונה אני מגיב
אנחנו נוטים לקשר בעיות או סיטואציות של אחרים אלינו
כן את סתם מכניסה לעצמך דברים לראש
אני לא חושב שזו בעיה שהוא נמשך אלייך ככה
ובטח שאת לא צריכה לחשוב שהוא מנצל אותך
אלא לקבל זאת כפירגון כמה הוא רוצה אותך
תהני
תני לו
קחי גם מה את רוצה
ואם יש משהו שמפריע דברו ונסו לתקן
אל תקחי בעיות של אחרים לעצמך !!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר סיפוקאסתר29/07/2007היי
יש לי בעיה מוזרה שאני לא יכולה להנות בסקס עם גבר
יש לי חבר בן 27 אני בת 26 וכל פעם שאנו שוכבים אני חייבת להגיד לו אל תגמור....הבעיה שהוא גם ממש חובב סקס חפוז.אנחנו עושים סקס כך שבהתחלה הוא מחדיר את איבר מינו כדי להדלק יותר...וכך עם נשיקות ושינוי תנוחות לסירוגין פלוס חדירות......בעיה שניה שאני ממש אוהבת שהחדירה כואבת לי....ממש עושה לי את זה...מבחינתעי אם זה לא כואב כאילו אני לא מרגישה את איבר מינו בתוכי (יש לו איבר מין ממוצע של 15 ס"מ בזקפה)ואני אומרת לו שאני לא מרגישה ולפעמים זה מוזר לו או שהוא אומר זה בגלל שאוננת עם ויברטור או מכניסה 4 אצבעות)קורה שאני חרמנית ומכניסה 4 אצבעות לתוך איבר מין שלי אחרי שימון הגון כמובן כי אחרת זה כואב בטירוף.הדברים האלה קורים כל פעם ששוכבים כל פעם שמכניס את האיבר אומרת לו אל תגמור ובדר"כ אומרת לו שלא מרגישה אותו.מה עושים?
דרך אגב אין לזה שומקשר לזה שאני לא גומרת ביחסי מין אני גם לא מעונינת לגמור כי באוננות אני גומרת,פשוט לא רוצה שההנאה מהחדירה תגמר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתחדדי בבקשה את הבעיה
ד''ר חגית כהנא29/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסתר - מכיר את הבעיה
יואב31/07/2007היי אסתר
יצאתי עם מישהי כחמש שנים עם אותה הבעיה - דברי איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך תוכל לעזור לי?
אסתר31/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב זקוקה לעזרהאורנה29/07/2007שלום
אני בת 22 ובן הזוג שלי בן 54 , אנחנו מאד אוהבים והזוגיות נפלאה .
אני מאד מסתדרת עם גילו ומאד אוהבת את המראה שלו ואת אישיותו .
אני ממש מאושרת איתו , אך כמובן שאם היני כותבת כאן אז יש בעייה במיניות.
לא עומד לו לאורך זמן , בדרך כלל עומד לו יותר טוב כשאני מעליו , אבל כשאנחנו מנסים תנוחה מסיונרית רגילה , הזיקפה יורדת תוך דקות אחדות .
מתוך זה נוצר אצלי תיסכול , אני לא אגיד לו שאני משתגעת וזקוקה לסקס כי זה לא באשמתו זה המצב הגופני והגיל שמשפעים פה , וידעתי למה נכנסתי כשבחרתי להיות איתו .
אבל מצד שני אני ממש מתוסכלת וזקוקה לסקס מתמשך וחזק , זקוקה לאורגזמות .
ואין לי הרבה כאלו.
המצב פוגע לו באגו גם כן , וגורם לו לתחושת תיסכול , אני ממש חושבת שזה פסיכולוגי , הוא פשוט מפחד שתיפול הזיקפה וכשהוא מפחד היא נופלת .
אני רואה עליו , הוא גם אומר שאין לו ביטחון , אולי זה בגלל שאני צעירה.
אבל אנחנו כבר שנה ביחד , גרים יחד אוהבים מתקשרים .
אני רוצה להתחתן איתו ואני רוצה ילדים ממנו ואני מוכנה לעשות הכל בשביל להיות איתו .
אבל איך אני יכולה לשפר את איכות הזיקפה ללא ויאגרה ?
איני רוצה לגרום לו לתחושת ביטול עצמי ע"י שימוש קבוע בויאגרה.
אני יודעת שזה פסיכולוגי ולא מצב גופני בלבד.
איך אוכל להרגיע אותו להביא אותו למצב של זיקפה מלאה ללא חששות ?
אני לא יודעת איך להגיע אליו בשיחה על הנושא .
אני מפחדת לפגוע בו , בגילאים האלו הנושא רגיש... :(
תודה רבה לכל עונה .... אשמח לכמה דעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתגובה למתוסכלת בת ה22
תמר29/07/2007שלום לך
אני מבינה בערך את בעיתך ושל בן זוגך.זה אכן מתסכל...
אך אני מציעה לך לא להנעל דווקא על התנוחה ה"מסיונרית", אלא נסי גם תנוחות אחרות
ובדקי עם עומד לו .
תפרסמי עוד היום עם זה עזר לך ok?
בהצלחה!!! תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפער גילים
ד''ר חגית כהנא29/07/2007פער של 32 שנה הוא פער גדול
ואני תוהה מה מחזיק את הקשר הזה
אבל לשאלתך: בני זוג שיחסיהם טובים צריכים לשוחח על הבעיות שמטרידות אותם ואין ספק שאת רגישה ובוגרת מאד ואבחנותיך נכונות.
עם הגיל יש ירידה ביכולת הזקפה אבל כאן גם הלחץ מוסיף
חשוב להאריך את משך המשחק המקדים וגברים עם ההתבגרות יכולים להאריך משחק זה
הוא יכול לענג אותך במין אוראלי או באצבעות
שוחחי איתו על הצורך שלך לגמור ונסו למצוא דרכים גם ללא חדירה ברגע שתהיי מסופקת גם הלחץ שלו לספק אותך ירד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפער הגילאים
אורנה30/07/2007אנינו חשים בפער הגילאים העצום
אנחנו אוהבים , קשובים , מפרגנים , והכי אוהבים שיש.
מה מחזיק את הקשר???
הכל !
החברות החזקה שניבנתה בינינו.
האהבה שנרקמה בין שינינו.
היכולת להקשיב , לפרגן , לאהוב , לגעת ולכבד.
לצחוק ביחד , לבכות ביחד , לדאוג יחד , לפחד יחד ולעמוד ביחד בכל הרגעים הללו.
כל מה שאי פעם חלמנו עליו מצאנו בין שנינו ביחד.
זה מה שמחזיק את מערכת היחסים :)
ונושא הסקס...
אני כן מגיעה לאורגזמות הוא מבצע בי מין אוראלי ( אבל כמה אפשר כבר?!)
כל התנוחות שניסינו לא עזרו לחיזוק האיבר מלבד התנוחה שהוא שוכב ואני עליו.
מתסכל :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
ד''ר חגית כהנא31/07/2007בהנחה שבן זוגך בריא ניתן בכל זאת לבקש מרשם מרופא המשפחה לאחת מהתרופות שעוזרות לזיקפה
כ"כ החרדה שלו שווה ברור אצל איש מקצוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס..שירה28/07/2007אני נשואה כבר 7 שנים ואני לא הכי אוהבת את הסקס עם בעלי מכמה סיבות
1. הוא לא יודע לתת לי לגמור כמעט ואני לא גומרת איתו
2. תמיד, אבל תמיד שאני רוצה לרצות אותו ויורדת לו אז תמיד יש לו ריח רע באיבר וגם אם הוא הרגע יצא ממקלחת וכשאני לא עושה את זה אז הוא מתעצבן
בגלל שתי הבעיות האלו אז אין לנו סקס טוב, הסקס הוא רק ל5-10 דקות ואין משחק מקדים.
אנא עזרו לי בעצות איך לשפר את חיי המין שלי כי הם על הפנים
בתודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשוחח איתו על הבעיה
yona29/07/2007ותעמדי על זה שזה מציק לך.ושזה ישפיע על הזוגיות.
ואם זה לא יעזור .
נסי מאהב מהצד זהו הפתרון הכי טוב למצבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מעצבנתאישה28/07/2007הבעיה שלי היא כזאת: מאוד קשה לי להגיע לאורגזמה בחדירה (באוננות אין שום בעיה) מכיוון שהראש שלי כל הזמן מרוכז במה שהבן זוג מרגיש והאם הוא נהנה ואני די מהר מוותרת על עצמי למרות שזה מאוד חשוב לי להגיע לאורגזמה . אני לא לוקחת מהסקס את מה שאני יכולה לקחת ממנו בגלל שאני כל הזמן דואגת לבן הזוג שלי שלא אוהב לעשות את זה בתנוחה שבה אני מגיעה לשיא וחושבת שכבר נמאס לו. מה הייתם ממליצים לעשות כדי להשתחרר מהתחושות הללו. ? אציין שפעמים אחדות הגעתי לאורזמה כאשר הייתי שיכורה.
אני מבינה שהבעיה אצלי בראש ואין שום קשר למה שהבן זוג שלי עושה (הוא עושה לרוב את מה שאני מבקשת ממנו).
מה עלי לעשות?
נ.ב.
אני בת 32
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבאוננות גם שלו אותך? את גם מגיעה ?!
ד``ר עידן מיליצ`ר29/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה תשובהמימי28/07/2007מקווה שזה הפורום הנכון
לבעלי יש מחלת מין, קלמידיה, לכן חייבים להשתמש בקונדום.
אנחנו מאוד רוצים ילדים אז חשבנו אולי לעשות חור בקצה הקונדום.
יש אפשרות כזו? האם זה גם מדבק כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקודם כל תטפלו בכלמידיה עד שתחלוף
29/07/2007יש טיפולים.
אם עושים חור בקונדום הכלמידיה תעבור דרכו ותדביק גם כך מן הסתם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נורמלי או צריך לטפל בזאת?לין28/07/2007שלום לכל הבעלי הידעה העונים לי !
יש לי בעיה והיא: אני בת (17 עוד מאט) ויורד לי הפרשות עם ריח .ועכשיו גם יש לי כנראה עכשיו דלקת או אלרגיה או אני משערת פטריה ועכשיו ההפרשות נהיו בצבע מן צהוב כזה באיבר המין והלכתי לרופאת משפ' והיא נתנה לי אגיסטין 3 ואגב הרופאה לא עשתה לי אף בדיקה היא רק אמרה שזה ככה אצל נערות ושזה נורמלי.
שאלתי היא : ממה שקראתם כאן מה יש לי בעצם (=כמובן השערה
השאלה השניה :היא האם כאשר אני מתקלחת אסור לשטוף את איבר המין בסבון אלא אך ורק עם מים כי זה משהו מחליף איזה שהוא חומציות (= בנושא הזה אשמח אם תרחיבו לי ידע .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני חייב עזרה בבקשה :(
יוסי28/07/2007אני בן 17 ובחיים שלי עשיתי הרבה ביד אני רוצה לדעת אם אני יכול להיות מי זה עקר או משהו אחר ואם כדי להפסיק
בקשה עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תהייה עקר מזה
ד``ר עידן מיליצ`ר28/07/2007ואין צורך להפסיק, אם זה לא נעשה באופן כפייתי ...
עידן מחיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ולמה?איך ולמה?27/07/2007היי,אני בת 20 ויש לי 2 שאלות שמעניינות אותי....אני מקווה שתוכלו לענות.
1.יש לי חבר כבר מעל חצי שנה,ואני שמה לב שכאשר הוא גומר השפיך שלו אפשר להגיד שקוף,ולא בדיוק נוטה ללבן...האם זה אומר משהו?
2.קראתי על סרטן צוואר הרחם ואזורים קרובים אליו,הקשורים גם לקיום יחסי מין,האם יש תסמינים קודמים למחלה,איך אפשר לזהות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעניתי לך
27/07/2007חפשי בשרשור שם שאלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ולמה?
חסוי27/07/2007סורי,לא הבנתי תשובתך? ושאלה מס' 1,נורא חשובה לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ולמה?
חסוי27/07/2007ראית תשובתך.תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תקין!
ד``ר עידן מיליצ`ר28/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדייםשוש27/07/2007אני לא רגישה באזור השדיים ,חבר שלי מת על שדיים ופטמות ,כשהוא נוגע לי בשדיים ,אני מיד אומרת לו שיפסיק למעוך ולהכאיב,הוא טוען שרוב הנשים מתגרות בשדיים האם אפשר להשתנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא
27/07/2007מה זה משנה מה קורה אצל רוב הנשים האחרות? הוא איתך או איתן???
אי אפשר להשתנות, אך אפשר ללמד אותך מה כן גורם לך שם סוג של הנאה ולא מעיכה וכאב...
אפשר גם למצוא יחדיו איזורים מענגים אחרים ולא להתעקש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נורא מסקרנת!!!!!po26/07/2007ברצוני לדעת מאיפה מודדים את אורך איבר המין הגברי? האם מאיזור הבטן או מאיזור הביצים? וגם איך מודדים היקף איבר המין בזקפה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבוא נעשה עסק...
27/07/2007תגיד לי למה זה מסקרן אותך ואיך אתה מודד כיום ובתמורה אענה לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודדים מהבייצים. ואת ההיקף בזקפה
ד``ר עידן מיליצ`ר28/07/2007רפי אתה הרי יודע למה נשאלה השאלה... :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת הסווג הסינית
גבר מתעניין03/08/2007לפי השיטה הסינית, שמחלקת ל4 גדלים לפי האורך והעובי, האורך נמדד לא בזקפה, כשמותחים אותו, וצריך להיות מעל 10 סמ, והעובי לא בזקפה מעל 7 סמ. לישראלי רגיל המידות האלה קטנות עד להצחיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)