מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עסק בישרפי22/07/2007
שלום,אני גבר בן 31 ולאחרונה אני גומר ממש מהר 30-40 שניות ומיתקשה לספק את בת זוגתי
וזה דבר חדש ומתריד שלא סבלתי ממנו בעבר.
מה עושים? האים ליפנות ליעוץ?האים להישתמש בעזרים למינהם (כדורים,משחות וכ'ו...)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מהירה
22/07/2007קודם כל קרא על שפיכה מהירה בפורום, כי נכתב על כך ה-מ-ו-ן! לא שכיח שזה מופיע פתאום כך באמצע החיים ואם כן זה קשור לסיבות רגשיות. קרה משהו??
בלי קשר, למה אתה מתקשה לספק את אשתך. מה הקשר? היא חייבת חדירה בשביל להגיע לסיפוק.
לא ממליץ על כדורים ומשחות אלא על טיפול ממוקד, כפי שתקרא בתשובות קודמות. אל תהסס לפנות לבקש הבהרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי, לא התייחסתם לשאלה שלי בכלל.רעות22/07/2007אז אני אחזור עליה. אני בת 21. אף פעם לא התנשקתי ולא אוננתי ולא יצאתי ולא עשיתי כלום. לפני כמה ימים ניסיתי לאונן בגלל הסקרנות אבל לא הרגשתי כלום, פשוט הרגשתי מאד לא נוח ומאז אני לא מעיזה. כל מה שאני רואה שאתם כותבים זה כמה שזה טוב וכמה שזה בריא ובלה בלה בלה. אתם לא מתייחסים לאנשים שאוננות לא עושה להם שום דבר. זה נורמלי שאוננות לא עושה לי את זה?
(אני מבינה שהזמן שלכם יקר מידי בשביל שאלות מפגרות אבל לא יזיק לכם לכתוב איזו שורה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוננות
ד''ר חגית כהנא22/07/2007אני חושבת שאת מתיחסת בזלזול אל עצמך ואל הזולת.
את לא ממש מתענינת בעצמך ולכן את לא נהנית ואני לא אתפלא אם את עסוקה בכעסים רבים
גם אם לא ענינו לך בקצב שרצית לא זאת הדרך לפנות זו דרך מרחיקה ומכעיסה ולא מעודדת
לגבי אוננות אינך חייבת לאונן אך יהיה נחמד אם תנסי להכיר את הגוף שלך ואת תחושותיו
אוננות היא צורך ולא חייבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהno oral plessureמלי21/07/2007my boyfriend doesn't like to give me an oral plessure. I'm personaly open to do whatever, and I love pleasing him in any way. Usually I ask him to go down on me, but he doesn't always agree, and I HAVE to shower first. And he does it actually very well, but i can't help but feeling that he's not doing it out of will. Why doesn't he want to please me as I want to please him. I'm really frustrated by it. Waiting for your advice.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא התייחסתם לשאלה שלי. אשמח להיענות
frustrated24/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
אשה24/07/2007
שלום לכם:
רציתי לשאול האם אורגזמה חייבת להתבטא בהתכוצויות כפי שחברות שלי מעידות
אם אני לא מרגישה זאת , זה אומר שאני לא מגיעה לאורגזמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לשאלתך
frustrated24/07/2007חוויתי לראשונה אורגזמה רק עם הפרטנר החמישי שהיה לי. לפניו לא הייתי בטוחה אם מה שהרגשתי היה זה או לא. תאמיני לי, שכאשר זה קורה, יודעים. אני לא מתכווצת במהלך האורגזמה. אני מרגישה מעין זרמים שמתפשטים מהוגינה או הדגדגן לכיוון כל הבטן ולפעמים הצוואר. מה שכן, העיניים שלי נעצמות בחוזקה ואני לא מסוגלת להשאיר אותן פתוחות. זה אינדיווידואלי ואת תדעי כשזה יקרה גם לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינה פיזיולוגית
אורית פס24/07/2007תגובת האורגזמה מתבטאת בסידרת כיווצים של שרירי רצפת האגן,אורגזמה שמקורה בחדירה וגי
נלית-יתכן שתעורר כיווצים יותר רחמיים-לא כל הנשים מודעות לשריר הכי נשי אך נסתר הזה.סימן נוסף לאורגזמה :תחושת רוויה גופנית ורפיון מאחר והגוף חוזר למצבו הקודם,ז.א. מעוררות מינית למנוחה.לעיתים אורגזמות ראשונות נוטות להיות חלשות ועמומות,ככל שהאשה נינוחה ומקבלת גרוי יעיל-כך תתעצם האורגזמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtake a shower before you begin your
אלון24/07/2007My advice is: take a shower before you begin your love making. You should understand that this area may be offensive when it is not clean and extremely attractive when it is clean.
Take into consideration that each time he puts his nose in there when it is offensive to him it stays with him in his memory for a long time.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיינה היא לא הבעיה
frustrated24/07/2007אני תמיד שומרת על הגיינה מאוד גבוהה, ותמיד מקפידה לגלח את האזור. הוא לעולם לא ירד לי ללא מקלחת לפני, אבל זו לא הנקודה. הוא לא נהנה מאקט המין האורלי גם כשהכל נקי ומגולח. אני מרגישה שזוהי מין מטלה בשבילו כאשר אני מבקשת ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי
ד''ר חגית כהנא25/07/2007נדמה לי שיש כאן מספר בעיות
1. את לוחצת על בן זוגך לעשות דברים ולו לא בא לעשות מין אוראלי לפי הזמנה.
2. יתכן שבתפיסתו איבר המין אינו נקי ולכן הוא מבקש ממך להתרחץ לפני כן
3. וזה הסעיף החשוב מכולם : קחי אותו לשיחה מחוץ למיטה אימרי לו שאת אוהבת אותו ואת נהנית מאד ממין אוראלי , לתת ולקבל, אבל את מרגישה שהוא נרתע מזה . בררי איתו מה עמדתו ומה רגשותיו ביחס לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר כהנא - בהמשך לתשובתך
frustrated25/07/2007ראשית, אם לא אבקש מהחבר שלי, הוא לא יעניק מרצונו מין אוראלי. ואני לעולם לא דורשת זאת אלא שואלת אם הוא יכול לעשות את זה או אפילו שואלת ברמיזות אם הוא רוצה שאלך להתקלח. וכמו שציינתי, אין לי בעיה להתקלח לפני, ואני תמיד שומרת על הגיינה גבוהה. שוחחנו על זה, והוא אמר לי כי הבעיה היא לא בהגיינה שלי אלא באקט עצמו - הוא פשוט לא נהנה לעשות זאת. ואילו עבורי זה מהווה חלק חשוב בחיי המין שלי, מה גם שדרך כך אני מקבלת את האורגזמות הכי טובות שלי. ובנוסף, הייתי שמחה שחברי ירצה לענג אותי כשם שאני מענגת אותו ומעניקה לו מין אוראלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי - רע לי או טוב לי
ד''ר חגית כהנא25/07/2007אינני יודעת כמה זמן אתם חברים ומה מהות הקשר ביניכם
בעבר הייתי יותר פשרנית אבל היום אני יודעת שאם המין אינו טוב אם אין רצון משני הצדדים לשנות ולשפר מה שהיה הוא אשר יהיה ועם השנים והשחיקה הדברים הפחות טובים מחמירים אם לא מתחזקים אותם
את צריכה לברר עם עצמך מה טוב ומה רע בקשר האם יחסי המין מספקים אותך או שאת מתוסכלת תמידית
מה בן זוגך מוכן לעשות מצידו ובהתאם להחליט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהרינת21/07/2007שלום
זו הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום זה . אני נשואה כבר 6 שנים בת 29 מהיום הראשון שהתחלנו לקיים יחסים אני ובעלי אף פעם לא הגעתי לאורגזמה.
בשנתיים הראשונות היה הקיום יחסים נוראי כי כל הזמן הרגשתי כאבים וששורף לי ולא הצלחתי לקיים ממש כאב עד בכי.אחרי שילדתי את הבן הראשון שלי הכל הפך להיות טוב אפילו מצוין לא מרגישה כאבים אבל הבעיה היא שאני לא מגיעה לאורגזמה ומה שמטריד אותי שבעלי אוהב אותי נורא ומאד אוהב שאני אגיע אז בדיוק אחרי שילדתי את הבן הראשון והתחלנו לקיים יחסים מצויינים הגעתי להחלטה שאני אשקר לבעלי ולשחק אותה כאילו שאני מגיעה לאורגזמה אבל אני לא וזה מאד שימח את בעלי תמיד שואל אחרי הקיום יחסים ואני אומרת שכן הגעתי לאורגזמה כי אני אוהבת אותו ולא רוצה לאכזב אותו .
אם אני עושה לבד באמבטיה מכוונת את המים לאיזור הדגדגן אני כן מגיעה לאורגזמה וכאילו שמשהו נשפך אז למה בקיום יחסים עם בעלי אני לא מגיעה
אנא תדריכו אותי מה לעשות ,תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדילגתם על השאלה שלי
רינת21/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
ד''ר חגית כהנא22/07/2007את יודעת להגיע לאורגזמה וזו פתיחה טובה
נסי לכוון את בעלך לגעת בך באזורים שעושים לך את זה
ולטעמי שתפי אותו בהונאה ואני מניחה שהוא ישמח לשתף פעולה ולגרום לך להנאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפנק בכייף !!שון21/07/2007את מוזמנת לפינוק מושלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרניסיון יפה אבל מה זה פאטתי.....
ד``ר עידן מיליצ`ר21/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחעיךקכלחעדץלךרעות20/07/2007הי, אני בת 21 ובחיים לא התנשקתי ולא אוננתי, אז אפשר לשער שגם לא עשיתי את כל השאר. לפני כמה ימים ניסיתי לאונן, מתוך סקרנות. לא הרגשתי כלום, רק הרגשתי כאילו שמתי טמפון יבש לכמה שעות טובות. מאז אני לא מעיזה לנסות שוב. זה נורמלי שמישהי לא רוצה להכניס אצבע למקום הכי פרטי שלה? תמיד מצליחים לגמור כשמאוננים? מה עם אנשים שאוננות לא עושה להם את זה? זה רגיל? המידע היחיד שאני מצליחה למצוא זה כמה שהאוננות זה טוב וכמה שזה בריא, ולא יותר מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהכל מתחיל בכותרת...
22/07/2007זה נורמלי שמישהי לא רוצה להכניס אצבע למקום הכי פרטי שלה. זה תלוי במרכיבים כגון, רקע תרבותי, מצב רגשי, מבנה אישיות.
לא תמיד מצליחים לגמור כשמאוננים. המטרה היא עינוג עצמי ולא אורגזמה בדרך כלל. יש אנשים שאוננות לא עושה להם את זה, אבל לא הייתי מחליט על סמך נסיון בודד.
כדאי שתקראי את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של לוני ברבך-גרפילד או "לנשים בלבד" של האחיות ברמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמהאירית20/07/2007
אני נשואה 13 שנה ומעולם לא הגעתי לאורגזמה, לא באוננות ולא עם בני זוג לפני הנישואים.
בתקופה האחרונה אני מנסה בצורות רבות כמו ויברטור ומקלחת לגלות מה עושה לי טוב.
אני מרגישה לפעמים איזו שהיא תחושה שאני משערת שהיא ההתחלה של אורגזמה ,אבל מאבדת אותה בהמשך.האם ישנם משחות שיכולות לעזור לשפר ולהעצים את הנאתה המינית של האישה?
האם מישהו מכיר משחה ששמה "פיינלי"?
האם למישהו יש רעיון איך להגיע לאורגזמה?
דרך אגב בעלי מכיר את כל הסיפור ומוכן לעשות הכל כדי לעזור אבל אני חושבת שאני צריכה להגיע לשם לבדי לפני שאוכל לשתף אותו בעניין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמכיר משחת פיינלי...
ד``ר עידן מיליצ`ר21/07/2007אם היא לא תעזור, היא בטח לא תזיק! מה שיהייה נכון זה לפנות לייעוץ מקצועי שיעזור לך להבין מה עוצר אותך וייתן לך טכניקות ומיומנות להגיע לאורגזמה לבד ועם בן זוגך!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילחושטל20/07/2007האם תוכלו לתת רשימה של תכשירים מאלחשים נגד שפיכה מוקדמת שאינם מצריכים מרשם רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש 3 תכשירים כאלו שאני מכיר:
ד``ר עידן מיליצ`ר21/07/20071) עזקראין
2) אמלה
3) stud 100
תבלה :-)
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מוקדמת
ד''ר חגית כהנא22/07/2007לטעמי מאלחשים אינם הפתרון לשפיכה מוקדמת
כיון שבמין לדעתי צריך לחוש ולהנות מכל רגע ולא לאלחש אותו הפתרון הוא תרגול...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לדעתדוד20/07/2007אם אני כל כך מתאמץ לעצור את השפיכה
וגם לקחת תרופות לפני זה לא יותר מדי מסורבל ומוציא את כל החשק מהסקס
אין פיתרון יותר נורמלי ספונטני כי סקס זה לא עבודה זה אמור להיות משהו כיף
ועכשיו שאני צריך "לתרגל" ששניה לפני לחשוב על דברים אחרים או לעצור את זה או לנסות כמה שפחות להתחכך בה
או לא לשתות אלכוהול ביחד אם התרופה ולקחת את התרופה תראו כמה דברים
רק כדי לא לגמור מהר אין איזה משהו שאפשר לעשות שיהפוך את זה לפחות מסורבל ויותר ספונטני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם אתה נמצא בטיפול מקצועי?
עידן מיליצ'ר20/07/2007האם חשבת לפנות? כי יש מה לעשות!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבספקמיכל19/07/2007שלום לכם,אני נוטלת גלולות תקופה די ארוכה.בחודש האחרון שכחתי פעמיים לקחת גלולה.אחרי הפעם הראשונה ששכחתיקיימתי יחסי מין אך אחרי הפעם השניה אני לא חושבת שקיימתי יחסי מין.בכל אופן,כשהייתי צריכה לקבל מחזור לא קיבלתי ועשיתי בדיקה ביתית והיא הראתה שאני לא בהריון.ועדיין לא קיבלתי מחזור,לא המשכתי לאחר מכן את הגלולות כפי שהייתי צריכה ואני בספק עם אני בהריון או לא,מה גם שהייתי בשירותים וראיתי שיוצא ממני נוזל שקוף כמו ג"ל.יכול להיות שאני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK19/07/2007לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גינקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למומחים..אנונימי19/07/2007אפשר לדעת מה הגודל הממוצע של האיבר המין הגברי עפ"י גילאים..
חיפשתי במקומות רבים, אך ללא הצלחה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעל הגודל...
22/07/2007אבר המין של גבר מסיים את גדילתו בגיל 16-18. אורכו הממוצע בהרפיה הינו 8-10 ס"מ, במתיחה כ 10-12 ס"מ, ובזיקפה מלאה כ 12-16 ס"מ עם וריאציות גדולות.
מכל מיקרה, איבר מין אשר אורכו בהרפיה מעל 6 ס"מ, במתיחה מעל 8 ס"מ ובזיקפה מעל 10 ס"מ ו/או מאפשר לבצע חדירה וקיום יחסי מין נחשב לתקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס-לא בראש שליתמר18/07/2007אני מרגישה שאין לי כח וחשק לשכב עם בעלי כאילו איבדתי את המשיכה ואת הרצון לקיים יחסים..ממש מצב משביז ומוזר.
יש פיתרון-חוץ מללכת ליועצים וטיפולים???????
תודה ממש. רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשבוזה
ד''ר חגית כהנא19/07/2007נסי ליצור פעילויות משעשעות ונעימות כדי לשפר את השגרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך חשק ומשיכה רק לבעלך...
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2007או גם לאחרים. לשני מקרים אלו ההתייחסות הייעוצית והטיפולית שונה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
תמר19/07/2007כרגע אני עם בעלי.. ואין לי חשק אליו.
אין לי מושג לגבי אחרים.
איך אני יכולה לדעת אם הייתי אם מישהו אחר מה הייתי מרגישה?!
הקטע הוא שגם בתקופות שהיחסים הזוגיים בעליה והכל חלק , אז במיטה- הכל שונה.. אין התלהבות,אין תשוקה, יש רצון(מצידי) רק לישון ואני כולה בת 25 צעירונת... וגם הוא....
מה אתה אומר? מה הכיוון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי...
עידן מיליצ'ר20/07/2007כשאת רואה בחור בעבודה, ברחוב, בסרט....זה עושה לך משהו או כלום?!
גם כשאנו נמצאים עם משהו המתח המשיכה המינית והחשק יכול להיות למישהו אחר...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן היקר!
תמר20/07/2007עידן שלום!!
אני פשוט חושבת שזה לא חכמה להימשך להישהו שרואים בחוץ ולא חיים איתו, כלומר זה קל מאוד להרגיש אליו תשוקה משום שלא מכירים אותו,לא מתמודדים ורואים אותו בכל המצבים לכן, אני לא מייחסת חשיבות ליצר הזה,כי זו גם מחשבה הרסנית ולא נכונה להשוות את זה למישהו חיצוני שנראה נוצץ ומושך.
אני חיה עם בן זוג ורוצה לדעת איך להחיות את הניצוץ איתו. ולהוציא מהראש מחשבות על ה"אחר" שלא בטוח בכלל שהיתה לי תשוקה אליו אם היינו חיים יחד.. אחרי הכל כולנו קורצנו מאותו חומר.לא?!
לכן-היית רוצה שתשנה את הכוון בתשובה שלך ותנסה לנתב אותי לצד החיובי-של איך אני משמרת ומחיה את המצב הקיים?
(או שאתה כלל לא מאמין בזה??..)
תודה רבה לך,רינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן היקר!
תמר23/07/2007
עידן שלום!!
אני פשוט חושבת שזה לא חכמה להימשך להישהו שרואים בחוץ ולא חיים איתו, כלומר זה קל מאוד להרגיש אליו תשוקה משום שלא מכירים אותו,לא מתמודדים ורואים אותו בכל המצבים לכן, אני לא מייחסת חשיבות ליצר הזה,כי זו גם מחשבה הרסנית ולא נכונה להשוות את זה למישהו חיצוני שנראה נוצץ ומושך.
אני חיה עם בן זוג ורוצה לדעת איך להחיות את הניצוץ איתו. ולהוציא מהראש מחשבות על ה"אחר" שלא בטוח בכלל שהיתה לי תשוקה אליו אם היינו חיים יחד.. אחרי הכל כולנו קורצנו מאותו חומר.לא?!
לכן-היית רוצה שתשנה את הכוון בתשובה שלך ותנסה לנתב אותי לצד החיובי-של איך אני משמרת ומחיה את המצב הקיים?
(או שאתה כלל לא מאמין בזה??..)
תודה רבה לך,רינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדלים בצרכים והתמודדותאסתר18/07/2007היי
אני בחורה מסורתית נשואה שנה...שלא שכבה עם בעלה לפני חתונה כרגע יש לנו בעיות ולחצים שלא כ"כ קשורה לזוגיות...
הבעיה שלבעלי אין שום חשק מיני במצב כזה הוא לא מסוגל לחשוב על סקס....הבעיות האלו מתחילת הנישואים הוא ממש מקשר בין סקס לרגשות אני איני כזאת סקס נורא מרגיע אותי מהעצבים מהלחץ ודווקא בתקופה כזאת אני מרגישה יותר צורך בסקס לכן לרוב אני עצבנית משום שאני לא "מקבלת" חוסר הסקס גורם לי להרגשה שהוא לא אוהב אותי ונמשך אליי...אני ממש מבינה שיש לו בעיות ולחצים אך קשה לי לתמוך בו כל עוד אין סקס......הוא מסוגל לא לשב איתי חודש ואף יותר וזה משגע לי את המוח .....הבעיות כמו שאמרתי לא קשורות לזוגיות שלנו.....דיברנו על זה הרבה ואני תמיד אומרת לו שאני מבינה אותו ומאחלת שנצא מהמצב הזה כמה שיותר מהר....גם על החסר בסקס דיברנו ואני לא לוחצת עליו יותר מאז שביקש שאפסיק ללחוץ עליו כי הבנתי שזה יותר מסרס את האדם....גם אוננות ואורגזמה בעקבותה לא מספקים אותי נורא בא לי חום גברי.........אני משתגעת........................מה לעשות?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני כאן לעזרתך ...
זוהר20/07/2007יכול לגרום לך לאורגזמות משגעות
זוהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר מענהאלמוג18/07/2007הההודעה שלי משום מה נמחקה
שאלתי בתאריך 14.7 אם תרופות נגד דכאון גורמות לירידת חשק מיני. לא קבלתי תשובה עדיין.
האם אפשר לענות לי בבקשה על שאלה פשוטה זו?
תודה אלמוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתרופות נגד דיכאון עלולות לפגוע בחשק
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2007המיני. יש לבדוק עם הרופא שרשם לך את התרופה, מה יהייה נכון לעשות!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסרי?גל18/07/2007אני יוצא עם מישהי כבר חודשיים. לפני שבוע גיליתי שיש לי פפילומה. אנחנו ממילא מקיימים יחסים רק עם קונדום. האם עלי לומר לה, ולהסתכן בכך שתחליט להפסיק את הקשר לגמרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה עיניין של גישה !!!! לדעתי....
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2007תהייה מוסרי ותגיד לה!!! אם תעזוב....חבל אם לא...הקשר יהייה נכון אמיתי וחזק יותר.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)