מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה....א..18/07/2007
היי אני בת 27 ונמצאת בקשר מזה 4 שנים .יש לי שאלה ...
בזמן האחרון (בחצי שנה האחרונה) יש לי ירידה בחשק המיני האם יש איזשהו טיפול או פיתרון לבעיה או עם מי אפשר להתייעץ בקשר לבעיה ?????
אשמח לתגובה מהירה...
תודה א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להתייעץ עם
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2007סקסולוגים בכל בי"ח ו/או קופ"ח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מסופקתחסוי18/07/2007
שלום לכם!
אני נשואה כבר 8 שנים ואני אוהבת את בעלי מאוד. רק יש לי בעיה איתו, הוא לא מספק אותי כלומר אני לא מגיעה לאורגזמה בכלל.
מה לעשות?? זה נורא מפריעה לי??
למרות שדיברתי עם בעלי הוא לא כל כך מתאמץ לדעתי לספק אותי כמו שאני רוצה. ואני אומרת לו שבסופו שבסופו של דבר אני אבגוד בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך הנכונה להתמודד עם הבעייה היא..
דניאל19/07/2007קודם כל אינני ממליץ לך לאיים בבגידות. הדבר רק ייצור "עננה שחורה" מעל הנושא ולמעשה רק ילחיץ את בן זוגך בכל פעם שתקיימו יחסים. מאוד ייתכן שבעלך משתדל אך אינו אומר זה מתוך חשש שתראי בדבר ככישלון.
נסי לדבר עם בן זוגך על הבעיה בצורה פחות מאיימת. הסבירי לו מה מענג אותך וכיצד את רוצה שייגע בך. אם הדבר לא יצליח כמובן שקיים טיפול מקצועי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבד את מגיעה חאורגזמה?
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלשון הדברים מבינים שכן!!!
דניאל19/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון...למה תוקפנות?? זה לא הולך עם
עידן מיליצ'ר23/07/2007אורגזמה....
בכל אופן לשון הדברים ואני מצטט: "כלומר אני לא מגיעה לאורגזמה בכלל."
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אבל....
חסוי23/07/2007אני לא מאוננת את עצמי או משהו כזה, רק כשאני באמבטיה עם זרם של מים ........... אני מגיעה לאורגזמה.
בעלי לא מוכן בשום פנים לעשות מין אורלי, אבל אני עושה לו והוא נורא נהנה וגם אני רוצה מאוד שיעשה לי את זה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
ד''ר חגית כהנא25/07/2007ההגעה לאורגזמה אצל אישה מורכבת יותר מאשר אצל גבר אבל ראשית אישה צריכה לדעת מה גורם לה להגיע לאורגזמה אילו נקודות ובאיזה מקצב
כאשר תדעי יהיה לך קל יותר להנחות את בעלך איך לענג אותך
יחד עם זה שווה לברר את סרובו של בעלך למין אוראלי... כפיות טובה ללא ספק
אני מסכימה שאיום בבגידה אינו מביא לתוצאות טובות או לקידום תקשורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אבל....
חסוי23/07/2007אני לא מאוננת את עצמי או משהו כזה, רק כשאני באמבטיה עם זרם של מים ........... אני מגיעה לאורגזמה.
בעלי לא מוכן בשום פנים לעשות מין אורלי, אבל אני עושה לו והוא נורא נהנה וגם אני רוצה מאוד שיעשה לי את זה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא-סימטריה
ד''ר חגית כהנא25/07/2007א. למה לא לאונן וללמוד להכיר את גופך טוב יותר? יעזור לך ביחסי המין עם בעלך..
ב. מדוע בעלך אינו מוכן למין אוראלי ומדוע הוא חושב שמגיע לו ולך לא?
אני בעד שיחה שתבהיר את רצונותיך ותבהיר את עמדותיו את צרכיך וצרכיו נסו להגיע להבנות ופשרות ...
אני בהחלט חושבת שמגיע לך להנות ושבעלך יעניק לך לפחות מה שאת מעניקה לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לד"ר חגית כהנא
חסוי25/07/2007תשובות:
א. אני לא יודעת לענות לך לשאלה כל כך, כי אני קצת מלאה ובעיני לאונן זה לא כל כך (במילה עדינה) "נאה".
בקיצור קשה לי עם זה "לאונן".
ב. דיברתי עם בעלי המון פעמים לגבי אי סיפוק שלי ולגבי מין אורלי והוא טוען שמין אורלי הוא לא יכול לעשות כי זה מגעיל אותו כי אישה מפרישה נוזלים בזמן המעשה וזה מגעיל אותו.
אני עדיין מאוד רוצה להרגיש לפחות פעם בחיים את הרגשה הטובה הזאת של מין אורלי.
לפעמים אני גם מרגישה שבעלי באמת אגואיסט כי כאנחנו ביחד אז אני עושה לו טוב ואז כשעומד לו, אנחנו עוברים ישר לחדירה כבעצם אני עדיין יבשה ולא מגורה, דיברתי איתו ומדברת בלי סוף איתו לגבי זה, והוא לדעתי לא משתדל ממש לעשות לי נעים כמו שאני עושה ולפעמים אני מרגישה כמו זונה שרק צריכה לעשות טוב לגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים רבות מדי
אורית פס25/07/2007נכנסות לעמדה מרצה כלפי הגבר ביחסי מין,מסכימה בהחלט עם דר' כהנא לגבי הצורך בשיחת הבהרהעם הפרטנר,לעיתים נשים מתקשות להיות אורגזמיות בדיוק מסיבה זו שהן ממוקדות מדי
בהנאה של בני זוגן כאשר לצורך שחרור של רפלקס האורגזמה חשובה מידה מסוימת של נתק מבן הזוג[כמו גם מהסחות דעת אחרות] וריכוז ממוקד בתחושות גופך ו\או בפנטזיה מינית המעוררת אותך,
אז קדימה בנות מעט יותר אסרטיביות מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני.....
אסתר25/07/2007במצב די דומה....בעלי אפילו לא אוהב להתנשק עם הלשון ככה שמצי גרע יותר.
אך אני לא מכריחה את בעלי שיעשה לי אוראלי יש לו אותן טענות בדיוק שהאישה מפרישה.....אני מוצצתלו כי בעיניי זה כיף ומגרה ואני רואה את זה בתור הנאה שלי ולא כאילו אני מ ענגת אותו....ובכלל כשהוא דוחף לי את הראש זה מחרמן לאללה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיים והמין
ד''ר חגית כהנא26/07/2007הרשי לי להיות מעט בוטה : כאשר יש חוסר התחשבות ביחסי המין יש גם חוסר התיחסות וחוסר התחשבות גם מחוץ למיטה.
אין סיבה להיות בתחושה של זונה או מנוצלת.
יחסים זוגיים מושתתים על הדדיות.
חישבי האם הקשר הזוגי שלך עונה על צרכייך ומה יש לעשות כדי לשנותו.
לגבייך: את מודעת לצרכייך אך עדין לא מכירה מספיק את גופך ולמה הוא יכול להגיע.
העובדה שאת מלאה ואפילו שמנה לא צריכה לגרום לכך שלא תתיחסי בכבוד לגופך תכירי אותו ותענגי אותו.
אם השומן מפריע לך עשי מעשה אך אין סיבה לא להכיר ולענג את עצמך.
את מחסירה מעצמך גם במישור הזוגי וגם האישי. וחבל.
מגיע לך להנות לאהב את עצמך ושיאהבו ויכבדו אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ולמה?
איך ולמה?27/07/2007היי,אני בת 20 ויש לי 2 שאלות שמעניינות אותי....אני מקווה שתוכלו לענות.
1.יש לי חבר כבר מעל חצי שנה,ואני שמה לב שכאשר הוא גומר השפיך שלו אפשר להגיד שקוף,ולא בדיוק נוטה ללבן...האם זה אומר משהו?
2.קראתי על סרטן צוואר הרחם ואזורים קרובים אליו,הקשורים גם לקיום יחסי מין,האם יש תסמינים קודמים למחלה,איך אפשר לזהות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלותייך...
27/07/20071. זה תקין לחלוטין.
2. צריך לעבור בדיקה גינקולוגית שנתית במהלכה גם נלקחת בדיקה ספציפית לכך (בדיקת PAP).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר מענהאלמוג18/07/2007כתבתי לכם ב-14.7 ועדיין לא נעניתי. האם יש סיבה מיוחדת?
שאלתי אם כדורים לדכאון מורידים את החשק המיני בצורה משמעותית, עד שלגבר אין כמעט חשק לעשות סקס. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסליחה שלא ענינו..לא מרוע לב...
ד``ר עידן מיליצ`ר18/07/2007יש כדורים לטיפול בדיכאון שעלולים לפגוע בחשק המיני עד כדי מצב אותו אתה מתאר. ניתן לפנות לרופא שרשם את הכדור, להסביר לו ואולי להחליף ו/או לרדת מהכדורים באופן הדרגתי....אם זה אפשרי ומומלץ ע"י הרופא, והחשק יחזור לאט לאט!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי ידידה...G'N'R17/07/2007כבר רשמתי פה את הבעיה כמה פעמים ולא ממש התרצתי
יש לי חברה אחת הכי טובה שבערך לפני חודשיים התחלתי ממש להמשך אליה ובאמת שיש מצב שאני מאוהב בה.והרבה חברים שלה לאחרונה ניסו שיהיה להם איתה משו.ואחרי שהם ניסו להתחיל איתה היא ממש התרחקה מהם מה שאנלא רוצה שיקרה גם לי.מה שאני שואל זה:איך להתנהג איתה?איך לעורר אצלה משיכה?איך להתבדל מכל שאר המחזרים שלה?
בבקשה תעזרו!!!! מי שמנוסה ומבין בעניין הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרידידה
ד''ר חגית כהנא18/07/2007אתה מבטא את החרדה שלך בשליחה חוזרת של השאלה בצורות שונות.
תהיה אתה: אמיתי ברגש ונעים בהתיחסות אם היא תהיה מעונינת הקשר ימשך .
לחץ לא מועיל
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת תודה שאת עוזרת לי אבל..
G'N'R18/07/2007ניסיתי להסתכל על המצב הזה מצד שלישי ואובייקטיבי ובאמת שאני לא חושב שאני לוחץ עליה
ממש לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוחץ על עצמך!!!!
ד''ר חגית כהנא18/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר יכול להיות..
G'N'R18/07/2007יכול להיות שאני באמת לוחץ על עצמי אבל כי באמת אני ממש רוצה אותה והיא ממש לא אחת שאני יכול להתחיל איתה סתם ככה
אם יש עוד מישו עם חוות דעת אז הוא מוזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר איתה " מ ז ו מ ן " !!!
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזתומרת מזומן??
G'N'R21/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:-)
עידן מיליצ'ר21/07/2007מזומן זה אומר... באופן ישיר וברור! באופן מכובד ומכבד...בלי רמזים!
זה מזומן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:-)
עידן מיליצ'ר21/07/2007מזומן זה אומר... באופן ישיר וברור! באופן מכובד ומכבד...בלי רמזים!
זה מזומן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזתומרת מזומן??
G'N'R21/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזתומרת מזומן??
G'N'R21/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יש לי בעייה באשך...אורר17/07/2007הבעייה היא שאחד מה האשכים עלה לי מתחת לבטן התחתונה בצד שמאל ומתי שאני מתאמץ או רץ זה כואב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפנה לרופא...אל תהסס!
ד``ר עידן מיליצ`ר18/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפעמים גם לי זה קורה אבל יורד מהר
G'N'R18/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה נשיתטלי16/07/2007שלום
רציתי לקבל תשובה שמעסיקה אותי הרבה זמן .אני בחורה צעירה בת 26 היו לי מספר מערכות יחסים רציניות ולא כל כך, אך אף פעם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה עם בן זוג (אולי פעם או פעמיים בחיים). כשאני מעוננת אני נהנת מזה אך עוצמת התחושה אינה חזקה במיוחד אבל יותר מאשר עם בן זוג.מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראורגזמה
ד''ר חגית כהנא18/07/2007למדי מה את עושה כדי שתהיה לך אורגזמה למדי את בן זוגך לעשות כמוך
רב הנשים מגיעות לאורגזמה טובה יותר ע"י אוננות מאשר ע"י חדירה.
קראי את הספר "לעצמך" לוני ברבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאליסודי16/07/2007שלום רב.
רציתי לדעת האם ניתן לקיים יחסי מין אנאלים עם אישה ללא קונדום מבלי שנקבל מחלות מין למיניהן.
תודה רבה לעונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסודי
סודי16/07/2007אגב - השואל הוא גבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לא ניתן!!
ד``ר עידן מיליצ`ר16/07/2007אם תקיים מין אנאלי ללא קונדום את/ה עלול/ה להדבק במחלות.......
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה באותו נושא
חינית16/07/2007גם אם זה בן זוג קבוע ואין מחלות לשניהם? ההדבקה רק לגבר או לשניהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מחלות, אין הדבקות!!
עידן מיליצ'ר16/07/2007לשון זכר כלשון נקבה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנאלי? תתבגרו
רונה16/07/2007כל הגברים כל הזמן שואלים על אנאלי. די!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו לא אוהבות את זה, זה כואב לנו, זה לא בנוי בשביל זה, וזה כיף רק לכם. למה לא תתבגרו ותפסיקו לפנטז על צעירות ועל זיונים בתחת, גט ריל, זה מה שאני אומרת.
אתם יודעים מה? אנחנו מוכנות לאנאלי אם אתם מוכנים לקבל גם כן באותו מקום - זה הרי אותו חור בדיוק. בכל חנות סקס אפשר לקנות היום סטרפ-און. ככה אנחנו מוכנות לזה. פעם אחת כשיכאב לכם את תבינו מה זה חדירה בטוסיק - ואחרי זב כבר לא תרצו את זה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שתדעי רונה
סודי17/07/2007שיש נשים שמתנסות במין אנאלי ואף נהנות מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונה ולזאת שמעלי
סקסית17/07/2007אני איתך, במיוחד בקטע של החזירות הגברית. לא משנה להם כלום - "הם רוצים". גם אם זה יכול להיות כיף לפעמים, הרי שזה - כמו כל סקס טוב - בא אחרי תקופה של היכרות עמוקה ואינטימיות, קר אז אשה יכולה להנות מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר לבגרות???
טין טין17/07/2007לכל בן אדם מבנה גוף אחר.יש שנהנים מחדירה אנאלית ויש שזה מכאיב להם.גם הפה לא נועד במקור לעינוג מיני אז מה??כול אחת אוהבת למצוץ??אני(גבר)מאד אוהב שאשתי מענגת אותי בחדירות אנאליות,כמובן שהכול במידה נכונה ולפי בחירתי.אף אחד לא עושה פה בכוונה כדי להכאיב.
הסקרנות המינית של אנשים מסוימים מביאה אותם לעיתים לבקש מבן הזוג לנסות דברים חדשים.לפעמים זה עובד ולפעמים לא,מה שבטוח,מי שלא מנסה-לא יהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו חשוביפעת16/07/2007דבר אחד ששכחתי להזכיר ואני מניחה שזה לא פחות חשוב זה בשלושה החודשים הראשונים שיצאנו היינו עושים את זה כל יום (דדבר שיותר בא מצידו) ולאחר 3 חודשים החלטנו לגור ביחד ומשם זה ירד כאילו שעכשיו אנו ביחד אז אנחנו צריכים להתנהג כמו זוג נשוי שחי 20 שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחשוב
ד''ר חגית כהנא16/07/2007איך אתם מסתדרים?
מה התכניות לעתיד?
האם יש לחץ סביב העתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יפעת16/07/2007אנחנו מסתדרים מצויין , הרגלתי אותו לדבר איתי על כל מה שמפריע לו וכך גם אני , אנחנו כבר שנה ביחד סה"כ הוא מחבק אותי ומנשק כשצריך , מבחינת היחסים בינינו הכל בסדר חוץ מכמות הסקס, מאז שהכרנו זה היה מאוד טיבעי שנתחתן בסוף ,שנינו באים ממערכת נישואין קודמת כך שזה לא חדש לשנינו , מבחינת לחץ : ישנו איזה שהוא לחץ מאחר והוא יודע שאני כבר רוצה ילדים אחרי הכל אני בקרוב אהיה בת 33 ולא ארצה למרוח את הזמן יותר מידי מאחר ואין טעם , שנינו אוהבים אחד את השני ומשלימים אחד את השני..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה חשובההבחור15/07/2007אני בחור צעיר כבן 17 ויש לי דבר מוזר, שמתי לב שהביצים שלי לא תואמות כלומר האחת גדולה בערך פי 2 מהאחרת. עם זאת אין לי כאבים ולא קיימתי יחסי מין לעולם. השאלה שלי האם זה בסדר או שזו בעייה כולשהי ואם כן איך לפתור אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראשכים
ד''ר חגית כהנא16/07/2007בד"כ יש הבדל מסוים בין האשכים אולם פי 2 זה הבדל גדול מדי.
אנא פנה לאורולוג לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה...
הבחור16/07/2007אולי קצת הגזמתי אבל בכל זאת אני אפנה לרופא הזה
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרונות לשפיכה מוקדמתשלומי15/07/2007חברים המליצו לי על משחות וספריים להשהיה. זה באמת עובד או שזה סתם תרופות סבתא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשפיכה מוקדמת
ד''ר חגית כהנא16/07/2007הספרי והמשחות אינן תרופות סבתא אלא תרופות שרלטניות - הן גורמות בעיקר לאילחוש המקום ופוגעות בהנאה
תקרא את הספר פז"מ
כ"כ יש טיפולים טובים ויעילים במרפאות השונות (עיין ערך איט"ם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מוקדמתטל15/07/2007שלום לכם
אני בן 24 אני סובל מהמחלה הזאתמשפיכה מהירה או מוקדמת איך שלא קוראים לדבר הנוראי הזה ..
אני יודע שכתבתם רבות על הנושא.. אבל יש לי כמה שאלות ואשמח עם תענו לי..
1) האם יש קשר בין עובי האיבר לשפיכה .. כי יש לי איבר לא הכי עבה שבעולם וחשבתי אולי זה הופך אותו להיות יותר רגיש..
2)ששכבתי עם חברתי לשעבר שכבר לא איתי ויש מצב שזה בגלל אתם יודעים מה .. היא אמרה לי שחבל שיש לי איבר כל כך רגיש...
מה הכוונה רגיש .. איך אפשר להפוך אותו ללא רגיש .. ??? האם שפיכה מוקדמת קשורה לרגישות יתר באיבר או שזה קשור לתפקוד המוח .. לא יודע כבר מה לחשוב
ניסיתי כמה תרגילים התחל הפסק אבל אני לא מצליח שאני מתחיל לאונן אני מרגיש ישר שאני הולך לגמור .. איך אפשר לבצע את התרגיל הזה ככה ??
קיצר אני ממש מתוסכל .. קשה לי למצוא בחורות העולם התאכזר אליי .. הייתי מעדיף לוותר את יתרונות משעמעותיים שיש לי בחיים כדי לגרום לבעיה הזאת להעלם ....
אני לא מנסה להתעלם מהבעיה ולהתכחש לה אני מודע שהיא קיימת אבל לא יודע איך להתמודד איתה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשפיכה מוקדמת
ד''ר חגית כהנא16/07/20071. אין קשר בין עובי האיבר לשפיכה מוקדמת
2. היא כנראה התכוונה שהשפיכה המוקדמת נובעת מאיבר רגיש.
3. המצב לא כ"כ נורא והעולם לא התאכזר אליך קח דברים בפורפורציה ו"תרגיע".
4. פנה בדחיפות לטיפול תפסיק ל"אונן" על המקרה בינך לבינך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה עוד שאלה
טל16/07/2007בקשר לאיבר רגיש האם זה נכון ? או שהאמירה הזאת לא נכונה..
אין לי בת זוג כרגע מה אפשרויות הטיפול שלי כרגע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לטפל גם ללא בת זוג!
ד``ר עידן מיליצ`ר18/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
טל20/07/2007איך אני מתחיל את הטיפול לאן אני צריך לפנות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל קופ"ח יש שירות
ד``ר עידן מיליצ`ר21/07/2007לטיפול מיני. פנה למרכז זימון תורים ובדוק היכן אתה יכול לקבל אותו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש טיפול
שמוליק21/07/2007אתה יכול לגשת לפסיכיאטר ולבקש כדורים כמו רסיטל.
זה עובד ועוד איך עובד.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למנהלי הפורוםאלמוג15/07/2007האם בעיות זיקפה ניתנות לפיתרון? אני סובל מבעיות זקפה ולא פונה לטיפול כי אני לא חושב שניתן לטל בזה.....האם אני טועה???? האם אפשר לחזור להינות מסקס או להשלים עם העובדה ....בבקשב תענו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיות זקפה
ד''ר חגית כהנא16/07/2007אינני יודעת בן כמה אתה אבל יש היום טיפולים רבים להפרעות זקפה
פנה למרפאה לטיפול מיני המשלבת רופא ומטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגית כהנא
po16/07/2007אני בן 20........לא מעשן לא שותה......האם בגילי ניתן לטפל בבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 20
ד''ר חגית כהנא18/07/2007בהנחה שאתה בריא ואני מניחה שיש גם זקפות בוקר אנא קבע פגישה אצל סקסולוג/ית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת מה לעשותיפעת15/07/2007הי אני בת 32 ואני טיפוס מאוד מיני , חבר שלי רוצה שנעשה סקס פעם ב 3 שבועות
הוא לא ממש נותן הסבר ברור , פעם הוא זרק על זה שהוא לא רוצה שימאס לו , אני כמובן צריכה את זה לעיתים קרובות יותר ולא נראה לי שאנחנו אנשים צעירים נעשה את זה לעיתים רחוקות,
ישבתי ודיברתי איתו על זה ובכל פעם הרגיע אותי אמר שהכל יהיה בסדר ובזה זה נגמר, לפעמים אני נורא מתוסכלת מאחר ואני מרגישה שכאילו אני צריכה להתחנן בשביל זה וזה משפיע על ביטחון העצמי שלי , מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראגוזים למי שאין שיניים
אבאוס16/07/2007
קחי לך תפוחים ותמרים
המתיקי את יומך
הוא לא שווה את הכאב
שמתרוצץ אצלך בלב
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה את הבעיה
לורן16/07/2007הי,
אני מבינה ללבך חבר שלי גם כזה.השאלה היא האם חבר שלך סובל מדכאון או שהוא נוטל תרופות כלשהן. זה עשוי להשפיע לו על החשק.
אצלי זה הגיע למצב שהיתי צריכה "לבקש" נשיקות וחיבוקים, שלא נדבר על סקס.בסוף עזבתי עם לב כואב. השאלה היא איך הוא איתך בשאר ענייני המגע. האם הוא מחבק ומלטף, סתם כך? האם כשאתם שוכבים טוב לך איתו?האם הוא מפרגן לך ודואג לך גם בעניינים אחרים?
שיחות מרובות בנושא לדעתי יגרמו רק לתוצאה הפוכה, זה יהפוך בשבילו למטלה ולא לכיף.
אנא עדכני אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לורן חוזרת אליך עם תשובה
יפעת16/07/2007הי לורן , לא הוא לא לוקח כדורים והוא לא נמצא בדיכאון, שאר הדברים איתו די טובים , אנחנו מדברים הרבה הוא סך הכל מתנהג יפה , דואג לי למה שאני צריכה וגם מחבק ומנשק אותי וזה מה שמתסכל עוד יותר אם היו לי דברים אחרים להתלונן עליהם (דברים אחרים משמעותיים) ההחלטה שלי היתה מאוד פשוטה , יש דברים קטנים שהיו מפריעים לי בהתחלה ודיברתי איתו על זה ורובם הוא לקח לתשומת ליבו אבל בקשר לסקס קשה לי מאוד להכנס לליבו , לא יודעת , אולי הוא פשוט בן אדם כזה אבל זה שהוא לא ברור בהסבר שלו זה פשוט מעצבן אותי יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך
לורן17/07/2007הי יפעת,
אם כל השאר בסדר ואת באמת מרגישה את האהבה, אז אוליישנן בעיות אחרות שמשהו מקצועי יוכל לטפל.למשל, כמו חויות שליליות בעבר, רגשות נחיתות בתחום. השאלה היא האם מלכתחילה זה היה ככה או אחרי תקופה ארוכה זה השתנה אצלו.
זו באמת דלמה קשה ואני מבינה אותך ומזדהה.
מצבך טוב משלי ולכן אני אורמת שתבדקי בדיוק מה הגורם, כי חבל להפסיד בחור טוב, אם הבעיה ניתנת לפתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצא במנוע חיפוש על
עידן מיליצ'ר16/07/2007שפיכה מוקדמת והטיפולים בתופעה! זה יעזור לך ויביא הנאה לחיי המין שלך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס אחר
ד''ר חגית כהנא16/07/2007אינני יודעת כמה זמן אתם חברים אם מצבו הבריאותי והנפשי תקין ואם אין לו קשיים בעבודה או קשיים אחרים צריך להבין שלכל אחד יש את הצורך המיני שלו.וכנראה שזה המינון שהחבר שלך צריך.
אם זה המינון מתמיד עליך להחליט זה לא ישתנה ולהיות במצב של חסך מתמיד נראה לי מתסכל.
את אמנם בת 32 ואולי את מרגישה שהרכבת בורחת ולכן את נשארת בקשר שאינו מספק אותך.
לי נראה שאם קשר לא מתאים צריך לקבל החלטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי מקום
rda16/07/2007מוכן לעזור ולהיעזר במקום בעלך .
דיסקרטיות מוחלטת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 39 ואין לי שום בעיות לפגישות
ronen20/07/2007גובהי 193
חטוב רזה אשכנזי חרמן תמידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות מאינטימיות ומיןאנונימית15/07/2007היי..
לא יודעת אם זה המקום הנכון לפנות אליו אבל אני זקוקה לעזרה ולא יודעת עם מי לדבר.
אני בת 23 , סטודנטית, נראית טוב (עם כל הצניעות).
הבעיה שלי היא שאני לא נמשכת לאף גבר ולא מפתחת מערכות יחסים.
עד היום לא הייתי בקשר זוגי.
בגיל 16 התאהבתי בידיד טוב והיה לנו קשר די מוזר ולא ברור עם ניתוקים בקשר , עד לפני שנה . לפני שנה , זו הייתה פעם אחרונה שראיתי אותו והיינו במיטה וזו הייתה פע םראשונה שלי. כשהוא קלט שכואב לי הוא הפסיק די מהר והלך לישון. נותרתי פגועה ומאוכזבת והרגשתי שלא ידעתי לעשות איתו כלום , אפילו לא להתנשק.
חוץ ממנו לא נדלקתי על אף אחד , לא רציתי אף אחד. וגם כשחשבתי שמישהו מסויים מעניין, ברגע שהוא רצה , נחלצתי וכל מה שהרגשתי היה רצון שיעזוב אותי בשקט.
מצד שני, אני ממש רוצה קשר זוגי, מתה להתאהב להיות במערכת יחסים, לקבל ולתת אהבה אבל עכשיו ככל שגם עובר הזמן אני מפחדת שחוסר הניסיון המוחלט שלי רק ירתיע גברים ויגרום להם להרים גבה ולברוח.
אחרי הלילה נורא ההוא , לא רוצה לגרום לעוד גברים להתאכזב ולא ליהנות...
הייתי אצל פסיכולוגית תקופה מסוימת אבל לא היה חיבור והרגשתי שזה לא מוביל לשום מקום. מה גם, שהיה לי מאוד קשה מבחינה כספית.
אשמח להכוונה וקצה חוט איך אני מתחילה לשנות את פני הדברים לפני שיהיה מאוחר מדי באמת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם לקחת בחשבון שאת נמשכת לין הנשי?
Tal16/07/2007האם ניסת להיות עם אישה ולראות אם "זה עושה לך את זה"? אולי זו יכולה להיות חוויה נעימה ומלמדת.
היום בעידן הפורומים קל מאוד להגיע לקהילות הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש אבל ממש לא
אנונימית16/07/2007זה אפילו לא הכיוון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנסה לעזור
דודי17/07/2007אם תכליתי שאת באמת רוצה להיתנסות אני מוכן לעזור וללא מחויבות שילחי הודעה בדאר האלקטרוני ואשמח לתת לך לחוות את הקשר המיני ואני בטוח שזה יתן את הביטחון שאת זקוקה לו כדי לצאת מהמשבר שאת נתונה בו כעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברים נשים ומה שביניהם
ד''ר חגית כהנא18/07/2007אני חושבת שאת צריכה טיפול.
יש רשימה של מרפאות לטיפול מיני בבי"ח שהמחיר שהן גובות נמוך יחסית
הכנסי לאתר איט"ם ובחרי מרפאה
חבל לחיות עם "רגשי" מיותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר חגית כהנא
אנונימית18/07/2007נכנסתי לאתר כמו שייעצת
אך ישנם מספר סוגי מטפילם
בין השאר פסיכולוג קליני וסקסולוג.
לאיזה סוג טיפול עליי בדיוק לפנות ?
תודה ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפלים
ד''ר חגית כהנא19/07/2007לדעתי הטוב ביותר סקסולוג המבין גם בתחום הטיפול הנפשי
את זקוקה למטפל שלא יפחד לגעת בתחום המיניות ולכן רצוי שיהיה גם וגם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות
צבי22/07/2007היי,
אני לא פסיכולוג מוסמך ולא מתיימר להיות כזה אבל אני חייב לומר שאני לא חושב שהבעיה שלך צריכה או יכולה להפתר אצל סקסולוג. הבעיה שלך היא לא עם מין אלא עם הגישה למין.
קודם כל חשוב לי לומר שהחוסר ניסיון לא צריך להטריד אותך. חוסר ניסיון לאו דווקא מעיד על בעיה אצל אותו אדם אלא על איכות, הפרחים הכי יפים הם אלו שיש להם פריחה מאוחרת. אני לא אומר את זה סתם כניסיון לעודד אלא מתוך ניסיון עבר.
אני ישתף אותך בפיסה מהחיים שלי שתעזור לך להבין את עצתי בהמשך.
הייתי בקשר עם בחורה שבערך בגילך הייתה עדיין בתולה. היא חששה מאד ממגע מיני כלשהו. עבר זמן ארוך עד שהתנשקנו והתמזמזנו, בערך 3 חודשים. זה קרה בגלל שהיא ביקשה לקחת את הקשר בקצב איטי. בתחילת ההתמזמזות כשעשינו סקס ללא חדירה עם בגדים מלאים, היא ביקשה שאני לא אגמור מתוך פחד שהיה לה מהסיטואציה וכיבדתי את זה. היא הגיעה לסיפוק וכך היחסים המשיכו לאט לאט כשכל הזמן היא זו שהכתיבה את הקצב. אני חייב לומר שכשהגענו לשלב שהסיפוק היה הדדי זה היה חוויה חזקה יותר מכל מערכת יחסים אחרת.
מה שאני מנסה לומר זה שהבעיה היא שאת מרגישה כאילו את מחויבת לסקס וכמה שיותר מהר כשאת נמצאת בקשר עם בחור. לכן כשאת רואה בחור פוטנציאלי את מרגישה סלידה בגלל המחוייבויות שאת רואה בכך וזה מסתיר לך את כל הדברים היפים בקשר. עצתי לך היא זאת, תנסי לחשוב שאת זאת שיש לה שליטה, כשאת מסתכלת על בחור תדעי שאת יכולה לחייב אותו בקצב שלך, את לא מחוייבת לקצב שמכתיבה החברה. אין שום פסול בלומר לבחור שאת רוצה שהקצב יהיה איטי ולמנוע מזמוזים או סקס לפי הקצב שאת מרגישה. מה שחשוב הוא שתוכלי לשתף את אותו בחור ברגש שלך וברצון שלך לנוע במערכת היחסים לאט. אם תוכלי להסתכל על בחור בצורה כזאת את תמשכי יותר לבנים, לא יהיה חשש מריצוי\אי ריצוי או כאב מהכרח, יהיה רק קשר שבו זה בסדר להיות את ולא מישהו אחר שהחברה מכתיבה. כך את תמשכי יותר לבנים וגם הם ירגישו את זה בך וימשכו אלייך יותר.
שום דבר עוד לא מאוחר ובין השורות שכתבת עולה תמונה שאת בחורה מאד לבבית ומקסימה. קחי את החיים קצת יותר בקלילות, מה שמקובל בחברה זה רק המלצה את ורק את קובעת את קצב ומסלול חייך!!!
אני מקווה שעזרתי ואם את צריכה אוזן קשבת בהמשך, תרגישי חופשי לפתוח את ליבך.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מוקדמתויצמן15/07/2007שלום: אני נשוי שלוש שנים וחצי ונמאס לי כבר שאני לא נהנה מחיכוך אבר מיני באבר מינה של אישתי זה פשוט בין שיפשוף אחד לשלוש אני בחוץ !!! מה אפשר לעשות שאני יהנה כמו מרבית הגברים בעולם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא הבנתי ת'שאלה....
ד``ר עידן מיליצ`ר15/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר
אוריאל ויצמן16/07/2007אני גומר מהר וכתוצאה מזה אין לי הנאה מסקס ! אני יכול לעשות שעה משחקים עד שהיא נוגעת לי באיבר מין שלי או שהיא משתפשת עליו והכי מעצבן כשאנחנו מקיימים כבר יחסים אז כפי שאמרתי בהתחלה אני גומר מהר מאוד!! הייתי מאוד מעוניין לדעת האם אני יוכל להנות מסקס? וא"כ מה אפשר לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
אוריאל ויצמן17/07/2007למה אני לא מקבל תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני גוער בך, אין בכוונתי
ד``ר עידן מיליצ`ר18/07/2007לפגוע, אבל שים לב שגם בפורום אתה לוחץ ולחוץ לקבל דברים מהר....
מכל מקום, מצא במנוע החיפוש בפורום על שפיכה מוקדמת/מהירה ותקבל תשובה למצוקה שלך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)