מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מוקדמתנתן05/08/2007
דוקטור שלום ,
מספר שאלות לי אלייך :
1.שכבתי עם חברתי הראשונה מספר מועט של פעמיים –כ-10-15 פעמיים ובכל הפעמים הללו סבלתי משפיכה לאחר כדקה עד 2 דקות משגל –האם יכול להיות שאני סובל מפליטת זרע מוקדמת או שמוקדם לקבוע? כי מאז נוצר בי פחד לשכב עם בחורות אחרות(לא שכבתי עם בחורות אחרות מאז).
2.אני מנסה את תוכנית לפיתרון פליטת זרע מוקדמת –של חמשת השלבים ע"פ ספרה של הלן סינגר קפלן שנקרא פז"מ .
אחד השלבים מבקש להתחיל להגיע כמעט לשלב הגמירה לעצור ולנסות זאת שוב במשך 4 פעמיים .
בפעם הראשונה אני מצליח די טוב –כמה דקות אך בפעמיים שלאחר מכן אני לא מצליח להחזיק את עצמי יותר מדקה ....האם יש סיבה לתופעה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פז"מ
ד''ר חגית כהנא06/08/2007נסה להשהות מעט יותר את פרק הזמן של המנוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא עזרהיניב05/08/2007
יחסי מין עם קונדום יוכולים להתפתח מחלת אידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא סביר
07/08/2007אגב, אפשר להדבק גם ממגע של רירית נגועה ברירית פגועה (לאו דווקא בחדירה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר לא יודעת מה לעשות... :(אנג'ליקה05/08/2007אולי חלק מהמומחים זוכרים אותי, כי כתבתי על הבעיה שלי לפני כמה שבועות. (לא בפורום הזה)
אני בת 25, כבר משהו כמו חודשיים יש לי גרוי מיני תמידי בדגדגן, שהתפשט למבוא הנרתיק ולתוכו. זה הגיע למצב שאני מאוננת עשר פעמים ביום, אבל הגרוי לא עובר. זה לא משנה אם הגעתי לאורגזמה או לא, ואני גם לא תמיד מצליחה להגיע לאורגזמה עם הגרוי הזה. הגרוי לא דומה לגרוי מיני "נורמלי" מבחינת תחושה, אבל הוא אכן גרוי מיני לכל דבר. קבעתי תור לגינקולוג שלי, בתקווה שהוא ידע להפנות אותי לאן שאפשר. לצערי, עד שהתור שלי יגיע, אני אאלץ לחכות עוד הרבה זמן...
אמנם בן זוגי תומך בי ומבין אותי, ויחסי המין שלנו עוד טובים, אבל אני, כבן אדם, לא יכולה עם הגרוי התמידי הזה.
אני כבר מיואשת. אני לא ישנה כמו שצריך, לא מרוכזת בעבודה ובלימודים (למרות שעכשיו זה כבר מבחנים..), הפכתי לאדם עצבני וחסר סבלנות.
מה אני יכולה לעשות? אין לי כסף לשלם למרפאות סקסולוגיות. אני יודעת שיש מרפאה באיזור מגורי, בבי"ח בילינסון. אבל לפי מה שכתוב שם, הם מטפלים רק בבעיות מסויימות.
אמרו לי בפורום אחר, שאין כל כך מה לעשות עם מה שיש לי. אבל אני פשוט לא יכולה יותר לסבול את המצב!
בבקשה, אולי למישהו פה יש תשובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראנג'ליקה שלום
ד''ר חגית כהנא05/08/2007תופעה של גירוי תמידי מוכרת
האם את במתח בזמן האחרון האם חל שינוי בחייך?
אנחנו מטפלים בבילינסון גם בבעיות מסוג זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אנג'ליקה05/08/2007תודה רבה לך על התשובה המהירה!
הייתי במתח אולי בגלל שהיו לי הרבה הגשות ומבחנים, אבל לא יותר מזה.
האם הבעיה ברת טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברת טיפול
ד''ר חגית כהנא06/08/2007הייתי הולכת דבר ראשון על טיפול אלטרנטיבי מרגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהאביב04/08/2007לא הבנתי כיצד מתבצע סקס ללא זיקפה. האם הדבר אפשרי?
אשמח אם תענו לשאלתי.
תודה..... =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסקס זה לא רק חדירה!
ד``ר עידן מיליצ`ר05/08/2007חוץ מזה יש מקרים בהם ניתן "לתחוב" את האיברמ אל תוך הנרתיק כשהוא לא בזקפה מלאה....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהאביב04/08/2007לא הבנתי כיצד מתבצע סקס ללא זיקפה. האם הדבר אפשרי?
אשמח אם תענו לשאלתי.
תודה..... =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבלי חדירה
07/08/2007הרבה דימיון ויצירתיות.
סקס זה לא רק חדירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגומר מהראילן04/08/2007יש לבעייה של שפיכה מוקדמת, אני לא מחזיק דקה, האם יש פתרון של תרופה טבעית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין תרופה טבעית לשפיכה מהירה
04/08/2007יש הרבה שרלטנות בנושא ופרסומים מטעים כדי למצוא פראיירים שיתפתו לקנות אבקות ושיקויים "טבעיים" למינהם. הזהר לא לשים כספך על קרן הצבי.
באשר לפתרונות הקיימים - השתמש במנוע החיפוש המצויין של הפורום וחפש מידע על "שפיכה מהירה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי לא גומרת מחדירהאילן04/08/2007אישתי ואני נשואים כ 10 שנים מעולם לא הצלחתי להביא אותה לגמור מחדיה אלא רק מגירוי ידני של הדגדגן, היו לי בעבר לא מעט פרטנריות שכולן גמרו באמצעות חדירה, אני מתוסכל מן המצב כי לדעתי אישתי מפסידה אורגזמה הרבה יותר טובה, האם ישנה עצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהרוב לא גומרות מחדירה...
04/08/2007אילן ממחקרים עולה שרק כ- 20% מהנשים מסוגלות להגיע לאורגזמה מחדירה. השאר זקוקות לגירוי ישיר על הדגדגן וזה תקין.
הפרטנריות שלך הקודמות שייכות לעבר ולא לסטטיסטיקה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר חרותי - תודה
סתם אחת05/08/2007תשובה מצוינת. סתם נכנסתי לפורום ורציתי לראות מה הולך כאן. קראתי את התשובה שנתת כאן ופשוט התחשק לי להגיב ולהגיד לך תודה, כי אני גם סובלת מזה ותמיד חשבתי שזה שאני לא גומרת מחדירה אומר שמשהו לא תקין אצלי. עכשיו, אני מבינה שאני 100% בסדר (או 80%....)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל לא דבר!!!
07/08/2007את 100% (ולא 80%...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה קשור למבנה הנרתיק
אורנית05/08/2007אני למשל מבין 25% שגומרות מחדירה אבל כל החברות שלי מספרות שהן גומרות רק מגירוי הדגדגן.
חבל שאתה רואה בזה בעיה, לכל אישה ההנאה ממוקמת בנקודה אחרת.
אצל רובן היא ממוקמת בדגדגן ואצל אחרות עמוק יותר בנרתיק או נקודת ה-G.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהאורן04/08/2007אם האתר לבני 18 ומעלה, למה עונים לילדים בני 15,16,17?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשם כך הושק השבוע פורום "סקס ונוער"
04/08/2007אין לנו אפשרות לדעת את גיל הפונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מאוד מוקדמתשבי03/08/2007אני בחור צעיר בן 26 ויש לי שפיכה מאוד מוקדמת ואני לא מבין למה מספיק שאני נכנס פעם אחת ואני גומר .
אשמח לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראת הלמה אפשר לנסות להבין
אורית פס04/08/2007בבירור יותר מעמיק ,כזה הנעשה במסגרת טיפול מיני.
2 קריטריונים לשפיכה מהירה,
1-השפיכה מתרחשת עוד לפני החדירה או תוך פחות מדקה.
2-ענין השליטה,ז.א.לא רצית לגמור אבל זה "ברח"לך,
הבנתי שיש על כך חומר מורחב בפורום[שאל את דר. חרותי,ובסטימצקי תמצא 2 ספרים בעברית בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מהירה
04/08/2007שאלה מאוד נפוצה ועל כן המון המון מידע בפורום - השתמש במנוע החיפוש. ידע זה כח - אז קרא וחזור עם שאלות ספציפיות.
הספר שאורית הזכירה נקרא - "פז"מ - פריקת זרע מהירה" של הלן סינגר-קפלן בהוצאת "ביתן".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטורים הנכבדים
שבי04/08/2007רציתי לדעת אם הספר עדיין על המדפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הוא עוד על המדפים.....
ד``ר עידן מיליצ`ר05/08/2007אבל לא להרבה זמן :-)
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומרי סיכהמיטל03/08/2007רציתי לדעת היכן משיגים חומרי סיכה על בסיס מים והאם יש משהו מומלץ (עבור מין אנאלי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלך מיטל
ג'רי03/08/2007ישנו חומרי סיכה על בסיס מים בסופר פארם ורשתות הפארם בכל מיני גדלים וכל מיני חברות כנסי ותשאלי .לא בושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהk.y jelly הוא מסכך נפוץ
אורית פס04/08/2007וניתן להשיגו ללא מירשם בסופר פארם,או בכל בית מרקחת,אופציה נוספת :שימוש בשמנים טבעיים לצורך סיכוך שניתן להשיג באותם המקומות ובבתי טבע,כמו:שמן שקדים ,שמן זרעי ענבים,שמן נבט חיטה.......שאל את הפרטנר\ית שלך גם מה הוא מעדיף.\פה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש רבים...
04/08/2007תנסו כמה - KY Jelly, Durex play - feel, TOPGEL, Vielle . חלק על בסיס סיליקון. לדעתי, כדאי לנסות כמה כי זה אינדיבידואלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות ומין אנאלימיטל03/08/2007שלום, רציתי לדעת אם למרות שמקיימים יחסי מין אנאליים עם פרטנר קבוע, ללא מחלות מין, בכל אופן צריך קונדום. אם התשובה היא:"כן בגלל מחלות", אז על אילו מחלות מדובר בדיוק. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא חובה במקרה שאתה מתאר.
אורית פס04/08/2007אולי רופאי הפורום ירחיבו בענין המחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתם זוג קבוע
04/08/2007ואין סקס מהצד, רצוי לבצע בדיקה למחלות מין בקופ"ח (סדרת בדיקות שגרתית, הכוללת זיבה, עגבת, איידס, הפטיטיס B C, כלמידיה והרפס). כדאי כ- 3 חודשים לאחר תחילת הקשר. אם הכל נקי לא צריך קונדום במין אוראלי, אנאלי ווגינאלי (במקרה האחרון צריך אמצעי מניעה נגד הריון...).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת מה לעשותשרון03/08/2007אני בת 15 ויש לי חבר בן 17 כבר שלושה חודשים.
התחלנו עם כל מיני התנסויות שונות בעניין מין אבל לא הלכנו עד הסוף כי אני לא מוכנה.
הקטע הוא שהוא כבר לא בתול , אבל הוא מבין שאני לא מוכנה והוא גם מוכן לחכות בינתיים אני מרגישה אשמה שאני לא נותנת לו הוא מבקש ממני לרדת לו אבל אני לא רוצה.. אני לא מסוגלת לחשוב על כל הקטע שהוא יגמור לי בפה והוא עצמו אומר שזה ממש נהדר לראות את הבחורה שהוא אוהבת בולעת. אני לא יודעת מה לעשות כי אני כבר מונעת ממנו מין (דבר שהוא היה רגיל עליו) ואני לא רוצה להרגיש רע כי אני מונעת ממנו עוד אפשרויות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראל תיכנעי ללחץ.
אורית פס04/08/2007חשוב שתעשי מה שמרגיש לך נכון ותסבירי לחבר שילך עם הקצב שלך.
זה אולי נהדר בשבילו לראות את חברתו בולעת אבל האמת שבד"כ נשים נרתעות מכך,עדיין כשיתאים לך אפשר להתנסות במין אורלי גם בלי לבלוע את נוזל השפיכה.מנגד יש נשים שגם נהנות מכך .
החבר שלך יכול גם לאונן לצורך פורקן מיני ,את לא צריכה לחוש כזאת אשמה,ואת יכולה לעזור לו להגיע לאורגזמה גם עם היד או בחיכוך וכנ"ל הוא לך.
יש המון דברים ארוטיים מהם אתם יכולים להנות ,החל מנשיקות לטיפות החזקת ידיים ועוד .לא צריך למהר,וקחי את הזמן להתנסות וללמוד על מין בדרכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - מעוניין לראות עם אשתייעל03/08/2007אני מעוניין לראות עם אשתי סרטים כחולים.
האם נורמלי?
איך להגיד לה את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש לך שם....
אסתר03/08/2007של בחורה.....בטוח שאתה גבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה פשוט על השם של אשתי
יעל03/08/2007אבל אני מפצה לתשובה (אני גבר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגמרי נורמלי
אורית פס04/08/2007אך נשים רבות נרתעות מסרטים כחולים מסיבות מגוונות,תתחיל בשיחה איתה על הנושא לראות מה עמדתה ומה אולי מאיים עליה,זוגות רבים נעזרים לפרקים בסרטים כחולים כדרך לעורר את עצמם מינית,וזה יעיל ועובד על היצר,
נשים רבות מגיבות טוב יותר לספרות ארוטית,או לסרטים בהן המיניות יותר מרומזת,ויש עלילה עם מוטיבים רומנטיים,
איך להגיד לה?בפשטות כמו שאמרת לנו,או בזהירות כנושא כללי-אתה מכיר את אשתך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נורמלי
קרולינה07/08/2007אני מכירה המון שעושים את זה והמון נשים שאוהבות את זה. השאלה היא רק אם אשתך תאהב את זה, אבל בגדול - הרצון שלך טבעי לחלוטין.
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי ומסתכל על סרטים כחוליםיעל03/08/2007אני נשוי ומאושר.
למרות זאת אני מסתכל הרבה על סרטים כחולים ומאונן
האם זה נורמלי? מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריעל זה השם של אשתי לא יודע איך משני
יעל03/08/2007לכן מופיע השם יעל של אשתי לא יודע איך משנים תענו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון-זה ההבדל בין נורמלי ללא
אורית פס04/08/2007נורמלי.מה זה הרבה?
האם זה בא על חשבון פעילות מינית עם אשתך?שאז יכול להיות בעייתי....האם זו דרך לצמצם פערים ברמת החשק שלך ושל אשתך שאז זה נהדר........תלוי בכמה ולמה,אולי תרחיב ותספר יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בפי הטבעת לאחר סקסרון02/08/2007אני בן 30, וסובל לעיתים מכאבים חזקים בפי הטבעת ממש לאחר שהסקס מסתיים.
זה ממש כמו כאב של עצירות. האם זה מעצירןת? אם לא ממה זה יכול להיות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאבים בפי הטבעת...
04/08/2007שאלתך מאוד כללית. יכולים להופיע כאבים באיזור בשל כיווץ כלי דם בעת האורגזמה. יכולות להיות סיבות אחרות.
האם אתה נחדר בפי הטבעת? האם מוחדרים חפצים? האם אתה סובל ממחלות באיזור (כגון, טחורים)? האם יש לך עצירות בתדירות גבוהה? מה זה כאב של עצירות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
רון05/08/2007לא מוחדר כלום לפי הטבעת.מדובר בסקס מהנה עם אשתי.
לעיתים אני סובל מעצירויות.
ממה יכול להיות הכאב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיווץ כלי דם באיזור
07/08/2007אולי טחורים פנימייים.
אם מדובר בתופעה חדשה, אשר אינה משתפרת - גש לפרוקטולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)