מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמהאלמונית12/06/2007
איך יודעים כאשר מגיעים לאורגזמה?? אני בכמה מקרים בהם אוננתי או לחילופין באמצע משגל הרגשתי שאני מגיעה למין שיא של הרגשה טובה שאחריו הייתי תשושה והרגשתי שאין כח עוד להמשיך אך לא חשבתי שזוהי אורגזמה משום שההרגשה של אותו CLIMAX לא נראתה מרהיבה במיוחד.....איך אפשר לדעת כשזה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוך מה שכתבת. ניתן לשער
ד``ר עידן מיליצ`ר12/06/2007שאת כן חווה אורגזמה. לא ניתן מתוך מה שכתבת, להגיד בוודאות שאת חווה אורגזמות.יכול להיות שתחווי עוצמות חזקות ו/או חלשות יותר, אך ייתכן ופעם אחת תחחוי את אותו קליימקס עליו את כותבת ואז תכתבי לנו ש....הגעת!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא הרגיש אותינועה12/06/2007
זה היה חד פעמי אומנם לרוב כן מרגיש כי אני סך הכל ללא ילדים עדיין
באותו יום אוננתי והכנסתי 4 אצבעות וזה היה די אינטנסיבי במשך רבע שעה אולי בלילה שכבנו הוא לא ידע שאוננתי וסיפרתי לו קצת לפני הסקס הוא אמר לי באמצע סקס שהוא לא מרגיש אותי מה דעתכם בגלל שאוננתי עם 4 אצבעות לא ירגיש אותי או שזה פסיכולוגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגש
ד''ר חגית כהנא13/06/2007קרוב לודאי סוג של ביטוי של כעס שנהנת מאוננות ובלעדיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הרגיש אותי
אלון14/06/2007אכן כך בעלך לא הרגיש אותך לאחר אוננות עם ארבע אצבעות הרחבת את הכוס שלך לוקח זמן של לפחות יום או יומים עד שהמקום חוזר לעצמו , עם זואת ואת נאנת לאונן אל תפסיקי ושתפי אותו ועשו זאת יחד אפשר גם שהוא יחדיר לך מספר רב של אצבעות ,עיזרו אחד לשני ותעשו רק סקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגל12/06/2007
הי שמי גל ואני בת 19 וקצת.. נוטלת גלולות כחצי שנה ויש לי חבר קבוע כבר שנתיים וחצי.
מאז שהתחלתי לקחת גלולות ירד לי החשק המיני מאוד אין לי כוח או חשק לסקס, אני מאוד נמשכת לחבר שלי,ובעבר הייתי פעילה מאוד מבחינה מינית.
נורא עצוב לי שככה המצב, אין לי חשק, אני לא ספונטנית ואנחנו מקיימים יחסים בתדירות רחוקה.. וגם אז ... אני עושה את זה לא תמיד מתוך חשק חזק...
החלפתי את הגלולות מילאן ליסמין ואין שום שינוי(חוץ מתוספת של 25 ש"ח יותר כי הגלולה יסמין יקרה)
האם יש קשר בין נטילת גלולות לבין ירידה בחשק המיני? (אני בריאה והכל תקין אצלי)
ואם כן האם יש גלולה ששומרת על החשק המיני? האם אפשר לעשות משהו בנידון?אולי לקחת תרופה אחרת ששומרת על החשק במקביל?
נוח לי ליטול גלולות והייתי רוצה להמשיך לעשות זאת, אך אם אין פיתרון כלשהו למצב, אאלץ להפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות וירידת חשק...
15/06/2007נסי לעשות הפסקה מוחלטת מגלולות (בתקופה זו חברך יכול להשתמש בקונדום) ולראות מה קורה לחשק. זה יספק מידע רב אם אכן הגלולות הן הגורם לירידת חשק (מה שבהחלט יתכן).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכור לאוננות?הר נבו12/06/2007שלום למומחים, יש לי משהו שמפריע לי ואני רוצה לקבל קצת ייעוץ.
אני נשוי שלוש שנים, וחיי המין שלנו מעט מונוטוניים. כשאנחנו במיטה הכל בסדר, אבל אנחנו לא עושים את זה הרבה (פעם בשבוע בערך) ואין יותר מדי תשוקה.
מזה שנים רבות, עוד לפני שהכרתי את אשתי וגם כשהייתי במערכות יחסים עם נשים אחרות, אנינוהג לאונן כמעט בכל יום, לעתים רבות יותר מפעם אחת. אני נהנה מזה, העניין הוא שאני מרגיש קצת כמו מכור וקצת כמו בוגד באשתי, שאותה אני אוהב מאוד.
אשתי טיפוס לא מיני כל כך. היא יוזמת לעתים רחוקות ולרוב זה בא ממני. כנראה שהתרגלתי והשלמתי עם זה ואני מעדיף להשלים את החסר לבדי.
אני מניח ששיחה איתה יכולה לפתור הרבה בעיות, אבל רגע לפני - האם ניתן להגדיר הרגל של אוננות בתדירות קבועה של פעם -פעמיים ביום כגורם שלילי?
תודה,
הר נבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשר לשלב
אורן12/06/2007אני מציע לך להתחיל להניע אם הויברטור ולקרוא לחבר בשלב מתקדם, אם את מחפשת טירוף תנסי את שניהם בפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות
ד''ר חגית כהנא13/06/2007אוננות פעם פעמיים ביום אם אינה פוגעת בתפקוד היומיומי אינה התמכרות.
יחד עם זאת אם היית רוצה יותר מין עם אישתך גלה יוזמה, שוחח איתה, תפתה ותפנק אותה. אין לי ספק שהשתדלות כזו תשדרג את חיי המין שלכם ותפחית אוננות
\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמההקוסמת הערומה12/06/2007לאחרונה אני מגלה יותר ויותר פעמים שהחבר שלי לא מחזיק מעמד. אני כבר מיואשת ממנו וצריכה הרבה פעמים לאונן כדי לגמור. האמת אני נהנית לאונן, אבל אני מתגעגת למגע אמיתי וחזק ולאורגזמה שלא נוצרת ממכשיר חשמלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשר לשלב
אורן12/06/2007שלחו את התגובה אליך ל"מכור לאוננות" בטעות. ראי שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בעצם את שואלת?
ד``ר עידן מיליצ`ר12/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברים וגמירהאסתר11/06/2007האם גברים יכולים לגמור ממציצה? ומזה שהאישה עושה להם ביד ובמה זה תלוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגברים
רון12/06/2007כמובן גברים יכולים לגמור בכול מצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיקפהעמי11/06/2007אני בן 40 בחודשים האחרונים יש לי בעיה בזיקפה לוא מצליח לקבל זיקפה חזקה וקשה כמו בחודשים האחרונים מה עלי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמתוך פנייתך, אין מספיק פרטים
ד``ר עידן מיליצ`ר11/06/2007באשר למצבך הנפשי והגופני. ההיתי ממליץ לך לפנות לגורם מקצועי, מרפאה לטיפול מיני, בקופ"ח או בבי"ח הקרוב לביתך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי קונדוםסיסי11/06/2007שאלה: אני לוקחתי גלולות במשך חודש בפעם הראשונה
אני והחבר קימנו יחסים בלי קונדום והוא גמר בתוכי האם אני נכנסתי להריון? ואני ממשיכה לקחת את החפיסה?
בבקשה תבהירו לי תעיניין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם הבנתי נכון, את מוגנת...
ד``ר עידן מיליצ`ר11/06/2007וממשיכה ליטול את הגלולות לפי הוראות הרופא שלך. רק להזכירך שגלולות ךא מונעות מעבר מחלות מין.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מיניאורלי11/06/2007אני נשואה מזה 9 שנים עם 2 ילדים מקסימים , מזה הרבה זמן שמשעמם לי בזוגיות אבל יתרה מזה אין לי בכלל חשק מיני אני מרגישה סלידה מקיום יחסי מין , בקיצור לא אוהבת את זה בכלל
בעלי כבר הרים ידיים כבר לא דורש ממני , וכמובן שכל בעיותנו הם סביב הסקס
אני הייתי רוצה למצוא את התשובה לתופעה שלי אולי יש משהו שיכול לעזור לי
מאד רוצה לשפר את יחסי המין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעצה
***11/06/2007אוליי תנסי להתאהב בו מחדש, שהכל יהיה מרגש וחדש, כמו כשהייתם נערים, כמו בפעם הראשונה.
תנסי לאהוב אותו הרבה יותר- להגיע לשיא הרשג שלך(ואני לא מדברת על סקס), תדברו, לכו למסעדות ובתי קפה ותשוחחו, למועדונים(אם אתם טיפוסים כאלה) ותנסו להרגיש צעירים ומאוהבים שוב. זה יידרש זמן, ולא בבילויי אחד החשק כבר יחזור..
תנסי להכיר את בעלך מחדש, להתאהב בו מחדש(שימי לב- להתאהב מחדש, לא לאהוב. כי האהבה כבר קיימת, אני מקווה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מיני
אורלי11/06/2007במצב שאני נמצאת בו היום הכל נראה אבוד אפילו אני מרגישה שאני לא אוהבת אבל מה הקשר בין סה לכך שלא בא לי בכלל סקס ומרגישה חוסר משיכה מינית גם כשהמצב ביננו טוב
האם בגידה תעשה לי את זה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר החשק הוא רק לבעלך או בכלל ל
ד``ר עידן מיליצ`ר11/06/2007לקיום יחסי מין ו/או אוננות. האם בא לך על גברים אחרים?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מיני
אורלי12/06/2007לפעמים כן אבל נראה לי שאני רחוקה מזה
כשאני חושבת על זה יותר בכובד ראש אז יש במין 2 דברים שמגעילים אותי ביותר הזרע-השפיך
והאבר מין עצמו
אז מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה זה מאז ומתמיד?
עידן מיליצ'ר12/06/2007או בזמן האחרון?
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מיני
אורלי12/06/2007בשנים האחרונות ועכשיו יותר מתמיד ועכשיו אני מרגישה הכי בדאון שיכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם חשבת על פנייה
ד``ר עידן מיליצ`ר12/06/2007לייעוץ מקצועי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק
ד''ר חגית כהנא12/06/2007לפי מה שאת מספרת את משועממת בזוגיות ואולי גם בעוד תחומים של החיים.
השיעמום הזה משפיע על המיניות ומתבטא בה.
אני מניחה שאם תשקיעו ותשפרו את הזוגיות והתקשורת ביניכם גם המין ישתפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות מין איידס וכל השארשחף10/06/2007שלום
רציתי לדעת אם כחלק מהמשחק המקדים ללא חדירה, יש סיכון שע"י שיפשוף של איברי המין זה בזה יש סיכוי להידבק באחד מהמחלות הנל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאף אחד אין תשובה ??? :(
שחף11/06/2007ועוד שאלה אם אפשר להיכנס להריון ממצב כזה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
יקיר11/06/2007לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלתך
***11/06/2007ובכך, יש סיכויי, אם איבר המיך הגברי משתפשף באיבר המין הנשי ונוזל הזרע נמצא ליד פתח הנרתיק- יש סיכויי להידבקות במחלות מין, גם בלי חדירה.
אבל הסיכויי הוא לא גדול כל כך (לא כמו עם חדירה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכוי נמוך
11/06/2007אך קיים במקרה של מגע ריריות פגועות ובמידה כמובן שאחד הצדדים נגוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשקמיכל10/06/2007אני סובלת מחוסר חשק מיני. רופא המליץ ללכת על משהו טבעי . שמעתי מחברים על תכשיר בשם הרבה גרא. רציתי לשאול האם הוא יעיל? האם השימוש בו בטוח?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמשהו טבעי...
11/06/2007לגבי תוספים טבעיים (או לא טבעיים), איני רוצה להכליל, אך ברובם המוחץ של המקרים, חומרים אלו עושים נפלאות .... בעיקר ליצרנים. כולל המוצר שציינת.
מדובר בתוספי מזון שאין שום הוכחה מדעית-רפואית ליעילותם. מדובר בשרלטנות לשמה ואני מנסח דברי בעדינות. במחקרים שכן נעשו, פעולתם לא הוכחה כיותר טובה מאפקט פסיכולוגי (פלסבו), אשר עשוי להגיע לכ- 40 אחוז.
נתקלתי במטופלים שהטיפול בחומרים אלו נכשל ורק אז הגיעו לאבחון וקבלת טיפול מקצועי. ברור שהם לא התלוננו בשל רצונם לשמור על פרטיות, לאור הסיבה הדיסקרטית בעטייה נטלו את אותם חומרים. על כך בונים היצרנים ולכן השוק מוצף בכל כך הרבה חומרים והבטחות שווא. כלומר, פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוחדת מסקס מאז הפפילומהTAMIR10/06/2007מאז שהחבר שלי נדבק בHPV אני חוששת לקיים איתו יחסים, אפילו עם קונדום. הוא אומר שקונדום מגן, ומציע שנסתפק במין אוראלי, אבל אני גם חוששת מזה. האם אני בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמין ופפילומה
ד''ר חגית כהנא11/06/2007יש לבצע מעקב אם הפפילומות נעלמו.
אם כן ניתן לקיים יחסי מין.
אם יש ממצאים עוריים רק עם קונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידע כללידנית10/06/2007מה זה מין אוראלי, אנאלי ווגינאלי ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפירוש
שחף10/06/2007אנאלי - בתחת
אוראלי - בפה
וגינאלי - באיבר המין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחף
ק10/06/2007כבודו מראה בקיעות רבה בחומר הנלמד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ככ מסובך :)
שחף10/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר...אנונימי09/06/2007שלום אני נער בתיכון ..קיימתי יחסי מין עם חברה שלי שנה שעברה,המשגלים לא היו ארוכים(כמובן בגללי-דבר מאכזב),רציתי לדעת אם יש דרך להשהות את הגמירה או שהזקפה תמשך גם לאחר שאגמור(דבר שלא קורה לי)..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפז"מ
ד''ר חגית כהנא11/06/2007בגיל צעיר וביחסי מין ראשונים מהגירוי בחורים צעירים גומרים מהר וזה נורמלי.
אין מה להתבאס מזה בד"כ עם הניסיון חל שיפור.
אם בכל זאת אתה מעונין בשיפור נסה באוננות לעצור רגע לפני שאתה רוצה לגמור ע"י כך תלמד לעצור ולהשהות את משך הזמן עד הגמירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלילאה09/06/2007אני בחורה בת 16 רציתי לקיים יחסי מין אבל לא הצלחתי אבל במקום זה
היה לי מין אנאלי סוער האם יש מצב להריון ?? ומתי ?? נכון לציין שאני עדיין בתולה "לא נפתחתי"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדווקא כן נפתחת
אסתר09/06/2007חחחח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמרית
אשף10/06/2007תהיי נחמדה (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי
ד''ר חגית כהנא11/06/2007פליטת זרע בקרבת פתח הנרתיק יכולה לגרום להריון.
לכן גם מין אנאלי דורש אמצעי מניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמשיכי
דורון11/06/2007את אחת מיחידות הסגולה, תמשיכי באנאלי, בן הזוג שלך בוודאי בעננים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלי והצליחי
רועי28/06/2007כל הכבוד על הגיל הצעיר והאומץ. תמשיכי לשתף אם אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)